ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי את הנייד הזה במקור עם win 8.1, מאתמול עם 10. מאז שהחלפתי ל-10 הוא הרבה יותר מהיר וממש מעולה, אבל שמתי לב שאין יותר את האפשרות לגלול את המסך עם 2 אצבעות על המשטח. איפה אני יכול לטפל בהגדרה הזו? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבטת בין מס' דגמים של מחשבים ואשמח לעזרת הצוות. כעקרון המחשב נישא בכל יום ולכן עדיפות למחשב קל. אסתדר גם עם מסך גדול יותר כבר התרגלתי. מצרפת את שמות הדגמים ואת התשובות לנעצים. כמו כן, אשמח אם יש לכם הצעות נוספות למחשב שיכול לענות על הדרישות, עדיף מהמעבדים החדשים של סדרת ה-5. "DELL INSPRION N3442 14 TOSHIBA SATELLITE L50-B-23P DELL INSPIRON 3543 IN-RD09-8515 "DELL INSPRION N3542 15.6 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך עדיפות למסך גדול אבל עדיפות גדולה יותר משקל? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף מחשב שניתן להשיא אותו ממקום למקום * האם נדרש זמן סוללה ארוך…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הרכיב מחשב לפי מפרט שלכם לפני זמן מה ואני הייתי שמח לייעוץ גם כן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא קריטי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cs:go, injustice -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייד מסגרת 10K לצורכים עסקיים ובייתים הצרכים העסקיים הם: שליטה ובקרה במערכות כלל עולמיות מה שמחייב את כל סוגי כניסות התקשורת הצרכים הבייתים הם: מוזיקה סרטים אינטרנט ומשחקים ( לא משהוא כבר פיפא וכו' ) תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
היי, אני עוזר לחבר לקנות מחשב נייד. זה מה שהוא ביקש: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? הכי גדול שיש. * משקל רצוי? עד 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320-500. * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
צריך מפרט לחבר פנטיום 4 512 או ג'יגה ראם 120 הרד דיסק צורב דיוידי כרטיס מסך 6800GT עם אפשר יותר טוב ללא מסך תקציב: 5,000 שקל
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
מפרט למשחקים סכום של 6000 שח בלי מסך רמקולים מקלדת רצויי קונרו . לעונים תודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920401[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920401 - Intel - i5-6600 Skylake Quad core CPU - 3.3 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪1053/1032[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]2230BN[/td] [td]תקשורת אל חוטית - PCI Express Mini Card 2230BN - Intel - Intel Centrino Wireless-N 2230 WiFi and Bluetooth 4.0 Mini-PCIe card - Speed up to 300 Mbps - 802.11n compliant - 2x2 antenna configuration - Intel W…
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
היי, הרכבתי את המפרט מהמעט ידע שיש לי, אשמח אם תוכלו לתת חוות דעתכם עליו. עיקר העבודה היא עריכת וידאו(קבצים כבדים מאוד) חסר לי למפרט מקירור למעבד צריך? לגבי קירור למארז כתוב שיש בו 7 מאווררים צריך עוד? מעבד: Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray לוח אם :Gigabyte GA-Z77-D3H כרטיס מסך: Sparkle GTX660 TI 2GB GDDR5 HDMI מארזRaidmax Augusta Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X4 : Front+Top(2)+Back Ptional side fan Black ספק כוח:SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk זיכרון:Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED קשיח למחשב שולחני:Crucial 128G SSD Marvell M4 קשיח למחשב שולחני: 1.0 מישהו מכיר את הכרטיס הזה ויכו…
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 815 Thermaltake Silent K8 939 CL-P0200 161 Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 650 590 Twinmos 512MB DDR400 P03200 X 2 WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 545 Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 256MB PCI-E GV-NX66256D Bulk 791 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 385 Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 65 Compucase 6A19 Black Midi Tower 340 Samsung 17 LCD SyncMaster 710T S/B 1750 Microsoft® Wireless Optical Desktop OEM 258 Creative Inspire 2500 (2.1) black 277 סה"כ 6628 ש"ח המחשב ישמש למשחקים גלישה באינטרנט, ומחשב משרדי להורים. האם צריך לשנות משהו? מה עם הכרטיס מסך והרמקולים? האם כד…
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
מתלבט בין 2 המחשבים gigabyte u60 או asusEee מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
-
שלום חברים קראתי שבאירופה החלו למכור את המחשב החדש של חברת טושיבהQosmio G40-108 במפעיל היבואן המקומי אין עדיין השערה לגבי מועד הגעתו לארץ האם קיימת דרך ליבוא אישי דרך אתר מכירות בריטי והאם המחיר לשיווק לארץ פטור ממע"מ בריטי ומחוייב במע"מ בארץ וכן האם יחולו מסים אחרים והאם לבד מהטבעת העברית במקלדת קימים הבדלים שיקשו עלי בשמוש בו מצורף קישור לאתר המכירה http://www.gultronics.co.uk/og/index1.asp Intel Core 2 Duo T7700 (2.4Ghz), 800MHz FSB 4MB L2 Cache, 2048MB DDR2 1024MB Intel Turbo Memory RAM, (200GB+200GB) HDD, 17" TFT TruBrite WUXGA+, NVIDIA GeForce 8600M GT with 512MB dedicated video memory, HD DVD/R- SuperMulti(DL) +R, Integrated WiFi 802.11a/g/n, Bluetooth, Digi…
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אהלן, בשביל לסדר את האוזן, אשמח לשמוע את דעתכם על איך יראה מפרט למשחקים נגיד בעוד חודש חודשיים מהיום... תודה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אנשים יקרים. מזדמן לי לטוס לארה"ב ממש בקרוב. ואני מעוניין באחד משני הדגמים הנ"ל של ASUS. למרות שהשני יותר חזק הראשון גם הוא קורץ. מהי דעתכם ? מה עדיף לקנות הראשון או השני.? ואם משהו יודע מהו המקום הטוב ביותר לקנות או בניו יורק או טמפה או בוסטון - אלה מקומות בהם אני אהיה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד HP ze5000 שתומך בזיכרון מסוג DDR1 266 Mhz . האם אוכל להתקין בו זיכרון DDR1 333 Mhz ללא בעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V LEAGUE OF LEGENDS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות או בינוניות מעדיף לחסוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
הי.. אני לא ממש מבינה במחשבים אז אני מקווה שתעזרו לי : ??? טוב אז בעיקרון המחשב עד תקציב של 2500 (חריגה עד 3000 שקל גג ורק אם ממש אין ברירה) למשחקים בעיקר(כמו סימס 3 ודומים לו בדרישות) לעריכה גרפית בפוטושופ ואינטרנט.. ציוד היקפי לא צריך.. שיריץ ויסטה (אם מומלץ בכלל).. תודה מראש :yelclap: ;D ;D ;D 8) :
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת לקנות מחשב חדש בתקציב בין 2,500-3,000 ש"ח וממש מבולבלת... מה שחשוב לי זה מהירות המחשב וכרטיס קול מעולה, שומעת מוזיקה כל היום. המחשב יהיה בעיקר לצרכי גלישה באינטרנט, סרטים, יכיל הרבה תמונות (הארדיסק גדול) ומוזיקה. יהיה נחמד אם יהיה בו bluetooth כמובן. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב חדש ואני צריך המלצה למפרט. המחשב יריץ לרוב משחקים והמפרט לא צריך לכלול מסך או ציוד היקפי. אם זה חשוב המסך שיש ברשותי הוא samsung XL2370HD המפרט מיועד להגדרות גרפיות גבוהות וחשוב שהמחשב יהיה שקט בזמן עבודה מומלצ שהמפרט יכלול את המארז midi atx (ראו תמונה)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מקרוב משפחה JUMPC להתקין עליו ווינדוס XP (הוא אפילו טרח לקנות חוקי...), המחשב הגיע עם UBUNTU. אין בעיה להתקין את הווינדוס, אבל מאיפה אפשר להשיג דרייברים? המחשב נמכר גם עם XP בחלק מהגרסאות, ככה שדרייברים בטוח יש, אבל איפה אפשר למצוא אותם? חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות, אם למישהו יש עצה או כיוון, אתם מוזמנים לחלוק תודה.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מעוניין לרכוש בארה"ב מחשב נייד עד 1000$. אני מעוניין לקנות לפטופ של חברת DELL. המחשב מיועד לצרכים הבאים: אינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס, קצת משחקים, זמן סוללה מירבי. דרישות: מערכת הפעלה 7, מינימום זכרון פנימי 4GB, כונן קשיח 500GB+. כעקרון אני מכיר רק את הרשת של BEST BUY ארה"ב אז זה מה שמצאתי עד כה: Dell - Inspiron Laptop / Intel® Core™ i5 Processor / 15.6" Display / 8GB Memory / 750GB Hard Drive - Mars Black http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Inspiron+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+15.6%22+Display+/+8GB+Memory+/+750GB+Hard+Drive+-+Mars+Black/1697111.p?id=1218281188971&skuId=1697111 Dell - Inspiron Laptop / Intel® Core™ i5 Pro…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 אם אפשר לחסוך מה טוב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (רק פיפא ) +אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רק פיפא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מקווה שזה הפורום נכון לשאול את זה (לא מצאתי ב-HWZone אחד מתאים יותר..) בכל מקרה, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם דרישות המינימום הבאות - מעבד 1GHz (פנטיום 4 או AMD) זכרון - 256MB 20GB שטח וכמובן, סי.די.רום, יו.אס.בי (עדיף 2 יציאות), כרטיס רשת וכו' עכשיו ככה, אין לי בעיה לקנות מחשב משומש, וכמובן שללא מערכת הפעלה ובלי כלום, אין לי בעיה לפרמט בעצמי. עכשיו השאלה היא, האם ניתן להשיג מחשב שכזה במחיר של 3,000 ש"ח, -+? תודה רבה, דן.
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
מישהו אולי יכול לעזור לי לגבי המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKNX552EA השאלה היא האם כדאי לקנות אותו.. ניסיתי למצוא מידע בפורום אבל לא מצאתי כלום על המחשב או על חברת compaq... מישהו יודע גם להסביר מה זאת החברה הזאת והאם שווה לקנות?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-