עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by vip133,

רכיב תאור מארז ATX +2 Front USB2 לוח ראשי GIGABYTE GA-945GCMX-S2 (R6.6) INTEL 945GC LGA 775 Micro ATX Sound, LAN, VGA מעבד מרכזי Intel® Core 2 DUO P4 E4400 LGA 775 2MB Cache זיכרון 1024MB (1GB)DDR II 667MHz כונן תקליטורים DVD RW - + x16 דיסק קשיח WD 160GB 7200 RPM SATA מתאם מסך GeForce 7300GT 256MB DDR3 PEGx16 128Bit DVI-I כרטיס קול 8 Channel Voice Adopter כרטיס רשת LAN 10/100/1000 ADSL Ready מקלדת Multimedia עכבר Optical Mouse מחיר כולל מע"מ 2990 ¤ הם למישהו יש משהו בסכום הזה בלי מסך ובלי כונן אני ישמח מאוד לשמוע אני צריך תמחשב למשחקים

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by idoleff,

שלום, אני מחפש מפרט לגיימינג ב5500... ואין לי שום כוונה לעשות לו אוברקלוק...

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני רוצה להשקיע על המחשב (ללא מסך) בכסף של 4000 שקל. אני מעדיף מעבד אינטל (בטח i5). ו-8GB זיכרון.. המחשב יהיה למשחקים ופיתוח וקימפולים. איזה מפרט הייתם ממליצים? (רק ב-KSP בבקשה)

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  4. שלוום לכולם, אני מתלבט מאוד בזמן האחרון בין שני לוחות אם : הראשון הוא ASUS P5E והשני הוא P5Q-E כאשר יש לי העדפה ללוחות ASUS ואני לא מצליח להחליט בין שני סוגי הציפסטים(מתוכנן OC בבאס גבוה של מעל 400 והוא משודך לINTEL E8400) כאשר לP5E ישנה תוספת של קירור נרחב יותר,אפשרות TWEAKS בביוס יותר מדוייקת והוא מגיע עם כרטיס הקול של ASUS וקירור אקטיבי לNB.האם שווה את תוספת המחיר או לא?? דבר שני לגבי המעבד החלטתי וגם לגבי הH.D שהוא 320AAKS (פלטה יחידה). לגבי ספק לא החלטתי (יש לי ENERMAX 400W האם יספיק למערכת המשודגרת בOC עם כ.מסך HIS X1950)? דבר אחרון הוא מארז טוב (אם אפשרי עם חלון בצד ואפשרות להתקנת מאווררים נוספים) איזה מומלץ והאם מיקום ספק תחתון/עליון משנה (אולי מבחינת אבק??) תודה …

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  5. אני צריך מחשב ללימודים אינטרנט סרטים ושימושים סטנדרטים דגם ראשון Acer מחשב נייד 15.6 ליבה כפולה Acer Extensa 5630 T6400 יצא מחשב חדש יחסית שאני לא כל כך מבין על המעבד שלו ועל המסך החדש הוא עולה יותר ב- 1000 ש"ח בערך בדגם הוא: 5810T Acer בטח אתם שואלים למה החברה הזאת דווקא הם מציעים עכשיו ב-250 ש"ח תוספת אחרייות לעוד 2 בנוסף לשנה שאני מקבל שזה שווה מבחינה כספית אין לי בעיה להשקיע על המחשב השאלה מה אתם אומרים מה יותר טוב מה ההבדלים בינהם יאללה תנקס מחכה לעצות...

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by edge25,

יש ברשותי הארד דיסק ide לנייד הרכבתי אותו למחשב הנייד והוא לא מתחיל לעבוד (אפילו המאורר לא נכנס לפעולה שאם הארד דיסק השני שיש לי זה כן עובד) אם מישהו יודע מה סדר הפעולות שעליי לעשות כדי להכניס אותו למצב פעולה אני אודה לו על כך edge25

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  7. Started by odedidush,

הי , אני מעוניין לרכוש מחשב intel nuc לסלון. השימוש הוא: צפייה בסרטים וסדרות,צפייה ב-web flashes , תכנות office וגלישה באינטרנט . איזה דגם אתם ממליצים ?

8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 פחות או יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיקר השימוש יהיה בעבודת אנימציה ורינדור במאיה (תלת מימד) ואדובי. אני סטודנטית שנה ג' לאנימציה במסלול תלת מימד, השנה אני עושה סרט של דקה ושנה הבאה סרט של חמש. מחפשת מחשב שאוכל לעשות איתו עבודה שוטפת על מאיה ואפטר וכן שיוכל לרנדר לי במהלך הלילה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאיה, אפטר אפקטס, פרימייר (עוד אדובי), טון בום. שימוש כבד, לא פרנסה. ב) …

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. Started by crovei,

שנה טובה.. אני מחפש מחשב נייד חדש למטרות ביתיות.. אני יודע בעיקרון על כמה חלקים שאני רוצה, אבל אני כבר לא ממש מעודכן בכל הטכנולוגיות ובמה שקורה בארץ (פעם אחרונה שבדקתי הסונומה בכלל עוד לא הגיע לפה.. יש חדש? זה בכלל קריטי/משנה משהו?) המחשב לא אמור להיות לנסיעות... ככה שהמשקל ממש לא חשוב לי וגם זמן הסוללה. אבל יש כמה דברים שאני כן צריך - לפחות 80 ג'יגה הארד דיסק. - רשת אלחוטית (נראה לי כבר קיים בכל מחשב היום לא? תקן G..). - מסך של לפחות 15', רצוי איכותי. - לפחות 512 מ"ב זיכרון פנימי. - XP (שוב, מין הסתם קיים כבר בכל מחשב). - כרטיס מסך לא משולב. לא צריך משהו מטורף (7800GT GO ודומיו), אבל שיספיק למשחקים קטנים מדי פעם.. - יציאה לטלויזיה. S-VIDEO out אם אני זוכר נכון? - יצאת פי…

10. אהלן, בגדול מחפש מחשב לבית (להורים), שיריץ וינדוס (אולי אפילו רק אקס-פי), אינטרנט וסרטים. מחפש ב-2000 ש"ח, עדיפות עם מסך. גר באזור הצפון (מישור החוף) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by TelAviv83,

מעבד amd thlon 64bit 3000+ s939 הלוח אם בהתלבטות! יש את זה : Gigabyte GA-K8NMF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard ואת: Gigabyte GA-K8NSC-939 nForce3 Socket 939 Motherboard אני צריך עזרה כי אני לא מבין מה עדיף... אני צריך שיהיה כרטיס קול טוב בתוך הלוח ושאני אוכל להכניס את הכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 4 שברשותי...או שיהיה בלוח כרטיס לא פחות טוב... אז מה ההבדל בתכלס, ומה עדיף לקנות ? עוד שאלה חשובה ! עדיף לקנות את המארז של HEC עם 300 או 400 W ? זה תוספת של 20 שקל וזה נראה קצת חשוד! יש מצב שה400 וואט מאוד רועש? .. בכל אופן 300W מספיק חזק לא ? תודה.

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by danilevi,

היי, יש לי מחשב נייד LG S1 PRIDE עם 1GB ואני רוצה להוסיף עוד 1GB. ראיתי זיכרון של קינגסטון של 1GB ב-260 ש"ח, האם הזיכרונות שלהם טובים? האם הוא יעבוד אצלי בדואל צ'אנל?(הלוח תומך) האם יכולים לצוץ בעיות מאחר ששתי הזיכרונות מחברות שונות? (ככה שמעתי) זה הזיכרון שראיתי: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?...3&catid=754 וזה הזיכרון שכיום יש לי: בתודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by bigbosf,

שלום רב לפני כשבועיים עמד מחירו של inspirion על 4375 שקלים מחירו עומד היום על 4810 !! הדגם הוא 1525 T8100 מעבד 2.1 למה הקפיצה הגדולה הזאת? המחירים נלקחו מאתר של חנות שיש לה נציגות באתר הזה.. אז אולי הוא יוכל לענות תודה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  14. Started by YARONGT,

שלום . אני צריך לפרמט מחשב מיני נייד של Hasee ואני לא יודע איך אז אם מישהו יודע ויכל לעזור או להביא לי מדריך מפורט בקשר לזה אני אשמח מאד. תגובות בבקשה בבקשה..אני באמת זקוק לזה.

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. אני מחפש מחשב חזק שיתאים לי לשימושים כמו עריכת וידאו "אינטנסיבית" ועבודה עם תוכנות תלת מימד. קראתי כל מיני המלצות וכרגע אני מסתכל לכיוון של Dell Precision M6700.. יש דעות? אולי המלצות אחרות? תודה!

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  16. פעם ראשונה שאני מחפש נייד מבולבל מהכמות שיש מחפש נייד חזק ללא פשרות בטכנולוגיה הכי חדישה וכמובן שהיה קל קודם איזה מותג לדעתכם הכי שווה (שרות, אמינות, ביצועים) ואם יש דברים ספציפים אשמח לקבל קישור התקציב סביב 10K

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  17. יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית אינטל מקורי-DP35DPM DRAGONTAIL INTEL P-35 1333MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל INTEL CORE 2 QUAD-Q-6600/8M CHCHE-לביצועים מעולם אחר 2048MB DDRII PC8500/1066MHZ-KINGSTON/HYNIX -למהירות מסחררת FX 8600GT-512MB/DVI/HDTV-לגרפיקה עוצרת נשימה דיסק קשיח-320GB SATA II 16M-נפח איחסון אין סופי כונן-LG DVDRW X18 SATA-הדור הבא לצריבת DVD מחיר 4000 שקל, המחיר שקבלתי בחנות נראה לי זול מדי חנות www.zed.co.il

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by doron.oded,

שלום, אני מתלבט איזה מחשב נייד חדש לקנות: 1. מחשב MSI 2Ghz core 2 duo, 1024 DDR2, 120 Gb, צורב DVD, רשת אלחוטית Wi-Fi, עם מצלמת אינטרנט מובנית, ללא מערכת הפעלה ב- 3,900 ש"ח. 2. מחשב LENOVO core duo 2Ghz, 1024 DDR2, 120Gb, צורב DVD, רשת אלחוטית WI-FI, עם מערכת הפעלה ויסטה ב- 4,000 ש"ח. מה כדאי?

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  19. * מטרות המחשב? משחקים קלים(פיפא), גלישה, הורדות, צפיה בסרטים, קצת ויז'ואל סטודיו * גודל המסך?15.4 * משקל רצוי?שיהיה כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?4 יהיה אחלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? יתרון * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל שתהיה ל-3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שיהיה לפחות 4GB, ו-I5, עם כרטיס מסך סביר. תודה רבה על העזרה!

20. Started by Googleness,

חבר שלי שואל אם המפרט הבא משתלם בשבילו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5839

• 12 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by ofirs44,

שלום לכולם, בשעה טובה קניתי נייד של דל (Dell studio 1555) עם מערכת הפעלה ויסטה פרימיום 64 ביט (ההתקנה נמצאת בכונן D: - recovery) גודל כונן C הוא 290GB ואני רוצה לחלק אותו ל-2 חלקים, לכן אני צריך לפרמט את כונן C ולחלק אותו ע"י כלי החלוקה שבהתקנה. איך ניתן להעלות את ההתקנה שנמצאת בכונן(Recovery)? תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  22. Started by bd,

Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory X2 Video Cards : SAPPHIRE Atlantis RADEON 9800 PRO 128MB DDR DVI (256bit) + TV - RETAIL Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive SPL 008 NEON Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan APFC \ SPL 400W Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer (S-ATA)Serial ATA HDD כל המפרט הזה ב 5 אלף שח במזומן?..... שוווה או לא?....[ אני קונה במזומן] המפרט מיועד לקידוד \פוטו שופ \משחקים\..יש הצעות לשיפור?... זה מחנות ליד הבית שלי …

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by קובידון,

שלום רב, הנני סטודנט אשר מחפש נייד במחיר של עד 3500 ש"ח השימושים הם : אופיס, אינטרנט, קצת משחקים (לא גיימר רציני (למי יש זמן ?) אבל חשוב שיהיה את האופציה למשחקים כמו pro-evolution וכאלה) לא מעוניין במעבד i3 אלא i5 ומעלה. אשמח לקבל המלצות על מחשב מסויים. אגב, איך המחשבים של lenovo ? קצת חושש לגעת בהם בגלל השם...

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  24. Started by gilon,

אני צריך מחשב נייד טוב באיזור ה9000+ שקלים. הוא צריך בעיקר להתאים לצורכי מולטימדיה(סרטים ומשחקים) אבל צריך שיהיה טוב גם לצורכי משרד. בקיצור צריך להיות לו מעבד מהיר או סביר ביותר לפחות, כרטיס מסך טוב, לפחות 512 ram ,עדיף שיהיה אפשרות לתקשורת לאינטרנט וחשוב מאוד שיהיה לפחות 15 אינץ' ורמקולים טובים ואם תוכלו גם לתת לי לינק לאתר הזול ביותר שאפשר לקנות אותו ממנו. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. טוב שמעו אני צריך שתתנו לי מפרט (עדיף מאתרים באינטרנט) על מחשב - אני רוצה שהוא לא יתרכז במשחקים יעני חשוב שיעבדו סבבה והכל אבל לא מחשב שאשכרה בנויי למשחקים לא צריך את הכרטיסי מסך הכי טובים אני צריך אחד טוב ושלא עולה כל כך הרבה........זכרון טוב מעבד טוב..וכל השאר.... טווח- עד 5000 שקל בלי מסך ..... שיכלול גם חלקים כמו עכבר והכל.... מחכה לתגובות... תודה.... :s05:

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.