עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ilil,

שני המעבדים הללו עובדים בקצב 2GHz, בעלי 2MB מטמון, FSB 800MHz. אחד בטכנולוגיה של 65nm, האחר - 45nm. מה צפויים להיות ההבדלים בין שני המעבדים הללו? (בהנחה ששניהם יותקנו על לוח אם עם צ'יפסט GM45) מעניינים אותי כל המשמעויות: ביצועים, זמן סוללה וכו'. בתודה, איליה

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  2. אני צריך מחשב עם מעבד i7 להרצת חומרים כבדים מאוד השימוש העיקרי זה עריכת אירועי hd באופן יומיומי אז צריך משו חזק עם הרבה זיכרון. תודה רבה.

3. Started by skr,

אז ככה אני צריך מפרט ב8K +- ללא מסך או כל ציוד היקפי אחר. חשבתי על זה: http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=51818777-C4AF-48CF-AEFD-36CD4545718A וקחו בחשבון שאני מקבל את המעבד Q6600 במחיר של המעבד שצויין במפרט ואני לא מחרטט!!!. אז אם יש הצעות לשיפור דברו. ועוד משהו בSKYPC אין את הספק של CROSAIR 520WAT אז במקומו לקחתי את האנטק.... תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by XoZivviZoX,

זה המפרט של המחשב מה שאני הולך לקנות כרגע.. (למשחקים) עצות, חוות דעת שיפורים בבקשה לא לחרוג מהסכום של 6000 ש"ח: אגב אני ממש לא סגור לגביי המסך אני משחק משחקי רשת-על איזה מסך למשחקים אתם ממליצים משהו שיעמוד בתקציב

• 14 תגובות
    • 975 צפיות
  5. להלן המפרט: לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3l מעבד Intel E8400 זיכרון 2x1GB Transcend DDR2 800MHz כונן קשיח WD 320GB AAKS SATA2 7200 RPM כרטיס מסך Leadtek GeForce 8800 GTS 512MB כונן אופטי LG DVD-RW X20 GH20NS10 SATA מארז Thermaltake Soprano RS 101 + Window TT-VG7000BWS ספק Enermax Liberty 500W ELT500AWT מסך Samsung 22" 2243BW מחיר סופי: 6000 ש"ח עכשיו ענייני ההתייעצות... יש לי אפשרות לקנות במקום הסמסונג מסך: Xerox 22" XM7-22WF שניהם עולים לי 1350 ש"ח, אז אין הבדל מבחינת מחיר הבחור בחנות המליץ בחום על המסך, אבל קשה לדעת מכל הביקורות... בסה"כ המסכים נראים די דומים מבחינת יכולות, כל אחד והייחוד שלו אני אשמח אם יש אנשים בעלי המסכים הנ"ל שיכולים לחוות את דעתם מארז וספק- לקחתי ספק ב…

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  6. שלום. אחרי שהמחשב שלי החזיק מעמד יפה מאוד 5 שנים, אתמול הוא אמר להתראות כאשר הספק שלו עבר לצד השני. אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג למפלצת חדשה. קראתי את המדריך בנעוץ של הפורום (מדריך נהדר), ואני אכוון את הצרכים שלי לפי המדריך פחות או יותר. נתחיל בתקציב. המספר ששמתי הוא 8,000 ש"ח, אבל זה סוג של גבול עליון. אם יש צורך להגיע למחיר זה בסדר, אבל לא מפריע לי לחסוך. השימוש העיקרי של המחשב הוא גיימינג כבד. אפשרות לשחק משחקים חדשים בתאריך ההשקה שלהם זה חשוב ביותר. בנוסף, אני מעוניין שהמפרט של המחשב יהיה תואם hackintosh, לצורכי פיתוח אפליקציות. אני לא מעוניין לקנות Mac במחיר אסטרונומי. אני גם צריך את המחשב לפיתוח אפליקציות. בשביל זה צריך OSX, אבל אני לא בטוח איזה פתרון עדיף, hackintos…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Shlomi XD,

ללא ציוד היקפי.. קונרו.. מKSP (יש להם סניף ברעננה ) כעיקרון אני רוצה את המארז Supertalent יש לי כבר מין מפרט אבל אני ממש ממש ממש לא בטוח בנוגע ללוח אם.. Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 512MB Twinmos (X2) Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E 160GB SATA II 7200RPM 8MB NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Supertalent CA-601UFK Black Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin יוצא5785שקל.. כמה שאלות... איך הלוח אם? אפשר להוציא מפרט יותר טוב בתקציב?

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by most,

שלום, קיבלתי אימייל זה : http://www.laptop1.co.il/pl_product~TITAN-TL15D~2~0.htm נראה אטרקטיבי, מישהו מכיר את המותג הזה?? את נותן האחריות/שירות?? אם כן ארצה מכם חוו"ד עליו אני מבין שמערכת ההפעלה היא לינוקס כלשהו, האם ניתן להשיג דרייברים למחשב הזה במידה וארצה להפוך ל WIN??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. עד 10,000 ללא ציוד היקפי, למשחקים (שיכלול מארז ומסך) תודה רבה..=]

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  10. היי, לצערי אחרי נסיונות רבים להחיות את המחשב שלי כנראה שהוא שבק חיים. כנראה שהלך הלוח אבל אני לא בטוח ומעדיף כבר לנסות להרכיב מפרט חדש הקטע הוא שעל הדרך קניתי ספק כוח Seasonic 400W Bronze +80 ככה שאשמח אם תרכיבו אותו כחלק מהמפרט. יש לי גם מארז Compucase HEC Midi Tower ואני ארצה להשתמש בו. אני גם לא צריך הרדיסקים. בכל מקרה - אני מעוניין במפרט שיריץ את המשחקים בצורה טובה + יהיה טוב לסרטי HD (מעבד+לוח אם + זכרונות + כרטיס מסך) אין לי עדיפות לAMD\Intel אני לא אומר טווח מחירים כי אין לי מושג לגבי סדרי גודל.. אני מניח שלא הייתי רוצה להוציא יותר מ3000. תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  11. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב בזמן הקרוב, ואני מבקש מפרט לפי הדגשים הבאים: שיהיה כמה שיותר שקט - המחשב נמצא בחדר השינה עיקר השימוש במחשב הוא גלישה באינטרנט, אך גם לצפייה בטלוויזיה באמצעות כרטיס טלוויזיה Fly video 2000, משחקי מחשב כמו GTA SA, Flight Simulator X' ואולי C&C3. צורב כבר יש לי - LG GSA H30N SATA דיסק קשיח: WD3200AAKS מארז: NZXT APOLLO מסך: אני עומד לקנות אל.סי.די 19 אינץ' של LG דגם 1970hr בנפרד. לא מתוכנן OC. את המחשב בבקשה להרכיב מ-SkyPc. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  12. שלום לכולם, אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב חלקי (יש לי כבר מסך,הרד דיסק וצורב) ,בעיקר למשחקים,ללא OC,שיעלה עד 5K (אפשר לחרוג קצת) עם הדרישות הבאות: מעבד חשבתי ללכת על core2duo e8400 לוח אם אני רוצה לוח אם משולב DDR2 ו-DDR3 וגם בעל יכולות Crossfire,שיהיו בו 2 כניסות PCIE 2.0,האם קיים כזה? ראיתי רק אחד כזה, asrock x48turbotwins,אבל לא יודע אם הוא טוב... http://europe.asrock.com/mb/overview.asp?Model=X48TurboTwins&s= אם לא קיים משהו טוב,אז שיהיה משולב זכרון כמו שאמרתי וכניסת PCIE 2.0 אחת. זיכרון אני רוצה 4GB של DDR2 800MHZ,לא יודע באיזו תצורה לקנות (2 של 2GB בנפרד או סט של 2X2),לא יודע של איזה חברה כדאי... כרטיס מסך חשבתי על Gigabyte Ati Radeon 4870 1GB אולי כדאי להש…

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by g.xorre,

שלום חברי לפורום, אפתח בחנופה כנה; תודה רבה לכולכם על העזרה בהרכבת המפרטים השונים לאורך השנים, בזכותכם עזרתי בהרכבת מערכות לי ולהרבה מחברי. יישר כוח! הפעם נתבקשתי להרכיב מפרט 'טריקי' לחבר. הוא מבקש גם 'מפלצת משחקים' וגם את האופציה לשימוש בתוכנות עריכה כמו AfterEffects וAVID. הוא כמובן מעוניין ב'הכי טוב' ו'הכי חדש', מחשב ל10 שנים, מה שנקרא. אז לפי חוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 11,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכה גראפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרש…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by Psycho17,

ערב טוב! חבר שלי מעוניין ליקנות מחשב חדש. הנה מפרט המחשב: מעבדי ?AMD? Athlon64 3500+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2 x2 כרטיסי מסך? ASUS 6600GT 128MB TV ,PCI-E דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM ASUS x52 צורבים? DVD Recorders NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? Thermaltake Xaser VM-3000A מארזים? Power Supply HEC 475W (True Watts) מה דעתכם על מפרט זה ומה המחיר המשוער על מפרט זה... (לחבר שלי אין תקציב משוער מכיוון שהוא רונה את המחש…

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by avivshatz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הייתי שמח לקבל אופציה של ניצול מקסימלי ואופציה של חיסכון יעיל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומעט סרטים אולי בזמן הפנוי אני מניח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין לי מושג, לא מבין במחשבים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שתמליצו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך -19-20 אינץ של סמסונג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כרגע נראה לי 1600 על 900 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? NLE. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אביד מדיה קומפוזר ופרימייר פרו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה …

18. שלום לכולם, מעוניין לשמוע את דעתכם על הנושא הבא, דעה ראשונה : רכישת מחשב נייד צריכה להתבצע מחברה מובילה או לפחות איכותית ומוכרת בתחום, עם אבא ואימא מוכרים ומערך שירות מתאים. לדוגמא : IBM, HP, Dell, Toshiba, Sony ועוד... במידה והמחשב משמש חברה, כדי לבחור מארז או את התצורה המוקשחת יותר לשוק העסקי ולא את סדרות לבסיסיות לשוק הבייתי. נגיד החל מ- 6000 דעה שניה : בימנו, שמחיר המחשבים הניידים לא מפסיקים לרדת, ניתן לרכוש מחשב בעלות של 2500-4000, יצרן מותג מדבקה, לאחר שנתיים להחליף את המחשב אם הוא עושה בעיות או אם הוא חלש מידי לשימוש. גם אם השימוש הוא עבור עסק הרי שמידה ונגרם נזק למחשב או שהוא מתחיל להיות עגלה ניתן להחליף אותו שוב בעלות דומה. לדוגמא : VISION, Gateway , Infinity…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by morbidangel,

בוקר (צהרים) טוב חברים לקראת מבצעי BF חשבתי להתחשב בלפטופ חדש. הלפטופ ישמש אותי בעיקר לסביבת הלימודים (לכן רצוי גם שלא ישבור את הגב)- תכנות, מכונות וירטואליות. כמובן שגם עבודה שוטפת רגילה, אינטרנט, סרטים. גודל מסך רצוי הוא '13-'14. אם אין מנוס אז 15'. זמן סוללה אין לי אינדיקציה, כמה שיותר, יותר טוב, אך לא קריטי. אין צורך ביציאות מיוחדות. חשוב שיהיה כונן אופטי (לא Blue Ray). לא חובה BT. גודל כונן קשיח לפחות 320GB. אין לי ניסיון עם לפטופים כך שאיני יודע כמה אחריות בין לאומית חשובה. אשמח אם תתנו את דעתכם בנושא. לא צריך לכלול רישיון מיוחד למערכת הפעלה (מתכון להריץ אבונטו). פזלתי לגבי חברות כמו ASUS \ LENOVO \ SAMSUNG, בעיקר על דגמי האולטרבוקים. אשמח לשמוע הצעות. אגב, משתלם …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Chod Taar,

שני נציגים של חברות מחשבים אמרו שאני צריך לקנות כרטיס מסך מפלצתי, בערך 3,000 ש"ח, ולהוסיף ספק כוח מיוחד ולוח אם שתומך בכרטיס המסך. לא נשמע לי הגיוני. אני עובד כרגע עם שני מסכים ואין לי כרטיס מסך בכלל, רק ה- OnBoard . הבנתי שאם אני שם כרטיס מסך הוא עוקף את ה- OnBoard , אז אי אפשר פשוט להוסיף כרטיס. אבל מה עם לשים שני כרטיסים פשוטים יחסית, כל אחד עם שתי יציאות ? או אפשרות אחרת, מישהו מכיר ? תודה : )

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אני שמעתי שהתוכנה של win vista לחפש רשתות אלחוטיות (hot spots) לא אידאלית בלשון המעטה. יש לכם המלצה לתוכנה אחרת שתעזור לי להתחבר לרשת אלחוטית עם אות חלש? תודה! איתי

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by yardenp4,

מעבדי אינטל Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Intel HD Graphics כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD Sony Optiarc AD-7260S DVD±RW x24 Black Sata ציוד רשתות כרטיסי רשת אלחוטיים Edimax EW-7711IN Wireless nLITE PCI Adapter 150Mbps מארזים Sharkoon Nightfall Black ATX Case (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin)

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  23. זה המפרט שבניתי, המטרה היא לגיימינג (1080p @ 60 FPS) ועריכת וידאו. חשוב לי שיהיו החלקים הכי איכותיים שיש, שהמחשב יהיה מאוד שקט ושיחזיק הרבה שנים. אשמח לקבל חוות דעת, הערות והארות. *אפשר ללחוץ על התמונה כדי להגדיל.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. יש לי מחשב LG E310 עכשיו אני מגדיר בניהול צריכת חשמל שלאחר 5 דקות המסך יתכבה, ומה שקורה זה שהמסך בעצם "מתכבה" אבל הוא סתם בעצם הופך לשחור אבל דלוק במלוא מובן המילה רואים שהוא "צבע" את עצמו בשחור ולא כיבה אצ המסך. מוכרת התופעה?? ומה אפשר לעשות? תודה רן

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  25. היי! אני מתכנן לקנות מחשב החודש, למשחקים, אינטרנט, הורדות, סרטים וכו', בתקציב של 5000 ש"ח. לפני שאני מקבל המלצות ומפרטים, ברצוני להבין קצת יותר באופן בסיסי, ואני אצטרך את עזרתכם במספר תשובות לשאלות שלי..: 1. 4 ליבות או 2 ליבות? - אני מתכנן לקנות מחשב ל4-5 שנים לפחות.. ראיתי פה הרבה המלצות ל2 ליבות מכיוון שרוב המשחקים לא עובדים עדיין עם 4 ליבות. והשאלה היא לכמה זמן זה ימשך. האם יכול לקרות מצב שעוד שנתיים המחשב שלי יצטרך 4 ליבות? אני צריך הסבר קצת יותר לעומק פה אם אפשר. 2. כאשר ממליצים לסוג מפרט כמו: משחקים או עבודה משרדית או תכנות נגיד, איפה ההבדלים הרציניים במפרטים? ואילו מפרטים שונים יש עוד חוץ מהדוגמאות שהבאתי? 3. אמנם זה לא קשור למפרטים אך לא רציתי לחלק את הדיון ל2, …

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.