עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by x2x,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים,משחקים קלים יכול להיות נחמד אבל לא הכרחי. * גודל המסך? אני מתכוון לחבר אותו למסך חיצוני 15 אינץ',אז פחות חשוב לי הגודל מכיוון שאעבוד רוב הזמן עם 2 מסכים. *האם חשוב מסך מבריק או מאט? רוב הזמן אני אעבוד איתו בתוך חדר כלשהו,אז סביר להניח שלא תהיה שמש שתפריע לי. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 נראה לי מתאים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?מקלדת הכוללת numpad. בנוסף,יש לי במחשב בבית את העכבר הבא - http://www.activewin.com/reviews/har...20Explorer.gif ואני מאוד אוהב אותו,אז עכבר בסגנון (אם בכלל). * משקל רצוי?לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? …

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  2. עדיף דיסק קשיח לפחות 250GB עד 3KG למרות שעדיף פחות. יציאת HDMIתיהיה תוספת נחמדה אך לא חובה. הכי חשוב שיהיה זמן סביר של אחריות ולא שנה (יש דבר כזה? ) תודה.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  3. Started by gal651,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (אם לא כדאי אז לא) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גיימינג כבד מאוד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג כבד מאוד ומשחקים כמו: BF4, watch dogs, GTA 5 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. ה…

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  4. * מטרות המחשב?משחקים (לא הכי כבדים שיריץ את רובם), גלישה, סרטים. * משקל רצוי? לא יותר מדי חשוב* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם לא יותר מדי חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  5. Started by yesitsme,

שלום, קכשתי מחשב hp pavilion dv6 1230US ופרמטתי אותו. עכשיו אני רוצה להתקין דרייברים, אך היצרן לא נתן דיסק עם דרייברים ומה שמצאתי בעזר לא עבד.. מישהו יכול לעזור לי עם זה? (הבעייה העקרית היא הדרייבר של ה"עכבר"-הפס גלילה לא מתפקד כפס גלילה, אלא כחלק משאר המשטח...) תודה.

6. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/print_svcart.php?scID=pv4EVC4l המחשב מיועד לאיור , גרפיקה, פוטושופ וציור עם עט דיגיטלי, תודה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  7. here we go אח שלי התחיל ללמוד עכשיו באוניברסטיה והוא שלח אותי למצוא לו מחשב נייד. את התקציב רשמתי בכותרת,מטרת המחשב היא כאמור לשימושים בסיסיים,אופיס,שמיעת מוזיקה,גלישה באינטרנט וכאלה עכשיו יש לאחי כמה דרישות מקדימות בשביל המחשב -מסך לא פחות קטן מ 15.4 -לא פחות מ 250 ג'יגה -יריץ XP (לא חובה) -מצלמת אינטרנט -צורב DVD -אחריות-כמה שיותר..P= אממ זהו נראה לי,אם צריך עוד פירוט תגידו אני אוסיף תודה רבה..(=

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  8. אהלן אני מבקש מפרט למחשב פשוט אבל טוב שיעמוד בסלון (ללא מארזים מיוחדים) עם יציאתHDMI ויתחבר לי לטלויזית LCD FULL HD אני לא צריך הרד דיסק גדול במיוחד אלא רק מחשב שיוציא תמונה באיכות מעולה וללא הפרעות עצירות ובעיות צבע רענון וכדומה עם יציאות סאונד טובות עדיף גם יציאה אופטית (סאונד). אם אפשר שהמחשב יהיה זול 1500 ש"ח יותר טוב תודה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  9. Started by tomer_,

היי, מחליף שרשור קודם שלי שפורסם ללא השאלון. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח. ניתן לחרוג עד 3000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מיועד לילד בגיל 14: משחקי רשת בעיקר, סרטונים ומסמכים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מספיק חשוב בשביל לשלם תוספת. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפי…

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  10. Started by Mistral,

שלום קיבלתי הצעה למפרט מחשב כזה AMD xp 3100 לוח אם סטדנרטי של עלית _לא יודע איזה דגם. (אני לא מבין בלוחות אם, לי יש לוח אם של גי'גה ביט ואני מרוצה ממנו) כרטיס קול רשת ומסך מובנים בלוח אם. זכרון 512 מגה צורב DVD הרדיסק 80 ג'יגה (מתנה : מקלדת , עכבר ורמקולים מתנה) הכל ב 1700 שקל צרכים : המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט, מסנגר, סקייפ, רדיו, מוסיקה אין צורך במשחקים או סרטים שימוש לא מסיבי, אפשר לומר מועט. יש צורך לשים לב למשהו מיוחד? הערות, הצעות? תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  11. Started by jetman,

היי אנשים, יש לי נייד של fujitsu siemens מדגם esprimo mobile v6545 ,והייתי רוצה לדעת העם יש איזה דרך לבטל טעינת סוללה ? אני לא רוצה לנתק אותה כי היא עובדת כמו על פסק בזמן שנופל חשמל בבניין או דירה ,יש איזה אפשרות לבטל את הטעינה ? או נגיד להגידר לנייד שיטעין אותה רק שמגיע נגיד ל 10%?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  12. Started by elik500,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, אופיס, זום 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי קל כמה שניתן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  13. Started by gouelo,

התקציב שלי עד 3000₪, אני לא כל כך מבין במחשבים אבל הוא נראה מצויין. מישהו מכיר אותו ויכול לעזור לי בהחלטה? זה הלינק שלו בזאפ : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=868058

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  14. Started by benor,

מישהו שאני מכיר צריך מחשב נייד. אין דרישות מיוחדות, סטודנט, המחשב נועד בעיקר לעשיית עבודות בוורד. שיהיה מחשב אמין וכו'. כמה שפחות אז יותר טוב.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  15. Started by slamdunk,

אהלן אני צריך מחשב לעבודה משרדית, הרבה טאבים של כרום, אקסל, וורד, עריכה של סרטונים, עיצוב ותכנות בשנה הקרובה הרכבתי את המפרט הזה שמתי מעבד חזק לעריכה ולתכנות ו-16GB ראם לכל העבודה שלי בכרום (הרבה כרטיסיות) בגדול צריך גם מסך ורמקולים אז דחפתי שם. https://tms.co.il/builds/287706 תקציב גג 5000 מאילת, מארז יש לי את זה:

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  16. מה התקציב? עד 5000, ניתן לחרוג קלות אם צריך. מטרות המחשב? עריכה וידאו וגרפית (תוכנות עיקריות: Premiere CS6, AE CS6, Photoshop CS6, avid media composer 8) אינטרנט ואופיס. עבודה מאסיבית עם התוכנות הנ"ל, בד"כ במקביל. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא נראה לי האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רצוי שיהיה למחשב קירור טוב ועדיף שלא ירעיש יותר מידי. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה, אולי גם התקנת מערכת במעבדה (לא win8) האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיותאם לעריכת הוידאו והגרפיקה (גם מבחינת חומרה וגם ביצי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. המפרט לחבר , יש לו 4850 והוא מעוניין במפרט בעיקר למשחקים התקציב הוא 2000 ללא חריגות. שקט לא חשוב ולא יבוצא אוברקלוק.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  18. Started by gofunky,

האם מפרט מתאים לעבודה בפוטושופ 3dmax? מעבד ליבה כפולה חזק Intel Core i5-520M 2.4Ghz · זיכרון בנפח של4096MB DDR3 · דיסק קשיח בנפח 500GB 7200RPM · מסך רחב HD 1366*768 ''15.6 · תקשורת אלחוטית, מצלמה מובנית, כרטיס מסך nVidia 1GB · Windows 7 Premium · אחריות יצרן HPכולל איסוף והחזרה תודה

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  19. שלום, טוב, לא ממש מדובר בהרכבת מחשב מאפס, אלא קניית "קיט" של NUC, שלו צריך להוסיף עוד כמה רכיבים. המחשב מיועד עבור ההורים שלי לשימוש פשוט - צפייה בסרטים, youtube, פייסבוק ואתרים נוספים. הצלחתי ליצור מפרט שלדעתי יהיה מעל ומעבר בפחות מ-2000 ש"ח באילת. בחרתי בכוונה כונן של 128GB ולא יותר כי המטרה היא להזרים סרטים ברשת (wifi) ממחשב אחר ששימש למטרה זאת עבור הזרמת מדיה ל-Boxee box. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט שבחרתי, וגם על NUC בפרט. מה הייתם משנים? משדרגים? משנמכים? השאיפה היא להשאר בתקציב הזה, אבל יש גמישות מסויימת. בנוסף, האם לא שכחתי כלום? למשל, כבל mSata לכונן, מגיע איתו? תודה מראש למגיבים

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  20. כמו שאמרתי. יש לי חבר מעוניין בבחירת מפרט מתאים לעריכת ווידאו בHD. רצוי שגם כרטיס קול יהיה סביר. סכום עד 5000 שקלים. תודה

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  21. Started by assi4u,

שלום לחברי הפורום! אני קצת חדש כאן אז סליחה אם השאלה לא בפורום הנכון. ראיתי במפרטים שמפרסמים כאן כ. מסך משומש מה היתרון של זה? ועד כמה הוא אמין?

22. Started by Epidem,

יש לי 2 כרטיסי GTX460 768MB שאני מחדש בעצמי. עבדו בSLI. (לינק לדף המוצר) הורדו מהמחשב דיי מזמן עקב מאווררים תקולים, החלטתי לעשות איתם משהו.. במידה ואני מחבר מאווררים חדשים מנקה את הPCB מנקה עם חול בהתזה (יבשה) את הצלעות. מורח MX4 על השבב ובכללי מביא את הכרטיס למצב שהוא יראה כאילו עכשיו הוציאו אותו מהניילונים כמה אני יכול לבקש עליו? רלוונטי גם לאיביי.

23. חבר המליץ לי על המחשב הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=19244 אני רוצה לשאול: -מה דעתכם -האם קיים מחשב זול יותר וטיפה פחות טוב מהמחשב נ"ל -האם כדאי לי לחכות שבוע - שבועיים בשביל שירדו המחירים משמעותית

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  24. Started by raul53,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? עוד סטיק DDR3 4GB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, בינוני 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן, אבל לא משהו מאסיבי…

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  25. הכותרת די אומרת הכל.. הוא משחק במשחקים לפי מה שהבנתי, גם דיי חדשים, אבל לא ברשת - ככה שהוא לא צריך 400FPS כי הוא יפסיד איזה אליפות עולם בגלל שהיה לו לרגע 200.. מסך אפשר 17" אני חושב, אבל אם אפשר לא איזה proview מעפן (יש לי נסיון מאוד רע איתם בבית ספר שלנו, זה מסכים מגעילים), עכבר אפשר "להסתפק" בMX500 של לוג'יטק.. המקסימום - אבל באמת את זה פשוט לא לעבור, 6500. אם אתם מרכיבים מפרט סביר ונשאר קצת כסף - לא צריך מצלמת אינטרנט, ג'ויסטיק או גיימפד יהיו נחמדים, אבל אני בספק אם ישאר כסף תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.