ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,360 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה למפרט לצורכי 3D MAX ותוכנות של ADOBE (אפטר, אילוסטרייטור, פלאש...) ללא מסך וציוד היקפי נלווה. המחשב לא מיועד למשחקים אם זה משנה וגם לא מתוכנן OC. מחפש מפרט שיריץ בצורה חלקה את התוכנות האלה ל-3 השנים הקרובות.
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל את חוות דעתכם בעבור המפרט שהכנתי לי באייבורי. יכול להיות שישנם חלקים שאני צריך להחליף ואשמח לקבל עזרה . תודה! התקציב העד 5,500... המפרט נועד לקאונטרסטרייק סורס , באטלפילד 3 , וקרייסיס 2. מסך led\lcd 2ms וניגודיות טובה בעד-900 ספק כוח - 345שח enermax naxn 500w עכבר- Logitech G300 GAMING מעבד - FX-SERIES 6100 AMD לוח אם - Gigabyte GA-990FXA-UD3 כרטיס מסך - Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 PCIe זכרון-זכרון G.Skill Sniper F3-12800CL9D-8GBSR דיסק קשיח Western Digital WD Caviar Blue WD5000AAKX
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר(Sketchup,Vray,PhotoShop) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא א…
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב מ- rsm. תתנו לי חוות דעת על המפרט אם הוא טוב לגיימינג. להריץ משחקים על high. לגבי הכרטיס מסך, אני לא מחפש משהו חזק יותר, ה- hd5750 יריץ לי את כל המשחקים של השנה שנתיים האחרונות ככה שאני לא מחפש את ה- hd 6850 או טובים יותר, בעוד שנתיים נקנה כרטיס חדש. אני צריך שתעזרו לי לבחור לוח אם מתאים הכי זול וטוב שיש, אין לי מושג מה לבחור. אם יש לכם שיפורים למפרט שבניתי ב- 100 200 שקל אז בבקשה. תודה לעוזרים[table] [tr] [td] [/td][/tr][/table] [/t][/t] [table][tr][td]Transcend 4GB DDR3 1333Mhz [/td][/tr][/table] 121.00 ₪ 1 [table][tr] [td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td] [/td][/tr] [tr] [td] [/td][/tr][…
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1160 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1135&ID=1552כמות: 1 - לוקח מהמחשב הישן לוח אם: Gigabyte Z77X-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪790 מארז: Thermaltake Overseer RX-I VN700M1W2N http://www.ivory.co.il/Thermaltake_Overseer_RX-I_VN700M1W2N.html כמות: 1 - מחיר: ₪490 ספק כוח: לא סגור על איזה ספק לקחת, מחפש ספק של Seasonic. כמות: 1 - מחיר: ₪ זיכרון: Corsair 2x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 http://ksp.co.il/?uin=15466 כמות: 1 - מחיר: ₪400 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata I…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לוח אם: intel dh77df כרטיס מסך: [table][tr][td][table][tr][td]MSI GTX660 TI 2GB HDMI POWER EDITION [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]האם הזכרון הבא יכול להתאים לו? [table][tr][td][table][tr][td]Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]ומה לגבי מארז\קירור\ספק? למישהו יש המלצות? שימו לב - יש לי כרגע את הלוח אם הזה+מעבד+SSD מחבר, אז אני לא יכול לקנות רכיבים בהנחה של "בקניית מחשב חדש בלבד" תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
ואם לא - האם יש שיטה אחרת להקלטה ע"י חיבור מכשיר חיצוני? (זה לא צריך להיות מוסתר)
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMAUER ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוצה שGTA V שצריך לצאת יעבוד חלק ובטרפייל 3 GTA IV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3.…
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח, לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בייחוד, שיהיה בנוי להריץ משחקים שייצאו גם עוד שנתיים, גם אם לא על ההגדול הכי גבוהות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, SC2, WOW וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך, כך שזה בהחלטתכם. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר להוציא בתקציב הזה 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לא לעבור יותר מדי את 4100 ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח נוספים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop , sony vegas השימוש הוא בעיקר חובבני. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, SC2, diablo 3, tf2, call of duty, ac3 bioshock infinty ועוד משחקים חדשים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 - 23 אי…
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? תכנות, צפייה בסרטים באמצעות חיבור למסך חיצוני ורמקולים, משחקים בקטנה * גודל המסך? לא פחות מ13 לא יותר מ15.6 עדיף מאט לא קריטי * רזולוציית המסך? לא מעניין אותי (רוב הזמן יהיה מחובר למסך חיצוני) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אני ממש אוהב את הנקודת שליטה הזאת כמו שיש בlenovo * משקל רצוי? לכל היותר 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך וזה חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או מיני זה חובה, רצוי USB3 * Bluetooth? צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא מעניין אותי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למער…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
א1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (החדשים ביותר על האיכות הגבוהה ביותר) וגם תכני hd וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta pro cod assasins creed far cry 3 max payne 3ובעיקרון כל משחקי הפעולה/ ספורט החדשים ואלה שיאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך סמסונג 21.5 מסתבר שהוא FHD למרות …
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכות וידיאו AVID AFTER כבדות ומשחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גם לבית ולפרנסה AVID ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3-4 וקרייסיס 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
המפרט המבוקש בעצם די פשוט, אבל התוכנות ומה שמסביב, מכפילים את מחירו. אז ככה, המפרט/הסכום מחולק ל-4 קטגוריות: 1. מחשב - 3,000 2. מסך -1,000 3. תוכנת הפעלה ואופיס כ-1,200 4. ציוד היקפי - כ-300 חריגה כללית - 500 אל-פסק מחוץ לחשבון הזה, אל-פסק זה ביטוח 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש”ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לחסוך, אבל בלי להתפשר על איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט למכורים - מלנתאלפים חלונות ולשוניות, כולל כמה אופיס, בו זמנית ובמספר דפדפנים - Office - מסמכים עם תמונות (ורצוי שתמונות תפתחנה בזריזות) - סרטים ברזולוציה HD …
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת נייד 17.3 אינץ לסבא וסבתא שלי. כמו שאתם יכולים לשער אין להם צורך במשהו מאוד יוקרתי וחזק אבל הם רוצים שיהיה כן איכותי ובעיקר מהיר. הוא בעצם ישמש כמחשב הבייתי שלהם- הם לא מזיזים אותו ממקום למקום אז המשקל של הלפטופ לא בעייתי (והם בודאות לא רוצים נייח). התקציב הוא עד 3500 ש"ח ואם יש משהו קצת יותר זה גם בסדר. פרט לכך אני לא כל כך יודעת עוד איזה נתונים להגיד... אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות... תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עד 3900 לעבודה משרדית בלבד, עם אחריות גבוהה ככל האפשר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב עד 2300 שקל כולל מסך אפשר להוסיף עד 200 שקל עוד אבל מומלץ שלא מטרת המחשב הוא לשימוש ביתי+ קצת משחקים לא כבדים + אינטרנט. המסך יכול להיות מינימום 19 אינץ המחשב צריך להיות שקט ושיהיה לו קירור טוב יחסית תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני רוהצ לקנות מחשב חשבתי להשקיע בו 13K אבל זה סתם בזבוז אז הרכבתי מחשב שייתן לי מקסימום ביצועים שיריץ הכל למשך זמן בסכום נורמלי +.. הנה מה שהבאתי חוות דעת חשוב להזכיר שאני עומד לרכוש מסך 24 T240 מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box ¤1544 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9400 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤655 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39458 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤355 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce GTX 280 1024MB PCIe ¤2593 …
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מעבד Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוח אמ GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרון 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 800mhz כרטיס מסך MSI HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E אני צריך של גיגה אז אם אין להודיע ואם יש של חברות אחרות גם להודיע קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA קירורים קירור למעבד! עם דגש Thermaltake DuOrb משחה טרמית Thermalright Thermal Paste מארז NZXT GUARDIAN 921 Series Steel Mid Tower Black Case ספק Thermaltake TR2 Power W0101 550W Silent (24pin מסך SAMSUNG T220P 22'' LCD 2ms DVI WideScreen ואם אין של 2 אז של 5 MS מקלדת Logitech Internet 350 Keyboard B…
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
5 דברים חשובים: א.לא מתוכנן OC ב.הדילמה שלי היא בעיקר לגבי הספק שיותאם ל4890 ושיהיה שקט אם אפשר ג.זיכרון סביב מחיר של 300+- ד.אין לי צורך בשאר הציוד (HD,מארז,צורב וכו') ה.מארז נוכחי Thermaltake XASER Intel Core 2 Duo E8400 (S775) 3GHz 1333MHz FSB 6MB Cache arctic Cooling Freezer 7 PRO Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard Radeon HD4890 1GB 256bit (למעשה ראיתי פה ושם שיש כאלה שמעדיפים את ה-Phenom של AMD על פני ה E8400 אבל אני צריך את המחשב בעיקר למשחקים ומעט לקידוד/גרפיקה מה גם שאני זורק מעבד של 3200+ של AMD כך שבא לי לעשות את המעבר לאינטל - אני מקווה שזה לא קריטי)
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקבש מכם המלצות למחשב נייד שיהיה כמה שיותר קרוב בביצועיו ל- Toshiba Statellite x200-21T רק עם מסך 15 אינץ' ובמחיר של עד 4500 ש"ח ואם אפשר אז אפילו זול יותר. המחשב ישמש בעיקר לצורכי עבודה והרצה של תוכנה לעריכת מעגלים מודפסים(PCB Design) של חברת Cadence הנקראת Allegro. הסיבה שאני מבקש מחשב שיהיה זהה בביצועיו לדגם שציינתי היא שבעבר עבדתי עם מחשב זה ואני יודע שהוא "סיפק את הסחורה" אך אם לשיקולכם ניתן להסתפק במפרט פשוט יותר שיבטיח עבודה נוחה וחלקה אשמח לקרוא המלצות גם בכיוון הזה. קישורים רלוונטים: מפרט של Toshiba Statellite x200-21T http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=EU&com.broadvision.se…
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
האם מישהו יוכל לעזור לי לבנות מפרט לחבר שלי שישמש אותו למשחקים,פוטושופ ולעבודה משרדית,וכמו שצויין בכותרת תקציב עד 3000 שקל. בלי OC,בלי ציוד היקפי ובלי מסך ,סוג המארז אינו משנה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הזמנתי נייד של HP וראיתי באתר שהזמנתי ממנו שרשום שהFBS 800 קראתי בפורום על מעבדים והיה רשום שמעבדי T5800 באים עם FBS 667 האם זו טעות של האתר ? או שיתכן גם מצב כזה ?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני צריך המלצה למחשב מינימאלי לאופיס\אינטרנט על XP, הדילמה הגדולה שלי היא לגבי המעבד והלוח, נראה לי שעדיף AMD בתקציב הזה. כמו כן מארז עם ספק איכותי עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל (כאמור ללא כרטיס מסך וארד-דיסק, ילקח מהמחשב הקודם) תודה
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-