ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום! אמשח לקבל המלצה למפרט למחשב נייד, שעיקרו היחידי הוא יצירת מוזיקה. התקציב עומד על 3500-4000 שח תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני מזמין לפטופ של ג'יגהבייט santarosa 566n t7300 2.0ghz 800mhz 2gb 667mhz 8400 mgs מכיוון שכנראה יהיה קשה מאוד להיפטר משני הצ'יפים של הזיכרון בעתיד חשבתי על לשדרג היום כבר את הזיכרון ל-4 ג'יגה האם יש צידוק לעשות זאת? אני בינתיים עובד על XP ואם יש צורך יעבור ל server 2003 אני מתעסק בסאונד מקצועי וגם משתעשע בעריכה תלת מימדית.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד מזה 3 שנים, היום פתאום המסך הפסיק לעבוד ורק כשאני לוחץ בזהירות על הכפתור (אותו כפתור שמכבה את המסך כאשר סוגרים את הדופן) אז המסך נדלק לשניה ואני רואה את הווינדוס. העניין הוא שרכשתי את המחשב בארה"ב אז אני לא יודע למי לפנות. האם ניתן בכלל לתקן את זה לבד? תודה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 7000. חריגה של עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, אפילו עם מסך של 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא לצערי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב ככ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, מערכת הפעלה 8. האם ישנ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב של עד כ3000 מטרות - משחקים(GTA 4 וכדומה) בצורה די חלקה, כעקרון המסך יהיה באיזור ה26 באינץ'(ככה שאני מניח שהרזולוציה הטבעית תהיה די גבוהה), המסך לא כלול בדרישות התקציב. HDR כנראה, השקט לא חשוב אין צורך במערכת הפעלה.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אהלן. מצאתי פה בבייג'ינג חנות אלקטרוניקה שנראית כאילו היא מוכרת מותגים מקוריים. רשמתי שניים מהמפרטים שיש שם: Asus X42J Series, i5-460, ATI HD5470, 2GB RAM, 320GB HDD, 14" Monitor בלי מערכת הפעלה עולה סביבות ה1900 שקל. אותו מחשב עם I3 ווינדואוס 7 עולה 1850 שקל. עוד מחשב: Lenovo I3-380, 2GB RAM, GeForce, 14" Monitor, 500GB HD עם וינדואוס 7 עולה כמעט 2200 שקל. אני יודע שהמידע לא מלא אבל זה מה שהצלחתי להוציא מהם. אתם חושבים שזה נראה משתלם עוד שעדיף כבר לקנות בארץ וזהו? כמה עולה בארץ לשדרג זיכרון בעוד 2GB? האם יכולה להיות בעיה עם קנייה של מחשב בלי מערכת הפעלה ולהתקין בעצמי? המחשב לא מיועד למשחקים, אבל אני כן צריך להריץ עליו כמה תוכנות במקביל, כמו Visual Studio ו-V…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד שיהיה בעל המאפיינים הבאים: 13 אינצ' מסך 2 קילו משקל כולל סוללה אורך חיי סוללה מאוד חשוב(8 תאים 10 תאים) המחשב הוא לשימוש משרדי ולכל היותר סרטי HD כרגע על הכוונת מחשב נייד של אסוס U31F עם המעבד I3 האם יש משהו יותר טוב במחיר הנ"ל ? האם המחשבים הניידים של אסוס הם טובים ?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום רב מחפש מחשב עבור ילד בן 10 (ילד מתוחכם לגילו....), בעיקר למשחקים ועריכות גרפיות פשוטות יחסית: . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח (ללא חריגה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (מיינקראפט), עריכה גראפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיהות בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם …
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 מקסימום 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר תכנות, שימוש באקליפס (JAVA,C) וpycharm, תוכניות לא עוברת את הכמה אלפי שורות. [כולל הפעלת vm מידי פעם] ממש טיפה גיימינג, בעיקר משחקים קלים כמו moba למיניהם,starcraft2 וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא (אם חשוב, דגם המסך שיש הוא lg 29um69g ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד (עד כמה שהתקציב מאפשר כמובן) 6. האם ישנה הג…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא בעיקר לתכנות ולשימוש כללי של המחשב. משחקי מחשב בקטנה, אין צורך להשקיע בכרטיס מסך א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). eclipse, visual studio וכו' אין צורך ביותר מדי חוץ מיכולת עיבוד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך לא חובה אם יש על הלוח אם כבר כרטיס …
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
ראיתי שמבחינת גיימינג 5600x לרוב טוב יותר ונראה לי מיותר להשקיע יותר ממנו. והאם כדאי לשנות ssd לcrisair? האם כדאי 16CL או להישאר עם 18CL בRAM? והאם המארז בא עם מאווררים או שצריך לקנות? (ואן צריך איזה לקנות?) מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבדים: AMD Ryzen 5 5600X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1519 קירור למעבדים: Arctic Freezer 50 TR כמות: 1 - מחיר: ₪ 306 לוחות אם: Gigabyte B550 AORUS ELITE AX V2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 831 זכרונות: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3600 CL18 Vengeance RGB PRO CMW16GX4M2D3600C18 כמות: 1 - מחיר: ₪ 434 מארזים: Corsair 4000D Airflow TG Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 411 ספקים למחשבים נייחים: Corsair RM7…
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, אני הולך לרכוש שתי מחשבים, הראשון ע"פ המפרט הבא -> http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1417 והשני מבוסס על אותו מפרט - כביכול רק עם תקציב נוסף של 500 ש"ח. מעבד - מרובע ליבות - חובה - בגלל העריכה. כרטיס מסך - אותו כרטיס - מכיוון שהמחשב משמש להרצת משחקי מרוצים כדוגמת החדשים בסדרת GTA ו Need For Speed וכדומה. זיכרון - 4GB לפחות הארד דיסק - 1 ראשי למערכת הפעלה והשני משני. אפשר להגיד משהו כמו המפרט שאציג בהמשך רק בתקציב הנוסף של 150 לרכוש מרובע ליבה שנכנס בתקציב -> http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1419
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? זה יהיה נחמנד אם הוא יהיה שרט אבל לא חייב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לקנות לסבא שלי מחשב חדש לשימוש בעיקר לאינטרנט ואופיס. ראיתי את המפרטים באתר וחשבתי לשאול גם פה. חשוב שהמסך יהיה LCD ואם אפשר גם 19". שיהיה מחשב להרבה שנים. תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
מעבד: Intel® Core™ i5-4690K Processor הארדיסק 1: Intel® SSD 730 Series 240GB, 2.5in הארדיסק 2: Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX זכרון: G.Skill Aegis 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit צורב:LG GH24NS DVD±RW x24 Black Sata לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150 מארז: Antec One Mid Tower Gaming Black Case ספק: CoolerMaster G550M 550W Modular 12cm Fan PSU קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 13 כמה עולה?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם (; נסעתי לתאילנד וקניתי כמה חלקים למחשב ואני מעוניין למכור את המחשב המפרט מעבד: Intel 4960x extreme לוח האם:extreme asus rampage iv black edition (לא מוכרים בארץ!!) זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-X 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 *4 זה יוצא 32 גיגה כרטיס מסך *2: shappire 290x tri-x מארז : cool master 900d הרד דיסק: 1tb ssd ועוד אחד 1tb 7200rpm מה מחיר של מחשב זה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב- הרצת AutoCad, illustrator,Photoshop, בעיקר דו מימד. * גודל המסך-13-14 * משקל רצוי? אם זה הפרמטר הזה מול מחשב איכותי יותר-מחשב איכותי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? אפשרי לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כדאי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell. הערות נוספות- אשמח להשוואה מה המחיר של המחשב בארה"ב, כי יש אופצייה שייקנה שם. אם צריך תשובה לעוד פרמטרים אשמח לענות. ד"א דף אקטיבצית החשבון בפורום מאוד מבלבל, הייתי מציע לערוך אותו מחדש.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום השאלה בכותרת, מחשב לשימושי אינטרנט/אופיס/צפיה בסרטים תקציב עד 2K. אשמח להמלצות או לחוו"ד על המפרט הבא. תודה מעבד AMD Athlon II X3 435 Box ₪401 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX435WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-785GMT-USB3 ₪484 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950752U כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value ₪282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3201 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪110 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק CoolerMaster …
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:LOL,RUST,COD,BF4,PD2 וכו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יודע אם קיימת תושבת למחשב נייד N3010 של DELL. רכשתי את המחשב באוגוסט ואני מאוד מרוצה, אבל לא מצליח למצוא לו תושבת. משיהו יודע אם קיים ואיפה לחפש? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לאישה למען עבודה ,אופיס, אינטרנט, ווינדוס,צורב, מקלדת עכבר לא צריך מסך משהו פשוט אבל שיסחוב לכמה שנים טובות..ומדפסת, סורק, פקס קשקושים הכל ביחד דיו וליזר בשביל לדעת את ההבדל מחיר בין השתיים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לקנות לפטופ חדש לגיימינג ואני רואה 2 מחשבים שההבדל במחירים שלהם לא רציני, אבל ההבדל המשמעותי הוא: 4th Generation Intel® Core™ i5 Processor 16GB Memory מחשב שני: 5th Generation Intel® Core™ i7 Processor 8GB Memory זתומרת שלמחשב השני פחות זיכרון אבל מעבד חזק יותר השאלה שלי מה עדיף אם ההתמקדות היא לגיימינג ולמחשב שהעבודה הבסיסית שלו (גלישה וכדומה) היא לטוס כמה שיותר מהר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט משרדי High End, מעודכן למרץ 2010, ללא ציוד היקפי בעלות כוללת של 2385 ש"ח עדכון אחרון: 14/04/2010 << מפרט דומה במחיר נמוך יותר מפרט דומה במחיר גבוה יותר >> זהו מפרט המיועד לעבודה משרדית אינטנסיבית וריבוי משימות, המבוסס על מעבד מרובה ליבות העדכני ביותר עם hyperThreading ומנגנון TurboBoost המעלה אוטומטית את תדר המעבד בישומים שאינם תומכים בריבוי ליבות וכך משפר את הביצועים גם עבורם. בנוסף המעבד כולל ליבה גרפית מובנית עדכנית ותומך בתכני HD ובעבודה עם שני מסכים במקביל ללא צורך בכרטיס מסך נפרד. השילוב של ה-I5-650 עם לוח H55 מהווה את השילוב העדכני והחסכוני ביותר כיום מבחינת הספק ופליטת חום, בפער משמעותי מאוד מכל שאר המתחרים בקטגוריה. למפרט זה בחרנו לוח אם משתלם …
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
המפרט הוצע לי ע"י חנות אמינה ליד הבית שלי, אשמח לחוות דעת אם המחיר מוגזם , המפרט מספיק או לא מספיק אציין כי המחשב מיועד לגיימינג ממוצע של דיאבלו3 גיטיאי החדש ומקס פיין3, והתקציב שלי זה בערך טווח המחיר הזה. לוח אם : intel Eb Lake uATX DDR3 intel core i-5-3550 3.30 6M LGA1155 זיכרון: 2X4GB DDR3 1333 CL9 kingstone דיסק קשיח: 500GB 64MB SAT3 כרטיס מסך: GTX 550TI 1024 DDR5 צורב DVD מארז ANTEC 500w Three Hundred ומערכת הפעלה אבל לא מקורית שתותקן לי על המחשב בעת הקניה. סהכ מחיר: 3300 שח תודה!
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
מודה מראש לכל המגיבים וכל תגובה תתקבל בברכה... אני לא צריך תחליף שלם למפרט... המפרט: מעבד Quad Q-6600 לוח אם - Gigabyte GA-X38-DS4 + ICH9R Chipset כרטיס מסך - nVidia Quadro FX 1500 256MB DDR3 2xDVI PCI-E זכרון - OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 OCZ2RPR800C44GK כוננים קשיחים - Western Digital 750GB 3.5 16Mb Buffer SATA II WD7500AAKS בנוסף שתי Western Digital 160GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD1600YS (רייד 0 לכונן סי) ספק - PC Power ULTRA-QUIET PSU SILENCER® 750Watt QUAD קרור למעבד - Thermaltake Big Typhoon VX בקרה למאווררים - Zalman Multi Fan Controller ZM-MFC2 שתי צורבים - Samsung DVD-RW SH-S203B x20 SATA מארז - COSMOS S COOLERMASTER המע…
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-