ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,468 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב בקרוב.. הנה המפרט שבניתי: מה דעתכם עליו? המחשב למשחקים כבדים. לא מתוכנן OC בכלל..
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מה אתם אומרים מה צריך לשנות כאן או שזה בסדר : Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 460ש"ח M2N-MX AM2, DDRII 800, PCI-E 395ש"ח 1GB Starex X2 410ש"ח 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1620ש"ח 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 315ש"ח HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 245ש"ח 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 210ש"ח סה"כ 3655ש"ח תודה
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
*כותרת*: ללא שום ציוד היקפי, וללא כונן\צורב DVD, ללא מסך הדרישה היחידה היא כונן קשיח של כ-500GB וכמובן קירור נורמלי יחסית בשביל OC מוצלח תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום שוב! משום מה אני לא מצליח להגיב יותר בנושא הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=374059.0 לא מבין מה הבעיה שאלתי שאלה פשוטה אני לא מעוניין שיבנו לי מפרט!! אין לי תקציב! יש לי שאלה אחרת שהיא לא בקשה לבנית מפרט! אני בסך הכל רוצה רק לדעת אם יש דיל מיוחד באחד המבצעים האלו? האם נגיד, אחד המפרטים האלו של החנויות (שנחשבות לחנויות טובות...) הוא באמת דיל של 20% הנחה, או שבכל מקרה אלו מחירי השוק ושום דבר מיוחד?? מישהו בדק את זה בכלל? לא מבין למה התלוננו על הנושא הקודם שלי אני אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלה הפשוטה ששאלתי! תודה!
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עדיף בסביבות 1500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי ביתי, אינטרנט, סרטים, קצת פוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין חשיבות למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארד דיסק, צורב וציוד היקיפי (מסך מקלדת וכו') 5. עד כמה חשוב השקט בס…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לפי הפרמטרים הבאים : * מטרות המחשב? אינטרנט, עבודה משרדית, סרטים, מוזיקה (שמיעה + עריכה ) * גודל המסך? 12"-14" * משקל רצוי? עד 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 120 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כמות זיכרון פנימי - מינימום 2GB תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤816 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם DFI BloodIron P35-T2RL ¤466 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391741 כונן קשיח Seagate ST3250410AS 250GB SATA2 16MB ¤239 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤363 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-4800P2-SX כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤920 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤134 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤293 כמות:1 http://www.skypc.co…
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מתכוון לבצע רכישה של מחשב אשר מיועד למשחקים ברמת הרצה טובה+ ואינטרנט סרטים ושימושי אופיס להלן המפרט שנבנה עד כה: מעבד : Phenom II x3 Tripple-Core 720 או intel e8400 (קיימת התלבטות) קירור למעבד :ocz vendeta 2 (חשוב לי שיהיה שקט וטוב) לוח אם: MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset (ואם אפשר יותר פשוט באיכות טובה אין לי צורך בפיצ'רים מיותרים) זכרונות: 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel כרטיס מסך: ATI 4890 או gtx 275 דיסק קשיח: 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS (או 16m cache האם קיים הבדל??) צורב: samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מארז : antec 300 (גם פה ניסיתי לשים דגש על מארז איכותי ומאוור היטב ושקט ספק כוח:Corsair HX 450W Active PFC 12cm Fan…
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ב"ה שלום לכולם! רציתי לשאול את דעתכם על הטענה ,כי בימים אלו ,כאשר מדובר בצרכים סטנדרטיים המחירים של המחשב הנייח והנייד כמעט זהים (כשמשווים מפרטים)במידה כזו שעדיף לקנות נייד (בגלל הניידות שלו על כל המשתמע) מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
היי .. המחשב הישן נהרס וההורים רוצים מחשב לעבודה משרדית ולא למשחקים . אז אני צריך מחשב לעבודה משרדית עד 1200 ש"ח בKSP או TMS&FOX . תודה לעוזרים. לפי הטופס: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול איכותי 5 האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. ה…
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
עבור חבר ייעוד המחשב: אינטרנט, סרטים, עבודה משרדית, משחקים קלים מסך: עד 1000 ש"ח 19 אינטצ' לא רחב כרטיס מסך: 256 RAM על הכרטיס זיכרון 2GB RAM כונן קשיח: 250GB צורב עד 150 ש"ח בלי שום יכולת הדפסה על הדיסק (לא שימושי), DL לא חובה לוח אם (חיבורים): 4 חיבורי USB2 1 Firewire רשת כמובן כרטיס קול מובנה. מעבד: כפול ליבה (יותר מתקדם מפנטיום 4) תודה
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן, אני נוסע לארה"ב, ואני צריך לפטופ שיעלה את פוטושופ בצורה נאמנה. התקציב שלי הוא גג עד 600$, עדיף כמובן פחות. מסך איכותי אני יודע, והעיקר שלא ישקול מעל 2.8 קילו. ראיתי את הנייד הנ"ל - http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9027732&type=product&id=1218010173766 מה אתם אומרים? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המפרט המבוקש בעצם די פשוט, אבל התוכנות ומה שמסביב, מכפילים את מחירו. אז ככה, המפרט/הסכום מחולק ל-4 קטגוריות: 1. מחשב - 3,000 2. מסך -1,000 3. תוכנת הפעלה ואופיס כ-1,200 4. ציוד היקפי - כ-300 חריגה כללית - 500 אל-פסק מחוץ לחשבון הזה, אל-פסק זה ביטוח 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש”ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לחסוך, אבל בלי להתפשר על איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט למכורים - מלנתאלפים חלונות ולשוניות, כולל כמה אופיס, בו זמנית ובמספר דפדפנים - Office - מסמכים עם תמונות (ורצוי שתמונות תפתחנה בזריזות) - סרטים ברזולוציה HD …
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הנייד לא בשבילי הוא בשביל מישהו קצת מבוגר אבל יש לו ידע במחשבים המסך צריך להיות בגודל בינוני,צריך שיהיה בו מעבד חזק הארדיסק גדול ומה שאפשר מבחינת פיצ'רים כלומר בלוטוס מצלמה וכדומה..גם מבחינת משקל עדיף משהו קל ובעדיפות גדולה לנייד של טושיבה המחשב בגדול יהיה רק לשימוש של אינטרנט וכד' בלי משחקים וגרפיקה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ברכישת מחשב אשר ישרת אותי לצרכים משרדיים + גלישה באינטרנט וצפייה לעיתים רחוקות בסרטים. כמו כן אני מעוניין כי ניתן יהיה בעתיד לשדרג את המחשב. שאלתי האם המפרט שמוצע להלן מתאים לי והאם יש מומלץ לי לשדרג מספר רכיבים ואם כן למה? מחיר המפרט המוצע הינו 1600 ש"ח. כמו כן בהמשך מצורפים רשימת הרכיבים שאני יכול לשדרג ומחירם. אני אציין כי אני בכל אופן אצטרך מסך תודה מפרט המוצר · דיסק קשיח· יצרן: WD/HITACHI S.ATA 2 · טכנולוגיה: · נפח איחסון: 80 GB 7200 RPM · מהירות: · זכרון מטמון cache: 8 MB 3 שנים · אחריות: · לוח אםGIGABYTE GA-VM900M · דגם: · סוג ציפסט: via 1066 MHz · מהירות FSB: · כ.מסך משולב: VIA P4M900 Chipset VIA Chrome9 …
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי?2500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גיימינג 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב יותר מדי 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא המליצו לי על המפרט הזה כשהתקציב הוא 2500, בסה"כ זה יוצא 2599 אבל זה בסדר. האם זה מפרט טוב? כמה הוא משתלם למחיר? ותוך כמה זמן המחיר שלי יירד בצורה שלא ישתלם לי לקנות עכשיו? MSI 760GM-P33 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪259 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2616 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1…
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על כל עזרה שתוכלו להציע. הרכבתי מפרט למחשב שמטרתו העיקרית (טוב נו יחידה) היא משחקים.. תגידו מה אתם חושבים, איפה יש מה לשפר מה לשנות וכו'.. אני אודה על כל עזרה שיש לכם לתת לי. המפרט היה אמור להיות 7000 אבל חרג... אבל בקטנה. רק שלא יגיע לאיזה 7750.. מארז Thermaltake VB6000BWS SWING + Window + 430W Case מעבד AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX לוח אם ABIT AN8 Ultra nForce 4 Socket 939 Motherboard זכרונות Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory פעמיים דיסק קשיח Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD כרטיס מסך Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card כונן 1.44 של סוני וצורב דיוידי Pioneer DVR-110 B…
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב ולמשחקים כבדים רק אני לא בטוח לגבי המעבד ולוח שלבד זה יגיע ל3000 מעבד 1500 וגם הלוח של ASUS 1500 או שווה לחכות ללוח פשוט יותר של ASUS וגם למעבד כי מה שיש כרגע זה לשוק הממש גבוה כמו כן המעבד (ואני לא יודע אם זה מה שאני ממש צריך ) בכל מקרה אני לא מתכוון לקנות את הלוח של INTEL
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
המחשב שלי מת (יום קשה) ואני הולך לקנות חדש ביום ראשון. הצרכים שלי: סרטי HD, הרבה תוכנות במקביל (EMULE, ביטורנט, דפדפן, wmplayer) ושיהיה שקט. אני מעדיף להשקיע ב-QUAD טוב. כרטיס מסך קצת פחות חשוב לי. העיקר שאני אוכל לחבר אותו לטלויזיה. אין צורך בציוד היקפי. תוכלו לסייע לי עם מפרט? אני רוצה לקנות בחנות באזור השרון: רעננה, הרצליה, הוד השרון וכו'. תודה
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני צריך המלצות למפרט בסביבות ה-5000 שקל, נועד למשחקים אני רוצה שהמאווררים יהיהו פחות רועשים ויותר חזקים ( 2 כאלה ) אז אמ תודה והמלצות =]
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק אופיס מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סטארקרפט 2, דיאבלו 3 (שטרם יצא) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הוא ACER AL1717 הוא בגודל 17 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיפעיל בצ…
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שיניתי את ההודעה לגמרי , המחשב ישמש אך ורק לאינטרנט ויישומי אופיס וגם לתוכנת אוטוקד (שהיא קצת יותר כבדה אבל אני לא חושב שזה דורש הרבה מהמחשב) דרישות : 4 ג'יגה זכרון פנימי , רמת הרעש לא קריטית , אין תכנון לשדרוגים עתידיים אבל כמובן שיהיה נחמד אם תהיה אופציה. מסך 22" רחב עכבר + מקלדת אלחוטיים (או לפחות רק העכבר) ורמקולים שהם קצת יותר מבסיסיים. אני מוסיף את הדרישות למקלדת עכבר ורמקולים כי אני רוצה שזה יהיה מאותה חנות שאני קונה בה את המחשב ובגלל שאני רוצה שזה יהיה בתוך התקציב. חנות עם סניף בחיפה - חובה וכמובן שלא KSP. מקווה שעכשיו תוכלו לכוון אותי יותר , תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מחשב לעבודה משרדית - יישומי Office, יוטיוב, גלישה אין צורך במסך, מע"ה או ציוד היקפי. רמת שקט - 5 המסך שיחובר צריך רזולוציה של 1440X900 המחשב צריך להיות מסוגל להריץ בצורה חלקה Win7/Win8 התקציב הוא סדר גודל של 2K, ניתן לחרוג עד 3K אבל ממה שיצא לי לראות לא נראה לי שצריך. אם אפשר לחסוך - תמיד טוב. המפרט צריך להיות מחנות באיזור באר שבע תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום רב , בבקשה מישהו שמבין טוב לבניית מפרט משחקים חזקים כגון operation flashpoint 2 ו Arma 2 ,השנה הם אמורים לצאת ולפי הסירטונים ודיבורים בפורומים הם דורשים מעבד וכרטיסי מסך חזקים, ואני מאמין שיתמכו במעבדים מרובי ליבה. תקציב : עד 6000 ללא ציוד היקפי. מטרה עיקרית : משחקים כבדים כמו המשחקים (שעדיין לא יצאו )שכתבתי למעלה. מבחינת הגדרות משחק על הגבוהות ביותר כולל פילטרים ורזולוציות גבוהות עם מסך 24 אינץ . עדיפות למפרט עם אוברקלוק תודה.
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-