עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by personal-computer,

מעבד : AMD ATHLON 3000 SOCKET 939 64BIT לוח: GIGABYTE 939 K8NF-9 כולל כרטיס קול 7.1 וכרטיס רשת. זכרון : 2X256 MB 400MHZ כונן 1.44 כרטיס מסך: GIGABYTE RX300 128MB 128BIT TVOUT/DVI PCI EXPRESS X 16 דיסק קשיח: WD 80 GB SATA 7200RPM JD 8MB צורב: LG 52X32X52 OEM IDE כולל תוכנה מארז: ZIP ATX עם USB בפאנל זה בסדר לאינטרנט ומשחקים לא מאוד כבדים ?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by Psycho17,

ערב טוב! חבר שלי מעוניין ליקנות מחשב חדש. הנה מפרט המחשב: מעבדי ?AMD? Athlon64 3500+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2 x2 כרטיסי מסך? ASUS 6600GT 128MB TV ,PCI-E דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM ASUS x52 צורבים? DVD Recorders NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? Thermaltake Xaser VM-3000A מארזים? Power Supply HEC 475W (True Watts) מה דעתכם על מפרט זה ומה המחיר המשוער על מפרט זה... (לחבר שלי אין תקציב משוער מכיוון שהוא רונה את המחש…

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  3. שלום, ב-2015 קניתי מחשב נייד 14" Dell Vostro 5480 touch עם דיסק 256 SSD וזיכרון של 8GB. אני עצמאי ומשתמש בו לתוכנות אופיס ולצפייה בסרטים מידי פעם. רוב האיחסון שלי חיצוני (עד היום השתמשתי בשליש מקיבולת האכסון שלו). בעידן טרום קורונה הייתי מסתובב עימו הרבה. לאחרונה החל להיות איטי והחלטתי להעבירו לאימי. אני מעוניין לשדרג למחשב דומה, בלי הטאץ ועם מסך מט. חבר שמבין הציע לי את המחשב הזה (המחיר שלו מעולה): מחשב נייד "14 Dell Vostro 5402 i5-1135G7 בצבע אפור, כונן 256GB SSD, זכרון 8GB ומ.גרפי Intel® Iris® Xe Graphics אשמח לחוות דעת עליו - האם יוכל לשמש אותי ל-6 שנים הבאות לפחות? האם זיכרון של 8GB עדיין נותן מענה טוב בעשור הנוכחי? אשמח גם להצעות אח…

4. אני מעוניין לקנות מחשב ללימודים - לומד מדעי המחשב. חשוב לי שיהיה מסך גדול (15.6") ומסך מגע. האם המחשב הזה טוב? https://www.amazon.com/gp/product/B08PDJGBDJ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AQ14ZPGW8GYC&psc=1

5. Started by Gershon Millikovsky,

שלום אני מעוניין לקנות לנכדי מחשב גיימינג למתחילים הייתי רוצה לקבל המלצות לגבי מפרט מחשב המקובל כיום

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  6. Started by naorca,

היי, מחפש מפרט מחשב נייח ללא מסך. שימושים: אופיס, אינטרנט וגיימינג קל בסגנון פורטנייט. תקציב עד 4K. מעבד אינטל בלבד. כרטיס מסך עדיפות ל nVidia (אבל פתוח ל AMD) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צוין למעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא קריטי. 6. האם ישנ…

7. 1. מה התקציב המירבי? 2500, האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לשימוש: לימודי תחום הסיסטם התקנת שרתים הקמת מעבדה, בנוסף שימוש משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, בקשה להרכיב את המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by asafbd1,

מה קורה חברים ? קניתי מחשב יד 2 וקצת נדפקתי אפשר להגיד את זה ככה , אז אלה החלקים הקיימים שלדעתי הם כן עובדים . אני צריך המלצה להשלמה , במינימום כסף ולהוציא מקסימום יכולת . אז מה שיש לי שפעיל , זה כרטיס מסך r9 280x 3gb , ספק כח 750w , קירור freezer13 , וכונן SSD 120 גיגה .

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  9. אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, העיקר הוא סימולטור טיסה כדוגמת FSX ו- X-Plane, ומשחקים קטנים כמו LOL. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: League of Legends, FSX, X-Plane -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 "22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by סקיבס,

שלום רב, מחפש מחשב לאבא שלי, אם אפשרי, אז במחירי BLACK FRIDAY. המחשב צריך לתת מענה לגלישה לאינטרנט, צפייה בתכני טלוויזיה מחו"ל אונליין ועריכת וידאו מאוד מאוד בסיסית . בדרך כלל הייתי מוריש לו את המחשבים הישנים שלי, אבל עכשיו המחשב התקלקל והוא כמעט בלי. אשמח לייעוץ והמלצות. שי

11. שלום לחברי הפורום התותחים, אודה מאוד מאוד ואעריך כל עזרה בהרכבת מחשב ביתי שמיועד להתנסות ולמידה של עיבוד נתונים, בפרט שיטות שונות בתחום ה machine learning וכן רשתות נוירונים. *חשוב לומר שמצאתי פה בפורום אשכולות דומים אך לצערי אני כלל לא בקיא בחומרה של מחשבים, בפרט לא בתלות של רכיב אחד בשני ולא מבין איפה לחסוך בעלויות או לחילופין איפה ניתן לשדרג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הינו 8500 ש"ח, תיתכן חריגה של כ-500 ש"ח במידה וזה ישפר את הביצועים דרמטית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב מיועד להתנסות בטכניקות עיבוד נתונים …

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  12. ‏היי, אני מחפשת מחשב מספיק טוב שיחזיק לי את כל תוכנות אדובי וגם תוכנית אוטוקאד. אני סטודנטית אז כמובן שהמחיר מאוד חשוב, מעדיפה משהו בתקציב יותר נמוך אבל כן מחשב שילווה אותי כמה שנים. תוהה האם שווה להשקיע ב-Mac בגלל שיש לי iPad שעליו אני מציירת ורוצה להעביר את הסרטוטים מהמחשב בצורה מהירה ואם כן איזה Mac הפרו או האייר?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  13. אני רוצה לשדרג למחשב חדש ואני לא יודע איזה ספק יספיק לי למערכת. Processor: Intel Core 2 Duo E7500 2.93Ghz M/B: MSI RC410M2 Graphics Card: Axle 9800GT 512MB RAM: Ceon 2GB 667Mhz תשתדלו שהוא לא יהיה יותר מ-200\250 ש"ח בבקשה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  14. Started by jacob300,

שלום רציתי לשאול לגבי מחשב מיני נייד של HP מפרט מצורף לגבי מערכת ההפעלה Windows 7 Starter כמה אפליקציות ניתן להריץ במידה והזיכרון RAM הוא 1024MB אנטי וירוס, מערכת ההפעלה עצמה, ואולי עוד אפליקציה, והמחשב איטי ? מה המלצתכם לגבי מחשבים מיני נייד, תכונות שאני מחפש: סוללה 6 תאים, זיכרון שניתן לשדרג ל 2GB לגבי מערכת ההפעלה, מה עדיף Windows 7 Starter או Windows xp Home ? מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנה, מקלדת נוחה. תודה ג'יקוב. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  15. אהלן, אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח (כמובן עדיף פחות אם אפשר), במשקל קל (2 קילו ומטה), ומאוד מאוד חזק. אורך החיים של הבטרייה קצת פחות חשוב לי, יותר חשוב שהוא יהיה מאוד חזק כדי לאפשר עבודה על המון חלונות במקביל, ועם יכולות גרפיות שיאפשרו עבודה על פוטושופ ואילוסטרייטור מדי פעם. המון תודה מראש

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by itaihassan,

אני רוצה לקנות מחשב בשביל לערוך וידיאו (לא משהוא מקצועי ככה לערוך מדי פעם)... השאלה היא אם המחשב הזה עם מעבד CORE I3 יספיק.. אני גם רוצה לדעת אם הכרטיס מסך יספיק כי ישנה אפשרות לשדרג.. המפרט המלא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode=1[br]פורסם בתאריך: 7.06.2010 בשעה 11:42:18 שכחתי להגיד שאני רוצה לערוך עם התוכנה:Pinnacle Studio Ultimate

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  17. Started by CrazyBass,

אהלן אהלן לאחר כמה חודשים של עבודה מפרכת, אני רוצה לקנות לי לפטופ. הבעיה, שהמחשב האחרון שקניתי היה ב2007. ואין לי שמץ של מושג מה הולך היום מבחינת חומרה, בטוח שלא לניידים בעיקרון מה שאני מחפש זה מחשב נייד חזק, שיחזיק לי גם תוכנות לעריכת סאונד (קיובייס וכאלה) ברמה בסיסית, אני לא מתכוון להקליט עליו פרוייקטים של מיליוני ערוצים. ואם כבר אני משקיע, אז שיהיה מחשב גיימינג לא רע. כל המלצה תתקבל בשמחה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by Marokai,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל את כולו עד השקל האחרון במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ללא חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - בעיקר משחקים כבדים, שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - לא צריך מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - כמה שיותר גב…

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  19. Started by lyzer,

אשמח לשמוע איזה מפרט ממומלץ לעריכת וידאו ומכיוון שהתקציב שלי מוגבל רציתי לדעת מה חשוב ומה לא האם להשקיע במעבד או בכרטיס מסך או זיכרון [מדובר לצרכי פרנסה ]תודה מראש

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  20. אהלן אני רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר לאינטרנט, אופיס, סרטים (בעיקר HD), מוזיקה ובין היתר גם שיוכל להריץ משחקים. מע' הפעלה XP PRO (יכול לשדרג ל-7). אני מתלבט בין מפרט שאני הרכבתי (אין לי ידע כ"כ מעמיק בחומרה) למפרט שהציעו לי בחנות. אני אפרט את החלקים העיקריים. מפרט שלי: MB : Gigabyte GA-P55A-UD3 CPU : Intel I5 650 RAM : Kingstone 2x2GB 1600MHz DDR3 Graphic Card : ATI Radeon 5670 1GB GDDR5 HD : WD Caviar Black 500GB Power : Thermaltake Thoughpower W0103 600W מפרט שהציעו בחנות: MB : MSI P55A-G55 SATA3 CPU : Intel I5 760 RAM : Kingstone 2GB 1333MHz DDR3 Graphic Card : ATI Radeon 5670 1G-5 Power Color HD : WD Caviar Black 1T SATA3 Power : A.PFC 500W Ci-Power CWT CPU Cooler : 115…

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  21. שלום לכולם. חיפשתי בפורום ובמדור ולא מצאתי משהו שמתאים לי, אז אודה לעזרתכם. אני מחפש מחשב באזור ה3.5K: מעבד+ לוח: לא צריך פיצ'רים מיוחדים או כוח עיבוד מטורף, אני צריך משהו יציב עם פלטפורמות חדשות (סוקטים, צ'יפסט וכו') ואפשרות לOC לא מוגזם. אני מעדיף להשקיע עוד 100 ש"ח בלוח טוב ולעשות OC קל למעבד ולהביא אותו לרמה של מעבד שעולה 100~200 ש"ח יותר, ולא במעבד יקר ולוח לא מועיל... זיכרון: המינימום שדרוש להרצת וינדוס 7 חלק חלק HD: אני לא צריך יותר מחצי טרה זיכרון (יש לי עכשו 160 גיגה...), אישית אני מעדיף בשני כוננים נפרדים (160 למע' הפעלה ותוכנות שרות למיניהן+ 320 או משהו כזה למשחקים, מוסיקה וסרטים...), אבל אם זה לא נכנס בתקציב אז לא צריך. מארז+ספק: מארז פשוט, לא צריך לדים …

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by zezz,

אני סטודנט ולא זקוק למחשב חזק ומתוחכם מדי, השימוש שלו יהיה בעיקר לאינטרנט, אופיס, אקסל, וורד , סרטים ולפעמים גם למשחקים (אבל ממש בקטנה). אחרי סיבוב מקיף בפורום המצוין הזה, החלטתי לבחור ב Dell Inspiron N5010 i3-350M או FUJITSU Lifebook AH530-4 מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהדגמים ? ומה אתם ממליצים לי בסופו של דבר לבחור ?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  23. חג שמח ושנה טובה לכולם. אני מתכוון לקנות מחשב עוד כמה ימים וקיבלתי כמה הצעות ומפרטים לגביי מחשב חדש. אני לא אחד שכלכך מבין במחשבים, ולכן אני צריך את עזרתכם המלאה. אז ככה, התקציב שלי למחשב בלבד (ללא מסך) הוא כ-4 אלף ש"ח. קיבלתי שלושה הצעות שאני מתלבט ביניהם, והם: הראשונה: מעבד - Intel Core i5 760 2.93ghz" 4mb מאוורר - CoolerMaster tx3 לוח אם - GIGABYTE / ASUS CHIP INTEL p55us31 זיכרון פנימי - 2048mb ddr 3 800 MHz דיסק קשיח - 500GB S-ATA II H.DD ספק - 550w mustiff כרטיס מסך - Gt 240 ddr3 1024g כרטיס קול - 5.1Ch O.b. השניה: Intel Core i5 750 2.6ghz GIGABYTE GA-p55-us3L HUNTKEY ATX CASE H305 500MB SATAII 7200RPM 32MB 2GB DDR3 1333MHZ ADATA DVDRW X24DL Geforce gt240 1gb GDDR5…

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  24. Started by Bori4ka,

שלום חברים אני צריך מחשב לגיימינג כמה שיותר טוב בתקציב הזה 3K בעיקרון זה מה שמצאתי : (אני קונה רק בחנות IQPC) • מעבד 530₪ AMD ATHLON II X4 630 AM3 (2.8GHz) - BOX 1 • לוח אם 373₪ GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 1 • זיכרון 272₪ KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ 2 • כרטיס מסך 899₪ SAPPHIRE HD5770 (NEW EDITION) 1GB GDDR5 - RETAIL 1 • צורב DVD 127₪ SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK 1 • מארז 285₪ COOLERMASTER ELITE 310 BLUE + 400W PSU 1 • דיסק קשיח 216₪ SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ 1 • הרכבת מחשב 0₪ הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לחברי הפורומים להזמנות מעל 3000 ש"ח !) מחיר הזמנה ללקוח: ₪ 2974 תגידו מה כדי לשפר תודה

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  25. 1. התקציב הוא רק למחשב ללא המסביב וחריגה של עד 200 ולהשתדל שלא! 2. מחשב לאינטרנט אופיס וסרטים א) דוגמאות לתוכנות: הורדות אי מיול ויוטורנט, תוכנות שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים, ושאר הדברים הבסיסיים שצריך מחשב.. ב)לא מיועד כלל למשחקים! 3. יש צורך במסך דק רחב זול אך אמין (לחסוך כמה שניתן) 4. השקט לא קריטי אבל כדאי שלא ירעיש =5 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. לא צריך מערכת הפעלה, אתקין לבד 7 7. אשמח להמלצות לחנות במרכז 8. אין בקשות מיוחדות, חוץ מהצעות חיבור בצורה הזולה ביותר לטלויזייה רגילה, לא LCD 9. רק זכרון במידה וצריך ישודרג בהמשך.. ועכשיו בסגנון חופשי: אני צריך המלצה למחשב ביתי בסיסי לאינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים. אני לא רוצה להוציא הרבה כסף אלא לחסוך כמה שאפשר …

• 2 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.