ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני רוצה לבנות מחשב באיזור ה9 או 10 אלף שקל אז ככה המחשב מיועד לצרכי הפקת מוזיקה ברמה גבוהה מאד למחשב צריך להיות מקסימום ביצועים ושקט לא צריך שום כרטיס מסך שישפר גרפיקה ההתמקדות היא רק בכמה שיותר ביצועים ושקט אוקי אז אני צריך את עזרתם פה אני לא כל כך מבין בחומרה החדשה שיצאה צריך רק מחשב בלי ציוד חיצוני כלשהו כמו מסך מקלדת וכו... אוקי תודה על העזרה שלכם! אני מחכה
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום... אני מעונין במפרט למחשב כולל מסך טוב "19 וציוד הקפי. תקציב - עד 5000 ש"ח. שימושים עיקריים: תכנות ,אינטרנט , שיתוף קבצים , מוסיקה חשוב: מחשב שקט. לא מיועד למשחקים או סרטים . לא מתכנן OC. מתלבט בעיקר לגבי המארז,מסך וקירור. מעדיף לקנות את כל החלקים במקום אחד. בניתי בינתיים את המפרט החלקי הזה(המחירים מ KSP): ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? - intel 1040 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? - Gigabyte 580 ?512MB Kingston CL3? - 2x330= 660 ?250GB 16MB, SATA II? Maxtor 450 תודה..
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש (סוף סוף) אחרי פסח, המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וצפיה בסרטי DVD. אני רוצה שתהיה לו הכנה ל-Blu-Ray בעתיד (אין צורך בכונן כרגע), כך שכרטיס המסך צריך להיות מתאים ל-HD, ועם TV-Out איכותי. חשובה לי המהירות, ממנה סובל המחשב הנוכחי שלי, כך שאני מתלבט בין 2 ג'יגה זיכרון ל-4. אני צריך גם הרדיסק, מינימום 320 ג'יגה. התקציב 2500 ש"ח, ואני מקווה במחיר הזה להכניס גם מערכת הפעלה (ויסטה? למרות שאני עוד מתלבט, יש לי דיסק XP מקורי שאוכל להתקין) בכל מקרה התקציב גמיש. המפרט ללא מסך וציוד היקפי (מקלדת, עכבר) אשמח לקבל את המלצותיכם, אם אפשר מפרט מ-skypc כי הם קרובים אלי. תודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
המחשב ישמש לעבודה בוורד, הצגת מצגות בפאוור פוינט, תיכנות בג'אווה ועריכת תמונות בפוטושופ. כמו כן המחשב גם צריך להיות בעל יכולות הפעלה ושידור תכני HD למסך LCD חיצוני ועדיפות לכרטיס קול רב ערוצי עם יציאה דיגיטלית. מסך 15 או יותר. המפרט שחשבתי עליו כולל 4 ג'יגה זיכרון צורב דואל לייר כרטיס מסך תומך HD ומסך 15 או יותר וההרדיסק גדול כמה שיותר. אני לא ממש מחובר לשוק, ולא בקיא בתושבות, מעבדים, שבבים האחרונים בשוק. לאחר שעברתי על כמה מפרטים הבנתי שהדרישות שלי לא בשמיים ואפשר לעמוד בהם. המחשב ישמש את אבי לצורכי עבודה ולכן חשוב שיעבוד מהר ובצורה אמינה ויגיע מבית עם גב. אפשר לא לכלול מערכת הפעלה בעיסקה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
המחשב למשחקים שירים עבודות פוטושופ גלישה באינטרנט סרטים וגם לצפיית טלויזיה בעתיד לא מתוכנן oc קיבלתי אותו ב6.5 האם שווה? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 box לוח אם: P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון פנימי: 4096 mb kingston(1024 x 4) כרטיס מסך: BFG Nvidia Gforce 8800 gt 512mb overclocked 2 pci-e דיסק קשיח : WD 320GB SATA II 16MB WDAAKS צורב Samsung SH-S203B DVD±R x20 Black Sata : מארז: Raidmax SAGITTA No Psu ספקEnermax Liberty 500W: רמקולים : Micro Lab 2+1 מקלדת : Multimedia Logitech Keyboard + Mouse optical מסך : Proview 22'' LCD EP-2230W (5ms) 1:3000+dvi+sp
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
Intel Pentium® 4 CPU 2.8 GHZ רוצה לוח אם תומך בddr II 667 pci-e זכרונות 1GB ddr II כרטיס מסך רצוי של nvidia ואם נכנס אז איזה הצעת מחיר טובה לbigtyphoon או מאורר טוב אחר
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
להלן כמה תמונות להמחשת העיניין: חיפשתי בביוס היכן משנים הגדרות אלו אך לא מצאתי אותן, אשמח לעזרה ממביני עיניין, הביוס הוא PHOENIX. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מחשב חדש לאחי. הנה הפרטים: תקציב - 3,000 ש"ח. מטרות המחשב - גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. המחשב לא נועד למשחקים בכלל. אבל חשוב שיוכל להפעיל סרטים ב-FULL HD באופן חלק. צריך צורב DVD, הארד דיסק 500GB(לא יותר ולא פחות), שהזיכרון הפנימי יהיה 4GB כי נתקין עליו מערכת 64BIT. לא צריך ציוד היקפי, צריך שיהיה מארז יפה, לא מתוכנן OC. ד"א, את המחשב אנחנו מתכננים לקנות מ-KSP. זהו בעיקרון. את שאר השיקולים נשאיר לכם. תודה.
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אפשר לקבל בבקשה מפרט למחשב ביתי שכנראה יחובר ל LCD בשביל סרטי HD. אני מעוניין בכרטיס קול מובנה עם לפחות 5.1 ערוצים ואם אפשר שיריץ משחקים קלים. התקציב שלי הוא עד 1200 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני צריך המלצות למפרט בסביבות ה-5000 שקל, נועד למשחקים אני רוצה שהמאווררים יהיהו פחות רועשים ויותר חזקים ( 2 כאלה ) אז אמ תודה והמלצות =]
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למחשב לחבר למטרת עבודה. הנתונים שחשובים לו הם : מטרת המחשב : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) גודל מסך : 14/14.1 , מבריק. משקל : נוטה להסתובב הרבה עם המחשב, עדיף כמה שיותר קל במגבלות המחיר. יציאות : hdmi. גודל מינמאלי של כונן קשיח : 500G כונן dvd/cd + צורב. תקציב כולל מערכת הפעלה win7/ אין העדפה ליצרן מסויים, אשמח לשמוע המלצות רלוונטיות. תודה לכל העוזרים :
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
http://img148.imageshack.us/img148/5237/1198436440jm5.jpg לא צריך ציוד הקפי , השימושים הם משחקים כמו COD4 איך המחשב הנ"ל יריץ אותו ?? מה ניתן לשפר\להוסיף\לשנות במסגרת התקציב ? 3500שקל תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני יודע שזו נראית שאלה מוזרה אבל בכל מקום רשום משקל אחר. שאלתי היא האם מישהו יודע את המשקע האמיתי של המחשב כולל הסוללה (אחרי הכל מה צריכים מחשב נייד בלי סוללה) באתר הרישמי של HP הם החליטו להחסיר את הנתון הזה, וכנראה שמשם כל אחד חשב לרשום מה שהוא רוצה. דרך אגב הוא יותר כבד ממחשבי הLG שנמכרים במבצע של בזק בינלאומי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה מומלצת לבדיקת טמפרטורה של המחשב? כמה הטמפרטורה אמורה להיות? מתי זה מסוכן למחשב? ולפעמים הוא מאוד מאוד מרעיש
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כפי שציינתי חברים לשימושים בסיסיים בלבד: אינטרנט,סרטים, מוזיקה. לא יתבצע O.C כמובן. אין חשיבות מיוחדת לשקט. ההתלבטות הגדולה היא אם ללכת על מערכת מבוססת ddr2+G31+775, או להרחיק לכת ל 1156(שהולך עם DDR3 ולוח יקר). אשמח גם להמלצה על סט מקלדת ועכבר אל-חוטיים סטנדרטיים על הדרך (צריך להיכנס בתקציב). לשימושים בסיסיים בלבד, לשיקולכם אם יש צורך בכ"מ ייעודי או לא. אני גם מאמין שאין צורך לנצל את התקציב עד תומו. Intel בלבד בבקשה. תודה ולילה טוב.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
מחשב לעבודה משרדית - יישומי Office, יוטיוב, גלישה אין צורך במסך, מע"ה או ציוד היקפי. רמת שקט - 5 המסך שיחובר צריך רזולוציה של 1440X900 המחשב צריך להיות מסוגל להריץ בצורה חלקה Win7/Win8 התקציב הוא סדר גודל של 2K, ניתן לחרוג עד 3K אבל ממה שיצא לי לראות לא נראה לי שצריך. אם אפשר לחסוך - תמיד טוב. המפרט צריך להיות מחנות באיזור באר שבע תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1080 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 564 1 מארזים Compucase HEC 6A19 White NO PSU ¤ 209 1 ספקי כוח Compucase HEC 400ART 24PINS ¤ 214 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 381 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 459 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1473 1 צורבים LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black ¤ 188 1 מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ¤ 4568
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אח שלי שמתגורר בארה"ב מחפש מחשב נייד. תקציב: עד 900$ דרישות: מסך: 14-15 אינץ (עדיפות ל WIDE). רמקולים טובים לשמיעת מוסיקה/סרטים. נתונים שיריצו ויסטה ללא קושי. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, מוסיקה , סרטים. אין צורך להתחשב בתוקף האחריות בארץ (המחשב נישאר בארה"ב). מה אתם אומרים על המחשב הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834147767 מטריד אותי במחשב הזה הכרטיס מסך המובנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב p4 2.8ghz כרטיס מסך geforce fx5200 זיכרון 512 400MHZ ddr1 2.5cl hard disc 7200rpm 120g הלוח אם תומך רק ב DDR1 וכרטיס מסך apg x8 ואני רוצה לשפר ב 600-800 שקל בערך תציעו תודה מראש שימוש עיקרי americasarmy כרגע לא פועל טוב חשבתי בעיקר על הזיכרון והכרטיס מסך עוד 512 זיכרון וכרטיס מסך 7600gt
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בקניית מחשב חדש, חשוב לי שיהיה כרטיס מסך טוב שהמשחקים יעבדו בו חלק [אני לא גיימר רציני, FIFA NBA NFS ואולי עוד כמה משחקים קצת יותר כבדים] והארד דיסק מעל 260 ג'יגה, ושהמחשב לא יעשה יותר מידי רעש. התקציב זה בערך בין 3000-4500 ואפשר לחרוג קצת. לא צריך עכבר מקלדת רמקולים ומסך.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע כל כך את טווח המחירים שנמכרים מחשבים כאלה (עם הדרישות שלי) אז אני אגיד לכם מה אני צריך ותרכיבו לי את המינימום אני צריך HTPC שיוכל להריץ סרטי BLUE RAY HD 720P ומעלה, חלק (אפילו על המחשב שלי זה רץ מקורטע קצת בקטעים מסויימים (מפרט בצד)), שיהיה חיבור SPDIF איכותי בלוח (יש לי מתאם ללוח), יש לי כרטיס מסך (חלש) בבית, אני לא יודע אם זה יספיק gforce 5900XT, אם זה לא יספיק אז אני צריך כרטיס שיציג תמונה איכותית, שיהיה לו כניסת DVI בשביל HDMI, אין צורך בכלל בביצועים במשחקים. אין צורך במארז, כרטיס מסך אם שלי מספיק אז צריך לוח שתומך AGP, אם לוח כזה יקר מדי אז עדיף לוותר על הכרטיס שלי ולקנות כבר חדש(?) אני מחפש מחשב שיוכל להריץ סרטים ולהעביר סאונד באיכות גבוהה נטו,…
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מתלבט בין שני אלו כאשר מבחינת משקל ופונקציונאליות היד נוטה לפוג'יסטו אבל מבחינת טכנולוגיה היד נטויה ל LG. האם למישהו יש ניסיון עם שני אלו, אם כן אשמח לשמוע והמלצות בכלל. תודה דניאל
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, לקחתי את המפרט מהאתר עם טיפה שינויים וזה מה שיצא. שימו לב שאני מתכנן לעשות OC, אז תגידו אם זה קריטי מעבד e4300 או e4400. רוב הזמן המחשב לא צפוי להתמודד עם דברים כבדים, חוץ מעריכות מדי פעם. בנוסף האם המחירים של המעבדים יורדים משמעותית החודש, מתי ובכמה? בקיצור, כדאי לחכות? בבקשה חוו דעתכם: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB- BOX ¤703 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤631 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce 7200GS 256MB DDR2 (UP TO 512MB) 64 BIT DVI TV/O - RETAIL ¤288 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤373 צורב DVD: OPTIARC (SONY&NEC) DVDRW AD-7173S DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - LABE FLASH - SATA ¤205 זיכרון: T…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מחפש מפרט בשביל חבר ב5K הוא צריך את המחשב בשביל עיצוב וגימינג הוא מבקש את המפרט+הרכבה ללא מסך
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום לכם, אחרי ימים שלמים של חרישה באינטרנט על כל הדגמים אני מאוד מאוכזב מכל הדגמים שיש בארץ. בקיצור הדגמים היחידים שעם מפרט נורמאלי +- למשחקים זה 1179ej ו 1190ej (שהוא קצת יקר יותר אבל לא נראה לי שווה את התוספת מחיר המעבד לא בהבדל כ"כ משמעותי) מה שאני רוצה לשאול זה ככה - למישהוא יש מושג למה הדגמים שמוכרים בארץ ירודים בכמה רמות מהמחשבים בחו"ל של אותו דגם... למשל 1179 של PAVILION מצאתי את הדגם שלו בארץ אחרת, יש לו Wifi-N - שזה מאוד חשוב לי, ויש לו גם Blu-Ray ועוד כמה תוספות לא זוכר בדיוק אבל שני אלה דברים חשובים. אבל מה בארץ אין לו כלום הכל נשאר על דור קודם.. עשו עלינו חרם בעולם או מה, אני לא מבין למה אני מתעכבים כל כך הרבה מאחורה עם המחשבים הניידים. הודה לכם על תשובות.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-