עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Galo,

היי חברים, אבקש לקבל מפרט או הצעה למחשב לתכנות, אני מתכוון ללמוד מדעי המחשב ולבצע גיימינג קל. מחשב נייד 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה הצורך לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל ותכנות (גם בבית וגם כסטודנט) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים עד בינוניים, לא הכי חדשים וכבדים בשוק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לרוב שימוש במסך המחשב הנייד, לעיתים מסך חיצוני FHD 1080 …

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  2. איך אוכל לדעת מהו מפרט המחשב שלי? יש איזושהיא תוכנה או אתר? שיוכל להגיד לך?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Drycos,

1) התקציב המשוער הוא לכל היותר 2500 שקל. התכנון לקנות את המחשב ב-Ebay אנגליה כיוון שאני טס לבקר דודים בצרפת. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים וכתיבת קוד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא כך כל מבין בזה מעריך שגודל ממוצע בערך 15-16 אינץ. אין לי שמץ מה ההבדל בין מבריק למאט. * רזולוציית המסך? גם לא כל כך מבין בזה, מעריך שרזולוציה סטנדרטית שיהיה ניתן לראות סרטים ולעבוד בצורה נורמלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? רצוי לא כבד במיוחד, ישמש ללימודים ולכן עדיפות למשקל קליל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי זמן סוללה ארוך, ממוצע לדעתי 8 שעות יכול להיות מעולה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת HD * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונ…

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  4. Started by StrayGator,

המחשב נועד לאחותי, המחשב שלה שבק אחרי 7.5 שנים. מה שחשוב: 1. אריכות ימים. אני יודע שאף מחשב הוא לא Future-Proof, אבל שיוכל לעמוד בוינדוס 7 X64 Aero לפחות. 2. אמינות. אני הטכנאי/סנג'ר שלה, והיא מזעיקה אותי על כל תאקל בחומרה. זה תרחיש שאנחנו שואפים לצמצם את הסבירות שלו, אוקיי? מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Box ¤344 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E5300 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725025GLA380 3.5" 250GB SATA2 8MB ¤194 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar250S זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤151 כמות:1 http://www.skypc.co.il…

5. אני מנסה להגיע למפרט שיתאים לתקציב (4000 ש"ח) ולמשחקים. לא חשוב לי אם זה AMD או INTEL, אבל חייב להיות core2duo או Athlon (מסדרה 3XXX) לוח אם של ASUS או GIGABYTE שתומך בסראונד. HDD של 160 ג'יגה SATA2 כ. מסך GeForce 7300GT או המקביל של ATI... צורב X18 מארז וספק כח טובים מקלדת ועכבר (KSP לא על הפרק כי הם לא עושים משלוחים) *לא מתוכנן OC*

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  6. שלום חבר'ה, דוד שלי ביקש ממני לעזור לו לקנות לו מחשב שישמש אותו ואת משפחתו בעיקר בפעולות בסיסיות, אינטרנט, אופיס וכד', אולי פה ושם כמה משחקים לא רציניים... התקציב הוא 1800 ש"ח, והוצאתי מפרט באתר של KSP ב1530 ש"ח: תודה רבה, אלון!

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  7. Started by yaronlevi02,

שלום לכולם. בשנה הקרובה אני מתחיל את השנה האחרונה בתואר ( מדעי המחשב , מן הסתם ), והחלטתי לקנות נייד חדש. אחרי מחקר די מקיף בנושא , הגעתי למסקנה שהזן היחסית חדש של ניידים עם מעבדי CULV מתאימים לי - הפרמטר הכי חשוב לי הוא זמן סוללה. ה 3810T נראה מושלם מהבחינה הזאת : משתמשים מדווחים על זמן סוללה של 8 שעות , וזה בדיוק הזמן שמספיק להעביר יום לימודים שלם בלי להסחב עם מטען. משחקים וסרטי HD אני לא מתכוון להריץ על המחשב ככה שזאת לא הבעיה. מה שכן , אני לא בטוח איך המחשב יסתדר עם הרצת סביבות תכנות שונות , ובעיקר Visual studio 2008 . למחשב יש מעבד Core 2 Duo SU9400 1.4GHz עם 4GB זכרון פנימי . אז למעשה השאלות שלי הם : 1. איך לדעתכם ( או מנסיון אישי) המחשב הנ"ל יתמודד עם הרצה…

8. Started by CHINA AIRLINES,

מעבדE5300 TRAY DUAL CORE מאורר AC ALPINE 7 PRO לוח אם GIGABYTE GA-EG41MF-US2H זיכרון SAMSUNG DDR2 2GB 800 צורב LG DVDRW שחור X 22 SATA כונן קשיח 160GB SATA2 HITACHI ספק כח TT 400W RSI W0165 קיבל ציונים גבוהים באתר PC OC . - הומלץ לי בחום בזיג זג מארז WING MA TT TT-VI5000BNS מחיר 1510 ש"ח . חוות דעת , תודה !

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  9. Started by ori-silver,

אני צריך מחשב נייד ללימודים באוניברסיטה,להורדת שירים ושיהיה נוח ולא כבד מידי בכלליות,אלו מחשבים טובים יש עד 4.5 K עם אפשרות לעוד 500 ש"ח כלפי מעלה במידת הצורך?

10. Started by yarinyc,

http://www.tms.co.il/product/12842 אני רוצה שתתנו לי חוות דעת למחשב גיימינג הזה, הרף שלי ב-4000 שקל בערך אני רוצה שזה יריץ משחקים כמו cod:ghosts ו- battlefield 4 על הגדרות גבוהות חוץ ממה שיש פה אני רוצה נראה לי להוסיף רק SSD של 120gb ומה זה משנה אם זה 8gb ולא 4X2GB RAM

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  11. Started by EVGI,

בוקר אור לכולם יש לי מחשב נייד dell inspiron 15r se 7520 הייתי רוצה לשים לו כונן ssd אחרי חיפושים קצת בפורום הבנתי שאני יכול פשוט להוציא את הכונן hdd הקיים ולהחליף אותו בssd, האם זה באמת ככה פשוט? כי לי אין שום ידע בזה, פשוט אני טכני ומאמין שאני אסתדר אם זה ככה ואם זה באמת ככה פשוט, הייתי רוצה לקבל המלצה לכונן של לפחות 512gb לגבי המחיר, אני לא יודע מה המחירים שלהם אז אשמח גם לדעת. ואם הכל ילך כמו שצריך, אחרי החלפת הssd אני פשוט צריך להתקין ווינדוס דרך הדוס בהדלקה הראשונה וזהו? תודה רבה לכולםםםם

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  12. Started by shaked_kaf,

טוב אז אני כבר איזה חצי שנה רוצה לקנות מחשב וכל פעם אני ממתין עוד קצת אז אני חושב שזה הזמן אז ככה נעבור לתכלס: התקציב שלי הוא בין 5000 ל 6000 ש"ח אני צריך מחשב חזק שיריץ לי משחקים לא הכי חזקים משחקים בעיקר כמו פרו / פיפה וכדומה .. יעבוד לי טוב עם תוכנות האופיס והאינטרנט . פרט חשוב: יעוד המחשב הוא לעבוד עם תוכנות של תיכנות: visual studio,sql server וכו' אבל הכי חשוב שיהיה מהיר , אני לא מעונין במסך גדול אלא רק בביצועים, ושיהיה כמה שיותר קל כי אני הולך איתו כל יום ללימודים . עוד נקודה חשובה אני רוצה רק כרטיסי מסך של GIFORCE ..

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  13. Started by eytan243,

שלום ! יש לי מבצע מהעבודה למחשב הנ"ל עכשיו הצרכים שלי הם אינטרנט מוזיקה סרטים אופיס האם המחשב הזה ישרת אותי כראוי ? לתשובתכם אודה !

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  14. בוקר טוב, מה דעתכם על המחשב הזה? Dell Vostro 5470 VM-RD33-7217 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13330 כמה שאלות שיש לי ואשמח אם תענו- 1.המעבד שמסתיים עם האות U הוא עדיף ממעבד שמסתיים עם האות M? האם זה המעבד הכי חזק שיש עםI5? 2.הזכרון הוא קטן האם ניתן להוסיף עוד 250GB? או שזה או זכרון רגיל או SSD ? 3.מה החסרונות במחשב זה ומה היתרונות? 4.אם אני יוסיף עוד 500-700 ש"ח האם ניתן לרכוש מחשב טוב יותר מבחינה משמעותית? אני מחפש מחשב בעל מסך 14-15.6' מסך מגע(אלא אם כן תשכנעו אותי אחרת) זכרון-8GB RAM, והייתי שמח שמערכת התקנה תותקן על SSD אחרי ששמעתי שמכם שזה דבר טוב הארד דיסק של לפחות 500 GB שימושים עיקריים- לימודים,אינטרנט,סרטים,אופיס Photoshop, VEGAS משחקים-N…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. Started by ehud101,

מעבד: intel core 2 duo E8400 לוח אם: intel Icedale uATX זיכרון: kingstone 4G (2*2G) 800 MHZ כרטיס מסך: nVidia 9600 GT מארז: HEC 6A19B עם 2 מאווררי 12 ס"מ דיסק קשיח: WD 500G SATA2 16 MB כונן: צורב DVD של Lg סה"ך 3500 ש"ח דרישות משתמש: א) שקט נפשי (כלומר להפעיל את התוכנות הבסיסיות במקביל ושיעבדו באופן שוטף: WINDOWS+ נגן+ אינטרנט+שיתוף קבצים+ אנטיוירוס+מס' קבצי OFFICE) ב) מחשב טוב למשחקים יש לי כמה הסתייגויות מהמפרט הזה תגידו לי אם הן מוצדקות: 1) לוח האם אינו מוכר/נפוץ כל כך. 2) לוח האם תומך בזכרון עד 800 MHz ( חסרון בשדרוג עתידי) 3) האם הוא בנוי ל OC ? 4) האם לא כדאי להשקיע בזכרון של 1066MHz במקום 800MHZ (כלומר האם יש הבדל משמעותי ביניהם שמצדיק את המחיר?) 5) האם המארז הוא …

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  16. Started by S.T.M,

המחשב למטרת משחקים, התקציב 3000 ש"ח בלי מסך, ציוד היקפי: כרטיס רשת אלחוטי חשבתי על כרטיס מסך radeon 4850 ומעבד E7300, אפשר להכניס את שני אלה לתקציב של 3000? אם יש לכם רעיונות אחרים לכרטיס ומעבד אני גם שמח לשמוע.

17. Started by naory99,

שלום הינה מפרט של מחשב נייד http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=7198 רציתי שתתנו לי חוות דעת על המחשב והמחיר שלו אם הוא שווה ואני רוצה שהמחשב יהיה חזק למשחקים

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  18. שלום חברה אני מחפש מחשב נייד סביר למטרת משחקים ועבודה עם אינטרנט FACEBOOK ICQ ומשחקים כמו PES2010 FIFA ועוד.... התקציב שלי הוא 2500-3000 תודה מראש רועיי..

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  19. Started by nikosh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלנסות לחסוך.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר ( Photoshop, Lightroom ..) לעיתים רחוקות עריכת וידאו. שימושים כלליים נוספים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב - 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך…

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  20. Started by zvkel,

צריך לבחור לאמא שלי מחשב נייד הדרישות הן דיי מינמליות היא מפעילה אקספלורר ו אוטלוק ופסגת הדרישות שלה זה שהמחשב יריץ word ו power point הדבר היחיד שבאמת חשוב שיהיה במחשב זה רשת אלחוטית מובנית ויציאת טלויזיה יכולה להוות בונוס אני פשוט מתחיל להשתגע מכל הדגמים האלו שאני רואה

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  21. Started by jacob300,

שלום מעוניין לשדרג את זיכרון ה RAM מחשב נייד IBM כרגע 256MB ומעוניין לשדרג את ה HD האם אפשרי ? מצורף מפרט תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  22. Started by tom123p,

INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 45nm : " SLB9Y" - BOX ¤ 615 לוח אם : GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤ 364 כרטיס מסך : PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4830 512MB DDR3 DVI - RETAIL ¤ 620 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤ 320 צורב DVD : LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ¤ 127 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT ¤ 140 מארז : GIGABYTE TRITON 180 TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-AX1CA ¤ 372 שירותי מעבדה : הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  23. התקציב המקסימלי הוא 10K, אני מאוד מעדיף לחסוך ולא לנצל את כולו. לנצל כמה שצריך בהתאם לשימושים. בנתיים שמתי עיניים על Y50-70 של Lenovo (הדגם עם 960M, רזולוציית 1080P וכונן SSD בנפח 512GB) אשמח לעזרה. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים/עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, עריכה והקלטת אודיו באופן תדיר, עריכה גרפית חובבנית (פוטושופ מתלמד, עריכת וידאו תדיר [עריכת חומר גלם מGoPro באופן תדיר]). לא מיועד למשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או 17.3, עדיפות ל15.6, מסך מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x10…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by DJO,

אהלן, כבר מלפני חודש התעניינתי בקניית מחשב חדש ועכשיו זה כבר ניהיה אקטואלי. הקנייה הזאת תיהיה שונה מאשר קניות קודמות שביצעתי בגלל ששני מרכיבים חשובים מאוד יקנו בבוסטון ארה"ב ע"י אימי היקרה בשבוע הקרוב. הזכרונות וכרטיס המסך. המערכת מיועדת לאוברקלוקינג, אבל לא משהו אקסטרים. אשמח להמלצות לכרטיס מסך וזכרונות (אני מניח שאקח 512? אולי 768?). מה שנחמד שאפשר לתת הצעות לדברים שעוד לא הגיעו לארץ ולדברים שבארץ מאוד יקרים וסביר שבארה"ב זה יהיה יותר נורמלי. זה קצת דחוף כי אמא שלי טסה הלילה אבל בכל מקרה אני אוכל למסור לה גם בטלפון את הפרטים המדוייקים של מה שאני רוצה לקנות. תודה מראש חבר'ה!

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  25. הי, אני מתלבט בין שני דגמים של לנובו: u310 ו- e330 כאשר בשני המקרים אני מעוניין במעבד i5 ו-4 ג'גה-בייט ראמ (לפחות) אני רוצה להבין במה מתבטא ההבדל העיקרי בין המחשבים? האולטרבוק זול יותר מהאדג', ואני לא מבין איפה בא ההפרש הזה לידי ביטוי במוצר עצמו.. דברים שחשובים לי (פרט למעבד וראמ) הם איכות המסך ובלאי נמוך של המארז עצמו (שלא יראה כמו צעצוע משופשף אחרי שנה של שימוש) תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.