עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המפרט צריך להיות מלא כולל 2 מסכים וכל שאר הציוד ההקיפ ובנוסף כרטיס עריכה של חברת מטרוקס תודה ;D

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  2. קיבלתי הצעה למפרט מחבר בעבודה שעובד בתחום, לטענתו המחיר הוא הנמוך ביותר שהוא יכול להשיג. אני צריך מחשב בעיקר לאינטרנט, בכלל בלי משחקים, וגם בלי מסך ומערכת הפעלה. אני צריך גם תמיכה ב- Full HD, אז ביקשתי כרטיס מסך טוב. הרכיבים הם בהמלצתו, אשמח לשמוע את דעתכם גם על הרכיבים וגם על המחיר: CPU Intel® Core2 Duo LGA 7752.8 GHz E7400 3MB 64Bit 1066MHz Motherboard: Intel® Desktop Board DG41TY RAM 2X KINGSTON DDR II 1GB 800MHz PC6400 Hard Drive: Western Digital WD5000AACS 500GB SATA II 16MB 3.0 GB/s 7200 RPM Optical Drive: Asus DRW-22B1LT B+W SATA DVD-RW DL Super Multi X22 Light Scribe Screen Adapter: GIGABYTE GV-N95TOC-1GI PEGx16 9500GT 128Bit 1GB-DDR2 HDTV Dual Link DVI HDMI כולל …

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  3. אני צריך מפרט למטרות שרשמתי מעל בניתי מפרט והכי נמוך שהצלחתי לרדת זה ל 2670 ש"ח אני צריך מסך,צורב + מקלדת ועכבר אם ניתן אשמח לשמור על המחיר בסביבות ה 2300 ש"ח,תודה. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤381 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤257 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤131 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא…

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  4. [מה קורה? הנה הטופס בקשה: האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא כ"כ אכפת לי, אני מכיר את KSP, והם אחלה, אבל מה שאתם רוצים. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ. תקציב: 3500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: עדיף שלא, אולי ב-200 ש"ח. יד ראשונה\שניה: ראשונה. זמן אחריות רצוי: 3 שנים. (אני לא מבין גדול, אז אולי זו בקשה גדולה מדי, כמה שיותר, יותר טוב ) חברת המחשב הניד המועדפת: DELL, אבל שוב, אני לא מבין בזה, אז אני סומך עליכם שתמליצו על חברות טובות ואיכותיות) מערכת הפעלה רצויה: VISTA, לא כ"כ משנה, תמיד אפשר לשנות. כונן קשיח מועדף: לפחות 250GB. משקל הנייד המועדף: לא משנה. גודל הצג: 15. צבע המחשב הרצוי: לא משנה. אפשרויות נוספות במחשב: כרטיס מסך נחמד…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by ashafir,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר(Sketchup,Vray,PhotoShop) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא א…

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by jenia1,

שלום רב. דוד שלי מתכוון סוף החודש להגיע מארה"ב לארץ וחשבתי אולי אני יביא דרכו נייד הבעיה היא שאני בצבא כרגע וכמו שבטח ניחשתם אין לי יותר מידי זמן לעשות עכשיו סקר שוק ודברים כאלה...(אני בקושי בבית) לכן פניתי לעזרת חברי הפורום המקצוענים שכבר עזרו לי לרכוש את המחשב הנייח שלי לפני שנתיים ותודה על כך אז ככה אני מחפש נייד בסביבות ה 700$ עם כרטיס מסך חזק ומעבד C2D מינימום 2.4 שיתאים למשחקים ויהיה חזק. החלק החשוב בכל זה זה שהמחשב יהיה אמין מכיוון שהבנתי שיש קצת בעיות עם מתן שירות אחריות למחשבים שניקנו בחול אשמח לתגובות הערות והארות ואם שכחתי לציין משהו JUST NAME IT! תודה רבה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  7. התקציב קצת פחות קריטי כי הנטבוקים הכי יקרים זה באזור ה-2700 ממה שראיתי חשובה לי הניידות של המכשיר, השימושים יהיו בעיקר מדיה אינטרנט חשוב לי הזמן סוללה איזה הכי יתאים לי?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by hellyeahmofo,

ראשית, המפרטים שלכם לא התעדכנו מזה חודשיים שנית, אני רואה רק מפרטים ל amd אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש אני כמובן אבנה את המפרט בעצמי , אני מחפש לוח אם לאינטל , הבעיה שאני לא יודע מה מומלץ , ממה כדאי להזהר אז על איזה לוח אם אתם ממליצים לי?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by anatoli,

שלום חברים, בהמשך לדיון שפתחתי אתמול בו שאלתי על נטבוק שיתאים לי, אחרי הרבה קריאה ה-1000HE נראה כמו בחירה טובה שכן הוא נוח ומחזיק יפה סוללה, והמחיר שלו הגיוני. כיוון שיש לי קרוב שמגיע לארץ עוד 3 שבועות חשבתי אולי להביא מארה"ב, מחיפוש זריז באיביי מצאתי את המכירה הזו: http://cgi.ebay.com/NEW-ASUS-Eee-PC-1000HE-160GB-BLACK-10-LCD-1000-HE-160G_W0QQitemZ180377490536QQcmdZViewItemQQptZAU_comp_laptop?hash=item29ff561468&_trksid=p3286.c0.m14 המחיר שם דיי זול, 1400 שקלים עם הדולר הנוכחי, ולמרות שהצבע שחור (למשהו באיביי מצאתי רק שחורים וכחולים), הוא כן חדש לגמרי ולמוכר יש פידבק חיובי מאוד בסך הכל. מה גם שהשנאי של המחשב הוא אוניברסלי אז אין בעיות לטעון אותו בארץ. האם לדעתכם זה מ…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  10. שלום לכולם מעוניין לבנות מחשב חדש. מטרות השימוש כמו Office , גלישה ועוד.אבל גם בתוכנות גרפיקה כמו Photoshop ו- Premiere לעריכת סרטים.לא למשחקים. המסך יהיה 22" שאקנה מאוחר יותר. בינתיים משתמש ב- CRT . קראתי בפורום זה את קודמיי עם דרישות דומות אבל בחרתי בפריטים מעט שונים. האם נתונים אלו אופטימלים לדרישות שלי? אשמח להתייחסות למפרט זה. תודה. הפריטים לקוחים מאתר www.ksp.co.il מעבד אינטל - E8400 Core 2 Duo 1333 Mhz 3.0 GHz s775 6MB מחיר -.795 ¤ מאוורר למעבד - ‏Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan For s775 מחיר -.65 ¤ לוח אם - GIGABYTE GA EP45 DS3R C2Q 1600Mhz (שכולל מערך RAID , FireWire) מחיר -.655 ¤ כונן קשיח - WD 3x 320GB 7200RPM 16MB SATAII מחיר -.732 ¤ (244x3= ) זיכרונ…

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  11. אני בתהליכי קנייה של מחשב חדש הבעיה היא שאין לי מושג איזה מעבד לקנות כי אני קצת לא מעודכן במה שהכי טוב (אני חייל וממזמן הפסקתי להתעדכן..). יצא לי לקרוא קצת שעכשיו המעבדים החזקים הם של אינטל duol core 2 ודי הופתעתי שהם טובים מה-AMD כי לפני עד חצי שנה אם אני לא טועה AMD עלו בהרבה על מעבדי אינטל אז מכאן בא הבילבול שנוצר לי. אז הנה כמה פרטים שיעזרו לכם לבנות את מפרט המחשב שלי: התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח רצוי שהלוח אם יהיה מחברת ג'יגהבייט (אבל אני לא עקשן בכך) בקשר למעבדים לאור מה שקראתי עדיף שזה יהיה של אינטל , השימוש יהיה בעיקר להורדת סרטים,אינטרנט, ומשחקים (אני לא גיימר , אבל אם יהיה משחק שאני ירצה לשחק בו אז לפחות שאני יהנה ממנו בצורה הטובה ביותר). מעדיף שהמפרט יבנה …

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by nizans,

ASUS P5K3 DELUXE/WIFI-AP LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard - Retail Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80562Q6600 - Retail XFX PVT80FSHE9 GeForce 8800GTX 768MB 384-bit GDDR3 PCI Express x16 HDCP Ready SLI Supported HDCP Video Card - Retail G.SKILL 4GB(2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400CL5D-4GBPQ - Retail OCZ GameXStream OCZ600GXSSLI ATX12V 600W Power Supply - Retail ומארז ANTEC 900 1,339.95 (דולר) (בכוונה אין דיסק קשיח) חוץ מהמארז אני קונה ארצות הברית את הכל.. מה דעתכם? תודה..

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by PJ,

אהלן , הנייד הקודם שלי מת ואני צריכה מחשב נייד חדש . המחשב מיועד ללימודים ] אינטרנט , מסמכים והרצת מדיה בצורה נורמלית. אני מתכוונת לקחת אותו מדי פעם למכללה אבל בעיקרון הוא הולך לשבת פשוט בחדר שלי , לכן אני לא צריכה חיי סוללה ארוכים ומידות קטנות במיוחד. אני לא ממש יודעת את טווח המחירים ואני די קצרה בכסף אבל חושב לי שיהיה אמין ושיחזיק לי לכל אורך הלימודים לפחות לכן אני חושבת שאולי עדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים על מחשב אמין שלא יעשה לי בעיות מאשר להדפק עם מחשב שימות תוך שנה. אז התקציב הוא 3500 אבל אם יש משהו יותר זול אז זה יהיה עדיף. נראה לי שזהו. תודה. קארין.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  14. אהלן טוב קניתי מחשב לפני שנתיים, אולי יותר... אחלה מחשב עד היום מריץ לי משחקים כבדים והכל, אבל אני מרגיש שצריך לקנות חדש אז ככה, מארז אני לא צריך (יש לי את ה9 HUNDRED של ANTEC) ספק גם יש לי: http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=373065&prodlist=dealnews וכרטיס מסך Radeon X1800 GTO 256MB (אז חסכתי לי כמה אלפים...) בקיצור אני רוצה זיכרון שיהיה 2 ג'יגה 120GB הר דיסק ושיהיה SATA אינטל! רק אינטל...כמובן הדואל קור (אגב אם לדעתכם עדיף את הAMD החדשים אז סבבה, פשוט עד היום הייתי עם AMD ואני מעדיף לנסות קצת את INTEL כי לא ממש התלהבתי מAMD חוץ מיזה שהם יותר זולים מINTEL) אמממ... וזהו נראה לי... עכשיו סתם שאלה לא קשורה, פשוט כבר איבדתי את הכיוון עם הדואל ק…

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  15. הצעת מחיר שנשלחה אליי בנוגע למחשב למשחקים, מחירו, קצת פחות מ4000 ש"ח כנסו תראו ותגידו מה אתם אומרים: http://www.upf.co.il/file/140124.html האם המפרט שווה את הסכום? נא לפרט, אני לא הכי מכיר את הרכיבים הספציפיים, תודה

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  16. שלום לכולם, אני צריך עזרה במפרט לסטודנטית, כך שאין צורך בהרצת משחקים כבדים, אפילו כרטיס מסך מובנה בכרטיס האם כניראה יספיק. המטרה היא שהיא תוכל להריץ בו את כל התוכנות המשרדיות לשלוש שנים הבאות. מסך 17 אינץ' כבר יש. תודה לכולם מראש.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by Halo!,

שלום, אני סטודנטית למדעי המחשב, כך שאני עובדת הרבה עם המחשב, קוד וכו'. אני רוצה לקנות מחשב לשנה הבאה, כך שיאפשר לי הרצות של ישום כבדים אך עם זאת קל במשקלו ועם מסך סביר. האם DELL XPS M1330 מומלץ בשבילי? מבחינת משקל ונתונים טכניים הוא סבבה לגמרי, הדבר היחיד שמפריע לי הוא המסך. האם ניתן להסתדר עם 13.3? אין לי ניסיון עם הדברים האלו. תודה לעונים, ואם יש עוד משהו לומר על המחשב - בכיף

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  18. Started by moonston,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 שקל יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה - פוטו שופ אילוסטרייטור אינידזיין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by mistaarvim,

עדיפות למסך 15, חשוב שיהיה לו WIFI ו BT כמובן ואחריות בין לאומית. ועוד שאלה האם יש מחשבים ניידים עם יציאת סאונד 5.1?

20. Started by dani,

איך המפרט מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 1190 1 1190 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8HDA5J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB Kingmax BGA 570 1 570 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1330 1 1330 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 440 1 440 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM Price Units Total LG x52 80 1 80 מארזים? Price Units Total ATX MIDI PFC, usb 160 1 160 מסכים? MAG Price Units Total 17'' 786 PF FLAT Silver 760 1 760 דרך אגב מה…

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  21. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500-300 עדיף באיזור ה 2500 ולא במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות ומשחקים קלים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך כלום 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני רוצה לקנות כטיס מסך ששוה בסביבות ה600 ש"ח למחשב, לקחת אותו למחשב שלי ולתת לאחותי (המחשב הזה יהיה שלה) את ה- GF3 שלי ואני משחק משחקים כבדים, אפשר להגיד... 5.…

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  22. מחשב לצרכים בסיסים אבל שיוכל להריץ משחקים של היום 3500 (בלי חריגה) ואני לא מדבר על משחקים כמו קריסיס, יותר לכוון של משחקי ספורט וכאלה. זה מחשב לחבר שאני מרכיב לו הכנתי לו מפרט הייתי רוצה לקבל חוות דעת. מעבד Intel Core 2 Duo E4600 Box ¤748 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3G ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39215 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤239 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤295 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי GeCube RADEON HD3850 HDMI 256MB PCIe ¤917 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=G…

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by rolerfix,

אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך עזרה בבנית המפרט, אני רוצה מחשב חזק למשחקים ולעריכת סרטים תקציב בסביבות ב5000 ללא ציוד נלווה רק המחשב, אני רוצה: 1024 זיכרון ddr פנטיום 4 3ghz צורב די וי די כרטיס מסך ניראה לי 6600gt גי פורס 120 גיגה הארד דיסק בערך המפרט הזה ... תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  24. שלום חברים אני שוקל לקנות מחשב נייח (אין צורך בציוד היקפי משום סוג) חדש. השימושים שלי הם בעיקר משחקים קלים (League of Legends וכו'), פיתוח Visual Studiu, PyCharm (התוכנות האלו זוללות זיכרון) צפיה בסרטים מדי פעם וכו' רזולוציית המסך הינה 1920x1080. הדגש העיקר שלי הוא איכות החומרים ושקט המערכת. אני לא רוצה ששום דבר ירשרש לי שם, לא רוצה לדעת שהמחשב פועל בחדר. לא רוצה שהמחשב יחמם לי את החדר כמו תנור. חשוב לי מאוד מארז עם סידור כבלים נוח, רצוי שיהיה שחור מבפנים אם כי לא קריטי. חשוב לי שהמערכת לא תזלול חשמל. כשמשהו זולל חשמל הוא בד"כ מתחמם בהתאם - ואני לא רוצה את זה. אם יש אפשרות לספק כח מודולרי - עדיף. אין צורך ביותר מ 250 ג'יגה אחסון. מאוד מעדיף 16 ג'יגה ראם - בשני סטיקים ולא …

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by a1a1a1a,

לא מיועד למשחקים ולכן אפשר לשים את הדגש על המעבד והזיכרון האם עדיף מבוסס אינטל או Amd בתקציב הזה. (אם אפשר את שתי האפשרויות) תודה

• 7 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים