ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות טינקפד קורבון דור שש, אבל איכשהו המק-אייר החדש נורא קורץ לי. סוללה חזקה, פרופיל דקיק, עיצוב נהדר. (המחשב ישמש רק לכתיבה, וחשוב לי משקל מינימלי) האם יש טעם לוותר על קניית מק רק כי הוא מק?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? 2100 ש"ח א.האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב אבל לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? תכני HD 4K (צפיה בסרטים) ושימוש ביתי , משרדי. 3.האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4.האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן ,אין צורך במארז וצורב די וי די או בלו רי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם 1 עד 8 ? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? והרכבת מחשב בחנות ? לא ולא אני ארכיב לבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן tms אם לא מסתדר בtms אז חנויות באזור הרצליה חיפה והקריות 9. מתי מתוכננת קנית המחשב ? בשבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מבקש שהספק יהיה בצבע שחור…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי לוח של אינטל 845wn +sdram 256 ואני שוקל אפשרות להחליף ל asusp4s8x/l/1394 + 256mb xtreme או asus 845pe ובנוסף וולקנו 9 (יש לי p4 1.5 ) + צאוורר למארז של antec הסדרה השקטה או של thermaltake smart case 2 בהנשך מתוכנן ati 9500 pro 128 / vantec nexus panel הציוד טוב או שאתם ממליצים דברים אחרים? פרטו ונמקו! (תודה)
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכל החברים כאן, אני מחפש נייד לצורך גלישה, סרטים וחיבור למגבר. חשוב לי מסך איכותי, סוללה טובה, נפח לא משנה. תקציב כמה שיותר זול..סביב 1500 באילת. איך זה? http://m.ksp.co.il/product.php?uin=27571
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נייד DELL VOSTRO שהחזיק כבר למעלה מארבע שנים. לאחרונה יש בו סדרת תקלות (קטנות) שגורמות לי להאמין שחייו אינם ארוכים עוד. המאוורר התחיל להרעיש, הכונן הקשיח מרעיש לפעמים, וממש היום קרסה לו הסוללה לחלוטין (עובד רק עם חיבור קבוע לחשמל). בנוסף, אין לו חיבור לטלויזיה ושאר צרות שבגינן אני שוקל החלפה בעתיד. ברור לי שעדיין אפשר לתקנו כרגע, אבל אני שוקל להתפנק. אני מניח שאוציא על נייד חדש כ-4000 ש"ח, ובינתיים לא ממש החלטתי אלו תכונות חשובות לי בו. אני מניח שאתפנק כמה שיותר בגבולות המחיר שאקצה לי, אבל כלום עדיין לא הוחלט. בעיקר הכי הכי הכי חשוב לי שהדבר הזה לא יראה מוסך. סחבתי עם המחשב הנוכחי קצת למעלה מארבע שנים ללא אף תיקון או מעבדה ואני מעוניין לחזור על חוויה דומ…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב לאדם מבוגר שעורך סרטי וידאו ביתיים. כרגע הוא משתמש בפנטיום 4 עם 512 מגה זכרון... מדובר באדם שלא יחליף את המחשב ב10 השנים הקרובות כך שכדאי להשקיע ברכיבים עכשיו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בULEAD כרגע. מן הסתם ישודרג לתוכנות עריכה מודרניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשו…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קודם כל, תודה לכל מי שיעזור אני מחפש מחשב פצצות למשחקים, ולעיתים (די רחוקות) לערוך וידאו (בעיקר להמיר קלטות DV לדיסקים DVD) - כך שלדעתי אני אסתפק ב AMD למרות חסרונם בעניין ENCODING מסך כבר יש (MAG CRT 19" למי שרוצה לדעת) בכל מקרה, אני פשוט לא בטוח מה לעשות כי קראתי שמספר אנשים אומרים שעדיף לא להשקיע ישר את כל הכסף - כי גם ככה הדברים הכי חזקים יקרים כרגע, ולכן נתתי טווח מחיר כזה גדול. אין לי בעייה להשקיע את כל הסכום או חלקי, ומקסימום לחכות עוד חצי שנה וכד' ולהוסיף עוד כרטיס ל SLI. בנוסף אני רוצה כרטיס מסך שיתמוך ב HDTV (כולל יציאת קומפוננט - שיתחבר לטלויזיה שלי - יש לי רק חיבור כזה ל HDTV). אקיצר - אודה לכל הצעה. ועוד משהו, אלא אם מדובר בלוח אם שמכיל את הרכיבים של C…
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,מבקש את עזרתכם בבניית מחשב למטרת משחקים בינוניים ושאר הדברים ב3000 שח. לא צריך מסך ושאר השטויות.חובה כרטיס מסך של נוידיה ולוח אם של אסוס.תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1156 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1559 לוח אם: Gigabyt GA- P67A-UD4 Socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪956 מארז: ANTEC DF-30 Dark Fleet Case כמות: 1 - מחיר: ₪447 ספק כוח: Corsair 750TX 60A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪408 זיכרון: Corsair 4Gb Kit (2G X2) CMX4GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪351 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪268 כרטיס מסך: Sparkle GTX460 768MB GDDR5 Dual DVI כמות: 2 - מחיר: ₪769 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 - מחיר: ₪92 הרכבה: ללא הרכבה כמות: 1 - מחיר: ₪0 סה"כ: ₪5619 מת…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש עזרה בבניית מערכת משחקים. בעיקרון אני רוצה AMD בסביבות ה3500+ (מעבד כמובן..) NFORCE 4 או אחד דומה... (לא צריך תמיכה בSLI או CROSSFIRE, חבל על הכסף במילא) GeForce 7900GT/7800GT / X1800XT/X1900XT RAM צריך להיות GIGA אבל מסוג טוב, לא הסוג הבסיסי שבא לחסוך כסף... (וזאת מכיוון שאני מתכוון לשחק במשחקים טוחני RAM כמו FLIGHT SIMULATOR X.... משחקים שיש להם דרישת RAM עצומה... אז צריך 1 GB או אפילו יותר... תלוי במסגרת תקציבית) ספק כוח חשוב שיהיה טוב ולא מהמתקלקלים מארז שיהיה של THERMALTAKE משהו טוב, לא הכי בסיסי.. שיהיה קירור טוב! (לא משהו מוגזם כמו קירור מיים... אבל מאווררים טובים ובכמות מתאימה למה שהמחשב ידרוש.. ולא רק הSTOCK).. לא צריך צורב.. לא צריך כוננים.. לא צריך האר…
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בשוק ניידי ה13.3" המבחר רב. אני די מעורה בדגמים, אך עשיתי סריקה רוחבית מהירה ודגתי את הדגמים העיקריים הבאים: Dell vostro 1310 Dell XPS 1330 Dell E4300 ( עוד לא זמין בארץ ממה שראיתי) Toshiba Satellite Pro U400-S1001V LG E300/P300 Sony VAIO VGN-SZ760N/C גם ללנובו יש דגם. באשר לכל הניידים אני בודק מפרט זהה(או כמעט זהה) - T8300. שתפו קצת מניסיונכם, האם יש טעם להעדיף אחד על פני השני, או שכאן המחיר הוא הפקטור הקובע? ה-XPS מניסיוני מאוד נוח ומחירו משתלם היום, אבל הוא רותח בצורה מפחידה. על ה-sony שמעתי דברים רעים - שהוא עמוס בג'אנק וגם מחירו לא הכי אופטימי. הווסטרו נראה הכי נחמד, היות ומחירו זול משמעותית(אומנם עם מעבד T8100 לכל היותר, אך עדיין), אך מדובר בדגם מיושן, ואולי יש לכך…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב, אז קצת רבתי עם חבר על מפרט שאחיו הולך להזמין, מחו"ל. הרבה האשמות נזקו לאוויר אבל בואו לא ניכנס לזה. אבל אני נחוש בדעתי להשיג לו חוות דעת מקצועית, כי פשוט חבל על הכסף של אחיו. להלן המפרט: Intel 3970X בזבוז אטומי Asus P9X79 PRO GTX TITAN 6GB ממותג לא ידוע, אבל זה פחות משנה כי כולם רפרנס. 16GB DDR3 8X2GB DAFUQ!? שמונה סטיקים של 2GB?! לדעתי טמטום מוחלט. NZXT Phantom 830 gunmetal ADATA S510 120GB 1TB 7200RPM 32M, SATA 6Gbps Corsair CX750 (לדעתי עוול למערכת שכזאת.) ו"קירור נוזלי" למעבד, לא רשום דגם או מותג. נטען שהמחשב הוזמן מפה: http://ibuypower.com אז קדימה, חוו את דעתכם על המחשב הזה, הוא כבר יקבל קישור לאשכול. עריכה: הנה הדגם המדויק: http://ibuypower.com…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי סכום של כ 2800 כולל מסך, אני לא יודע מה לבחור, אינטל או ATHLON XP 2000+? מה עדיף?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה קורה? תמחשב שלי קניתי לפני 10 חודשים ככה.. החלטתי לשפר והלחליף בו כמה חלקים, תקציב 2500 ש''ח, חשבתי על זה: דיסק קשיח - ?Hitachi/ExelStor 80 GB 7200 ATA-100? - עולה 350 ש''ח ב KSP כרטיס מסך: ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? עולה 1480 ש''ח ב KSP זיכרון:?256MB Xtron? עולה 250 ש''ח ב KSP וזהו, אשמח לקבל הצאות יותר טובות.. כי את זה בחרתי לבד ואני לא מבין בקטע הזה כל כך. ומשהו שלא רשמתי למעלה כי לא מצאתי משהו שמתאים לי זה המארז שאני שם לו בתקציב לפחות 550 כי גם ככה אני הולך להוציא הרבה כסף. תודה רבה. עריכה: טוב בכרטיס מסך אני הולך על ה 6600GT ועכשיו חשבתי על המארז הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1407&catcode=316 בתוספת שני מאווררים כאלו: http://www.noaco…
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ידידה שלי הייתה במילואים, ואיזה סתומה אחת שפכה לה קפה על הנייד. יש לה hp compaq mx6110, שזה נייד חביב בן איזה 4 שנים. היא ניקתה אותו, ואפילו במילואים איזה בחור נחמד ניתק לה את המקלדת, וניקו טוב טוב מתחת. הקיצר, המחשב עולה והכל עובד פיקס, אבל חלק מהמקשים לא עובדים (מ' ,נ' וכו'). כשהיא מחברת מקלדת USB - הכל סבבה. יש מישהו שנתקל במשהו דומה? יש פתרונות יצירתיים?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני פותח פה בקשה להמלצה בשביל חבר שהוא סטודנט (הנדסאי חשמל) והוא צריך מחשב. * תקציב - 3500 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים, אוטקאד (דו מימד). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 15.6" מינימום אם יש משהו מתאים גדול יותר שנכנס בתקציב יתקבל בברכה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD יהיה אחלה אם אפשרי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouc…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר הרבה זמן שאינני בעיניינים ונתבקשתי להרכיב מפרט למחשב בשביל אחי, לכן אודה לעזרתכם. התקציב הוא עד 2500 ש"ח(עד כמה שידוע לי נכון לעכשיו, ואם יחרוג בעוד 50-100 ש"ח אז לא נורא). השימושים: צרכים סטודנטיאליים,matlab, אולי גם visual studio, מוזיקה, קצת סרטי HD-rip מפעם לפעם ואולי אולי קצת משחקים קלים(pro evolution ודומיו). אין צורך בשום ציוד היקפי מכל סוג שהוא או מסך, רק מארז(רצוי בעל איורור טוב) ותוכנו. עדיפות למפרט מבוסס intel וכרטיס מסך נפרד,אבל גם AMD יתקבל בברכה. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן שלוש שנים שמשמש אותי בעיקר למשחקים. לאחרונה הוא מתקשה עם התפקיד (למשל, קשה לו עם the witcher 2) ומכיוון שבחודשים הקרובים לא אקנה מחשב חדש אני חושב על שדרוג. אני קצת מתלבט לגבי הכדאיות של העניין ולכן עזרתכם נחוצה. מצ"ב המפרט, ברור לי שאני צריך להרחיב ל-4 ג'יגה זיכרון אבל לא ברור לי מה הלאה. האם יספיק כרטיס מסך חדש או שחבל על המאמץ? [table][tr][td]מעבד:Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX[/td][/tr][/table][table][tr][td]קירור למעבד:Arctic Cooling Freezer 7 Pro[/td][/tr][/table][table][tr][td]לוח אם:Gigabyte GA-P35-DS3L[/td][/tr][/table][table][tr][td]מארז:ANTEC SONATA II 450W[/td][/tr][/table][table][tr][td]זיכרון:A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta …
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין בהרכבת מחשב למטרות כלליות + משחקים. מדובר במחשב בלבד ללא שום ציוד הקפי. ניתן לחרוג קלות מ-3000 אם העניין מצדיק. הרכבתי שני מפרטים על בסיס ההמלצות באתר Ryzen 1600 based: http://www.rsm.co.il/product.asp?u=בנה-מחשב&product_system=182 Intel i5 based: http://www.rsm.co.il/product.asp?u=בנה-מחשב&product_system=183 יש לי כבר SSD שיותקן במחשב. יש הפרש של כ-250 ש"ח לטובת האינטל. מה אתם אומרים? האם כדאי לשפר רכיב מסויים? 1. מה התקציב המקסימאלי? ~3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מפרט מחשב להרכבה עצמית. חשוב שהיה שקט, חזק, רוזולוציה 1920X1080 HD, מתאים לגיימרים וטוב לבניית תוכנות. כול מי שיוסיף תגובה לעניין יקבל: או וינדוס 7 או אופיס 2010 או אופיס 2007 ב80 ש"ח בילבד כולל משלוח!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים!!!!!!!!! שומעים אני קונה מחשב פצצה חדש ודוד שלי אמר לאבא שלי שפנטים 4 זה מחשב טוב ולא החברה השניה כי אינטל זה לחלשלושים ואני מתלבט על מה ללכת והמחשבים הולכים לעלות ככה 6 אלף שקל ולא איכפת לי כי אבא שלי משלם והמחשב יהיה חזק ויהיה אפשר לשחק פה את כל המשחקים החדשים גם דום אז אם מישהו יכול להמליץ לי או על פנטים 4 או על השני אם זה בסדר תודה אחים שלי בעיש תעזרו ותצאו גברים
-
- 39 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צריך מפרט (יש לי העדפה ללוח אם של EPOX) amd או intel עדיין לא החלטתי... (נתון להחלטתכם..) אני דיי נעול על Radeon 9800p (כמו כן אני יצטרך מארז די גדול וקירור די מאסיבי.. אני הול להריץ אוברקלוק על זה..) 512 rdram נעול על זה ואין לכם אפילו סיכוי לשנות את ההחלטה הזאת... בבקשה שאתם מרכיבים מפרט אנא פרטו איזח חנות מחירים וכו'...
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב: תכנות ב Visual Studio, הרצת משחקים קלים והצגת סרטים. * גודל המסך: 15.6" * רזולוציית המסך: לא יודע, סטנדרט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מלאה. * משקל רצוי: כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: זמן ממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ו- USB 3 * Bluetooth: ניתן, לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD 256 GB * כונן אופטי: עדיף ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: אם בלי יוריד ממחיר המחשב אז ניתן בלי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מעבד i7 דור 5 HQ וגם 16 GB Ram תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נקנה לפני חצי שנה ב 5700 בדיוטיפרי נתב"ג, מחיר בזאפ כרכע 6500 ש"ח, עדיין יש אחריות לעוד שנתיים וחצי, כמה הוא שווה היום ? [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]יצרן:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: right]SAMSUNG[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]מעבד:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: right]Intel Core i5-4200U 1.6Ghz[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]זיכרון:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: right]4096MB DDR3 1600Mhz[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]דיסק קשיח:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: right]128SSD[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]צורב DVD:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, משחקים בקטנה, קצת צפיה בסרטים גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע מה עדיף. אני חושב שמבריק רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? numpad לא קריטי אבל רצוי שיהיה. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. 2קילו משהו כזה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו …
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-