עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הרבה זמן לא פתחתי אשכול דבר ראשון, יש לי מסך של 22" (1680X1050). אני מתלבט בין 2 מפרטים. דרך אגב, בשניהם רשום את הQ6600, עם קירור, אבל זה כך רק בגלל שככה המחיר קרוב לQ9450 שאני יקנה עם המערכת. (בקיצור, אני קונה את הQ9450 ולא את הQ6600) האחד זה המפרט הבא (ללא מערך SLI): מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤1489 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤466 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤430 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤42 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL…

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  2. כמה שאלות: האם EVGA 780I יהיה לוח אם טוב? איזה כ"מ שווה יותר 8800GTX או 9800GTX מבחינת תמורה למחיר? איזה ספק אני צריך בשביל כרטיס אחד בתור התחלה? המפרט שאני רוצה EVGA 780I 250$ Q6600 250$ 2GB 30$ בתור התחלה HD 150GB 10000 150$ 8800GTX /9800GTX 300$ ?ספק עוד לא יודע 980$+ כל החלקים מ newegg הסכום שאני משקיע לעכשיו 1100$ או קצת יותר את המחשב אני ישדרג בסוף שנה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  3. Started by tsah1982,

אני אשמח לקבל חוות דעת על מפרט שמיועד לשימוש ביתי (אינטרנט ועבודה) b]מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE S1155 2.7GHz G630 - BOX ₪361 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-B75M-D3H - זמין במלאי ₪396 זיכרון: [..] KINGSTON 4GB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪134 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪97 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 310 ORANGE w/o PSU ₪176 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 430W - BULK - זמין במלאי ₪287 דיסק קשיח: [..] SEAGATE 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪434 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב עד 3,500 ש"ח ₪79 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪1964 מפרט זה הורכב באתר: www.I…

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  4. Started by HoLy4EvEr,

שלום לכם... אני זקוק למפרט למשחקים (לא סופר כבדים ) כולל ציוד הקפי בסיסי (עכבר מקלדת וכו..) אם אפשר הרכבה ב KSP. בנוסף זקוק המלצה למסך מחשב סביר והכי חשוב שתיהיה בו יציאת HDMI. אני מתאר לעצמי שבסכום שהקצבתי אין אפשרות להוסיף מסך כזה...נכון? תודה מראש לכל העוזר! *קצת דחוף

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  5. Started by Rin,

בניתי משהו צריך את דעתכם אם לא טוב תגידו ותשפרו ותביאו מפרט משלכם בבקשה זה די דחוף לפני מוצאי שבת!! מעבדי אינטל מעבד :: Core 2 Duo E4500, Bus800Mhz, s775, 2MB, Life Time Warranty לוח אם למעבדי אינטל ASUS - 3 Years Warranty P5B s775 Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E זכרונות :: DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Corsair XMS2 CL5 כרטיס מסך :: Point Of View - 2 Years Warranty 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II דיסק קשיח WESTERNN DIGITAL מארזים HJA-291 MIDI, 18cm Fan Silver (No PSU) סתם מארז ב 100 שקל ספק כוח HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin סה"כ 2015 שקל

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  6. אהלן, אז אני תקוע ללא מחשב, הנייד הקודם שלי עבר טראומה קלה. אז אני אשמח לעזרתכם המהירה, כי הכוונה שלי פחות או יותר לקנות את המחשב לפני הסיום של כל בלאגן החגים. אפילו היום אם אני אספיק . אז השימוש עיקרי הוא צפייה בסרטים ב Full HD על מסך גדול, יציאת HDMI היא דבר שהוא חובה. שימושים נוספים עריכת ווידאו + סאונד - לא משהו מטורף את הרוב אני עושה על המק. זו עריכת סרטים של הרגע האחרון. בנוסף שימוש יום יומי כזה ואחר, אינטרנט וכול' יש את האפשרות של הפגת זמן מת ככה שהרצה של משחקים, גם אם על איכות לא משהו כל עוד זה ינוע חלק, תיהיה נחמדה - אבל ממש לא חובה. כ55 אחוז מהזמן המחשב יהיה מחובר למסך חיצוני + מקלדת ועכבר חיצוניים, ככה שחיי סוללה פחות מעניינים אותי. אני ממש מעדיף את …

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  7. מחפש מחשב נייד לאחותי בתקציב 2700 שקל בעיקר לעבודות ואינטרנט וקצת לסרטים. המחשב לא צריך להכיל כרטיס מסך מתקדם או משהוא. מספיק שיריץ סרטים פה ושם. חשוב לא לחרוג מהתקציב ושהמסך יהיה 15 אינצ' לפחות. תודה

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  8. Started by Sarlula,

אהלן, בידי 2000 ש"ח. אני זקוק למפרט של מחשב היכיל את הרכיבים הבאים: 1. מארז. 2. לוח אם. 3. מעבד. 4. זיכרון. 5. הארד-דיסק (בנפח 1 טרה). 6. ספק כח. 7. צורב DVD. 8. כרטיס מסך. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ככל הניתן (כלומר - זיכרון מורחב). בנוסף, אשמח לקבל המלצה למסך מוצלח במחיר נמוך (באזור 20", לא כלול בתקציב). מחכה לתשובה, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  9. מעדיף חנות KSP או אייבורי או לפחות משהו במרכז שקל להגיע אליה מזבוטינזקי. זה מחשב לחבר ,וזה התקציב שלו. הוא רוצה את המחשב לתוכנות (לא כבדות),סרטים,וקצת למשחקים. דיסק קשיח מספיק לו חצי TB(אם מדובר בהפרש קטן אז תכניסו 1TB) אם יש חומרה שמומלצת להוסיף עליה סכום כדי לקבל ביצועים משמעותיים,אז תנצלו עליה את כל התקציב. אפשר לחרוג ממש קצת 50-100 ש"ח רק אם ממש מומלץ. הבחור אוהב משחקים כמו far cry וכדומה, אבל לא בשביל לחרוג הרבה מהתקציב. יש לו מסך 19. ללא ציוד היקפי. ללא אוברקלוק. אין צורך בתוכנות כמו ווינדווס,אופיס וכדומה.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  10. שלום. אשמח אם תעזרו לי לבנות מחשב לפי הפרמטרים הבאים: פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? - עד 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? - לא (לא מסך לא מקלדת לא עכבר לא רמקולים וכו') 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - כונן דיסקטים, 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - מעבד של אינטל בלבד. ושכרטיס המסך לא יהיה אונבורד 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? - העיצוב לא חשוב בכלל, השקט חשוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעב…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  11. Started by yuvalm2,

אני מעוניין להריץ על המחשב Windows 7, את גרסת ה-Office העכשווית. (וכמובן לגלוש באינטרנט) בונוס מבחינתי יהיה אם יהיה ניתן לראות סרטים בהבחנה גבוהה, אבל אסתדר גם אם המחשב לא יתמוך בזה. מה המחשב הזול ביותר שיוכל לעשות את העבודה? אציין שאני לא זקוק לכונן אופטי, או לכונן קשיח. (אשמור את הכונן של המחשב הקודם)

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  12. Started by curdi1,

היי , מיועד בעיקר למוסיקה וסרטים וקצת משחקים לא כבדים (fifa) מעבד - core 2 e6320 לוח אם - abit ab9 p965 זיכרון - ocz 2 gb ddr2 800 pc2-6400 5-5-5-12 כ. מסך - leadtek winfast px8400gs tdh 256mb pci-e דיסק - WD 160gb sata 2 wd1600js צורב דיוידי - samsung X18 מארז+ ספק - compucase 6c28 midi tower true 300w psu קירור למעבד - artic cooling freezer 7 pro תודה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  13. שלום נעלם פורום מחשבים ניידים שהיה פעם? אני עכשיו מבקר את אמא שלי בלונדון, והיא צריכה מחשב נייד לעבוד איתו (עבודה משרדית פשוטה), התקציב הוא עם עדיפות לכמה שפחות, אפילו אפשר ידשנייה אם אתם מכירים בלונדון.. מה שחשוב זה שמהירות העבודה שלו תהיה זורמת לגלישה באינטרנט, צפייה במיילים ועריכת מסמכים. עדיף SSD לדעתי. חייב מצלמת לשיחות וידיאו. גודלמסך לא חשוב. עדיף קומפקטי. תודה רבה רבה מראש 3>

14. אני מעוניין לקנות לפטופ ולעבוד עליו בעיקר עם מטלב. ספציפית: הרבה מאוד הכפלות וחיבורים. התקציב מוגבל: 2500 ש"ח. מערכת הפעלה רצויה: win7. אשמח לקבל המלצה למחשב הכי מתאים בתקציב הנ"ל (אפשר לחרוג מעט בשביל הבדל גדול אבל עדיף לא). אם יש גם הפניה למבחן ביצועים שלו אז בכלל טוב. עריכה: ברור שזה לא יהיה מחשב חזק במיוחד. אני מחפש את הכי מתאים בתקציב הזה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Kenny,

היי אנשים.. אין לי הרבה מה להוסיף, המחשב ישמש למוזיקה ולסרטים (יסחוב HD?) בעיקר. חשבתי להשתמש בו גם לאינטרנט, השאלה : האם אני יוכל לקרוא טקסטים באתרים? הוא יתחבר ל LCD 32 שהיא HD READY. מידע נוסף : אין צורך בציוד נוסף כלל, מלבד המארז! שקט לא ממש משנה.. הוא יהיה בתוך הארון. *יש משהו שאני צריך לדעת? שימושים נוספים למחשב סלוני מלבד מה שציינתי?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by dand4,

שלום אני מעוניין בקניית מחשב שהוא בעיקר לגלישה ועבודה משרדית ובמיעוטו לעריכת וידאו בסיסית וצריבות סרטים. אני לא משחק משחקי מחשב. התקציב הוא בערך 5000 שקל לא כולל מסך ( קניתי לפני חודש סמסונג 971P) . אני מתלבט בין מעבד E6550 ל Q6600. אני לא מבין בתחום של לוחות אם מארזים וספקי כוח. הבנתי גם שאולי הלוח אם לא מתאים למעבד. אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט טוב למעבד הראשון ומפרט טוב למעבד השני. תודה. המפרט: מעבד אינטל Core 2 Duo 2.33G 4MB 775 E6550 CONROE לוח אם מדגם DQ965GFEKR GUARDFISH Socket 775 מבית INTEL זכרון CORSAIR DUAL 2x1024MB 800Mhz TWIN2X2048-6400 דיסק קשיח 250GIGA SATA II 16MB Buffer מבית WD מדגם WD2500KS צורב DVD מבית LG דגם GSA-H44NBA/L X18 בצבע שחור/ ל…

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  17. אני צריך מפרט למחשב שישמש בעיקר לאופיס אינטרנט ומסנג'ר לא צריך ציוד היקפי רצוי שקט לא צריך מערכת הפעלה אבל צריך הרכבה וכמו שרשמתי התקציב הוא בסביבות ה1500 תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  18. Started by shdrthki1,

אני רוצה לקנות מחשב חדש שהיעוד העיקרי שלו זה משחקים, בעיקרון לא קבעתי תקציב(אבל שלא ייצא משהו מוגזם כמו 10000 שקל אלא יותר בכיוון של 4000~7000 שקל) בעיקרון שקט חשוב לי אבל לא ברמה שהמחשב יהיה חירשי לגמרי אני לא מתכנן OC ואני רוצה שיהיה מקום לשידרוגים עתיידים בעיקר של הכרטיס מסך והזכרונות אני רוצה שיהיה לי במחשב כונן SSD בנפח 60~120 GB + הרדדיסק של טרה וכרטיס מסך חזק מאוד תנסו לחסוך כמה שיותר ולפגוע בביצועים כמה שפחות

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  19. המערכת שהמארז והספק צריכים לתפוס לי היא כרטיס מסך NVIDIA 6800GT זיכרון PC 3200 512X2 ארד דיסק WD200GB SATA צורב LITEON BLACK דיסקטים MITUSBISI BLACK לוח אם EPOX של ה610 שקל היותר זול מעבד AMD 64 3000+ BOX זוהי שאלתי מה ההבדל בין ה בוקס לאו.אי.אם במעבד ואיזה מארז וספק אני צריך לקחת שיחזיק לי תמערכת הזאת שלא יעבור את ה 500 -600 שקל תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  20. מצורף בקובץ, ללא כרטיס מסך. אני אקנה בהמשך את ה 5850 של SAPPHIRE חשוב לעמוד במסגרת התקציב 2200 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  21. אני צריך מפרט לחברה של אחי שהוא יתאים לצריכים של גלישה,צריבה וטיפה סרטים אני צריך שהמפרט יבוא כולל מסך 19 אינץ LCD תודה לעוזרים אני ישמח אם זה יהיה פחות במחיר. תודה ענקית לעוזרים

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  22. יש לי קונסולת סוויץ' ואני מעוניינת לקנות מסך עם רמקולים מובנים כדי לחבר אותה אליו. קניתי כבל מתאם מHDMI ל-DVI כדי לחבר אותו למסך הרגיל שלי אבל גיליתי שזה מאוד לא נוח לנתק כל פעם את המחשב כדי לחבר לסוויץ' אז החלטתי לרכוש עוד מסך. אשמח להמלצות למסך עם רמקולים מובנים, לא יקר מדי כי בכל זאת הוא רק לסוויץ'.

23. Started by aviboots,

אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ובסיסי (ללא מסך) לעבודת פיתוח עם לינוקס ubuntu linux או אחר. אני יודע שאפשר לעבוד עם win-lin על מחשב אחד. אני מעדיף מחשב נפרד לנושא הזה. לגבי תקציב משהו בסביבות ה- 2000 ש"ח. האם עדיף לדעתכם לקנות מחשב חזק ולהתקין בו את שתי מערכות ההפעלה win-lin ? אגב, איפה כדאי היום לקנות מחשב? הכי קרוב אלי זה למיר בהרצליה. תודה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  24. Started by tzab,

המחשב מיועד לגלישה סרטים (HD וחיבור לטלוויזיה יהיה נחמד) ותוכנות קלות (לא משחקים) וקצת קידוד. הדגמים הם: 1) LGT280 http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=121&subcatid=290&prodid=779&keySearch= 2) LenevoS205 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18399

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  25. Started by Michael Vinokurov,

מחפש לרכוש חלקים לשדרוג מחשב נייח בתקציב של כ 3k למטרת גיימינג חלקים קיימים: ssd 1gb חדש ספק כוח 500w חדש ו 1050ti שהייתי רוצה לשדרג אבל יתכן שלא יתאפשר בעקבות מגבלה בתקציב. מחפש לקנות בתקציב: מעבד + קירור , לוח אם, וזכרון פנימי וכאמור גם כרטיס מסך אם יתאפשר(אבל במידה ולא, אשמח שניתן יהיה לשדרג בעתיד בקלות) אין צורך במסך או ציוד הקפי ניתן לחרוג מהתקציב בכ500 ש"ח. אשמח לעצתכם בעניין, תודה!

• 1 תגובה
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.