ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אני זוכר שרציתי לקנות מחשב נייד לפני כמה חודשים ואמרו לי שעדיף לחכות לאוקטובר כי יוצאים מעבדים חדשים. הם נכנסו לשוק?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למחשב Ultrabook שיכול להריץ משחקים לא תובעניים תודה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין מהערכת הפעלה WINDOWS 7 אולטימיט"..גירסה 64BIT ואני רוצה לדעת אם היא מתאימה למחשב שלי.... מפרט מחשב שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E7400 ספק : EZCOOL 300W זיכרון: RAM 4GB 3.00 GHZ והמחשב ניקנה לפני חצי שנה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אני מחפש נייד עם זכרון 4 GB וכרטיס מסך שהוא לא של אינטל אלא NVIDIA או ATI הצרכים העיקריים שלי יהיהו תוכנות גרפיקה כמו PHOTOSHOP ותל כמו MAYA או MAX תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
המחשב הוא לא לעיבוד וידאו או משהו, רק תוכנות גרפיקה מה שאני מבין מזה שצריך מחשב די טוב ולא מטורף אבל מסך איכותי עם פאנל טוב אני די נעול על סמסונג971P שעולה 1500 כל השאר תמליצו לי אתם. רוב הזמן אני בצבא ואני כבר לא מבין, יוצאים כל יומיים מעבדים וכרטיסי מסך חדשים. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם ASUS P5Q PRO כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מארז ללא ספק NZXT Apollo Black ספק כח Enermax Pro82+ 525W קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme מאורר למארז Antec TriCool 120mm בכמה אפשר להביא את המפרט הזה ואם יש חלקים לא טובים שאתם חושבים תגידו בבקשה ותודה מראש יש לי מסך 22 אינ'ט של LG האם המפרט הזה טוב ??? חשוב לציין המחשב למטרת משחקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרתכם בהרכבת מפרט של החלקים הבאים: מעבד זכרון פנימי לוח אם ספק על כרטיס מסך אני כבר סגור, הייתי רוצה שתעזרו לי להרכיב מחשב למטרת משחקים. במידה ויש חריגה סבירה במחיר, אני לא יתנגד אם החלקים הן באמת שווים.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום רב....... ניסיתי להרכיב מפרט באתר של סקי פי סי אבל הוא יצא קצת יותר מידי יקר......... התקציב שלי הוא 5500 ש"ח גג..... ופה יצא לי 6600...... איני מעוניין בהארד דיסקים מארז שיהיה שקט לא ממש מעניין הצבע והחלון, עדיף כמה שיותר צנוע ואיכותי. לא בחרתי קירור למארז ולמעבד אבל רצוי ששניהם יהיו שקטים במסך אני מתלבט אולי יש מסך טוב לגיימרים שעולה פחות? עכשיו מה עדיף לי שני כרטיסי מסך 8800 GTS או 8800 GT אני חושב שעדיף ללכת על הGTS כי בסוף המחיר גדול כולה ב50 ש"ח אבל הביצועים בהרבה יותר..... אולי עדיף לי 8800 GTX יחיד או 9800 GTX???? בזאת אני צריך עזרה עכשיו המטרות להריץ משחקים כבדים על HIGH ........ (חחוץ מקריסיס ....זה צריך 9000 ש"ח) רזולוציה 1680* 1200 וקצת עבודה ב3…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אני בהתחלה רציתי את המפרט הזה: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1048 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪607 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪486 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...2800CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4890 Twin Turbo Pro 1024MB DDR5 PCIe ₪1079 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...-1GD5E-HDMI-AC מארז ללא ספק NZXT Zero 2 ₪245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ZERO2 ספק כח Sea…
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אז ככה אני עובד זמן מה...ואני כבר הרבה מאוד זמן בונה על המפרט הזה ובימים הקרובים אני יקנה אותו עכשיו אני מבקש חוות דעת וכמובן יש לי כמה שאלות (: 1. האם הזכרונות הם בסדר גמור למה המחיר שלהם ממש זול וזה קצת חשוד |: 2. יש לכם הצעה לכרטיס מסך יותר טוב שלא עולה בהרבה מה 6600GT ? למה הוא קצת חלש ממה שאני רוצה \: 3. יש לי בבית כבר מחשב שהוא בערך אותו דבר כמו שאתם רואים בחתימה המחשב הוא של אחי...וכל עוד יש לי ברירה אני לא רוצה מארז כמו שלו אני מעדיף משהו עם קצת יותר יופי אבל עם אותה איכות של ה Compucase האם כדאי לי לקחת את ה 6a21 שיש לו קצת יותר יופי אבל הוא בא עם ספק יותר טוב או שיש לכם הצעה יותר טובה מזו באותו קו של מחיר... 4. המפרט נבנה מזיגזג ואני גם יקנה אותו משם בגלל נסיון …
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג ב-500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 80 אחוז אינטרנט 20 אחוז תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר בירור ולא מעט היתעניינות נוכחתי לדעת שהחברות: Tms, Rsm, Ksp בעקבות העבודה שאני קונה שבוע הבא מחשב +מסך אשמח להמלצות מכם על חנות איכותית בפרמטרים הבאים: חברות מומלצת בעל שם, אמינות, אחריות לאחר קניה, מוצר טוב ואיכותי וזול עד כמה שניתן. אשמח לעזרתכם בנושא בהקדם. תודה מראש- עמית.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי, לא ידעתי היכן לשים את הפוסט הזה חשבתי לנכון לשים אותו פה מקווה שזה בסדר , אני צריך לקנות סוללה למחשב נייד dell inspirion 5030 רציתי לדעת איפה הכי זול לקנות ?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לסטודנטית לצורכי לימודים ( אינטרנט , אופיס , SPSS וכאלה). ראיתי את המחשב הזה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10072 ואני לא מכיר את החברה וצריך לדעת אם כדאי לקנות. או המלצה לנייד בטווח מחיר של עד 3000 (ועדיף פחות) תודה
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכם! זו לא הפעם הראשונה שאני מפרסם פה הודעה אבל הפעם החלטתי שזהו יום ראשון קונים מחשב חדש! אחרי שהרהרתי לא מעט אני דיי יודע למה אני מכוון.. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? כמו שרשמתי בכותרת 5500 - 6000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD, משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך - גודל אני לא בדיוק יודע הבנתי שזה בהתאם לכרטיס מסך והכרטיס מסך שאני רוצה זה 5850 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? כונן דיסקטים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? אם זה משפר את ביצועי המחשב אז אני אשמח, אם זה משהו שלא נעשה אוטומטי ואני צריך לעשות אז אני מעדיף שלא... 8. האם יש צורך ל…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
-
שלום אנשים היום קרה לי דבר מאוד מוזר... הלכתי ל- IVORY ראשל"צ (כן מוכרת לי האימרה "יהודי יקר עשה לך טובה ואל תקנה באייבורי"), והצגתי לנציג (ללא פירוט המחירים) את המפרט המומלץ (ממאי !!) של מחשב משחקים ב-3K מהאתר. הצעת המחיר שלו היתה על מפרט ממש ממש דומה הוא שינה משהו ממש קטן בלוח אם, כ-3300 ש"ח במזומן. שאלותי הן כאלה : 1) איך יתכן מחיר כזה למפרט מחודש מאי ???? 2) האם מישהו יכול להרכיב משהו מוצלח יותר \ משתלם יותר עד 3K ללא מסך ? כמובן ללא מע' הפעלה ותוכנות. תודה תודה תודה רבה ! אגב... הוא לא הסכים להתחייב על ההזמנה (בגלל זה גם לא נסגרה עיסקה), שהמחשב יגיע עד יום שני למרות שהתחייב על זה ב-100% ללא הסתייגות בע"פ, מוזר לא ?!
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג מחשב לצרכי צפייה בסרטי HD ולייב סטרימינג מהרשת בעיקר. המחשב מבוסס לוח P35 שהגיע הזמן להחליף, אבל יש כמה חלקים שלא צריך - הנה מה שאני מעוניין לשמור: מארז Antec P150 (הוא כולל ספק אבל בן 5 - הגיע הזמן להחליף) ציוד הקפי מסך מערכת הפעלה WIN7 בנוסף - ברצוני להתקין עליו כרטיס לכידה Avermedia AverTV Captue HD PCIE שכבר קיים ברשותי: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2577037 מעונין לקבל המלצה לרכיבים להשלמת המפרט: לוח אם, ספק כוח, מעבד+קירור, כרטיס מסך (אם צריך), דיסק קשיח, כרטיס רשת אלחוטי וצורב DVD (בלו ריי?). הערות: * רצוי שלוח האם יכלול כניסת FireWire להורדת חומרים ממצלמת וידאו * חשיבות לרמת שקט (שזה בעצם רמת רעש בעברית תקינה): 9 מתוך 10. * נפ…
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעבודה באופיס ואינטרנט כולל עיבוד תמונות בפוטושופ ואולי עריכת וידאו ברמה נמוכה (הורדת סרטים למחשב חיתוך וחיבור קטעים). אחד הדברים הכי חשובים לי זה מחשב שקט ככל האפשר - בלי פשרות כמה שיותר שקט. 1. איזה מפרט כדאי? 2. האם כדאי לקנות מחשב מותג (IBM' HP ...) או עדיף לקנות מחשב מחלקים. 3. התקציב 3000 ש"ח , אפשר יותר אבל אין לי רצון "לזרוק" כסף. מדובר על מחשב בלבד ללא ציוד היקפי תודה
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
קודם כל הבנתי שעכשיו זו תקופה פחות טובה לקנות מחשב (DX10...) בעיקר אם רוצים לדאוג שהמחשב יהיה סבבה גם לעוד שנתיים-שלוש ככה. הרבה זמן לא חקרתי לגבי מפרטי מחשבים אבל אני דיי חייב לקנות אותו עד תחילת אוקטובר ואשמח לעזרה. מדובר על מחשב למשחקים בתקציב 3000.. אפשר תכלס לחרוג אבל חשוב שיהיה כמה שיותר זול כי אני לא יודע אם אוכל לעמוד בזה.. ובגלל הבעיה שעכשיו כרטיסי המסך לא יהיו יעילים עם הDX10 לגבי משחקים בעוד שנתיים ככה, חשבתי להשקיע פחות בכרטיס מסך ובעוד שנה או משהו כזה, לקנות כרטיס מסך חדש וחזק יותר. במילים אחרות - בגלל שאני חייב לקנות מחשב עכשיו באוקטובר אני מעדיף לקנות כמה שיותר זול שאוכל לשדרג ולהשקיע בו יותר בעוד כשנה. לא צריך מסך, מקלדת או עכבר למפרט.. המפרט שהציעו לי לענ…
-
- 11 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום חברים, זקוק להדרכה או לספר שרות איך לפרק את הנייד AOD250- מכסה אחורי. מצאתי ברשת עבור AOD150, אבל זה לא מתאים ל250. תודה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין להרכיב מחשב ללא מסך וללא ציוד נלווה בסכום של עד 4000 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים ( כבדים , כגון BF2 )ולכן חשוב שיהיה מארז ,ספק ,לוח,מעבד וכרטיס מסך מספיק חזקים. לא מיועד ל- OC . כולל צורב DVD , דיסק קשיח של WD של 250 GB לפחות , שני ג'יגה RAM . תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום רב. אני רוצה לשדרג את עצמי ולבנות לי מחשב שיחזיק לי כמה שנים ללא צורך לשדרג באופן תכוף. אני עובד בתחום הגרפיקה, דו מימד בעיקר חבילת האפליקציות של אדובי. מידי פעם אני חוטא ומשחק במשחקים ולרוב מדובר במשחקים החדישים ביותר. אני לא בררן וכל עוד המשחק רץ טוב אני מבסוט. אני אולי בעתיד אכנס לענייני אנימציה. אני מתאמץ כלכלית ומשקיע קצת יותר על מנת לאפשר במידת הצורך שדרוג בעתיד. אני אשתמש בכרטיס מסך ( gforce 9600) שכבר יש לי. ו 3 HD שכבר יש לי 640G, 500GB ו 500GB יש לי מסך 24" FHD של סמסונג. אני עובד על win7 32bit. אך כשההפרשים בביצועים יוכיחו את זה ושאר התוכנות מסבביב יגלו תאימות ל 64 ביט אשקול לשדרג. חשוב לי שהמארז יהיה נוח מבחינת חיבורים בחזית ומאחור (אני מחבר הרבה דיסק א…
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש של משחקים. התקציב שלי הוא 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה [200-300] לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? האם משחקים חדשים יפעלו לי חלק וטוב? כגון [COD : BO] אין צורך בעכבר ומקלדת וברמקולים ומסך. עד כמה השקט של המפרט חשוב - מייחס לרעש חשיבות מינימאלית... שיהיה רעש. ללא מערכת הפעלה, ללא אוברקלוקינג. אני גר בבאר שבע ומוכן לקנות מחנויות מחוץ לעיר, בתנאי שאני מרוויח מזה יותר :] תודה לעוזרים ושבת שלום לכולם
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים ובינוניים, תכנות. * גודל המסך? 14-15.6 * משקל רצוי? עד 2.5 ק''ג * סוללה - לפחות 4 שעות אופיס * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? רצוי. לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג כונןנקשיח - לפחות 500 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי ביותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL בקצרה: אני מחפש מישב סביר שיריץ משחקים יחסית חדשים, אפילו על איכות מאוד נמוכה. בדקתי כבר מספר מחשבים וראיתי כבר המון שילובים של מעבד I5 עם כרטיס intel hd 4000 וזה נראה אחלה. בכל מחשב שבדקתי היה משהו שהיאס אותי. אשמח להמלצות!
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-