ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,360 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד עד 3.5K. עיקר השימוש של המחשב יהיה אינטרנט, מסנג'ר, אופיס, סרטים וקצת משחקים כמו פיפא, ניד פור ספיד ודומיהם, בעיקרון לא משחקים כבדים כמו CALL OF DUTY אבל גם לא משחקים קלים.. מחבינת גודל מסך, אני מעדיף 15.4. זיכרון אני רוצה 4 גיגה. דיסק קשיח 500 גיגה לפחות. משקל, לא חייב להיות קל מאוד, כמובן שגם לא מאוד כבד אבל בעקרון לא חייב להיות קל מידי...הוא לא הולך לטייל כל היום...גם 3 קילו ואפילו 3וחצי קילו זה סביר. תודה רבה, ניצן נ.ב. אם זה מאוד בעייתי אפשר לרדת קצת בגודל המסך...
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב שישמש בעיקר להצגת סרטי HD. אם אפשר להתאים את המחשב גם למשחקים, במסגרת התקציב. 1. יש לי שני דיסקים קשיחים וקירור למעבד שאני אשמח לשלב במחשב. התקציב (2500) הוא לשאר הרכיבים WD 10EADS WD 5000AAKS Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 2. המחשב יהיה בארון ולכן אין חשיבות למארז שוכב/יפה. 3. המחשב יחובר למסך פלזמה 50 HDReady ולמערכת רמקולים 5.1 (כנראה Logitech z5500). 4. המחשב יהיה דולק הרבה שעות ועדיף שיהיה חסכוני בחשמל ככל האפשר.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר הכל . עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא ידוע * באיזה סוג משחקים תשחקו?FPS או משהו * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. ה…
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט משחקים וסרטי HD המחשב גם יחובר לטלוויזיה * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 +- * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשבתי על המחשב הזה עם חריגה קלה http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=8297 איך הוא? חשוב שגם משחקים יעבדו בו כגון TEAM FORTRESS CSS ואולי קצת משחקים יותר כבדים
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מחשב נייד עד 5000 ש"ח ללא חריגה לצערי. חשוב לי הדברים הבאים: * הארד דיסק בנפח גדול * שיתמוך במשחקים קצת מעל GTA ודומיו * זיכרון RAM גבוה ככל האפשר * 15.6' ומעלה כמובן * צורב DVD * קורא כרטיסים * טביעת אצבע לא משנה לי אם יהיו חיבורי USB2 או 3. תודה רבה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני מתכנן לקנות מחשב נייד, ולאחר סקירה ברחבי האינטרנט הגעתי למחשב שמתאים לתקציב שלי ולפי הבנתי הכי משתלם. המטרה בקניית המחשב הוא מחשב לשימוש יומיומי וגיימינג ברמה בינונית (אני לא גיימר כבד במיוחד). מצאתי את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=17707 ע"פ notebookcheck.net כרטיס המסך מריץ משחקים רבים באיכות נמוכה-בינונית וחלק גם באיכות גבוהה. http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-635M.66964.0.html מה דעתכם, והאם יש לכם המלצות אחרות במחיר זה (לא יותר מהמחיר של המחשב הנ"ל)? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GUILD WARS 2 BF 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1600X1200 אבל כנראה מסך חדש בקרוב בנוסף מחבר לטלווזיה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, קצת משחקים קלים וסרטים של 720p... * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד למרות שלא חובה, ויציאה למסך חיצוני * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320gb.... * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה אבל אם כבר צורב DVD * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? האם זה משנה משהו על האחריות אם אני שם מערכת הפעלה פרוצה? במידה וכן - אז שיהיה כלול מערכת הפעלה ואם לא משנה אז שלא * האם יש לכם הע…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי מחשבים לקנייה הראשון הוא דגם Vostro 3550 - I3-2310M https://www.ynetshops.co.il/Product/76/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8_%D7%9E%D7%AA%D7%A0%D7%94_-_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_15_6_DELL_Vostro_%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C_%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93_intel_Core_i3_-_%D7%9E%D7%AA%D7%A0%D7%94_%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%92_%D7%96%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F_%D7%9C_6GB השני הוא 15.6 acer 5740 i3 4GB 500G https://www.ynetshops.co.il/Product/1243/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_%60%6015_6_acer_574_
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עפ"י הדרישות למטה, הדבר שהכי חושב לי זה מסך FULL HD עדיפות לקנייה בארץ, יש אפשרות שדודים ישלחו מארה"ב. * מטרות המחשב? תחזוקת אתרים, כתיבת אתרים, עיצוב בפוטושופ, עריכת סרטים, (משחקים יהיה בונוס) * גודל המסך? 14' * משקל רצוי? בהתאם למפרט ולגודל כדאי כמה שפחות... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות ואם יש יותר זה משובח. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB+ * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש ל…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שבת שלום, ברצוני לשדרג כמה מחלקי המחשב. יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX470 NVIDIA, 3 כוננים קשיחים, כונן דיסקים, מעבד Q9400 של אינטל, כרטיס הרחבה ל יו-אס-בי, כרטיס טלוויזיה, זיכרון 2 גיגה, לוח אם Motherboard Name Intel Pearl Creek DG31PR ברצוני לשדרג את הלוח אם, את הזיכרון ואת המעבד. אני מחפש משהו יותר חזק ממה שיש לי היום, בתקציב של עד 2500 עם נטייה ל 2700. 8 גיגה ראם (X2), מעבד יותר חזק וכמובן לוח אם שיתמוך בשידרוגים. תודה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שאפשר שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. HON BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב הוא לשימוש רב תכליתי (משחקים - אינט' - סרטוני יוטיוב - MP3- OFFICE). אספתי וליקטתי המלצות מכל סוגי הפורומים שכאן והזמנתי את המע' הבאה שבתקווה תחזיק לי לדי זמן. השדרוג היחיד שאני כרגע חושב עליו הוא כונן SSD - אך רק שיהיה במחירים שפויים.. אני מקווה שהכרטיס מסך יספק את הסחורה מבחינת משחקי המחשב (אני לא חסיד של רזולוציות גבוהות...), והמעבד והזכרונות שיספקו את הסחורה לשימושים הנל (אני לא עושה OC): מסך: [..] ASUS LCD LED 21.5" VS229N IPS PANEL FHD WIDE ₪782 מעבד: [..] INTEL 3470 - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪855 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H77-DS3H ₪483 זיכרון: [..] TRANSCEND 8GB (4GBX2) DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪191 כרטיס מסך: [.…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הכל כתוב למעלה: ) יש מארז tt ישן וטוב, הארדיסק ישכונן אופטי לא צריך, וזהו. חשוב לי יואסבי 3 ופיירואייר על ההארדיסק לעבודה עם ציוד סאונד ווידאו. אה וסלוט אחד לפחו. של פיסיאיי ישן גם לכרטיס קול חשבתי על a10 נשמע לי מעניין פלוס אופציית שידרוג עצבנית בקרוס
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מעוניין במפרט חזק עבור עבודות בתוכנות CAD בסדר גודל של 5000 ש"ח כגון :SOLIDWORKS AUTOCAD אין לי צורך במסך ומעדיף דיסק קשיח SSD עבור מערכת ההפעלה אין לי צורך בעוד דיסק קשיח (מעביר מהמחשב הישן) תודה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
<blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בעייתי 2. מה שימושי המחשב גיימינג כבד אני רוצה שהוא יריץ כול משחק שקיים ושיצא בזמן הקרוב עד הכי גבוהה אני משחק על 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 לא יהווה בעיה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע אתם תחליטו 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/ לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה)…
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. המחשב הישן שלי החליט בשבילי שאני חייב מחשב חדש, לצורך כך הסתכלתי במדור ה"מפרטים מומלצים" ומצאתי את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137589§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 עכשיו השאלה שלי היא: איפה יש חנות (טובה ואמינה, עם עדיפות לאזור הצפון), שתביא לי את המפרט הזה בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ללא מסך מקלדת ועכבר חשבתי על זה http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1IW2130750GB עם שינויים קטנים ספק ומאוורר למעבד ושדרוג ללוח.אני מגיע בערך ל1800 שקל האם זה כדאי?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אהלן חברים הבנתי שאתם מומחים פה, אני אשמח לקבל מפרט למחשב על מחיר של 3אלף שקל מוכן להוסיף קצת אם צריך הצרכים העיקריים שלי זה עריכה ועיבוד תמונות והרצת תוכנות עריכה תודה רבה רבה לעוזרים!! :-*
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עם אפשר שהיה כולל מסך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GW2,prototype 2,battlefield 6,assassin's creed 3 וכדומא.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).רזולוציה גבוהה FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כלום 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכם, אחרי ימים שלמים של חרישה באינטרנט על כל הדגמים אני מאוד מאוכזב מכל הדגמים שיש בארץ. בקיצור הדגמים היחידים שעם מפרט נורמאלי +- למשחקים זה 1179ej ו 1190ej (שהוא קצת יקר יותר אבל לא נראה לי שווה את התוספת מחיר המעבד לא בהבדל כ"כ משמעותי) מה שאני רוצה לשאול זה ככה - למישהוא יש מושג למה הדגמים שמוכרים בארץ ירודים בכמה רמות מהמחשבים בחו"ל של אותו דגם... למשל 1179 של PAVILION מצאתי את הדגם שלו בארץ אחרת, יש לו Wifi-N - שזה מאוד חשוב לי, ויש לו גם Blu-Ray ועוד כמה תוספות לא זוכר בדיוק אבל שני אלה דברים חשובים. אבל מה בארץ אין לו כלום הכל נשאר על דור קודם.. עשו עלינו חרם בעולם או מה, אני לא מבין למה אני מתעכבים כל כך הרבה מאחורה עם המחשבים הניידים. הודה לכם על תשובות.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בקשה למפרט, תקציב 6300 ש"ח, ללא חריגה. שימושים: עריכה גרפית ותלת-מימד, משחקים, סרטים איכות HD במסך "46, OC בערך 25%. בקשות מיוחדות: שיהיה מבוסס Ci7, לוח אם של ג'יגהבייט. זיכרון כנראה יהיה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4796 התקציב הוא לא כולל זכרון אז אין צורך. קירור טוב למעבד.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מפרט בצד .. AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 920 : שלוש שנים. ₪ 1261 G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 ללא הגבלת זמן. ₪ 238 1499₪ ?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
לא כולל ציוד היקפי. לא כולל מסך. מחיר צריך להיות אחרי חלוקה ל-3 תשלומים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הבקשה היא לחבר.... המחשב לא באמת יזוז מחוץ לדירה, השולחני שלו פשוט התפגר והוא החליט לקנות תחליף שולחני במקום... השימושים הם עבודה משרדית, צפיה בסרטים, האזנה למוזיקה, שיטוט ברשת... תודה! עריכה - ניתן לחרוג עד 600 דולר אבל במידה והחריגה תתן יתרון
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-