עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nadav1379,

אני רוצה לקנות מחשב ללא מסך ב 6000 שקל ובדקתי באתר לפני כמה חודשים והיה מפרט שונה ממה שיש היום ויש כמה דברים שלא הבנתי המפרט שמופיע היום במומלצים מעבד Intel Core I7 920 (Socket LGA1366) - 2.66GHz 8MB Shared Cache Box 1650 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD3R Intel Socket 1366 ATX Motherboard - DDR3 and Core I7 compatible 1100 זיכרון פנימי G Skill DDR3 3GB Triple Channel 3X1024MB Kit 1600mhz CL9 380 דיסק קשיח ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache - 5Y Warranty 330 צורב LG GSA-GH20NS10 \ Samsung SH-S223F DVDRW 125 כרטיס מסך Radeon HD4890 1GB 256bit - Gigabyte\Sapphire\Palit\Gainward\Asus... 1500 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על…

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  2. שלום! אני צריך את עזרתכם בהחלטה, אני מתכוון להמשיך עם הסוקט 939 שלי ואני צריך מפרט בתקציב הנ"ל אני צריך שמחשקים ירוצו על הגדרות של 1024 על HIGH בלי פילטרים שירוצו דיי חלק לא לאוברקלוק רק משחקים נטו אני פשוט צריך את המחשב לעוד חצי שנה בערך עד שאני טס לחול אז אין לי צורך עכשיו להשקיע במשו חדש אלא רק לבינתיים לחצי שנה בערך צריך: מעבד כ.מסך( הכי חשוב) מארז ספק (מארז וספק שיוכלו לשמש אותי גם לעוד כמה שנים ושיוכלו לסחוב את החומרה החדשה מבחינת הספק...) תוספת של עוד ג'יגה 1 של זיכרונות DDR400 הארדיסק כונן צורב DVD (איכותי) תודה!!! אלכס.

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  3. נא עזרתכם למחשב נוסף בבית מחיר: עד 1500 שקל מעבד: AMD לוח אם ASUS או GIGABYTE תומך SATA אין צורך במסך, כרטיס מסך, ודיסק קשיח תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by ronenc,

אני רוצה לקנות טאבלט שיהיה זמין איתי בדרכים. יש פערי מחירים משמעותיים ואני לא מבין בסוג מחשב הזה. מבחינתי אני מסתכל ברשימה הזאת כאן http://www.ivory.co.il/%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9D.html וזה לא אומר לי כלום. אני אשמח שמישהו יכוון אותי לדגם מומלץ או לפחות לדגשים שכדאי לשים לב אליהם כשאני קונה אותו. אני בכל מקרה אגיע לחנות שלהם לקנות ולא אזמין דרך האתר כדי להתייעץ שם עם מישהו שמבין

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  5. אז ככה היום נשרף לי הלוח אם וכול השאר אז אני מתכוון לקנות מחשב חדש אז המפרט שנתנו לי בגדר המלצה הוא: מעבד Intel Dual-Core 2.00GHz 800MHz 2180 לןח אם ASROCK Intel 945GC A2 זכרון A DATA 2GB DDR2 800MHz הארד דיסק Samsung SATA-250GB 7200 PRM צורב לא משנה מארז גם לא ספק EZCOOL P/AMD ATX Real 420W 24Pin GTConnector כ.מסך PLAIT 8600GT 512MB-DDR3 GeForce 8600GT SUPER אז אני מעוניין לשפר אותו בלהחליף את המעבד ואולי עוד כמה דברים אבל לא לחרוג מה 3000 כולו עולה עכשיו 2400 אז לאיזה מעבד להחליף? אולי לוח אם ואולי זיכרונות

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  6. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): hdmi חובה.. * בלוטות?לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא משנה כמה שיותר,יותר טוב * צורב DVD?חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אין צורך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?hp המחשב צריך להיות מאופיס דיפו כי יש לי זיכוי גדול שם... ווינדוס 7 רצוי....

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  7. Started by danieltrt,

שלום לכולם לחבר שלי יש עוד מעט יום הולדת והוא רוצה לקנות מחשב נייד כמתנה. הצרכים שלו הם רגילים הוא צופה בסרטים,משתמש באינטרנט וכו. הוא לא צריך מחשב נייד קטן רצוי מסך בגודל 15.6/15.4 משקל בנוני עד 2.7 רצוי זמן סוללה לא קצר מידי(לא 3 שעות) רצוי יציאות עדקניות כמו DVI,HDMI שיהיה בלוטות ואלחוטי וכמובן צורב DVD ולא דרוש כונן גדול מידי 250+ תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  8. היי, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 5000 ש"ח. דרישות: - יכולת להפעיל משחקים על גרפיקה ברמה טובה. סוג המשחקים - מנוע Source. - מראה אסתטי מבפנים ומבחוץ. - זמן סוללה גבוה מ-4 שעות. - מסך מעל 12". יש חיה כזאת? תודה.

9. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה של כ7 מערכות הפעלה + תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, כל אלו אך ללא רמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישת…

10. דרישות מינימליות : -מעבד תוצרת אינטל בלבד -הארדיסק 200GB לפחות -כרטיס מסך ברמה - למשחקים -שכונן הדיסקים יהיה צורב דיוידי -מארז לא ממש חשוב, העיקר שיהיה נוח (לדוג' יציאות USB מיק' ורמקול מקדימה) -תוסיפו למפרט סתם רמקולים עכבר מקלדת וכו' (כדי לראות שאין חריגה משמעותית) -שספק הכוח לא יהיה ג'נרי <--- מאוד חשוב -שהמפרט יהיה מKSP (החנות הכי קרובה אלי והכי נוחה לי) -ללא OC המחשב יישמש בעיקר למשחקי מחשב כבדים. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by retlol,

התקציב בסביבות ה4 אלף, 4300 מקסימום. המחשב מיועד בעיקר למשחקים על 1680x1050. אין צורך בציוד היקפי, מתוכנן אוברקלוק והשקט לא כ"כ חשוב. הסתובבתי בדיונים פה והרכבתי את המפרט הזה: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪942 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 מאוור Scythe Reeven, יחידות 1 ₪138 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1239 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪605 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪470 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪248 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=13…

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by RedEyez,

אז ככה אני צריך מפרט למישחקים בלבד, לא משהו מיוחד גם ככה עוד שנתיים אני קונה מחשב (מחכה לנהלם). התקציב הוא 3500, אני משחק ברזולוציה נמוכה ובלי אובקלוק. דיי חשוב שקט (רק שלא יהיה טרקטור ) אממ.. מה עוד ( אה כן עדיפות לחנויות באזור המרכז). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  13. היי אני מתלבט בכמה רכיבים ואני רוצה עזרה המפרט שבניתי ב KSP בתמונה הבאה: השאלות הן: 1) האם המארז והספק בסדר גמור או לא מבחינת אוורור, החומרה שבניתי, OVERCLOCK, שקט. 2) כ.מ. : לשנות ל- SAPPHIRE HD4770 512MB GDDR5 - RETAIL במחיר 566 ש"ח 3)הזכרונות עם צלעות קירור OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 4-4-4-15 - REAPER HPC : OCZ2RPR800C44GK נכון לכן זה לא אמור להרעיש אפילו ב-OVERCLOCK 4) קרור למעבד:OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER שמעתי שהוא לא מרעיש וממש טוב ב-OVERCLOCK 5) האם לקנות מ KSP או מ IVORY או בכלל לא? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by Los,

אהלן חברים לאחרונה שמתי עין על סדרת המחשבי-מיני הניידים . אז ככה ראיתי את הדגם הבולט מחברת ASUS ‏Eee PC 1101HA‎ שמתי לב שיש לו מסך די גדול ומשקלו זעום. השאלה היא האם זה הגיוני להשקיע 2500 שקל במחשב כזה לא יצא לי לעמוד את ביצועיו לא שאני צריך הרבה [סרטים/ואינטרנט]. אבל עדין כמה באמת הוא יתן לי תמורה טובה לכספי . אם יש הצעות בנוגע למחשבים אחרים אשמח לשמוע או סתם תגובה בנושא תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  15. הינה המפרט : עכשיו כמה דברים : 1. מה דעתכם על קניית מחשב מ KSP? 2. איזה מארז זול אבל גם איכותי הייתי שמים למחשב הזה [דגש לאחד מהמארזים שמוצאים ב Ksp.co.il ] 3. מה דעתכם במיוחד על הזיכרונות והדיסק קשיח , כי אמרו שה -500 GB של WD לא משהו. [אהה וגם מה דעתכם על החברה של הכרטיס מסך] 4. איזה לוח אם הייתם לוקחים ?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by Nov Rafowicz,

אני כנראה אקנה עוד איזה חודשיים מסך חדש. הדרישות שלי הן: 144hz לא פחות 1080x1920 ו-g-sync אבל תלוי במחיר. יש לי nvidia ואני מתלבט אם לקנות את זה: http://fre.co.il/items/835371 או את זה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824160226&nm_mc=OTC-Iceleads&cm_mmc=OTC-Iceleads-_-AOC+Monitors-_-Monitors+-+LCD+Flat+Panel-_-24160226 אני יודע שהראשון זה freesync אבל המסך הזה הוא בתור רק 144hz.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by siril,

שלום אני קונה מחשב לאינטרנט ואופיס ללא משחקים. כוננים כבר יש מה לדעתכם עדיף משני המפרטים? או אולי מפרט אחר (אני קונה מנעה או פנדה) 1 Amd Athlon 64 3200 BOX AM2 499 ש"ח 1 ASUS M2NPV-VM NVIDIA nForce 430 PCI-e Socket AM2 615 ש"ח 1 PQI 512Mb DDRII PC5400 667MHz 360 ש"ח 1 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 285 ש"ח 1 FOXCONN TLA436 350Watt Black-silver 250 ש"ח סה"כ 2,009 ש"ח 1 AMD Sempron 2800 BOX AM2 265 ש"ח 1 DFI Infinity C51PV-M2/G 575 ש"ח 1 OCZ PC2-4200 533Mhz DDR2 1GB Value Pro Dual Kit 4-4-4-8 670 ש"ח 1 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 285 ש"ח 1 FOXCONN TLA436 350Watt Black-silver 250 ש"ח סה"כ …

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  18. היי חבר'ה אני חדש פה, יש מצב מרכיבים לי מפרט - מחשב למשחקים כולל מסך ורמקולים (creative) ? שאלה : למשחקים מה עדיף יותר intel או amd באותו מחיר?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by aracer,

שלום עוד פעם חזרתי לקבל מפרטים בכלל בעיות עם החנות... אני רוצה מחשב שלא יעבור את 6000שקל שיהיה בו לא יותר מ250GB אחסון ושיהיה 2G זכרון.

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by Cyron,

שלום זקוק למפרט לחבר, תקציב 3000 שיכלול מסך מקלדת ועכבר. בעיקר לעבודה משרדית\אינטרנט יתכן שיצטרך בעתיד עבודה עם תוכנות סגנון solid/autocad אז שהמחשב יוכל לעמוד בזה. חנות מאיזור חיפה\קריות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by GerberMan,

שלום לכולם, ברשותי מחשב מיני נייד Hp mini 2140. דבר ראשון, ממליץ עליו בחום! אולם, ישנה בעיה קטנה אחת.... אחת לכמה זמן וללא קשר ברור, כאשר אני מדליק את המחשב חזרה ממצב Hibernation המחשב נתקע. כלומר, אני מגיע למסך הטעינה בו המערכת משחזרת את עצמה וברגע שהבר מגיע עד הסוף הוא נעצר שם והמחשב לא מגיב. כשזה קורה הפתרון היחיד הוא להפעיל את המחשב מחדש ולהורות לו למחוק את קבצי הHiberntaion ולטעון את מערכת ההפעלה מחדש... מישהו יודע למה זה קורה והאם יש דרך להתגבר על העניין? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by OverFlow,

1. מה התקציב המקסימאלי?כן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה דרך WIFI ,משחקי FPS,עבודה משרדית,עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD BF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?HIGH 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  23. Started by nadavkna,

שלום לכולם, אני מחפש נטבוק, המטרות העיקריות הן אינטרנט ואופיס. מתכנן לקחת אותו לטיולים בחו"ל כך שחשוב שיהיה קל (לכל היותר 1.5 ק"ג), וכן להרצאות וכו', וגם כמחשב שני בבית. לא מתכנן לצפות בו בסרטים/סדרות וגם לא לשם משחקים, אבל כן מתכנן לראות איתו סרטונים קצרים באינטרנט (יוטיוב וכו'). בנוסף אני מצלם הרבה, כך שרצוי שיהיה אפשר להפעיל עליו פוטושופ (אלמנטס), וגם קבצי RAW (שהם יחסית גדולים). התקציב - 2000 ש"ח. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  24. היי, מצאתי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4512 חשוב לי שיוכל להריץ את ממשק AERO ומשחקים קלים דוגמת warcraft 3 מה אתם אומרים על המעבד הזה T4200? מיושן? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by avrahams1,

היי, ברשותי מחשב נייד דגם Asus K50IN, ויש לי בעיה ממש מוזרה איתו: (הבעיה בהתחלה נראית כמו בעיה פשוטה של אבק במאווררים או משהו כזה, בבקשה תקראו עד הסוף) לאחר כמה זמן של צפייה ביוטיוב או משחקים (כבדים יחסית), המסך נתקע (המחשב קופא לגמרי) לכמה שניות עד דקה, והצליל שיצא באותה שנייה מהרמקולים נמשך כל זמן התקיעה. תקלה זאת קורית לעיתים קרובות בעיקר כשהטמפרטורה בחדר היא גבוהה. פתחתי את המחשב וניקיתי אבק עם ספריי לחץ אוויר, זה לא עזר. כמו כן (וזה הדבר המוזר כאן), כשאני מכבה את הדרייבר של הכרטיס קול (מה device manager) ומשחק אותם משחקים, המחשב עובד חלק. עידכנתי את הדרייברים של הכרטיס קול ושל הכרטיס מסך, אף אחד מהדברים האלה לא עזר. אשמח לעזרה בנושא - כרגע אין לי ממש 250 שקל לשלוח את…

• 2 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים