ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
אשמח להמלצה על דגמי מחשב לסטונדנטית עד 4000 שח. חשוב שיתמוך בפוטושופ (ברמה בסיסית!). ביצועים מהירים, חיי סוללה טובים, זכרון סביר ומשקל קל אשמח לחוות דעת על החברות השונות (מתמקדת כרגע בחיפוש על לנובו, דל ואסוס) בעיקר מבחינת שירות, תקלות נפוצות (והמחיר לתיקונן...) ואמינות תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב חדש, והמפרט באתר נראה דיי טוב. עכשיו הדילמה היא כזאת, המפרט http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=29 הוא זה שאני שוקל, אבל הדילמה היא האם כדאי להחליף את הלוח אם ב Sapphire PC-A9RD480 (או Abit AT8, אבל אנלא מוצא כרגע מחיר של זה בארץ) ואת הכרטיס מסך בsapphire x800gto2 (הבנתי שניתן גם "לשדרג" אותו לXT PE ). ההבדל יוצא הבדל של כ750 ש"ח, והרעין מאחורי זה זה שבעתיד אפשר יהיה להוסיף כרטיס מסך נוסף. אז השאלה זה האם שווה להשקיע עוד 750 בשביל אפשרות שדרוג בעתיד (חוצמזה שאני מקבל עם זה גם כרטיס-מסך טוב יותר) ?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום, בהודעה הקודמת שלי שאלתי אתכם אם כדי לקנות מחשב נייד מאייבורי שאוהבים לשנוא אותה בגלל ששמה יש לי את ההצעה הכי טובה, ואז הצעתם לי לכתוב פה את הדרישות שלי כי אולי תוכלו להרכיב לי משהו יותר טוב. אז ככה: בעיקרון התקציב הכולל כולל שזה כולל גם מערכת הפעלה(ועדיף שתיהיה חנות שתוכל להתקין לי xp) הוא 4000 שקל. מה שאני רוצה מהמחשב זה בעיקר גלישה באינטרנט והרבה מאוד צפייה בסרטים וסדרות, ובנוסף גם קצת משחקים(כל עוד זה לא יצטרך לפגוע בחלקים האחרים באופן משמעותי). ובנוסף וזה די חשוב, שתיהיה מצלמה ורמקולים מובנים, ואם יש לכם משהו טוב להציע בלי מצלמה אשמח גם לשמוע. מה שהציעו לי באייבורי זה(יעלה 4000 עם XP Pro): http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=724 ואת הזכרונות הוא שם לי ש…
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
הוצע לי מחשב נייד עם מפרט טוב ומחיר סביר ושנה אחריות אבל אף פעם לא שמעתי על infinity, מי מיצר אותם? והאם כדאי לי לקנות נייד שלהם?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
מפרט למשחקים ב4.5, מיועד למסך 22". מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX 867¤ לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3 619¤ כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 1384¤ דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS 334¤ צורב: DVD SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK 124¤ זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK 425¤ מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU 378¤ ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 388¤ סה"כ: 4519 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב נייד בעל : - זיכרון גבוה לפחות 4 GB. - מעבד i7 . - גודל מסך עד 14 אינץ'. -משקל נורמלי (לא קריטי). - סוללה חזקה (בערך 4 ליבות +-). - סכום עד 3300 ש"ח . - אין חברה מועדפת. חשוב מחשב שיחזיק מעמד לאורך התואר (4 שנים). לא *APPLE* אשמח המלצות לדגמים. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה , מייל , אופיס, שמיעית מוזיקה , אולי עריכה קצת של סרטים וייצירת תוכנות אבל זהו בגדולושיוכל להכיל הכל במקבילכאני אוהב לעבוד עם הכל במקביל * גודל המסך? כמה שיותר גדול * משקל רצוי? בערך 2 KB * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6-7 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) מה שיש זה טוב * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על מקבוק פרו החדש אני כנראה אקנה בחול... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
היי, אני מתחילה ללמוד לימודי הנדסה באוקטובר ורוצה לקנות לפטופ נוח, אשמח להמלצות. אני רוצה רק של DELL, שיהיה 14 אינץ' בגלל עניין המשקל, ואחד הדברים הכי קריטיים לי זה הנושא של המקלדת- שתהיה גדולה יחסית ומרווחת, ונוחה להקלדה. מבחינת מעבד, זיכרון ואחסון אני יודעת סה"כ מה חשוב לי, אבל לא כ"כ מבינה איזה עדיף עם הנוחות מקלדת, והדגמים השונים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500, מעדיפה פחות אם אפשר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, קצת תכנות אבל לא כבד, ושימוש רגיל של צפייה בסרטים וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום: לאחרונה התוודעתי לדבר החכם הזה שנקרא תחנת עגינה ואני רוצה לרכוש אחד כזה אבל לא יודע אם זה מתאים למחשב שלי. יש ברשותי מחשב בן 4 שנים (Toshiba satlitte.T130-10G) . הבנתי שתחנת עגינה צריכה תושבת שאליה היא יכולה להתחבר, או חיבור USB3. חיפשתי בנייד שלי ולא ראיתי שום תושבת מיוחדת לעניין, ולדעתי, חיבורי USB הם 2. השאלות שלי הן: 1. האם אוכל לחבר תחנת עגינה למחשב הנייד שלי? 2. איך ייעשה החיבור? באמצעות USB? או HDMI 3. איזה עוד חיבורים אצטרך לחבר למחשב, למרות תחנת העגינה, חוץ מה USB (כוח? רשת?) 4. האם אוכל לשמוע באמצעות רמקולים אינטגרליים שנמצאים במסך המחשב? 5. על מה צריך לשים לב שיהיו בתחנת עגינה? 6. איזה דגם מומלץ כדאי לרכ…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב (כבר די זקן) שעובד לי מצויין בשימושים יום יומיים וגם מעבר, אבל הייתי מעוניין לנסות לשפר מעט את ביצועי הגיימינג שלו. אני משחק היום בעיקר GTA Online. המשחק עובד סבבה לגמרי אבל הייתי מעוניין באיזשהו בוסט כדי להרים קצת את ההגדרות ושעדיין יעבוד חלק. המפרט היום: MB: Gigabyte GA-H77-D3H CPU: Intel Core i5-3570 RAM: CORSAIR 16GB (2 x 8GB) GPU: AMD Radeon HD 7850 2GB GDDR5 PSU: Seasonic X-660W השאלה שלי היא האם אצליח לקבל שיפורים (לא צריכים להיות מטורפים) בביצועים ע"י החלפת כרטיס מסך בלבד? או שאני צריך להחליף גם מעבד (ואז כדי לקבל שיפור ביצועים משתלם סביר להניח שלא תהיה לי ברירה אלא לשדרג גם לוח אם ואולי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מחשב עדיף יותר Toshiba Satellite L30-134 או acer 2492 מבחינת אינטרנט, נוחות עבודה ומולטימדיה?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
ועד כמה יהיה הבדל במיוחד בצ'אטים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
(לא בשבילי, אלא בשביל חבר, אבל מיותר לציין.. ) 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו: משחקים כבדים~ ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך יקנה בעת רכישת המחשב * באיזה סוג משחקים תשחקו? COD MW2, NFS וכדומה~ * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי שניתן לחסוך בתקציב הנ"ל בכל מקרה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא. 8. האם ישנ…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1300 (לא כולל הרכבה) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגות קטנות (מאוד) - 10-30 שקלים 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 3 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא ולא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך הרכבת מחשב בחנות 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? גרים בצפון (באיזור חיפה) אבל זה לא שיקול משמעותי.... 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן ? צריך שתהיה אפשרות…
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצות למחשב נייד שיחזיק לי מספר שנים.... * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) בעיקר * גודל המסך - 14" * רזולוצייה - פחות קריטי * משקל רצוי - עד 2 ק"ג - עדיף כמה שיותר קל * סוללה לשלוש שעות פלוס * כונן קשיח בגודל 500, עדיף SSD אך בגלל מגבלות תקציב אני מבין שבעייתי?? * כונן אופטי - לא חייב * בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לנובו / דלל * הערות, אני מסתובב הרבה עם המחשב כך שאני זקוק למשהו עמיד בפני זעזועים... תודה על העזרה עופר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שרק אתמול פתחתי נושא חדש, אבל זה ממש דחוף. רציתי לדעת אם שווה לי לקנות את המחשב הבא במחיר 4140: מעבד: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz זכרון: 1024MB DDR2 דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm כונן אופטי: DVD Writer Double Layer LightScribe כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 8500 GT זכרון גרפי: dedicated 512MB עם טכנולוגיית Pure Video יציאת DVI , TV-Out ו ממשק HDMI תקשורת אלחוטית: 802.11b/g מקלדת אלחוטית ועכבר אופטי אלחוטי שלט רחוק של המדיה הסנטר. מערכת הפעלה מקורית: Windows Vista Premium ושוב, המחיר הוא 4140. שווה לי?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
באדיבות הפורום המעולה של NBR - שני ת'ראדים של דרייברים מעודכנים XP/VISTA לדגמים בכותרת. http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=339035 http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=338874 - DV5
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום תוכלו לעזור לי לבנות מפרט מחשב. אינטרנט שימושים רגילים וקצת משחקים (לא ריצניים) לא משנה לי איזה מעבד חשוב: 2 גיגה זיכרון. דיסק קשיח מספיק 160. וזהו בעיקרון. ללא מסך. כולל ציוד היקפי
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על העזרה אני מעונין לקנות מחשב לשימושי אופיס וסרטים שיכלול זיכרון 512 דיסק 80GB מסך 17' CRT צורב + D.V.D. ראיתי את המפרטים כאן באתר אך חשבתי לקנות באייבורי או במרדנית :s05: :s05: לדוגמא: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2096 http://www.computershop.co.il/product.asp?productid=53&CatCode=3 ובנוסף שמעתי שמעבדי AMD מתחממים פחות ולכן פחות מרעישים האם זה כדאי ועדיף?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
מעבד Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz לוח אם EP43-DS3L זכרון פנימי 3 גיגה מהירות 667 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4850 כונן קשיח 60 גיגה של WESTREN DIGITAL ספק+מארז תודה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אשמח לשמוע דעות והצעות\שיפורים למפרט הבא שהציעו לי, המחשב ישמש למשחקים כמו GTA 4 ופרו אבולושן וכו', לצפייה בתכני HD, מוזיקה, וגלישה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
היי, אני עושה מחקר בכמה אתרים על מפרט למחשב, כי אני לא הכי עוקב על תחום החומרה. הציעו לי 2 מפרטים מעניינים בתקציב שלי (4100 בערך) הייתי רוצה לשמוע ממכם, על איזה אתם הייתם הולכים. 1. http://www.plonter.co.il/priceoffer_...iceOffer=23182 2. http://www.tms.co.il/preview/spec/kprl5uta שני המפרטים מיועדים למשחקים "כבדים". תודה,
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
אני זקוקה למחשב שיתמודד בצורה סבירה וטובה עם משחקים ותוכנות כבדות ללא מסך ומבחינתי ללא ציוד היקפי
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
לאחר חודש חיפושים ברחבי האינטרנט נשברתי... וכמוצא אחרון החלטתי לשאול פה האם קיים מחשב נייד בין הגדלים 11.6-13 שמקביל פלוס מינוס לalienware m11x. אשמח לשמוע הצעות תודה עומרי.
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-