עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shaharza,

שלום לכולם. אני יודע שהיום ואתמול היו הרבה הצעות למחשבים לאנשים מבוגרים (בלשון המעטה). הנה 3 דוגמאות: מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤316 קירור למעבד: Glacialtech IGOLOO 7310 K8/AM2 כמות: 1 - מחיר: ¤47 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤357 מארז: Compucase HEC 6A19 300ART Black כמות: 1 - מחיר: ¤303 קירור למארז: Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM כמות: 1 - מחיר: ¤24 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤220 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II 8MB כמות: 1 - מחיר: ¤261 כונן דיסקטים: Sony / Mitsumi Floppy 1.44 Dark Blue (Almost Black) כמות: 1 - מחיר: ¤29 כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black כמ…

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by RUONXHEV,

שלום לכולם אתמול אחי הקטן נתן לי מחשב יישן ואני רוצה לשדרג אותו שהוא יוכל לעבוד באופן נורמאלי השימושים העיקריים שלו הם: להריץ משחקים קלים בלבד,הקלטות,כל מיני ניסויים וכמובן שרת הורדות. המפרט: מעבד:E5400@3.3GHZ לוח אם:MSI P35 NEO זיכרון:2 GB ז'נרי לחלוטין הרד דיסק 250:1 GB SATA הרד דיסק 2: 100 GB IED צורב:SATA שלLG ספק:300W של EZCOOL (ללא מאוורר)(אחי הרס אותו ופירק אותו) כרטיס מסך:GT220 1000 MB (ללא מאורר)(אחי הרס אותו ופירק אותו) קירור למעבד:מוגן 2 עים 2מאוררים מסך: יחובר מסך "19" או "22" שתיהם ברזולוציה מאוד נמוכה נ.ב:מארז שאני בניתי מעץ אבל הוא טוב ואני לא רוצה להחליף יש בו 5 מאוררי 12סנטימטר ו2 מאוררי 80מ"מ יש לי תקציב של שידרוג 300 ש"ח חשבתי על להחליץ את הספק עזרה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  3. שלום חברה. אני צריך עזרה בשדרוג המחשב [מפרט מימין] אני לא רוצה לשים המון כסף.. כי אני לפני צבא [יש לי עוד 3 חודשים] אבל אני מת לשדרג כי אני מת לשחק במשחקים נורמאלים ויש לי קצת כסף לשים. תכלס יש לי מסך 17 אינצ' ככה שאני סך הכל ישחק ברזולוציות נמוכות יחסית 1280X1024 זה יהיה המקסימום ככה שממילא אני לא צריך מפלצת. הרכיבים שאני צריך לשדרג: - מעבד - זכרון - לוח אם - כרטיס מסך ואני מקווה שאני לא יצטרך לשדרג את הספק. *עדיף שהמחיר יהיה יותר קרוב לאזור ה1500-1700 שקל אבל אם אין ברירה אפשר גם 2000* תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by Evilized,

מחשב לאיטרנט ולפעמים וורד פה ושם איך המפרט הזה ? http://ivory.co.il/product.asp?productid=3032&CatCode=3

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by Optimus_Prime99,

שלום, כאשר קונים מחשב נייד וכתוב בהצעה גם מערכת הפעלה אז מקבלים את המערכת הפעלה מותקנת או שגם מקבלים אותו בדיסק מקורי? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by PopPy,

היי, אני מחפשת שני לפטופים לקרובי משפחה שיהוו תחליף למחשב נייח. גודל מסך מינימלי של 15", למשקל אין שום חשיבות מכיוון שהם לא מיועדים לצאת מהבית, מפרט בסיסי (שימושי גלישה ואופיס בסיסיים לחלוטין) אבל דגם שיוכל ללכת איתם ל3-4 שנים הקרובות כך שלא משהו מיושן מדי שמסתובב כבר בשוק שלוש שנים. החברות המועדפות עלי הן דל, לנובו, סמסונג ואסוס מניסיון טוב שלי. בדקתי כמובן בזאפ אבל אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים שעונים על הדרישות האלה, להערכתי התקציב ריאלי+ ואפשר אפילו לרדת קצת. אשמח לעזרה!

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by defy,

אני צריך מפרט עם אפשרות לOC ב4000 שקל. אני מוכן קצת לחרוג ב500 שקל. אני די סומך עליכם כי אין לי מקום אחר לבקש מפרט. =]

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  8. Started by shimon956,

שלום לכולם אני מבקש את עזרתכם במפרט עד 1500 שקל אני צריך מעבד + לוח+ מארז יש לי את כול השאר תודה מראש

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  9. שלום לכולם, מבקש את עזרתכם המקצועית בהרכבת מחשב חזק לעריכת גרפיקה. מדובר בעבודה מסיבית ב PHOTOSHOP ןבעריכת קבצי תמונות. הלכתי לאיבוד קצת במגוון המעבדים וכרטיסי המסך החדשים, אשמח לעזרה. אין לי התנגדות לAMD או אינטל עד היום הייתי חובב של AMD אבל הבנתי כי חל שינוי משמעותי בתחום... תודה מראש ושנה טובה !

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  10. שלום רציתי לדעת איזה דברים ירדו המחירים שלהם אמרתם ב 22.7 עכשו רציתי לדעת מה ירד

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  11. אני צריך מפרט ל HTPC לשימוש של סרטים, גלישה ומוזיקה. שאלה נוספת היא איך אני צריך לבחור את המארז ( ז"א על מה לשים לב?) תודה

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  12. כפי שרשום בכותרת רק מחשב ללא ציוד נלווה מטרותיו יהיה לעבודה משרדית של אופיס וקצת פוטושופ דרישה אחת מחוייבת שיהיה צורב אודה לכל העוזרים במשימה המסובכת הזו.. תודה מראש predator_008

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by ozdaya,

שלום, שלשום קניתי את כרטיס המסך: http://skypc.co.il/pl_product~TT-GTX260-896D3E-ACT-XT~8~0.htm יחד עם ספק כח : http://skypc.co.il/pl_product~S625~24~0.htm התכוונתי לקנות ספק של SEASONIC אך בגלל חוסר במלאי - הציעו לי את הספק הנ"ל של HIPER. האם אני יכול להיות שקט? האם זה דגם טוב מספיק כמו שהמליצו לי בחנות? אשמח לחוות דעת אובייקטיבית מהפורום. אני מתכוון להריץ על המחשב משחקים חדשים וסרטי HD ולחבר את הכרטיס מסך ל-2 מסכי LCD + מסך מחשב :-\, מקווה שזה יעבוד, עוד לא קניתי את הכבלים.

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  14. ני רוצה עזרה בבניית מפרט למחשב ב 3k ללא כרטיס מסך , אני רוצה את המחשב למטרת משחקעם ברמה , כרטיס מסך אני ישיג כבר gtx 680 תודה רבה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  15. Started by zone51,

מעוניין לקבל המלצה למיפרט למישחקים הכי חדשים של GTA NFS התקציב 4000 שח וצריך לכלול מסך 22 לא איכפת לי לרדת למסך 19 אם תמליצו לי שזה כדאי המחשב ירוץ על XP וצריך לתמוך גם HDMI/HDTV (מה ההבדל ביניהם?) בתודה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  16. היי לכולם, דרוש מחשב לפני התשובות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, במידה והתועלת מצדיקה את העלות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב נועד למשחקי ילדים בגיל 9-13, אז עדיף שמשחקים יחסית חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1920*1080. …

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by curdi1,

תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by oris,

סתם כך כאילו כלום, המחשב כיבה עצמו לדעת וסרב להדלק חזרה. לאחר טלטולי שיכנוע הוא נאות להניע אבל שקעי הUSB לא ממש זורמים איתו. רק עכבר אחד מכלאלה שניסיתי, הראה סימני חיים בכך שהדליק את הנורה אבל בשום אופן לא ניתן להפעיל כל אביזר USB. שאלותי: האם התופעה מוכרת? האם ניתן לתקן באופן עצמאי? האם השקעים נמצאים על לוח האם? חשבתי לאלתר עם מתאם USB ל PCMCIA (יש לי כזה לפייר וויר) אבל אין בחנויות הרגילות . אשמח לעזרה גם בעניין זה. תודה אורי

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש מחשב בעיקר למשחקים ב4000 ש"ח. אני רוצה בבקשה שני מפרטים - אחד אם מסך ואחד בלי. צריך רק מחשב (לא רמקולים, מקלדת או עכבר). תודה רבה לכולם!.

20. Started by blue_wolf,

שלום חברים\ צריך עזרה בבניית מפרט לגיימר : 1. תקציב ב 3K עם חריגה 200 ש"ח מקסימום... 2. השימושים בעיקר משחקים כבדים,סרטי HD * התקציב הוא ללא מסך 3. אין צורך בציוד היקפי אולי רק רמקולים בינוניים 4. לא חשוב לי שהמחשב לא יהיה שקט מדי עך גם לא רועש מדי 5. לא מתוכנן OVERCLOCKING 6. ללא מערכת הפעלה 7. עדיף חנות שמאפשרת 24 תשלומים 8. עדיף שתהיה אופציה לשדרוג עתידי עריכה לצורך הוספת פרט:[glow=red,2,300] האחריות על החלקים חשובה[/glow]

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  21. שלום אני מעוניין ליקנות מחשב בישביל עבודה מישרדית אינה המפרט: ASUS P5GD1 P4 3.0 GHZ 775 64 BIT 512 DDR 400 MHZ KINGSTONE X300 128 +TV+DVI 80G WD SATA DVDRW+ - X16 LG MAG 17 LCD מיקלדת ועכבר של מיקרוסופט אל חוטי אופטי כול זה ב 4500 שקל מה אתם מציאים לשנות במיפרט הזה והאם זה מחיר טוב תודה מקווה שתענו מהר

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  22. יש לי התלבטות גדולה לגבי מעבד. אני מחפש מעבד חזק וטוב עם חשיבה לטווח הארוך. השימושים שלי למחשב הם רגילים למדי. מוזיקה, אינטרנט, סרטים, משחקים ופנאי בכללי. בגדול יש לי מסך 19' אבל הוא מצב טוב אז אני לא אחליף עכשיו אלא בשאיפה בעתיד לשדרג ל-22'. נתחיל במעבד. עדיפות למרובע ליבות ולא כפול. שוב, חשיבה לטווח הארוך ורחוק יותר. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz Tray קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER לוח-אם Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 CHIPSET או צ'יפסט 43. זיכרון Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 קשיח WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 - לא יודע אם זה יספיק, אני מעדיף יותר גדול, וכנראה 640 יספק אותי או אפילו אם זה יהיה במסגרת התקציב אז ללכת על 1TB. כ.מסך Sparkle G…

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  23. Started by n14charlie,

שלום אני מחפש מפרט למחשב משרדי בעיקר לשימושי אנטרנט , קצת סרטים , משחקים פשוטים (FIFA וכאלה). אם אפשר ב KSP בניתי את זה תגידו לי אם זה בסדר (שכחתי לציין בלי ציוד היקפי) http://img115.imageshack.us/img115/3671/clipboard02rn.jpg

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  24. שלום לכולם, ראשית אומר שאני גם חדש כאן וגם מבין קטן מאוד במחשבים, אז אני מתנצל מראש אם אציג שאלות תם. אני מעוניין במפרט למחשב ביתי-משרדי ( תקציב עד 2.5K) שישומיו החשובים הם אינטרנט אופיס והורדות עם קריצה קלה בלבד לכיוון המשחקים. היות והמחשב נמצא בחדר מגורים חשוב לי שיהיה שקט, כמו כן OC הינו בגדר אופציה עתידית בלבד. כרגע אין לי צורך במסך, ציוד הקפי ומערכת הפעלה. לצורך כך בחרתי להתמקד ב-2 מהמפרטים המומלצים באתר זה http://hwzone.co.il/specslist/view/1/ הראשון מבוסס AMD והשני אינטל. אני אשמח להבין מה ההבדל המהותי בינהם ומה היתרונות והחסרונות. כמו כן האם המפרטים הללו מאפשרים לי שידרוגים עתידיים. להלן המפרטים: מבוסס AMD: מעבד AMD PHENOM 9550 SOCKET AM2+ QUAD CORE 2.20Ghz BOX 1…

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  25. יש לי מפרט די הרבה זמן בראש, אני ישמח להצעות לשיפור (אם יש) המחשב מיועד למשחקים, וסרטים בעיקר (הוא יהיה גם טלוויזיה )ו-OC של המעבד שהחנות עצמה תבצע.. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤1563 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤517 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤768 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤323 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤417 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1232 כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤179 מסך: Samsung 22" Wide 226BW 2MS DVI…

• 5 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים