ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
קודם כל, מה הסיפור של ניידים של טושיבה? ראיתי אנשים משתמשים בהם והם נראים לי די עמידים. לפני כמה ימים ראיתי בספריה בחורה עם נייד טושיבה ענתיקה(פנטיום 1 !) עם מסך מקרובי, שמריץ חלונות 95 וורוד 7(לה זה מספיק, כי לא צריך באמת יותר מהגרסה הזאת של וורד). יש איתם אילו שהן בעיות ידועות? בבאג יש עכשיו אחד ב3600 דגם: L30-134 המעבד, וזה צריך להספיק לי בהחלט, הוא celeron(Yonah) processor 410a 1.5ghz הזכרון 512MB DDR2 ודיסק קשיח של 60GB. הכרטיס מסך הוא raedeon 200M. על פניו, המפרט נראה די טוב, אני לא מבין גדול בניידים, והמחיר לא כ"כ יקר בהשוואה למחירים של ניידים אחרים שנמכרים במחירים דומים(וגבוהים יותר) עם 256MB ודיסק של 40 GB. אין לי כרגע כוונה לקנות lenovo מהסיבה, שאני לא מעוניין ל…
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך מחשב עםמעבד ולוח האם יהיו חזקים. (שיסחבו תוכנות לחישובים כגון MATLAB, SPICE וכו' למי שמכיר.) כרטיס מסך - יכול להיות מובנה מבחינתי, למשחקים כמו FIFA, (שעד כמה שידוע לי, הדרישות שלו סטנדרטיות ומטה) כרטיס קול - יכול להיות מובנה, כל עוד הוא טוב ומתאים להקלטות (בעדיפות עם 4 עד 8 כניסות MIDI) כונן קשיח - 160GB SATA2 זיכרון - DDR2 1GB בינתיים חשבתי על מעבד - Intel Core2 Duo E6300 1.86Ghz 1066MHz, 2MB, LGA775, 64-bit, box זיכרון - Super Talent DDR2 667Mhz 1G ואולי לוח אם של Gygabyte אשמח לקבל כל תיקון או הערה ואפילו מפרטים שונים במידה והם מתאימים לדרישות. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אני צריך המצלה ושיהיה בלי ציוד הקייפי כונני DVD CD צורבים פלופי וכו'.. רק מעבד כרטיס מסך זיכרון לוח-אם דיסק קשיח ומארז.... עד 4600 ש"ח .. ושהיה מבוסס אינטל קונרו!!! כרטיס מסך לא פחות טוב מ 7600GT 256MB.. תודה לכולם!!!
-
- 6 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום אח שלי מעוניין לקנות מחשב נייד הוא סטודנט הוא צריך מחשב נייד טוב עם מסך 15 אינץ לפחות שיהיה מחשב מהיר... משחקים לא צריך משו רציני שיפעיל נגיד סימ סיטי זה מה שהוא אוהב... תודה מראש=] צריך גם שסוללה תהיה חזקה לאורך זמן וגיגה זכרון ועדיפות למעבדים כפולי ליבה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3532&catcode=507 ראיתי את הנייד הנ"ל ורציתי לדעת איך אייסר בניידים ,מבחינת איכות ומינימום תקלות (יש לנו נייד של HP ואני מאוד מרוצה ממנו..). העובדה שיש לכרטיס מסך רק 128 מ"ב והשאר משותפים תגביל את ביצועי המחשב במשחקים? בעיקרון אני מחפש מחשב נייד לישומי גראפיקה (פוטושופ וכו') ולמשחקים פה ושם (בעיקר חדשים), יש עוד המלצות לתקציב של 8000+- ש"ח? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום,אני צריך מפרט למחשב.. שיהיה חזק (אני לא גיימר אבל בכל זאת כרטיס מסך ברמה בינונית למשחקים כמו nba 2007 וכל אלה..) אני רוצה שיהיה מעבד e6300 conroe ולוח אם טוב יותר מאינטל 965...(אוברקלוקינג בעתיד) תודה למי שיעזור.. אופיר.
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כמו בכותרת מפרט פחות או יותר שאני אוכל למצוא בכל חנות שמתאים לגלישה באינטרנט ועבודה עם קבצי Office וכו' תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
תראו אין לי תקציב מוגדר. זה יכול להיות מחשב ב-2K וגם ב-ב-6K. המטרה היא כזאת אני חייל, וחוזר סופשים הביתה אבל במשך השבוע שאר המשפחה משתמשת בו השימושים שלו הם בעיקר גלישה באינטרנט. לשמוע מוזיקה (מחברים אותו לסטריאו) להוריד סרטים וסדרות תוכנות עריכת סרטים ותמונות (פוטושופ וכאלה) אבל לא ברמה גבוהה אלא ברמה חובבנית. ולגבי משחקים - אז שיוכל לסחוב משחקים אבל לא ברמה גבוהה ושיראו הכי חד והכי מהר שיש יעני לא ממש גיימר. מדי פעם ככה להוריד איזה משחק מגניב שיוצא לשחק בו טיפה וזהו. ללא מסך, ללא מקלדת,עכבר וגם לא צריך רמקולים שיהיה בו גם צורב אופטימלי שמעתי על LG או NEC הנפוצים האלה. זהו בערך אם אפשר המלצה לתקציב בשביל מחשב כזה וגם על הדרך מפרט אני אודה לכם תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 6000-6500 . הרד דיסק של 120 לפחות. זיכרון 667mhz 1,024 MB DDR2 לפחות . מסך או 15 או יותר. Bluetooth wifi כרטיס מסך ממוצע+ קורא כרטסים (עדיפות ל-сf ו-sd) כרטיס קול סביר+ ויציאות. מקווה שלא חרגתי מהתקציב שלי. ועכשיו לשאלות: איזה חברה עדיפה? ואם כדאי לשקול לפנות לכיוון apple? ואיזה מעבד כדאי לרכוש הדאו או הדאו 2? תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=405114&sid=127 כל הכבוד לנענע על ההשקעה..
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מחשב נייד עד 1000$, לקנייה בארה"ב בעיקרון אז אפשר גם דגמים שאין בארץ... בעיקרון זה לעבודה שוטפת אינטרנט וורד וכו אבל יש אפשרות שאני יצטרך אותו לעבודה עם תוכנות גרפיקה ולכן רצוי כ.מסך טוב ולא אונבורד. תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה לרנות כרטיס זיכרון למחשב הנייד שלי יש לי עכשיו 192 MB אני רוצה לשים 512 MB כתוב לי באורסט DDR SDRAM איך אני יודע מה זה? ויש לי את הדגם HP PAVILION ZV5000 איך אני יכול לשדרג אותו?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים אני צריך מחשב ללא מסך אשר ייועד למשחקים בעיקר ומוסיקה...הדרישות שלי הם כאלה: אני רוצה הארד בנפח של לפחות 250 ג'יגה,כרטיס מסך בסדרה הכי גבוהה, לוח אם איכותי וטוב אשר יתאים לי למעבד 4 ליבות החדש שייצא ויהיה לו המון פיצ'רים כאלה שעוזרים לו(אני לא ממש מבין בזה,אבל אני יודע שאני אחבר התקנים חיצוניים,אני אצטרך כרטיס קול טוב ששמעתי שיש כרטיסים איכותיים שמובניים על הלוח אם וכו'),זכרון של 2 ג'יגה שישב בדואל(חשוב לי שיהיה מהיר מאוד ואיכותי בעל אפשרות לOC ) וכמובן כל הדברים מסביב כמו צורב DVD ,מאווורים או גופי קירור שיקררו לי את המחשב וכו' העדיפות שכל זה יהיה הכי זול שאפשר בלי הגזמה וישפעיל משחק שדורש דרישות גבוהות הכי טוב ומהיר שיש מקווה שתעזרו לי תודה
-
- 23 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב-2000 שקל ללא מסך ואם אפשר המלצה למסך lcd לא יקר אבל שייהיה טוב...מקסימום 700-800 שקל (אם יש דבר כזה)
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום ברצנוי לקנות מחשב חזק עד 2000-2500 ש"ח. שאינו כולל בתוכו: * דיסק קשיח . * עכבר + מקלטת + רמקולים. * מסך מחשב. * ללא זכרונות (יש לי) * ללא כונן 1.44 . הכי חשוב במחשב כרטיס מסך חזק !! ברצוני שיהיה צורב DVD . בברכה ליצירת קשר : מייל: nisim106@bezeqint.net
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב חדש בסה"כ 3000 לא כולל מסך, מקלדת ועכבר. חשוב לי תמיכה ב- High Definition.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המחשב הבא לעריכת וידאו וקצת משחקים: מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות: 1GB TwinMOS 667 X 2 דיסק: 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב: LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 או ?NEC ND-3550A DVD±RW x16, DL x8 Silver? מארז: Chieftec Bravo Black / Black / Silver (No PSU ספק: Liberty ELT400AWT 400W מסך: L1970HR 19'' LCD 2ms DVI עכבר: Logitech U96 Optical Wheel USB רמקולים: GPT 2.1 כרטיס מסך: יש לי X1600 ממחשב אחר סה"כ ב-KSP יצא 6600 ש"ח מה דעתכם על המפרט? איזה צורב עדיף, או שאולי לקנות מסוג אחר? אשמח לשמוע דעתכם... תודה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים אני צריך מחשב ללא מסך אשר ייועד למשחקים בעיקר ומוסיקה..הבעייה היא תקציב-כי אני לא יודע מול מה אני עומד.הדרישות שלי הם כאלה: אני רוצה הארד בנפח של לפחות 250 ג'יגה,כרטיס מסך בסדרה הכי גבוהה, לוח אם איכותי וטוב אשר יתאים לי למעבד 4 ליבות החדש שייצא ויהיה לו המון פיצ'רים כאלה שעוזרים לו(אני לא ממש מבין בזה,אבל אני יודע שאני אחבר התקנים חיצוניים,אני אצטרך כרטיס קול טוב ששמעתי שיש כרטיסים איכותיים שמובניים על הלוח אם וכו'),זכרון של 2 ג'יגה שישב בדואל(חשוב לי שיהיה מהיר מאוד ואיכותי בעל אפשרות לOC ) וכמובן כל הדברים מסביב כמו צורב DVD ,מאווורים או גופי קירור שיקררו לי את המחשב וכו' העדיפות שכל זה יהיה הכי זול שאפשר בלי הגזמה וישפעיל משחק שדורש דרישות גבוהות הכי טו…
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום כפי שניתן לראות ורציתי לשאול לגביי קניית מחשב המחשב אמור להיות למשחקים לא כבדים במיוחד ושיוכל להחזיק כמה שנים טובות לא מדובר פה במחשב משחקים כבד אלא משו שאמור להריץ השנה משחקים טוב ושנה הבאה קצת פחות התקציב שלי הוא 4000 ש"ח כולל מסך אבל לגביי המסך אני מעדיף לקנות שטוח (לא דק..)ככה שזה יעלה לא הרבה אז מי שיכול להביא לי אופציות נחמדות למחשב לפי הדרישות ב3500 ש"ח ככה מעולה עכשיו רצוי שיהיה כרטיס מסך מצויין (העדפה ראשונה..) מי שיכול לעזור לי תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 821 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין מחר (שישי) בבוקר ללכת לskypc ולרכוש מחשב, זה ממש ליד הבית שלי בראשון לציון. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מלא, כולל ציוד היקפי מסך והכל, תקציב מקסימלי 5500 שקל. נא לוודא שכל החלקים והמחירים הם מהאתר skypc בלבד, מטרות המחשב הם לא למשחקים, בעיקר לעבודות משרדיות, המחשב הולך ליהיות דלוק 24 שעות כל השבוע אז יש לדאוג לקירור ומארז טוב? זה תחליטו אתם, מחכה לתשובות המהירות והמקצועיות שלכם! תודה
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מפרט מחשב הכי טוב שיכול להיות ב 2000 ש"ח בעיקר לגלישה באינטרנט ל"סים סיטי" ו"לרד אלרט" (ההכי חדש), כמו כן רצוי שיהיה עם מסך שטוח מקלדת ועכבר. אני כבר עשיתי חיפושים רבים ושאלתי אליכם היא זו (כמובן אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לקבלן) : מה יותר טוב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=141&CatCode= או http://hwzone.co.il/specslist/view/52/ אני יודע שזה יוצא יותר זול אבל לא לשכוח שאין פה מסך. אני אקח את ה- T710SH השטוח של LG.
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש מפרט למשחקים בסביבות ה4500 , ללא מסך, שיהיה דיסק קשיח של 80GB . עדיף שלא יהיה מארז COMPUCASE CI-6A19. מבוסס קונרו. ללא ציוד היקפי. איזה כרטיס מסך עדיף לי לקנות מבחינת הביצועים 7900GS או 1950PRO? תודה
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב : מינימלי דרישות : שיפעיל Access, word, powerpoint וכו', כולל גלישה באינטרנט. ציוד היקפי : עכבר אין העדפה לשום חברה או חלק, רק שיפעיל את הדברים הבסיסיים ושיהיה בתקציב מינימלי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מעבדי אינטל? כמות Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1350 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות 965P-DS4 s775 Conroe, DDRII 800, 2xPCI-E 1 1090 זכרונות? DDR II 667 כמות 1GB TwinMOS 2 1260 כרטיסי מסך? eVGA כמות 7950GT KO 512MB GDDRIII, HDTV, DVI, PCI-E 1 1890 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 410 סה"כ 6000 המפרט נבנה ב WWW.KSP.CO.IL צריך מפרט (של חבר...) שיחזיק טוב לOC, לא בצורה מטורפת כדי לשמור על התקציב 6700ש"ח. תודה. נא לבנות מפרט ב KSP. במפרט שבניתי צריך להוסיף מארז וספק, לא ידעתי מה לבחור בכל אופן אני סגור על הלוח אם והמעבד, דיסק קשיח הנ"ל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום !!! אני נמצא באיזור הקריות,בצפון. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב מקסימאלי של 5000 שקל. על התקציב הזה לכלול מסך שטוח טוב,מדפסת שכוללת פקס וסורק,רמקולים איכותיים,מקלדת,עכבר,וכממובן מחשב. על המחשב להיות בעל יכולת איחסון של 80 ג'יגה מינימום, בעל כרטיס טלויזיה שיאפשר לראות טלויזיה במחשב ( יס..הוט..) ויאפשר להקליט תכניות לכונן הקשיח. המחשב מיועד לא למטרות עיצוב גרפי !,אלא רק צפיה איכותית בסרטים ובתכניות,גלישה מהירה באינטרנט,איכות שמע ווידאו. עדיף שיכלול כרטיס מסך איכותי שיאפשר גם לשחק במשחקים כגון ספלינטר סל 3 וכו' . הרמקולים,לפי מה ששמעתי,עדיף לבחור ב 2.1 איכותיים על פניי 4 רמקוליי סראונד וסב וופאר פחות איכותיים. *** משום מה במפרטים המומלצים אצלכם כל מחשב מורכב מ…
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-