עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Guy31,

לסטודנטית ב4000 בKSP שיעבוד עם התוכנה SOLID WORKS

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by lmok,

שלום, אני מעוניין במחשב למשחקים, ללא ציוד הקפי. כנראה שאני אעשה OC מתישהו אבל אני עדיין לא אקנה קירור. זה המפרט שבניתי לאחר שהתבוננתי בפורום: מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ₪595 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AM2720B לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ₪406 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38497 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HK ₪497 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBHK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪890 כמות:1 http://www.skypc.co.il/produc…

3. Started by mambo,

שלום, אני צריך מחשב בשביל אבא שלי. שימושים משרדיים - גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס למיניהן, מייל, פתיחת מצגות פאוורפוינט וכו'. צריך מחשב בלבד, ללא ציוד היקפי. לא מתוכנן אוברקלוק. צריך הרכבה + התקנת מערכת הפעלה (רצוי חלונות 7). עד 3000 ש"ח. אם זה משנה מבחינת חנויות, הוא גר בירושלים. אין דרישות גרפיות מהמחשב, ככה שבמקום כרטיס מסך נפרד נראה לי שאפשר להסתפק בערכת שבבים עם כרטיס גרפי מובנה. תודה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  4. אהלן. אני נוסע עוד מעט לארה"ב ואני מעוניין לקנות שם מחשב נייד. העיסוקים שלי עם הנייד הם בעיקר אינטרנט, סרטים וקצת משחקים. אני מעוניין במחשב חזק (מעבד+זיכרון), מסך 15.4 וכרטיס מסך יחסית טוב למשחקים. ממה שקראתי וראיתי, חשבתי על Dell Latitude. מה אתם אומרים? אולי xps?studio? ולגבי האחריות של דל, קראתי גם פה באתר משו על 3-4 שנים. אני הבנתי שיש אחריות בינלאומית שנה על החלקים. מזה אומר עם האחריות של השלוש שנים? איך אני מסדר את זה בדיוק? התקציב הוא עד 600 דולר. אני מתבסס על ההנחה שבארה"ב המחירים הרבה יותר זולים. למשל חבר שלי קנה בארה"ב inspiron 1525 ב 400 דולר כשבארץ הוא עולה 3500 ש"ח. תודה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by r0ckY,

שלום, אני מחפש נייד לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט) וכן משחקים קלים כגון( CSS, FIFA) הנייד שחשבתי עליו זה hp dv6-1120ej. כמו כן, חשוב לי שהסוללה תחזיק לפחות 3 שעות. אשמח לשמוע ביקורות עליו, במידה ויש לכם תחליף תציעו.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by idang,

שלום, עזרה במיידי. מצ"ב קבצים שונים הודות מפרט המחשב. 1. הנני רוצה לשדרג את הזיכרונות ל-1 GB אולי גם יותר.. ? האם ניתן ?האם יש הגבלה של הלוח אם ? 2. דיסק קשיח - האם אפשר לרכוש דיסק גדול יותר למחשב זה והאם אין מגבלה ללוח ? כרגע מותקן עליו 80GB SATA במידה ויש הצעות נוספות לשידרוגים אשמח לשמוע [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  7. [מה קורה? הנה הטופס בקשה: האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא כ"כ אכפת לי, אני מכיר את KSP, והם אחלה, אבל מה שאתם רוצים. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ. תקציב: 3500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: עדיף שלא, אולי ב-200 ש"ח. יד ראשונה\שניה: ראשונה. זמן אחריות רצוי: 3 שנים. (אני לא מבין גדול, אז אולי זו בקשה גדולה מדי, כמה שיותר, יותר טוב ) חברת המחשב הניד המועדפת: DELL, אבל שוב, אני לא מבין בזה, אז אני סומך עליכם שתמליצו על חברות טובות ואיכותיות) מערכת הפעלה רצויה: VISTA, לא כ"כ משנה, תמיד אפשר לשנות. כונן קשיח מועדף: לפחות 250GB. משקל הנייד המועדף: לא משנה. גודל הצג: 15. צבע המחשב הרצוי: לא משנה. אפשרויות נוספות במחשב: כרטיס מסך נחמד…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  8. טוב, אז אני מתכנן לקנות מחשב ב-skypc, אולי אפילו מחר אם יתאפשר, ואני צריך מפרט שיתאים לכותרת - לאינטרנט, סרטים וסימס 3 ושלא יעבור את ה-2000 (כמה שפחות יותר טוב). עכשיו, כמה דרישות - כונן קשיח בנפח של 500 ג'יגה, רצוי שיהיה שקט (מחשב חדרי), שיכלול מערכת הפעלה והרכבה, ואין צורך ב-OC או ציוד היקפי. אם זה חשוב, אז המסך הוא 19". אודה מאוד למי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  9. תקציב: 2000-2500 ש"ח מטרות המחשב: המחשב אמור לשמש לאינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים בHD באמצעות טלוויזיה. אין צורך במסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וגם לא במארז שקט במיוחד. זכרון הארד דיסק- מספיק רק 320 GB. אין העדפה לחברה מסויימת, אין צורך במערכת הפעלה, אך דרושה הרכבה של המחשב במעבדה. דרוש שקט ברמה סבירה ואין תכנון לOC.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  10. שלום, להלן 2 מחשבים של HP... יש כל מיני הבדלים ביניהם. למשל במעבד, P8400 לעומת T6600 (מה עדיף ומה ההבדל ביניהם?), מהירות מעבד, 2.2 GHZ לעומת 2.26 GHZ, זיכרון מטמון, כרטיס מסך, הבדל בזיכרון וכו'... אני אודה מאוד למי שיכול להסתכל על הנתונים של כל אחד, ולהגיד לי מה עדיף וכדאי לקנות, והאם בכלל כדאי לקנות אחד משניהם או לחפש הצעת מחיר אחרת על מחשב אחר... כי אין לי ממש מושג מה אומרים ההבדלים ביניהם. המחיר של 2 המחשבים הוא 5000 ש"ח... אם למישהו יש הצעה למחשב אחר, התקציב הוא עד 5000 +/-. אני מתחיל ללמוד השנה, אז השימושים יהיו כמו לכל סטודנט מן המניין. עבודות, מוזיקה, סרטים... לא עוד משהו שאני יכול לחשוב עליו, פשוט אני מחפש מחשב נייד שיהיה לי ללימודים. תודה רבה לכל העוזרים! …

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by CRT,

אז ככה מדובר במארז שמיועד רק לגיימינג וגלישה. מסך 22' 1680. OC לא מתוכנן בכלל. שקט גם לא חשוב, העיקר ביצועים. משחקים שאמורים לרוץ זה בערך כולם :-) על הגדרות הגבוהות ביותר שאפשר אם לא אפשרי אז לפחות HIGH במקום ULTRA. חשבתי משהו על סגנון: מעבד AMD Phenom II X4 940 Box ₪1096 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1280 לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 ₪418 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38496 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪265 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ₪286 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphir…

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  12. היי .. המחשב הישן נהרס וההורים רוצים מחשב לעבודה משרדית ולא למשחקים . אז אני צריך מחשב לעבודה משרדית עד 1200 ש"ח בKSP או TMS&FOX . תודה לעוזרים. לפי הטופס: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול איכותי 5 האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. ה…

13. היי שלום כולם, בשעה טובה הזמנתי מחשב למשרד ביתי - I5-10400 16gb ram 2600 xpg 512 go nvme m2 המחשב מיועד להחליף את המחשב שנמצא במשרד בבית (לא משתמשים בו יותר מידי- הוא משמש את כל בני המשפחה בעיקר למסמכים וכאלה, לפעמים למשחקים ומשימות עריכה וידאו או פוטשופ קלות) יש לי מהמחשב הקודם כרטיס מסך (ישן מאוד נראלי) שלא בשימוש - 512mb או 2gb של ניבדיה, משער משהו בין gtx300-700 לא הצלחתי למצוא דגם מדויק. השאלה בגדול היא האם עדיף להשתמש במאיץ הגרפי של המעבד (intel 630) או שמשתלם לחבר את הכרטיס מסך? לא כול כך מבין בזה - 1. האם הם עובדים ביחד המאיץ והכרטיס מסך או שברגע שמחברים כרטיס מסך הוא היחיד שקובע? 2. כדאי להתקין את הכרטיס מסך …

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  14. היי אני רוצה להשקיע עד 10000 שקל למחשב נייד השימוש העיקרי: Office Obs-סטרימינג,לייבים בשידור מאוד איכותי(youtube,פייסבוק) אינטרנט מסמכים ויש לי שני התלבטויות בין שני מחשבים מפרט 1: Intel® Core™ i7-10750H Six Core Processor, 12M Cache, 2.60 GHz up to 5.00 GHz זיכרון 16GB‎ DDR4 2933MHz (8GBx2), up to 32GB כונן קשיח 1TB M.2 SSD PCIe NVMe תצוגה 15.6 Inch FHD (1920 x 1080), WVA, Anti-Glare, LED-Backlit, 300nits with 300Hz refresh rate מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 GDDR6 6GB כונן אופטי ללא מצלמת רשת כן שמע …

15. Started by fillabong,

CPU Intel Core i5 6600 @ 3.30GHz 30 °C Skylake 14nm Technology RAM 8.00GB Single-Channel Unknown @ 1066MHz (14-14-14-35) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. H170-D3H-CF (U3E1) 40 °C Graphics BenQ RL2455 (1920x1080@60Hz) 4095MB NVIDIA GeForce GTX 970 (ASUStek Computer Inc) 51 °C Storage 232GB Samsung SSD 850 EVO 250GB (SATA (SSD)) 35 °C 1863GB Western Digital WDC WD20EZRZ-00Z5HB0 (SATA ) 32 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH24NSD1 Audio Realtek High Definition Audio קניתי את המחשב לפני חמש-שש שנים האמת הוא עדיין רץ סבבה ולא נתקלתי ביותר מדי בעיות [השימוש שלו זה משח…

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  16. Started by l_messi,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 (500 - חריגה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תיכנות JAVA וWEB, שימוש יומי יומי (סרטים, אינטרנט) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות לקל משקל אבל לא על חשבון מפרט 7. האם…

17. Started by RAZIEL98,

שלום לאחר כמה שנים טובות עם מחשב של לנובו מדגם y5070 touch שכבר מתפרק אני מחפש מחשב נייד חדש של דל (בגלל האחריות שהיא בין הטובות שיש ) מה שחשוב לי זה : מעבד מדור 13 של אינטל(אשמח להסבר מה ההבדל בין הסדרות של המעבדים ) כי מזמן לא רכשתי מחשב השימושים העיקריים צפייה ואחסון סדרות משחקים לדוגמא gta החדש שיצא בעתיד ועוד חיבור כבל רשת Type c ומקלדת מלאה ומוארת מה שהכי חשוב אחריות בבית הלקוח

18. Started by jambo222,

שלום מחשב נייח מעבד אינטל i7 לוח אם - שכולל יציאות ל 2 מסכים זיכרון 16 gb דיסק ssd 1t ספק כח - אני לא יודע כמה וואט צריך ? המחשב מיועד לאינטרנט ותוכנות לעריכת מוסיקה

19. אני רוצה לקנות מחשב משרדי שמתאים לחלונות 11.

20. אהלן, אני צריך לפטופ לתכנות בערך עם התכונות האלו: מעבד i7 , ביו 13 ל 14 inch, דיסק ssd לא משנה כמה מקום כי הכל כמעט בדרייב, מסך anti glare, ושיהיה יחסית קל נגיד עד קילו וחצי פלוס מינוס. אציין שקניתי לפטופ של לנובו, ובגלל הרעש הוא הוחזר, וקניתי שלשום אסוס זנבוק 430ux והוא הוחזר בגלל רעש ובגלל שהרגשתי אשכרה את הרטט של המאוורר על המקלדת.(מי יכול לעבוד ככה?) לכן חשוב מאוד שיהיה שקט ומאוורר שלא הורג את עצמו. תודה רבה!

21. Started by moonston,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 שקל יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה - פוטו שופ אילוסטרייטור אינידזיין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by tal1971,

אני מחפש מפרט לשרת FTP עבור אירגון של 200 משתמשים . סכום של 5000 ש"ח 1. איזה מחשב אני צריך ? (קונפיגורציה) 2. איזה מערכת הפעלה ? אשמח לקבל תגובות. תודה מראש טל

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by PENOR,

אממ התקציב הוא עד ל - 6000 שקל. אני לא צריך ציוד הקפי [מקלדת , עכבר , אוזניות וכו'.] , אני צריך מעבד מעולה , לוח אם מצויין , ומארז נחמד , מסך במחיר בינוני לא הכי טוב שיש , וכרטיס מסך . איזה אני צריך לפי דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  24. שלום! דוד שלי מעוניין לקנות מחשב חדש התקציב שלו הוא 4500 ש"ח במזומן מטרות המחשב הם בעיקר להפעלת משחקים כבדים הורדת סרטים גלישה באינטרנט והורדות הציוד ההיקפי שאני צריך הוא רק מסך lcd רמקולים חזקים וזהו כונן דיוידי צורב פלופי מקלדת ועכבר לא צריך יש לנו אני בעיקרון רוצה את החברות הכי טובות שאפשר כמובן למחיר הזה לכל חלק בעיקרון זה kingston לזיכרון ו asus ללוח אם אני לא צריך מערכת הפעלה יש לי תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  25. Started by Rיה,

מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) 1100 1 1100 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Samsung 310 1 310 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E 1030 1 1030 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 340 1 340 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans Price Units Total Case FAN + LED x3Color 40 1 40 מארזים? Price Units Total Thermaltake Sviking VA4000BWS 420 1 420 מארזים? Power Supply Price Units Total KSP 400W (True Watts) PFC 190 1 190 Total price 4050 ¤

• 2 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.