עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zoyaniv,

אני מתכוון להחליף את רוב הדברים במחשב לפי המפרט הבא: כרטיס מסך 1800GTO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5683 מעבד קונרו 6600 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5792 לוח-עוד לא ידוע מחכה שיצא הגל של הלוחות התומכים זיכרון GSKILL 800 2GB http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820231087 מארז טרנספורמר כחול http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3700 ספק טופפאוור 450 וואט http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 אם יש לכם הצעות הערות הארות או מחירים טובים יותר אני אשמח לדעתכם

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  2. המטרה המרכזית היא להמצוא מחשב בסביבות ה 3000, כאשר הוא יחסית קל (גג 2.5) משמע מסך של 13-14". כאמור אין צורך במפלצת, אבל לומרות שכרגע הוא יריץ XP , אני מעוניין להריץ עליו חלונות 7 בעתיד. רצוי כמובן 3 שנים אחריות בנתיים מה שמצאתי שעונה לדרישות זה זה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11121 מה דעתכם ? מפריע לי רק שאין HDMI, אבל לא קריטי. בנוסף מה שאין לי מושג ירוק לגביו זה המעבד. אין המעבד שלו ? סביר ? תודה

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  3. שלום אני מחפש מחשב נייד עד 3000 שקל, לא לשימוש כבד כמו משחקים.. בעיקרון הוא משמש אישה מבוגרת לסקייפ ולגלישה .. אני מחשב משהו אמין ושלא יהיה מהקטנטנים האלה בלי הסי די רום על מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  4. היי חברה מה שלומכם? אני מתכנן מחשב חדש ובמקרה גם קרובי משפחה מגיעים מUS אז חשבתי למה לא לערבב שמחה בשמחה? אני מתכוון ללכת על מעבד+כרטיס מסך +זיכרון מnew egg וצריך עזרה. 1. מעבד אני הולך על הגרסת BOX של היוניס 3000+ עולה בסביבות ה150 דולר מה שחוסך איזה 300 ש"ח לעומת המחיר בארץ. השאלה שלי היא האם לAMD יש אחריות בין לאומית? 2. בגזרת כרטיסי המסך אני חושב על ה x800xl של powercolor שעולה בסביבות ה 270 $ מה שחוסך עוד 700 ש"ח בערך... שוב השאלה היא לגבי האחריות. 3. לגבי זיכרון אין לי כל כך מושג. אני לא מחפש זיכרון לOC (אלא אם כן הוא יהיה ממש במחיר טוב) אלא זיכרון שיחזיק את המערכת ושיעבוד כמו שצריך ראיתי את אלה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820220057 שבמבצע.…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by TOMMYB1,

עם מסך lcd 17 אינצ. צורב רגיל, לא משנה אם זה אינטל או אמד. חשוב שהתוכנה תרוץ מצויין על המחשב, המחשב מיועד לאדריכלית. והכל מחנות אחת, עדיף מראשון לציון תודה מראש

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  6. צריך מפרט שייקנה בארה"ב. תקציב ,בין 4-6 אבל גמיש, כמה כבר ההפרשי מחירים בין ישראל לארה"ב..? שימושים - משחקים (לא בהגזמה), סרטים - HD כבדים , ניגון של M2TS גם כן , רוצה כרטיס מסך מסדרת 5 של רדאון, אם אני מבין הם אמורים להוציא סאונד דרך הHDMI - ואמור להוציא DTS מסטר ודולבי טרו... - זה נכון? אינטרנט זה דיפולט.. לוח אם - תתפרעו... זכרונות גם.. מה שצריך בעיקרון זה מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך , אולי גם ספק תלוי מה תגידו לגבי הפרשי מחירים אם שווה...[br]פורסם בתאריך: 28.09.2010 בשעה 18:38:05 UP

7. Started by ssip96,

ראיתי שמישהו כאן כבר רכש אותו ונתן ביקורת חיובית, אבל אחרים לפני הקניה ייעצו לו לא לקנות ושהמחשבים של LG מתחממים וכו'... זה נכון?.. כי מבחנת החומרה זה המחשב המושלם עבורי, חזק מעבד מתקדם T7500, קל משקל (2.3K) מסך לא קטן ביחס למשקל (14.1") ובתקציה של לא יותר מ5,500... מה אתם אומרים?... http://www.yardenpc.co.il/product.aspx?productid=1514

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by rrinat6,

היי, אנירוצה לקנות מחשב נייד 14 אינץ לצרכים סטודנטיאלים - כתיבת עבודות וגלישה באינטרנט. שמעתי על שני מחשבים מומלצים: dell inspiron n4030 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767559 lenovo ideapad u450 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767559 מה שכן חשוב לי הוא שמחשב לא יתחמם. אני חושבת שהדל כן מתחמם כי אני יודעת שהאח הגדול שלו (n5030( כן מתחמם והלנובו לא מתחמם. איזה מחשב מומלץ? האם יש מחשב אחר בגודל 14 אינץ מומלץ?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  9. אני מחפש מחשב נייד עד 1500, שימושים: תוכנות כמו visual studio, לראות סרטונים בסטרימינג, משחקים נוסטלגיים (כמו 3 generals, warcaft), וסטרימינג מקונסולה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות כמו visual studio, לראות סרטונים בסטרימינג, משחקים נוסטלגים (כמו 3 generals, warcaft), וסטרימינג מקונסולה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים נוסטלגים (כמו 3 generals…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by harel_d,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב בסיסי (לילדים עד גיל 6) במחיר של עד 1200 ש"ח. שימושי המחשב: * משחקים בסיסיים / לומדות. * גלישה באינטרנט. * סרטים (כולל חיבור לטלויזיה). * אופיס (להורים..). חשוב מאוד! אמינות החומרה - אשמח לקבל המלצות לחומרה שתהיה יציבה נפשית, ככל שניתן במסגרת התקציב. כלומר, העדפה היא על אמינות על חשבון ביצועים (כמובן, לא באופן מופרז). תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. זה המחשב שנרכש בסוף 2007, אז הפגין ביצועים מעולים ותוצאת 3dmark שלו הייתה במקום ה 10 בפורום הזה למשך כמעט שנה(!) מיום רכישתו. בעיקר בזכות הכרטיס הגרפי שלו. מאז שדרגתי לו זכרון ל 4GB (מ2) והוספתי עוד דיסק קשיח לאחסון (לא למכירה, לא מצויין פה) היום אני מתלבט אם לשדרג אותו או לחילופין למכור אותו ולקנות מחשב חדש. אין לו כבר אחריות כמובן. אשמח אם תתנו הערכת מחיר: I ntel Core 2 Quad 6600 G0 2.4Ghz OC to 3.0Ghz Gigabyte GA-P35-DS3R (Rev. 1) 4GB RAM DDR2-667 CL5 Transcend Gigabyte Geforce 8800GT G92 512MB WD 640GB 7200 HEC TRT-400W Arctic Freezer Pro

• 24 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. היי אנשים, אני רוצה לקנות מחשב שיהיה מיועד לעיצוב (תוכנות אדובי), תלת מימד (MAYA) ומשחקים מהכבדים. הרכבתי מפרט על פי סקירות באינטרנט וחקר קל על כל רכיב. אשמח לחוות דעת האם יש משהו שכדאי לשפר או אם משהו ממש מיותר או לא מסתדר וכו'. מעוניין לעשות OC בעתיד הקרוב. כמו כן התקציב עומד על 10,000 (+-). מעבד: Intel Core i7 5820K קירור למעבד: Noctua NH-D15S CPU Cooler - המחיר יקר, האם שווה? לוח אם: Asus X99­A USB 3.1 זיכרון למחשב: (Corsair Vengeance LPX 4x8GB DDR4 2400MHz CL16 Kit (32GB כרטיס מסך: Gigabyte GTX970 Extreme Gaming - אין אפשרות לחכות ליצאת הדור הבא. SSD Samsung 850 Evo MZ-75E250 250GB - האם שווה להשקיע עוד כ300-350ש"ח בגרסת הפרו ?…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, אז ככה, חברה, זה לא יאומן, אבל אבא שלי ביקש ממני להרכיב מפרט כדי שהוא יתן אותו לחבר שלו שיביא הצעת מחיר מחבר שלו... ככה שהסיכוי שאבא שלי יקנה כבר מחשב חדש ענקי!!! :D עכשיו לעניין, אז כבר פתחתי ת'רד קצת מזמן אבל מאז היו לי כמה שינויי דעות ומיד תראו. את מחשב אני צריך לאינטרנט, עריכת וידאו (די הרבה) וכמובן שאם המחשב יהיה חזק אז גם משחקים. בעצם לכל פחות או יותר. OC רק בעתיד (לא רצחני) אבל לא כרגע. הנה מה שהרכבתי: Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1290.94 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מעבד: pentium D 3.4 לוח אם sorento 945 gnt זיכרון 1024 DD2 דיסק קשיח 250GB sata2 w.d צורב dvd nec ND3550A x16 dl כ.מסך GIGABYTE 7600 GT 256 MB מסךsamsung TFT 17"740N מקלדת Logitech value keyboard black OEM עכבר Logitech MX310 סה"כ כולל מע"מ 5,920 איך המחשב? הוא מתאים למשחקים?

• 11 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by snowjay,

שלום, הרכבתי מפרט המצורף מטה בנוסף מצורפות התשובות לשאלות הרלוונטיות + מספר שאלות שיש לי בנושא: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, מעט מאוד משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אינטרנט/משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? FULL HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  16. Started by Yaron123,

http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/Dell%20zap/VM-RD33-5961.htm מה אתם חושבים על זה? צריך מחשב 14 אינץ' לאופיס ולאינטרנט ובטח גם לסרטים. ושלוש שנים אחריות. יש המלצות לא לקחת את מה שבלינק? יש הצעות למחשב יותר טוב? שווה להוסיף עוד 300 שקל ולקנות את זה ? http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/dell-vostro-3450-2350m.htm תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Swimmer,

AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset CLUB3D RADEON 9550 (128BIT) - 256MB DDR TV OUT DVI AGPx8 - RETAI SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 Thermaltke Shark Full Tower Aluminum Case - Silver Thermaltake Purepower 460W Blue light - Active PFC - ATX 2.01 Thermaltake BigWater 12cm Liquid Cooling System יוצא בסביבות ה-5300 שקל לכל מי שחושש, שאני לא אנצל את המערכת הזו, אני הולך לקרוע אותה =)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by kokoman,

קניתי מחשב נייד בארה"ב, אני יודע בערך איפה האותיות בעברית אבל אני חייב להודות שזה מאט אותי העובדה שהן לא מופיעות לי על המקלדת. למישהו פה יש ניסיון בצריבה של עברית על המקלדת? איך התוצאות של זה? יש סיכוי שזה יפגע במחשב? מישהו אולי מכיר דרך אחרת? איך החברות הרשמיות מגיירות את המקלדות?

• 4 תגובות
    • 9.3k צפיות
  19. השימושים יהיו משחקים לא כבדים מדי גראפית (למשל מנג'ר, NBA, NFS, GTA), סרטים (כרגע לא HD), והרבה הורדות (כבר יש לי הארד דיסק אחד של 250, אז לא צריך להתפרע...) אמממ.. לא מתוכנן OC בכלל. עכשיו, כמה דרישות מהמחשב: - מעבד אינטל. לא יודע למה, אבל ישלי סלידה ענקית מAMD. אז בנתיים אינטל. - צריך שיהיה במחשב כרטיס טלוויזיה, עדיף כזה שמתאים לmedia center של ויסטה. - מסך 17"-19", לא סגור אם רחב או לא... אתזה נשאיר לכם שתעזרו לי :] - מארז שקטטט!! הכי חשוב! אינלי בעיה להוציא עליו יחסית הרבה, ויש עדיפות גדולה ל NZXT Hush שמדהים ביופיו, וגם נראה מאוד מבטיח מבחינת השקט. - אם זה כ"כ משנה, אפשר לוותר על צורב DVD, כי כרגע יש לי 2, אז אפשר להעביר אחד. - מעדיף לכלול בתקציב רמקולים 5.1, כשהכי נ…

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  20. Started by kfir91,

שלום אני מחפש מחשב לילד בן 8 שיחזיק לו עד גיל 12-13 בערך עד שהוא יתחיל להבין מי נגד מי ב KSP או ב Ivory ולא בהרכבה אישית (קונים מאילת) המחשב צריך להריץ משחקים די חדשים GTA, CS ודברים כאלה... חשוב שיהיה SSD שהמחשב לא יהיה צב התקציב עד 3.5K ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?uin=19072 מה אתם חושבים? תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by rafi1212,

שלום ! אני מעוניין להזמין את המפרט הבא מחר ב"ה 1. מה התקציב המקסימאלי?5400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים על גרפיקה מקסימלית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 22 בקרוב אני קונה Dell FullHd 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צו…

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  22. מטרות המחשב? שימוש משרדי, תכנות, עריכה גראפית * גודל המסך? 14-15 אינצ' * משקל רצוי? מתחת ל2.5 קילו, רצוי מתחת ל2. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באופן מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא אבל עדיפות לאם יש יציאות HDMI וכו' * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר, יותר טוב... כעיקרון 300 GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. * כונן Bluray? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני יודע ש-DELL מאוד טובים במחשבים ניידים אבל אני לא מתיימר לדעת יותר טוב מכם :-) תודה רבה!

23. שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב מדיה סנטר שיחובר לטלויזיה בסלון. הייעוד העיקרי הינו סרטים, אבל שיתמוך גם במשחקים החדשים שיש. בנוסף אני צריך עכבר ומקלדת אלחוטיים שיתחברו למחשב. להלן הפירוט: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג עד 500 ש"ח אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD 4K + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות סטרימינג בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -א…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤863 קירור למעבד: Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support כמות: 1 - מחיר: ¤215 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤449 מארז: Gigabyte Poseydon TowerCase Aluminum Panel 120mm Black כמות: 1 - מחיר: ¤420 ספק כוח: FSP Blue Storm II 500W Satax4 PCI-Ex2 A.PFC Retail כמות: 1 - מחיר: ¤367 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 כמות: 2 - מחיר: ¤287 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤384 כרטיס מסך: Sparkle 9800GX2 1GB HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤2645 כונן אופטי: PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA כמות: 1 - מחיר: ¤148 כונן אופטי: Sony/HP/Lg DV…

• 7 תגובות
    • 569 צפיות
  25. שלום לפורום הנכבד! אני סטודנט שמחפש מחשב נייד עם מסך בגודל של 13-14' עם חיי סוללה ארוכים. לאחר בדיקה של מחשבים בתווך המחירים שאני יכול להרשות לעצמי (מ-2,800 עד איזור ה-3,500) ובחברות המועדפות עליי (DELL, HP, ASUS) הגעתי לשני דגמים שנראים לי מתאימים: 1. DELL INSPIRON 3420 2. ASUS USD30 האסוס יקר ב-500 ש"ח יותר (3,600) והמליצו לי עליו כעל בעל חיי סוללה ארוכים של כ8 שעות, על הדל לא הצלחתי למצוא אינדקציה לגבי אורך חיי הסוללה שלו. מה אתם אומרים? כדאי להשקיע יותר כדי ללכת על בטוח (שיתכן כי אין באמת הבדל בין שני הדגמים במציאות)? :-\ המון המון תודה לעונים!!

• 0 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים