ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
אני מבין בחומרה אך אני לא מבין איזה חברה של ניידים טובה יותר בשרות. למשל acer lenovo gigabyte asus ???
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן להפעיל מחשב נייד ללא הארד דיסק ולחבר הארד דיסק חיצוני USB האם ניתן יהיה להפעיל מערכת הפעלה עליו?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מפרמט את המחשב הישן ובא לי לדעת אם הוא היה טוב אחרי הפירמוט או כמה לא טוב הוא יהיה... אמממ עשיתי לפי DXDIAG בהפעלה ושמרתי את הקובץ... אז כל הפרטים בקובץ המצורף שימושים-משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית. - משחקים -COD, ASSIAN'S CREED וליטל פייטר - גראפיקה- צייר ואולי C4D ציוד היקפי - - גודל המסך שיתחבר למחשב 20-22" - מערכת רמקולים - רמקולים פשוטים- 2.1 אני חושב המפרט - http://www.upf.co.il/file/6046806.html בבקשה תורידו! זה רק 33 קילו בייט! זה יורד בשניה! תודה לעוזרים הבנתי שאתם לא אוהבים להוריד... אז הינה פרטים חלקיים מאוד... Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254) …
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
למען שמו באהבה מעצם היותי צלם דרוש לי מחשב שישמש מאגר של התמונות כולן ועבודה על התמונות (בין השאר גם עבודה על קבצי RAW של CANON) המפרט שהוצע לי הוא כדלהלן: 1. מארז תוצרת EZCOOL כולל ספק כח איכותי 400W אמיתי + מאוור "12 נוסף דגם H-550 2. לוח אם תוצרת GigaByte מבוסס אינטל P43 כולל כרטיסי קול ורשת מובנים P43-ES3G 3. מעבד תוצרת אינטל 6500E DUAL CORE 2x2.9 4. מאוורר למעבד 775 תוצרת ZALMAN 5. זיכרון GB1x2מסוג DDR2 מהירות 800 תוצרת transcend או מקביל 6. דיסק 500GB SATA2 תוצרת WD 7. צורב DVD תוצרת LG מסוג SATA 8. כרטיס מסך מסוג Gforce דגם 9500GT כולל 1GB זיכרון 9. מקלדת מולטימדיה תוצרת מיקרוסופט 10. עכבר אופטי תוצרת מיקרוסופט מסוג Wheel עבור התקנה של חומרה והתקנה מקיפה של תוכנה(א…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום!! מעוניין לקנות מחשב נייד, הדברים הבאים חשובים לי: מעבד: Core 2 Duo זיכרון: מינימום 2GB דיסק קשיח: 250GB מערכת הפעלה: WIN 7 ULTIMATE 32 BIT יציאות USB: לפחות 3 כרטיס מסך וכרטיס קול: לא להשקיע!! משהו מובנה פשוט ביותר (כרטיס קול סטנדרט 5.1 ערוצים). גודל מסך: בסביבות 15 אינץ'. התקציב שלי 4000, אפשרות חריגה 100-200. תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 3500-3800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נסו לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)- גרפיקה של תלת מימד סקאצ' אפ ורינדורים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה)- תדיר/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים- ממש לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים-מסך לא כלול- 22 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקבל המלצות למחשבים ניידים. אני חייב לומר שהדרישות שלי ממש לא גבוהות. אני יכול לומר שכיום אני משתמש במחשב נייח - פנטיום 4 3Ghz, עם ג'יגה של זיכרון ראם, ואני דיי מרוצה מאיך שהוא עובד עם ווינדוס 7. הבעיה היחידה שאני נתקל בה היא הרצת משחקים, בעיקר משום שכרטיס המסך במחשב הוא GeForce 6600GT... המחשב הנייד אמור להחליף את המחשב הנייח. אני רק רוצה שיוכל להריץ משחקים בצורה נורמאלית... למיטב הבנתי שוק הגרפיקה לא השתנה כל כך בשנים האחרונות, למשל, כרטיס מסך טוב מסדרה 9000 של נבידיה יכול להריץ משחקים חדשים על אפשרויות גבוהות ומספקות גם כיום (תקנו אותי אם אני טועה..). אני מכיר כרטיסי מסך כמו 6600GT, 8800GT, שהיו ידועים כזולים מאוד יחסית לביצועיהם הטובים מאוד שלהם לזמנ…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי אני צריך מחשב שיכול לתמוך בתוכנות של עיצוב פנים כמו AutoCad, 3D Max, Arch Plus, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop התקציב שלי הוא כ-4000 ש"ח תודה שחר
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, אחרי 7 שנים הגיע הזמן להחליף מחשב 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 מקסימום חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים, סרטי HD, אינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אני לא צריך כרטיס מסך מטורף, בעיקרון אני מעדיף כרטיס שיעלה עד 600 שקל * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך 23 אינצ, כמה דברים שיהיה נחמד אם יהיו קימים-כניסות U…
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: (לשימוש בסיסי) AMD Athlon 2 X2 250 3.0Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ₪327 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1108 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪347 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 AADS WD5000AADS, יחידות 1 ₪198 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1948 ThermalTake Wing RS 201 + RaidMax 400Watt, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1352 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=5…
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לא מזמן נרשמתי לאתר ואני צריך את העזרה שלכם למצוא מחשב טוב ללימודים. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, וכל מה שסטודנט לחשמל צריך. מעדיף מעבד i5 520m או חזק יותר (במידה ונכנס בתקציב) * גודל המסך? 13-14 אינצ' בלבד. * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד, אבל לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חובה אחריות ארוכה משנה, מעדיף 3 שנים לפחות התקציב שלי הוא 6000 שח כרגע, יכול לגדול אם אין אופציה בתקציב עד 7000. אם יש משהו נוסף שנראה לכם חשוב ללימודים במחשב, תמליצו עליו.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3200 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מוטב לנצל רק כ-3000 ש"ח מהתקציב הנתון, אם זה יהיה שווה את זה - אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3200 ש"ח ותו לא. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג בלבד. משחקים: BF:BC, Crysis 2 ובעיקר GTA IV. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650X1050. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גיימינג - גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש צורך בכל הרכיבים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ייתכן שיבוצע OC קל לכרטיס…
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם! מקווה שלכולם תהיה שנה חדשה מצוינת ;p ובכן, עכשיו שכרטיסי ה-7000 החדשים באופק הלא כל כך רחוק מאיתנו, רציתי לשאול ולהתייעץ לגבי קניית מחשב חדש מבוסס על כרטיס שכזה. עכשיו, אני יודע אני יודע - זה עדיין לא יצא אפילו! עדיין, אני משער שלחכמי הפורום יש כבר מעין מושג מסוים מה יהיה מומלץ לקחת למפרט חדשני שכזה עם כל המידע שכבר גם ככה דלף לגבי הכרטיסים החדשים. התכנון שלי הוא שברגע שהכרטיסים ייצאו אני אזמין כרטיס 7970 באיזה 550$ מאתר מחו"ל כמו Amazon או משהו אחר שנוח (מכיוון שבארץ זה בטח יעלה מעל 3000 ש"ח וככה בהזמנה יצא לי איזה 2100 ש"ח בסה"כ). חשבתי לעצמי אם כבר אני קונה מחשב חדש - למה לא ללכת עד הסוף ו"להידחף" לדור הבא כבר שיהיה כמה שיותר טוב ומעודכן לעתיד. חשבתי לעצ…
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לעריכה גראפית של סרטי חתונות ותמונות. בעתיד הרחוק אני רוצה לשדרג אותו גם למחשב לעריכה גראפית ב3D MAX ותוכנות כבדות שונות ככה שצריך להיות אפשרות לשדרוג. בניתית את המפרט הבא: מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray לוח אם: Gigabyte GA-PH67A-D3-B3 for socket 1155 ספק כוח: Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כרטיס מסך: PNY Nvidia QUADRO FX 580 PCIE 512 mb Retai כונן אופטי: LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Blac…
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בצבא עכשיו בתפקיד גובניק ויש לי המון זמן פנוי ואני רוצה לנצל את זה במשחקים ותכנות שזה מה שאני עושה רוב הזמן... ואני מחפש מחשב שיכיל את שלושת הדברים שרשומים למטה עד למחיר 3000ש"ח. מפרט: גודל מסך: 15.6 מעבד: Intel Core i7 זכרון: 4GB או 2GB אשמח לקבל לינק לחברה/מקום שמוכר מחשב אם המפרט הזה.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני נוסע בתחילת ספטמבר לאר"הב לפני הלימודים ורציתי לנצל את הנסיעה כדי לקנות מחשב נייד... השימושים הם בעיקר לימודים (סטודנט למשפטים) אך זה גם יהיה המחשב הראשי שלי ולכן חשוב לי שיוכל לנגן סרטים באיכות FULLHD. גם מאוד חשוב לי שיהיה מהיר ושקט מאוד עד כמה שאפשר עם חיי סוללה ארוכה יחסית. בנוסף גם בהמשך להמלצתכם חשוב לי שתהיה אחריות בינלאומית... אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים ואם אתם מכירים מקום טוב בארה"ב לקנות אז בכלל טוב!!!(בגדול אני אהיה גם במזרח ומערב ארה"ב). המטרה היא גם לחבר אליו מסך לצפייה בסרטים/סדרות FULLHD.גודל המסך הרצוי הוא בסביבות 14-15 אינץ' אבל אני גמיש גם בזה בעקרון התקציב הוא 3500-4000 וכמובן שאשמח לחסוך במידה ואפשר... תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת שני לפטופים לקרובי משפחה שיהוו תחליף למחשב נייח. גודל מסך מינימלי של 15", למשקל אין שום חשיבות מכיוון שהם לא מיועדים לצאת מהבית, מפרט בסיסי (שימושי גלישה ואופיס בסיסיים לחלוטין) אבל דגם שיוכל ללכת איתם ל3-4 שנים הקרובות כך שלא משהו מיושן מדי שמסתובב כבר בשוק שלוש שנים. החברות המועדפות עלי הן דל, לנובו, סמסונג ואסוס מניסיון טוב שלי. בדקתי כמובן בזאפ אבל אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים שעונים על הדרישות האלה, להערכתי התקציב ריאלי+ ואפשר אפילו לרדת קצת. אשמח לעזרה!
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אהלן אנשים, החלטתי שהגיע הזמן להחליף את המחשב הישן שלי (מעבד E6750, זכרון 3GB וכו'..) אני צריך את המחשב בעיקר על מנת להפיק מוסיקה באמצעות התוכנות FLSTUDIO וCUBASE אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? יש אפשרות עד 3 אלף, אבל זה במידה ויש שינוי דרסטי שיביא לביצועים טובים יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר הפקה מוסיקלית בעזרת FLSTUDIO וCUBASE גיימינג אני משחק במשחקים פחות כבדים כמו FIFA 12 וFIFA 13 שאמור לצאת בקרוב... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכ…
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪499קירור למעבד:Thermaltake DuOrb For CPUכמות: 1 - מחיר: ₪141לוח אם:Gigabyte GA-78LMT-S2Pכמות: 1 - מחיר: ₪298מארז:SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪455זיכרון:Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333כמות: 1 - מחיר: ₪116קשיח למחשב שולחני:Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14כמות: 1 - מחיר: ₪453כרטיס מסך:Sapphire ATI 6970 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪999כונן אופטי:SONY NEC DVDRW DVR …
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב, רצוי מחנות אמינה באזור חיפה והקריות (אך לא חובה). יש לי מספר דרישות ממנו, ותכף אפרט אותן. 1. המחשב חייב להיות כולל מסך פאנל IPS של לפחות 23 אינץ'. 2. למחשב חייב להיות אופציה לחיבור שני מסכים במקביל + חיבור לטלוויזיה. 3. חייב להיות אופציה לגיימניג בסיסי (לא צריך לעוף על עצמנו עם הכרטיס מסך אני לא משחק הרבה). 4. המארז והספק צריכים להיות איכותיים יחסית (שני מעאוררים, ספק 500W מחברה איכותית), הם ישרדו גם למחשב הבא. 5. אם יש אופציה לOC, לקחת אותה בחשבון. 6. רצוי קירור איכותי ושקט למעבד. 7. לפחות 8GB זכרון. 8. HD של לפחות חצי טרה, רצוי טרה. 9. דגש על שקט. חשבתי על המפרט הבא: AMD A8 3870K Unlocked 3.0Ghz 100W HD6550D Socket FM1 Box Black Edition…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לבנות מחשב שיתאים גם לשמש כמדיה סנטר, גם למשחקים למיניהם, וגם בעתיד כנראה יעבדו עליו גם בתוכנות של ADOBE לעיצוב. מעבד: Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד: Generic CPU Cooler For s1366 (האם צריך בכלל? המעבד מגיע TRAY זה אומר שיש עליו מאוור לא?) לוח אם: Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: Corsair 4x2GB DDR3 1600Mhz Vengeance Quad Channel CL9-9-9-24 דיסק קשיח: Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA III WD10EARX כרטיס מסך: Sapphire HD 6670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E צורב די וי די: Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24…
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לייעוץ לגבי רכישת מחשב (עדיף נייד) לסטודיו ליוגה שמשמש גם המשרד של עמותה. הצרכים הבסיסיים זה להכיל ולהרים חלק מערכת של רישום ומעכב אחרי מורים ולתלמידים, מערכת תשלום וגבייה, מעקב אחרי הוצאות והכנסות, נפח זיכרון גדול מספיק כדי להכיל קבצי doc ותמונות, וצרכי גרפיקה בסיסית. תכלס הכי חשוב שהוא יעבוד חלק, נקי, מהיר ונח וישארו לכמה שיותר זמן. התקציב הוא עד 3000 ש"ח, (בהנחה שמדפסת טובה תעלה לנו 1000, אבל הטוטאל הוא 4) אגב, זה המקום לשאול בו גם על מדפסות? המון תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי, מעוניין לקנות מחשב לאבא שלי, הדרישה היא מחשב חזק יחסית בתקציב של עד 4000 ש"ח. בניתי את המפרט המצורף, אך אני פחות מבין ברכיבים כמו ספק כח, SSD, מארז. המטרה היא מחשב שיעבוד מהר, חלק, ויריץ משחקים ברמה סבירה פלוס. האם משהו במפרט הוא יותר מדי? האם יש אפשרות להתפשר על משהו, או שזה מקסום טוב של הכסף? אולי צריך שדרוג כלשהו? המון תודה! מעבד: Intel Core i5 9400 / 1151 Tray כמות: 1 מחיר: ₪ 720 קירור למעבד: Arctic Freezer Xtreme כמות: 1 מחיר: ₪ 177 לוח אם: Gigabyte B365M H כמות: 1 מחיר: ₪ 291 זכרון: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2E3200C16 כמות: 1 מחיר: ₪ 401 מארז: Antec VSK4000B-U3 Case כמות: 1 מחיר: …
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
- 1 follower
-
-
חג שמח לכולם ! מי שצריך נייד עסקי איכותי, בטח ישמח להזדמנות להתחדש באחד משני הדגמים המובילים בקטגוריה מתוצרת לנובו. https://www.windowscentral.com/hardware/laptops/lenovo-drops-bombshell-by-slashing-prices-of-thinkpad-x1-nano-and-x1-carbon-by-dollar1000 לידיעתכם.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? יש רצון לא לחרוג מ 2k 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ביתי סטנדרטי לזוג מבוגר - גלישה, סרטים, אופיס וכו׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה ומתאפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …
-
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
- 2 followers
-