עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בניתי מפרט [מצורף בתמונה]. זה המפרט הראשון שבניתי לאינטל. השאלה שלי היא איפה אתם הייתם משפרים? מה הייתם משנים? - לגבי המסך: אני לא מעוניין בLCD, ואני מאמין ש17" מספיקים לי כרגע. - לגבי הHD: אני לא צריך כמות גדולה יותר. מחכה להארות שלכם [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  2. טוב חברים שלום לכולם.... חבר שלי רוצה לקנות מחשב לא למשחקים ,בתקציב של עד 4000 שקל, כולל מסך תודה תודה...

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by moshe1x,

צריך קצת עזרה בנוגע למחשב שברצוני לקנות, יהיה בעיקר למשחקים כבדים: מעבד: amd 3200 venice . לוח אם: פה יש לי קצת בעיה: מה עדיף לי ? דרוש לוח אם SLI, התקציב לא מוגבל השאלה אם שווה להשקיע סכום גדול? זיכרון: 1GB CL2.5 בסטוק אחד . כרטיס מסך: גם כאן עדיין לא החלטתי מעונין ב 6800GT לפחות, אך שהמחיר יהיה שפוי לא מעל 2000. צורב, מסך, הארדיסק-- אני לוקח מהמחשב הישן . התקציב לא מוגבל אך אני רוצה להשקיע כמה שפחות.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  4. Started by most,

שלום, מבקש מפרט למחשב שכולל הכל חובה: מסך דק 19 , מארז עם מגירה לקשיח בנוסף על הקשיח שבפנים המחשב ישמש גם לעריכה קולית מדובר במחשב לעריכת ארועים (חתונות, ברמצווה וכו') המחשב לא ישמש כלל למשחקים חברי קיבל כבר מפרט בסכום הזה אבל הוא לא מבין בזה כלום ואני אביא אותו לשיפוטכם בקרוב

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  5. שלום אני מחפש מפרט שנועד בעיקר למשחקים ועריכת וידאו (לא מאוד מקצועית, משהו סביר) בעיקרון חשוב שהמחשב יריץ משחקים שיצאו בזמן האחרון על הגדרות סבירות ויריץ AVID כמו שצריך. חשוב שהמעבד יהיה אינטל והכ. מסך יהיה אנבידיה. ה-AVID לא אוהב משהו אחר... לא צריך ציוד הקפי, רק מסך 22' לא מתוכנן OC. תקציב: 5000 תודה

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by Nahum2,

ראו כותרת.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by oren12,

אפשר לחרוג עד 100 ש"ח.. לא יותר.. אני רוצה בעיקר למשחקים וסרטים.. לגבי OC, אני חושב שיהיה (אני ימצא כבר מישהו שיעשה לי) רק בקשה שהחנות תהייה בצפון.. תודה רבה לעוזרים. (*קיבלתי פשוט חרא של הצעת מחיר)

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by Reze,

יום רביעי אני קונה מחשב חדש ואני צריך שתעזרו לי התקציב הוא 4000 שקל בלי מסך וכל השאר ובלי מארז וספק אי אפשר לחרוג בשקל מהתקציב זה הגג אםם אני לא עושה אוסי כמו שכתוב ואני לא משחק בהרבה משחקים אני אוהב לשחק אבל אני לא גיימר ממש רציני אולי גם קצת פוטו שופ חשבתי ללכת על כרטיס מסך 7600GT עוד משהו שניראה לי מוזר זה שיש בSKYPC כרטיס 7900GT ב1200 שקל של ASUS אם... עדיף שהמפרט יהיה SKYPC כי זה קרוב לבית שלי..... הלוח אם צריל להיות P5B וזהו בעיקרון תודה לעוזרים.......... *עריכה* נ.ב אני מתכנן עוד שנתיים בערך לשדרג כרטיס מסך לDX10 אז אני צריך כרטיס שיחזיק לי לפחות שנתיים ואולי מעבד למרובע ליבה זה לא בטוח..

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  9. אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב הנייד שלי כרגע יש לי 2g ואני רוצה 4 אין לי מושג מה טווח המחירים ככה שאם אתם יכולים להציע לי זיכרון איכותי אבל לא הכי יקר יש לי עוד סלוט אחד פנוי של זיכרון מסוג ddr2

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  10. Started by Guy31,

לסטודנטית ב4000 בKSP שיעבוד עם התוכנה SOLID WORKS

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  11. שלום לא מוצא היכן נמצא הדיסק קשיח בנייד מיני 10 אינץ HASSEE החלפתי פעמים רבות בניידים אחרים. כאן לא מוצא! הברגים הם או של הזיכרון או למסגרת. צריך לפתוח את כל המחשב?? תודה לכל מי שיענה

12. Started by kurt80,

יש איזה עניין שלמען האמת אני לא בטוח אם הוא תקלה/בעיה, יש לי תחושה שלא, אבל עדיין הוא מפריע לי. אני מבחין באיזשהו חיספוס בחלקים מסויימים בדפי אינטרנט, בעיקר בקטעים חלקים, בעיקר לבנים אבל לא רק. מעיין רשת ממש ממש דקיקה, קשה מאוד לראות את זה. כאשר אני גולל אז קווים שתוחמים שורות (למשל פה השורה של נושא חדש) יש בהם איזה חיספוס/שפיצים כאלה שיוצאים מהם, ולא מופיעים כאשר לא גולל. חיפשתי התייחסויות ברשת ולא כל כך מצאתי. יש רק את זה: Screen - dot pitch is high (bad). I can almost see grid lines on the screen נראה לי שהוא מדבר על הבעיה שלי. נתקלתי בעוד איזה עניין לא בטוח שקשור, הסתכלתי בתמונה שמישהו צילם, בתמונה יש מנורה בחשיפת יתר, זתומרת שהיא כתם לבן. ובכתם הזה היו מעיין ריבועים …

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  13. אהלן חבר'ה השימושים שלי יהיו בעיקר אינטרנט ואופיס, תיכנות, עריכת תמונות בפוטושופ, צפייה בסרטים, ואולי קצת עריכת וידיאו. אין לי צורך בתאימות למשחקים. הוא מתוכנן לפעול 24 שעות ביממה, אז חשוב לי שיהיה שקט. אין לי ניסיון בOVERCLOCK, אבל אני מוכן לנסות אם זה יתן תמורה יותר טובה לכסף. התקציב גמיש, אבל אין לי בעיה להזמין כל חלק בנפרד אם זה ייצא יותר זול למרות המשלוח. לא עשיתי את זה לפני, אבל נראה לי שלא תהיה לי בעיה להרכיב לבד. תודה רבה וסליחה על החפירות

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  14. רוצה לקנות מחשב שישמש למשחקים וגם לעבודה עם תוכנות גרפיקה (photoshop, illustrator) כולל ציוד הקפי באזור ה- 5000ש"ח. ראיתי מפרטים באתר והרכבתי מחשב ב- skypc.co.il, רציתי לשמוע חוות דעת אם המפרט טוב, צריך לשנות משהו? להוסיף? להוריד? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤485 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤296 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 ¤300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-41000P2-SX כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 5…

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  15. אהלן.. אשמח אם תעזרו לי במפרט הזה: אני סטודנט וצריך מחשב קומפלט (המחשב הנוכחי שלי מחליף בעלות).. מצד אחד אני רוצה שהוא יהיה מחשב שמותאם לצרכים שלי כסטודנט ומצד שני אני רוצה שיעלה עליו המשחק FLIGHT SIMULATOR X בצורה טובה (אני אוהב סימולטורים). המחיר יכול להגיע ל-3000 ש"ח עם חריגות.. ציוד הקפי- אני צריך הכל (כולל מסך 19 אינצ' LCD) ואשמח גם לשמוע את הפרשי המחירים של המוצרים האלחוטים . אין צורך במערכת הפעלה ואין לי העדפת חברה (סומך על ההמלצות שלכם). עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (זה גם משהו שאני מוכן לחרוג איתו במחיר). תוכלו גם להמליץ לי אחרי המידע שנתתי לכם פה, האם אולי כדאי לי מחשב נייד?? תודה רבה אייל

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  16. אנא המליצו על נייד בארה"ב עד 800$ ללא חריגות. המחשב ישמש לסטודנט לעבודות כלליות. תודה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  17. טוב, אז זה המפרט שהגעתי אליו לאחר ששברתי את הראש לא מעט....מה דעתכם ? מעבד Pentium E2160, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore 480 לוח אם P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 580 זיכרון PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 210 SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM 370 HD כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX8500 GT TDH 256MB PCI-E 475 צורב LG GSA-H62N X18 DVD 185 מארזCOMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 210 ספק FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm 330 מאוורר ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro PWN 160 סה"כ 3500 ש"ח ויש לי שאלה - כדאי לקנות כרטיס טלויזיה במקום הכרטיס מסך אם אני לא משתמש במחשב למשחקים ? חשבתי על Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit תודה …

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by deanski,

אהלן, אני מחפש מפרט למחשב חזק למשחקים מבוסס AMD שלא יחרוג מ-3,500 שקל. ללא מסך, ללא צורב וללא אביזרים נלווים חשוב לי להתמקד במארז, לוח וספק שיהיו טובים ואמינים. אשמח לקבל כיוון טוב למקום שממנו אפשר לקנות במחיר זול. בנוסף רציתי לדעת האם מומלץ לקנות מחשב בתקופה הקרובה, כלומר האם צפויים לצאת משחקים בעתיד הקרוב (שנה-שנתיים) שהמחשב הנ"ל שאני רוצה לא יהיה מסוגל להפעיל כמו שצריך? תודה מראש ! דין

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  19. חבר'הההה בשבוע בתחילת השבוע אני מבצע קנייה מTMS של מחשב חדש. עכשיו כמה דברים: חשוב לי שתגידו דעה עליו. -אוקיי קודם אני לא חושב לעשות OC (למרות שאני לא שולל לגמרי אבל לא נראה לי). -מטרת המחשב משחקים. -בתכנון להוסיף עוד כרטיס 4870 שיהיה CF (עוד כמה חודשים) המפרט לא כולל ציוד הקפי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤982 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤607 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤399 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA כמות: 1 - מחיר: ¤83 ספק כוח: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כמות: 1…

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  20. אני מתעניין במחשב נייד מסוים בעל כרטיס מסך GT 540M 2GB. בכמה חנויות שבדקתי אין אותו במלאי אבל בחנות אחת יש את אותו המחשב רק שהכרטיס מסך GT540M 1GB וזה מוזיל אותו ב 200 ש"ח. רציתי לדעת אם ההבדל בין השניים כל כך משנה? כי זכור לי שמעל 1GB של זיכרון כרטיס מסך אין ממש הבדל ויותר משנה הדגם. אני צודק?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  21. Started by grouchy,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט,אופיס, מצגות ), משחקים (קלים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 17 ומעלה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320 * כונן ? DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא קריטי אבל לא יזיק * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב הוא בנוסף למחשב נייח, שימוש עיקרי אופיס ואינטרנט. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  22. שלום אנשים אני קונה מחשב חדש בחופש הגדול אמא שלי אמרה לי מעכשיו לחשוב על איזה חלקים אני רוצה והכל אז אני יכתוב לכם איזה ציוד אני צריך ויחכה לתגובות שלכם אם תרצו לעזור לי ומי שירצה לעזור תודה. מחשב - ממ כל מה שיש בקופסא הזאת אני לא מבין בזה אתם מבינים אחים שלי מסך דק - 17 אינץ אני אל צריך יקר אפילו הכי זול יספיק לי [ אם אין מתחת ל 900 אז תוותרו על המסך ] מקלדת עכבר רמקולים - לא חייב הכי סוסים אפילו רגילים יתאימו אבל רמקולים רצוי ממ קצת ברמה. וזהו ניראה לי אם שחכתי משהו תזכירו לי המחשב מיועד למשחקים קאונטר סיליקרון מייפל סטורי ג'יטיאי ועוד משחקים שדורשים מחשב חזק רק אני לא זוכר תשמות שלהם. התקציב: 3500 לא יכול לחרוג מהמחיר אם יהיה בפחות אפילו עוד יותר טוב * אני לא מזמ…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  23. שלום לכולם ושנה טובה!!! אני מחפשת מחשב נייד - מטרתו תהיה להחליף את המחשב הנייח שיש לי בבית כלומר, אינטרנט אופיס וקצת פוטושופ... התקציב שלי הוא עד 3000-3500 ש"ח... יש לכם איזשהו דגם שאתם ממליצים עליו? או חברה מסוימת שכדאי לי להתמקד בה? תודה רבה ושוב חג שמח ושנה טובה!!!

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by oren12,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיעלו עליו משחקים,סרטים וכל הדברים האלה.. עד 4000 ש""ח איזור צפון (TMS,IVORY,IQPC..) שיעבדו עליו בעיקר המשחקים החדשים

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by GamesFreak,

היי, יש לי תקציב של 2000 ש"ח בשביל לשדרג את המחשב, שזה אומר כרטיס מסך, לוח אם ומעבד חדשים. אולי גם זכרונות, תלוי אם הישנים יתאימו ללוח האם החדש וגם אם כן, אולי כדאי להוסיף קצת זיכרון בכל מקרה. מחשב קצת רועש זאת לא בעיה. אשמח לשמוע הצעות המפרט שלי כרגע: מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual 1.9Ghz לוח אם: Asus M2NPV-VM זכורונות: שני סטיקים של 1GB DDR2 כל אחד כרטיס מסך: nVidia GeForce 8600GTS תודה ענקית מראש.

דיונים חדשים בפורומים