עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברה המון זמן שלא ביקרתי בפורום ועכשיו אני זקוק לעזרתכם אז כך אני צריך מחשב שיהיה: 1) מחשב מישרדי לאינטרנט אופיס ומישחקים קטנים (לאחי בן ה7) 2) מחשב לצפיה איכותית בסדרות (אני פריק ANIME) כלומר מערכת רמקולים 5.1 איכותית וטלויזיה 3) אני מעוניין מאוד לחבר את הטלויזיה לממיר של YES לא למטרות הקלטה אלה לצפיה בטלויזה בילבד! 4)לגבי המחשב רצוי לא לחרוג מ3K זה יוצא לי מהכיס ולגבי הטלויזיה אני לא מבין בזה בשיט אז אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה הסטנדרטים איזה דברים לחפש ומה איכותי...27 או 32 יהיה גודל סביר וסבבה. כמובן שהמחשב הזה יתחבר לרשת אלחותית אצלי וזהו בעיקרון המחשב יהיה מיועד לצפיה בשידורי YES של אחי וחברים קטנים שלו, שימוש של אימא לאינטרנט וניהול העסק שלה(מיסמכי…

2. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב כבר בשבוע הקרוב. אני אומנם מבין דבר או שניים בתחום החומרה, אך אשמח לקבל עזרה מאנשים מקצועיים כמוכם. הרצון שלי הוא לשמש את המחשב לצורכי וירטואליזציה, להריץ עליו כמה מחשבים במקביל. חשוב לי מאוד שהראם יהיה מהיר, כמו כן שיהיה שקט וקריר מכיוון שאני מתכוון לכבות אותו לעיתים רחוקות. אני בספק בעיקר על הלוח אם שבחרתי ועל הקירור,מארז,ספק. מה דעתכם? האם ניתן להשיג רכיב טוב יותר במחירים האלה או אפשר להשיג את אותו אחד במחיר זול יותר? אשמח לתשובות כנות מאנשים עם ניסיון אולי במארזים,קירור,לוחות אם. בנוסף, האם יש צורך בלקנות משחה טרמית טובה יותר? והאם יש דבר כזה הרכבה של הטכנאי במקום? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? …

3. Started by VerdineR,

שלום לכולם, מעוניין ליקראת שבוע הבא לקנות מחשב + מסך. המחשב יהיה למטרות משחקי רשת, צפייה בסרטים, ושימושים כללים. המחשב יהיה פעיל 24/7 כך שאצטרך את החומרה הטובה ביותר לתקציב זה. בנוסף קירור חזק ע"מ שהביצועים לאורך זמן. אגב ארצה לוח אמ איכותי ע"מ שבהמשך אוכל להשתדרג מבלי להחליף את רוב החומרה. בנוגע למסך מעוניין במסך 22 fullHD ללא אובר קלוק. לשאלות נוספות אשמח להשיב. נ.ב הצעות רק מחברת: מטי אמ אס. אודה לעזרתכם בנושא בהקדם האפשרי. בברכה, עמית.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  4. שלום! חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש. השימוש שלו זה רק גלישה באינט' וצפיה בסרטים הוא רוצה שיהיה למחשב 2G RAM וכרטיס קול 5.1 עם יציאה נפרדת לכל רמקום אם הבנתי אותו נכון עדיפות לכ. מסך לא מובנה אך זול התקציב הוא 1600 תודה!!

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  5. שלום רב, המחשב הוא לשימוש רב תכליתי (משחקים - אינט' - סרטוני יוטיוב - MP3- OFFICE). אספתי וליקטתי המלצות מכל סוגי הפורומים שכאן והזמנתי את המע' הבאה שבתקווה תחזיק לי לדי זמן. השדרוג היחיד שאני כרגע חושב עליו הוא כונן SSD - אך רק שיהיה במחירים שפויים.. אני מקווה שהכרטיס מסך יספק את הסחורה מבחינת משחקי המחשב (אני לא חסיד של רזולוציות גבוהות...), והמעבד והזכרונות שיספקו את הסחורה לשימושים הנל (אני לא עושה OC): מסך: [..] ASUS LCD LED 21.5" VS229N IPS PANEL FHD WIDE ₪782 מעבד: [..] INTEL 3470 - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪855 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H77-DS3H ₪483 זיכרון: [..] TRANSCEND 8GB (4GBX2) DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪191 כרטיס מסך: [.…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  6. שלום אני צריך לזוג מבוגר שאין לו יד או רגל בענייני אלו מפרט למחשב אשר ישמש לגלישה, אופיס, חיבור מצלמה דיגטלית (קאנון עם זכור לי טוב) אחסון התמונות (לא צריך נפח גדול מדי סביבות ה300 הם די והותר) לעתים רחוקות יצפו בסרטים. יש מצב שאצטרך להחבר לאינטרנט אלחוטי ובמילא אצטרך חומרה מתאימה. אשמח לקרוא על האופציות העומדות לפני. תודה לכם

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  7. Started by Murmur,

שלום לכולם. אני מחפש מפרט למחשב לחברים (ללא מסך) לשימושים פשוטים: אינטרנט, אופיס, מקסימום איזה משחק פשוט פה ושם. תקציב: 3500-4000 ש"ח (אולי אצטרך להכניס גם רמקולים, לכן אני מעדיף להישאר על 3500 כרגע). בעקבות מפרט שראיתי שהמליצו כאן למישהו (תרד על מחשב ב-2900 ש"ח) הרכבתי מפרט ב"למיר" lamir.co.il כדלהלן (מחירי החלקים מופיעים לפני הפירוט בגלל ה'הדבקה' המצ'וקמקת שלי): מעבד מעבד AMD ATHLON 64 DUAL CORE 4600 X2 / 2.4GHz SOCKET AM2 BOX 3Y 717 717 ¤ לוח אם לוח ASUS M2A-VM AMD AM2 DUAL DDR2 VGA+DVI+GIGA LAN m-ATX 3Y 472 472 ¤ זיכרון זיכרון Super Talent DDR2 1Gb 667MHz CL5 128X64 360 360 ¤ כרטיס מסך כ.מסך ASUS EN7300GT/SILENT/HTD/256M GF 7300GT PCI-E 256Mb DVI+HDTV 3Y 51…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  8. אני מתעתד לרכוש מחשב ב-9,500 ש"ח הכולל מסך DELL2007. ללא קשר למפרט (כרגע אני די סגור על מפרט לאחר התייעצויות בפורומים). ולשלב השאלה: האם יש צפי שבחודש הקרוב תהיה ירידת מחירים (מעבר ל-100 ש"ח בכרטיס מסך 8800GTS)? האם צפוייה להיכנס טכנולוגיה חדשה שתוזיל בהרבה את המחירים בטווח החודש חודשיים הקרובים?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  9. אני צריך מפרט לחבר עד 2000 ש"ח (אפשר לחרוג עד 2200) לא כולל מסך וציוד היקפי. המטרה: גרפיקה (פוטו שופ - אילוסטרייטור - אינדיזיין - דברים ברמה הזאת) יש אפשרות למצוא משהו טוב במחיר הזה?

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by AviramR0X,

אני חייב להשיג את המפרט הכי טוב שאני יכול לקבל עד מחר, אני צריך מפרט עם תקציב של 3500 שקל, אני רוצה רק 1GRAM ותכרטיס מסך החדש 4870HD כי כבר עשיתי הזמנה מוקדמת, לא צריך הארד דיסק, יהיה לי בסך הכל 2GRAM בגלל שיש לי אחד ג'יגה במחשב הזה ואני יקח ממנו, אני לא רוצה לקחת גם יותר ראם בגלל שבמלא אני על 32BIT ואני לא הולך לפרמט S: גם לא צריך כונן דיסקים... הציעו לי תמפרט הזה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤612 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39458 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤207 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon H…

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  11. בניתי מפרט [מצורף בתמונה]. זה המפרט הראשון שבניתי לאינטל. השאלה שלי היא איפה אתם הייתם משפרים? מה הייתם משנים? - לגבי המסך: אני לא מעוניין בLCD, ואני מאמין ש17" מספיקים לי כרגע. - לגבי הHD: אני לא צריך כמות גדולה יותר. מחכה להארות שלכם [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  12. שלום חברים זקוק להמלצתכם בנושא מחשב נייד עד מחיר של 2000 ש"ח לשימוש של גלישה, עבודות (word, excel אולי פוטושופ ?) ומשחקים קלים כגון sims 2 או GTA vice city בקיצור מהמשחקים הישנים אשמח לשמוע המלצות, דעות ורעיונות שונים לגבי המחיר אני גמיש אבל לא יותר מדי. בתודה, רועי.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by gabi_gg,

החל משבוע שעבר אני סובל מבעיה עם התאורה במסך. פתאום, ללא שום קשר למה שאני עושה עם המחשב, התאורה במסך נכבית ורואים ממש ממש ממש חלש (צריך לכוון בכיוון של האור כדי לראות). לאחר שעושים reset או נכנסים למצב sleep וחוזרים ממנו התצוגה מסתדרת אבל אז אחרי כמה דקות זה שוב קורה. אני יכול לשלוח את המחשב לתיקון אבל כיוון שנגמרה לי האחריות כל פיפס עולה הון תועפות ואשמח אם מישהו שיודע למה זה קורה יאמר לי וכך אוכל לתקן בעצמי. תודה, גבי.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  14. אני רוצה לקנות מחשב שיחזיק מעמד דיי הרבה זמן, אני הולך ללמוד הנדסת תעשייה וניהול והבנתי שיש תוכנה כבדה שמשתמשים בה. צריך כרטיס מסך איכותי, הסתכלתי על dell studio 1537 מעבד T5800 ראיתי שיש לו כרטיס מסך של ATI RADEON HD 3450 256 MB האם הGFORCE יותר טובים? לאיזה GFORCE הוא משתווה בערך? אם יש המלצות למחשבים נוספים עם דרישות דומות פחות או יותר לSTOUDIO אני אשמח. תודה.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  15. אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב הנייד שלי כרגע יש לי 2g ואני רוצה 4 אין לי מושג מה טווח המחירים ככה שאם אתם יכולים להציע לי זיכרון איכותי אבל לא הכי יקר יש לי עוד סלוט אחד פנוי של זיכרון מסוג ddr2

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  16. אני זקוק למפרט במקסימום 3000 הכולל איתו : לוח אם, מעבד, זיכרון , כרטיס מסך, צורב DVD , דיסק קשיח, ספק ומארז. ללא מסך. השקט לא חשוב לי. האיכות חשובה והביצועים. אני רוצה שהמשחקים החדישים יפעלו חזק אבל לא על הרזולוציות הכי גבוהות. שיעמוד בעומס ושלא יקרטע. האם זה אפשרי במחיר כזה? רכיבים מומלצים. עוד פחות משנה אני מתגייס.ככה שאני לא אגע במחשב שלוש שנים ככה. בגלל זה התקציב הנמוך. תודה לכולכם.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  17. שלום, אני רוצה לקנות מחשב ברמה בינונית-גבוהה שיהיה הולם לעריכת וידאו למשחקים כבדים. בשילוב עם המומלץ באתר, ניסיתי לבנות מפרט שיענה על העניין הזה. מקלדת ועכבר כבר יש ברשותי, מעבר לזה אני מעוניין לקבל חוות דעת והערות (אם יש). מצ"ב תמונת המפרט, כפי שהורכב באתר של "נעה מחשבים" ולפי המחירים שבו. נ.ב כמו כן, אם אפשר ארצה לקבל המלצות לגבי היכן כדאי לרכוש את המחשב באיזור נהריה וחיפה (מבחינת מחיר, אמינות ואיכות שירות)? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  18. מחשב מסוג hp פוילון בעל כניסות אס וידאו והיי דיפינישן מריץ ויסטה פרימיום תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  19. שלום לא מוצא היכן נמצא הדיסק קשיח בנייד מיני 10 אינץ HASSEE החלפתי פעמים רבות בניידים אחרים. כאן לא מוצא! הברגים הם או של הזיכרון או למסגרת. צריך לפתוח את כל המחשב?? תודה לכל מי שיענה

20. האם מישהו יוכל לעזור לי לבנות מפרט לחבר שלי שישמש אותו למשחקים,פוטושופ ולעבודה משרדית,וכמו שצויין בכותרת תקציב עד 3000 שקל. בלי OC,בלי ציוד היקפי ובלי מסך ,סוג המארז אינו משנה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by CHAOS6,

צריך מפרט למחשב כולל מסך (19 אינץ') בתקציב של 2500 ש"ח פחות או יותר, המחשב מיועד לכלל המשפחה וישמש לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, עריכות קלות ומשחקים קלים (לילדים). אם אפשר אז תרכיבו מפרט אחד על בסיס אינטל ועוד מפרט על בסיס AMD, תודה.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by hilikon,

מה אתם ממליצים? שניהם באותו מחיר 3850, עם אותו מעבד 2330,120G הרדיסק, 2Gh זיכרון , מערכת vista basic הדל רק עם מסך גדול יותר ויציאת hdmi והLg עם כרטיס מסך אחר ,ויציאת spdif, ורק שנתיים אחריות מה לקנות?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  23. Started by Avivc4,

אוקיי אפשר בבקשה הצעה למחשב נייד הכי טוב שאפשר להשיג ב4000 ש"ח. זה לא מחשב למשחקים וכאלה, אלא לעבודה כזה..מחשב כזה רגיל, משרדי. בבקשה, לא לעבור את ה 4000 ש"ח. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by assafam,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש מסוג Toshiba S5-10X על המחשב מותקנת מערכת הפעלה WIN XP pro, כ.מסך nvidia Quadro NVS 130M. בdevice manager יש לי סימן שאלה צהוב ובו כתוב PCI memory controller. לאחר כל מיני נסיונות עדכון ומציאת דרייבר, לא הצלחתי למצוא כלום. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ואפילו לתת הסבר קצרצר מה זה בכלל עושה... אסף

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by deanski,

אהלן, אני מחפש מפרט למחשב חזק למשחקים מבוסס AMD שלא יחרוג מ-3,500 שקל. ללא מסך, ללא צורב וללא אביזרים נלווים חשוב לי להתמקד במארז, לוח וספק שיהיו טובים ואמינים. אשמח לקבל כיוון טוב למקום שממנו אפשר לקנות במחיר זול. בנוסף רציתי לדעת האם מומלץ לקנות מחשב בתקופה הקרובה, כלומר האם צפויים לצאת משחקים בעתיד הקרוב (שנה-שנתיים) שהמחשב הנ"ל שאני רוצה לא יהיה מסוגל להפעיל כמו שצריך? תודה מראש ! דין

• 6 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים