ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
-
-
אהלן כולם קונה מחשב לצרכים בסיסיים + עריכת וידאו מאומצת (לא מעוניין בגיממינג אך לא גם לא רוצה כרטיס קוואדרו) הרכבתי מפרט שאבקש לא לשנות את המעבד, וספק חזק בגלל שאוסיף עוד חלקים בהמשך שם המוצר מק"ט אחריות מחיר ליחידה כמות סה"כ מעבדים Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box inti52500B 3 שנים ₪ 1,019.00 1 ₪ 1,019.00 פתרונות קירור מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7 4719512015513 שנה ₪ 106.00 1 ₪ 106.00 לוחות אם Gigabyte GA-P67A-UD3 P67 CHIPSET 4719331842161 3 שנים ₪ 701.00 1 ₪ 701.00 זיכרונות G.Skill RipJaws 8GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 F3-10666CL9D-8GBRL F3-10666CL9D-8GBRL 3 שנים ₪ 597.00…
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש והדגש הוא שהמחשב מיועד ללימודים, פחות תוכנות וכו'.. אלא נטו אופיס והרצת דפי אינטרנט ושימוש בvisual studio. הדגש הוא על מהירות ללא תקיעות, זמן סוללה ארוך ומשקל נמוך, כמה שפחות פונקציות שמכבידות על המחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -גודל מסך רצוי : 13 אינץ׳ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי המחשב הזה הולך להיות למשחקים כבדים אז צריך להוציא בתקציב הזה את הטופ שבטופ אוקי צריך 160 גיגה דיסק קשיח וגיגה זיכרון וכרטיס מסך משהו שירזיק לי לפחות שנה יפה את המשחקים ואז אני מחליף אותו ואת השאר אני משאיר לכם תודה לעוזרים נ.ב זה יקנה מSKYPC אני קונה מחשב שלם ומארז ומסך וצורב אני בחרתי מארז של HEC עם 400W עולה 435 אז לא לדאוג בקשר מארז ולספק!!
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! מעוניין בנייד לצרכי אינטרנט/office, מוזיקה, וקצת תיכנות, בלי משחקים ובלי עריכה גרפית. כלומר, לא צריך משהו חזק במיוחד. מסך - 15.4". איכות המסך (רזולוציה וכו') חשובה. הכי חשוב- מקלדת נוחה עם כפתורים שנמצאים במקום הנכון- בעיקר השישייה של Insert\Delete\Home\End\Page Up\Page Down. שישבו ביחד בצד ימין למעלה של המקלדת, ב 2 שורות של 3, בדיוק כמו במקלדות הקלאסיות, ולא מפוזרים אקראית ברחבי המקלדת! כמה קשה לייצר מקלדת נורמלית?? מבחינת תקציב אני מכוון לסביבות ה 7000 ש"ח, גמיש (במקור חשבתי לתומי שקיימים ניידים זולים יותר עם מקלדת סטנדרטית, מסתבר שאין). ניידות פחות חשובה, מקסימום אני אקח אותו לרכבת/קניון, לכן משקל וזמן סוללה פחות קריטיים. לפחות GB2 זיכרון. גודל הארד דיסק- GB16…
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לרוב הורדות והזרמה של 1080p לטלוויזיה, אבל צריך להיות מספיק חזק להריץ VS ו SQL בצורה מכובדת * גודל המסך? 15, ממש רוצה מסך full hd , ומט (אפשר לשקול גם 14) * משקל רצוי? קל, יש לי בעיות גב וכל דבר פחות מ2 קילו יתקבל בברכה ודק * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן של 4 שעות אמיתיות יהיה מספק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * בלוטות? לא הארד דיסק - SSD HDD שילוב? העדפה לשילוב, מוכן להתפשר * כונן CD/DVD? צורב? עדיף, מוכן להתפשר * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה חוץ מASUS, מה שע…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר אותי בעיקר ללימודים בתואר הנדסת מחשבים, אבל גם כמובן אינטרנט, סרטים וקצת משחקים פה ושם. מסך 15.6 אינצ' רזלוציה - מעדיף FHD, אבל לא קריטי. משקל רצוי - ראיתי את האולטרה-בוקים האלה, נראים נהדר ונוח מאוד, אז אם נכנס לתקציב אחד שהוא גם בנוי טוב ועם חומרה טובה אז בהחלט רצוי. זמן סוללה - לא חייב ארוך במיוחד, אבל שלא יהיה זמן סוללה אפסי.. יציאות - נדרש HDMI שזה כבר נהיה סטנדרט, וUSB3. דיסק קשיח - גדול, כמה שיותר גדול, לא צריך SSD. כונן אופטי - מיותר, אבל לא מפריע אם קיים. ועוד משהו אחרון, אם מישהו מכיר אתר שממנו ניתן להזמין עם כרטיס אשראי ישראלי לכתובת בקנדה.. וChevy, תודה על העזרה שלך מלפני כמה חודשים, אבל אחרי שכבר קיבלתי ממך עזרה ובאתי לקנות הגיעה ההז…
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן! התייעצתי פה לפני חצי שנה בערך לגבי רכישת נייד. מסיבות אישיות הקנייה נדחתה - ולכן מבקשת את המלצתכם בשנית (בהנחה שיצאו דגמים חדשים ושדגמים ישנים יותר - הוזלו ואולי אף נכנסו לתקציב). שימושים כגון: אופיס, פוטושופ (כרגע אין שימוש, שתהיה אופציה לעריכת תמונות בסיסית), תוכנות אינטרנט (IRC, מסנג'ר וכו'), קצת סרטים, המון מוזיקה ותמונות (דיסק קשיח של 160 לפחות), שיעמוד ב20 טאבים פתוחים בו זמנית + תוכנה כגון אימיול ברקע (מבלי להאט עבודתו). מעוניינת שיכלול: צורב דיוידי, מסך לא מבריק (מט), מקלדת ופד עכבר (עדיפות לטראקפוינט) נוחים ולא "מקפצים" (שימוש רב במחשב), מאחר והמשקל לא קריטי - עדיף מסך לא קטן (בעיקר שימוש ביתי ובקרבת הבית). לא פוסלת קניית יד שנייה- אך גם לא יודעת מה צריך…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב300 שח בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בקטנה כחובב עם פרמייר, לא מקצועי. הוא בעיקר משמש כNAS. בשלב זה עורך וידאו עד 1080P. לא מתעסק בכלל עם 4K. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר, פוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עבור משחקי פיפ"א, GTA, גניבת מכוניות ופיצוח גולגלות עם גרפיקה בינונית פלוס. שקלתי אם ללכת על AMD ובסוף הרכבתי את ה- core2duo: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: INTEL WESTCHESTER 965WH - DG965WH כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GS TDH EXTREME 256MB DDR2 128 BIT TV/O DVI - RETAIL דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-111D DOUBLE LAYERED X16 - WHITE - BULK זיכרון: TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL4 כונני דיסקטים: TEAC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE מארז: COMPUCASE CI-6A19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE+HEC 300AR-TF סך הכל למפרט : ¤ 4121 שאלות: 1. התרשמות כללית, יחזיק משחק…
-
- 13 תגובות
- 987 צפיות
-
-
קודם כל אני חדש פה, אז שלום לכולם ועכשיו לעניין... אני רוצה לקנות מחשב, כולל מסך, שיהיה יציב, יחזיק לכמה שיותר זמן (ומערכות הפעלה), ושיעלה עד 4500 ש"ח! חשבתי על המפרט הבא, שקצת חורג מהתקציב, וזה בגלל שהשקעתי במסך, אם למישהו יש הצעה למסך אחר שלא ייפול באיכות (אבל כן קצת במחיר) או למפרט שונה ממה שרשמתי למטה, אז הצעות יתקבלו בברכה. בנוסף הייתה לי בעיה להחליט איזה כרטיס מסך לקחת, לא נראה לי שאני צריך משהו יקר יותר מ-700 ש"ח, כי אני לא בהכרח גיימר כבד. וזה המפרט: CPU : AMD Athlon XP 2600+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 604.05 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, LAN,USB 2) [ ¤ 475.1…
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שהוא כבר בן 5 שנים ורציתי להחליף אותו אבל אין לי ממש תקציב להחליף הכל אז החלטתי לשדרג אותו אני בעיקר משתמש במחשב למשחקים וגלישה באינטרנט שירים סרטים וכאלה ... בזמן האחרון הוא הפסיק לעבוד לי הוא נתקע כל הזמן והחלטתי שצריך לשדרג אותו ... בקיצר יש לי תקציב של עד 1500 שח לשדרוג מקלדת עכבר רמקולים מסך לא צריך אני חושב שאני לא צריך להחליף את המארז כרטיס רשת את הDVD את דיסק קשיח ואת הספק כוח אני מעדיף גם להרכיב את החלקים לבד בשביל לחסוך בהוצאות אז מה שיש בעצם להחליף זה לוח אם מעבד כרטיס מסך וזיכרון יש לכם הצעות? המפרט שלי עד כמה שאני יודע... פנטיום 4 2.8 זיכרון 1 ג'גה כרטיס מסך ג'יפורס 7600GS דיסק קשיח 160 ג'יגה ספק כוח 400W אולי כדי להחליף? מארז עם 2 מ…
-
- 13 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום יש לי כיום בטקסי בוקס ואני מעוניין להחליף למחשב מדיה סנטר עם xmbc אני רוצה להיות מסוגל להריץ כל תוכן עד רמת בלורי מלא משחקים לא מעניין אותי חשוב לי שהסאונד יהיה ברמה גבוהה כי זה יחובר למערכת איכותית מאוד (רסיבר פלוס רמקולים בשווי 12k) צריך להיות שקט כמה שיותר מבחינתי לא רוצה להרגיש שיש לי מחשב בסלון מארז צריך להיות קטן כזה שמתאים לשים במזנון ולא נראה כמו מחשב מכוער. לא חייב משהו מיניאטורי אלא פשוט סדר גודל שנכנס במזנון, לא יותר גבוה מ18 ס״מ שיהיה מקום להרד דיסק פנימי אחד כרטיס רשת אלחוטי תקציב - הייתי שמח שזה יהיה עד 1500 אבל אם נושא הסאונד גורם לחריגה או משהו כזה אני יכול לחיות עם זה. בוא נגיד שעד 2500 מקס תודה מראש לכל המגיבים
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
המחשב טוען הרבה. אתקין אותו מחדש. אוכל גם אעשה OVERCLOCKING אם אסתדר עם זה. יש לי תחושה שצוואר הבקבוק הוא הכונן הקשיח. האם כדאי להשקיע בכונן SSD עבור מערכת ההפעלה? (כונן הDATA יישאר HDD) אם כן, איזה כונן מומלץ? תודה. נתונים על המחשב כאן:
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ציפסט עדיף - G31 , P35, 945 או X38 ובמעבד מה עדיף - E6750 או Q6600 השימוש הוא ביתי - למשחקים ו- MULTY TASKING
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה למחשב לעבודה משרדית, הכוללת עבודה על גרפיקה בתוכנות כגון Photoshop ו-Freehand. הדגש צריך להיות על נוחות עבודה, ועם זאת תקציב מינימאלי. שימו לב כי במחיר יש גם לכלול מסך (17, או 19, לפי המלצתכם) CRT טוב. בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש לאחר שנשרף לו המחשב הישן. אלו הדרישות שלו: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה עם תוכנות מטלב, סולידוורקס, מייפל ומתמטיקה ובנוסף שימושים כלליים כמו אינטרנט, אופיס 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. שיהיה אפשר לחבר אורגן לכרטיס קול 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך הכל 5. האם יש לכם העדפה…
-
- 15 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים לצורך עריכה גרפית ווידאו. המחשבים בעלי מפרט מאוד דומה הדבר היחיד ששונה זה שdell נותנים 3 שנים אחריות וlenovo רק שנה אז אני נוטה לכיוון הdell. אשמח לקבל חוות דעת שלכם לפני הקנייה. http://m.ksp.co.il/product.php?uin=42649 http://m.ksp.co.il/product.php?uin=40327 תודה!
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה , ערב טוב בקשה למפרט הבא: *המחשב מיועד למשתמש עיסקי בכיר לכן חשוב שיורכב מרכיבים איכותיים , לא זולים אך גם לא יקרים עם מחירים מרחיקי לכת -מערכת הפעלה של vista business -lga775 מסוג socket core 2 duo -לוח אם שבו לפחות חריץ הרחבה אחד pci express *16 ולפחות שני חריצי הרחבה pci רגילים. *הלוח צריך לתמוך גם ב ddr2 רגיל וגם ב ddr3 (לשידרוג עתידי) -במחשב- זיכרון 2gb של זיכרון ram מסוג ddr2 בתדר 1066mhz **raid חומרה מובנה בלוח שתומך בסוגים -0,1 לפחות -כרטיס מסך עם שתי יציאות dvi - מובנה או חיצוני -כרטיס רשת 1000mb -מסך רחב "19 בחיבור dvi -כולל ציוד היקפי טוב - עכבר ומקלדת אלחוטיים , רמקולים , צורב dvd וכו ' -כולל מארז , ספק, פלופי , מאווררים וכו' thanks guuuys:) Lo…
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX Gigabyte GA-8I848E-L Intel 848P Motherboard DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Sapphire Atlantis Radeon 9600 128MB DDR Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Simbadda 326 Black 500W USB 2.0 Front Case w/X-Window Computer Assembly סה"כ 3607 ש"ח אשמח לקבל תגובות והצעות לשיפור רק לא לחרוג בצורה דרסטית מהתקציב. תודה
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
הראשון: מפרט Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1157 1 Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 742 1 Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC ¤ 443 1 SEAGATE 250Gb SATA II 16MB 3250410AS ¤ 389 1 Albatron Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DualDVI Retail ¤ 1660 1 1 847 ANTEC P150 Quiet PC Case 430W -- לא סגור לגביו... Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 185 1 מחירים סופיים: 5423---<5314 [מזומן] השני מפרט מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX ¤ 1555 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R ¤ 833 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 291 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 450 1 זיכ…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 6.5 אלף ש"ח,אין בעיה לחרוג ל7 אלף.(התקציב כולל מסך) 2. מטרות המחשב? משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים,הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך,22-24 אינץ,שיהיה עם full High-definition ,שינצל את הביצעים של הכרטסי מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: אני לא צריך DVD,ולא כונן סקטים או צורב וכו',אני צריך רק כרטסי קול. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף את איבורי ואת KSP. בחלקים,אני רוצה לדעת אם בתקציב שיש לי שווה לקנות את הכרטיס מסך GTX295. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא מענין אותי איך הוא נראה,העיקר שיעבוד. .7האם אתם צריכים מערכת הפעלה…
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
על פי עצתכם המחשב ה"ישן" האינטל הועבר למשרד של אבא שלי אני הזמנתי היום מחשב חדש :_) מעבד : Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE לוח : Giga-byte GA-K8N Ultra-9 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-9.htm הוא לוח טוב ? זיכרונות : ?512MB Kingston? פעמיים (677MHZ) הארד דיסק : נשאר ה160 SATA II WD כרטיס מסך : ATI RADEON X800 PRO 256MB של גיגה בייט אבל אני לא סגור עליו ? הוא שווה 2200 ש"ח ?? יש אחרים עדיפים ? מה האיוורור הנדרש ? אני יום ראשון מקבל את החלקים, אז אני חייב להיות סגור על מה עוד כי כל השאר יש במלאי המעבד יגיע יום ראשון. חן
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-