עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שמעו אני גיימר די כבד ואני רוצה להריץ את כל ה"כבדים" יעני אתם יודעים doom 3 hl2 fear וכאלה.... אבל מצד שני אני עדיין לא רוצה להתפשר על מעבד כמו שצריך אז מה אתם אומרים אני יוכל להסתפק ב amd athelon 64 bit 3800+ dual core יעני x2 עם 2000 fsb ועם כרטיס מסך של משהו כמו 1500 שקל? אתם יודעים כמו x800 או שאתם ממליצים geforce מה אתם אומרים בבקשה חברים !!!

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  2. שלום לכולם, אני רוצה להרכיב מחשב שמיועד לעריכת וידיאו מקצעית שירציץ תוכנות כבדות של עריכה(אפטר אפקט וכו') אני מתבלט בין כמה חלקים: 1.‏איזה מעבד עדיף מבין השניים למטרה זו? Intel Core 2 Quad Q9550 ‏Intel Core i7 920, s1366, 8MB 2. מה אומר ה-IntelliPower בהרדיסקים של WD ? 3.איזה כרטיס מסך עדיף לרכוש סדרת ה - Quardo או אחד מאלה: ‏HD 4890 Top 1GB GDDR5 DX10 ‏GTX 275 896MB GDDR3 DX10 ‏GTX 285 1GB GDDR3 DX10 HDTV והאם ההפרש במחירים מוצדק? לבנתיים זה המחשב שהרכבתי אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  3. שלום לכולם, זקוק לעזרה בבניית מפרט למחשב חזק שיריץ גם ויסטה אולטימייט ומשחקים חדשים כמו שצריך... כיוון כללי: מעבד - E6600 כרטיס מסך - GF 8800 GTS 320MB זיכרון - 1GB X 2 אחסון - 250GB X 2 מארז - Thermaltake Armor-Jr אם תוכלו לעזור לי לסדר את העסק עם דגמים מדוייקים וחברות אודה לכם מאוד, בעיקר עם לוח (אין לי מושג מה כדאי במיוחד שאני לא הולך לעשות SLI או אובר קלוקינג) וערכת קירור למעבד + סט מאווררים (אין צורך בקירור נוזלי). תודה לכל העוזרים נ.ב. אין לי בעיה שאם זה בעייתי, שהתקציב קצת יגלוש מ-7000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by SuperMasterGuy,

היי, אני זקוק למחשב חדש, ורציתי לשאול מה דעתכם על המפרט הנ"ל, אני לא גיימר, ואני משתמש במחשב רק לענייני עבודה (כלומר חוץ מאופיס, ווידוס 7 ודפדפן אינטרנט, אני לא יכול לחשוב על עוד משהו שאני אתקין בו). התקציב שלי, אגב, הוא 1500 ש"ח. המפרט נלקח מקטלוג המבצעים של מחסני חשמל: לוח אם: Gigabyte ga-h55m-d2h מארז: מידי ATX עם USB קדמי כולל ידית נשיאה וחלון שקוף בצד המארז ספק כוח: 500 WATT מעבד: intel-core i3-540 זכרון: 2GB DDR3 1333 דיסק קשיח: HDD 500GB SATA II 7200 RPM\ צורב: DVD RW SATA X24 SUPPER MULTI כרטיס מסך און בורד סה"כ: 1499 ש"ח כעקרון אף פעם לא קניתי במחסני חשמל, אני תמיד קונה בksp ושאר חנויות שמתמחות במחשבים ואלקטרוניקה, אז אני לא יודע כמה מומלץ לקנות שם. פשוט המפרט ה…

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by lis517,

הי, אני בונה מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, והורדות של סרטים באופן כללי. ובין היתר כמה תוכנות של סרטוט ארכיטקטורי (רווית ואוטו-קאד) ותוכנות בורסה לסוגיהן. חשבתי על מפרט ואני מעוניין לקבל חוות דעת. מעבד E2180 לוח GigaByte GA73PVM זכרון 2GB קינגסטון 800Mhz דיסק 500GB sataII Seagate כל המפרט כולל מארז+ספק מגיע ל1200 שקל ואני מרכיב לבד. האם הרכיבים מתאימים בכך שהם מנצלים את הביצועים המקסימלים בניהם (לוח-מעבד-זיכרון)? בכמה ישפר את המערכת מעבד E2200? יש למישהו המלצות אחרות - אני ישמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  6. אז ככה שהמחשב פועל ומחובר לחשמל אז הסוללה לא נטענת,רק ברגע שאני מכבה את המחשב היא מתחילה להטען.. אני יודע שהיא אמורה להטען גם מתי שאני עובד במחשב,צריך בסך הכל שהוא יהיה מחובר לחשמל. אבל לא פשוט כתוב לי למטה איפה שהסוללה : (מחוברת,לא נטענת) מה אני צריך לעשות ? תודה למי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  7. מה אתם אומרים על המחשב AMD 64 3000+939 GEIL 1 GB CAS2.5 COOL GIGABYTE K8NF NF4 939. LEADTEK 6600GT PCIE 160GB WD 8 MB SATA ומארז של HEC 300 COMPUSE ב 4800 שקל ?!? שחכתי גם צורב ו כונן DVD של LG כמובן

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  8. חברים אני זקוק למפרט למחשב לעבודה גרפית - PHOTOSHOP , FREEHAND + מערכת עריכת וידאו מקצועית (AVID) עד 5000 ש"ח (גמיש). אם העלות למחשב איכותי גבוהה יותר, אין בעיה - יתקבל (רק שלהערכתי כיום אין צורך במחשב יקר מאד למטרות הנ"ל) המחשב צריך לאפשר שעות עבודה רבות של עיבודים ורינדורים (שקט!!!, קירור טוב, מעבד חזק, כרטיס מסך מתאים) כמובן שעדיף לוח אם אינטל (עדיף לעריכת וידאו) וכרטיס מסך שיתאים למסך גדול (?DELL 2407WFP-HC) - עדיף מסוג Quadro. כמו כן כניסות FIREWIRE -400/800 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by איתמר22,

שלום וחג שמח לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש או של DELL או של LG עוד לא החלטתי. אני מחפש מפרט של מחשב המתאים גם למערכת ההפעלה לינוקס (Linux) ולא רק לווינדוס. חיפשתי באתר http://www.jaya.co.il שזה אתר של לינוקס מפרטים למחשבים ניידים שאפשר להריץ בהם לינוקס אך המידע שם לא מספק אותי ואני רוצה לדעת אם יש פה אנשים שקנו מחשבים ניידים ומריצים עלייהם לינוקס והאם זה רץ להם תקין או שיש להם בעיות ואילו בעיות? תודה לכל העוזרים איתמר

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  10. מעוניין במפרט חזק עבור עבודות בתוכנות CAD בסדר גודל של 5000 ש"ח כגון :SOLIDWORKS AUTOCAD אין לי צורך במסך ומעדיף דיסק קשיח SSD עבור מערכת ההפעלה אין לי צורך בעוד דיסק קשיח (מעביר מהמחשב הישן) תודה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by LiorB,

התקציב שלי הוא 1500 שקל, יש אפשרות לחרוג ל1800 בערך וזה במזומן... המחשב ישמש אותי בעיקר לתוכנה קיובייס ליצירת מוזיקה, קצת עבודה משרדית, הורדות, לפעמים לצפות בסרטים, משחק קל אחד שהוא קאונטר... אין צורך בציוד היקפי, אני לוקח את המסך והכל מהמחשב הקודם. אם זה יעזור המסך שאני מעביר בין המחשבים הוא: LG FLATRON l1750hq אין צורך בכרטיס קול איכותי מכיוון שיש לי כרטיס חיצוני מקצועי, אין צורך בכונן דיסקטים. עיצוב המחשב לא משנה לי כל כך, עדיף שיהיה קירור כמה שיותר איכותי ושקט. יש לי מערכת הפעלה חוקית, הייתי מעדיף שההרכבה תתבצע בחנות. צריך הארד דיסק של 250+ לפחות, זכרון 2ג'יגה ומעלה, צריך שהמחשב יהיה כמה שיותר מהיר ולא יתקע כשמפעילים מ"ס אפקטים בתוכנה... אני לא הולך לעשות OC על המחשב…

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by SenDeR,

מחשב בסיסי, ICQ, מסנגר, אינטרנט ואופיס. אין צורך בכ.מסך לדעתי

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  13. שלום, בידי תקציב של עד כ 4500 שח לקניית מחשב נייד, לשימוש ראשי אוניברסיטאי (כולל MATLAB וכדומה), שימוש משני של הורדות ביתיות (אף כי אין לי כוונה לצפות בסרטים על מסך המחשב), וללא כל צורך בהתאמה למשחקים. איש מכירות בחברה גדולה ייעץ לי לוותר על lenovo TY2EMIV (מכיל CORE 2DUO 5750 וגם 2 ג' זכרון, וגם Nvidia 7300 וגם 160 הרד דיסק, 15.4" במשקל בערך 2.9 קג) וללכת על MSI, זול יותר, קל יותר ולפחות על הנייר בעל חומרה אפילו טובה יותר. למטה מצורף המפרט הטכני המלא של ה MSI וגם של ה lenovo. שאלותיי הן: 1. מה דעתכם על יחס העלות מול מה שאני מקבל? 2. האם מדובר במחשב טוב? 3. האם עדיף דווקא ה lenovo ואם כן, מאיזו סיבה 4. או אולי עדיף דווקא ללכת על משהו אחר שאני לא ממש מודע אליו, באותה מסגרת…

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  14. תקציב בעיקרון עד 3500 ש"ח... טיפ טיפה גמיש. מטרה עריכה דו מימדית, פוטושופ וצילומים בעיקר. דגש חשוב:לאוו דווקא המערכת הכי חדשה וטובה שיש אבל חושב לי לעבור ל 64 ביט... עם 8MB זיכרון פנימי. כל המטרה היא תקשורת מהירה בין ההארד דיסק למעבד ולזיכרון פנימי.... מה שחשבתי לבסס על גביו: לוח אם -- Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB זכרונות- 2x2GB Kingston HyperX CL5‎ (שנ יים כאלו) הארדדיסקים 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II (שניים אחד למערכת הפעלה ודומיה- יכול להיות פחות בנפח אבל לא מצאתי כזה של SATA2 , ואחד לשאר.... אחסון וכדומה. רק אלו מגיעים ל2800 ש"ח בערך........ אין צורך בציוד היקפי מה שנותר לי לדעת אם המערכת סבירה (שאני לא קצת חי בסרט כי אני לא מבין) וצריך …

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by 0noname1,

השאלה שלי עם המפרט שווה את המחיר וגם עם אפשר לעשות אותו יותר יותב למשחקים מה אתם אומרים אני קניתי היום מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1143 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤456 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤304 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-18 HP ¤399 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996578 כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 8800GT OC Calibre 512MB PCIe ¤1291 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CALIBRE--P888 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://skypc.co.il/pr…

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  16. שלום. נמאס לי מהמחשב הישן שלי ( P4 1.8 ) ואני רוצה לרכוש מחשב חדש. השימושים העיקריים הם ביתים ועריכת וידאו ביתי (שלא אצטרך לחכות שעות אחרי כל הוסף של מעבר בין קטעי וידאו). התקציב למחשב הוא עד 5000 ש"ח ,אני מבקש מפרט עם מעבד אינטל וכרטיס מסך מבוסס readon (כולל מקלדת עכבר(רצוי אלחוטי) רמקולים צורב DVD וכונן DVD). בנוסף אני מעוניין בהצעות למסך LCD 17/19 וציוד לרשת אלחוטית ביתית ל 2-תחנות. תודה מראש לכל העוזרים. אבי

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by shnik33,

שלום מחפש מחשב DUAL CORE עם ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך טוב, שיהיה עם צורב DVD ולוח אם טוב. בנוסף, רוצה לקנות מסך 19 רחב. תודה ליאור

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by motizkn,

שלום. אני מעונין לקנות לידידה טובה שלי מחשב רק לצורכי לימודים וסרטים (לא למישחקים) מחנות אמינה באזור ירושלים. התקציב הוא 3000 ש"ח ללא מסך. האמת שניראה לי שהתקציב גדול מידי אבל אני לא בתוך אם לקחת מחשב פשוט יותר בתקציב נמוך יותר. אם יש למישהוא הצעה למיפרט או ולחנות אשמח לישמוע. תודה.

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Started by a_beilis,

מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache לוח אם Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P Motherboard זכרונות DDR2 512MB 667MHZ Cl5 Twinmos x2 דיסק קשיח SEAGATE 80GB 7200RPM SATAII 8MB צורב דיוידי NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW כרטיס מסך X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E מה אתם אומרים על המפרט? צריך עזרה במציאת מארז וספק כוח... ואולי קירור למעבד ולכרטיס מסך... תודה מראשש

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  20. הזמנתי נייד של HP וראיתי באתר שהזמנתי ממנו שרשום שהFBS 800 קראתי בפורום על מעבדים והיה רשום שמעבדי T5800 באים עם FBS 667 האם זו טעות של האתר ? או שיתכן גם מצב כזה ?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by nivrob123,

מטלבט לגבי 2 דגמים לצורכי כללי ואיטרנט סרטים Toshiba l870-17m לבין dell n3721i7531

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by elad12,

קניתי נייד של MSI EX623 וגיליתי שביציאת HDMI שלו אין סאונד משום מה, במחשב לא היה שימוש ודיברתי עם אייבורי כך שאין בעיה להחליפו. אני מתלבט האם להחליף ל http://www.skypc.co.il/pl_product~71621~14~0.htm של גיגהבייט שהוא כמעט עם מפרט זהה. ואיך אני יכול לדעת אם היציאת HDMI של כוללת גם סאונד? ואשמח לדעות כלליות על המחשבים של גיגהבייט ובפרט על מחשב זה.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  23. Started by HeroesCut,

שלום, אני צריך מפרט ב4.5K ושהכרטיס מסך יתאים למסך בגודל 22 אינץ', מבקש לא לחרוג בכוח אך אפשר לחרוג טיפה. המטרה העיקרית היא משחקים, שאר הדברים הם: גראפיקה,אינטרנט וכו' לא צריך ציוד הקפי, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  24. שלום, אני זקוק להמלצה למפרט (למען האמת שניים, אבל השני לא קשור אז הוא יהיה בטרד נפרד). אני אנסה לספק אינפורמציה בשיטה המומלצת ע"י הפורום. 1. מה התקציב המקסימלי? 3200 ש"ח, לא ניתן לחרוג, ועדיף לנצל את כל התקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? הרצת תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות (כגון R, SAS, SPSS, MATLAB), כמובן אופיס (הרבה אקסל), קצת מולטימדיה בסיסית (מוסיקה, סרטים, לא צריך יותר מדי דגש על זה), קצת משחקים, אבל לא הרבה (FIFA, Red Alert, Football Manager,...לא משהו ממש כבד). 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ? כמובן שלא צריך כונן דיסקטים. מלבד זה צריך הכל, כולל צורב DVD (רגיל, לא צריך Blue Ray). 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (1…

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  25. Started by liron58,

פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3200 בלי חריגה אפילו קטנה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. צורב dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב…

• 3 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.