עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין במפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית בעיקרה (בחו"ל). המחשב לא מיועד למשחקים וגם לא לצפייה בסרטים. השימושים העיקריים הינם שגרתיים... אינטרנט, אופיס ,הורדה וטיפול בקבצי וידאו (המרות פורמטים, הוספת כתוביות, צריבה וכדומה),וכן השמעת מוזיקה באיכות טובה.. חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ מספר תוכנות במקביל. כיום יש לי מחשב בארץ שנקנה לפני כשנתיים בהמלצתכם ושירת אותי נאמנה עד היום אך מתחיל להיות קצת איטי וממילא אין טעם לסחוב אותו הנה. לגבי תקציב - אין מגבלות תקציב מיוחדות אך גם לא מעוניין לזרוק כסף ללא צורך. המחשב מיועד לקנייה , הרכבה ושימוש בתאילנד כך שאין משמעות למחירים בארץ או לאחריות. אין לי נסיון בקניית חלקי מחשב כאן אבל לפי מחירי מסכים ו HD שראיתי כאן, המחירים נמוכים יות…

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 750 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימניג של משחק(OSRS-Old School RuneScape, משחק מאוד קל, גרפיקה נמוכה), ולימודי פסיכולוגה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). OBS Studio, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רק OSRS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מינימום 720P, העדפה ל1080×1920, מסך מטת גודל של לפחות 14…

3. שלום קניתי לפטופ חדש, Dell Vostro 3460 מעבד i3. המחשב הגיע עם UBUNTU, איך שקיבלתי אותו התקנתי WIN7 אבל יש בעיה גדולה- אין WIFI ! ברור שניסיתי להדליק עם הכפתור של הWIFI אבל זה לא עוזר- אין תגובה לכלום. ניסיתי להתקין את הגרסה 64 ביט, וגם את ה32 ביט של הווינדוס, זה לא עובד בשניהם. ניסיתי להתקין את הדרייברים מהאתר של דל, עדיין- שום דברף אין WIFI, הוא לא מזהה שום דבר. ראיתי באינטרנט שיש את הבעיה הזו להמון אנשים, ואף אחד לא מצא פיתרון יעיל. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  4. Started by omer672,

מה דעתכם על המפרט? אני אשדרג ל 7970, מניח שיצא 4100 בערך. אני רק רוצה חוו"ד, לא מפרט אחר. זה מחשב לגיימינג (אני לא רוצה למלא טופס, כי אני רק צריך חוו"ד). תודה

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  5. אהלן אני לא ממש מכיר את עולם הניידים אז אני צריך עזרה: זה יהיה מחשב משני, יש לי מחשב נייח חזק. הדגש הכי גדול הוא זמן סוללה. אני אקח את המחשב להרצאות ואני צריך שהוא יחזיק כמה שיותר בשימוש פשוט כמו גלישה או אופיס. שימושים עיקריים: סרטים ומשחקים בקטנה. נניח שיוכל להריץ PES 2011 על הגדרות מינימליות (רק שיעבוד חלק) ואני מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיה 42 אינצ' ולראות סרטים באיכות גבוה (לצורך הדוגמא פורמט mkv בגודל 10 ג'יגה). גודל כמו שרשמתי 13-14 אינצ', משקל לא קריטי... HDD לא ממש חשוב לי כי יש לי חיצוני נייד בגודל 1TB, אם אפשר שיהיה 7200RPM (מהיר) אלא אם כן ההבדל בביצועים לא שווה את ההבדל במחיר. יציאת HDMI חובה, DVD יכול להיות נחמד אבל לא חובה והקניה תעשה בארץ. תודה מר…

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  6. Started by idoe,

שלום, קניתי לפני כחודשיים Dell Vostro 3360 - i5, 4GB RAM (http://ksp.co.il/?uin=19747) לאחרונה אני מרגיש שהלפטופ לפעמים לא עובד בצורה חלקה כאשר יש מעט עומס על ה-CPU. למשל - מספר לשוניות פתוחות בדפדפן, שתי תוכנות Adobe פתוחות במקביל (זה לא העיסוק העיקרי שלי במחשב אך יוצא פה ושם), כשהמחשב "מתעורר" ממצב המתנה, פתיחת כל מסמך שהוא באופיס (13) ועוד. חשבתי שהבעיה יכולה להפתר ע"י שדרוג זכרון ה-RAM מ-4GB ל-8GB ורציתי לשאול מספר שאלות: 1. האם נראה לכם הגיוני שמחשב יחסית חדש ועם מפרט כמו שלי "נתקע" קצת כמעט בכל עומס, גם לא גדול? 2. האם שדרוג הזכרון אמור לעשות את העבודה? או בעצם - האם הסיבה היחידה לא לקנות מחשב עם 8GB מראש היא העלות הכספית? 3. אני מניח שכמה מכם יכתבו בתגובה "לא בטו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. היי, אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך של מחשבים ניידים וזה גורם לי לבלבול (אני למשל לא יודע אם 8400 יריץ בצורה סבירה משחקים כמו call of duty לדוגמא...). * מטרות המחשב: צפיה בסרטים משחקים (כבדים): חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו פרו אבלושן , קרייס, הלף לייף , ביושוק. * גודל המסך: 13-15 * משקל רצוי: לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כדאי * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח:120GB ומעלה * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:לא מבין בזה. העיקר שיהיה למי לפנות כשיהיו תקלות, ושלא יהיה מצב כמו עם לנובו שיש להם במרכז רק את הטכנאים בגבעת שמואל וצריך לרוץ לשם כל פעם. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא ממש. כמו כן אני מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך עולה בדרגה א…

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  8. היי, אני מחפש מחשבים שמתאימים לעבודה שבה מה שנדרש הוא להציג מצגות בעזרת מקרן (ולכן חיבור HDMI הוא הכרחי) וצריך שהמחשב יעלה במהירות גבוהה (משהו כמו חמש עשרה שניות), ויש לי מספר שאלות: 1. מה עדיף מבחינת מחיר ועלות תועלת לטווח הרחוק? מחשב חדש או מחודש? בהנחה גם שהמחודשים הם לא בדיוק אותו דגם... 2. האם צריך בכלל מעבדים מהדגמים מסוג i3 i5 וכו' או שזה סתם אובר קיל? 3. אם עדיף מחשב חדש, האם הייתם מחפשים מחשב עם 4GB RAM או 8GB? 4. מאיפה עדיף לקנות מחשבים חדשים? מהארץ או מח"ול? זהו לבינתיים, מקווה שיהיו פה אנשים נחמדים באמצע הדרך ושיתנו לי עצה טובה תודה מראש

9. Started by yohna,

איך המפרט? מתכנן OC בינוני יש HD לא צריך. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray לוח אם GIGABYTE GA-P31-ES3G זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח Seasonic SS-400ET 400W קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro תגיבו

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  10. אני מחפש מחשב נייד בין 3000-4000 ש"ח 15.6אינץ. המחשב לצרכים כלליים, צפייה בסרטי HD, גלישה באינטרנט ומשחקי מחשב כגון פיא 14 ומקלדת נוחה . משום מה אני מאוד אוהב את החברה LENOVO, כי מעברי עם HP המחשב ממש התחמם ולא היה אפשר להפעיל עליו משחקים כי הוא פשוט להט, חברות אחרות גם כן לא מוצאות חן בעיניי בגלל העיצוב הלא נוח של המקלדת . אז 1.אבקש שתמליצו לי על מחשב שלדעתכם יעשה את העבודה בצורה כמה שיותר טובה ובמחיר של עד 4000 2. האם LENOVO היא באמת חברה טובה ומתאימה למחשב שאינ צריך? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  11. שלום , אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 4500 (עדיף פחות) לאינטרנט , אופיס וקצת משחקים חשוב שיהיה 3 שנים אחריות למחשב . תודה .

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  12. רגע לפני הקנייה התלבטות בין שלושה דגמים של מחשבי לנובו הי לכולם רגע לפני קנייה אני מתלבטת בין שלושת הניידים הבאים של לנובו . שימושים שלי אינטנרט ואופיס אבל חשוב לי מחשב עם נידות גבוהה אורך סוללה ארוך ובאופן כללי מחשב איכותי. שלושתם בתקציב שלי. האפשרויות 1 . לנובו SL300 מסך 13 שוקל 2.1 קג הנה סקירה שמצאתי עליו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3599822,00.html 2. לנובו SL00 פה המסך יותר גדול שזה נחמד אבל שוקל 2.5 קג ואני חוששת שיכביד עלי כי אני רוצה נידות גבוהה /הנה קישור (לא אקנה משם רק בשביל לראות במה מדובר)/ מחיר בסדר מבחינתי http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ2743_4ng 3 . מחשב מעולה מסך 14 שוקל רק 2.1 לנובו T400 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340…

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  13. Started by Mr. Writer,

שלום אני מעוניין במפרט ב 4000 ללא אוברקלוקינג,ללא מסך וציוד היקפי למטרת משחקים וגלישה ברשת ראיתי שאפשר לדחוס את ה 1950פרו לתקציב הזה ושזה הכרטיס מסך הכי חזק בתקציב הזה נכון? עוד רציתי לדעת מה עדיף בלוחות אם אביט או הדגמים של אסוס? הכוונה למעבד אינטל חדש. אם אפשר שהמפרט יהיה מ skypc (שמתי לב שהם קצת יותר זולים מהמתחרים) בבבקשה אגב איך הם בתור חנות? מישהו קנה פה מהם?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  14. Started by Omri^Turgeman,

שלום אני חדש כאן באתר וצריך עזרה בנוגע למפרט למחשב אני רוצה לקנות מחשב שיריץ משחקים כבדים בלי למצמץ אפילו כגון: GTA IV, CALL OF DUTY וכו'. המחשב הוא מחשב פרטי ביתי שישמש אותי לעבודה כללית, גלישה באינטרנט, משחקים ומשחקי רשת וכו'. אני צריך את המפרט הבא שאוכל להזמין אותו מחנות אחת באזור נתניה: מארז מחשב- דלת צד שקופה עם מאוורר, עם לדים מנורות (באות כבר מורכבות על המארז) אפשרות להוספת מאווררים במארז, שיראה מעוצב מבחוץ ויפה , יציאות USB וקול מקדימה, דלת נפתחת מקדימה, שיהיה מקדימה תצוגת שעה וטמפטורת מארז, עדיפות לידית נשיאה (לא חייב). לוח אם- כמובן לוח אם טוב שיתאים למעבדים חזקים, מינימום 3 סלוטים של PCI ככל שיהיה יותר יותר טוב, סלוט אחד של PCI-E לכרטיס מסך שיתאים לכרטיס מסך טו…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות מחשב נייד אני כבר יודע מה אני רוצה אבל יש לי כמה שאלות המפרט הוא HP Pavilion DM3-1040US 13.3-Inch 1.3GHz Intel Pentium SU4100 Processor (2 MB L2 Cache, 800 MHz FSB) 4 GB DDR3 RAM (2 Dimm), Max supported 8 GB 320GB (7200RPM) SATA Hard Drive 13.3¿ Diagonal High-Definition HP LED BrightView Widescreen Display (1366 x 768); Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD (shared) with up to 1.6 GB total available graphics memory Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit, *Up to 10 Hours of Battery Llfe השאלה שלי היא בעיקר לגבי המעבד שנראה חלש אני צריך אותו בעיקר ללימודים אינטרנט משחקים מישהו יכול להמליץ אל המעבד הזה? או המחשב עצמו?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  16. היי המליצו לי לבוא לפה כדי לקבל הצעות למחשב נייד, אמרו שאתם אחלה חברה אז ככה: 1. תקציב: 3 אלף. 2. מטרות המחשב: כתיבת מסמכים (שאופיס יעבוד עליו...), כתיבת קודים של תכנות (ככה שצריך שתוכנות כמו IDE וקומפילרים יעבדו עליו), שאני אוכל להתקין עליו שרת (לבדיקת קודים של אינטרנט, לא מעבר לזה). בכלל אין צורך במשחקים. 3. גודל המסך: לא חשוב. 4. משקל רצוי: בעקרון לא חשוב, אבל כמה שיותר קל יותר טוב. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף, לא חובה. 6. יציאות מיוחדות: ממש אין לי מושג, שיהיה USB מספיק לי. 7. בלוטות: אין צורך. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח: 40 גיגה נראה לי =פ 9. צורב DVD? : אין צורך. כלומר, שיקרא DVD, אבל לא צריך לצרוב. 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. 7. האם יש …

17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקר לגיימינג, מסך 23" FULL HD, המשחקים הכי חדשים בשוק, רזולוציה 1080*1920 מיועד להגדרות גבוהות, חיבור HDMI נוסף לטלוויזיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש כרטיס קול חיצוני, אין צורך באחד מושקע בלוח אם. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כלל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by נוי123,

שיהיה DUAL CORE עם 1 ג'יגה זיכרון בקיצור זה מחשב למטרת עבודה שיהיה מהיר מאד עם הרהב זיכרון ואם אפשר להכניס כרטיס מסך טוב אבל זה בסוף

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  19. היי, לאחרונה, רציתי לקנות מחשב נייד... אני צריך מחשב עם מינימום של 250 ג'יגה הארדיסק, מחשב קטן וקומפקטי. הצרכים שלי הם צרכי משרד ונסיעות - דפדפן, מיילים , אופיס, סרטים ביוטיוב. הכרחי: מחשב נייד הכי קל שאפשר למצוא! כמה שיותר קל ככה יותר טוב! , קורא DVD , אחריות של 3 שנים. תקציב: 2000 ש"ח (חריגה אפשרית ל2300 ש"ח). מה דעתכם על מבצעי 1+1 של BUG או 25% הנחה של אופיסדיפו? אגב, זמן סוללה כמה שיותר ארוך אם אפשר תודה רבה מקרב לב לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  20. מפרט טכני של מחשב DELL מבוסס מעבד דור 13 אבל הנתון הזה ממש עצבן אותי ! זה אמיתי בכלל ? אם כן מה ההיגיון ? אנחנו לא במקרה בשנת 2023 ?

21. Started by The-StiG,

http://www.012.net/updates/mail_lg/site/index.asp?leadid=2443&src=012site אני רוצה דעה על המפרט של המחשב עצמו . לא על העיסקה ש012 מציעים אלה רק על המחשב שהם נ ותנים כאן והאם הוא מתאים לשימוש ביתי,גלישה ואולי אולי קצת משחקים .

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  22. Started by kokoki,

שלום, ברצוני לדעת בכמה אפשר למכור כרטיס GIGABYTE GTX 560 TI , הכרטיס נקנה לפני קצת פחות משלוש שנים אולם לא נעשה בו שימוש מאסיבי, הוא מגיע עם האריזה המקורית. תודה.

23. צריך מפרט למחשב ב3500 ש"ח+/- שימושים כיום אינטרנט נטו לא עושה אוברקלוקינג הדרישות נובעות מהרצון להוסיף כ.מסך וזיכרון בעתיד כיום לא צריך כ.מסך לוח אם לא זבל עם יציאת audio דיגיטלית + כ.מסך מובנה (כיום אין לי צורך - לא משחק) רוצה כפול ליבה (805) ג'יגה זיכרון בסטיק אחד צורב DVD HARD DISK 160G מארז+ ספק פשוטים (כשאני אקנה כ.מסך הספק ישודרג) זאת ההמלצה במפרטים מומלצים - לשנות משהו? שוב - בגלל התוספות העתידיות. אולי עדיף ללכת על מחשב מבוסס AMD3200 החד ליבתי? מעבד Intel Pentium D 805 (S775) - 2.66Ghz Dual-Core , 1MB(x2) Cache - 533MHz FSB - BOX Fan - 3Y Warranty 920 גוף קירור למעבד gLACIALTECH Igloo 5700 CPU Cooler for 775 200 לוח אם LGA775 Intel945G Gigabyte GA-8I945GMF Int…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  24. שלום לכולכם, ראשית המון תודה על המדריך לרכישת מחשב נייד, פשוט מעולה - שאפו !!! לאור המדריך אלו הנתונים הנדרשים עבורי: גודל מסך - סביב ה- 12'' מעבד כפול ליבה. זיכרון 2GB לפחות. רזולוציה של לפחות 800 X 1280 מסך LED דיסק קשיח - במהירות 5,400 סל"ד , זיכרון מטמון לפחות 8MB , עדיפות ל- 16MB כרטיס מסך מובנה כרטיס רשת אלחוטי - 802.11n Draft (לא חובה) יציאת - HDMI כפי שניתן להבין אני משתמש ממוצע הרוצה ביצועים סבירים עד טובים אך יחד עם זמן עבודה ארוך ככל הניתן. מה דעתכם על המחשבים הנ"ל (כמובן שאשמח להצעות נוספות) Dell Inspiron 11z SU4100 1.3GHz HP Compaq Mini 311c 1010EJ VJ597EA NetBook Asus Eee PC 1201N NetBook תודה רבה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גימיינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, APB , COD 7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 ING של ACER -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?תלוי במה תוכלו לבנות . אני מעדיף בינוני ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 1 תגובה
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.