עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קניתי את המחשב לפי המפרט הזה: מעבדIntel Pentium Dual Core - E6300- 2.8GHz450לוח-אםASUS P5KPL-CM305זכרונות2GB DDR2 800MHz - A-Data/Corsair/Patriot/OCZ/Kingston/Samsung/Transcend/G. Skill/GeIL170כונן קשיחSeagate Barracuda ST3500418AS - 500GB/7200RPM/16MB Buffer/SATA2275כונן אופטיDVD-RW - SATA135כרטיס מסךמבוסס Radeon HD 4850 512MB GDDR3 HDMI565מארזRAIDMAX APEX165ספק כחSeaSonic 400W - SS-400ET275סה"כ2340 ש"ח http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132222&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D ושיניתי כמה דברים, הוספתי עוד סטיק של 2 ג'יגה, שמתי כרטיס מסך Radeon HD4870 עם 1GB וספק של טרמלטק (נראה לי) 500 וואט. ועוד כמה דברים כמו זכרון עם צלעות …

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by axon,

אני מחפש עזרה בהרכבת מפרט מחשב עד 2800 שח פעם הייתי חזק בתחום החומרה אך לא נשארתי מעודכן ואני לא ממש מכיר את החומרה של היום אני מחפש להרכיב מפרט למחשב עד 2800 שח שישרת אותי לזמן רב , הכוונה שיהיה בנוי לשדרוגים עתידיים חלק מהדרישות שלי הם סנטימנטליות אחת מהן היא מערכת מבוססת לוח אם אינטל ומעבד אינטל מפאת הנסיון הטוב שהיה לי איתם (: כרטיס מסך הוא גם דרישה חשובה (מן הסתם) אני צריך משהו שיוכל להתחבר לטלויזיה שלי (אני חושב שכל כרטיסי המסך הנוכחיים מסוגלים לעשות את זה ) והטלויזיה לא הכי חדשה אז צריך משהו שיהיה לו גם יציאות רגילות בנוסף ל HDMI מסך טוב כבר יש , וגם ציוד פריפריאלי אני תוהה אם כדאי לקנות סטיק זכרון יחיד של 2 ג'יגה כדי שתהיה לי את האופציה (אם אצטרך) להגיע עד 8 ג'…

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  3. השימוש הוא בעיקר לעבודה מהבית, לימודים ומעט גיימינג.

4. צריך המלצה למפרט לצורכי 3D MAX ותוכנות של ADOBE (אפטר, אילוסטרייטור, פלאש...) ללא מסך וציוד היקפי נלווה. המחשב לא מיועד למשחקים אם זה משנה וגם לא מתוכנן OC. מחפש מפרט שיריץ בצורה חלקה את התוכנות האלה ל-3 השנים הקרובות.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by longy,

היי, מחפש לקנות נייד ולהשתמש בו גם כדי לראות סרטים בסלון, HD... התקציב עד 2K ש"ח

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by gilke85,

יש לי נייד ישן של אייסר (פנטיום III), והוא עובד מצויין אבל אין לו WIFI יש אפשרות להוסיף לו כרטיס אלחוטי? איך עושים את זה והאם זה משתלם (המחשב מיועד רק לאינטרנט ותו לא) תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by ronenc,

אני רוצה לקנות טאבלט שיהיה זמין איתי בדרכים. יש פערי מחירים משמעותיים ואני לא מבין בסוג מחשב הזה. מבחינתי אני מסתכל ברשימה הזאת כאן http://www.ivory.co.il/%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9D.html וזה לא אומר לי כלום. אני אשמח שמישהו יכוון אותי לדגם מומלץ או לפחות לדגשים שכדאי לשים לב אליהם כשאני קונה אותו. אני בכל מקרה אגיע לחנות שלהם לקנות ולא אזמין דרך האתר כדי להתייעץ שם עם מישהו שמבין

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  8. תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  9. שלום, אני מחפש להרכיב מחשב לעבודה משרדית. שאלתי כבר בעבר, ואני "התכנסתי" למפרט המומלץ באתר, אך יש לי לגביו שאלות. ברור לי שייתכן ואיני שואל בפורום הנכון, אולם העדפתי לרכז את כל השאלות תחת אותו ת`רד ומאחר והשאלה נוגעת למפרט שלם פורום זה נראה לי המתאים ביותר. סליחה אם טעיתי. השאלות שלי הן לגבי המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/64 1) אם אני מעוניין במחשב שקט, באיזה שידרוגים עלי להשקיע? האם כדאי לי למשל בתוספת של כמאה ש"ח לשדרג לקירור THERMALTAKE SONIC TOWER: http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0071/cl-p0071.asp האם כדאי לבקש מאווררים שקטים? (ואם כן, אשמח להמלצות על דגמים מסויימים). אני מוכן להשקיע עד כ 200 ש"ח בנושא (מעבר למפרט). 2) מדוע הזיכרון …

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by headg,

שלום, אודה לעזרתכם בהרכבת מחשב לגרפיקה דו מימד (פוטושופ) עד 4000 ש"ח כולל מסך של 23 אינצ' בלי CD, עם USB כניסות מקדימה מה התקציב המקסימאלי? 4000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - פוטושופ רזולוציה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?מסך חובה. עדיף עם מקלדת, עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בנגן תקליטורים CD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by LeXos,

* מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, קצת משחקים קלים וסרטים של 720p... * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד למרות שלא חובה, ויציאה למסך חיצוני * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320gb.... * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה אבל אם כבר צורב DVD * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? האם זה משנה משהו על האחריות אם אני שם מערכת הפעלה פרוצה? במידה וכן - אז שיהיה כלול מערכת הפעלה ואם לא משנה אז שלא * האם יש לכם הע…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by PHK,

AMD AXP 2500 512 DDR TWINMOSS

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by zeitan,

שלום, אני מחפש להחליף את המחשב שיש לי היום ולקנות משהו שיאשפר לי להריץ בצורה חלקה (לא חייב בהגדרות מקסימליות) משחקים מכל הסוגים, גם בעוד שנה (בקשה בעייתית, אני יודע, אבל אתם המומחים ) מבחינת ציוד היקפי: אני לא מסך (יש לי מסך רחב של 19''), וגם לא עכבר מקלדת ורמקולים, אבל אני כן צריך HD וצורב. אין לי נסיון עם OC אבל לא אכפת לי להתחיל לנסות אם זה מקצץ בעלות המעבד ומאפשר לי לסחוט עוד משהו מהמעבד אם אני אזדקק לזה. אשמח גם אם תוכלו לתת לי יותר מאופציה אחת עם קצת הסבר על יתרונות/חסרונות של כל אחת. ולגבי המחיר- חריגה קטנה באה בחשבון, אבל אני מעדיף שלא... תודה רבה וסוף שבוע טוב, איתן.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by yuvalm2,

אני מעוניין להריץ על המחשב Windows 7, את גרסת ה-Office העכשווית. (וכמובן לגלוש באינטרנט) בונוס מבחינתי יהיה אם יהיה ניתן לראות סרטים בהבחנה גבוהה, אבל אסתדר גם אם המחשב לא יתמוך בזה. מה המחשב הזול ביותר שיוכל לעשות את העבודה? אציין שאני לא זקוק לכונן אופטי, או לכונן קשיח. (אשמור את הכונן של המחשב הקודם)

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  15. Started by bombraider,

צריך לשדרג את המחשב. המחשב הנוכחי מבוסס Intel Q8400. זקוק למעבד ש"יסחוב" עבודה מסיבית בתוכנות גרפיות כמו פוטושופ, אפטר אפקט וכו'. האם ה i7 2600 עם לוח אם GA-H67A-UD3H-B3 יתאימו? או שעדיף את ה i5 2500 עם הלוח GA-Z68X-UD4-B3?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  16. אז ככה .... או שאני קונה מחשב נייד תוך שבועיים ..... או אחרי שני-שלוש חודשים אני לא יודיע כלום במחשבים ניידים או שאקנה LENOVO G530 IBM-3400 או לא יודיע הסף שלי זה מחשב נייד שיוכל להפעיל את fallout 3 עד 3500 ש"ח אם זה אפשרי הההההה אני תמיד אומר לעצמי צריך לחקות עןד זמן שירדו מחירים ויהיה משהוא חדש --------- חשבתי למה לא לשאול איזה מחשב יש לכולם ואיך שביעות הרצון ממנו וכל מה שיש בטופיק ומה לקנות והאם כדאי לחקות שני-שלוששש חודשים

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  17. מטרת המחשב היא עבודה ומשחקים (לא יותר מדי אינטנסיביים)... לא צריך ציוד הקפי... מבחינת רכיבים שוליים אני צריך רק DVDRW (לא floppy, הכרטיס סאונד של הלוח אם (5.1) יספיק לי) לא צריך מערכת הפעלה או הרכבה... ייתכן שעוד שנתיים שלוש כשהמחשב יהיה מיושן אעשה OC, עדיף שהרכיבים יהיו מוכנים לכך *הספק שאני קונה ממנו מוכר רק של החברות הכי גדולות (gigabute, lg... לא nec, antec, evga, dfi) הנה מה שבניתי בינתיים, אשמח להשלמות, הצעות, הערות... מעבד: INTEL D 930 (המעבד הזה 64 ביט?) כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 6800GS (חברים שלי קנו לי אותו פשוט, אבל אם יהיה משהו הרבה יותר טוב אולי אצליח להחליף אותו אז תציעו- אין EVGA בכל מקרה) זכרונות: 512MBX2 micron Org ddr400 לוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (S7…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  18. לא מתוכנן OC בעתיד הקרוב אני רוצה שהוא יהיה מתאים למשחקים אבל לא צריך להשקיע אלפיי שקלים על כרטיס מסך, משהו בינוני יספיק לגבי מקלדת עכבר וציוד היקפי מסוג זה לא צריך להשקיע יותר מדיי כסף תודה מראש

19. שלום, ידידה שלי מעוניינת לקנות מחשב ללימודים ולא רוצה שהוא יקרוס לה באמצע התואר לכן אמינות חלקים מעל לכל! חשבתי על המפרט הבא ורציתי לדעת מה דעתכם: Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Tray - 390 NIS MA785GM-US2H AM2+, AM3, 785G, DDR2 800, VGA ATI HD4200, HDMI - 450 NIS 2x2GB Patriot Signature - 310 NIS 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS - 270 NIS DVD±RW GH22NS x22 Black SATA - 120 NIS Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) - 115 NIS Compucase 6C28 Midi Tower (No PSU) - 175 NIS TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) - 225 NIS Total: 2055 NIS תודה מראש לכולכם!

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  20. כרגע יש לי מעבד Q6600 4 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך של 8800 GT. *אם אפשר להביא מפרט מעולה גם ב4000 ש"ח זה יהיה מעולה! כמובן לחסוך זה חשוב אני מחפש מחשב חדש הרבה יותר מזה כמובן,ניתן להוריד את הכונן קשיח מכיוון שקניתי לאחרונה 640 ג'יגה חדש של WD. כמובן ללא מסך מחשב. תודה רבה וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  21. שלום רב, מעוניין בעזרה בהרכבת מפרט. תקציב 1500-1700 ש"ח ייעוד: כללי, שימוש ביתי, ללא משחקים יצרן מעבד: לא משנה לוח אם: בסיסי אך אמין כרטיס מסך: מתכוון להשתמש בכרטיס שיש לי מסוג RADEON x300 128MB אלא אם בלוח יש במקרה משהו טוב יותר. זיכרון: 2GB , אם בלוח יש רק שני סלוטים, אז בצ'יפ אחד, כדי שניתן יהיה להוסיף זיכרון בעתיד. או 3GB אם אפשרי דיסק קשיח: 1TB של חברה אמינה. הדיסק יהיה במחשב שעובד כמעט תמיד ומשמש גם כ"כונן רשת" לשאר המחשבים בבית מקלדת: טובה ונוחה ופשוטה (מיקרוסופט/לוג'יטק) מארז: רגיל, העיקר שהספק יספיק לכל הנ"ל, הצורב לבן אז עדיף מארז כסוף/לבן, אם במקרה יש אין צורך ב: מסך עכבר צורב (קיים צורב חדש בן שנה SATA) כרטיס מסך הערה: אני מתכוון לחבר דיסק קשיח wd 160GB s…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  22. היי חבר'ה, תקופה די ארוכה שנעדרתי מהפורום בעקבות הצבא... והנה חזרתי (לקראת השחרור הקרב ובא). הגיע הזמן להשתדרג ולעבור למחשב חדש ולפנק את אמא במחשב הישן יותר (E6400). הדרישות לא מי יודע מה גבוהות - משחקים חדשים/כבדים שיהיה אפשר להריץ ברמה נחמדה, מוזיקה ואינטרנט. חשבתי על: Intel C2D E7500 TT Big Typ' VX120 Gigabyte GA-EP43 DS3 ATI Sapphire/PowerColor HD4870 512MB GDDR3 WD 500GB 32MB Sata 2 G.Skill 4GB DDR2 1066MHZ LG DVDRW X22 Cooler Master Elite 334 + Cooler Master Extreme Power 500W מה דעתכם? כמובן שאשמח לשמוע הצעות נוספות, במידה ויש. ואגב, איך AMD החדשים? תודה מראש, אוראל.

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  23. שלום רב, לפני כ- 3 חודשים ביקשתי עזרה בבנית מחשב לצרכים אלו, לצערי, מסיבות אישיות, הקניה נדחתה. אני עדיין עובד עם המחשב הישן (ABiT NF7 + AMD Barton 2500 + 1 GB DDR). להזכירכם, צרכיי: התקציב הוא 3,000 ש"ח , באשראי, עם אפשרות למזומן (במידה והחנות באיזור השרון). מטרות המחשב, כאמור, עריכת וידאו ותמונות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. אין צורך בציוד היקפי - רק מארז ורכיבים פנימיים אין צורך בצורב DVD (אעביר מהמחשב הנוכחי). אין העדפה לחברה מסויימת. נושא עיצוב המארז אינו חשוב כלל, אך חשוב מאוד נושא השקט, איני סובל מארזים "רעשניים" ולכן מבקש בכל לשון של בקשה קירור טוב ושקט במיוחד. אין צורך במערכת הפעלה. ברשותי Windows XP עם רשיון. יש צורך ביציאה אופטית בכרטיס קול. יש…

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  24. יש לי פנטיום3 600mhz זכרון 192 והרד דיסק 13 מע' הפעלה xp כרטיס מסך fx5200 מה אתם ממליצים לי איך לשדרג את המחשב עלמנת שיהיה אפשר לשחק במשחקים הכבדים החדשים כמו ה unreall האחרון וה-doom

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  25. מחפש מחשב גם לעריכת סאונד (שקט) עריכת וידאו וגם גרפיקה ב 5500 (+2500 נוספים למסך) צריך לקנות עוד השבוע מעבד מרובע 2.6 ולפחות 3 ג'יגה ראם SATA והכל.... תעזרו לי בבקשה ! (שהמחיר יכלול כרטיס קול )והכרטיס וידאו צריך לכלול FULLHD ממש תודה ! אשמח לכל הערה ! אז ככה תוכנות- sound ---Cubase & Nuendo גרפיקה - ps.....inde.....illustrator בעיקר וידאו אני עדיין מתלבט בינתיים premire כבררת מחדל עד שאני אקנה אחת יותר טובה....(אשמח להמלצות כי יש לי את הטכניקה ואת הידע לערוך טוב אבל לא יודע מה טוב היום בווידאו -) אני לא משחק יותר מדי אבל אשמח לאפשרות - אם כבר מחשב פגז אז מחשב פגז אבל זה הכי פחות חשוב לי .(oblivion,assasin creed 2) יוצא לי להמיר קבצים ולדחוס אותם ולצרוב ולר…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים