עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב שימש לעיצוב גרפי(פוטושופ, אילוסטריטור וכו), עבודה עם תוכנות תלת מימד(3DMAX, MAYA, AFTER EFFECTS) ולתוכנות בניית אתרים. אני יודע שקיימים המון ת'ארדים בנושא אבל לא ממש מצאתי את עצמי בתוכם. ראיתי המון מפרטים קיימים של חברות מחשבים(ZED, KSP וכו) אבל אני יודע שעדיף להרכיב לבד מחשב כדי שלא יוכנסו חלקים ישנים או משומשים. נכון? אני לא מבין בחלקי המחשב ולא יודע להבחין בין מה איזה מעבד טוב יותר לאיזו תוכנה ואיזה כרטיס מסך טוב יותר עם איזו תוכנה, לכן אני מבקש עזרה. אם תוכלו גם להסביר לי מדוע החלקים האלה טובים ביותר מסגרת התקציב אני אשמח, כדי שכשאלך לרכוש את המחשב לא יוכלו לעבוד עלי. התקציב שהצבתי לא כולל מסך. תודה רבה, יוחאי אזולאי yohai…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  2. שלום רב אני צריך עזרה בבחירת 2 מפרטים שהציעו לי למשחקים כבדים וכמו כן יש לי כמה שאלות. 1.האם במפרט הראשון כדאי לרדת במעבד למעבד AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz?האם הוא לא יהיה צוואר בקבוק לעוד כמה שנים?ואם כן האם יש ההבדלים ממש משמעותיים בין ה-PHANOM 2X4 955 לבין הATHLON 2X4 640? 2.האם במפרט השני כדאי לי להחליף ללוח אם עם CHIPSET יותר חזק כגון 770G או 760G? 3.האם כדאי לקחת לוח אם עם 4 סלוטים וCHIPSET יותר חלש או לוח אם עם 2 סלוטים וCHPSET יותר חזק ?מתוכנן OC בעתיד וגם שדרוג הזכרון. תודה רבה לכל העוזרים!!! המפרט הראשון: Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪223 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ …

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  3. Started by OgANDi_BoY,

לצפייה בסרטים ומשחקים כמו underground 2 אין לי צורך בציוד הקפי ובמסך. יתיר.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by liiight,

שלום, אני רוצה לקנות לחברה לפטופ ליומולדת. שימושיים בסיסיים למדי, לא צריך מסך יותר גדול מ-15" ולא צריך הארדיסק יותר מ-60. מה שהכי חשוב לי זה אמינות. אשמח לקבל המלצה. תודה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  5. אהלן! אני לא בטוח אם אני שולח את ההודעה לפורום הנכון, אז אני מתנצל מראש אם התבלבלתי. הסיפור הוא כזה: יש לי מחשב שקניתי לפני 3 שנים... הכל עבד מצוין, עד שלפני חודשיים הוא התחיל לזייף... מידי פעם, כששיחקתי במשחק (assassin's creed : brotherhood, שאמור לרוץ סבבה על המחשב שלי) - המחשב נתקע, בלי סאונד, כשהמסך תקוע על תמונה 'מפוקסלת' (מלשון פיקסל )... בהתחלה חשבתי שמדובר בווירוס, פירמטתי כמה פעמים - לא הלך... היום המחשב לא מצליח להעלות את הווינדווס בלי להיתקע, ואי אפשר לעבוד עליו.... התייעצתי עם חברים והגענו למסקנה שזה ככל הנראה בעיה בכרטיס המסך או במעבד... לדעתי מדובר בכרטיס המסך, ולכן אני מכין את עצמי לקניית כרטיס מסך חדש. אני פונה אליכם בבקשה לעזור לי למצוא כרטיס מסך,…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  6. שלום. אני עובד במשרד עורכי דין בו קיימת רשת קטנה של כ-10 מחשבים. אנו מעוניינים לרכוש מחשב שישמש כסרבר. כלומר, שיחזיק גיבויים של הקבצים של כל אנשי המשרד, וממנו יופעלו מספר מצומצם של תוכנות המשמשות את כל המשרד. מאחר שהמחשב לא יידרש להפעיל תוכנות "כבדות" (office לכל היותר), לא נראה לי שיש צורך במחשב חזק במיוחד, ולכן לא נדרשת הוצאה גבוהה מאוד (נראה לי המחשב צריך להיות ברמה של מחשב לשימוש משרדי, עם שיפורים כלשהם). הבעיה העיקרית שלי בהרכבת המפרט, היא המארז והקירור הנדרשים, שכן מדובר במחשב שייפעל ללא הפסקה, ומאחר שאין לי ידע בנושאים אלה, אני צריך הצעות למפרטים עם דגש על נושאי הקירור. אין לי שום העדפה לחומרה מסוימת, אבל אני יכול לומר שלא נראה לי שיש צורך בכונן קשיח של למעלה…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by shimon-med,

שלום, הבקשה היא למפרט למחשב HTPC לסלון, כמובן יציאת HDMI, חיבור לטלויזיה ב FULL HD, דיסק קשיח של לפחות 500 ג'יגה. אשמח לקבל לפחות שתי הצעות למארז מתאים, על מנת להחליט מה מתאים יותר לסלון... תודה

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  8. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד , חשוב שיהיה עם נתונים כמה שיותר גבוהים , מוכן לסטות ב 1000 שקל מהתקציב הנ"ל, כ.מסך שיכול להריץ משחקים כמו warcraft 3 בצורה נאותה. שיהיה עם מסך ברור לעיניים עם ציפוי מבריק וכל מה שצריך כדי לעבוד שעות מרובות (סטודנט). תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  9. שלום, חבר שלי מחפש מחשב שיתאים לו לעריכת תמונות ווידאו. יש לו כבר מעבד Core 2 Quad Q6700 הכנתי לו את המפרט הבא, אך אני לא יודע איזה כרטיס מסך להציע לו. להלן המפרט, אשמח לשמוע הצעות לשיפור המפרט. GA-P35C-S3 ¤ 707 2GB (2x1GB) G.skil ¤ 717 2GB (2x1GB) G.skil ¤ 717 WD5000ABYS ¤ 722 Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤ 170 Compucase HEC 400TRT ¤ 230 (המחירים מskypc) הוא גם ביקש תמיכה ב firewire. תודה.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  10. שלום לכולם תודה על העזרה!!! אני רוצה לקנות מחשב כולל מסך למשחקים חדשים ב-4000ש"ח... תודה :)

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  11. בס"ד שלום, חברה שלי קנתה לא מזמן מחשב נייד אפל MacBook Pro מחו"ל מבוסס מעבד אינטל ומכיל כרטיס מסך NVIDIA GeForce GeForce 8600M GT . ידוע לכם במקרה האם גם במחשב הזה יש את אותם הבעיות בכרטיס המסך של NVIDIA? תודה רבה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  12. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים עד כבדים כמובן עבודה משרדית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. בינתיים לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני לא צריך כלום ממה שרשום 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? …

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by dorratz,

שלום אני רוצה לקנות מפרט לעריכת מוזיקה בסביבות 6000 ש"ח(אפשר לעלות קצת) משחקים לא מעניינים אותי. את המפרט בבקשה תרכיבו בלמיר, אני קונה משם: http://www.lamir.co.il אני צריך: מעבד - אני רוצה 64 ביט, השאלה היא האם כדאי אינטל או AMD? כדאי אולי DUAL CORE? לוח - אני צריך לוח חזק של אינטל, אסוס... כרטיס מסך - לא אכפת לי שיהיה משולב על הלוח אם, כמו שאמרתי אני לא משחק במשחקים. זיכרון - 1-2 ג'יגה של מושקין אני חושב הארד דיסק - משהו כמו 250GB, מה דעתכם על איזה SATA II עם זיכרון מטמון 16MB? כמה RPM? צורב DVD כלשהו מארז טוב, עדיף לדעתי של קומפיוקייס אבל תגידו לי מה אתם חושבים מקלדת ועכבר כרטיס קול שהוא לא ONBOARD, צריך שיהיה כרטיס קול טוב. אני רוצה לחבר אותו למערכת סטריאו שלי. וכ…

14. יש לי פנטיום3 600mhz זכרון 192 והרד דיסק 13 מע' הפעלה xp כרטיס מסך fx5200 מה אתם ממליצים לי איך לשדרג את המחשב עלמנת שיהיה אפשר לשחק במשחקים הכבדים החדשים כמו ה unreall האחרון וה-doom

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  15. אני לא מתכוון לעשות לו OC ... השאלה היא אם בבוא היום כשארצה לשדרג חלקים , האם אני אוכל... וכמובן אם הייתם משנים משהו , במפרט... (אני חייב יציאה קואקסיאלית , ויציאת S VIDEO) תודה מראש! מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤970 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ABIT IL9 PRO מחיר: ¤482 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7950GT TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤1339 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS מחיר: ¤349 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤218 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB …

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by RoMEo,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד והייתי רוצה לדעת איזה מעבד הוא גם הכי איכותי וגם הכי משתלם (לא הכי טוב, אין לי 12,000 ש"ח) כשאני מעוניין יותר בקטע של מהירות גלישה, מסמכים, עבודות של סטודנטים ופה ושם גם משחקים - לא מי יודע מה כבדים! ועוד שאלה.. - האם אני ארגיש שוני מהותי אם יהיה לי DDR2 ולא DDR3? עד כמה זה באמת חשוב?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  17. שלום לכולם! אני משתמש חדש שמבקש מאנשי הפורום המלצות למקום קניה או הזמנה אצלו ליבוא של מחשב נייד תוצרת LENOVO ThinkPad T410s Mnf.Model 2924 . האם יש יבואן מרכזי של LENOVO בישראל או השניים הכי גדולים? תודה למפרע

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by aradgonen,

שלום! אני מחפש מחשב לבית הספר עם מסך בין- 10.1" ל- 12.1" עד 2000 ש''ח (לא יד שנייה). חשוב שתהיה לו אפשרות הרחבת זיכרון ל2G DDR3 ורצוי גם מעבד כפול ליבה (נניח ATOM N550ׂ) חשבתי על ה- ASUS 1015PEM הוא טוב?? אתם יכולים גם להציע משהו??

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  19. שלום לכולם, בגדול המחשב ישמש כמחשב שני בבית ולכן אין צורך במשהו חזק. מספיק שיוכל להציג סרטים ב HD ושלא יהיה איטי בעבודה משרדית שוטפת בצורה שתגרום לתסכול (לפחות ב 3 השנים הקרובות). הרכבתי מפרט בהשראת ההמלצות בפוסט כאן: אשמח לשמוע הערות, תיקונים או הצעה אחרת לגמרי בעיקר אם אפשר לחסוך במשהו מבלי לפגוע במערכת. מארז/ספק: האם אחד הבאנדלים האלה לא עדיף? NZXT Source 210 Elite White + FSP 460W HCN מחיר: ₪435 Ippon A1314 Computer Case + FSP 460W מחיר: ₪387 תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  20. אני לומד עכשיו קורס טכנאים בג'ון ברייס, כמו שכבר אמרתי, וכל הזמן חי בסרט שמה שאני לומד שם כדי לרענן לי ולחדד לי דברים שאני יודע ולהוסיף לי - יודעים ילדים בני 5 ומעלה. מאיזה גיל התחלתם להרכיב מפרטים? בטח מגיל 10 ומטה.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  21. שלום! אני צריך מפרט למחשב ביתי ממוצע, עם ציוד הקפי, אך ללא מסך עיקר השימוש בו יהיה לאחסון (המון תמונות \ מוזיקה), ובנוסף - משחקים התקציב הוא עד 5K, כאשר ניתן לחרוג ל5.5, במידה ויש דברים ש"שווים" את ההפרש. תודה

• 9 תגובות
    • 622 צפיות
  22. שלום אני הזמנתי מהחנות TMS את המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 7500 ALCU כמות: 1 - מחיר: ¤1408 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 ספק כוח: FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤179 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤123 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB KS כמות: 1 - מחיר: ¤347 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1170 סה"כ: ¤3851 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/m54w6lp9 אני מקווה שלא עשיתי איזה טעות במפרט.. אם כן אז אנא להעיר את תשומת ליבי לטעות.. ועכשיו לשאלות: 1.כרגע במחשב הישן יש לי XP ואני מעוניין אחרי ה…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  23. הנה הוא: AM2 3800X2 DUAL CORE ASUS M2N-E NFORCE 570 ULTRA GIGABYTE 7600GT 256MB 512MB DDR2 667MHZ LGX16 160GB SATA2 מארז וספק כנראה של HEC אבל זה לא חשוב בקיצור זה נראה טוב יחסית למחיר 3700 בערך? זה מאייבורי תודה

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  24. חוץ מזה שלוחות האם הם P43 שנראה לי ישנים יותר האם המפרטים המוכנים האלה שווים את הכסף תמורתם? הם נראים דיי דומים למה שנותנים פה.. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1634 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1544 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1542 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1542 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1603 אני יודע שהמחירים מסתובבים אני לא בטוח כמה כסף אני אוציא אם בכלל נראה לי שאני לא אבזבז על קור I7 או SLI האלה ב6K + או אם בכלל כדאי לי להשאר עם המחשב הקקה שיש לי(מה גם שיש הרבה משחקים שאני מחכה שאוכל לשחק עוד ומה גם יש לימודים , ואני לא רוצה הסחת דעת05)

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by RAZMY,

שלום ראיתי מפרט שהצעתם פה http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=134897&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D הלכתי לחנות מחשבים והוא הציע לי להחליף את הספק לבונד 650W COOLRMASTER REAL ואת הזכרון לGAMER WD KINGSTON +צלעות קירור ב3250

• 2 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.