עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. במפרט האנגלית בחלק מהדגמים מופיע . אני מנסה ורוצהלקנות בארץ,ולא מופיע. אשמח לעזרה תודה איתן

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  2. Started by komoto,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב לשימושי אופיס בלבד, לא משחקים ואפי' לא צפיה בסרטים / גלישה/הורדות באינטרנט. בתקציב של עד כאלף ש"ח. ראיתי את המחשב הזה, האם ישנה סיבה שהוא לא יספיק לצרכי? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  3. לשלוח להם אימיילים ולהיענות רק פעם אחת מתוך 10 (וגם אז הבטיחו שיחזרו אלי לתיאום עם שליח) ולא קרה כלום זה קורה לכולם? איך להתמודד איתם? אגב החברה המדוברת היא פוג'יטסו והמחשב נקנה בארץ. עריכה בעצם איזה 10... 10 ימים שאני מתקשר ושולח להם אימיילים ועוד כמה ימים לפני חנוכה ובאמצע... או שהם עושים הצגות ומתעלמים באמת או שיש להם רק איש אחד שעונה על טלפונים והם יותר עמוסים מהתמיכה של בזק בנפילת תשתית. המשך את האמת אני חושב שצריך בלקליסט של חברות בדביק... בזמן שאני כותב את הנושא הזה המסך שלי כל הזמן מציג בלאגאן צבעוני בגלל שהכבל התחרפן.. אי אפשר לראות סרטים כי אין סנכרון נורמלי וחלק אחד של המסך מקדים את הכל בפריים (וזה מחולק ככה ל3 חלקים כל פעם זזים) המעבדה מתעלמת.... וקיצר נדפקתי…

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  4. Started by Pcman22,

קניתי לפני יומיים מחשב נייד חדש מסוג לנובו N200. לאחר מספר דקות עבודה, כל פעם הזמן משתנה, המסך נכבה. כשהמסך נכבה רואים את השולחן עבודה ממש ממש חלש ואי אפשר להחזיר את המצב לקדמותו לא על ידי הזזת העכבר, לא על ידי לחיצה על מקשים, שום דבר. מה דעתכם הבעיה? זה מחשב חדש. מישהו נתקל בתופעה? האם זו מנורת מסך פגומה? תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by brenda12,

היי, אני מחפשת לקנות מחשב חדש בתקציב בין 2,500-3,000 ש"ח וממש מבולבלת... מה שחשוב לי זה מהירות המחשב וכרטיס קול מעולה, שומעת מוזיקה כל היום. המחשב יהיה בעיקר לצרכי גלישה באינטרנט, סרטים, יכיל הרבה תמונות (הארדיסק גדול) ומוזיקה. יהיה נחמד אם יהיה בו bluetooth כמובן. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  6. Started by nizzan7,

אני מחפש מחשב נייד שיתאים לאינטרנט, משחקים וסרטים. התקציב: 6000 ש"ח עם חריגה של עד 400-+ דרישות: כפול ליבה עדיף CORE 2 DUO. מסך גדול (15.4 אינץ ומעלה) דיסק קשיח גדול(100 GB ומעלה) שיהיה מחברה מוכרת. שיהיה מסך אכותי וטוב. אחריות טובה וארוכה גם בילאומית. כמה שיותר זכרון עדיף 1 GB שהיה צורב DVD. שיריץ ויסטה ועדיף שגם יבוא עם ויסטה. חנות אמינה ומוכרת(אפשר גם ברשת אבל משהו טוב ואמין). שיהיו 2 חיבורי USB לפחות. שיהיו חיבורי שמע.(רמקול, מיקרופון) לא חייב: לא אכפת לי משקל. כונן דיסקטים. FIREWIRE. סוג עכבר(משטח מגע כזה/ סוג אחר...) עריכה: שתהיה בטריה עם זמן עבודה ארוך 2-3 ומעלה (במאמץ) צריךך שיהיה כרטיס רשת אלחוטי מהיר.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  7. חבר שלי קונה מחשב חדש למטרה משרדית של מסנג'ר, גלישה באינטרנט, עריכת תמונות בתוכנות בסיסיות וכו'.. מלבד זה הוא גם גיימר קטן שממש אוהב GTA לדורותיו.. חוץ מאלה הוא גם ישתמש במחשב למטרות של הורדת קבצים, צפיה בסרטים, שירים וכדומה.. הקניה היא למחשב בלבד ואין צורך בציוד היקפי. הקניה תתבצע באשראי ולא תתכן הנחה של מזומן. בגלל שאין לי ידע טוב כל כך בדגמים אז באתי לכאן שתייעצו לי קצת. פחות או יותר זה מה שחשבתי ותתנו לי מפרט יותר ראוי. מעבד- אינטל CORE2DOU מעל 2 ג'יגה הרץ.. לוח אם- אסוס/ ג'יגה בייט, מומלץ אופציה לקאווד קור בעתיד ו-4 סלוטים לזיכרון ראם כרטיס מסך- נבידיה/ATI של 512 מגהבייט זיכרון ראם- 2 ג'יגה מינימום הרד דיסק- 250 ג'יגה מינימום, נראה לי של WD כונן CD ROM- א…

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by BloodFist,

שלום לכולם ההודעה שלי טיפה שונה...בכל אופן אני גיימר די רציני שיש לו מחשב ששווה 2 שקל ( פרסקוט 2.8 מישהו?) בכל אופןןןןןןןן סוף סוף יש לי תקציב אבל אני לא יודע מה לעשות לחכות עכשיו לטכנולוגיות החדשות שכבר כמעט כאן 45 ננומטר ? או פשוט להזמין מחשב בתקציב של 4.5-5 אלף בהצעתכם כמובן אם כן אבקש מפרט עם dvd ללא ציוד היקפי ללא אוברקלוק כי כבר לי ציוד לא רע .תמיד יש את הדבר הזה שאתה קונה מחשב ומיד אחרי זה יוצאות טכנולוגיות חדשות אבל אולי זה שונה הפעם? תודה לעוזרים

9. שלום לכולם, אשמח בעצת המומחים פה למחשב ביתי למטרות: עבודה עם office, אינטרנט, סרטים, מוסיקה, משחקים פשוטים. תקציב בסביבות 2000 ש"ח, ניתן לחרוג במעט. על המפרט לכלול מקלדת, עכבר, רמקולים, כרטיס רשת אלחוטי, ספק ומארז אין צורך במסך. רצוי מחנות עם מספר סניפים בארץ ואחריות טובה. כמו כן אבקש המלצה לנייד למטרות לימודים בתקציב 4000-4500 ש"ח רצוי 2gb ram ומעבד מהיר ככל האפשר (קומפילציה של קוד והעלאת סביבות IDE לפיתוח תוכנה) גם כאן דגש על האחריות. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by darkman,

המחשב יהיה בעיקר לסרטים, גלישה, ומשחקים. יש מסך DELL 22' רחב. מה עדיף? מבוסס INTEL או AMD? או הצעה שלכם... בתודה. מבוסס AMD: יצרן Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM ¤321 1 יצרן Gigabyte GA-MA78G-DS3H ¤454 1 יצרן Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail ¤852 1 יצרן G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ ¤433 1 יצרן Compucase HEC ATX VER 2.0 2 fans 500TRT 24PINS ¤292 1 יצרן Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤170 1 סה"כ מוצרים: 6 סה"כ: ¤2522 מבוסס INTEL: יצרן Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM ¤583 1 יצרן Gigabyte GA-P35-DS3L ¤454 1 יצרן Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail ¤730 1 יצרן G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ ¤4…

11. Started by podran,

תקציב - 3000 ש"ח כעיקרון הוא למטרת משחקים, בתקציב הזה אי אפשר לקנות מחשב שיוכל להריץ כל משחק על High אבל אני זקוק למפרט שיוכל לסחוב טוב אני חדש בכל הנושא הזה אם תוכלו להגיב ולתרום אז אני ממש אודה לכם. נ.ב. הלכתי לאייבורי מחשבים שם בלבלו אותי עם שמות מפוצצים אבל נראה לי עבדו עליי המפרט שהם הציעו: לוח אם: G41M-E43 DDR3 HDMI MSI מעבד אינטל: CORE 2 DOU 2.93 GHZ 3MB E7500 זכרון: H/S VALUE GEIL 2GB DDR3 1066MHZ כ.מסך: ATI RADEON 5450 1G-3 POWER COLOR ספק כוח: IPS550AQ3 550W FAN12 POWER INWIN

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  12. שלום לכולם ! שמי ארז ואני רוצה לקנות מחשב חדש התקציב הוא עד 4500ש'ח אני לא צריך הארד דיסק עכבר צורב מקלדת וככדומה על המחשב להיות חזק למשחקים מכול הסוגים וקצת לתוכנות גרפיקה {לעיטים רחוקות אני משתמש} כון הייתי רוצה שהמחשב יחזיק לי לפחות 3 שנים מבלי שאני יצתרך להוסיף לו זיכרונות או החלפת כרטיסים המפרט שהחבר שלי בנה קצת חרג מהתקציב אז מי שיכול להציע שינוי בשביל הוזלה יבורך המפרט שהחבר {יוגי אין עלייך}שלי בנה בשבילי הוא: -לוח אם - ASUS Maximus Formula המחיר-1322ש'ח -מעבד-Intel Core 2 Quad Q6600 Box -ספק כוח - ThermalTake TR2 550W המחיר 418 -מארז-Foxconn TSAA-803 90mm NO PSU Silver/Black המחיר 135 ש'ח -קירור-Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsinkהמחיר 325 ש'ח -כרטיס מסך…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by ben060,

קודם כל שאלה: האם זה נכון שבמחשבים ניידים החשמל מגיע לסוללה ואז הסוללה מפעילה את המחשב? כי שמעתי כדי למנוע התחממות וכו' הסוללה יכולה למנוע את זה. הטענה נכונה? עכשיו לבקשה: אני צריך סוללה למחשב הזה hp pavilion zv5000 זהו תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by westra,

יש לי מחשב נייד כבר כמה שנים של קומפאק 1714EA למי שמכיר זה פנטיום שלוש עם 1 ג'יגה הרץ 20 דיסק קשיח וזיכרון 512 אם אני לא טועה הנייד שכב קצת הרבה זמן בארון הוצאתי אותו ומישום מה הנייד לא פעל לאחר כמה ימים הפעלתי שוב והוא עבד רק עם מטען וכל הזמן מבקש מימני בהפעלה שלו לקבוע תאריך מחדש ושעה וזה קורה רק כאשר אני מוציא אותו מהחשמל וגם שהווינדוס פועל אז פתאום יש את ההודעה הכחולה הזאת ומחשב מופעל מחדש עכשיו רציתי לדעת האם שווה לי להשקיע במחשב הזה ולטפל בו אחריות כמובן כבר נגמרה לו היה לי שש שנים אחריות כמובן עם הארכה ומה יכולה להיות הבעיה אם מישהו מבין מזה משהו מה העליות דרך אגב ווינדוס אקס פי הום תודה רבה לכל העוזרים מתן.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  15. שלום רב, מעוניין בעזרה בהרכבת מפרט. תקציב 1500-1700 ש"ח ייעוד: כללי, שימוש ביתי, ללא משחקים יצרן מעבד: לא משנה לוח אם: בסיסי אך אמין כרטיס מסך: מתכוון להשתמש בכרטיס שיש לי מסוג RADEON x300 128MB אלא אם בלוח יש במקרה משהו טוב יותר. זיכרון: 2GB , אם בלוח יש רק שני סלוטים, אז בצ'יפ אחד, כדי שניתן יהיה להוסיף זיכרון בעתיד. או 3GB אם אפשרי דיסק קשיח: 1TB של חברה אמינה. הדיסק יהיה במחשב שעובד כמעט תמיד ומשמש גם כ"כונן רשת" לשאר המחשבים בבית מקלדת: טובה ונוחה ופשוטה (מיקרוסופט/לוג'יטק) מארז: רגיל, העיקר שהספק יספיק לכל הנ"ל, הצורב לבן אז עדיף מארז כסוף/לבן, אם במקרה יש אין צורך ב: מסך עכבר צורב (קיים צורב חדש בן שנה SATA) כרטיס מסך הערה: אני מתכוון לחבר דיסק קשיח wd 160GB s…

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  16. אוקי אז יש לי מחשב נייד HP חיבור אר דיסק SATA הבנתי מעולה איך להשתמש בתוכנה NLITE אבל אני לא מוצא את הדריבר ניכנסתי לאתר של HP ויש שם משהו על SATA אבל זה לא מוכן להכנס לתוכנה כיאלו שזה לא מתאים אם מישהי יצליח למצוא לי את הדריבר הנחוץ לי אני מאוד אודה לו

17. היי חבר'ה, תקופה די ארוכה שנעדרתי מהפורום בעקבות הצבא... והנה חזרתי (לקראת השחרור הקרב ובא). הגיע הזמן להשתדרג ולעבור למחשב חדש ולפנק את אמא במחשב הישן יותר (E6400). הדרישות לא מי יודע מה גבוהות - משחקים חדשים/כבדים שיהיה אפשר להריץ ברמה נחמדה, מוזיקה ואינטרנט. חשבתי על: Intel C2D E7500 TT Big Typ' VX120 Gigabyte GA-EP43 DS3 ATI Sapphire/PowerColor HD4870 512MB GDDR3 WD 500GB 32MB Sata 2 G.Skill 4GB DDR2 1066MHZ LG DVDRW X22 Cooler Master Elite 334 + Cooler Master Extreme Power 500W מה דעתכם? כמובן שאשמח לשמוע הצעות נוספות, במידה ויש. ואגב, איך AMD החדשים? תודה מראש, אוראל.

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by benasoor,

שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב עד 2300 שקל כולל מסך אפשר להוסיף עד 200 שקל עוד אבל מומלץ שלא מטרת המחשב הוא לשימוש ביתי+ קצת משחקים לא כבדים + אינטרנט. המסך יכול להיות מינימום 19 אינץ המחשב צריך להיות שקט ושיהיה לו קירור טוב יחסית תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  19. אהלן אני רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר לאינטרנט, אופיס, סרטים (בעיקר HD), מוזיקה ובין היתר גם שיוכל להריץ משחקים. מע' הפעלה XP PRO (יכול לשדרג ל-7). אני מתלבט בין מפרט שאני הרכבתי (אין לי ידע כ"כ מעמיק בחומרה) למפרט שהציעו לי בחנות. אני אפרט את החלקים העיקריים. מפרט שלי: MB : Gigabyte GA-P55A-UD3 CPU : Intel I5 650 RAM : Kingstone 2x2GB 1600MHz DDR3 Graphic Card : ATI Radeon 5670 1GB GDDR5 HD : WD Caviar Black 500GB Power : Thermaltake Thoughpower W0103 600W מפרט שהציעו בחנות: MB : MSI P55A-G55 SATA3 CPU : Intel I5 760 RAM : Kingstone 2GB 1333MHz DDR3 Graphic Card : ATI Radeon 5670 1G-5 Power Color HD : WD Caviar Black 1T SATA3 Power : A.PFC 500W Ci-Power CWT CPU Cooler : 115…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by poltergeits,

כבר הרבה מאוד זמן מאז שהגבתי בפורום הזה ותענוג לראות שעדיין מתקיימים כאן דיונים נוקבים על כל החומרה בארץ ובעולם עכשיו אני מעוניין במפרט מאוד ספיציפי ולאחר חיפושים קשים לא הצלחתי למצוא את הדגם שיענה או יתקרב לדרישותיי ולהלן הדרישות: מעבד שיהיה לפחות 2.0 מסדרה חדשה T5XX או T7XX \ T8XX יחסי עד כמה שאפשר . זכרון אפשר להסתפק ב- 1 גיגה מהסיבה הפשוטה שויסטה לא תותקן עליה ואם תיהיה היא פשוט תוסר כרטיס מסך - מאוד חשוב שיהיה חיצוני ולא מובנה מסך לא קריסטלי ומבחינת הגודל שיתחיל מ- 13' ומעלה זמן סוללה - רצוי 3 שעות. ואפשר לדון על כל התכונות הנוספות יש הצעות למחיר ??

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by vaknin,

מארז ATX P4 C650L +USB 2.0 480W לוח אם GA-8I945PG 1 Gigabyte מעבד Intel Pentium 4 3.0Ghz (630) FSB800 LGA775 2MB Cache1 זיכרון DDR 2 256MB DDR2-533Mhz Brand 2 כונן דיסקטים 1.44 דיסק קשיח WD Digital SATA II 160GB 7200RPM 8MB Cache 1 כונן LG/PHILIPS DVD x16 x40 צורב Philips/Samsung DVD+RW X16 dual Layer כרטיסי מסך Gigabyte GV-NX66T256DE 6600GT 256MB 1 צורבים DVDRW LG GWA4167B X16 GWA4167W 266 1 מקלדות Microsoft Multimedia office keyborad עכבר Logitech MX518 Gaming Edition 254 רמקולים Creative SBS 330 2.1 זה המפרט .. תעזרו לי מה כדי לי להחליף וכמה יוצא כל המחשב הזה בערך? תודה..

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  22. תראו, אני אכתוב לכם פה את התאור שלהם ואת קוד הפריט. אני חיפשתי באינטנט לראות מחירים אבל לא הכל מצאתי, וחלק עשיתי קצת לוטו... המחיר הסופי כולל זיכוי של חלקי מחשב ישן שאני מחזיר להם. 1. לוח אם intel - lemont lan 1000/ddr2 800 קוד: 12MB-LEMONT-965 2. מעבט פנטיום dual core 775 2.8 64BIT 2x2M קוד: PD2.G/775-2x2M-1280 3. מאוורר שקט coller master ל-775 קוד: 12xl5-9jdsa-99 4. זיכרון ddr2 1GB 800MHz קוד: 12DDR2-1GB-800MHz של קינגסטון 5. דיסק WD 250GB 16M 7200-SATA 2 קוד: 12HD-WD2500LS 6. כ. מסך PCIX 7300LE 256-512 MB DVI+TV PLT קוד: 12GFORCE-7300LE-256M סה"כ 450.10 דולר (1800 שקל) אני משאיר מהמחשב הקודם את ההארד דיסק (80GB). תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  23. שלום לכולם, אני רוצה להרכיב מחשב שמיועד לעריכת וידיאו מקצעית שירציץ תוכנות כבדות של עריכה(אפטר אפקט וכו') אני מתבלט בין כמה חלקים: 1.‏איזה מעבד עדיף מבין השניים למטרה זו? Intel Core 2 Quad Q9550 ‏Intel Core i7 920, s1366, 8MB 2. מה אומר ה-IntelliPower בהרדיסקים של WD ? 3.איזה כרטיס מסך עדיף לרכוש סדרת ה - Quardo או אחד מאלה: ‏HD 4890 Top 1GB GDDR5 DX10 ‏GTX 275 896MB GDDR3 DX10 ‏GTX 285 1GB GDDR3 DX10 HDTV והאם ההפרש במחירים מוצדק? לבנתיים זה המחשב שהרכבתי אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  24. שלום לכולם, זקוק לעזרה בבניית מפרט למחשב חזק שיריץ גם ויסטה אולטימייט ומשחקים חדשים כמו שצריך... כיוון כללי: מעבד - E6600 כרטיס מסך - GF 8800 GTS 320MB זיכרון - 1GB X 2 אחסון - 250GB X 2 מארז - Thermaltake Armor-Jr אם תוכלו לעזור לי לסדר את העסק עם דגמים מדוייקים וחברות אודה לכם מאוד, בעיקר עם לוח (אין לי מושג מה כדאי במיוחד שאני לא הולך לעשות SLI או אובר קלוקינג) וערכת קירור למעבד + סט מאווררים (אין צורך בקירור נוזלי). תודה לכל העוזרים נ.ב. אין לי בעיה שאם זה בעייתי, שהתקציב קצת יגלוש מ-7000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  25. אורח אסי
    Started by אורח אסי,

אני זוכר שרציתי לקנות מחשב נייד לפני כמה חודשים ואמרו לי שעדיף לחכות לאוקטובר כי יוצאים מעבדים חדשים. הם נכנסו לשוק?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים