עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב. אני עתידה להתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב תואר ראשון בניהול טכנולוגיה באוניברסיטת בר אילן. לצורך כך, ברצוני לרכוש מחשב נייד (מינימום חצי tera) שישרת אותי ללימודי התואר וייתכן ויותר. אין דרישות ספציפיות מצד המחלקה. אודה להמלצתכם.

2. Started by ronitws,

המלצה למחשב נייד ב 2500 שקל ,מקלדת לבנה,מסך שחור .

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by BaconMan,

שלום לכולם, קניתי היום מחשב נייד HP Compaq Presario CQ61 320EJ מפרט: * מעבד ntel® CoreTM 2 Duo Processor T6600 ‏ ‎2.2 ג'יגה הרץ * תקשורת אלחוטית 802.11b/g WLAN * מסך "15.6 Single channel LVDS HD BrightView * זיכרון פנימי 3GB, גודל דיסק 320GB 5400rpm * צורב- Lightscribe DVD, אפשרות יצירת תוויות לתקליטורים באיכות הדפס משי * מצלמת אינטרנט מובנית עם מיקרופון משולב * סוללת ליתיום-יון בעלת 6 תאים * כולל שלוש יציאות USB 2.0 ועוד.. * מ.הפעלה Windows 7 Home Premium איך המחשב לדעתכם? ברור שלשימושים של אינטרנט מוזיקה וסרטים הוא מצוין, אבל המשחק היחיד שאני רוצה שהוא יריץ לי זה football manager 2010. איך הוא יריץ אותו?\ובכלל מה דעתכם על COMPAQ…

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  4. * מטרות המחשב? קצת עבודה משרדית, משחקים לא כבדים במיוחד (minecraft וכאלה), וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומאט * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה כל כך אבל לא כבד ממש * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)חובה HDMI * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) גודל מינימלי 500GB סוג אני לא מבינה כל כך.. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?מהחברות הפשוטות, dell, lenovo. hp. אב…

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  5. Started by roadkill15,

אני מתעניין במחשב בתקציב נמוך בלי ציוד היקפי בשביל גרפיקה בכלל ועריכה תלת מימדית בפרט (MAYA) המפרט נוצר באייבורי מחשבים. מה דעתכם? כל דעה מתקבלת בשמחה! מארז ידית כסוף שחור USB קידמי ספק 300W REAL כר.רשת 1G LAN OB לוח אם P965 V2 NEO 7.1 1GLAN MSI צורב 7200A NEC DVDX20 DL שחור מעבד אינטל 3MB E7300 CORE 2 DUO CONROE זכרון 2G DDR2 800MHZ GEIL צלע קירור אלומיניום דיסק קשיח SAMSUNG SATA2 16MB 320G כ.מסך DVI HDCP/HDMI GF9500GT 512MB PCIE כ.קול 8)7.1 OB ערוצים) סה"כ לתשלום 2,100.00 ש'ח

6. Started by UV1,

היי אני צריך מחשב לעסק - i5 8GB דל או לנובו + תחנת עגינה תקציב כ - 4000 שח מה בא בחשבון ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by zhaov,

אני חדש פה אז אני לא יודע בדיוק מה אני אמור לכתוב אבל בעיקרון, אני רוצה לקנות מחשב חדש שיוכל להריץ את המשחקים החדשים ביותר על הנתונים הטובים ביותר במחיר של עד 4-4.5k תודה מראש

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  8. Started by A.Iniesta,

אני לא יודע אם הנושא קשור לפה, אם לא תעבירו האם המחשב הנייד הבא: http://www.buy4less.co.il/productGroupsales.asp?f=1192&p=9 יריץ לי warcroft 3 ו-gta vice city אני חייב לדעת כי אני הולך לקנות כנראה את המחשב הזה הערב!!! תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  9. Started by Bartleby,

שלום למומחים ולמומחות, יש ברשותי מחשב נייד של ג'יגהבייט מדגם W468N. אני נתקל בתופעה ממש ממש מעצבנת. אחרי כמה דקות של שימוש במחשב הכרטיס האלחוטי פשוט נעלם. לא חיבורי רשת לא מנהל ההתקנים - כלום. כאילו הוא לא קיים. אי אפשר להתקין את הדרייבר כדי לזהות אותו שוב וגם אשף החומרה החדשה לא עוזר. זה לא קשור להגדרות של צריכת חשמל. רק כיבוי מלא (לא ריסטרט) של המחשב והפעלתו מחדש מזהים את הכרטיס שוב. אבל רק לכמה דקות עד הפעם הבאה שהוא נעלם שוב. אחרי חפירות רבות בגוגל גיליתי שצ'יפ ה-TPM (צ'יפ אבטחה שהתחילו להטמיע בניידים חדשים) עלול לגרום לבעיה. ניטרלתי אותו בביוס ועכשיו הכרטיס מצליח להישאר דלוק אבל זה רנדומלי. אני יכול לכבות, להדליק וזה שוב חוזר, למרות שההגדרה מנוטרלת מהביוס. אני על ו…

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  10. Started by ronbubl,

שימושים כלליים עם דגש קל על משחקים (כרטיס מסך טוב עדיף) ואם ניתן מעבד i7.

11. שלום רב, אחרי שנים של ציפייה לדיאבלו 3 סוף סוף זה קורה! אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד, עדיף כמה שיותר קל (רציתי 12-13 אינצ' אבל הבנתי שזה לא ריאלי - אז לכל היותר 15 אינצ', עדיף פחות). אני עוברת בקרוב לארה"ב, שם גם ארכוש את המחשב, כך שלא חשוב לי השירות בארץ. המחיר מאד גמיש. ברור לי שהבעיה העיקרית היא כרטיסיי המסך, אני לא מבינה בזה דבר, ואמנם יש את רשימת הכרטיסים הנתמכים כאן: http://us.battle.net/support/en/article/video-card-support-for-diablo-iii אבל הכרטיסי מסך שראיתי בלפטופים לא מופיעים, ואין לי מושג כיצד להשוותם למה שכן מופיע. כרטיסי מסך שנתקלתי בהם: lenovo y series: NVIDIA GeForce GT 555M 1GB graphics AMD Radeon™ HD 7690M 1GB graphics dell 15 xps: NVIDIA® GeForce®…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by noam142,

שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה בלפטופ lenovo t61 כאשר מדליקים את המחשב נדלקת הנורה של מצב שינה ( המסך לא נדלק ) והמחשב נשאר במצב הזה.. ניסיתי להסיר את הסוללה, להסיר HDD וזיכרון ואפילו להוציא את סוללת הBIOS, שום דבר לא עזר .. יש לכם רעיון כיצד ניתן להעיר את המחשב ?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  13. Started by Mentally ill,

צריך מחשב ב-3K הכולל מסך (אם אפשר אז דק) שכולל צורב ומקלדת ועכבר. הוא אמור לשמש לאינטרנט אז צריך הארדיסק גדול יחסית (80 ג'יגה),שיהיה גם לסרטים וקצת למשחקים (לא כבדים במיוחד..) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  14. שלום אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי השימוש של המחשב הוא משרדי ואני ישתמש במחשב לפעמים אז חשוב לי גם שיריץ משחקים בצורה סבירה.. התקציב כמו שכתוב למעלה 2500-3500 וזה הדברים החשובים שיהיו: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים) ,צפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אם לא פוגע במפרט אז USB 3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם לא פוגע במפרט עדיף שכן *…

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  15. כך שאדע האם כדי באמת באמת לחכות ולהתאפק או שמא אלו המחירים לבערך חצי שנה - שנה קרובה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  16. Started by sherlock1212,

שלום אבקש לבנות לי מפרט למשחקים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD MW3 ומשחקים כבדים אחרים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  17. Started by m4x,

לא רלוונטי.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  18. Started by rbu99fm,

שלום, אני צריך מחשב לעבודה עם תוכנות אופיס בלבד... האם המחשב הבא עונה על הדרישות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=342&CatCode=1 שאלה חשובה: מה זה מעבד קונרו??? תודה מראש...שי

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  19. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שמיועד בעיקר לעבודה בתיכנות וגרפיקה, אבל הייתי רוצה שהוא גם יוכל להריץ משחקים חדשים, התקציב הוא עד 6000 ש"ח. המטרה של המחשב היא בעיקר תוכנות כמו פוטושופ, דרימוויבר, ויזואל סטודיו ו 3dmax, אבל אני רוצה שהוא גם יוכל להריץ את המשחקים החדשים ביותר בצורה סבירה. לא צריך ציוד היקפי בכלל כולל הארד דיסק, מה שאני צריך זה את החומרה המרכזית של המחשב, כלומר, מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, ספק וזיכרון, אני מעדיף מעבד מרובע ליבות. לא איכפת לי שירעיש או שיעבוד במתח גבוה, לא יודע לגבי OC, אצלי זה עדיין נתפש כמשהו שעושים עם הלחמות של כל מיני נגדים על הכרטיס עצמו, ככה שאני לא יודע איך זה עובד היום ואם זה שווה את ההוזלה במחיר, אני אשמח אם יאירו את עיניי. התיכנון הוא …

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג אלא אם כן זה ממש הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, שיריץ את המשחקים המודרניים (Crysis. BattleField על הגדרות גבוהות ככל האפשר בהתאם לתקציב הניתן לכרטיס מסך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC עדיפות למעבד תוצרת Intel, וכרטיס מסך מבית ATI. תודה ויום טוב!!

21. Started by pesso11,

אני צריך השוואה בין שני מפרטי גיימינג.בבקשה תתייחסו לכל אחד מהמרכיבים במפרט וגם תגידו מה יותר מתאים לגיימינג. שימו פחות דגש על המחיר ויותר על המרכיבים בבקשה.מפרט 1:מ-TMS מעבד - Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray 953 ש"ח קירור למעבד - ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL 55 ש"ח לוח אם - MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 315 ש"ח מארז - Gigabyte LUXO X10 Black MidiTower ATX 3x 120 MM FAN TOOLESS USB 3.0 243 ש"ח ספק כוח - SeaSonic ECO 500W Active PFC, 2X PCI-E 6/8, 34A / 12V Single Rail 220V Only 290 ש"ח זיכרון - Kingston 4GB 1600 120 ש"ח קשיח למחשב שולחני - WD 500GB Sata 3 Caviar Blue 338 ש"ח כרטיס מסך - Sparkle GTX650 1GB GDDR5 HDM…

22. איזה מארז כדאי לי לקנות שיהיה יפה ומותאם למודינג (חלון שקוף) תקציב עד 600 ש"ח

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  23. CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1425.15 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 Motherboard (Athlon64, DDR400, 5.1 Sound,SATA RAID, LAN, USB 2) [ ¤ 598.56 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Series Retail Memory [ ¤ 730.62 ] 1 Hard Disks : Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 679.47 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Gigabyte 16/48 Retail [ ¤ 195.02 ] 1 מחיר- ¤ 5158 המחשב מיועד בעיקר למשחקים. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  24. המחשב ישמש למסנגר אייסיקיו, וכו' ..... בנוסף אני רוצה לראות טלוויזיה במחשב וצריך כרטיס טלוויזיה. אני צריך גם ראוטר אלחוטי, וכרטיס רשת אלחוטי, כי יהיו לנו 2 מחשבים (אחד נוכחי ישן, והחדש שעכשיו אנחנו קונים). צריך את כל החלקים וגם מסך. אני צריך גם בנוסף צורב DVD , מקלדת ועכבר לא אלחוטיים, מעבד, לוח אם, הארד דיסק, כרטיס מסך, כרטיס קול. אני רוצה גם מסך דק LCD 17 אינץ של LG מהדגם הבא : L1970TRוLGו החשב לא ישמש לצרכיים גרפיים או למחשקים כבדים. אני צריך חנות מאיזור השרון (רעננה)....

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  25. Started by Dimebag Darrell,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 בעיקרון. רק אפשר לחרוג ל3500 או קצת יותר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמו שאמרתי. אפשר לחרוג. אז אני מניח שכן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא להגיע ל3800. התקציב בגדול הוא 3000 לא לשכוח חח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הוא לסאונד בעיקר(קיובייס ופרוטולס). וגם ללינוקס (אובונטו/דביאן) ככה שחשוב שכל החומרה תתמוך. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשחקים בכלל! שהכרטיס מסך יהיה מובנה בלוח/מעבד! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 אני חושב. לא …

• 1 תגובה
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.