ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
שימושים: אינטרנט (הרבה טאסים וכאלה..), אופיס, הורדות, משחקים קלים עד בינוניים מינוס. תקציב: 1500 שקל מזומן, חריגה של 100-300 רק אם צריך.. אבל לא יותר המחשב יהיה אצלי לשנה-שנה וחצי.. ואז נחליף אני הולך לקנות את המחשב מאייבורי **צלצלתי לאייבורי והם אמרו שבאתר שלהם זה רק מבחר מצומצם, הם אמרו שבעיקרון ש להם הכל, ככה שלא חייבים לתת שדרוגים מהאתר שלההם.. חשבתי (הכי משתלם) זה לקחת את אחת ההצעות שלהם ולשדרג ממש רק את מה שצריך Intel: http://ivory.co.il/category.asp?catcode=1 AMD: http://ivory.co.il/category.asp?catcode=3 מי משתלם ועדיף יותר בשוק הזול מבחינת מעבדים.. ? דבר נוסף, מישהו יודע איזה מארז וספק מקבלים בחבילות הזולות שלהם..? חשוב לי שהמארז לא יאיר (כל הלדים של המאווררים, ש…
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
תקציב: 2500 ש"ח. צריך מסך 17 אינץ' (לא חייב LCD בכלל), צורב DVD פשוט וסט פשוט ובסיסי של מקלדת ועכבר בנוסף לכל החומרה הבסיסית כמובן. לעבודה רגילה במחשב (אינטרנט, מסנג'ר, סרטים, צריבות, וורד....) ומעט משחקים. ניתן לחרוג בכ-100 ש"ח אך רצוי שלא. התקציב דיי חונק אבל לא צריך מחשב על, תודה. עריכה: עדיפות לקנייה בחנות Com4U.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום. כמו שאמרתי יש לי מחשב נייד 15.6 HP I7 ונראה לי שהטמפרטורות לא סבירות למרות שקניתי משטח קירור של טרמלטק עם מאוורר 23 אינץ למה אני מתכוון... HDD - בזמן שימוש צועק לי התוכנה של לקרר את הכונן מהר HDD-GENARATOR CORE - בין 56 ל 64 האם זה נורמלאי למחשב נייד I7 והאם יש דרך לשלוט על המאוורר המובנה שבמחשב ? שיעבוד קצת יתר ניסיתי עם speen fan אבל אפשר רק לנטר.... ובנתיים היא מראה לי שהכל עולה באש תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם ! אז אתמול קיבלתי את המחשב הנייד והתקנתי את כל ה דרייברים ל ווינדוס XP אבל יש לי בעיה יחידה עם הכרטיס רשת ! המחשב בא ביחד עם כרטיס רשת בשביל להתחבר למודם ישירות וגם רשת אלחוטית WIRELESS עכשיו האלחוטי עובד מצויין גלשתי כבר באינטרנט דרכו והשני לא עובד לי השם של הכרטיס רשת זה sis191 ethernet controller יש דרייברים באתר של ASUS הורדתי אותם ואני פשוט לא מצליח להתקין את זה ד"א באתר של ASUS כתוב בסוגריים שזה דרייברים גרסא בטא בשביל ווינדוס XP יכול להיות שזה גורם הבעיה ? דגם המחשב הוא Asus F5sl pro 50 series
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מטרת המחשב: להחליף מחשב מזדקן בן 5 שנים הנמצא כעת ברשותי. גודל המסך: אין צורך במסך העולה על 15" ומסך הקטן מ13" יהיה קטן מדי להערכתי. העדפה למסך ללא ציפוי משקף משקל רצוי: המשקל אינו מהווה גורם משפיע. האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. שעה-שעתיים תספיקנה. יציאות מיוחדות: אין לי כוונה לחבר את הנייד לדבר לבד ממסך CRT הנמצא ברשותי שירוץ ברזולוציה 1280x960. אין תכנון לרכוש מסך LCD טרם רכישת מחשב נייח. בלוטות: אינו מהווה גורם משפיע. גודל מינימלי של כונן קשיח: גודל הכונן הקשיח אינו מהווה גורם משפיע. הייתי רגיל בשנים האחרונות לעבוד עם כונן בן 120GB, כך שכל שיפור יהיה מבורך. צורב DVD: צורב, או כונן CD/DVD בכלל, אינו נחוץ. אך גם לא יזיק. אחריות בין-לאומית: אינה נדרשת. העדפה לחברה: אין העד…
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש מחשב נייח לעריכת וידאו עד תקציב של 4500 שח בערך (גמיש טיפה) לא כולל מסך ואביזרים נילווים, 1. תקציב 4500 שח עם גמישות קטנה ממש אם יש הבדל גדול באיכות 2. השימוש הוא לעריכת וידאו לא הכי כבדה (חתונות ארועים קליפים וכאלה חלק מהפוטייג הוא 4k וחלק 1080 וכאלה ) 3. לא צריך מסך או דברים אחרים רק פי סי 4. לא אין חלקים שאפשר להוסיף 5.לא חשוב השקט זה מחשב לעבודה 6.לא מתוכנן אוברקלוק 7.לא צריך מערכת הפעלה או אופיס או הרכבה 8.חשבתי לקנות מאייבורי או קיאספי אבל פתוח לכל הצעה 9.הקניה מתוכננת כמה שיותר קרוב (אפילו השבוע אם יש מבצעים מיוחדים ליום הבחירות ) 10.לא אין יציאות או חיבורים מיוחדים שנדרשים 11.כן…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קיבלתי מפרט למחשב MEDIA CENTRE מחנות שטוענים שהוא מעולה לסרטים כולל בלו ריי מעבד INTEL E7400 2.8Ghz 1066 3MB לוח ראשי Icedale uATX/DDR2800/FS1333 BLKDG45ID כולל יציאת HDMI , DVI , 8.1 קול , כרטיס רשת GIGA זיכרון פנימי 2GB DDR2 800 דיסק קשיח 500GB 7200 16MB SATA II צורב DUAL DVD X 20 SATA כרטיס מסך GE FORCE 9500GT 1GB מארז 140X370X420 MEDIA CENTRE USB FRONT כרטיס רשת אל חוטי מחיר כולל 2500 ש"ח לא ראיתי שאצלכם במומלצים נמצאים מעבד ולוח אם כאלה אפשר לקבל את דעת המומחים ? כמו כן ראיתי איזה מארז זה עדיין מנסה לברר איזה סוג הוא ! תודה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
[pre]1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תקציב עד 3000 ש"ח, לנסות לחסוך אבל לא על חשבון ביצועים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש עיקרי למשחקים, אינטרנט ועריכת מסמכים, יש לי מסך 20 אינטש כך שרזולוציה היא 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט.[/pre][pre]צריכה הכל חוץ ממסך וציוד היקפי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מ…
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
המפרט הבא, תקציב של 2300: http://www.tms.co.il/preview/spec/exqd1jby אין מסך FHD, איך IV יעבוד בו? וסימס יפעל ממש חלק, נכון? לא צריך קשיח... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3500 venice s-939 ABIT AN8-Fatality SLI nforce 4 s=-939 Leadtek PX7800GTX Extrim TDH My vivo PCI-E 256MB Enermax 420w EG425P-VE Westerm Digital 200GB 7200 RPM 8MB BUFFER S-ATA II HDD Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler DDR-RAM 512MB SAMSUNG (כמות-2) LG1750HQ (8MS) DVI LCD MONITOR "17" A-TOP ALIEN Aluminium silver+LCD+2 LED מה דעתכם???
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מישהוא יכול בקשה להסביר לי איך לתפעל את המסנגר בASUS 700??
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, מתכנן לקנות מחשב גיימינג נייח שיריץ משחקים ברמה של פאבג'י ברמה קצת יותר מבינונית וגם שיתפקד כמחשב רגיל לדוגמא יוטיוב אינטרנט פייסבוק... תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-4000 חריגה עד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - cs go, call of duty black ops 4, pubg, far cry 5 וגם יוטיוב וכל מה שמחשב רגיל עושה... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה ח…
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
להחייאת הפורום פתחתי באתגר : הרכבת מפרט לOc הגבוהה ביתר שאפשר להגיעה אליו בנוסף נכניס לו כרטיס מסך 8800 320mb שגם יעבוד בסטנדרט של המשחקםי החדשים... ללא קירור מים... אוקי זה המפרט הראשוני שחשבתי עליו... מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ¤ 764 1 קירור למעבד Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support ¤ 260 1 ספקי כוח Corsair 620W 50A @ 12V CMPSU-620HXEU EPS 12V Modular ¤ 911 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 50 2 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 Dominator DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C ¤ 1181 1 קשיחים…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פרטים על תקציב: תקציב: 1500 חריגה מקסימלית: 2000 מה השימושים של המחשב העתידי : עבודה משרדית, עבודה גראפית ציוד היקפי : ללא ציוד הקפי. מערכת הפעלה : 64BIT חנות : איזור מרכז עדיף בקירוב לראשון לציון הרכבה : בלי הרכבה צורב DVD :כן נפח דיסק קשיח רצוי: 250 ומעלה הערות ובקשות מיוחדות: עדיפות למעבד חזק core 2 quad לפחות, לוח אם חזק עם 4 סלוטים לזיכרון, ספק חזק וקירור טוב למעבד. כל השאר פחות חשוב (כרטיס מסך,מארז,איוורור למארז וכו'). עדיפות למעבד של אינטל
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הלכתי כבר לאיבוד בג'ונגל של הניידים, כל פעם שאני מרגיש שאני נסגר על מחשב מסויים אני רואה עוד מחשב ועוד מחשב... בסופו לש דבר כולם די זהים אבל ההתלבטות קשה... דל לנובו גיגהבהייט, אייסר, אייץ' פי???? בסופו של דבר מצאתי מספר פייבורטיטים ואשמח לקבל את המלצתכם או הסתייגויותכם בשמחה.... DELL Vostro A1015 T5670 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13789 Lenovo G550 NTDRAIV http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash Gigabyte W576M-64R2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA5 BT4 לא חייב לרוץ על ULTRA. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה אנשים... מחפש מחשב לאחי הקטן(11) לשימושים בעיקר באינטרנט באתרי פלאש וטיפה משחקים כמו וירטואל טניס 3 ,sonic DX וכל המשחקי רכבות הרים האלה... הארדיסק כבר יש..אבל חוץ מזה צריך את כל המארז. חשבתי בכיוון שלAMD, הכי זול שיש היום, 1GB זכרוןגם הכי זול מארז וספק גנריים לחלוטין אני חושב שכרטיס מסך מובנה לא יספיק לכן חשבתי על משהו בסגנון GF8400...העיקר שיריץ משחקים ולא משנהממש באיזה איכות, העיקר שירוצו חלק. הסתכלתי בKSP הצלחתילהרכיב בערך מפרט ב900. זאת השאיפה...גג 1000 ש"ח. פתוח להצעות והסברים תודה!
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
האם לתיקון המחשב בבית מיידי על ידי טכנאי ? או רק איסוף מהבית למעבדה והחזרה על ידי שליח ? יש הבדל בין החנויות /החברות ?
-
- 9 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אהלן. קניתי נייד של דל STUDIO XPS 1640 והיה לי בו ויסטה הום פרימיום וכשכל פעם שהגברתי או הנמכתי את העוצמה של הרמקולים ראיתי על המסך חיווי של העוצמה למטה באמצע של המסך בצורת פסים לאורך עם שני סימני רמקולים משני הכיוונים (אני מניח שאתם מבינים למה אני מתכוון).. כעבור שבוע החלפתי את הווינדוס ל XP ועכשיו אני כבר לא רואה את החיווי הזה כל פעם שאני מגביר ומנמיך את העוצמה של הרמקולים. איך מסדרים את זה? תודה..!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
האם כדאי לי ליקנות עכשיו מחשב או לחכות, בגלל שעכשיו יוצאים הכרטיסי מסך עם הdx10 והמעבדי 4 ליבות בקיצור כדאי לי לחכות{אם כן כמה זמן} או ליקנות עכשיו? תודה למגיבים..... {לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה אז שמתי בכללי }
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הכרטיס GEFORCE 9500 GT? זה מה שהציאו לי בחנות אני יודע שזה לא כרטיס ממש טוב... ועל Radeon HD4850 512MB 256bit שווה להשקיע ?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
מצאתי כבר כמה מחשבים שאני מאד מאד רוצה, אבל הם נמצאים בחו"ל ואין לי דרך להעביר אותם לארץ, אז עברתי לאפשרות של קנית מחשב בארץ. אני מחפש מחשב עם מסך של 10.2" מינימום. מהירות מעבד רצויה של 1.6Ghz זכרון של 160GB מינימום וRAM של 1GB ורצוי יותר... אין לי בעיה גם יד שניה במצב טוב. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים/משחקים בינונים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15.6. * רזולוציית המסך? אין העדפה מיוחדת... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה (כולל numpad). * משקל רצוי? אין בעיה מבחינת המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות של וורד. (לגבי משחקים - פחות בעייתי מבחינת זמן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB מספיק. לא חובה יותר ולא חובה SSD. * כונן אופטי? כן, חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בינ"ל לא חובה, כל עוד יש אחריות בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואיי ואיי איזה בלבול מליון סוגים דגמים ומחירים :s05: מחפש נייד שישמש ל : אינטרנט,סרטים וכמובן משחקים אסטרטגיה בעיקר.(מחיר עד 6000 ). למה נייד?? מטעמי משקל ובעיות רפואיות בלבד. לא צריך לנייד אותו בכלל וכמו כן מחובר לחשמל כל הזמן ככה שזמן סוללה לא חשוב. העזרה שלכם ממש ממש תעזור לי תודה רבה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. - יירכש בארה"ב (הזמנה באינטרנט בתוך תחומי ארה"ב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - עבודה משרדית, צפייה בסרטים, משחקים (יהיה נחמד אם יוכל לתמוך ביותר מסוליטייר, COD ברזולוציה בינונית כדוגמא), עבודה עם SOLID WORKS * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מסך מאט עדיף, אבל לא DEAL BRAKER. גודל 15.4 - 17.3. אם אפשר שהמסך יהיה מגע והתוספת היא עד 100$ (בהשוואה לבלי מגע) אז כן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ו…
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-