עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. משהו בסביבות 3500-4000,ללא מסך,HD 80G,כרטיס מסך לא משהו משכנתא אבל משהו ברמה. תודה. :smoke:

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by bigbag,

מעוניין במפרט למחשב לעיצוב גרפי עד3.5K ולמפרט לנייד עד4.5K

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  3. Started by tomerezri,

אהלן, מחפש מחשב נייח עד 10 אלף. החבר מעדיף אינטל (הוא גם ירוץ על זה מכונות וירטואליות אולי) אם בא לכם לפנק גם במפרט לamd, מוזמנים. יש לו טלויזיה עם מסך 4k 120hz תודה רבה, תומר

4. אהלן חברים, צריך מפרט לחבר ב-2000 שקל רק מארז קומפלט בלי שום ציוד היקפי המחשב צריך לשמש גם למשחקים בסגנון Half-Life 2 תודה

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  5. מעבד 775 לוח תואם וכרטים pcie אם vivo באיכות מגבילה או טובה יותר מראדון 7600

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כעקרון אני רוצה מחשב ביתי ואישי אז הציעו לי ככה מעבד e7300 לוח m ASROCK G-31 זכרון 2GB nnn2 כ.מסך GFORCE 9500G 512MB מארז קיוניA7x fUSB ספק כוח + מאוררים 500w כ.רשת 1GB כונן אופטי צורב DVD סמסונג

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by trickstyle,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.COD4,COD6,CRYSIS,BIOSHOCK,BFBC2,C&C ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? COD4,COD6,CRYSIS,BIOSHOCK,BFBC2,C&C * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  8. כמה אני יכול לקבל על מעבד amd phenom ii x4 955

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי מחשב centrino duo ושתי הליבות שלו על 60 מעלות זה נורמלי?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  10. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב, כאמור לעיל בתקציב של 3000 עד 3600 ש"ח. אין צורך במסך (יש לי מסך LCD ללא כניסת DVI). אין צורך במערכת הפעלה (יש לי WINDOWS 2000, ואני אשדרג ל VISTA כאשר ישוחרר). הדרישות: 1GB זיכרון (מריץ JAVA ו MAPLE שזוללים זיכרון) - כאן יש לי התלבטות האם כדאי להשקיע ב 667 MHZ, או שהתועלת תהיה שולית (האם כדאי 533 או 400?). מעבד של INTEL (נסיון רע מאד שהיה לי בעבר עם CYRIX). עדיף DUAL CORE, לא ברור לי אם ההפרש במחיר בין 805 ל 820 מצדיק את המחיר - אשמח להסבר. כרטיס מסך מובנה (נראה לי שעדיף INTEL 945G אבל אני פתוח להצעות). כרטיס קול מובנה. מארז שקט מתאים. צורב DVD של LG (ההתעקשות על LG כי יש לחבר, ואני יודע שהמכשיר הביתי מסתדר עם הצריבות שלו). דיסק קשיח SATA 2 - …

11. אני צריך נייד חזק שאני אוכל לעבוד איתו בשתי מערכות הפעלה(או יותר...) , אוכל לעסוק בגרפיקה, שהרמקולים יהיו איכותיים ככל הניתן, שאיכות הבנייה תיהיה מצויינת , שיהיה מסך איכותי (עד עכשיו ראיתי ניידים רק עם מסך מגעיל שאפילו אם מסתכלים עליו ישירות רואים חלקים כהים יותר ופחות כהים לגבי המסך) מתוכנן לראות בנייד סרטים, סרטים באיכות טובה (כמובן לא HD, לא נראה לי שבנייד ניתן לראות HD , אולי אני טועה...), אז שיהיה לפחות 15" בערך, ולא יהיה כבד. אם אפשר , אז שתיהיה סוללה חזקה, שתחזיק להרבה זמן. כמובן רצוי שהחברה תיהיה אמינה כמו כן,שגם מדיניותה לגבי האחריות תיהיה מספקת. עוד דבר, לא הכי משמעותי , אך...שלא יהיה יותר מדי מצועצע, שיראה קלאסי, שחור חזק כזה, ולא מכוער, כמו שיש הישנים האלה...כ…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. יש לי מחשב נייד של HP ויש לי בעיה עם כשאני מנסה להטעין את הסוללה במחשב הנורה הנדלקת לשניה ואז נכבת. הלכתי לטכנאי והוא החליף לי CONNECTOR וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? חמימו נ.ב. אני מצטער ניסתי לכתוב את הבעיה כמה שיותר עניינית וקולטת

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Etus,

שלום, אני מעוניין לקבל מכם הצעות למחשב המיועד ללימודי אכיטקטורה. המחשב צריך להפעיל בצורה טובה תוכנות כגון 3D Studio Max 5, AutoCad, וכדומה. עלות המחשב היא עד 6500 ש"ח - אשמח לקבל הצעות בכל טווחי המחירים. בנושא אחר, אני אשמח אם תמליצו לי על לוח אם המיועד למחשב של משחקים - אני מעוניין לשפר את המחשב שלי(לרכוש מעבד, לוח אם וזכרון חדשים), ואיני מבין כל-כך בנושא לוחות האם. תודה, יובל

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 3 וכל החדשים ושיריץ חלק על הכי גבוה ב-FULL HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  15. עם גרסה מיוחדת ששוקלת פחות מה-MacBook Air של אפל, מסך QHD, שבבי 14 ננומטר, קשיחות צבאית ועיצוב מלוטש - ה-Folio 1020 החדש של HP רוצה לכבוש את ליבם של אנשי העסקים ברחבי העולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%aa%d7%97%d7%9c%d7%99%d7%a3-%d7%94%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-hp/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני מחפש מחשב נייד אז אני כרגע מחפש את עצמי בין שלל המחשבים.. באיזה חברה אני יקבל את התמורה הכספית הגבוהה ביותר ולא אצטרך לשלם על השם של החברה. HP ,DELL ,LENOVO,LG,MSI וכן על זו הדרך.. אשמח מאוד לקבל כיוון בתודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מעוניין במפרט שישמש נער בן 13 (ושאר המשפחה) בעיקר למטרת משחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך תמיד טוב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני מניח שמסך 20" הוא בעל רזולציה של 1600x900 * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל סוגי הג'נרים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  18. צריך מחשב לא מסך וללא שום ציוד הקפי...מומלץ מחשב שיכול להריץ היטב את VISTA - מחשב לגיימר תודה מראש! באהבה בני סלע ;D

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by tmpusr,

חבר טוב זקוק למחשב נייד עם מסך 15' לשימוש משרדי ותוכנות סטטיסטיקה באופן מזדמן. תקציב עד 3K אבל גמיש. הוא כבר קנה HP ProBook 4530S מבוסס I5 ב-2950 ש"ח בלי שהספיק להתייעץ איתי. לא מכיר את הדגם - מה דעתכם עליו? יש חלופות משמעותית עדיפות (אפילו עם תוספת מה בתקציב)? זקוק לעצה זריזה כי הוא כבר שילם מקדמה ואם צריך לשנות זה ממש עכשיו... תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by areli,

[table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL 2500K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪972 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪766 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] ADATA XPG GAMING SERIES 8192MB (4096MBX2) DDR3 2000 CL9 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪357 [/td][/tr][tr][td] כרטיס מסך: [/td][td] GIGABYTE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL למזמיני מערכת מחשב! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1248 [/td][/tr][tr][td] מארז: [/td][td] ANTEC P280 w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪604 [/td][/tr][tr][td] ספק כוח: [/td][td] …

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  21. שלום חברים הגיע השעה שגם לי יהיה מחשב נייד ולכן התחלתי להתעניין בנושא התקציב הוא עד 5000 ש"ח המטרה היא לעבודה כמובן אופיס ואינטרנט ועבודה עם רשת הכי חשוב שיהיה WIFI וגם רצוי שיהיה לו BLUETOOTH רצוי שיהיה לו דיסק של 80 גיגה או משהו בסביבה התכלתי על מחשבים של לנובו וLG ו DELL וגם טושיבה אבל טרם גיבשתי דעה אשמח לשמוע עצות בעיקר מאנשים שרכשו והאם הם מרוצים או לא בתודה מראש ארז

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  22. המחשב מיועד לצרכי עבודה משרדית ולמשחקים. התקציב הוא כ - 2500 שח. אפשר לחרוג מהתקציב, אבל רק בהנחה שהחריגה באמת חשובה (יחס מחיר - יעילות) עברתי על מפרטים דומים המוצעים כאן באתר, אך נשארו לי מספר שאלות. דוגמא למפרט: מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box כמות: 1 - מחיר: ₪365 לוח אם: DFI Infinity NF-M2 DINFNFM2G כמות: 1 - מחיר: ₪259 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT White כמות: 1 - מחיר: ₪404 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ₪220 קשיח למחשב שולחני: Samsung 200GB 7200 SATA II HD200HJ כמות: 1 - מחיר: ₪299 כרטיס מסך: PowerColor Radeon 3850 256MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ₪954 כונן אופטי: Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: …

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולטור הטיסה Microsoft Flight Simulator X א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by TaLVNZda,

939 ₪ - Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150 329 ₪ - * מבצע * - Asus B85M-G (4xDDR3 + Front USB3) S1150 359 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz 310 ₪ - * מבצע * - SSD SanDisk SDSSDP 128GB SATA3 279 ₪ - Seagate 1T 3.5' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 419 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Wind + Antec 500W BUNDLE 99 ₪ - Lite-On DVD-RW X24 iHAS124 XB360 Burn Compatible 89 ₪ - * מבצע * - Antec Bloody Tiger A40 מחיר סופי: למזומן 2823 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 2879 ₪ + הכרטיס מסך הזה (משומש). http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu רציתי לדעת איך המפרט הזה לצורכי גיימניג קל~כבד , עריכות קלות וכמובן גלישה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני צריך מיפרט ב 3000 ש"ח שלא יחרוג עם מסך וצורב DVD חשוב לי שיהיה גם טוב למשחקים ואני צריך שתביאו לי קישור לחנות שהכי משתלם לקנות ממנה את החלקים שהבאתם באזור ירושלים עדיף תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 482 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.