עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by oRBenDavid,

שלום, אני מעוניין לקנות Surface Pro 4 בתור נייד עסקי שישמש אותי גם במשרד עם התחנת עגינה שלו וגם בחוץ בתור טאבלט קליל. יש חנות מומלצת לקנות את המכשיר ? או חנות שאפשר לראות אותו בתצוגה ? ובכללי אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם את המוצר, שזה לא סתם גימיק והוא מתפקד טוב כמכשיר היברידי

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  2. Started by moshe_ben_kipod,

האם המחשב זה מספיק טוב לעבודה עם קבצי PDF, אופיס ודומיהם, כשירוצו במקביל כמה תוכנות כאלו ביחד עם הדפדפן? ה2 ג'יגה יספיקו או שכדאי להרחיב ל4?כי קראתי באתר של היצרן שאפשרי, אך לא הבנתי בדיוק איך עושים זאת: "DDR2 memory, upgradeable to 4 GB using dual soDIMM modules "

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  3. אהלן כולם, אני משדרג את המחשב ואשמח לחוות דעת: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כותרי AAA. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 25 אינץ' (בתהליכי קנייה) רזולוציה של 1440P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  4. Started by abstract,

שלום לכולם, ראיתי את המחשב הזה בבאג ולמען האמת התאהבתי באיך שהוא נראה ומרגיש. חזרתי הביתה וגיליתי שהביקורות לא כל כך מהללות אותו - בעיקר בגלל הרזולוציה 1366x768 שלטענת המבקרים נמוכה מדי בשביל מסך בגודל כזה, וה-TouchPad שטוענים שהוא מ-מ-ש גרוע. בבאג הוא עולה בערך 4900, שזה מחיר סביר ואני לא בטוח שאני יכול למצוא איכות בניה וביצועים כאלה במחיר כז מה דעתכם? האם כדאי לקנות אותו? תודה רבה,

5. נתחיל מזה שאני ממש לא מבין כלום בניידים וכל העניין ממש דחוף כי יש אפשרות לקנות רק בימים הקרובים. מטרות - אופיס, משחקים קלים, סרטים FHD, בהמשך ישמש לתכנות. גודל מסך- 14-15 אינץ משקל- פחות משנה זמן סוללה- שיהיה ממוצע לא צריך משהו מיוחד יציאות- HDMI בלוטות -רצוי כונן קשיח - 500 גיגה ושיהיה משולב אם SSD קטן כונן CD וכו אין צורך נדרשת אחריות בין לאומית ודבר אחרון - windows 8 ומסך טאץ' תודה רבה לעוזרים

6. Started by g_a12,

אני קניתי אני ממליץ לכם מי שרוצה שיקנה גם זה מחשב נייד במצבע ומקבלים טלוויזיה מי שקונה http://www.wesell.co.il/click/DaHtqFJWukC8EUE/fM0QaybcbM1alS5/TsDaHtqFJWukC8EUEtS

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  7. Started by liav12,

שלום אני לפני קניית מחשב חדש, היות והמחיר של המחשב הנ"ל פחות מ 3000 ש"ח והוא נראה סטנדרטי ונחמד, רציתי לדעת האם לדעתכם יספיק? אני כרגע לא מחשב מחשב מי יודע מה מטורף, מספיק לי למשחקים העדכניים, כרגע אני מחזיק במחשב 1330EJ עם כרטיס מסך 4650HD, ממה שאני מבין הוא חלש בטיפה מה 7670 שמגיע עם המחשב הנ"ל, אבל יספק ת'סחורה. http://ksp.co.il/?uin=17050

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  8. שלום רב , אני מעוניין לעזור לזוג מבוגרים לקנות מחשב נייד השימוש העיקרי שלהם זה סרטים, מוזיקה, אינטרנט והתעסקות עם תמונות (צילום\פPICASA) אני לא מעודכן בחברות מי אמין יותר או פחות בניידים, כמו כן ,הנתונים שהתייחסתי אליהם: התקציב שלהם זה בין 2000-3000 מעבדי I3\5 של אינטל, מסך כמה שיותר גדול (למרות שהמחיר מגביל) , זכרון (לא פחות מ4GB) הרד דיסק (לפחות 500GB) משקל (לא כבד מדיי ,סטנדרטי) והכי חשוב אחריות. בהתאם לנתונים אלו, המפרטים שמצאתי הם : https://docs.google.com/file/d/0B8UqpMe3at0xZUxmUWRMUUFkSU0/edit אשמח לחוות דעת או מפרטים נוספים תודה, רבה

9. Started by yossia23,

רוצה מחשב לFAR CRY 3 הגדרות גבוהות על WIN7 DIRECTX11 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪899 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 1 - מחיר: ₪18 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪306 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM 64MB - מחיר מטורף כמות: 1 - מחיר: ₪499 כרטיס מסך: Sapp…

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  10. Started by Singularity,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000- מחיר בארץ המחשב ירכש בחול ממה שראיתי זה שווה ערך למחשב של 1000$ בחול א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לעובדה משרדית, עריכה גרפית בצורה חובבנית, גם תמונות וגם סרטים, משחקים פחות קורץ אבל נחמד שתיהיה אופציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרימייר, ליטום, תוכנות לעריכת 3D ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה חשבתי לשדרג את המחשב...ההחלפה של הקונרו נראת לי נחמדה... חשבתי ללכת על E6300 ועל לוח נחמד לOC.... וזיכרון...אני לא יודע מה לקחת האם מושקין 667 עם תיזמונים של 3-3-3-10 או על גיסקיל 800 עם תיזמונים 4-4-4-12....כמובן מדובר ב2GB... או שבכלל אני משתדרג לAM2 עם X2 3800 65W או X2 4000 89W....עם המושקין....וזהו...שזה יוצא לי באיזור ה2500...ואז אפשר להשקיע בכרטיס מסך כדוגמת X1900XT...וספק בהתאם.. בכל מקרה אני צריך להחליף מעבד...כי הוא צאוור בקבוק במערכת שלי... המחשב הוא למשקחים וסרטים...על הLCD 27' שנקנה לעצמי לפני הגיוס...

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  12. אהלן לכולם. אני רועי , ואני משתמש במחשב חלש מאוד . אני משתמש ב: *גיימינג *יצירה והפקה - Cubase *עיצוב גרפי ווידאו - Photoshop, After Effects ויש לי מחשב גרוע ביותר: Pentium ® 2Ghz, 3G RAM, Intel GMX ואני צריך מחשב חדש. טווח מחירים: 2000-3500. אני צריך מעבד חזק (i7) עם מהירות גבוהה, לפחות 8GB ראם, וכרטיס מסך כמה שיותר טוב (מינימום הרמה של - GTX550Ti) תודה רבה , רועי

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  13. Started by irit23,

מה התקציב המקסימאלי? 6000 ₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך אז למה לא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ₪ מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עבודה משרדית והמון צפייה בסרטים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות נראה לי עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן חשוב לכלול מערכת הפעלה מתי מתוכננת קני…

14. Started by tibia,

אני לא בטוח אבל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=10956&PHPSESSID=63f9e0168b2d31c419db99416ea9f747

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  15. Started by idg83,

עכשיו שהזמנתי חלקים האם יש מדריך שיעזור לי בהרכבה שלו? סה"כ אני יודע להרכיב הכל אבל יש איזו שהיא פרוצדורה מיוחדת שצריך לדעת?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  16. אורח Mj #2
    Started by אורח Mj #2,

מערכת ראשונה: מעבד אינטל 2.8 פרסקוט עם לוח Asus תואם (משהו זול) זכרון 512 מגה ג'נרי כרטיס מסך FX5200 קשיח 120GB סידי צורב מארז פשוט וכל השאר. מסך מאג 17" פשוט או: מעבד XP1800+ DLT3C עם קירור AX7+SF2 לוח EPOX 8RDA+ 2.1 זכרון Twister 4000 ddR 500MHZ שני סטיקים של 256 מ"ב כ"א כרטיס מסך FX5700 Ultra DDR II או FX5900XT או 9600XT קשיח 80 ג'יגה 8 מגה סידי צורב מארז צ'יפטק כחול עם חלון ומסך LG FLATRON 795FT PLUS 17" אה, וספק ThermalTake 420W אני לא מתלבט בין שני מערכות מה לקנות אתם מבינים.. סתם שאלה. המחשב השני הוא המחשב שלי.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  17. Started by omerr18,

שלום לכולם ותודה מראש למי שיעזור! אשתמש בפורמט הקיים עם הערות בסוף: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך (צריך לקנות גם מסך) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עובד עם תוכנות עריכת וידאו של אדובי (פוטושופ, פרימייר ואפטר אפקטס בעיק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הייתי רוצה 4K תלוי כמובן בתקציב. עד עכשיו היה לי AIO 27" ויש מצב שיהיה לי קשה לוותר על הגודל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. שלום אני צריך המלצה למחשב מיני נייד בעיקרון המחשב יהיה רוב הזמן באוטו מחובר למערכת השימושים הם מוזיקה קליפים לפעמים ואינטרנט (יוטיוב וכאלה) מוכן להשקיע עד 1500 שח כמובן שעדיף כמה שפחות וחשוב שיהיה מטען לרכב (בתוספת תשלום..) תודה

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  19. Started by galitmus,

-------------------------------------------------------------------------------- * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים ולימודים, עריכת וידאו קלה-בינונית * גודל המסך? לא משנה * רזולוציית המסך? מקסימלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן! חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  20. שלום, חבר שלי מחפש מחשב שיתאים לו לעריכת תמונות ווידאו. יש לו כבר מעבד Core 2 Quad Q6700 הכנתי לו את המפרט הבא, אך אני לא יודע איזה כרטיס מסך להציע לו. להלן המפרט, אשמח לשמוע הצעות לשיפור המפרט. GA-P35C-S3 ¤ 707 2GB (2x1GB) G.skil ¤ 717 2GB (2x1GB) G.skil ¤ 717 WD5000ABYS ¤ 722 Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤ 170 Compucase HEC 400TRT ¤ 230 (המחירים מskypc) הוא גם ביקש תמיכה ב firewire. תודה.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  21. Started by mor_shalev,

לגבי הדגם t400 של לנובו.. הבנתי שיש את הדגם הישן של t400 שהביקורות אמרו הרבה דברים שצריך לשפר ואחרי זה הוציאו t400 חדש עם שיפורים מהביקורות? נכון? אז איך אני יודע כשאני קונה t400 האם מדובר בחדש או בישן?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  22. שלום ולילה טוב. מחפש מחשב טוב ואיכותי לעיצוב תמונות מקצועי (photoshop, lightroom) במחיר הכי זול שאפשר כדי שלא יתקע, יסחוב טוב, ולא יהיה איטי. הבנתי שכדאי לי מסך גודל 15" כרטיס SSD, (לא צריך יותר מדי נפח, לא מתחת 250 אבל אני חושב). רזולוציה טובה. ההבנה שלי שואפת ל0 אז אשמח אם תוכלו בבקשה לפרט כמה שאפשר. תןדה רבה מראש!!

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  23. Started by בנצי אלקיס,

מחפש מחשב נייד טוב במחיר של עד 3k תודה

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  24. אני רוצה מחשב טוב לגיימרים שיחזיק משחקים חזקים עם הרבה אנשים כמו WOW. ושיהיה עם ביצועים חזקים. שיהיה במשקל סביר. אם אפשרי שיהיה מסך HD אז מעולה. תודה רבה לכל העוזרים...!

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  25. Started by shlomo1441,

שלום חברים, יש ברשותי כרטיס מסך 5870 שהולך להיתחבר למחשב הזה. בעתיד אולי אני יעשה SLI עם עוד 5870. כמה שאלות. 1.האם הספק יספיק לSLI? 2.האם הלוח מספיק טוב בתקציב של 400-500שח? 3.האם הייתם לוקחים זיכרון אחר או קיט במקום הCRUCIAL 1X8? 4.מארז אני לא סגור. אשמח להמלצה למארז לא יקר. חשוב שיהיה אלגנטי ובלי הרבה מאווררים. סקר 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יום יומי וגיימינג HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינטרנט ואופיס ב) במידה והמחשב …

• 1 תגובה
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.