עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by אייל1,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ₪ חריגה עד 4000 ₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עבודה משרדית, עבודה עם אתרים ומצגות (לעיתים כבדות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, 14'', רצוי כמה שיותר קל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

2. אוקי.. חשוב לי השקט זה למשחקים הכי כבדים שיש(קרייסיס,קוד4,אסיין קרייד)ועל רוזולוציה גבוהה.. אני יקח מעבד 4 ליבות (עוד מעט ה-2 יעלמו,וזה מבאס לקחת משו חדש ואז אחרי חודשים-שלוש זה מהדור הקודם) מה עדיף אינטל או amd ?הפהנום זה ארבע ליבות אמיתיות והאינטל לא..אז מה עושים? זיכרון 4 גיגה.. 250 הארדיסק יספיק מעל ומעבר.. כ.מסך לא יודע עדיין =\ מסך " 19 נראה לי יספיק[=.. יאללה.. תודה לעוזרים חברים!

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  3. אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד קטן וקומפקטי אשר ישמר ב 90% לעבודה משרדית אינטרנט אקסל וכו' אבל חשוב שתיהיה לו יציאת HDMI אני רוצה שהמחשב עצמו יהיה קטן וקל שיהיה נוח לנסוע איתו ולהסתובב איתו בכל מיני מקומות. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. מה אתר אומרים על הדגם הזה: Inspiron 1545 T6500 ATI http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-mini-10-n270.htm אשמח לקבל המלצות נוספות תודה מראש נועם.

4. שלום לכם. הייתי רוצה מפרט בכ- 2000-2300 שקל שאיתו אני יוכל לשחק משחקי רשת טוב (בלי גרפיקה מידי כמו CS ועוד...) מפרט שאיתו אני יוכל לצלם סרטונים של המשחקים ב FRPAS על 100-95 FPS וגם שאני יוכל להשתמש בתוכנת העריכה Sony vegas 8 בצורה הטובה ביותר בלי תקיעות. *עוד משהו: יש לי מחשב ישן ישן (4.5 שנים) שאיתו אני עובד עכשיו והוא ממש גרוע ועם חלקים גרועים ומינימלים. האם שווה להחליף את המחשב כולו או רק לשדרג מספר חלקים? מה יצא לי בפחות כסף בסופו של דבר? תודה!

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  5. 1. לא חובה לנצל את כל התקציב, ניתן לחרוג ב 1K 2. השימושים הצפויים של המחשב: א) Internet Browsing - תדיר ב) Office - תדיר ג) Sony Media Server לטובת Streaming HD ל PS3 (ה PS3 משמש כ סטרימר ל HD). בהקשר זה חובה תמיכה ברשת WIFI-N - תדיר. ד) תמיכה מינימלית בגיימינג (PRO EVOLUTION) - מזדמן 3. ברשותי מסך מקצועי תומך 1080p 4. שקט למדי - פה ניתן להתפשר בטווח 5-10. 5. ללא תוכנות. HW בלבד 6. אופצית שדרוג לזכרון בלבד תודה!

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  6. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייח לתוכנות גרפיות בעיקר solidworks קצת photoshop, illusrator אשמח לדעת מה הצעתכם

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by Notter,

היי אני כבר שבוע עושה lurking בפורום בשביל להתעדכן במה מומלץ לקנות והגיע הזמן שגם אני אפתח ת'רד משלי על כל פנים, בהתחלה רציתי להוציא 7 אלף רק על המחשב... אבל מהר מאוד התחוור לי שהמחירים של מחשבים טובים מאוד ירדו באופן משמעי מאז הפעם האחרונה שקניתי מחשב. ומה שאני יכול לקנות ב 7 אלף, אני גם יכול לקנות ב 5 וזה יחזיק לי בערך אותו זמן, כמה חודשים הבדל... על כל פנים, לעניין. יש לי דילמה בין מחשב עם מעבד Ci7, לבין הדו- E8400 וזה הבדל של 2000 שקל... אבל השאלה עד כמה יהיה הבדל בביצועים בנוסף לכך, אני רוצה מחשב יחסית שקט. עד אם מישהו מכיר את המארז, אשמח אם תוכלו לומר לי עד כמה שקט הוא. דבר אחרון, מסך 22 אינצ' רחב. אני חשבתי על T220P של סאמסונג המחשב מיועד למשחקים בעיקר, …

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  8. צריך המלצה למפרט לצורכי 3D MAX ותוכנות של ADOBE (אפטר, אילוסטרייטור, פלאש...) ללא מסך וציוד היקפי נלווה. המחשב לא מיועד למשחקים אם זה משנה וגם לא מתוכנן OC. מחפש מפרט שיריץ בצורה חלקה את התוכנות האלה ל-3 השנים הקרובות.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by Igorr13,

היי, אני מחפש מחשב נייד, שיהיה מספיק חזק בכדי שיוכל להריץ משחקים כמו אססין קריד 3, bf3, dishonored וכו׳ באיכות טובה וביצועים טובים. התקציב שלי זה בסביבות ה5ת אלפים וראיתי כמה הצעות מה שהכי משך לי את העין זה מחשב של אסוס בבאג שהמפרט שלו הוא כזה: Intel core i7-3610m Windows7 premium 15.6 hd color shine LED 8gb RAM DDR3 1333mhz Hard drive 750gb 5400rpm G-force 630m 2gb מערכת קירור icecool יציאות ליו אס בי וכו׳. המחשב הזה עולה 5040₪. עכשיו השאלה שלי היא באיזו איכות ירוצו עליו המשחקים שהזכרתי מקודם בכלל כל המשחקים החדים שיוצאים בתקופה האחרונה? תודה מראש על העזרה. איגור.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  10. שלום, אשמח לקבל חוות דעת על שני המפרטים הבאים במטרה לבחור את היותר מוצלח מבחינת ביצועים (למעט היתרון הכספי של המפרט השני): מפרט 1:---------------------------------------------- מעבד: אינטל, Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB (מחיר 1180) לוח : P5B-VM SE s775 Conroe, G965, DDRII 800, PCI-E, VGA : (ASUS (מחיר 590) זכרונות: 2 יחידות של‏ DDR II 800 1GB Kingston Value (מחיר 730 ) דיסק: דיסקים קשיחים‏ Western Digital250GB 7200RPM, 16MB, SATA II (מחיר 330) מארזים‏ HECHEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) (מחיר 245) ספק: ספקי כוח‏ HEC450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin (210) סה"כ - 3285 מפרט 2:---------------------------------------------- ¤1,258 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6…

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by eladsh,

שלום אני צריך מפרט לחבר בתקציב של 4500 ש"ח הוא רוצה שזה יפעיל לו משחקים בסיגנון של CRYSIS BIOSHOCK וכן הלאה המחשב בעיקר למשחקים בלי ציוד הקיפי ואני רוצה מפרט אחד לאוברקלוק ומפרט אחד ללא תיכנון של אוברקלוק תודה

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by stiassny,

שלום לכולם. אני דיי חדש פה אבל אני מבין שיש פה לא מעט תותחים. אני צריך עזרה במפרט למחשב, אני יודע שהתקציב שלי (2000 ש"ח) הוא נמוך אבל זה הסיפור: מבחינת כרטיס מסך יש לי כיום Nvidia Geforce 7600 GS - AGP שקניתי ממש לא מזמן לפנטיום 4 2.4 GHZ שיש לי, אז אין לי כוונה לקנות כרטיס מסך חדש. מה שאני מחפש זה מארז, מעבד, לוח אם, זכרונות, והארדיסק. כן חשוב לי שאני יוכל להריץ משחקים כמו שצריך! ואם כבר אני משדרג קצת את המחשב שלי אז אני ילך על כפול-ליבה. השאלה היא איזה לוח אם גם יעבוד עם הכרטיס מסך שיש לי היום. כונן DVD ושטויות כאלה לא צריך לקנות במיוחד כי זה כבר יש... ככה שכמה שקלים זה חוסך לי. תעזרו לי בבקשה! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by darkman,

המחשב יהיה בעיקר לסרטים, גלישה, ומשחקים. יש מסך DELL 22' רחב. מה עדיף? מבוסס INTEL או AMD? או הצעה שלכם... בתודה. מבוסס AMD: יצרן Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM ¤321 1 יצרן Gigabyte GA-MA78G-DS3H ¤454 1 יצרן Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail ¤852 1 יצרן G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ ¤433 1 יצרן Compucase HEC ATX VER 2.0 2 fans 500TRT 24PINS ¤292 1 יצרן Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤170 1 סה"כ מוצרים: 6 סה"כ: ¤2522 מבוסס INTEL: יצרן Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM ¤583 1 יצרן Gigabyte GA-P35-DS3L ¤454 1 יצרן Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail ¤730 1 יצרן G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ ¤4…

14. Started by Guy Reshef,

למה כל המעבדים הם i3?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  15. Started by oren778,

לא מצליח להתקין כרטיס רשת בלנובו R61I מישהו יכול לתת לי מאיפה..

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  16. שוב שלום ! רצוי אך לא חייב שיהיה בינהם רשת. אגב אנחנו מאיזור חדרה ומעוניינים לקנות מחנות בסביבה.... תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by yanivl69,

היי, זקוק לעזרה בהרכבת מחשב : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעוד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא גיימר כבד,הרבה תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימר קל/בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מפרט כולל מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות תודה מראש! 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך וכדאי אז כן לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 300, במידה ויש הצדקה אמיתית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS , Americas Army , Gunz Online , Call Of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1020 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא ... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1…

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by hardware maniac,

שלום לכולם,לפני שאני מתחיל אני חייב פה הסבר קצר מכיוון שפתחתי פה בפורום שני נושאים בקשר לשדרוג, לאחר לבטים רבים החלטתי למכור את המחשב הישן ולקנות אחד חדש. ניסיתי למחוק את הנושאים הקודמים כדי למנוע הצפה מיותרת אך ללא הצלחה בעשור האחרון קניתי שני מחשבי גיימינג חדשים,זה יהיה השלישי. הראשון היה בסכום של 8K,השני ב6K והשלישי מתוכנן להיות ב6K אך אפשרי חריגה של 500 שקלים אם באמת יש צורך. הסיבה שרשמתי על המחשבים הקודמים היא שהם באמת עמדו במשימה והחזיקו בכבוד שנה וחצי לפחות כמחשבים חזקים ואפשרו לי להריץ את המשחקים החדישים בשוק, זו המטרה של המחשב הזה. כמו שחוקי הפורום מצווים,הנה השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שלנסות לחסוך,אך לנצל את …

• 9 תגובות
    • 620 צפיות
  20. היי, אני צריך בדחיפות המלצה למחשב נייד בגודל 13.3" עבור לימודים. תקציב: 600-700 דולר. דרישות: אמינות, חיי סוללה, קל משקל, אחריות תקפה בישראל ועדיפות ענקית למסך מט. מכיוון שאין כוונה לשחק במשחקי מחשב, חשבתי ללכת על קונפיגורציה של מעבד i5 המהיר והחסכוני וללא כרטיס מסך נפרד. ממש התלהבתי מהדגם הזה- http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2390893,00.asp?tab=Specs#fbid=E4mFuusPBGG שבגרסת ה-i5 עולה 700 דולר. אבל נדמה לי שמרוב שהוא חדש אין אותו בחנויות גדולות (חנות שאליה אני יכול לשלוח את החבר שנמצא כרגע בחו"ל, למשל B&H). אשמח למשהו בסגנון. המון תודות.

21. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שלא יעלה על ה-4500 ש"ח עדיף אפילו פחות. אז ככה.. דרישות מינימליות : מעבד : Core 2 Duo 7400 ומעלה כרטיס מסך : Geforse 7400 ומעלה גודל מסך : 15.4 ומעלה כונן קשיח : 160 ג'יגה ומעלה משקל הנייד ממש לא משנה לי. וזמן הסוללה גם ממש לא משנה לי... המחשב יהיה בעיקר להרצת משחקים קלים וגלישה באינטרנט. מדי פעם אני יירצה לשחק במשחק נחמד אז אני צריך שהוא יריץ לי משחקים לפחות ברמה של COD4... לא אכפת לי מאיכות התצוגה אבל העיקר שהמשחק לא ייתקע לי באמצע... עדיף שיהיה בלי מערכת הפעלה ואם זה אם מערכת הפעלה אז שיהיה XP... המממ... מומלץ שיהיה מ-KSP זה החנות הזאת נמצאת 5 דקות מהבית שלי... אבל כול חנות תיתקבל בברכה מחכה לתגובות.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין בלקנות מחשב חדש. אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט; כבר שנה לא התעדכנתי כך שאין לי מושג מה מומלץ יותר ומה פחות. 1. תקציב 3700 עם אפשרות לחריגה קטנה, עד 300. 2. מטרות המחשב: משחקים (לא ברמה של גיימר מקצועי, סרטים, עבודה משרדית וכד'. 3. ציוד היקפי - מסך בלבד. ( 19") 4. נושא הקירור ושקטות המחשב חשוב. (!) 5. לא צריך מערכת הפעלה. 6. האם חשוב שקט? עד כמה? לא מתכון לעשות OC תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  23. שלום לכולם אני צריך מחשב נייד לצרכי גלישה באינטרנט,ופתיחת קבצי וורד.אני נמצא הרבה בדרכים,ולכן המחשב הזה חשוב לי על מנת לתקשר עם הקרובים לי.[יש לי מחשב נייח בבית]. גודל המחשב הרצוי הוא עד 15 אינץ. אני מעדיף לקנות מחשב של דל כי יש לי אפשרות לקנות זאת מהם דרך האתר שלהם באמריקה.[אני חושב לקנות גם מחשב שהוחזר על ידי לקוח..] התקציב הוא:עד 300-500 דולר,עדיפות לכמה שיותר פחות. כמו שאמרתי המחשב ישמש נטו לצורכי גלישה באינטרנט ולא מעבר לכך.לאחר קניית המחשב אני אקנה התקן USB לצורך התחברות לאינטרנט דרך אחת מחברות האינטרנט באמריקה. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין,נוח,מקשים נוחים,ושישמש אותי ל-3-4 שנים הקרובות. בתודה מראש שי

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  24. לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 465 1 465 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5 650 1 650 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II 570 1 570 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Price Units Total Freezer 7 Pro (LGA775) 115 1 115 מארזים‏ CoolerMaster Price Units Total CM 690 Black (No PSU) 335 1 335 ספקי כוח‏ Thermaltake Price Units Total ToughPower W0116 750W PFC (24pin) 670 1 670 עכברים‏ Logitech Price Units Total RX1000 Laser Mouse 95 1 95 רמקולים‏ Price Units Total X-Mini Mono High Quality Capsule Speaker 95 …

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  25. מארז מארז איכותי ביותר עם פח עבה כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות 3 שנות אחריות לספק הכח שדרוג למארז מותג SilverStone דגם SST-PS01B-W בעל דלת צד שקופה רק 335 ש"ח מעבד Intel® Pentium® Dual-Core E2220 אחריות לכל החיים לוח אם מותג מתוצרת Asus P5NSLI צ'יפסט nForce 570SLI תומך בטכנולוגית SLI !! חיבור 2 כרטיסי מסך במקביל !!! מיוחד לגרפיקה מתקדמת ולמשחקים כ. קול 5.1 כ. רשת 10/100/1000 יתרון חשוב: 3 שנות אחריות ללוח האם דיסק קשיח 320GB SATA II 7200 RPM 16MB (Hitachi, Western Digital, Seagate) זכרון פנימי 2048MB (2GB) DDR II 667MHz - ניתן לשינוי אחריות לכל החיים. כ.רשת אלחוטי TP-Link חיבור USB 3 שנות אחריות ב-63 ש"ח בלבד כ.טלוויזיה+שלט+רדיו AVerMedia מותאם למדיה סנטר ב…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.