ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניינת לרכוש מחשב PC לעריכת וידאו בתוכנת AVID, התקציב שעומד לרשותי עד 7000 ש"ח... קראתי את הדרישות באתר החברה אך אני אודה לכם אם תוכלו להציע לי מפרט מדוייק הכולל כרטיס מסך מסדרת nvidia quadro וכרטיס קול של sound blluster. אני מעוניינת לעבוד בשני מסכים ויש ברשותי מסך אחד כך שהמפרט צריך לכלול מסך אחד (לא דק), עדיפות לכרטיס מסך עם אפשרות לחיבור מוניטור אנלוגי TV. בנוסף אני זקוקה לכניסת firewire לחיבור מצלמת DV לדגימה ולהורדת הסרטים (הבנתי שלרוב כלול בלוח האם). אני מעוניינת גם בסט רמקולים איכותיים (וסאב) ובאל פסק. יש ברשותי את תוכנת ההתקנה ואת הAVID exspres pro אני סטודנטית לקולנוע במכללת ספיר... (במידה ותעודת סטודנט יכולה להוזיל את המחיר...) תודה...
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד אחרי ששלי נהרס. השימוש העיקרי במחשב הוא אינטרנט וסרטים הנקודה החשובה שתהיה לו יציאת HDMI לחיבור לטלויזיה לצפייה נוחה. עברתי על כמה מפרטים קודמים שהוצעו פה אבל אני לא יודע מה עדכני ומאיפה אפשר להוציא את המקסימום בטווח מחירים הזה תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
דרוש מחשב נייד בסביבות ה- 4K, יש לי הצעה על מחשב של Dell , עם מעבד i3, כונן SSD 500GB וזיכרון 4G. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות ומשחקים קלים.(אם בכלל). * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך: סטנדרטי. * משקל רצוי: לא כבד מידיי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500G SSD * כונן אופטי: צורב DVD * אחריות: 3 שנים בבית הלקוח. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: Win 8 PRO * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: המליצו על DELL אבל לא נעול. תודה
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q8400 Tray₪782 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ8400ay לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ₪259 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950030 כונן קשיח Westren Digital WD10EADS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪448 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1236 זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ₪290 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23720 כרטיס גרפי Asus nVIDIA GeForce GT 220 LP 1024MB DDR2 PCIe ₪397 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=945220 מארז ללא ספק Antec NSK6500 ₪214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK6500-NPS ספק כח HEC 550TE 550W ₪297 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.as…
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד. הוא אמור לשמש אותי שנה אחרונה של תואר ראשון ושנתיים של תואר שני, כלומר לפחות שלוש שנים. לכן גם הדרישה המרכזית שלי היא אחריות ל-3 שנים, גם במחיר של חריגה מהתקציב. אני אמנם רואה סרטים במחשב לפעמים, אבל המטרה המרכזית שלו היא לימודים, כלומר מסך גדול ונוח לקריאה ממושכת ומקלדת נוחה לכתיבה של עבודות. אבא העמיד לרשותי 2000 ש"ח לצורך העניין, וממה שאני מבין אני אצטרך להוסיף לפחות כמה מאות שקלים. כל שקל שבאמת מצדיק את עצמו לצרכים האלה אני אמצא דרך לגרד, גם אם זה 800 ש"ח. כלומר הכי קרוב לתקציב שיש, אבל שעדיין יהיה משהו ששווה לקנות ויעשה את העבודה. אם יש חנות באילת ששווה לקנות בה (ממה שראיתי זה יוצא יותר יקר) אני מגיע לשם הרבה. חוץ מזה גם יש לאבא שלי ח…
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם :user: אני רוצה שתרכיבו לי מחשב עם תקציב של 5000 שח כולל מעמ''ם לא כולל מסך אני צריך אתה המחירים מחנות אחת כי אני לא מרכיב את המחשב לבד. אני לא צריך עכבר ורמקולים אבל אני גם רוצה מחירים והמלצות על מסך 17 אינטש המחשב מיועד לצרכים של גלישה ומשחקים כבדים!! ;D אני לא צריך מודם אבל אני צריך כרטיס רשת ועדיף שיהיה און בורד! אני לא צריך גם כרטיס סאונד אבל שיהיה אם יש און בורד!! אני צריך כונן אחד של 80 ג'יגה מעבד: AMD + קירור תואם זיכרון: ddr וגם- pc2700 ניראה לי אם לא תקנו אותי! ואת כל השאר לפי התקציב! אהה ואל תכללו את המסך במפרט של ה- 5000 שח
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר ב HP dv5000 חד משמעית לא משתלם לתקן אותו. הלוח אם מת, הבטרייה גמורה, כל השאר בסדר גמור. אני יכול לנסות למכור אותו באיביי (דרך מישהו בארה"ב, לא יהיו בעיות משלוח) אבל לא בא לי לסחוב אותו לארה"ב.. מישהו מכיר מקומות בארץ שיקנו ממני אותו? תודה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, לשמחתי אנחנו מתנתקים מהכבלים . ורוצים לקנות מחשב סלוני כמובן שיריץ סרטי HD 1080 בלי בעיות. אשמח לקבל המלצה למפרט ללא ציוד היקפי עד 2000 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
היי, אני יכול לבחור בין שתי אופציות של מחשבים לקבל בחינם אחד זה ה : Dell 6400 Inspiron In-rc03-1872-6400 והשני הוא : lenovo 3000 n200 ty2bciv אם אתם מחפשי בגוגל את המפרט אז עדיף לחפש את הדל ככה : Dell 6400 Inspiron In-rc03-1872 את שניהם אני יכול לקבל בחינם כי המחשב שלי היה הרוס כשהוא הגיע והאחריות לא הצליחה לתקן.. אז לא להתחשב במחיר, להתחשב במפרט הכי חזק מביניהם.. אני צריך תשובה ממש מהר, תודה.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למשחקים עד 2K ללא מסך-(יחובר למסך LCD 20-22). אני יודע שהתקציב מאד מוגבל אך אשמח לשמוע הצעות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל את דעתכם על המפרט שבניתי: [TABLE=width: 419] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]Intel Core i7 4790 Box[/TD] [/TR] [TR] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD]Arctic Freezer i30[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]Gigabyte GA-H81M-S2PV[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרון[/TD] [TD]Kingston KVR16N11/8[/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD]Gigabyte GeForce GTX 660 GV-N660OC-2GD[/TD] [/TR] [TR] [TD]דיסק קשיח SSD[/TD] [TD]Seagate 4000GB ST4000DX001[/TD] [/TR] [TR] [TD]צורב DVD[/TD] [TD]LG GH24NS /SUMSUNG 224/ASUS 24D3ST[/TD] [/TR] [TR] [TD]ספק כוח[/TD] [TD]ספק כח למחשב SeaSonic SS-500BT[/TD] [/TR] [TR] [TD]מארז[/TD] [TD]CoolerMaster CM Storm Scout[/TD] [/TR] [TR] [TD]מאוורר למארז[/TD] [TD]Zalman …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית נייד HP Pavilion G6 ואני רוצה להוסיף זיכרון כדי להמהיר משחקים. הכרטיס מסך הוא onboard ולפי מיטב ידעתי הוא חולק זיכרון עם הזיכרון RAM של המעבד. השאלה האם כדאי להוסיף עוד סטיק? כרגע יש ארבע, אם אני אתקין עוד 4, האם יהיה שינוי? כלכלית זה לא משנה לי, סטיק זה 180 שקל ככה שזה לא רציני. הנייד מגיע עם i3. יכול להיות שהמעבד יהיה צוואר בקבוק? האם 8gb של RAM יוסיף לביצועים? אם כן כמה? אם לא, אז אולי דרך נוספת לעשות את הנייד יותר מהיר? אולי SSD שמתחבר דרך USB? קירור+OC? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות, עבודה משרדית, גלישה, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? עד 3.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן , תודה על העזרה . 1. מה התקציב המקסימלי? 2600 ש"ח . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כולו . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית , תכני HD , וקצת משחקים . כגון : PES . א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). WORD , FF ועוד , כל זה בשימוש תדיר כמובן . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? רזולוצית Full HD . * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים קלים . * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיוע…
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מתלבט בין 3 ניידים.... חייב עזרה דחוף , קונה ביום שלישי!! השימושים שלי בגדול זה אינטרנט, מוזיקה, משחקים פשוטים כמו פיפא מנג'ר וכאלה, בנוגע לסרטים אני לא מתכוון לראות את הHD באיכות הגבוהה המטורפת אולי סרטי HD באיכות רגילה.... זהו בגדול התקציב שלי זה עד 800 דולר. אני קונה את המחשב בארה"ב, אני צריך שהוא יגיע לניו יורק. ההתלבטות שלי היא בין 14 אינץ ל 15.5, בגדול אני די סגור על 14 אבל 15.5 משמעותית יותר זול, יש כזה הבדל משמעותי במסך ? מה דעיף לדעתעם מבין הבאים: הראשון זה סוני 14 אינץ: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5664663&CatId=4938 השני זה אסוס 14 אינץ: http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-Det…
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יש לי מעבד e6400 וקניתי כרטיס מסך רדאון 5850 והבעיה היא שרוב המשחקים פועלים לא טוב באד קומפני2 פועל על 20 fps בהגדרות גבוהות אותו דבר קרייסיס (בhigh לא בvery high) ואפילו פרו אבולושן 2010 פועל לא טוב אני ממש מאוכזב הוצאתי הרבה כסף על הכרטיס הזה ואני מרגיש שלא קיבלתי תמורה עכשיו אם יש צוואר בקבוק תוכלו להמליץ לי על מעבד לא יקר שיפעל טוב עם הכרטיס? ועד משהו למרות שבאד קומפני 2 פועל לאט אני שם אותו על הגדרות הכי גבוהות וזה בכלל לא נראה כמו בסרטונים שאנשים מעלים שהם משחקים על הגדרות הכי גבוהות כאילו אצלי זה נראה הרבה פחות יפה ואני בטוח שאני שם על הגדרות הכי גבוהות איך זה הגיוני? אם מישהו יכול להמליץ לי מה לעשות עם כל המצב הזה אני יהיה שמח תודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
ראיתי בוואלה שופס את הדגם HP Pavilion dv6-1330ej במחיר מצחיק של 2800 שקל. אבל אליה וקוץ בה. המחשב הוא מחודש ז"א נשלח למעבדות ב-HP תוקן והוחזר למכירה. השאלה האם כדאי לקנות? האחריות היא לשנה דרך אגב. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
הי, הנה הטופס: . מה התקציב המקסימלי? 2400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידה ויש אפשרות אפשר לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט בלבד!. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש יומיומי צפייה דרך המחשב בטלווזיה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בצורב, דיסק קשיח ומארז. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של …
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, מס' מכונות וירטואליות במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware כבד, Visual Studio כבד, Eclipse כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים GTA V וכל שאר החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, אני צריך הצעה ללוח אם וזכרונות, המפרט שאחבר אליהם... מעבד Q6600 כרטיס מסך 9800GX2 ספק ENERMAX 1000W התקציב הוא 1000 שח.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני טס בקרוב לארה"ב ומתעתד לקנות מחשב נייד של לנובו מדגם Yoga 3 14". המפרט מופיע כאן: http://www.bestbuy.com/site/lenovo-yoga-3-2-in-1-14-touch-screen-laptop-intel-core-i5-8gb-memory-256gb-solid-state-drive-black/9598141.p?id=1219704992674&skuId=9598141 1. האם אני צריך שנאי יקר כלשהו למטען של הלפטופ בגלל ההבדל של המתח בארה"ב למול ישראל? או שמתאם שקע הכי פשוט יעשה את עבודה? 2. באתר של Bestbuy אני רואה שהאחריות היא לשנה, לרוב אני רואה שממליצים לאנשים על 3 שנים אחריות, עד כמה הדבר קריטי? כמו כן, שמתי לב שברוב האתרים האחריות של השנתיים הנוספות מעבר לשנה הראשונה לא ניתנות ע"י היבואן הרשמי אלא ע"י מעבדה פרטית. כך לדוגמא, אם אני מביא מחשב נייד מחו"ל אני מניח שאו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חג שמח וכשר. אני זקוק למפרט למחשב שיוכל להחזיק כ10 - 15 שרתי משחק של COUNTER STRIKE, כל שרת כ12 שחקנים. אני זוכר שבעבר הייתי נעזר בפורום הזה ושיש פה אנשים שמבינים מאוד בנושא החומרה. אשמח לקבל מפרט ואם תוכלו להסביר מדוע המפרט הזה ולתת מחיר +- שהוא אמור לעלות אשמח. לתשומת ליבכם - אין לי ממש הערכה כספית אז תתנו מפרט ואת המחיר גם כן אני מתאר לעצמי שהמחיר לא יהיה יותר מ4 אלף ש"ח, כמה שפחות כמובן יותר טוב. תודה רבה, מאור.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלם לכולם חבר ביקש מפרט לגיימינג
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
תראו כרגע יש לי מחשב -AMD 1700 דיסק קשיח גרוע זיכרון 256DDR לוח אם ממש לא יודע אבל די ישן.. כרטיס מסך גרוע .... תראו אני מתכוון לקנות מחשב חדש ולא כולל מסך... עכשיו השאלה שלי היא האם כדי לי להחליף את כל המחשב או שהמעבד בסדר תנו את דעותיכם נ.ב איפה אני יכול למצוא את מאפייני הלוח אם שלי ..עזרה...
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-