עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית, עריכת תמונות, תכני HD וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. פוטושופ ואופיס. תדיר. לא פרנסה... משהו מזדמן כזה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודעת מה זה? מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב. בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסול…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by Desmond,

לפני כחודשיים בערך תכננתי לקנות מחשב חדש, וקיבלתי המון עזרה כאן. אבל בדיוק התחלנו לשפץ את הבית ובסוף הקנייה נדחתה. עכשיו החלטתי לנסות את מזלי קודם בבניית מפרט מקסימום גיימינג מינימום מחיר בסביבות ה 3500-4000 שקלים ואשמח לקבל את חוות דעתכם. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪874 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪112 לוח אם: Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪632 מארז: Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Body 3x120mm Silver - בקניית מחשב חדש מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪299 ספק כוח: Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rai…

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by dodoboy,

שיכלול: - מסך דק -זיכרון 2 גיגה 3000 ש"ח עם חריגה קלה תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  4. 1. לא חובה לנצל את כל התקציב, ניתן לחרוג ב 1K 2. השימושים הצפויים של המחשב: א) Internet Browsing - תדיר ב) Office - תדיר ג) Sony Media Server לטובת Streaming HD ל PS3 (ה PS3 משמש כ סטרימר ל HD). בהקשר זה חובה תמיכה ברשת WIFI-N - תדיר. ד) תמיכה מינימלית בגיימינג (PRO EVOLUTION) - מזדמן 3. ברשותי מסך מקצועי תומך 1080p 4. שקט למדי - פה ניתן להתפשר בטווח 5-10. 5. ללא תוכנות. HW בלבד 6. אופצית שדרוג לזכרון בלבד תודה!

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  5. Started by Notter,

היי אני כבר שבוע עושה lurking בפורום בשביל להתעדכן במה מומלץ לקנות והגיע הזמן שגם אני אפתח ת'רד משלי על כל פנים, בהתחלה רציתי להוציא 7 אלף רק על המחשב... אבל מהר מאוד התחוור לי שהמחירים של מחשבים טובים מאוד ירדו באופן משמעי מאז הפעם האחרונה שקניתי מחשב. ומה שאני יכול לקנות ב 7 אלף, אני גם יכול לקנות ב 5 וזה יחזיק לי בערך אותו זמן, כמה חודשים הבדל... על כל פנים, לעניין. יש לי דילמה בין מחשב עם מעבד Ci7, לבין הדו- E8400 וזה הבדל של 2000 שקל... אבל השאלה עד כמה יהיה הבדל בביצועים בנוסף לכך, אני רוצה מחשב יחסית שקט. עד אם מישהו מכיר את המארז, אשמח אם תוכלו לומר לי עד כמה שקט הוא. דבר אחרון, מסך 22 אינצ' רחב. אני חשבתי על T220P של סאמסונג המחשב מיועד למשחקים בעיקר, …

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  6. 1 . שהמחשב נדלק רשום זיכרון OB של כרטיס מסך 9 מ"ב שאני נכנס לביוס יש לי אפשרות לבחור רק 2 אופציות 2 מ"ב או 9 מ"ב למה זה כל כך נמוך ? במערכת ההפעלה זה מראה אחרת לגמרי 256MB משהו ממש מוזר . 2 . ב EVEREST התדר של המעבד נראה " אחרי OC " אבל ההגדרות בביוס על ברירת מחדל לא עשיתי OC בכלל !!! רשום 214 באס של המעבד במקום 200 והתדר של המעבד מעל 800MHZ !!! 214 = 419 * 2 = 840 בערך + 40 MHZ ! אבל ב CPU-Z הכול מראה רגיל 400 * 2 ובביוס זה מראה תדר 800 ! . 3 . שמתי 4 גיגה בייט וזה מראה 3 בטח בגלל שזה 32 ביט . 4 . יש לי בעיה שקרתה לי גם בלוח הישן שאני מפעיל הכונן הקשיח SATA ישירות הוא נותן הודעה " אין מערכת הפעלה " אבל שאני מחבר דיסק קשיח נוסף IDE הוא מעלה כאילו 2 מערכות הפעלה למרות שזה…

7. Started by matana8,

מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel לוח אםוGAEP43DS3LוGigabyte כרטיס גרפיוATI Radeon HD4850 512MB PCIeוGigabyte זכרוןוOCZ2V8002GKוOCZ כונן קשיחוWD3200AAKSוWestern Digital ספק כח Corsair 450W עם מאורר 12CM שקט מארז מחשבו6AR6וCompucase יש לצין אני לא צריך דיסק קשיח גדול המסך שלי יהיה סמסונג 22 מה שאת המלצתם כאן באתר אשמח לתגובות

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  8. האם להתייחס למפרטי העריכה הגרפית?? אם לא אז על מה אתם ממליצים? מסך 20 בנפרד, תקציב לא כולל מסך לא ממש ידוע. אני לא כל כך יודע להתייחס לתקציב, בואו נומר שהמטרה היא עריכת וידאו, ושיעמוד בעומסים. הכוונה לעריכה ברמת התוכנה, ללא חיבור ציוד מקצועי חיצוני. אשמח לעצות גם בתקציבים שונים, יקרים יותר ויקרים פחות, הכל פתוח....

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by j,

יש מצב שאני מחליף את המחשב בחדש בקרוב ועל כן אני מבקש למצוא מפרט שיהלום יותר בהתאם להתקדמויות האחרונות. אני בעיקר משתמש באוטוקאד, photoshop ותוכנות תלת מימד - אני סטודנט לארכיטקטורה. אספר מה המחשב הנוכחי שתבינו פחות או יותר את הצרכים והנטייה: 3800X2, 2GB RAM, 200GB HD, כרטיס מסך 6600 256 MB, מסך LG 1780Q, מארז TT... אני די סגור על המסך שאני רוצה: DELL 2007 אז קחו זאת בחשבון בבקשה..

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  10. היי, פעם ראשונה שלי פה. לפני כמה ימים גנבו לי את המחשב ונאלצתי לסגת לשימוש במחשב עתיק למדי, כך שאני רוצה להשיג מחשב חדש כמה שיותר מהר. אני מחפש מחשב למשחקים בתקציב של עד 3000-3500 שקל, פשוט אין לי להשקיע יותר. אני משחק יותר במשחקי אסטרטגיה ותפקידים מFPS, ככה שאני לא צריך לרוב דברים שיכולים להחזיק את המנוע הגראפי שמריץ את היקום, אבל אני כן רוצה שדברים כמו דראגון אייג' (ולמען האמת במיוחד דרגון אייג') לא ישהקו לי על הגדרות גבוהות (גם אם לא הכי גבוהות שיש). יש לי הנחה של עד 30% על כמעט כל החלקים תודות לזה שאבא שלי עובד עם היבואן, אבל זה יחסי לאיזור, ככה שאני לא בטוח כמה זה משפיע בסופו של דבר. 3500 זה ממש הגג שלי, ואני אעדיף לא להגיע אליו. מעבר לזה, אני בשירות לאומי, ככה שאין …

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  11. שלום,יש לי משפחה שגרה בניו יורק ועוד חודש הם מגיעים לארץ והם יכולים לקנות לי מחשב נייד. ברצוני ללמוד תיכנות ככה שהמחשב נייד הוא למטרת תיכנות ב c# חשוב שהמסך היה גדול וברור וגם המקלדת והעכבר בגלל שאני רוצה לעבוד עליו זמן רב . אני קונה את המחשב לתיכנות בלבד ולא איכפת לי שלא היה עליו שום דבר חוץ מזה והתקציב הוא כזה שיוכל לספק את הצורך הזה בלבד באופן עקרוני אני לא מבין במחשבים ובכול מה שמסביב והייתי רוצה את חוות דעתכם בנושאים כמו: מאיזה חנות לקנות, איזה מחשב מתאים, אחריות וכ'ו... תודה לעונים

12. Started by tomz,

אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש לגבי שימושים - סרטים, אינטרנט וכו', אולי טיפה משחקים, לא מעבר דגשים - אני מחפש מחשב נוח להתנייד איתו, זה אומר שמאקסימום 15.6", עדיף משקל נמוך, אבל זה לא נתון שאני אמות בגללו (כל עוד זה מתחת ל3 קילו..) ודגש חשוב - זמן בטרייה טוב. בגלל שאני אשתמש במחשב גם כדי לצפות בסרטים, נראה לי שמסך HD יכול ליהיות נחמד מאוד.. בנוסף, כמובן שאשמח למחשב שיהיה עם כל היציאות הרלוונטיות לימנו דוגמא למחשב שראיתי באינטרנט, אשמח לדעתכם http://www.traklin.co.il/eMall/product.asp?pc=115633 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14315 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=NX577EA&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he (כאן צריך לקחת בחשבון שדרוג זיכרון…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by Igorr13,

היי, אני מחפש מחשב נייד, שיהיה מספיק חזק בכדי שיוכל להריץ משחקים כמו אססין קריד 3, bf3, dishonored וכו׳ באיכות טובה וביצועים טובים. התקציב שלי זה בסביבות ה5ת אלפים וראיתי כמה הצעות מה שהכי משך לי את העין זה מחשב של אסוס בבאג שהמפרט שלו הוא כזה: Intel core i7-3610m Windows7 premium 15.6 hd color shine LED 8gb RAM DDR3 1333mhz Hard drive 750gb 5400rpm G-force 630m 2gb מערכת קירור icecool יציאות ליו אס בי וכו׳. המחשב הזה עולה 5040₪. עכשיו השאלה שלי היא באיזו איכות ירוצו עליו המשחקים שהזכרתי מקודם בכלל כל המשחקים החדים שיוצאים בתקופה האחרונה? תודה מראש על העזרה. איגור.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by liiight,

שלום, אני רוצה לקנות לחברה לפטופ ליומולדת. שימושיים בסיסיים למדי, לא צריך מסך יותר גדול מ-15" ולא צריך הארדיסק יותר מ-60. מה שהכי חשוב לי זה אמינות. אשמח לקבל המלצה. תודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by LeXos,

* מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, קצת משחקים קלים וסרטים של 720p... * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד למרות שלא חובה, ויציאה למסך חיצוני * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320gb.... * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה אבל אם כבר צורב DVD * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? האם זה משנה משהו על האחריות אם אני שם מערכת הפעלה פרוצה? במידה וכן - אז שיהיה כלול מערכת הפעלה ואם לא משנה אז שלא * האם יש לכם הע…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  16. אהלן.. לא רציתי להטריח אנשים סתם, אז ביצעתי חיפוש בפורום . מצאתי את המפרט הנ"ל: logicpc.co.il שם מוצר כמות מחיר מחק Foxconn TLA397SB USB Front True Power 350W FSP Case 1 240 ¤ AMD Sempron 64 Bit 3000+ Socket AM2 Box CPU 1 360 ¤ Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA II HDD 1 240 ¤ Gigabyte GA-M51GMI-S2G + nForce 430 VGA Socket AM2 Motherboard 1 507 ¤ Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory 2 480 ¤ Computer Assembly 1 160 ¤ * המחשב לסטודנט, לא למשחקים (אולי פשוטים). לאינטרנט מכל המשתמע מכך . * החשוב הוא, שיישמר ל 3-4 שנים לשימושי אינטרנט . *** משהו שלא ברור לי מהמפרט הזה - זכרון DDR2 לא יכול לעבוד עם AMD למיטב ידיעתי... אבקש חוות דעת ותשובה, או מ…

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by Guy Reshef,

למה כל המעבדים הם i3?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  18. Started by oren778,

לא מצליח להתקין כרטיס רשת בלנובו R61I מישהו יכול לתת לי מאיפה..

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  19. שוב שלום ! רצוי אך לא חייב שיהיה בינהם רשת. אגב אנחנו מאיזור חדרה ומעוניינים לקנות מחנות בסביבה.... תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  20. שלום, חבר שלי מחפש מחשב שיתאים לו לעריכת תמונות ווידאו. יש לו כבר מעבד Core 2 Quad Q6700 הכנתי לו את המפרט הבא, אך אני לא יודע איזה כרטיס מסך להציע לו. להלן המפרט, אשמח לשמוע הצעות לשיפור המפרט. GA-P35C-S3 ¤ 707 2GB (2x1GB) G.skil ¤ 717 2GB (2x1GB) G.skil ¤ 717 WD5000ABYS ¤ 722 Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤ 170 Compucase HEC 400TRT ¤ 230 (המחירים מskypc) הוא גם ביקש תמיכה ב firewire. תודה.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  21. שלום לכולם תודה על העזרה!!! אני רוצה לקנות מחשב כולל מסך למשחקים חדשים ב-4000ש"ח... תודה :)

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  22. שלום, כבר די הרבה זמן שאני לא מעודכן בחומרה, אז אני צריך את העזרה שלכם בנוגע למפרט גיימינג בסך מקסימלי של 3500 ש"ח. המפרט שבניתי: מה דעתכם על המפרט? האם יש כרטיס מסך חזק יותר שכדאי לחרוג בשבילו? האם משתלם יותר לרדת בספק כוח ל520W? האם שווה לקחת גרסא חזקה יותר של המעבד? הצעות לייעול/שיפור/מפרטים חדשים יעזרו לי מאוד, תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by tomtk123,

מחשב למטרה משרדית, אופיס וכו', סרטים HD. משקל בסביבות 1.5 קילו . מסך 13-14 רזולוציה FHD מינימום. אחריות 3 שנים. המעבדים מהדור החדש בעדיפות. SSD גם רצוי

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  24. Started by dudu17b,

אני רוצה לקנות מחשב נייד סביר שיוכל להריץ משחקים כמו מנג'ר ויותר התקציב שלי הוא 2700 בערך אני מעוניין במחשב הזה: LENOVO G550 2958-9AG מערכת הפעלה WINDOWS 7 HOME PREMIUM פלטפורמה חדשה הכוללת זכרונות DDR3, מסך 15.6 LED HD ומקלדת מלאה מעבד Intel® Dual Core T4300 2.1Ghz 800Mhz זיכרון 3072MB DDR3 1066Mhz מסך רחב "15.6 LED HD BrightView מצלמה מובנית כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 4500M דיסק קשיח גדול במיוחד 250GB בחיבור SATA מהיר כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11a/b/g סוללת 6 תאים לעבודה רצופה מקלדת בגודל מלא כולל מקלדת נומרית (מספרים) מערכת הפעלה מקורית Windows 7 Home Premium שנה אחריות בינלאומית ע"י LENOVO ישראל בבקשה תעזרו לי ואתם מוזמנים להמליץ לי על מחשבים אחרים ת…

• 1 תגובה
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.