עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אנשים, אני רוצה לקנות מחשב שיהיה מיועד לעיצוב (תוכנות אדובי), תלת מימד (MAYA) ומשחקים מהכבדים. הרכבתי מפרט על פי סקירות באינטרנט וחקר קל על כל רכיב. אשמח לחוות דעת האם יש משהו שכדאי לשפר או אם משהו ממש מיותר או לא מסתדר וכו'. מעוניין לעשות OC בעתיד הקרוב. כמו כן התקציב עומד על 10,000 (+-). מעבד: Intel Core i7 5820K קירור למעבד: Noctua NH-D15S CPU Cooler - המחיר יקר, האם שווה? לוח אם: Asus X99­A USB 3.1 זיכרון למחשב: (Corsair Vengeance LPX 4x8GB DDR4 2400MHz CL16 Kit (32GB כרטיס מסך: Gigabyte GTX970 Extreme Gaming - אין אפשרות לחכות ליצאת הדור הבא. SSD Samsung 850 Evo MZ-75E250 250GB - האם שווה להשקיע עוד כ300-350ש"ח בגרסת הפרו ?…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, אז ככה, חברה, זה לא יאומן, אבל אבא שלי ביקש ממני להרכיב מפרט כדי שהוא יתן אותו לחבר שלו שיביא הצעת מחיר מחבר שלו... ככה שהסיכוי שאבא שלי יקנה כבר מחשב חדש ענקי!!! :D עכשיו לעניין, אז כבר פתחתי ת'רד קצת מזמן אבל מאז היו לי כמה שינויי דעות ומיד תראו. את מחשב אני צריך לאינטרנט, עריכת וידאו (די הרבה) וכמובן שאם המחשב יהיה חזק אז גם משחקים. בעצם לכל פחות או יותר. OC רק בעתיד (לא רצחני) אבל לא כרגע. הנה מה שהרכבתי: Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1290.94 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מעבד: pentium D 3.4 לוח אם sorento 945 gnt זיכרון 1024 DD2 דיסק קשיח 250GB sata2 w.d צורב dvd nec ND3550A x16 dl כ.מסך GIGABYTE 7600 GT 256 MB מסךsamsung TFT 17"740N מקלדת Logitech value keyboard black OEM עכבר Logitech MX310 סה"כ כולל מע"מ 5,920 איך המחשב? הוא מתאים למשחקים?

• 11 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by snowjay,

שלום, הרכבתי מפרט המצורף מטה בנוסף מצורפות התשובות לשאלות הרלוונטיות + מספר שאלות שיש לי בנושא: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, מעט מאוד משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אינטרנט/משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? FULL HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by Yaron123,

http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/Dell%20zap/VM-RD33-5961.htm מה אתם חושבים על זה? צריך מחשב 14 אינץ' לאופיס ולאינטרנט ובטח גם לסרטים. ושלוש שנים אחריות. יש המלצות לא לקחת את מה שבלינק? יש הצעות למחשב יותר טוב? שווה להוסיף עוד 300 שקל ולקנות את זה ? http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/dell-vostro-3450-2350m.htm תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Swimmer,

AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset CLUB3D RADEON 9550 (128BIT) - 256MB DDR TV OUT DVI AGPx8 - RETAI SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 Thermaltke Shark Full Tower Aluminum Case - Silver Thermaltake Purepower 460W Blue light - Active PFC - ATX 2.01 Thermaltake BigWater 12cm Liquid Cooling System יוצא בסביבות ה-5300 שקל לכל מי שחושש, שאני לא אנצל את המערכת הזו, אני הולך לקרוע אותה =)

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by kokoman,

קניתי מחשב נייד בארה"ב, אני יודע בערך איפה האותיות בעברית אבל אני חייב להודות שזה מאט אותי העובדה שהן לא מופיעות לי על המקלדת. למישהו פה יש ניסיון בצריבה של עברית על המקלדת? איך התוצאות של זה? יש סיכוי שזה יפגע במחשב? מישהו אולי מכיר דרך אחרת? איך החברות הרשמיות מגיירות את המקלדות?

• 4 תגובות
    • 9.3k צפיות
  8. השימושים יהיו משחקים לא כבדים מדי גראפית (למשל מנג'ר, NBA, NFS, GTA), סרטים (כרגע לא HD), והרבה הורדות (כבר יש לי הארד דיסק אחד של 250, אז לא צריך להתפרע...) אמממ.. לא מתוכנן OC בכלל. עכשיו, כמה דרישות מהמחשב: - מעבד אינטל. לא יודע למה, אבל ישלי סלידה ענקית מAMD. אז בנתיים אינטל. - צריך שיהיה במחשב כרטיס טלוויזיה, עדיף כזה שמתאים לmedia center של ויסטה. - מסך 17"-19", לא סגור אם רחב או לא... אתזה נשאיר לכם שתעזרו לי :] - מארז שקטטט!! הכי חשוב! אינלי בעיה להוציא עליו יחסית הרבה, ויש עדיפות גדולה ל NZXT Hush שמדהים ביופיו, וגם נראה מאוד מבטיח מבחינת השקט. - אם זה כ"כ משנה, אפשר לוותר על צורב DVD, כי כרגע יש לי 2, אז אפשר להעביר אחד. - מעדיף לכלול בתקציב רמקולים 5.1, כשהכי נ…

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  9. Started by kfir91,

שלום אני מחפש מחשב לילד בן 8 שיחזיק לו עד גיל 12-13 בערך עד שהוא יתחיל להבין מי נגד מי ב KSP או ב Ivory ולא בהרכבה אישית (קונים מאילת) המחשב צריך להריץ משחקים די חדשים GTA, CS ודברים כאלה... חשוב שיהיה SSD שהמחשב לא יהיה צב התקציב עד 3.5K ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?uin=19072 מה אתם חושבים? תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by rafi1212,

שלום ! אני מעוניין להזמין את המפרט הבא מחר ב"ה 1. מה התקציב המקסימאלי?5400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים על גרפיקה מקסימלית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 22 בקרוב אני קונה Dell FullHd 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צו…

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  11. מטרות המחשב? שימוש משרדי, תכנות, עריכה גראפית * גודל המסך? 14-15 אינצ' * משקל רצוי? מתחת ל2.5 קילו, רצוי מתחת ל2. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באופן מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא אבל עדיפות לאם יש יציאות HDMI וכו' * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר, יותר טוב... כעיקרון 300 GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. * כונן Bluray? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני יודע ש-DELL מאוד טובים במחשבים ניידים אבל אני לא מתיימר לדעת יותר טוב מכם :-) תודה רבה!

12. שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב מדיה סנטר שיחובר לטלויזיה בסלון. הייעוד העיקרי הינו סרטים, אבל שיתמוך גם במשחקים החדשים שיש. בנוסף אני צריך עכבר ומקלדת אלחוטיים שיתחברו למחשב. להלן הפירוט: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג עד 500 ש"ח אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD 4K + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות סטרימינג בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -א…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤863 קירור למעבד: Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support כמות: 1 - מחיר: ¤215 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤449 מארז: Gigabyte Poseydon TowerCase Aluminum Panel 120mm Black כמות: 1 - מחיר: ¤420 ספק כוח: FSP Blue Storm II 500W Satax4 PCI-Ex2 A.PFC Retail כמות: 1 - מחיר: ¤367 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 כמות: 2 - מחיר: ¤287 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤384 כרטיס מסך: Sparkle 9800GX2 1GB HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤2645 כונן אופטי: PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA כמות: 1 - מחיר: ¤148 כונן אופטי: Sony/HP/Lg DV…

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  14. שלום לפורום הנכבד! אני סטודנט שמחפש מחשב נייד עם מסך בגודל של 13-14' עם חיי סוללה ארוכים. לאחר בדיקה של מחשבים בתווך המחירים שאני יכול להרשות לעצמי (מ-2,800 עד איזור ה-3,500) ובחברות המועדפות עליי (DELL, HP, ASUS) הגעתי לשני דגמים שנראים לי מתאימים: 1. DELL INSPIRON 3420 2. ASUS USD30 האסוס יקר ב-500 ש"ח יותר (3,600) והמליצו לי עליו כעל בעל חיי סוללה ארוכים של כ8 שעות, על הדל לא הצלחתי למצוא אינדקציה לגבי אורך חיי הסוללה שלו. מה אתם אומרים? כדאי להשקיע יותר כדי ללכת על בטוח (שיתכן כי אין באמת הבדל בין שני הדגמים במציאות)? :-\ המון המון תודה לעונים!!

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  15. שלום לכם אני רוצה המלצות למחשבים ניידים בתקציב של 6-7 K. העיסוקים העיקריים שלי הם- בניית אתרים, עיצוב גרפי, אופיס ואינטנרט (בסיסי למדי) ואני משחק פיפא,שש-בש SWAT4 לפעמים... משחקים ממש קלים לא כבדים ואני רוצה להחליף את המחשב הנייח שלי למחשב נייד מטעמי נוחות. חשבתי אולי לעבור למאק, אחרי שהתנסיתי ב macbook הלבן החמוד שעולה 6.5, http://yeda.co.il/macbook/specs.html סתכלו על הנתונים של ה 2.0 מעבד לא 2.16 הוא סבבה למדי מהיר מגיב כמו שצריך הבעיה היא המערכת ונראה לי שיהיה לי הרבה בעיות תאימות ואני יודע שיש אפשרות להתקין pharrels או איך שלא רושמים את זה ולהריץ גם XP האם המחשב הזה יוכל להריץ את זה? האם המחשב עצמו בסדר לעיסוקים שלי? האם הכרטיס מסך יריץ את המשחקים האלו?(GMA 950) ואם …

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by baruch28,

אני צריך המלצה לנייד חזק ומהיר מסך 15.6 דיסק קשיח מינימום 500GB זכרון מינימום 4GB עיקר העבודה באופיס אינטרנט (ובשליטה מרחוק כשלא נמצאים במשרד) ויהיה אפשר לעבוד בלי תקיעות/שיעבוד חלק ומהיר האם מעבד i5 יהיה יתרון משמעותי על i3? אולי עדיף/צריך להשקיע ביותר זכרון במחשב? ולא חייבים להביא לי פה דגמים אלא במה כדאי להשקיע יותר ולמה לשים לב מקווה שתוכלו לעזור לי

17. Started by reinhard,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COMBAT ARMS CALL OF DUTY.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ LED 1080FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

18. Started by seans,

שלום , ברצוני לרכוש מחשב עד 10 אלף ש"ח כולל מסך (24') וציוד היקפי (מקלדת , עכבר ) , בעיקרון המחשב לצורכי משחק, ברצוני שיהיה מחשב שמסוגל להריץ כל המשחקים אשר קיימים בשוק באופן חלק וטוב , דרישה עיקרית שיעבוד טוב עם MULTI TASKING , סרטי FULL HD בנוסף אני מבקש פרטים על חנויות זולות , אמינות לקניית המחשב מהן , על סמך התנסות חברי האתר . תודה שון

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Artimes,

שלום לכם לפני כשנתיים קניתי מחשב של אייסר, למחשב היה רק 2 יציאות USB למרות שהמחשב גדול (15 אנצ'). כנראה שהחיבורים היו תקולים ולכן שניהם נשברו לי, לקחתי את המחשב לאחריות ונאמר לי שז עולה 800 שקל לתקן, וויתרתי. עכשיו אין לי עוד חיבורים נוספים במחשב הזה, יש רק חיבור של כרטיס זיכרון של מצלמה, חיבור רשת, וחיבור למסך חיצוני! אני מנסה למצאו דרך עדיין לחבר USB אמרו לי שאפשר לחבר מהחיבור לכרטיס מסך כבל ואליו עוד כבל ואז יהיה לי USB יש הצעות?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום. אני מעוניין לדעת חוות דעת על מיפרטים שהציאו לחבר. לא מתוכנן אובר קלוק החבר לא משחק הרבה כי לא ממש היתה לו אופציה ביגלל שהיה לו מחשב יחסית ישן(הוא רוצה שיהיה לו אופציה טובה למשחקים כי יכול ליהיות שהוא יתחיל),הוא משחק הרבה ברשת וגולש הרבה. הוא רוצה לקנות רק מהחנות הזאת TMSFOX הנה שתי אופציות שהחנות הציעה לו: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1600 http://www.tmsfox.co.il/buildsystem.aspx?systemid=6 תודה ויום טוב

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by hardcopy,

שלום לכולם מישהו יכול להסביר לי איך מתקינים תוכנות שונות על הנייד הזה ?? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכל חברי הפורום אבקש את עזרתכם מאחר ואיבדתי קצת את הידיים והרגליים ככל שקראתי ועיינתי במפרטים ובדיונים שבפורום זה . התבקשתי על ידי אחותי להרכיב עבורה שני מפרטים כפי שאפרט בהמשך.יתכן וצריך הייתי לפרסם שני נושאים נפרדים, אך חשבתי שמאחר ולעיתים ישנם באנדלים או מבצעים שונים, אז אולי יהיה אפשרי לרכוש פריט כלשהו ולפצלו/לחלקו בין שני המחשבים, למשל מארז עם ספק מובנה שאולי חלש למחשב א', אך יהיה טוב עבור המחשב השני ואז לרכוש ספק חזק בנפרד עבור המחשב האחר, או למשל פיצול של זכרונות שמגיעים במארז של כמה סטיקים וניתנים לפיצול. מקווה שלא טעיתי בהנחתי זו. מאחר וגם התקציב די נתון, כ 8000 ₪ עם אפשרות לחריגה קלה מעלה, הרי שלא ידעתי בדיוק כיצד לחלק את הדרישה התקציבית בין שני המחשבים והצ…

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  23. שוב אני עם הניסיון המקצועי המועט שלי נזקק לעזרתכם אחיי . ככה, אני בונה מחשב ואני רוצה לסגור על מפרט ראשוני כדיי שאני יוכל ללכת עם משהו לחנות כבסיס למו"מ . אז ככה , חרגתי הרבה מהתקציב ( 4300 ש"ח היה אמור להיות , , בלי מסך , רמקולים מקלדת ועכבר , כרגע הוא מעל 5000 ) ואני צריך שתעזרו לי (להחזיר אותו למוטב .. ) להתאים אותו לצרכים הסבירים שלי , אני לא גיימר כבד , אבל אני רוצה שהעסק יהיה רלוונטי גם לכל המשחקים הבאים לבוא בתקופה הקרובה , מחשב שאני לא יצתרך לדרג ב2.5 שנים הבאות . נכון לעכשיו הבעיתיות העיקרית עם בלוח אם ובכרטיס מסך , פשוט אני לא סגור על משהו אחר . בלוחות אם אני ממש לא מבין , ולגבי בכרטיס מסך שמעתי כבר כמה פעמים עצות להליף ל1950XT או לPRO , העיניין אפשרי , לשיקולכם…

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  24. Started by Oprapc,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב ואני והוא גיבשנו 2 מפרטים שונים שרציתי שאתם פה תעזרו לנו להחליט מה כדאי ועדיף יותר. מחשב מבוסס INTEL: CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1099.93 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) [ ¤ 611.2 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader [ ¤ 565.41 ] 2 Hard Discs : Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD [ ¤ 474.03 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce FX 5900XTV 128MB DDR DVI VIVO Retail Video Card [ ¤ 1227.91 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Driv…

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  25. שלום, ברצוני להרכיב מחשב לגרפיקאי ו שיתמוך בתוכנות גרפיות : פלאש,ומאיה. חשוב כמובן שהמחשב יהיה חזק דיו לרינדורים ושקט. כמו כן לקחתי כבר את המסך שהומלץ ע"י ג'וני - ג'וני תודה... ההתלבטות כרגע בין השאר בנוגע למעבד , אולי שווה להשקיע מעט יותר ולרכוש מחשב עם מעבד I7 ולא Quad מובן שהדבר ייקר את המחשב בכ- 1500 ש"ח. השאלה האם מוצדק ויש צורך. תודה מראש לעזרתכם.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.