עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nseadia,

אני רוצה מחשב טוב, ושיוכל לעבוד כמו שצריך בעומס עבודה משרדית ומשחקי רשת קלילים. כמו כן, שיוכל להריץ משחקים בינוניים. - שימו לב שהמפרט מכיל ציוד נלווה, ואם אני אוריד אותו (מסך ומקלדת), עלות המחשב תהיה 3100 ש"ח. האם האיכות והתגמול מהמחשב שווים את המחיר, או שהייתם ממליצים על משהו אחר?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר הכל . עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא ידוע * באיזה סוג משחקים תשחקו?FPS או משהו * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. ה…

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין בהצעה למחשב עד 4000 ש"ח. שיהיה כולל מסך LCD 22 אינץ' ורמקולים 2.1 לא משהו רציני. השימושים הם:סרטים,אינטרנט וקצת משחקים. אם אפשר מפרט אחד של AMD ואחד של אינטל. תודה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by ElectricL,

שלום אנשים , אשמח אם תועילו לעשות מצווה ותעזרו לי לשקם את מחשבי האהוב (3 שנים איתי בערך) . ברצוני לשדרג אותו ולא לרכוש מחשב חדש מהסיבה הפשוטה שעוד כחצי שנה אני מתגייס והשימוש בו אתם יכולים להבין יפחת ואין בי רצון להשקיע במערכות 64 bit (שכרגע לדעתי הן היחידות ששוה להשקיע בהן ושעולות כמה דולרים טובים למערכת טובה ). מפרט המחשב: Pentium 4 socket 478 motherboard פנטיום 4 1.70 GHZ 256 RAM דיסק קשיח 40 gb WDC כרטיס מסך NVIDIA GeForce 2 MX 100/200 ספק 240volt של חברה בשם Elite משהו.. שימושים עיקריים : אינטרנט מוזיקה ופעם ב.. משחקים פה ושם (אני לא גיימר כבד ;]) התקציב שלי הוא כ 1000 ש"ח, 500+-. אני מאוד מרוצה מהמחשב אבל הייתי מעונין ש"ירוץ יותר מהר" אשמח אם תע…

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  5. אני צריך מפרט למשחקים ב5000 שקל יש לי דרישות ספציפיות (נא לא לסטות אנשים,תודה) מסך LCD שיהיו רמקולים SBS 370 ומעלה שיהיה עכבר ומקלדת גם כרטיס מסך לא מושקע (אין לי כוח להסביר למה) radeon 9550

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  6. אני קונה מחשב בימים הקרובים ואני רוצה לדעת אם המפרט שבניתי הוא בסדר ואם יש משהו לשנות.המחשב מיועד למשחקים.התקציב עומד על 4500 ש"ח. מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 VENICE BOX לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4x, Socket דיסק קשיח Western Digital 80 gb sata 2X זיכרון Geil DDR 512Mb 3200 PC400 with COOLING CL2.5 כרטיס מסך Leadtek Geforce PX6600GT TD Extreme 128Mb ספק כח THERMALTAKE 430W TR2 PFC + 2 FAN + אני רק צריך המלצה למארז בסביבות ב300-400 ש"ח,ושהמארז יהיה מהאתר הזה www.digma.co.il/shop כי משם אני קונה את המחשב. תודה

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by sev0717,

היי אנשים, אני צריך את דעתכם על המפרט הבא.... מה אתם אומרים??? יש איתו איזה בעיות כלשהן?? והאם יש לכם איזה הצעות לשיפור ( התקציב הוא בערך 5000-6000 ש"ח) מופיע בטעות 2 ספקי כח תתעלמו מזה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by 1nstall,

היי בן-דוד שלי החליט להשקיע 5000+- במחשב החדש... אז הוא עדיין לא יודע אם AMD או intel (אשמח אם תתנו 2 מפרטים) הוא בעיקר מתכנת, בונה אתרים, פלאש, קידודים, ואלי קצת משחקים.... את המפרט יש לבנות מזיגזג (רק משם!) תודה מראש install

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by Desmond,

לפני כחודשיים בערך תכננתי לקנות מחשב חדש, וקיבלתי המון עזרה כאן. אבל בדיוק התחלנו לשפץ את הבית ובסוף הקנייה נדחתה. עכשיו החלטתי לנסות את מזלי קודם בבניית מפרט מקסימום גיימינג מינימום מחיר בסביבות ה 3500-4000 שקלים ואשמח לקבל את חוות דעתכם. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪874 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪112 לוח אם: Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪632 מארז: Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Body 3x120mm Silver - בקניית מחשב חדש מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪299 ספק כוח: Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rai…

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  10. שלום , הייתי מעונייין לקבל את המלצתכם בעניין כמה רכיבים שחסרים למחשב שאני משתמש בו לעבודה בסולידוורקס בעיקר וגם cinema 4d לאנימציות קצרות... בבעלותי כמה רכיבים מהמחשב הישן ומאחותי הנחמדה שהביאה לי מאינטל: [table][tr][td][table][tr][td]מעבד i5 2500k כרטיס מסך [/td][/tr][/table] דיסק קשיח Intel 120GB SSD 510 Series Sata III 2.5'' SSDSC2MH120A2K5 (Retail) ‎(ועוד אחד רגיל גדול כמובן)ספק כח [table][tr][td][table][tr][td] Enermax[/td][/tr][/table][table][tr][td]MODU82+ 425W Active PFC 12cm Fan[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]חסר לי לוח אם וזיכרונות ואין לי מושג איך לבחור... אני אשמח לקבל יעוץ תודה אורי[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][…

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  11. שלום חברים, מחפש לקנות ג'וק מסוג - NVIDIA מספר זיהוי לג'וק : 1. ג'וק 1 הוא : G86-730-A2 2. ג'וק 2 הוא: G86-770-A2 היכן ניתן להשיג ולקנות ??? אודה על תשובתכם! דוד

12. חברים יקרים שלום. מחפש מחשב נייד לצרכים ביתיים בעיקר לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים). לא משחק במחשב... חשוב שלא יהיה חלש במיוחד כי אני עובד עם הרבה חלונות פתוחים. אשתי גם משתמשת לעיתים רחוקות בתוכנות גרפיות לעיתים (פוטושופ, אוטוקד) אבל זה ממש לא השימוש העיקרי והשכיח. צריך לשמש אותי לפחות ל-4-5 שנים. מסך צריך להיות גדול, אפילו 15.6 ואיכותי באופן יחסי. אני רגיש למסכים לא טובים. משקל לא כל כך רלוונטי. גם Bluetooth לא חשוב במיוחד. קורא אצבע - עדיף שלא... אורך חיי סוללה לא חשוב במיוחד כי זה יהיה בעיקר לצרכים בייתיים. גודל HD או מהירות - סטנדרטי. אין העדפות מיוחדות. חשוב שיהיה צורב DVD (שזו לא בעיה במחשב עם מסך כזה, אני מניח). אין לי העדפה לחברה מסוימת אם כי …

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by ScaredyCat,

שלום לכולם, אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי בתקציב של כ 2000 ש"ח(לא ניתן לחרוג מהתקציב) בעיקר לטובת משחקים, אני לא מתכנן לעשות לו OC. אני גר באזור באר שבע, אז תנסו לא להביא מפרטים מחנויות רחוקות מדי, אני כנראה הולך לקנות מKSP. הרכיבים שאני רוצה לשדרג הם לוח האם, המעבד והRAM . הרכיבים הקיימים אצלי הם: GTS 250 TT Litepower 600W WD 320GB SATA2 16MB כונן קשיח (לא יודע אם זה ממש חשוב) את המעבד ולוח האם אני בטוח רוצה להחליף אז אני לא רואה סיבה לציין, אם בכל זאת זה חשוב אז תגידו לי. המסך שלי הוא Samsung XL2370 - 1920X1080 והמארז compucase 6a21 אני דיי בטוח שהוא מספיק גדול, אבל אני אשמח אם תודיעו לי אם אני צריך להחליף אותו. כל זיכרון הRAM שיש לי הוא DDR2 אז אני מניח שהוא כבר לא יוכ…

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  14. בוקר טוב, לאחר שחיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו מתאים, אבקש חוות דעת למחשב נייד מאחד המותגים הטובים, בתקציב של עד 3,000 ש"ח. המטרה בעיקר גלישה ואופיס אבל גם משחקים. לא הכי חדשים והכי כבדים. תודה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  15. שלום חבר'ה, המחשב בבית קרס אתמול, הגיע הזמן להתחדש אשמח אם תוכלו לעזור לי עם מפרט השתמשתי בשאלון שבנעוץ כפי שהומלץ תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 אבל עדיף להימנע מלחרוג, אלא אם כן ממש ישתלם לי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, סרטים אינטרנט וכו' אבל גם משחקים כמו פיפא 2012 ואולי גם כמה משחקים חדשים שאני אכיר ברגע שיהיה לי מחשב שיעלה אותם טוב אבל בעיקר פיפא שיעבוד חלק, שאר המשחקים - לא צריך על האיכות המקסימלית, אבל שבכל זאת יעבדו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן ש…

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  16. אני מתכוון לקנות כחלק ממחשב שאני אסיים לבנות בארץ את החלקים הבאים EVGA GeForce GTX 580 3072 MB GDDR5 PCB PCI Express 2.0 כרטיס מסך ASUS Rampage III Black Edition Intel X58 לוח אם Intel Core i7-990X Extreme Edition מעבד רציתי לדעת על החלקים עצמם ועל החיבור ביניהם ואם למישהו יש מושג באיזה צורה הם עוברים במכס יש? אין?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by atedgi,

ב"ה שלום לכולם! רציתי לשאול את דעתכם על הטענה ,כי בימים אלו ,כאשר מדובר בצרכים סטנדרטיים המחירים של המחשב הנייח והנייד כמעט זהים (כשמשווים מפרטים)במידה כזו שעדיף לקנות נייד (בגלל הניידות שלו על כל המשתמע) מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  18. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: OFFICE DEPOT OR SKYPC OR IQPC OR KSP מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):מהארץ תקציב:2000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:200 יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:3-5 שנים אם אין אז שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת:הכל רק שיהיו מוכרות! מערכת הפעלה מועדפת:WIN 7 64BIT גודל כונן קשיח מועדף:250GB OR 320GB משקל הנייד המועדף:לא משנה גודל הצג:15" ואפילו אם אפשר יותר או פחות אבל לא בהרבה. זמן סוללה רצוי:לא משנה רק לא קצת!~ צבע המחשב הרצוי:לא משנה. אפשרויות נוספות במחשב:שיהיו קבלים והכל לטעינה... מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) והשאלה שלי היא : ב-HP יש בעיות? [כי היה משהו שרשם לי את …

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  19. "עריכה גרפית" - פוטושופ ואיןדיזיין חצי מקצועי. עיצוב ועימוד, לא נסים נפלאות. אה, ואופיס. ואינטרנט וזה. המחשב יהיה בפינת עבודה ליד המרפסת ככה שהשקט לא קריטי, וממילא לא מדובר ברכיבים חזקים במיוחד. חשוב לציין שהמחשב צפוי להתמודד עם סביבה די מאובקת. שום אוברקלוק. אני מניח שנקנה ב-RSM (ובהזדמנות זו, מישהו רוצה להמליץ על / להזהיר מפני Terr@tec / Octave בצפון ת"א?) לא מתוכנן שדרוג קריטי בעתיד, מלבד אולי זכרון. זו אחת ההתלבטויות שלי (יפורט בהמשך). אז מה תכננתי? Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪590 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2521 MSI H61M-E23 B3 H61 CHIPSET מוצר חדש באתר - במלאי, יחידות 1 ₪326 http://www.rsm.co.il/product.aspx…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by ronhadad,

יש לי מפרט בסקייפ פיסי , רציתי לבנות אותו בRSM , פשוט השמות של כל מוצר קצת שונים..... לא מצאתי ב RSM את הלוח אם ואני לא יודע אם הכרטיס מסך שם פסיבי...(מה שיש בסקייפיסי פיסיבי) האם המפרטים הם אותו הדבר? זה המפרט בסקייפיסי מעבד Intel Core i7-2600 Tray ₪1447 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-2600ay לוח אם Intel BOXDH67GDB3 Gardendale ₪544 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BOXDH67GDB3 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪270 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Kingston DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪225 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=KVR1333D3N94G כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon …

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by Blizzarder,

1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, 4000 רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? משחקים - starcraft 2 * גודל המסך? 17 (פחות או יותר) * משקל רצוי? 2.7 (פחות או יותר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200 ג'יגה * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף מותג טוב, כמו דל או LG עוד כמה מילים: עדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר זול אבל אם צריך ניתן גם לחרוג מהתקציב. בעיקרון המחשב הוא בשביל אח שלי והוא מתלבט בין מחשב נייח למחשב נייד, בפורום השכן כבר המליצו לי על מחשב נייח ולכן אשמח לקבל ה…

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  22. Started by שרול23,

אני שוקל לקנות את המחשב נייד. לצורכיי תיכנות. (פוטושופ ויזול סטודיו )ולפעמיים לשחק. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by tslil100100,

blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך כל עוד החיסכון יוריד מהפוטציאל שיוכל להתממש בניצול כל הכסף אז לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2800 300 שקל אבל לא כדאי כי אולי אני לא מקבל את הכסף הזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Crysis 2, BFBC3, COD 4/5/6/7, witcher 2 ועוד הרבה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).192…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  24. מצאתי את זה מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤452 לוח אם: GIGABYTE GA-M61VME-S2 ¤358 דיסק קשיח: SAMSUNG 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD080HJ ¤249 זיכרון: CORSAIR 1024MB DDR2 667 CL5 - VS1GB667D2 ¤324 מארז: COMPUCASE CI-6A21-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤229 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤1722 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  25. ‏AMD Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ - 440 ‏ASUS M2A-VM HDMI AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E‎ - 430 277- ‏Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II ‎OCZ VALUES DUAL CHANNEL DDR2 667 2048MB 5-5-5-15 -400 LG GSA-H42 X18 DVD - 170 ‏Sony DVD x16 - 80 JSP-TECH M-100A 400W- 179 סה"כ 1979 ש"ח המחשב מיועד לסריקת תמונות ועריכה בפוטושופ,תכנות וגלישה באינטרנט ועבודה משרדית, לא מיועד למשחקים והשאיפה היא שווינדוס ויסטה ירוץ עליו טוב לא מיועד להמהרה בשום אופן!!! השאלות שלי הן כאלה: 1. האם הלוח אם טוב,כרטיס המסך שעליו מספיק לעבודה שלי? 2. האם המארז מספיק מאוורר? 3. יש לי התלבטות בין 3 לוחות אם 1. ‏ASUS M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E‎ 2. ‏ASUS M2A-VM HDMI AM2…

• 11 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.