ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
המטרה להיות מחשב משרדי נטו, אין שום כוונה להפעיל איתו משחקים. צריך שתהיה לו יכולת לעבוד עם מסדי נתונים קטנים. כולל ציוד היקפי, בלי מסך, התקציב הוא 1500 - 1800 גג. תודה.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה ואשמח אם תוכלו לעזור לי להכין מפרט למחשב. דבר ראשון אני רוצה להודות שאני לא מבין דבר בחומרת מחשבים, לכן אם תרצו לשאול אותי שאלות בנוגע לנושא תצטרכו לפשט אותן כדי שגם אוויל כמוני יוכל לענות. השימוש שלי במחשבים זה משחקים ואינטרנט ולכן אני מעוניין במחשב מאוד חזק, שיריץ את המשחקים הכבדים ביותר שיש כיום על ההגדרות הגבוהות ביותר, ושיציג ביצועיים מרשימים גם למשחקים עתידיים לפחות לחמשת השנים שיבואו לאחר הרכישה, אם אפשרי לבנות מחשב שעונה על הדרישות האלו גם מבלי להגיע לתקרת התקציב אשמח לשמוע על האפשרות הזאת. 1. מה התקציב המקסימאלי?6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לד…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב למטרת משחקים. אני יודע שהייתי לוקח את הראשון, אבל חבר שלי מתעקש. אז תראו לו שאני צודק חחחח AMD Athlon 64 3000 CPU Box MSI K8N Neo Platinum Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special Albatron GeForce 6800 256-bit 128MB Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD LG 17 FLATRON F700P Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 Microsoft® Wireless Optical Desktop Vantec Nexus NXP-305-BK Fan & Light ATI Radeon 9800Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card AMD Athlon 64 2800 CPU Box Vantec Nexus NXP-305-BK Fan & Light EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin WD SATA 120GB 8MB OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 EL Platinium Dual Channe…
-
ממה שאני מבין המפרט שלהם זהה מלבד הסוללה והמסך, האם הביצועים שלהם יהיו זהים? באופן מפתיע המחיר של ה3350 (מסך יותר קטן) הוא זול יותר ב300 שקל.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל תתפרעו... המחשב בשביל משחקים חזקים בעיקר... ובשביל תוכנות עריכה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי את המפרט הבא דרך TMS ורציתי לדעת מה דעתכם עליו עבור גיימינג ועריכת וידאו ברמה חצי מקצועית. התקציב שלי היה עד 4000 שקל אבל חרגתי ממנו קצת בשביל לשדרג את כרטיס המסך. איך זה נראה? מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪581 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪299 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪157 קשיח …
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך למצוא מחשב נייד 15.4" לסטודנטית , אין יותר מדיי דרישות , לרוב יריץ רק אינטרנט ואופיס , עדיפות ל WIN VISTA , כמו כן , עדיפות למצלמת אינטרנט במחשב עצמו. כמובן שרשת אלחוטית חובה. בבקשה תנו לי המלצות תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מחפש מחשב בשביל משחקים, סרטים (כולל כרטיס טלוויזיה), תוכנות פשוטות ושיכלול מסך 22 או 24 אינץ' עד 5000 שקלים בערך. תודה לכל מי שיקח חלק בעזרה...
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום רק לפני שעה קיבלתי את המחשב הנ"ל! וההחלטה הייתה אחרי המון התלבטויות! וכנראה שלא טעיתי בבחירה! מה שאני רוצה להדגיש , המסך , יש כאלה מהפורום אמרו שמהסך לא לא משהו , מה שכן , אני כל הזמן עבדתי עם מסך CRT , אז המסך הוא מאוד מצויין! ובהיר מאוד עד כדי שלא נוח לי לחזור ל CRT בקיצור , הוינדוז שבא איתו לא נראה לי , אני רוצה לפרמט ולחלק את איך שנוח לי , אבל הבעיה שלא בא איתו דיסקים של דרייברים , ואני מפחד לפרמט ולהיתקע בלי דרייברים או התוכנות , מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם! אני מעוניינת לקנות מחשב נייד שישמש אותי ללימודים, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, תוכנות כמו מסנג'ר, פוטושופ ואימיול. שימוש נוסף במחשב הוא למשחק ה- sims2, ואלו הדרישות המצויינות על האריזה שלו: OS: vista, xp,me,2000,or 98 CPU: 1.8Ghz or faster (2.4Ghz for vista) RAM: at least 1 GB RAM Disc Drive: 8x or faster CD/DVD drive Hard Drive: at least 6.5 GB of free space Video/Sound: DirectX 9.0c compatible Video card must have 64 MB or more memory and one of these T&L capable chipsets: ATI Radeon 8500 or greater (9600 or greater for vista) NVIDIA GeForce2 GTS or greater (GeForce 6200 or greater for vista) אני מעוניית במחשב שייענה על הדרישות הנ"ל מבלי לגרום להאטה של …
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata מעל 500GB * כונן אופטי לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * תכונות מיוחדות: מערכת הפעלה ווינדוס 8 איך הדגם הבא? Dell inspiron 5537 http://ksp.co.il/?select=.268..271..432.&list=1&sort=3&glist=1&uin=20711&txt_search…
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי חברים, אני עוזר לחברה להרכיב מפרט מחשב לצרכים שלה. כמובן, אתם עוזרים טוב יותר ממני והייתי שמח לשמוע המלצות למפרט. הצרכים : בעיקר פוטושופ (עיבוד תמונה), שיעבוד חלק ונוח. צרכים בסיסיים כמו גלישה באינטרנט, אופיס - אבל ברמה גבוהה, כלומר שכמה חלונות ותוכנות ברקע לא יסתמו את המשאבים של המחשב. נפח איחסון (HD) של 320GB לפחות.. זיכרון פנימי, לדעתי מומלץ 4GB - מה אתם אומרים? ללא ציוד היקפי (מסך, מקלדת וכו'..) לדעתי אפשר להוציא בתקציב של הרבה פחות מ5000 שקל. לא צריך להיסחף ולנצל את כל התקציב. נשמח לעזרה! תודה, רן ורוני.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ניתן לחרוג במאות בודדות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, OCULUS LINK, תוכנות תכן מכאני כדוגמת SOLIDWORKS/ CATIA ודומיהן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות גבוהה למארז בגודל MIDI ATX. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב מיועד לאופיס אינטרנט סרטים הורדות ומשחקים קלים ללא OC חשוב שיהיה שקט אשמח להצעות כדאיות יותר מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤310 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1239 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ¤302 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38500 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום. פעם הייתי מתעניין היום כבר הלכתי לאיבוד עם כל מה שקורה בשוק המעבדים ולוחות האם. בן דוד שלי צריך מחשב,התקציב הוא 1.5K,בסך הכל מחשב שלא יתקע לעבודה משרדית ושיוכל לסחוב כמה שנים בשקט. נכנסתי לאתר של אייבורי(אני יודע דרעק),אבל הופתעתי ממה שהם מציעים,המחשבים טובים בסך הכל לדוגמא המפרט הנ'ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6878&CatCode= שדרוג לספקHec Win+ 500W 80+i -ו95 ש"חשדרוג לדיסק Western Digital 1000GB SATA2\SATA3 7200RPM 32MB Buffer -ו130 ש"ח=1615 סכום כולל. איך המחשב בסך הכל? בעתיד כמובן אני יביא לו כבר איזה כרטיס מסך בינוני,משהו כמו 4850 שאני אקנה כיד שניה.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי טוב, אז לקראת נסיעה לחו"ל אני צריך נייד טוב ובסיסי. קצת מיילים ומצלמה כדי ליצור קשר עם הארץ. משהו בסגנון ה- ASUS הקטן ההוא (אני חושב). בכל מקרה, התקציב הוא 2000 ש"ח ולא שקל יותר. אני מאוד אשמח להצעות כי אני טס בעוד שבוע. אה... וחנויות מנתניה, כי אני רוצה משהו קרוב לבית.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן, פתאום ביום בהיר אחד נשרף לי הלוח אם (מחשב בן 5 שנים, socket 478 אי אפשר למצוא אפילו לוח חלופי) אז הגיע זמן לשידרוגיישן: הרכבתי מחשב שאני רוצה להזמין בתקווה עוד היום או מחר מקסימום.. שאלות/ שיקולים: * יש לי שלושה הארד דיסקים: 250 ג'יגה , סאטה 2 80 ג'יגה סאטה רגיל 80 ג'יגה עתיק (IDE) אז אני לא חושב שיש צורך בעוד... *כ. מסך: עד כמה גרועים albatron יחסית למתחרים? כי המחיר משמעותית יותר זול... *מארז: רוצה משהו עם קירור מאוד יעיל (חדר חם) *זיכרון: בחרתי מהירות 1066 מתוך שיקול של שידרוג בהמשך ... לא בטוח שזה רלוונטי. *בקטנה אבל: הרכבה עולה 80 שקל? יש סיבה לעשות אוברקלוק? המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q6…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם, אני צריך לקנות מחשב ביתי (1500-2000) ומסך (עד 1500). המחשב הינו לצרכים בסיסיים, בעיקר אינטרנט ואופיס ומדי פעם סרטים לרבות HD. עם זאת, ישנם מספר יציאות שאני מעוניין בהם- HDMI, ESATA , אני יודע שהתקציב אינו גדול, אבל בראייה כוללת הייתי מעדיף מערכת זולה אמנם אך כזו שתאפשר שדרוג עתידי. גם בעניין המארז הייתי מעדיף משהו איכותי שאפשר מידי פעם לפתוח בלי לקבל ניוון שרירים קריר. הארד דיסק - נראה לי ש320 יספיקו. לגבי המסך- כאן אני רוצה מוצר איכותי, ולצערי הידע שלי די מצומצם (כך אין לי ממש ידיעה מה ההבדל בזמן התגובה, ניגודיות וכו') ועדיין הייתי מעדיף רמקולים מובנים (לא חובה) FULL HD ואיכות צפייה טובה וכמובן חיבור HDMI/ DVI. גודל מועדף 22" עד 24". חריגה אין צורך בציוד…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
מעבד: Intel core i5 750 @ 2.67ghz (4cpus) לוח אם: Gigabyte GA-P55-UD3R כרטיס מסך: AMD Radeon HD 5850 זיכרון: 2GBx2 G Skill F3-12800CL9-2GBRL קשיח: WDC WD5000AAKS-00A7B2 500GB ספק: crosair 550w מארז: coolermaster cm 690
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דווח פורסם לפני 3 שעות (נערך) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה 200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (סיאס,פורטנייט,גיטאיי 5). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת,עכבר+פד,אוזניות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, מעבד Core I7 8700 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב חשוב שיהיה מחשב די שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו ה…
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום רב. מעוניין להרכיב מחשב חדש עם הרכיבים הבאים האם תהיה התאמה ביניהם במחשב ישמש לאינטרנט וקצת משחקים קלים כמו PES10 FIFA10 וכדומה. מעבד Q9550 BOX לוח GB P45 UD3L זיכרון 4 ג'יגה 800MHZ דיסק קשיח WD 1T 32MB כרטיס מסך משהו כמו SHPPIRE HD4850 515/1024 שאר הרכיבים כמו צורבים מארז וספק קיימים מהמחשב הישן. אם יש הצעות לשיפור או תיקון אשמח לדעת .
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט שישמש בעיקר לצריכת מדיה(המחשב מחובר בנוסף למסך המחשב גם לטלוויזיה ומגבר עם כניסה אופטית) אבל שיוכל להריץ משחקים כגון GTA IV וGTA V(כשהוא יצא למחשב) באיכות טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? 70% צריכת מדיה, 30% משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ראה לעיל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה מדילר את המפרט הבא: מעבד E6300 Intel לוח אם 965G -ds3?/GA-965P-s3 Gigabyte Liberty 400watt מארז GB 3D Aurora זכרונות 1giga (512*2) 667mhz ipc דיסק קשיח 250GB sata2 16mb western digital כונן דיסקטים Included צורב דיוידי LG/Asus x16 or higher שחור כל זה יעלה לי איזה 3800-4000 שקל עדיין לא סגור על הספק כוח..נראה לכם משתלם?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי BATTELFIELD 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום מבקש מחשב שיעמוד בדרישות התוכנה Autodesk Inventor 2020 https://knowledge.autodesk.com/suppo...ntor-2020.html אלו דרישות המקסימום שהייתי רוצה שיתמוך (רק עם 16GB זיכרון) ומסך "15.6 For Complex Models, Complex Mold Assemblies, and Large Assemblies (typically more than 1,000 parts) CPU Type ¹ Recommended: 3.30 GHz or greater, 4 or more cores Memory Recommended: 24 GB RAM or greater Graphics Recommended: 4 GB GPU with 106 GB/S Bandwidth and DirectX 11 compliant See the Certified Hardwar…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-