עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כפי שאתם ראים התקציב הוא 4000 (בלי מסך) יאנו מחשב נקי כולל הכל הכל, מארז וכונן דיסקטים.... נו אתם מבינים.... זה לא ממש בשבילי ואני יכול להרכיב משהו טוב אבל תמיד נחמד לשאול אותכם באתר, השאלות הניצחיות: NV או ATI, AMD או INTEL. תודה לעוזרים, זה לא מחשב ל OC, אני זקוק למחשב בעל ביצועים טובים.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by LTE,

שלום לכולם ! רציתי לדעת מה ההבדל בין: INTEL CORE 2 DUO T8300 : דגם 1. לבין: INTEL CORE 2 DUO T7700 : דגם 2. במחיר של המחשב הראשון יותר זול אייך זה יכול להיות? הלא הראשון לא אמור להיות יותר חזק וטוב מהשני ???

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by shimi 1,

שלום לכולם, אני מחפש לאחי מחשב נייד בתקציב של עד 3.5K לקראת שנת הלימודים האקדמאית, מדובר בסטודנט שנה א' לכלכלה שמחפש מחשב אמין, במילים אחרות אח שלי אדם שאין לו כח להתעסק עם בעיות, לכן אני מחפש לו מחשב שיחזיק להרבה זמן (6-8 שעות), ושיסחוב בצורה טובה, משחקים לא מעניינים אותו לכן יספיק הכרטיס מסך המובנה לדעתי, הגודל הרוצי הוא 13.3" אך אם יש הצעות משתלמות ל15.4 אקח אותן בחשבון, מצאתי את המחשב הנ"ל :http://ksp.co.il/?uin=16734 המחשב בא ללא מערכת הפעלה וללא כונן אופטי, להתקין מערכת הפעלה אני יודע וברשותי צורב DVD נייד, השאלה שלי האם אוכל להתקין איתו מערכת הפעלה על המחשב (חיבור USB) , אני פוחד שאני אצטרך דרייברים או שהצורב לא יעבוד כי יש רכיבים המחוברים בUSB שפועלים אחרי …

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  4. ראיתי את המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/view/2/ והרכזבתי אותו מKSP. שאלה ראשונה. יש חנות אחרת שכדאי יותר לקנות את המפרט ממנה? שאלה שניה. אין את המארז שמוזכר במפרט בKSP. יש מארז אחר שיתאים לשאר המפרט? (מבחינת התאמה לגודל של הכרטיס מסך, אוורור...) כמובן כולל ספק, כי בKSP לא ראיתי שספק בא עם המארז. שאלה שלישית. במפרט יש 9800GTX. הספק המומלץ הוא 500W. השאלה היא אם הוא בסדר בכדי להחזיק את שאר המפרט? אני לא יודע כמה צורכים המעבד וכרטיס המסך. ומן הסתם זו ספינת הדגל של נוידיה כרגע ומן הראוי שכרטיס המסך הזה ידרוש הספק גבוה. אשמח לקבל תשובה/עזרה! תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  5. Started by dor396,

אהלן, קניתי את המחשב לא מזמן וכל פעם שאני מנתק אותו מהמטען אני שם לב שזמן הסוללה שלו יורד... בהתחלה ההערכה של המחשב הייתה 3 שעות, אחכ ירדה ל2:30 +- ועכשיו זה ירד לשעתיים איזה דברים יכולים לגרום לירידה כזאת, והאם זה נזק בר תיקון? תודה רבה לעוזרים, דור.

6. שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב למשחקים + צפייה בסרטים לא מעונין לעשות OC מחשב טוב שיהיה לי לכמה שנים + אופציית שדרוג בנוסף בבקשה תראו אם אפשר לחסוך עוד.... תודה מראש לכל העוזרים מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1043 קירור למעבד: Thermaltake TR2 M2L RX 775 Ultra Silent כמות: 1 - מחיר: ¤91 לוח אם: Gigabyte GA-P35-S3G כמות: 1 - מחיר: ¤436 מארז: Foxconn TH-061 120mm + Window FSP 400W כמות: 1 - מחיר: ¤410 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤286 קשיח למחשב שולחני: Seagate 250Gb SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤356 כרטיס מסך: Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤796 כונן אופטי: Sony/HP/Lg DVD…

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  7. שלום לכולם ,בן דוד שלי במיאמי אז החלטתי שזה הזמן להתחדש במחשב חדש שאלון : *מטרות המחשב? לימודים (אינטרנט ואופיס), משחקים Diablo3,Metro 2 .... וצפיה בסרטים * גודל המסך?13-14 עם רזולוציה של 1600X900 * משקל רצוי?כמה שיותר קל (פחות מ2 קילו עם אפשר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?4-6 שעות עבודה לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם יש אפשרות לSSD בגודל של לפחות 120GB יהיה מצויין אם אין אז 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מומלץ לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תוספות משלי : -רצוי שהמקלדת תהיה מוארת -איכות בניה כמה שיות…

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by bebe1987,

אני מעונין לקנות נטבוק לא יקר מידי, נתקלתי בזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5368&CatCode=315 השאלות שלי הם: איך הביצועים של המעבד N450? אני אוכל לגלוש חלק באינטרנט ללא תקיעות? אפשר לראות בו סרטים בצורה טובה? האם המחשב הזה אמור להיות אמין? אני לא רוצה צעצוע שיתקלקל לי אחרי שנה(בדיוק שהאחריות נגמרת) ואם למישהו יש את המחשב הזה, אשמח לקבל עליו יתרונות וחסרונות. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by yossi21,

מפרט מעבד: Intel® Dual Core Processor T4400 2.2GHz מסך: "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי: Intel® GMA 4500M זכרון: 3072MB DDR3 דיסק קשיח: 250GB SATA 5400RPM מערכת הפעלה: (Windows 7 Home Premium (64bit מחיר: 2280 ש"ח שנה אחריות על המחשב וחצי שנה אחריות על הסוללה מקור: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315 כדאי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום שאלתי היא מה הוא המחשב הדק ביותר במחיר של כ1500$ שניתן למצוא בארה"ב מחשב עם מסך של 14.1-15.4 אמור להחזיק זמן סוללה טוב גם כן אם יש חריגה של כ100-200 דולר זה סביר תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  11. השבוע החלטתי לקנות מחשב חדש, ללא ציוד היקפי. המחשב בעיקר לשימוש באינטרנט, חשוב לי שיעבוד מהר, בצורה שקטה (משאיר אותו דלוק בלילה והוא בחדר שינה שלי), שמשחקים חדשים יעבדו בלי בעיה, למרות שאני לא איזה גיימר או משהו כזה. המסך שלי , LG 22 אינץ' http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697423 הציעו לי מספר הצעות ואחת ההצעות שעל הפרק היא: מארז SONATA ||| ANTEC ספק כח JSP-TECH 450W 12CMF REAL EZCOOL לוח אם P45D3 NEO-F MSI מעבד אינטל 3.00GH 6MB CORE 2 DUO E8400 מאוורר למעבד PRO 775 ARCTIC COOLING כרטיס מסך Nvidia GeForce 9600GT 512MB-3 O.C MSI דיסק קשיח 32GB SATA2 16MB HITACHI זיכרון 2G DDR3 1333MHZ CEON (שתיים- סה"כ 4G) צורב GH22LS40 LIGHT SCRIB SATLG DVDX22 DL כרטיס רשת 1G LAN…

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  12. Started by freakshow10,

אני רוצה לקנות מחשב ו 6000 ש"ח זהו התקציב שלי. התקציב הזה הוא רק עבור המחשב עצמו ללא מסך ושאר אביזרים חיצוניים. כעיקרון הדבר היחידי שחשוב לי הוא שאני יוכל להמיר סרטי וידיאו ל DVD בעזרת המחשב בצורה יעילה. אשמח מאוד לקבל הצעות טובות למפרט תודה

13. Started by jons,

שלום לכולם וחג שמח אחרי הרבה מחשבה הרכבתי את המפרט הבא: מעבד INTEL I5 – 760 TRAY מחיר – 950 ש"ח לוח אם ‏P7H55D-M EVO s1156 ASUS מחיר 680 ₪ זיכרון KINGSTON 2GB 1333MHZ מחיר-260₪ כפול 2 סה"כ 520 ש"ח הארד דיסק WESTERN DIGITAL CAVIAR BLACK 1000GB 64MB מחיר – 435 ₪ צורב DVD DVD LG GH221S30 מחיר 110 ₪ קירור למעבד ARTIC FREEZER XTREME REV2.0 1336/1156 מחיר – 195 ₪ מארז 215 ₪ - COMPUCASE 6AG1 מאוור שני למארז ARTIC FAN 12AF2025 מחיר 45 ₪ ספק כוח 350 ₪ - SEASONIC S12II BRONZE 520W סה"כ מחיר סופי - 3500 ש"ח המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט סרטים גם באיכות HD והמטרה הייתה להרכיב מערכת איכותית שתעבוד בצורה אמינה לאורך זמן. נכון שמדובר במעבד חזק מידי למטרות כאלה אבל מאחר ובמחשבה שלי מע…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום חברים. אני מבקשת המלצה למחשב נייד למטרות עבודה באופיס, תכנות וגרפיקה. דרישות מינימום - מעבד: i5, 2.3ghz כ.מסך: nvidia / amd ובכל מקרה לא intel (סדרת m7 לפחות) מסך: 14/15 אינצ. מט. עדיף ips רזולוציה: 1024×768 לפחות זיכרון: 1t. האם כדאי לשקול כונן היברידי? סוללה: עדיפות ל6 תאים. משקל: עד 2kg. מערכת הפעלה: free dos, עם אפשרות להתקין win 7 ולא 10. מקלדת מלאה ונוחה אופציה ל- כונן צורב dvd ( גם אם אין שיהיה מקום להתקין אחכ) Bluetooth, wifi, rj45, usb 3 תקציב: עד 4500, במקרה חריג עד 5k. לעבודה יומיומית עם office, android studio,in design,photoshop וכדומה. תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by clown,

Intel Core 2 Duo E6420 2.13Ghz Conroe 4MB Cache OEM E6420T - 1089NIS Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 - 265NIS Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 Conroe Support G965PDS3 - 666NIS Geil 2GB DualKit DDR2-800Mhz Value GD22G800K - 660NIS Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 DualDVI Bulk - 778NIS Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS - 485NIS PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA DVR212BK - 237NIS AUDIGY SE 7.1 24-bit bulk SB0570VP - 192NIS Compucase HEC 6A21 Black/Blue 400w - 451NIS הרכבה - 135NIS

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ושיעבדו הכי טוב שאפשר בתקציב הנל א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא כולל 22 אינצ' רזולוציה מקסימלית * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Mafia.II , Call of Duty Modern Warfare 2 וכו.. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  17. רציתי לדעת האם מחשב נייד במצב המתנה לוקח סוללה? והאם זה הורס את המחשב נייד שמשאירים אותו הרבה זמן על מצב המנתה במקום כיבוי (אני מדבר על הלילה-שהוא נשאר כל הלילה על מצב שני)?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by avr256,

אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד dell. (נעול על החברה הזו, מנסיון העבר, יש לי כיום hp שאני לא מרוצה ממנו). אני סטודנט למדעי המחשב וזקוק לו לתרגול כתיבת קודים בלימודים ולצורכי לימוד בכלל. מעוניין גם שישמש לצורך יום-יומי (לא מאחסן הרבה בדיסק סרטים וכו') ולא רק ללימודים... מדובר בתקציב של עד 3500 ש"ח (אני סטודנט...(: תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Leo101,

שלום לכולם! אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט לשימושים כללים. המפרט הוא לקרוב משפחה ששיכנעתי אותו לחכות עד צאת הקונרו, אבל עכשיו אני לא בטוח שהקונרו ייכנס לו בתקציב. אלה נקודות לבניית המפרט. 1. אין צורך במסך ורמקולים. המקלדת והעכבר יכולים להיות פשוטים ( לא צריך אלחוטיים). 2.הוא רוצה הארד דיסק גדול מאוד לשמירת סרטים.( אני מאמין ש250 gb יספיק לו). 3.הוא צריך צורב dvd איכותי (אני מאמין שגם אלו הכי זולים הם איכותים, אבל תרגישו חופשי לתקן אותי). 4.חשוב כרטיס Tv. הכרטיס צריך להיות באיכות די טובה(לא צריך משהו מטורף).הוא מתכנן להקליט מהטלווזיה ולצרוב. הבעיה שאני לא מבין בזה בכלל. 5.הוא לא משחק בכלל. לכן, הכרטיס מסך יכול להיות באיכות ירודה.( משהו בסגנון של 6200, צריך לעשות את העבודה…

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by Reborn,

אני מעוניין לקנות לפטופ אבל אין לי יותר מידי כסף. מה שאני רוצה לעשות עם המחשב זה: -גלישה באינטרנט -אופיס -אפשרות לעבוד עם תוכנות כגון פלאש/פוטושופ (אני מתאר לעצמי שזה דורש מחשב הרבה יותר חזק ולכן צריך מחשב יותר יקר - אם ככה אז אולי עדיף שאוותר על החלק הזה). עריכה: -USB התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אבל אם יהיה משהו עד 1000 ש"ח אני חושב שאוכל גם. יש לכם איזו הצעה? איזה מחשב זול יכול לבצע את הדברים הנ"ל? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by hwmember,

אני מחפש מחשב נייד בטווח ה5000 ש"ח, למטרות סטודנטיאליות, סרטי FullHD על 37'' ומשחקים ברמה ממוצעת. יש את המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5655&CatCode=315 רציתי לשמוע חוות דעת עליו. יחס עלות תועלת ? איך הוא, אם מישהו השתמש ? יתמוך בצרכים שציינתי ? תודה !

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכלום, אני מעוניין לרכוש מחשב בעל תכונות הבאות: חברה: Asus או Lenovo מסך: 12.1 או 13.3 מטרת השימוש במחשב: סרטי HD, סוללה חזקה לשימוש רב במהלך נסיעות. ישמוי אופיס וגלישה באינטרנט. מידי פעם גם יישומים כגון Matlab או Mathematica. מבחינת משחקים: לרוב אני משחק במשחקים מאוד ישנים, ואם כבר אז משחקי אסטרטגיה. אני מתלבט בין Asus 1215N, לבין להשקיע עוד 300 דולר וללכת על מחשב כמו ASUS U35JC-A1

23. Started by mayeast2,

פניתי בעבר לפורום ונעזרתי רבות בקשר למחשב זה אך עדיין לא הזמנתי. המחשב הוא עבור ילד, שישתמש למשחקים בינוניים וכן גלישה באינטרנט. אני רוצה שהילד יוכל לראות טלויזיה במחשב - יש לו ממיר דיגיטאלי - כך שמספיק VIVO ולא צריך כרטיס TV התקציב הינו עד 2800 חשוב לי דיסק 80 גיגה - כגיבוי למחשב שלי ונא לא להזהיר על המארז עם הספק הג'נרי - אני משתמש בעבודה שנים עם ספקים כאלו (זה מה שקונים במשרדים) ואין לי שום בעיה עם מחשבים שפועלים 24 שעות ביממה כל השנה. אני מודע לך שה 9200 אינו הכי אופטימאלי, אבל חשוב לי VIVO - או אולי יש לכם הצעה אחרת אקיצר, מה דעתכם ? CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 628.23 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Mothe…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by tomerA,

אני מחפש מחשב לעבודת משרדים ולהרצת משחקים בינוניים. מצאתי את הדגם HP Pavilion DV4-2155DX כמה שאלות שיש לי: 1. האם כוננים קשיחים של 7200RPM חמים יותר בצורה משמעותית מאשר כוננים במהירות 5400RPM? 2. האם הכרטיס מסך יכול לסחוב משחקים בצורה טובה? (למשל COD4) 3. לאלה שהתנסו עם ייבוא מחו"ל. לפי מה קובעים את המע"מ שלוקחים על הקנייה?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  25. אהלן, הלך לי הלוח אם לפני כמה ימים והוא די ישן(Nforce4), אז החלטתי שזו הזמדנות טובה לשדרג את המחשב למשהו קצת יותר חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis 3 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.