עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by liranholis123,

אני בונה מחשב לשימוש משרדי, העיקר זה להבטיח שהרכיבים אמינים ושיחזיק ל5-6 שנים הקרובות. השימוש העיקרי יהיה אפליקציות אופיס, גלישה באינטרנט, פתיחה וצפייה בקבצי pdf גדולים, בניית הצעות מחיר לחלונות בתוכנה ללא דרישה לכרטיס מסך. ושימוש בשתי מסכים. אחד של 24" באיכות 1080p ואחד של 27" באיכות 4k או 1440p. האם ידרש כרטיס מסך עבור שתי המסכים? ולגבי המאוורר של המעבד הוא מוגזם למפרט זה ? איך ניתן לדעת אם המאוורר של המעבד יפריע לזיכרונות או להפך .. ? המפרט : https://pcpartpicker.com/list/Bkk23w Intel Core i7-12700 2.1 GHz 12-Core Processor Corsair A115 84.5 CFM CPU Cooler MSI MAG B760M MORTAR WIFI II Micro ATX LGA1700 Motherboard G.Skill Ripjaws M5 RGB 32 GB (2 x 16 GB) DDR5-56…

• 0 תגובות
    • 232 צפיות
  2. Started by Lodvig,

תודה לכל מי שעזר , התייעצתי עם החברה כאן והעצות שלכם היו מעולות הנה המפרט הסופי: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 GigaByte GAK8NS939 nForce3 Ultra chipset Support: Sata, Raid Samsung 160G + 8MB Buffer SATA Geil 512Mb CL 2.5 DDR 400MHz + Cooling Leadtek Geforce FX6600GT 128Mb Floppy 1.44 DVDRW LG GSA4161B x16 DUAL LAYER ICS 1883 On board CHEBRO XSPIDER II Thermaltake TT420APD PFC 420 WATT 2 FAN Channels onboard / SPDIF 8 סה"כ 5290 למזומן האמת לגבי המארז אני לא כלכך בטוח - פשוט לא מכיר אותו אז אם למישהו יש מושג אני אשמח לקבל תגובות (לא שיש כל כך מה לעשות עוד) הזמנתי בגלובקס - www.globex.co.il הבחורה שם היתה ממש בסדר והבטחתי לה שאם אני מרוצה אז אני אדאג שכל מי שאני …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by yakir32,

שלום לאחר בירורים רבים הצלחתי להרכיב מפרט העונה על הדרישות שלי אני אשמח אם הוכל לקבל חוות דעת והצעות לשיפורים. מעבד: [..] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX ₪1075 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H67M-D2-B3 ₪472 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6770 1G GDDR5 DVI/HDMI/DP + DiRT3 - RETAIL - מבצע מיוחד! ₪608 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪112 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 310 BLUE w/o PSU - זמין במלאי ₪172 ספק כוח: [..] ENERMAX NAXN 450W ₪241 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER HYPER TX3 - זמין במלאי ₪106 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש מעל 3000 ש"ח !…

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  4. היי, אני מחפש מחשב בעיקר למטרות משחקים, גלישה באינטרנט, צפייה בתכני HD, וקצת עבודה בתכנות, ועבודה עם תוכנות גרפיות כגון Photoshop, 3DStudio MAX, Maya. המחשב יחובר למסך 24" 1920X1080, ולטלוויזיה 42" באותה רזולוציה (נדרשת יציאת HDMI שמעבירה גם אודיו) אין לי צורך בציוד היקפי. חשוב לי גם שיהיה בלוח 2 כניסות PCIE הולמות (לא 16X\4X) להוספת כרטיס מסך נוסף בעתיד. אני גם רוצה לעשות OC למעבד. תודה מראש, דני.

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  5. תקציב מקסימלי 4000 אם אפשר לחסוך - זה יהיה מעולה, סה"כ לא צריך מסך שימושי מחשב בעיקר לצרכים ביתיים (גלישה ברשת) ולצרכי עיבוד תמונה - lightroom + photoshop לצרכי פרנסה המסך שלי מדגם - dell u2312hm דרושים מקלדת ועכבר אלחוטיים. התאכזבתי ממיקרוסופט ואני מתלבט בין logitech mk520 ו mk710. יש הצדקה למחיר? לא צריך רמקולים חשוב לי מאד שהמחשב יהיה שקט. לא מתוכנן oc נראה לי שכדאי לקנות ב ksp (אני גר בירושלים, הסניף בתלפיות קרוב), ואשמח שירכיבו את המחשב בחנות. מה אומרים? מה דורשת שמירה על אופק שדרוג? האם מומלץ לשדרג או להחליף, בעתיד? תודה רבה על העזרה! המחשב שלי בעיצומם של חירחורי גסיסה מתקדמים :-\

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  6. Started by zvikaz,

שלום. אשמח לחוות דעתכם מה השווי של מחשב Lenovo ThinkPad T61 החליפו כונן ל SSD 128GB זכרון פנימי 4GB מסך 15" מעבד Intel2.4GHz מותקן ווינדוס 8.1 תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום רב, אני מעוניין במפרט למחשב חזק מאוד עבור עבודה בתוכנות גרפיקה ותלת מימד (3DMAXׂ רכשתי כבר מעבד SUPERCHARGED 4.4GHz Intel Core i7 Extreme 975+ NEW! 7.5+GT! מebay כמו כן במערכת יותקן כרטיס מסך מסוג firepro v8700 או quadro fx4600 ו 12gb זיכרון ב3 סלייסים כאשר התוכנית להוסיף בהמשך עוד 3 ולהגיע ל 24 GB יש לי גם מספר HD בנפחי 1000GB שיהיו במערכת החלקים החסרים- שאני צריך עליהם המלצה : לוח אם ( אין כוונת שדרוג פרט למה שצויין) קירור אוויר מצוין בהתחשב במעבד (שעבר איזה אוברקלוקינג פנימי כדי שהוא יגיע למהירות הזו) - השקט מאוד חשוב מארז ( יש ברשותי את המארז הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~SONATA-III-NPS~6~0.htm חדש - אם הוא טוב למערכת -אשמח לדעת. ספק כוח שיחזי…

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by Kitt0s,

מחפש מחשב לחברה, סטודנטית, בתקציב של 3-4K * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אשמח לאופציות ל13" ו15", לא קריטי * רזולוציית המסך? HD/FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? קליל, פחות מקילו וחצי? לא יודע, זה לבחורה.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך, 9 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, מניח שזה סטנדרט * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב עם SSD יכול להיות נחמד, לא חובה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא,א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אחותי בניו יורק עד יום ראשון... צריך מחשב בעיקר לגלישה ופוטושופ. עדיפות למסך טוב, מעבד מסדרת 9XXX, כרטיס מסך לא מובנה וכו... במחיר אני טיפה גמיש. אשמח גם להמלצה על חנויות מומלצות. בברכה, אורי

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  10. היי, קונים לאחי מחשב חדש, התקציב הוא 2400 שקל, כל מה שאחי עושה במחשב זה לשמוע מוזיקה, לראות סרטים וקצת לקודד ולהוסיף כתוביות, שום דבר רציני. יש כמה נקודות חשובות שאני רוצה לציין: - אל תכניסו למפרט דיסק קשיח או ציוד היקפי. - אחי הוא חולה מוסיקה וחייב לשמוע מוזיקה באיכות גבוהה, לכן אני שואל אולי כדאי להוסיף במפרט כרטיס קול, יש לו בנתיים ( במחשב הישן, והוא יכול להעביר לחדש ) כרטיס קול של creaive, אני חושב ש- Creative SoundBlaster 5.1, הוא מחבר למחשב שלו שני סטים של רמקולים שכל אחד מהם הוא 2.1, כך שקחו את זה בחשבון בקשר לכרטיס קול אם צריך ( אם יש כרטיס קול יקר, שיתן לו פונקציות מיוחדות, תציינו זאת ואולי אני אכלול את זה מחוץ למפרט ). - בקשר לכרטיס מסך, אני רוצה להתייעץ אי…

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש נייד לבת זוג שלי לאוניברסיטה, לקנייה בשבוע הבקרוב, אפילו בימים הקרובים . תקציב של 4000 ש"ח. חשוב שהמחשב יהיה בעל סוללה חזקה (לפחות 5 שעות), שלא ייגמר בשעה וחצי כי הוא צריך לשמש להרצאות ארוכות. מסך עד 14'' ושיהיה קל, ובצבע אלגנטי, לא אדום ורוד וכאלה. כונן קשיח- 500GB אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו איכותי אני מאוד ישמח . השימושים - OFFICE, אינטרנט, קצת מוזיקה וסרטים. ובכלל, שיעבוד טוב ולא יקרטע אם שני דפים באינטרנט וWORD דלוקים במקביל. תודה לעוזרים , רוי.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום כולם אני יודע שזו שאלה שכבר נשאלה פה לא מעט אך לא הצלחתי לגבש החלטה מכל השירשורים שקראתי אני צריך את המחשב לשימושים בסיסים כגון אינטרנט ,סרטי HD , (אם הוא יחזיק משחקים כגון "קול אוף דיוטי" אז מעולה ). משום מה (לא ממש יודע למה) אני מתלבט בין דל לטושיבה אשמח לקבל המלצות ולשמוע את דעתכם.

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ומעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ' של סמסונג (דגם 2253BW ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by alergic,

המפרט הורכב ממספר חנויות. המחשב יורכב בבית. ועכשיו לשאלות: 1- האם כל החלקים יעבדו טוב ביחד? 2- מה תהיה מידת הרעש במחשב כזה מ1 עד 10? 3- האם יש חלקים יותר זולים באותו יחס עלות\תועלת? 4- האם עדיף לקחת ATP3 כרמקולים? 5- האם יש מסך יותר זול באותו גודל ועם אותו איכות? המפרט: Altec-Lansing 2.1 BXR1121 from ivory 190Nis DELL ULTRASHARP 2209WA 22 nextop.co.il 1099 AMD ATHLON II X4 630 AM3 (2.8GHz) - BOX rsm.co.il 520 ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO Ivory 115 GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H Ksp 455 4GB(2X2) DDR3 1333 MHz - Kingston cobra pc 253X2 SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ ksp 415 ANTEC SONATA III skypc 340 CORSAIR CX400 - 400W rsm 276 הכל ביחד 3916. ניתנת חריגה במקרה …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רב, לאחר התקנת המשחק אני מנסה להפעילו אבל צצה הודעה שאומרת שהמחשב אינו עומד בדרישות הגרפיות של המשחק. זה כותב GPU VRAM 128MB. במחשבי מותקן בנוסף לכרטיס המובנה גם כרטיס חיצוני בנפח של 1 ג'יגה GFORCE GT 525M. השאלה היא איך לגרום למחשב לעבוד ישר דרך הכ. מסך החיצוני ולא הפנימי על מנת שהמשחק יעבוד כראוי (הוא מופיע על מסך מלא אך בתצוגה בלי קצוות (כאילו מכווץ לאמצע) ופשוט נתקע בשלב כלשהו (לאחר מילוי הפרופיל אם זה משנה). אשמח לעזרה, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by MimranRoee,

אז ככה דיברתי עם טכנאי שאני מכיר והוא בכלל המליץ לי על הדברים הבאים: חוץ מזה במפרט שבנו לי ב RSM כבר אין את הזיכרות ששמו לי איזה זיכרונות יביאו את אותה פעילות באותו מחיר פחות או יותר? בRSM עם קונים 500WAT אז מקבלים את ה 600WAT בלי תוספת תשלום. (אני לא בטוח שהטכנאי שלי ידע את זה) ואיך המפרט הזה בכללי? AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪880 Gigabyte GA-770TA-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪524 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Gold PC3-8500 CL7 1.6v, יחידות 1 ₪468 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪250 Manli ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1415 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪109 LanCool PC-K60WB…

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום אני מחפש מחשב נייד * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) office וגלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה האם מבריק או מאט, גודל המסך קטן עד סטנדרטי (עדיפות לקטן, לא notebook אבל אם זה מייקר, אוותר) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי?עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by lordgod,

אני לא רוצה יקר מדי אז תנסו להוריד כמה שאפשר אני רוצה מחשב עם לפחות 3 GHZ , ואני רוצה קירור מים וספק טוב - בעיקר זה מה שאני רוצה (ואני לא מבין כ"כ בספקים וקירור ), וכנראה אני יעשה עליו OC .. כולל מסך ,עכבר ,מקלדת. - או שתציעו גם בלי ציוד היקפי . ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by UNDERDOG,

אני צריך רק מחשב ללא ציוד היקפי וללא מסך המחשב ישמש למשחקים והוא יעבוד אם מסך 22 אינץ בקשה מיוחדת שהמחשב יבוא אם מעבד 4 ליבות ולא 2 כמו כן אני צריך את המפרט או מנועה מחשבים או מפנדה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by sagioto314,

היי, אני רוצה לבנות האקינטוש (PC שמריץ OSX) שייתן ביצועים טובים בעריכת וידאו החלקיים נבחרו לפי הופעה כאן: http://www.tonymacx86.com/building-customac-buyers-guide-december-2014.html בניתי את המפרט הבא, אשמח לדעת אם יש לכם המלצות לשיפור, ו\או הוזלה: http://www.tms.co.il/preview/spec/kjytn2bs

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Nachum987,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של חברת ASUS, מדגם ZENBOOK UX31A שלו מאיץ גרפי מובנה מדגם INTEL HD4000. לפני מספר ימים פרמטי את המחשב והתקנתי עליו WIN 8.1 64-BIT. כשאני מנסה להתקין את הדייבר של הכרטיס מסך (גרסה: 15.33.30.64.3958) מהאתר של אינטל, ההתקנה נכשלת בטענה שהתקן אינו מאומת עבור מחשב זה. כדי לנסות לפתור את הבעיה, התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך מאתר התמיכה של ASUS (שם נכתב להתקין את הדרייבר במידה ושידרגת ל-WIN 8.1), אך ללא הועיל. שוב המערכת הפעלה לא נותנת לי להתקין את הדרייבר המעודכן מהאתר של אינטל. מה אני יכול לעשות ע"מ להתקין את הדרייבר המעודכן של הכרטיס מסך במחשב שלי? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ilaysk,

המפרט מיועד למשחקים ולא צריך ציוד הקפי וכמה שהמחיר נמוך יותר כך יותר טוב

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  23. יש לי משחב נייד thinkpad x61 הוא די חדש ולפעמים כאשר אני מחבר אותו לחשמל לטעינה הוא כותב לי על הבטרייה בפינה הימנית תחתונה של המסך plugged in,not charging הוא מזהה שהמחשב מחובר לחשמל והבטרייה לא יורדת (מתבזבזת ) אבל הוא פשוט לא טוען אותו. זוהי בטרייה חדשה 8 תאים שמספיקה בד"כ ל6 שעות עבודה יש למישהו רעיון למה הוא לא טוען את הבטרייה ואיך לתקן את הבעייה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by liores121,

שלום לכולם וצהרים חמימים! 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, גלישה, מוסיקה, אופיס... אם CS החדש יעבוד אז מה טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GLOBAL OFFENSIVE, LEAUGE OF LEGENDS וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך של הנייד 15.6" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  25. יש לי שכנה עם ילדה בת 6 שאוהבת לשחק ב-"ואללה כיף", וזה כל הדרישה מהמחשב. היום הייתי אצלה לראות למה הכונן לא קורא דיסקים, מתברר שהוא 36X, וכשהדלקתי את המחשב היה בום מאוד יפה ונשרף הספק, ויכול להיות גם הלוח... אמרתי לה שספק חדש עולה לפחות 100 שקל ו+ לוח כבר עדיף לה לקנות מחשב חדש. יש לה מסך, מקלדת וכונן חדש שאני הבאתי לה, חוץ מזה תנסו להביא את החלקים הכי הכי זולים שאתם יכולים למצוא שיהוו מחשב אחד שלם ועובד. החוק היחיד לתקציב הוא להשאיר אותו מתחת לארבע ספרות ואם אפשר אז לרדת גם מהשלוש...

• 6 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.