עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tomerna,

אני מחפש לתלמידת תיכון. שהעיקר במחשב הוא שיהיה קטן, חשבתי לכיוון של INTEL NUC. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך המטרה היא מחשב קטן שעומד בדרישות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה וOFFICE וגם קצת משחקים בסגנון SIMS. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך טרם נרכש אבל מדובר במסך 3:4 17" כנר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. בקשה אני רוצה מחשב שיהיה חזק מאוד בעיקר עבור עריכת וידאו (Premier, אולי Avid) ועריכת סאונד (שאוכל לחבר קלידים וכד' ולהשתמש בתוכנת עריכה כמו cubase). מפרט כרטיס עריכת וידאו כרטיס מסך וכרטיס קול טובים(!) לעריכת וידאו וסאונד מעבד חזק לוח אם טוב ספק כח זיכרונות 16 או 32 שלושה הארדיסקים: SSD של 120 + 2 הארד דיסקים של 2 טרה. צורב דיוידי מגרה נשלפת להארד דיסקים מארז טוב שיגרום למחשב לא להתחמם והאם יש צורך בחומרה נוספת? התקציב שלי לזה הוא בין 7 ל-9 אלף (לא כולל עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך, שבכוונה לא כללתי פה. רק עבור המארז). השמח לקבל מפרט אם מחירים ושמות היצרנים. בתודה מראש על כל עזרה

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  3. Started by M1SH,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000-12000 אפשר לחרוג עד 15000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 4k 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4k לגיימינג ״32+ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 10/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי מארז גדול ובלי אורות/לדים 7. האם האם יש צורך…

4. שלום איזה מחשב מהבאים עדיף לצרכים הרשומים ? 1. Toshiba Satellite L505-13Z 2. Toshiba Satellite L505-10V 3. Q1580P-P87H4 GIGABYTE

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  5. שלום לכולם, שבוע הבא אני בניו-יורק, רציתי לדעת מאיזה מקומות אתם ממליצים לקנות ניידים, התקציב הוא סביב ה-3500 ש"ח, מחשב לסטודנטים עם שימוש במולטימדיה בנוסף לא צריך משהו לגיימרים, רציתי לדעת על איזה דגמים אתם ממליצים לי סביב אותו מחיר ורצוי שהאחריות תתפוס גם לארץ (אני יודע למשל ש HP ו-IBM כן מכבדים בארץ) תודה מראש לעונים אם יש לכם לינקים למקומות הקנייה אני אשמח תודה אופיר

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  6. Started by Maor Harel,

זה המפרט שעומד להיות לי בקרוב. התקציב הוא 4.5K עם חריגה של 500 ש"ח מקסימום. [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8064601710803[/TD] [TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601710803 - Intel - i5-4690K Quad core CPU - LGA1150 - 3.9 GHz - 6MB cache - 22nm - 88W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200Mhz - Devil’s Canyon Series - Tray... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪1221/1197[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Gigabyte[/TD] [TD]GA-H97M-D3H[/TD] [TD]לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97M-D3H - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outpu…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. שלום. אני זקוק למחשב חדש לשימוש ביתי בסיסי (אופיס, סרטים, אינטרנט וכד'). התקציב הוא עד 2,000 שקל עם אפשרות לחריגה קלה (200-300 שקל). כולל מסך. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  8. Started by ds.trias,

שלום, ברשותי (בקרוב) המפרט הבא -- והייתי מעוניין להתאים לו ספק ומאוורר למעבד, אשמח אם תוכלו לסייע לי בכך.. התקציב שלי הוא 350-400 ש"ח לספק, 100-200 ש"ח למאוורר (אני מאמין שזה אמור להספיק). מעבד Intel Sandy Bridge Core i7 2700K (השגתי בזול דרך אינטל, ולכן לא לקחתי את ה 2500k) זכרון Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMZ8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9 לוח-אם Gigabyte GA-Z77-DS3H Socket 1155 Z77 CHIPSET VGA+DVI+HDMI דיסק קשיח CRUCIAL M4 128GB SSD (רק הכונן הזה. בעתיד אשלב גם HDD) מארז NZXT Source 210 Elite USB3 Black כרטיס מסך SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 256Bit Dual Fan צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  9. Started by ToMuSH,

צהריים טובים, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה- 3.5-3.7 אלף שקל, השימושים הם אינטרנט, אופיס, ודברים קלילים כאלה, לא משחקים. שיפעיל גם סרטים 720P לפחות, למרות שנראה לי שכל נייד היום מסוגל לעשות את זה (לא הנוטבוקים). צריך להיות לו רמקולים איכותיים, ואם יש מצלמה מובנית זה יהיה נחמד מאוד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  10. Started by ozezer,

יש לי אפשרות לקנות מחשב נייד במחיר מוזל, אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על המוצרים : 1. LENOVO ThinkPad R400 7439-CTO CPU Intel® Core2 Duo processor P8400 (2.26GHz,1066Hz,3MB) Display 14.1" wide: WXGA (1280 x 800) CCFL Backlight Display Adapter Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD /1394(firewire) Camera Integrated 1.3MP camera with microphone for CCFL LCD Memory 2 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (1 DIMM) Chipset Mobile Intel® GM45 Express CS/ICH 9M-E Hard Drive 250GB 5400rpm Hard drive With Active Protection and Shock-Mounted Communication Intel® Gigabit Ethernet, Bluetooth®, Modem, Intel® WiFi Link 5100 (1x2 AGN) Microsoft Operating System Genuine Wind…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  11. Started by yairl,

שלום אנשים, ברשותי מחשב ישן של דל - Inspiron 6000 לאחרונה הוא החל להשמיע רעש ממש חזק בזמן שהוא פועל. אני בטוח כמעט ב-100 אחוז שהרעש מגיע מהמאוורר, שכנראה מלא אבק או מקולקל. כאשר ניסיתי לפתוח את המכסה האחורי של המחשב, נתקלתי בבעיה: למרות שהברגתי החוצה את כל הברגים (ויש הרבה), עדיין אני לא מצליח לשחרר את המכסה (הוא תקוע באיזור של היציאת כרטיס מסך מאחורה) - כאילו יש איזה בורג נסתר או משהו... האם מישהו מכיר את המארז של המחשב הזה ויודע כיצד ניתן לפתוח את המכסה האחורי שלו? רוב תודות, יאיר.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  12. הי, קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד של ASUS. התקנתי לו win7 והתקנתי את הדרייברים שלו מהדיסק שהגיע איתו. ועכשיו יש לו בעייה מוזרה, כשהוא בחשמל אז הכל בסדר אבל כשהוא מנותק מהחשמל האינטרנט האלחוטי מתחיל לעשות בעיות. לפעמים הוא לא עובד בכלל ולפעמים הוא עובד אבל בעייתי. חשבתי שאולי זה קשור לאפשרויות של הצריכת חשמל אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון.. מישו יכול לעזור לי? תודה

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  13. לצורך שלי מספיק מחשב בסיסי מה עדיף בהנחה שהפרשי המחיר זניחים ( כל המחשב כולל דיסק 80 ו512 זכרון כ 1000 שח ) מעבד אינטל PD 820 2.8Ghz DUAL CORE 64BIT לוח אם GIGABYTE 8VM800PMD או מעבד אינטל PD 925 3.0Ghz DUAL CORE 64BIT לוח אם MSI P4M890 כולל PCI EXPRESS המלצה לשילוב אחר באותו תחום מחירים האם יש לוח אם בתחום המחירים והאיכות האלה שיש בו כרטיס מסך עם יציאת DVI תודה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  14. Started by shmini8,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כול התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? viewsonic 19 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? need for speed shift pes 2010 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמ…

15. Started by elad78,

מעוניין במפרט דומה בביצועים ובאיכות למפרט המצוין כאן אך עם חלקים מ-KSP. ב-KSP אין את לוח האם, המארז והספק שבמפרט הנ"ל. השימושים הם כפי שמצוין במפרט - יכולות גיימינג ממוצעות. לא יתבצע OC. חשיבות שקט מ-1-10 - 5 תודה.

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  16. מעוניין לקנות מחשב ביתי, לשימוש מגוון: גלישה, מסמכים, מצגות, וכדומה במסגרת של שיעורי בית של הילדים, עריכה וארגון של תמונות ווידאו בקשות מיוחדות: -> מארז קטן אסתטי -> שקט יחסית -> חיבור רק דרך WIFI, מעדיף AC ואם יש 2 אנטנות עדיף. בנוסף למחשב מתכוון לקנות גם ציוד הקפי: מסך, מדפסת, מקלדת, עכבר עדיפות לקנות הכל ביחד בצורה מרוכזת. 1. מה התקציב המקסימאלי? למחשב בערך 3500ש"ח, מערכת ההפעלה לא כלולה בתקציב (תוספת). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בעד לנצל, אבל שתהיה תועלת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם תהיה תועלת משמעותית, אפשר גם להגדיל ב-500 2. …

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  17. אהלן חברים, אשמח אם תמליצו לי על מפרט שישמש אותי בעריכת וידאו וסאונד. תוכנות : premiere after effects cubase

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. היי אני צריך המלצה למפרט מחשב למשחקים עד 5K ללא ציוד היקפי בשביל חבר. לא מתכונן OC וכנראה שגם לא שידרוג בעתיד. אין צורך שהלוח אם יתמוך ב RAID או יכלול מספר חיבורים של SATA 3. (אני קניתי מחשב לפני שבועיים ולקחתי את הלוח B75M-D3H שאם לא יהווה מגבלה לשאר המפרט שאתם ממליצים אני חושב שהוא נותן תמורה טובה מאוד ביחס למחיר.) חנות מועדפת TMS. עריכה: אני הרכתי את המפרט הבא: [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1079 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/t…

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  19. שלום! אני מחפש מחשב נייד איכותי בעיקר לעבודה (אינטרנט, בי"ס, ללא משחקים) בתקציב של עד 7,000 ש"ח, עם כמה שיותר תשלומים, שיכלול Windows VISTA, שני ג'יגהבייט זכרון, סוללה חזקה, Bluetooth, חיבור ל-WiFi וכל הדברים האלה. מומלץ שתהיה גם אחריות לאורך זמן. ועוד משהו, אם אפשר להכליל גם מסך 17". אגב, איך למשל המחשב הזה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1107&scat=313&tcat= כמה צריך להוסיף כדי להרחיב ל-2 ג"ב זכרון? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  20. Started by sheriboy,

שלום .למי שיכול לעזור. אני מעונין לרכוש מעבד מסוג I7, למעט האקסטרים ( 980 ) אשמח לדעת איזה דגם החזק והמתאים ביותר לאולפן בייתי ועבודה מול קיובייס. כמו כן אשמח לקבל מפרט שייתן מענה גם לציוד ההיקפי ( לא כולל מסך עכבר ומקלדת ) , בטווח של עד 6000 ש"ח אפשר גם פחות אם נכנס. תודה ואשמח להוסיף פרטים אם צריך.

21. Started by Amital,

שלום לכולם אני צריך מפרט לגיימר בטרוף ומעצב גרפי ללא דיסק קשיח! ללא זיכרון! מובנה מINTEL וכרטיס מסך של GEFORCE ללא כונן דיסקים ללא מסך עכבר מקלדת רמקולים וכו' {ציוד היקפי}

22. מסך "13 בערך, מיועד לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, שום דבר משמעותי), אמור להריץ Windows 7. אין תקציב ספציפי, אני מניח שכמה אלפים בודדים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך, אבל אם צריך אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, OVERWATCH, BATTLEFIELD 1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך מסך, 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות …

24. Started by shlem,

צריך עזרה להחליט איזה מהם עדיף? http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati.htm או http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-12724472-77954257.html?jumpid=oc_R1002_ILHEC-001_HP%20Pavilion%20dv6186ea%20Notebook%20PC〈=he&cc=il

25. Started by buuhaa,

שלום. הווינדוס קורס לי ואני רוצה לפרמט את הנייד. יש מחיצה שלמה של RECOVERY במחשב ואני מבינה שאיתה אני אמורה להתקין מחדש (לא קיבלתי שום דיסק התקנה). כבר גיביתי את כל החומר שחשוב לי. אבל אני לא יודעת איך לעשות את זה (אני יודעת לפרמט מחשבים בדרך הרגילה ללא שום בעיה) . זקוקה להדרכה מכם. תודה רבה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.