עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני קניתי מסך "LCD 42 של טושיבה דגם 42CV600 ואני רוצה לנצל את המסך בסלון ולהפוך אותו למרכז המדיה העיקרי בבית ושהוא יעשה כמעט הכול חוץ מקפה אני יכול להוריד סרטים רגילים מהאינטרנט וגם ב- FULL HD אני יוכל לגלוש באינטרנט חופשי אני יוכל לשמוע מוזיקה ואני יוכל גם לשחק משחקים ברמה בינונית ( GTA וכאלה ) אני יוכל להתקין תוכנות וישמש כמחשב רגיל לכול דבר בקיצור קצת מהכול ושמעתי שאפשר גם להקליט את השידורים מהטלויזיה וגם לשמוע רדיו (לא נראה לי שאני כול כך ישתמש בזה אבל אם התוספת לא משמעותית אז שזה גם היה) בעבר קניתי מחשב ב-7500 ש"ח ללא מסך ולא נראה לי שאפילו ניצלתי רבע ממנו אז אני חושב שהתקציב מתאים "לקצת מהכול" (אני גם צריך כרטיס רשת אלחוטי שהמחשב יתחבר דרך המודם + ראוטר…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב זול לאח שלי, שעיקר העבודה איתו תיהיה אינטרנט,סרטים(HD) ויישום פשוטים. אני מקווה שהתקציב של 2K נותן מרחב סביר לעבודה. חשוב לי לקנות מפנדה - אני גם גר קרוב אליהם וגם אני לקוח שלהם המון זמן והם תמיד טיפלו בי בצורה טובה. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית ותכני HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.סרטים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד ג…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by Evilized,

מחשב לאיטרנט ולפעמים וורד פה ושם איך המפרט הזה ? http://ivory.co.il/product.asp?productid=3032&CatCode=3

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  4. שלום חברים ,חשבתי לפנות אליכם בעזרה לבניית מפרט. המחשב יהיה עם עותק מקורי של WIN7 שכבר נרכש. מספר דגשים : אני עובד עם תוכנות כבדות בתחום הסאונד , שלהם PLUGINS כבדים גם דוגמאת omnishpere וכאלה ( ועוד... שיעבדו רוב הזמן בוא זמנית ) למחשב יהיה משודך כרטיס קול חיצוני מקצועי לכן חשוב שיהיה חיבורי FW במיקום נוח , השקט , אין ביכולתי להמחיש כמה חשוב לי השקט של המארז ,מאוד חשוב. כמו כן אני גיימר רציני אז מחשב שידע להריץ משחקים ברמה גבוהה. כמו כן , אני זקוק למקום איכסון רב וברמה גבוהה. חשבתי על VELOCIRAPTORS. האם יש בעיה להתקין על כונן מהיר מערכת הפעלה ומשחקים ולרכוש כונן חיצוני נפרד עם שטח של כ 500GB לכל מה שקשור לסאונד ? אם לדוגמא התוכנות יהיו עליו האם הוא יעבוד מהר בגלל ש…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by Beigelman,

שלום לכולם. אני לא אוהב מחשבים ניידים, ואין לי כסף. עם זאת, לקראת הצבא, אני שוקל ברצינות להשיג לעצמי משהו. במחשב הנייד המיועד, כמובן לא אעבוד ואשחק כמו בבית. הוא מיועד בעיקר לסדרות/סרטים, אינטרנט, משחקים פשוטים, מוסיקה, ייתכן עיבוד תמלילים ופשוט שיהיה לי מחשב בכל מקום. תפסו את תשומת ליבי מחשבי הnotebook - המיני לפטופים. מחשב שכפי שידוע לי מאפשר לבצע את כל הדרישות שלי, ועדיין הוא קטן וקל לתפעול. בהתאם לדרישה, ככה גם התקציב. 2000 ש"ח לפ דעתי די והותר בשבילי. אפשר קצת פחות, אפשר קצת יותר. בבקשה תמליצו לי. אן לי בעיה בענייני מחשבים כלל, רק במחשבים ניידים אני לא מתמצא. תודה מראש, אלכס.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by RUONXHEV,

שלום לכולם אתמול אחי הקטן נתן לי מחשב יישן ואני רוצה לשדרג אותו שהוא יוכל לעבוד באופן נורמאלי השימושים העיקריים שלו הם: להריץ משחקים קלים בלבד,הקלטות,כל מיני ניסויים וכמובן שרת הורדות. המפרט: מעבד:E5400@3.3GHZ לוח אם:MSI P35 NEO זיכרון:2 GB ז'נרי לחלוטין הרד דיסק 250:1 GB SATA הרד דיסק 2: 100 GB IED צורב:SATA שלLG ספק:300W של EZCOOL (ללא מאוורר)(אחי הרס אותו ופירק אותו) כרטיס מסך:GT220 1000 MB (ללא מאורר)(אחי הרס אותו ופירק אותו) קירור למעבד:מוגן 2 עים 2מאוררים מסך: יחובר מסך "19" או "22" שתיהם ברזולוציה מאוד נמוכה נ.ב:מארז שאני בניתי מעץ אבל הוא טוב ואני לא רוצה להחליף יש בו 5 מאוררי 12סנטימטר ו2 מאוררי 80מ"מ יש לי תקציב של שידרוג 300 ש"ח חשבתי על להחליץ את הספק עזרה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by defy,

אני צריך מפרט עם אפשרות לOC ב4000 שקל. אני מוכן קצת לחרוג ב500 שקל. אני די סומך עליכם כי אין לי מקום אחר לבקש מפרט. =]

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  8. Started by gallevy,

שלום ותודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי. אני צריך מפרט למחשב שהיעוד שלו זה אווטלוק ,גלישה באינטרנט וכ"ו. הדגש כאן הוא על אמינות , חשוב שהוא יחזיק לשנים, פחות חשוב הביצועים. המחשב ככל הנראה ירכש מKSP תלפיות ירושלים - אז צריך שהמחשב יהיה עם חלקים שיש להם. צריך עם המפרט מערכת הפעלה עם רישיון 32 ביט XP או 7 לא ממש משנה העיקר 32 ביט. (מסיבות תוכנה) ממש תודה רבה לכל מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by daniel9876,

המפרט: לוח אם: ASUS P5QPL-AM מעבד: E8400 3.00GHZ כרטיס מסך: GTS 250 1GB זיכרון: 4.00GB RAM DDR2 ספק כוח: COOLER MASTER 460W מסך :22 אינץ' [1680X1050] אם אני משדרג את הכרטיס מסך ל :HD 6850 1GB DDR5 זה יחזיק לי אותו טוב?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  10. שלום לכולם אז ככה החלטתי לעשות לאמא שלי מתנה. לקנות לה מחשב. יש לה עכשיו איזה PENTIUM 4 שהגיעה זמנו אז אני מעוניין לקנות לה משהוא. היא בעיקר גולשת באינטרנט, מדבר בצ'טים בסקייפ (מקווה שלא רואה יותר מדיי פורנו). בכל מקרה. המחשב גם ישמש אותי מדיי פעם כשאני מגיע אליה לביקור בעיקר לסרטים. (אני מגיע פעם בשבועיים בערך בממוצע). בדקתי באייבורי ולא אהבתי את ההצעה שלהם. בKSP עשו לי בעיות עם הכרטיס אשראי וחשבתי לקנות את המחשב שלי מסקיי פי -סי. אגב אני גר בת"א אמא שלי בלוד. אני צריך כנראה לעשות את ההזמנה באינטרנט ולשלוח ישירות אליה את המחשב. ואז לבוא אליה ולחבר (רכב אין לי). ולא בא לי יותר מדיי להיסחף עם מחשב בכל הארץ. טוב אז נקצר בזיוני מוח (זה מה שהרכבתי עד כה) אם יש לכם הצעות א…

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  11. שלום ברשותי את המחשב הבא: Asus u36sd עם כרטיס מסך geforce 520m 1gb עכשיו אני לא מצליח להתקין אותו אלא רק את הכרטיס מסך של ה i5 intel הנה תמונה: http://imageshack.us/photo/my-images/593/captureki.gif/ מה לעשות ?

12. שלום, אני מבקש המלצה למפרט מחשב שנועד ליצירת מוסיקה. המפרט צריך להתייחס רק לכונן (ללא מסך וללא אביזרים נלווים). התקציב הוא 3000 שח, אפשר למתוח קצת לכיוון ה4000 אבל עדיפות להישאר באזור ה3000. חשוב לי שהמעבד יהיה אינטל, רצוי לוח אם של אסוס וכרטיס מסך של NVIDIA. חשוב לי גם כרטיס קול איכותי. אם אפשר, עדיף שהמארז יהיה קטן ככל האפשר ושקט. תודה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by atlass,

אני פותח אשכול חדש כי קצת שיניתי את הדרישות אני מקווה שאני לא עובד על חוק מסויים תודה יש לי כבר את המעבד : Intel® Core™ i7-2600K Processor 8M Cache, 3.40 GHzקיבלתי אותו ואני רוצה מפרט שיכלול אותו 1. מה התקציב המקסימאלי?2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנסות לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית(בעיקר!!), תכני HD (בעיקר!!) וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שפות תכנות , visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש כבד אבל ממוצע כזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by Noder,

שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב HP בארה"ב בקרוב. נתקלתי בסדרת HP Pavilion dv6t Quad המציעים מעבדים של AMD : AMD A8-3500M ואינטל : Quad Core i7-2630QM או i5 רציתי לדעת מה דעתכם על מעבדים אלו ומחשבים אלו בכלל והאם כדאי לקחת מעבד של AMD או אינטל ? המחשב ישמש ללימודי תואר למדעי המחשב וצריך להריץ תוכנות חזקות. תודה שי

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  15. אני מעוניין במחשב נייד שישודך למסך HANS G בגודל 27 " ברזולציה 1080P. השימושים הם כללים : פוטושופ ,אינטרנט וגיימיניג (גם משחקים כבדים). אני טס שבוע הבא לארה"ב ואני מעוניין לרכוש שם את הרכיבים היקרים - כרטיס מסך,מעבד לוח קירור,זיכרונות ,כונן קשיח. אני משער שמארז כבר ארכוש כאן . מקריאה רחבה הבנתי שהכרטיס שאני צריך לכוון אליו הוא 7950 או 7870XT. 8GB RAM ואיזה SSD חמוד ל OS . אני מעוניין בכונן נוסף לDATA - 2 TB אודה לעצתכם בדחיפות

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  16. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=4025375&pr=SP5&N=2

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  17. שלום בניתי מפרט למשחקים בלי ציוד היקפי ובלי צורב , כונן קשיח. כלומר רק מעבד כרטיס מסך זיכרון ספק כח לוח אם . טוב אז זה המפרט GECUBE RADEON HD 3870 512MB DDR4 PCI-E O/C Edition (X-Turbo III) GC-XHD3870XTG4-E3 1,420 ש"ח AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000 3.0Ghz 2Mb BOX AM2 125Watt 880 ש"ח HEC 400AR-TF 20/24PIN 271 ש"ח ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra Socket AM2 480 ש"ח Corsair Value Select 2GB (2x1GB) PC2-5300 DDR2-667 CL5 DC Kit 350 ש"ח סה"כ 3,401 ש"ח מה דעתכם? ומה אפשר לשפר? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  18. שלום לכולם, אשמח בעצת המומחים פה למחשב ביתי למטרות: עבודה עם office, אינטרנט, סרטים, מוסיקה, משחקים פשוטים. תקציב בסביבות 2000 ש"ח, ניתן לחרוג במעט. על המפרט לכלול מקלדת, עכבר, רמקולים, כרטיס רשת אלחוטי, ספק ומארז אין צורך במסך. רצוי מחנות עם מספר סניפים בארץ ואחריות טובה. כמו כן אבקש המלצה לנייד למטרות לימודים בתקציב 4000-4500 ש"ח רצוי 2gb ram ומעבד מהיר ככל האפשר (קומפילציה של קוד והעלאת סביבות IDE לפיתוח תוכנה) גם כאן דגש על האחריות. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 595 צפיות
  19. שלום ושבת שלום לכולם שוב, אני שמח להשתתף בפורום הנפלא הזה..!! אשמח בבקשה אם תציצו במפרט שלי ותציעו לי מה כדאי לי לשדרג. הרכיבים אותם ארצה לשדרג: כרטיס מסך עם חיבור DVI וזכרון נוסף אם יש רכיבים נוספים עליהם אתם ממליצים - אשמח לשמוע.. (גובה השדרוג: 1200 ש"ח) המפרט מצורף כקובץ אם לטעמכם עדיף להשקיע במחשב חדש.. אז תגידו.. תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  20. יש לי נייד של fujitsu siemens עם ספק כוח מיוחד. התקשרתי לחברה שקניתי ממנה את המחשב ואין להם את הספק הזה. ספקים אוניברסליים לא מתאימים כי יש לו חיבור עם פינים. הנה אתר שמצאתי אותו http://www.compubiss.co.uk/modules/shop/view.asp?Prodcode=RE/20V-8A אני לא יודע מה לעשות. אני אובד עצות ???. בבקשה זקוק לעזרה :-\

21. Started by biwi,

אחרי הרבה התלבטויות ועזרה גדולה מהפורום הזה החלטתי על איזה מחשב לקנות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ₪ 945 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ₪ 598 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ₪ 421 זיכרונות Kingston Original 2GB DDR2-667Mhz K1G667 ₪ 426 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ₪ 448 כרטיסי מסך Gigabyte ATI RADEON 2600XT 256MB DDR4 HDMI Retail ₪ 868 כונני דיסקטים Sony / Mitsumi Floppy 1.44 Dark Blue (Almost Black) ₪ 31 צורבים LG H44NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ₪ 166 סה"כ - 3900 ש"ח אשמח לשמוע תגובות ושינויים שהייתם ממליצים בעיקר על הכרטיס מסך כי מאוד התלבטתי …

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by Pcman22,

קניתי לפני יומיים מחשב נייד חדש מסוג לנובו N200. לאחר מספר דקות עבודה, כל פעם הזמן משתנה, המסך נכבה. כשהמסך נכבה רואים את השולחן עבודה ממש ממש חלש ואי אפשר להחזיר את המצב לקדמותו לא על ידי הזזת העכבר, לא על ידי לחיצה על מקשים, שום דבר. מה דעתכם הבעיה? זה מחשב חדש. מישהו נתקל בתופעה? האם זו מנורת מסך פגומה? תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by a-v-i,

היי, אני זקוק למפרט לעבודה משרדית נטו. דיסק קשיח כבר קיים, אז אין צורך. התקציב הוא 1500 ש"ח. חשוב שיהיה על הלוח יציאת TVOUT וDVI. הבנאדם מעדיף מערכת של INTEL. תודה מראש, אברום.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  24. החלטתי לעשות את הקנייה של המחשב בשני שלבים.. (לנצל את המחשב הישן עד הסוף). אז בקיצור, למחשב הישן קניתי דאז Gigabyte Aurora 570 וLiberty 400W. עתה, אני לא רואה שום סיבה להחליף אותם, אני רק צריך לקנות מחשב שיתאים לעוצמת הספק שגם זה אני לא רואה כבעייתי. הנה המפרט שהרכבתי, תקנו אותי במקומות שאפשר.. בעיקר בזיכרון: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤1663 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤533 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 800RPM 33.5CFM כמות: 2 - מחיר: ¤82 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤523 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר:…

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  25. אני רוצה לקנות מחשב נייד וממש מתלבט מה לקנות. חשבתי בהתחלה על ה ג'יגהבייט אבל אנשים אמרו לי שכדאי ללכת על חברה עם ניסיון בתחום. אז בקיצור הצרכים שלי הם ללימודים ותוכנות קצת כבדות. התקציב הוא 5000+-. ואני כבר ממש מבולבל ולא יודע על מה ללכת.

• 5 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.