ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
מחפש נייד למטרות אינטרנט משחקים וסרטים גודל מסך : 13 -15 אינץ' אפשר גם יותר קטן אם זה יריץ משחקים .. תקציב: 2500 תודה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 5000 אבל אני רוצה להוסיף מקלדת אוזניות ומסך בכסף. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג כבד וקל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בכסף צריך מקלדת אוזניות ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
רצוי מעבד מהסדרות החדשות וכרטיס מסך nvidia 9... ומעלה או ATI הסידרה 8 של NVIDIA מתחממים ניראה לי שמסך 14.1 יהיה לי טוב. 13.3 נשמע לי קטן מידי ללימודים בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בבחירת מחשב, הצרכים העיקריים הם עבודה בשפות תכנות, תוכנות כמו eclipse וכו' מידיי פעם קצת פוטושופ מה שחשוב לי בעיקר זה הרבה זיכרון (8 ג'יגה) ורצוי גם מעבד חזק כרטיס מסך הרבה פחות קריטי וגודל מסך 15.6 התקציב הוא בסביבות 3500 ש"ח כרגע מצאתי 2 דגמים שנראים לי : Asus R510CC-XX667H Dell Inspiron 3537 ההבדל המשמעותי שראיתי ביניהם זה הסוללה (4 תאים לאסוס, 6 לדל) אשמח לשמוע המלצות לכאן או לכאן, גם לדגמים דומים אחרים... תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
חרשתי על האינטרנט וקשה למצוא מחשב שתואם למה שאני צריך ולסכום כסף שאני יכול להשקיע אבל בכל זאת מצאתי את הדגם: Dell Vostro 5590 מישהו שמבין בסדרה הזאת ובדגם הזה ספציפית שיכול להמליץ לי אם כדאי או לא אני מאוד אשמח!! בכל אופן אם יש למישהו המלצות על מחשב נייד Core I7 כרטיס גרפי לא מובנה זיכרון ראם 16 ומעלה מהירות מעבד גבוהה ושהגודל מסך יהיה 15.6 ומעלה אני מאוד אשמח להמלצות אם יש לכם דגמים טובים יותר
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
חשבתי על ABIT AN7 PQI 512MB 2.5-3-3-7 GunMetal Athlon Xp 2500+ Mobile מארז-250 + הרכבה 2300 מפנדס שינויים עצות?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
איך זה למשחקים ? לסרטים ? עבודה משרדית ובכלל ?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
מנסה להחליט לגבי רכישת מחשב לנובו. רוב המחשבים כוללים יתרונות מסויימים וחסרונות אחרים, אשמח בעזרה ביצירת סדר חשיבות. השימושים: בדר"כ סטנדרטיים, מסמכים, זום. יתכן שבעתיד סימולציות כבדות יותר מטלאב/פייתון. 1. מבחינת זיכרון: אפשר מולחם שזה הרוב, אפילו בT15, בE15 לא מולחם אבל אין אפשרות לשדרג מעבר ל16. כמה זה קריטי שהזכרון מולחם, ועוד סלוט לשדרוג? 2. כמה קריטי זה thunderbolt? יש אותו במחשבים מסויימים שבהם הזיכרון מולחם, ובמחשב אחד שבו יש דווקא שני סלוטים לזכרון אין thunderbolt 3. הוספת דיסק נוסף - יש אותו בעיקר במחשבים שאין בהם thunderbolt 4. כרטיס גרפי לא קריטי לי, האפשרות היחידה שמצאתי במחשב שהוא גם עם שני סלוטים של זכרון לא מולחם, הו…
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
מטרת המחשב הרצת משחקים קלים-בינוניים כולל ציוד היקפי מקלדת, עכבר ומסך בלבד, ללא OC, לא חשוב השקט. מגבלות: עד 4000 ש"ח חובה הארד-דיסק תוצרת WD חובה מסך 22' סאמסונג כל החלקים חייבים להירכש מהחנות SKYPC. תודה מראש למגיבים ! אשמח לשמוע הצעות בכדי להוריד את המחיר ! ======================================== מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ₪768 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם Asus P5QL SE ₪422 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31255 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ₪280 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pr…
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם וסוף שבוע טוב. החלטתי לרכוש מחשב נייד מיני לצרכים בסיסיים לגמרי.. אינטרנט ואופיס בעיקר,חשבתי בתחילה על ה acer aspire one אבל אני חושב ששני הדגמים הבאים טובים יותר: msi wind asus eee אשמח לקבל תשובות וחוות דעת מכאלה עם נסיון בשני סוגי המחשבים.. כמובן שישנה העדפה לגרסאות החדשות יותר של ה N280 עם 2 ג'יגה. תודה רבה :) בנוסף מה לגבי LG X110?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום חברים, אחותי צריכה מחשב נייד שישרת אותה לאוניברסיטה. אין שימושים מיוחדים- אינטרנט, אופיס וכו'. תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב dell מדגם [h=3]Inspiron N5010[/h][h=3][/h]במשטח הפד של המחשב נייד בגליליה למטה ולמעלה / ימינה ושמאלה הוא לא עבוד לי עם האצבע למרות שהמשטח של הפד תקין ז"א על ידי הכפתורים אני כן יכול לגלול למטה למטה ולמעלה נכנסתי להגדות עכבר אבל זה לא קיים שום דבר בהגדרות האלה מה יכול להיות הבעיה? אולי חסר לי דרייבר משום שזה עבר לפי לפני מספר ימים
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
אנשים! תעזרו ליי..!! כבר חצי שנה אני לא מצליח למצא את הנמחשב האידאלי בשבילי! ח'ברה.. בינואר היומולדת שלי וקונים לי נייד... ורוצים שאני כבר אבחר איזה נייד אני רוצה אם תקציב של עד 4300 ש"ח גג. אני מלא זמן מחפש נייד ולא מצליח למצוא.. התעזרו לי..? פרטים: האם יש אתר ספיציפי שאתה מעונין לקנות בו? אם כן, איזה: KSP.. אבל לא חובה.. (מעדיף להימנע מ-IVORY..). מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): ארץ תקציב: 4000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 300 ש"ח גג (עדיף כמה שפחות. ) יד ראשונה\שניה: ראשונה כמובן.. זמן אחריות רצוי: שנה ומעלה. חברת המחשב הניד: DELL, GIGBYTE,HP,MSI (לא ממש משנה לי.. אבל שיהיה מוכר). מערכת הפעלה: לא משנה.. אבל מומלץ שיהיה בלי מערכת הפעלה. זיכרון RAM: לפחות 2 ג'יגה כונן …
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
ראיתי באתר www.RCL.co.il מחשב חזק במחיר טוב ללא מסך באתר של רייט קליק - פתרונות במחשוב מתקדם הם אמרו לי שהם יכולים להרכיב לי איזה מפרט שאבחר בהתאם לא רק מה שמוצע באתר שלהם... המחיר שמוצע שם 1739 ש"ח זה הלינק : http://www.rcl.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=69 אני שוקל לקנות אחד כזה , זה ממש זול לדעתי רק שאני רוצה תוספת לזיכרון 2GB - ב 169ש"ח דיסק קשיח של חצי טרה - 120 ש"ח ומאיץ גרפי GTS250+1GB של NVIDIA ב 555 ש"ח זה מפרט שלא יעבור את ה3000 ש"ח לא משנה לי אובר קלוקינג לא מחפש מארז מיוחד של 1000 ש"ח משחק ...לא יותר מידי אבל קיבלתי על המוצרים של Rightקליק המלצה מחבר שלי מהצפון אני אומנם מהמרכז , אבל יש להם משלוחים לכל הארץ ...
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
-
מחפש מפרט למחשב לילד בגיל 10 עד 2500 שח ללא הארדיסק וללא מסך
-
- 1 תגובה
- 314 צפיות
- 1 follower
-
-
אנירוצה לקנות נייד הראשון: נייד MSI EX400 עם מעבד T5800 מפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2294&CatCode=315 השני: LG - R410-225 עם מעבד T3200 מפרט: http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22927778&af=2051 השלישי: E300-225 מפרט: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCE300_225 שימושים: א. אני רוצה לעבוד עם WIN XP כי אני לא ממש אוהב את ויסטה וגם בגלל שהוא מעמיס ב. עבודה עם קבצי מוזיקה ותוכנות עריכת מוזיקה כמו למשל :Virtual DJ ג. גלישה באינטרנט ד. עבודה עם אימיול והורדות מהאינטרנט ה. ראיית סרטים ו. משחקים מדי פעם יהיה אפשרי אז מה משניהם הכי מתאים לי?.... ומבחינתכם ומהידע שלכם איזה מחשב מבחינה כללית יותר טוב ואמין עם פחות תקל…
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח תוכנה (vs code, docker), Roblox Studio, גיימינג קל כמו מיינקראפט/רובלוקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף מארז יפה אם מדובר במחשב נייח, נמצא בסלון, אבל לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אבקש עזרה לבנדל 90% משחקים . כרטיס מסך זיכרון לוח אם מעבד תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב עם מקסימום ביצועים ותמורה למגוון שימושים (משרדי, סרטים וגיימינג בינוני). מעדיף לקבל מפרטים מאייבורי, KSP או רשתות אחרות שיש הרבה סניפים... תודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
מה צריך לשפר או אם יש בעיות כלשהן? 1. lg dvdrw gsah44nb 2. kingstone 1024 mb 667mhz כפול 4 (סה"כ 4 גיגה) 3. leadtek quadro fx550 128mb pci-e 4. foxconn tla002 no psu pro - האם כדאי לשדרג למארז יקר יותר? 5. wd 500gb sata 16mb 160g platters 6. ezcool 500w 120mm fan 7. asus p5k 775 8. samsung 226bw black כרטיס מסך כדאי להחליף ל8800gt?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
כבר הרבה (מאוד זמן) אני מחפש מחשב וחשבתי לנצל את המבצעים כדי סוף סוף לקנות אחד. דרישות: * מטרות המחשב? סטודנט למדעי המחשב (לעוד שנה לפחות) , עבודות תכנות (כנראה לכיווון של אנדרואיד ואפליקציות) ושימוש אישי (אינטרנט, קצת סרטים - משחקים יתרון) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מתלבט בין 14 ל15.6 (על פי הדרישות שלי) .. אני מניח שעדיף מאט ? * רזולוציית המסך? יותר גבוה מHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? פשוט שתהיה מקלדת נוחה * משקל רצוי? מן הסתם עדיף כמה שיותר נמוך... לא חובה שיהיה משקל נוצה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פה מגיע ה-TradeOff הרציני בין ביצועים לזמן סוללה.. רציתי להתייעץ מה מספיק לפי הדרישות שלי *…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב נבנה בשביל גיימניג כבד ,ושימוש ב vmare מחיר המחשב - 9K [לא צריך ציוד הקפי] מעבד - intel i7 3820 3.6 ghz 10mb לוח אם - msi x79a-gd65(8)d זכרון - corsair 2x4gb ddr3 1600mhz cl8 כרטיס מסך - msi radeon amd 7970 overclocking דיסק קשיח - wd 2 tb 64 mb cavier green צורב - lg dvd bluray ספק כוח - seasonic 760w x-series מארז - cooler master 932 haf amd edition
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
זו הודעה בשביל חבר כי הוא לא רשום. אהלן אני נמצא כרגע בקנדה, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד, התקציב הוא 1000 דולר +- אני מעוניין במסך 14 אינץ משהו כזה, המחשב משמש לאינטרנט אז אנטנת WIFI טובה, מוזיקה וסרטים. יש סיכוי שבעתיד המחשב ישמש אותי לשרטוטים אז אני לא יודע אם זה אומר כרטיס גרפי או יותר זכרון פנימי. הרדדסיק לפחות 250 גיגה, צורב די וי די כמובן וכל החיבורים הרגילים. עכשיו ההתלבטות הגדולה שלי היא ביין MAC על סוגיו השונים כולל הפרו או הסוני ויו על סוגיו. האם הMAC באמת כזה יותר טוב? על מה כדאי ללכת בתקציב הזה. הנה כמה חנויות שיש פה בשפע ובדקתי מחשבים ניידים בהם כבר. http://www.bestbuy.ca/en-CA/home.aspx http://www.futureshop.ca/en-ca/home.aspx
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום (: אממ, אני קונה מחשב נייד, ואני ממש צריך מפרט הכי טוב לתקציב של 4,200 ש"ח. המפרט הכי חזק לתקציב הזה. תודה רבה רבה למי שעוזר (:
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-