עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תודה!!

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  2. Started by Avishay.a,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד Lenovo X201 עם Windows 7 כאשר הוא מנותק מהחשמל ועובד על הסוללה, לאחר זמן מה כשהוא נכנס למצב שינה הוא מכבה את הקישור האלחוטי (אני משער שמטעמי חיסכון בחשמל) Wireless Capability Turned Off ניסיתי לשחק עם הגדרות ה- Power Options. והגדרתי למתאם האלחוטי Maximum Performance. זה עזר חלקית. מכיוון שזה עדיין משאיר בידי הווינדוס את השליטה, והמחשב מגדיר מה זה מבחינתו Maximum Performance שזו יכולה להיות הגדרה עמומה ולא נתונה לשליטתי. מה שאני מחפש זו איזושהי הגדרה, שבה אני אקבע בדיוק מה אני רוצה שיקרה. הווה אומר, הגדרה שתגרום לקישור האלחוטי לא להתנתק אף פעם, בשום מצב. כלומר, כל עוד המחשב פועל בצורה כלשהי, שהקישור לאינטרנט יהיה פעיל. שאלה נוספת באותו נושא, …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by yotams4,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג אלא אם כן השיפור משמעותי בתשלום נוסף קטן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא סמסונג T220 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני…

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  4. מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,119.00 ¤ לוח אם Dfi Infinity 975X /G מחיר לפריט - 1,010.00 ¤ ספק כח Enermax Liberty 400W שלוש שנות אחריות מחיר לפריט - 495.00 ¤ זכרון DDR2 512Mb 667MHz CL5 Kingston X2 מחיר לפריט - 260.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD1200JS מחיר לפריט - 344.00 ¤ כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 מחיר לפריט - 999.00 ¤ אשמח לקבל עוד מפרטים בתקציב הנ''ל

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by Igor Reidler,

שלום. מתלבט בין שני מחשבים ניידים לצורך צריכת תוכן (גלישה, סרטים, חיבור לטלויזיה ועוד), ומעט יצירת תוכן (פיתוח ותחזוק אתר וורדפרס, פוטושופ, אילוסטרייטור). המשתמשת העיקרית - אשתי בעלת אייפון, אוהבת מוצרים של מק ועיצוב המוצר חשוב לה מאד. מהצד האחד "128GB 2015 Macbook pro 13 (לפני שהורידו את כל היציאות והעלו את המחיר ב2016) מחנות ishare בארץ. מהצד השני Microsoft surface book 128GB גרסה לפני אחרונה (לפני שהוסיפו קצת סוללה, כרטיס גרפי והעלו את המחיר) בהזמנה מאמאזון ארה"ב שני המחשבים עולים כ4800 ש"ח לפני מע"מ (עבור עסק של אשתי- מעצבת שמלות כלה "יערה נצר"). ייתרונות המק עבורי: 1. כבר שנים מדברים על קניית מק + עיצוב שאשתי אוהבת. 2. …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הצרכים הם שימושי אופים, כולל אקסס, הורדות מוסיקה וסרטים ותוכנות עריכת וידאו אוויד או פרמייר. אם זה לא ראלי מחשב נייד טוב בסכום הזה, אשמח שתפנו אותי לשולחניים. וגם אני מעדיפה תוצרת של IBM בשתי האפשרויות. תודות על ההתייחסות

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by SleepingSky,

זה מפרט חזק שירוץ לעוד הרבה זמן, וגם לשדרוגים עתידייים... למשחקים כבדים, סרטים באיכות HD, ועבודה משרדית. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1529 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DQ6 כמות: 1 - מחיר: ¤1373 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤485 ספק כוח: Corsair 750TX 60A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤833 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-1066 Vitesta CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤697 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤1900 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤115 מסך: Samsung 22" Wide 2253BW…

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  8. אני מחפש נייד לעבודה ולמשחקים קלים כמו פיפא 09 GTA 3 וכדו' ... כמובן שאם יש אפשרות למחשב חזק יותר שיקיץ משחקים חזקים יותר זה יהיה אחלה הייתי מעוניין שתתנו לי נייד ב3000 שקלים ואחד ב3500 שקל ... שנראה את ההבדל. תודה רבה מחכה להמלצות

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  9. עם המעבד החדש : Core2 Quad Q9300 מתכנן לשפר את המערכת שלי עם זכרונות של 800MHZ ולוח חדש עם צמד דיסקים קשיחים בנפח 160ג' כל אחד ולשפר את מהירות הגישה ובכלל , ע"י RAID 0 http://www.aglocomails.com/pages/index.php?refid=rbanay

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by elite,

יש לי את המחשב נייד הזה כבר שנה וחצי, יש עליו מערכת הפעלה של ויסטה דבר שנורא מכביד על המחשב ולא נותן לו להגיע לביצועים מקסימלים. אני רוצה לפרמט אותו ולהתקין ווינדאוס XP, רציתי לדעת אם תהליך הפירמוט והתקנת מערכת הפעלה הוא זהה כמו במחשב PC רגיל או שמחשבים ניידים יש משהו אחר? הבנתי שזה יותר מסובך ויש בעיות עם הדרייברים וזיהוי HD וכל מיני. רציתי לשאול מישהו עם ניסיון שעשה את התהליך הזה כבר אם זה מסובך או שזה פשוט כמו במחשב רגיל, דיסק של ווינדאוס - פרמוט - התקנת מערכת הפעלה + דרייברים וסלאמת. בנוסף, נגיד ופירמטתי + התקנתי XP, איך אני מפעיל את כל הבלוטוס והWIRELESS והמצלמה וכל הדברים האלה, במילים אחרות - איך אני משיג דרייברים למחשב?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  11. שלום לכל חברי הפורום! אשמח לקבל המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 7.5K לפי ההעדפות הבאות: - מטרות המחשב - פיתוח תוכנה (Eclipse, Visual Studio), עריכת גרפיקה ומולטימדיה (Photoshop, After Effects, Mudbox), ושימוש ביתי (קצת משחקים, סרטים וכו') - מעבד - Core i7 מרובע ליבות - זכרון RAM - לפחות 8GB זכרון. אם אין בנמצא, אז לפחות 4GB עם אפשרות הרחבה מאוחרת - מסך - עדיפות למסך ברזולוציה של לפחות 1600X900, עדיפות למסך מט - כרטיס מסך - רצוי כרטיס מסך Dedicated כמו דגמי הגיימינג של Nvidia. אם לא נמצא נייד מומלץ עם כרטיס מסך Dedicated, אשמח להפנייה למידע על שימוש בכרטיס מסך חיצוני - גודל המסך - 13 עד 15.6 אינץ' - אמינות גבוהה (אני מכיר את המוניטין של דגמי Lenovo Think…

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  12. Started by almogila,

שלום לכולם, מה דעתכם על מפרט זה? Gigabyte GA-MA78GM-UD2H AMD Athlon 64 X2 7750 BE Box G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB Sony 7240S X24 SATA Black DVD ZALMAN CNPS7500-ALCU LED Antec FUSION Silver 430W Compro VideoMate K100 Edimax EW-7128g PCI אני יודע שהמעבד הוא 95W השאלה האם הקירור שהוספתי יעשה את העבודה? כמו-כן אני יודע שהמארז יקר אבל מה דעתם עליו? האם המפרט הזה יכול להריץ את כל הפורמטים בלי לגמגם או להתקע?? איזה שלט ומקלדת ועכבר אתם ממליצים לי לרכוש בכדי להשלים את החוויה ואיך הכי מומלץ לחבר את המחשב למגבר ולפלאזמה. תודה

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  13. אני מעוניין במחשב נייד לצורך עבודה עם תוכנות עיצוב ואדריכלות. תוכנות: autocad photoshop sketchup freehand רוב העבודה על המחשב היא עם תוכנות אדריכלות, אך מעוניין שיהיה מחשב טוב גם כדי לראות סרטים, מוזיקה והורדות. משחקים לא חייב. הייתי רוצה להשקיע עד 4000 ש"ח, אשמח לקבל חוות דעת לדעת אם העיניין ריאלי ואם לא האם מחשב נייח ניתן להשיג בסכום זה. תודה עומרי

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  14. Started by Moshe36,

אני צריך מחשב נייד דיי פשוט,שיהיה אפשר לשמוע שירים,לגלוש בפייסבוק,ולראות הרבה סרטים באיכות טובה D: הביאו לי את זה ואמרו לי שהמסך שלו HD LED...הבעיה שלא רשום ואני לא יודע אם עובדים עלי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5347&CatCode=315 יש למישהו מושג?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHZ OEM Gigabyte GA-965P-DS3 REV3.3 Glacialtech 5060L Light 775 24dba (קירור למעבד, המעבד OEM בלי קירור) NZXT APOLLO ENERMAX LIBERTY 400W מאוורר 120 מ"מ CORSAIR 1024X2 DDR2 667MHZ WD 250GB SATAII 16MB AAKS Sparkle 8800GTS 640MB LG H62NK הכל יצא 5800 בלי אוברקלוק (זכרונות 667) האם כדאי להוסיף עוד 30-50 ש"ח בערך לזכרון 800MHZ למרות שאני לא עושה OC לשום רכיב במחשב? יש לי מסך 19" אבל אני לוקח את ה 640MB בשביל המשחקים של העתיד... אני לא רוצה שזה מה שיגביל אותי האם אני יכול לקחת את ה NZXT APOLLO גם בלי עוד מאוורר 120 מ"מ? האם מעבד בגרסאת OEM מגיע בלי קירור של INTEL?

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  16. שלום לכולם הנה המפרט שחשבתי עליו: (אני לא צריך צורב ולא ציוד היקפי) ¤550 ¤550 1 מעבד Intel Core 2 Duo E4600 Box ¤342 ¤342 1 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤207 ¤207 1 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤344 ¤344 1 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤128 ¤128 1 מארז ללא ספק ASUS TA861 ¤172 ¤172 1 ספק כח HEC WIN 385W ¤ 1,744 סכום כולל מע``מ יש לי מספר שאלות: יש הבדל רציני בין הלוח שרשמתי לבין ה- GA-P35-DS3L ? זה מאה וקצת שקל ואני כבר חורג מהתקציב... הספק אמור להיות יחסית שקט נכון? הוא יסחוב את המערכת גם יתווסף כרטיס מסך בעתיד( לא כרטיס רציני משהו בינוני ומטה)? אם יש משהו שכדי להחליף או לשנות אני ישמח לשמוע את דעתכם! תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום פרמטתי את המחשב נייד שלי ואין לי דרייברים של כלום צריך להתקין כרטיס קול מסך רשת usb ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע איך אני יודע מה הסוג והדגם של הכרטיסים שאני צריך להתקין ומאיפה אפשר להוריד?(שאלה היא איך אני יודע את המפרט של המחשב) ניסיתי למצוא את הסוגים והשמות אבל לא מצאתי במנהל התתקנים ובכל דרך אחרת הדגם הוא hp nc6000 ועוד בעיה אחת שהמחשב מרבה להתקע באמצע בלי שום סיבה מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by Br33z3R,

שלום, בניתי את מפרט מחשב הבא: Foxconn 3GTA-192 "ALASKA"Silver/Black True Power 450W FSP Case AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray Igloo 7200 Pro CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard A-Data (V-DATA) 512 MB DDR 3200 Memory Leadtek FX6600GT PX6600GTTDHEXT PCI-e 128Mb Retail Video ברצוני להוסיף לקנייה גם מסך LCD 17INCH בסביבות 1600 ש"ח. מסך איכותי, קצב ריפרש טוב וכו'... דבר שני, רציתי לדעת אם הספק כח שמגיע עם המארז יחזיק את המערכת טוב? כי להחזיק באופן סביר אני יודע שהוא יחזיק. השאלה אם לא כדאי להשקיע עוד טיפ…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Ruvka94,

. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר קצת לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 זה הכי הרבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, Max Payne 3, GTA V ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1700-2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מעדיף כמה שפחות שיעלה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-50 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280*1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? cod6/gta4 וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ל…

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שנראה יותר משתלם מבחינת עלות/תועלת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, פוטושופ ו-3dStudioMax בצורה בסיסית (משמע לא צריך יכולת עיבוד היסטרית), זה מחשב להורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישוחקו משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו מסך 19 אינץ', יכו…

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  22. Started by DuDeAss,

מי מכיר חנות כמו וואלה ואלה שמוכרים מחשבים בנורא זול אני צריך מחשב הכולל מעבד לוח אם (שיהיה כרטיס רשת) זכרון הארד דיסק סידירום כרטיס מסך (עדיף שיהיה עם הלוח אם) ומארז אם יש משהו מוואלה או מחנות אחרת כמה שיותר זול יש את המציאון בKSP של חלקים ישנים וזולים אם אפשרי להרכיב משם משהו אז תודה וחשוב מאוד זול התקציב הוא עד 1000 הכי מקסימום זה 1500 אבל חשוב להזכיר שהמחשב צריך את החלקים הכי זולים שאפשר להשיג לא חשובים שיהיו טובים שיהיה פשוט מחשב אם אתם שואלים למה? אז ככה

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by jbgood,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם לבניית מחשב בתקציב עד 6000 שקל המחשב משמש לדברים סטנדרטיים (שירים סרטים אינטרנט) ומשחקים לא כבדים- COMMAND AND CONQUER ZOO TYCOON/ WORLD OF WARCRAFT ודומיהם (רזולוציה 1280-1024) דרישות נוספות- מחשב שקט ללא אוברקלוק לא צריך כונני די.וי.די וכו' ללא מסך מעבד- E6400/E6600 פלוס קירור שקט(זלמן7000 -7700 יתאים?) לוח- אינטל או גיגהבייט 965P זכרון - 2 גיגה דיסק קשיח- רייד0? 2 של 320gb wd 16mb כרטיס מסך שקט בהתאם לדרישות למעלה ספק כח אמין ושקט מחברה טובה(יש לי ENERMAX 350W יכול להספיק?) מארז לא שחור , כניסות קדמיות, מאורר 120 אחורי שקט תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  24. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך אז למה לא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ₪ מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית והמון צפייה בסרטים לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? full hd או יותר עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש הבא הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אני צריך המלצה על מחשב נייד עם הדרישות האלה: מעבד: i5/i7 ז…

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  25. כתבתי כאן בעבר, ועכשיו יש לי דרישה די SOS, בגלל פרוייקט שחייבת להתחיל מיד. מאמינה שכבר יש כאן הרבה מאוד הצעות מתאימות אשמח אולי אפילו לקישור בעיקרון העבודה עבור גרפיקה ועריכת ווידאו בעיקר בפרימייר. התקציב הוא כ5K ואין דרישה למסך מקלדת ועכבר בשלב הזה אשמח להצעות או להפניות מתאימות המון תודה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.