ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שעכשיו זה לפי התקנון.. בכל אופן אני מחפש מפרט למחשב התקציב: בין 2.5K ל3K המטרה:ALL AROUND,משחקים בסיסיים,גלישה,סרטים אין צורך בחיית ביצועים עם איזה כרטיס מסך מפלצתי. אין צורך במסך,מקלדת,עכבר,רמקולים וכו'. אין אוברקלוק מתוכנן לא חשוב שקט ושוב המפרט המבוקש *מעבד סביר שהוא לא סלרון *לוח אם asus/gigabyte/msi *כרטיס מסך לא onboard *זיכרון מעל 1024 (אין לי מושג אם שווה 800 או 667 אתם תחליטו) *HD בעל זיכרון רחב ככל הניתן עדיפות לתקציב נמוך ככל הניתן,ואין צורך כפי שאמרתי בחיית ביצועים. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח במידה והשדרוג משמעותי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע 19" LCD, יכול להיות שבחצי שנה הקרובה יוחלף במסך HD גדול יותר * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הבא ליד, כולל משחקים זוללי משאבים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיוע…
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לפני חצי שנה בערך מחשב נייד של ג'יגהביט מדגם w468n-dc22m. לאחרונה נסיתי לעדכן את הכרטיס מסך שלו ( 8400gs )דרך האתר הרשמי של אנוידיה. הקובץ הרגיל כותב לי שהוא לא מזהה את המערכת. הפעלתי את הזיהוי האוטומטי באתר של הדרייברים והוא כתב לי שאני צריך להוריד דרייבר מהאתר הזה http://www.compal.com/asp/driver_dnd/index.htm נכנסתי אליו והכל שם בלאגן..אין דגמים מדוייקים ואין לי מושג מה לעשות שם.. נסיתי גם להכנס לאתר של ג'יגהביט ושם מצאתי רק את הדרייבר הישן שכבר יש לי והתקנתי מהדיסק שקבלתי עם המחשב. יש למישו רעיון איך אני יכול להשיג עדכון נורמאלי?? תודה מראש.. שחר.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מעבד סוג: INTEL CORE2 DUO מהירות המעבד: 1.66 GHz מהירות 667MHZ זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T-5500 זכרון נפח:1024MB מהירות:667 NHz סוג זכרון:DDR 2 אפשרות להרחבה עד:4096 MB נתוני שמע כרטיס קול: 32bit High Definition , Internal MIC רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מסך גודל המסך: 15 אינץ קריסטלי רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Intel ® GMA950 (up to 256MB מסך: Fine Bright Technology כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון:120 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי MS: כלול קורא כרטיסי MS PRO: כלול קורא כרטיסי MMC: כלול מערכת הפעלה דגם: Windows VISTA חיבורים PCMCIA: כלול USB…
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב חדש במחיר של 3200 שקל. המחשב מיועד לניגון סרטים, שירים, הורדות וכו' אך לא מיועד למשחקים (אולי פעם ב...) ולא להקלטה מטלויזיה. המחשב אמור לכלול ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, ורמקולים איכותיים). לא כולל מסך. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן. אני נוסע עוד מעט לארה"ב ואני מעוניין לקנות שם מחשב נייד. העיסוקים שלי עם הנייד הם בעיקר אינטרנט, סרטים וקצת משחקים. אני מעוניין במחשב חזק (מעבד+זיכרון), מסך 15.4 וכרטיס מסך יחסית טוב למשחקים. ממה שקראתי וראיתי, חשבתי על Dell Latitude. מה אתם אומרים? אולי xps?studio? ולגבי האחריות של דל, קראתי גם פה באתר משו על 3-4 שנים. אני הבנתי שיש אחריות בינלאומית שנה על החלקים. מזה אומר עם האחריות של השלוש שנים? איך אני מסדר את זה בדיוק? התקציב הוא עד 600 דולר. אני מתבסס על ההנחה שבארה"ב המחירים הרבה יותר זולים. למשל חבר שלי קנה בארה"ב inspiron 1525 ב 400 דולר כשבארץ הוא עולה 3500 ש"ח. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500-300 עדיף באיזור ה 2500 ולא במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות ומשחקים קלים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך כלום 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני רוצה לקנות כטיס מסך ששוה בסביבות ה600 ש"ח למחשב, לקחת אותו למחשב שלי ולתת לאחותי (המחשב הזה יהיה שלה) את ה- GF3 שלי ואני משחק משחקים כבדים, אפשר להגיד... 5.…
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אחרי חקירה רבה:מחשב שנועד לעבוד בשקט ,לא ישמש למשחקים ולא יעשה OC ירכש בKSP Core2 Duo E6300 מחיר 1070 ש"ח ASROCK ConRoe945G-DVI מחיר 450 ש"ח DDR II 667 512MBX2 בערך330 ש"ח לסטיק Samsung 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II מחיר 355 ש"ח מארז Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) מחיר 240 ש"ח ירכש בנועה מחשבים ספק seasonic s12 330W מחיר 345 ש"ח 2 מאווררים 12 ס"מ למארז arctic fan 12 של AC מחיר 50 ש"ח לאחד סה"כ:3220 ש"ח ללא הרכבה,מקלדת ועכבר (לא שחכתי רכיבים,חוץ ממסך?) הערות: הלוח אם שנבחר הוא היחיד שמצאתי שמכיל כ.גרפי ONBOARD עם יציאת DVI (גם מחיר אטרקטיבי וביקורות חיוביות ) כל שאר הרכיבים נבחרו כשהשיקול המרכזי הוא מחשב שקט אשמח להערות והארות :alcoholic:
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
LENOVO N500 4233-4DG מודל מכונה 4233-4DG מעבד : מעבד Intel Pentium Dual Core T3200 מהירות 2.0GHz זיכרון : נפח 3GB מהירות זיכרון 667MHz DDR2 אחסון : גודל דיסק 250GB מהירות דיסק 5400RPM SATA כוננים : DVD Multi Burner כן מסך : סוג WXGA TFT מסך מבריק כן גודל 15.4'' רזולוציה 1280X800 מצלמה כולל תקשורת : מודם 56K כן כרטיס רשת כן Bluetooth כן WiFi 802.11 Intel WiFi Link 5100AGN גרפיקה : כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9300M זיכרון כרטיס מסך 256MB סאונד : כרטיס קול Conexant CX20561-12Z רמקולים Internal Speakers יציאות : S-Video Out HDMI USB X4 RJ-11 כן RJ-45 כן Firewire 139…
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אז אחרי ארבע שנים בערך, הגיע הזמן לשדרג את המחשב. המפרט הנוכחי שלי הוא: מארז:Gigabyte 3D Aurora כרטיס מסך: 6850 (חדש) זיכרון: 4GB דדר2 ספק כוח של טלמרק - ליברטי 400 וואט. לוח אם: שחכתי את הדגם, אבל בכל מקרה אני מחליף. מעבד: E6600. מה שאני רוצה להחליף זה כנראה: -את הזיכרון, ל8GB דד3. -לוח אם ומעבד חדשים (תגידו לי אתם איזה כדאי). בלוח אם חשוב שיהיה אפשרות ל-Crossfire לעתיד. וזהו אני חושב, לדעתכם יש צורך להחליף ספק כוח? הספק כוח אמנם ישן, אבל נחשב לספק כוח מעולה והוא לא עושה בעיות, מעבד חדש גם כך יצרוך פחות אנרגייה, לא? (אני לא מתכוון לעשות OC). בעיקרון, אני רוצה שהמחשב יהיה מחשב טוב, כזה שיכול לסכוב משחקים על הגדרות גבוהות. אם לדעתכם צריך לשדרג עוד דברים, אז תגידו. התקציב …
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
המפרט חייב לכלול בתוכו את ה E6600..זה מפרט שקיבלתי מחבר.. עכשיו השאלה היא עם כדאי לחכות חודשיים לירידה ולקנות Quad.. ד"א אני צריך גם מסך 19" LCD מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מארז: ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום חברים אני שוקל לקנות מחשב נייח (אין צורך בציוד היקפי משום סוג) חדש. השימושים שלי הם בעיקר משחקים קלים (League of Legends וכו'), פיתוח Visual Studiu, PyCharm (התוכנות האלו זוללות זיכרון) צפיה בסרטים מדי פעם וכו' רזולוציית המסך הינה 1920x1080. הדגש העיקר שלי הוא איכות החומרים ושקט המערכת. אני לא רוצה ששום דבר ירשרש לי שם, לא רוצה לדעת שהמחשב פועל בחדר. לא רוצה שהמחשב יחמם לי את החדר כמו תנור. חשוב לי מאוד מארז עם סידור כבלים נוח, רצוי שיהיה שחור מבפנים אם כי לא קריטי. חשוב לי שהמערכת לא תזלול חשמל. כשמשהו זולל חשמל הוא בד"כ מתחמם בהתאם - ואני לא רוצה את זה. אם יש אפשרות לספק כח מודולרי - עדיף. אין צורך ביותר מ 250 ג'יגה אחסון. מאוד מעדיף 16 ג'יגה ראם - בשני סטיקים ולא …
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לא מיועד למשחקים ולכן אפשר לשים את הדגש על המעבד והזיכרון האם עדיף מבוסס אינטל או Amd בתקציב הזה. (אם אפשר את שתי האפשרויות) תודה
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מעבד Q6600 או E8500 לוח אם ASUS P5K-E כרטיס מסך ASUS EN9600GT SILENT/HTDI/512M/A זיכרון PQI 2048MB 800MHZ * 2 אפשרות לשנות לקינגסטון בתוספת קלה למרות שאישית ניסיתי אותם ולא התלהבתי . כונן קשיח SEAGATE 500GB SATA2 32MB צורב DVD של חברת ASUS כונן 1.44 מארז CHIEFTEC GH-01 ספק כח CHIEFTEC 550W
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש כמה סקירות מצוינות ברשת - אני מתכוון להתמקד יותר בביצועים ובניידות שהיו מוקד הדילמה שלי - בכל זאת, סלרון 900 בימינו זה קצת Under Power בלשון המעטה. בינתיים קראו כאן: http://www.gadgetim.co.il/contentItems.php?itemID=8178 מהתרשמות של הימים הראשונים - מדובר ב-UMPC אמיתי, מאובזר לעילא ולעילא ויותר ממספק לשימושים משרדיים וניגון סרטים שאינם HD. סופר נייד ונוח מאוד לשימוש בדרכים ולמצגות. לינק לת'רד המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289541.msg2544443#msg2544443
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב חזק ב5000 שקל לא כולל מסך , אני צריך אותו להכל (משחקים, תוכנות, סרטים, הכל..) הכרטיס מסך מאד חשוב לי ..., תודה לעונים ...
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי.... יש לי מחשב שכבר זמן מה אני מנסה לפתור את הבעיה שקיימת אצלי. במשחקים כל כמה שניות יש תקיעה. עברתי בין win7 ל- winxp כמה פעמים עד שהגעתי למסקנה כי הבעיה היא בצריכת החשמל. בwin7 הצלחתי להאיץ אולם בwinxp אני לא מצליח... אם למישהו יש תוכנה שתאפשר לי יותר שליטה ממה שהwindows מאפשר אודה... אם יש לכם פתרונות נוסף אודה לכם מאוד.... בתודה מראש לכל העוזרים...
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
חברים יקרים שלום. מחפש מחשב נייד לצרכים ביתיים בעיקר לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים). לא משחק במחשב... חשוב שלא יהיה חלש במיוחד כי אני עובד עם הרבה חלונות פתוחים. אשתי גם משתמשת לעיתים רחוקות בתוכנות גרפיות לעיתים (פוטושופ, אוטוקד) אבל זה ממש לא השימוש העיקרי והשכיח. צריך לשמש אותי לפחות ל-4-5 שנים. מסך צריך להיות גדול, אפילו 15.6 ואיכותי באופן יחסי. אני רגיש למסכים לא טובים. משקל לא כל כך רלוונטי. גם Bluetooth לא חשוב במיוחד. קורא אצבע - עדיף שלא... אורך חיי סוללה לא חשוב במיוחד כי זה יהיה בעיקר לצרכים בייתיים. גודל HD או מהירות - סטנדרטי. אין העדפות מיוחדות. חשוב שיהיה צורב DVD (שזו לא בעיה במחשב עם מסך כזה, אני מניח). אין לי העדפה לחברה מסוימת אם כי …
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל את חוות דעתכם בעבור המפרט שהכנתי לי באייבורי. יכול להיות שישנם חלקים שאני צריך להחליף ואשמח לקבל עזרה . תודה! התקציב העד 5,500... המפרט נועד לקאונטרסטרייק סורס , באטלפילד 3 , וקרייסיס 2. מסך led\lcd 2ms וניגודיות טובה בעד-900 ספק כוח - 345שח enermax naxn 500w עכבר- Logitech G300 GAMING מעבד - FX-SERIES 6100 AMD לוח אם - Gigabyte GA-990FXA-UD3 כרטיס מסך - Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 PCIe זכרון-זכרון G.Skill Sniper F3-12800CL9D-8GBSR דיסק קשיח Western Digital WD Caviar Blue WD5000AAKX
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
האם למחשב נייד שאני רוצה לעבודה בעיקר בבניית אתרים פלאש ופוטושופ יספיק כרטיס מסך משולב של Intel GMAX3100
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
רב תכליתי ב 4000 ש"ח גמיש ללא אביזרים נלוויםחשוב לי מחשב שקט ביותר. מהיר +למשימות מרובות. זיכרון פנימי מהיר וגדול. עם אופציה לעריכה ויצירת מוסיקה+תוכנות גרפיות כמו פוטושופ עריכת וידיאו בסיסית (לא מקצועית). +כרטיס מסך חזק שיוכל להריץ תכני hd וגרפיקה של משחקים חדשים. יציאות רבות של usb2 ו usb 3. hdmi וכל מה שצריך גם לעתיד. לוח אם איכותי ועם יכולת רחבה לשידרגים בעתיד. 4 חריצי זיכרון+ ,תמיכה ב sata3. יציאות קידמיות נוספות. הקיצר רב תכליתי ומאוזן חזק ושקט מאוד סביב המחיר הזה. האם כדאי את מערכת ההפעלה והתוכונת להעמיס על כונן ssd נפרד? שווה את ההשקעה הכספית? מישהו יכול לעזור לי להחליט מה לקנות זה משגע אותי כבר כמה ימים יצאתי מבולבל. תודה נמרוד
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
האם ישנו מחשב כף יד שכולל בתוכו את כל האפשרויות של מחשב רגיל ושל נייד? בעיקר, מש שחשוב לי, זה גלישה טובה ונוחה באינטרנט. כל הדברים במחשב כף יד קטן.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לציין ש: -אני רוצה להביא את המעבד ללפחות 3.0 gz -המסך שלי הוא 19 אינצ' -אני רוצה מחשב שירוץ כמה שיותר שנים בלי לשדרג
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש באפרשותי לקנות מחשב נייד ואני מתלבט בין 2 דגמים. אשמח לקבל חו"ד המלצות ומה ההבדלים בין שני המחשבים ,האחד של ACER השני של LENOVO ACER: מעבד: intel dual core T4200 2GHZ זיכרון: נפח-1X2GB 667MHZ יכולת מקסימלית 4GB מהירות: 667MHZ חריצי זיכרון פנויים 1 חריצי זיכרון נגשים 2 דיסק קשיח –נפח 250GB מסך- כרטיס X4500 גודל צג: highbrightness TFT LCD 16:9 8MS 15.6'' WXGA HD רזולוציה 1366X768 כונן אופטי RW MULTIBURNER סוללה 6CELL כולל מצלמה מובנית. LENOVO: P/n: NTDRDIV CPU:T4200 CPU SPEED:2GHZ CACH/FSB: 1MB/800MHZ TFT Type: LED Glossy 15.6'' Resolution 1366 768 Chipset: Intel Gl40 Grafics: 4500MHD MEMORY: 3GB DDR2 HDD SATA 250GB CD/DVD-MULTI תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט למשחקים בלי ציוד היקפי ובלי צורב , כונן קשיח. כלומר רק מעבד כרטיס מסך זיכרון ספק כח לוח אם . טוב אז זה המפרט GECUBE RADEON HD 3870 512MB DDR4 PCI-E O/C Edition (X-Turbo III) GC-XHD3870XTG4-E3 1,420 ש"ח AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000 3.0Ghz 2Mb BOX AM2 125Watt 880 ש"ח HEC 400AR-TF 20/24PIN 271 ש"ח ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra Socket AM2 480 ש"ח Corsair Value Select 2GB (2x1GB) PC2-5300 DDR2-667 CL5 DC Kit 350 ש"ח סה"כ 3,401 ש"ח מה דעתכם? ומה אפשר לשפר? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-