ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו אני קונה מחשב חדש והיתי מעוניין שתמליצו לי מה עדיף אם ללכת על מעבד QUAD ןבזה להתפשר על כרטיס מסך GEFORCE 8600 או ללכת על מעבד יותר פשוט ולקנות כרטיס מסך יותר טוב אם ואם כם איזה ואם תוכלו גם להביא לי מפרט מוומלץ אני קונה את המחשב ב2500-2600 שקל לא יותר 160G זיקרון לא יותר וללא קוננים יש לי מהמחשב הישן תודה לאוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
דרישות מינמליות: 2 ג'יגה זיכרון חובה BLUETOOTH (אם אפשר להכניס בתקציב) . מסך 15 אינץ' דיסק קשיח - לא חייב גדול . אחריות - עדיף גם בינלאומית ** לא למשחקים . בעיקר גלישה וסרטים . תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
עיקר השימושים של המחשב הם משרדיים - office, אינטרנט, מוזיקה וכו. אין צורך בציוד היקפי כלשהו ורצוי שהמחשב יגיע עם הוינדוז. אשמח להמלצות ----- עריכה- תשובות לשאלות מחוקי הפורום: גודל המסך: 15" רזולוציית המסך: אין חשיבות דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. רצוי שיחזיק לפחות 3-4 שעות ללא טעינהֿ גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין באמת צורך ב SSD. כונן של 500GB או טרה יספיק. אני לא בטוח מה ההבדל במכירים היוםגודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין באמת צורך ב SSD. כונן של 500GB או טרה יספיק. אני לא בטוח מה ההבדל במחירים היום האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן האם יש ל…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים ובינוניים, תכנות. * גודל המסך? 14-15.6 * משקל רצוי? עד 2.5 ק''ג * סוללה - לפחות 4 שעות אופיס * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? רצוי. לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג כונןנקשיח - לפחות 500 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי ביותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL בקצרה: אני מחפש מישב סביר שיריץ משחקים יחסית חדשים, אפילו על איכות מאוד נמוכה. בדקתי כבר מספר מחשבים וראיתי כבר המון שילובים של מעבד I5 עם כרטיס intel hd 4000 וזה נראה אחלה. בכל מחשב שבדקתי היה משהו שהיאס אותי. אשמח להמלצות!
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: תכני HD, משחקים רזולוצית המסך הינה 1280*768 ,טלויזיית LCD 26' 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בכונן קשיח ובצרוב. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן. 8. האם יש צורך לכלול מע…
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב לבית שמשתמשים בו בעיקר לשימושים קלים, כגון: צפיה בסרטים, משחקים קלים יחסית, אופיס וכדו'. אני רוצה שיהיה מסך דק בסביבות 20 אינצ' ושהמפרט יכלול גם מקלדת, עכבר וכל מה שצריך ממש עד הפרט האחרון. התקציב הוא 4000 ש"ח (יש אפשרות לחריגה קלה מאוד במידת הצורך). אני קונה את זה עבור משפחה ירושלמית ולכן אני מעדיף חנות בירושלים. אשמח לקבל הצעות למפרטים ולחנויות מומלצות בירושלים. תודה רבה לכם!
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לבת משפחה שמדריכה בגנים ומשתמשת הרבה במוזיקה על מנת להפעיל את הילדים. העניין הוא כזה, בהתחלה היא עבדה עם קלטות ולאחר מכן למדה לעבוד עם דיסקים וכל הקשור לך (ריפ, צריבות, הכנת רשימת שירים ועוד) את הדיסקים הללו היא משמיעה ברדיו-דיסק נייד. על מנת לשדרג את העסק חשבתי על האופציה של רכישת נט-בוק וחיבור לרמקולים למחשב כאלה עם חיבור לחשמל לצורך הגברה. חשבתי להרוויח בצורה הזו את הנוחות של אגירת השירים והשמעה על פי הצורך. השאלה היא האם לדעתכם חיבור של נייד לרמקולים יביאו לתוצאה סבירה מבחינה איכות השמע (להזכירם מדובר בגני ילדים) ויותר חשוב מכך מבחינת העוצמה?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש לי RAEDEON X800XL אני לא יודע אם זה מתאים .... אבל סתם לפרוטוקול ... תנו לי מפרט עם כ.מסך ובלי סביר להניח שזה יהיהי כרטיס מובנה אבל לא משנה [br]פורסם בתאריך: 19.11.2008 בשעה 14:49:59 אופס זה בטעות בפורום הזה תעבירו למפרטים בבקשה*לא צריך ציוד היקפי
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מפרט למשחקים עד 4500 בלי שום צורך לOC וללא צ"ה. כבר פירסמתי כאן הודעה לפני חודש או משהו כזה והיו פה מחלוקות לגבי הקירורים ולא קיבלתי תשובה חד משמעית... אז אני מבקש ממכם לקבוע תכל'ס ולא לפתח כאן תיאוריות...
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט חזק למשחקים ב-1500 ש''ח בלי כרטיס מסך (כי יש לי כבר 8800gt)
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box לוח אם: Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 כרטיס מסך: Albatron GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB זכרונות: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 דיסקים קשיחים: 1.WD SATA 36.7GB 10000RPM 2.Seagate 120GB 8MB 7200 Serial ATA סידירום: LG 52x retail פלופי: לא משנה ?:ם מארז: Thermaltake XaserIII Lanfire Mid Tower VM2000A Aluminum Silver ספק כוח: HEC 475W. הכול יוצא בקירוב 7000 שקל מה אתם אומרים על המפרט ? המטרה שלו הוא למסיבות רשת כמובן יש משהו שהייתם משפרים משהו במסגרת התקציב ? הצעות שיפורים בתודה לעונים מהר
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש ברשותי את המחשב הנ"ל נוכחתי לגלות שבזמן ניגון של קבצי מדיה ( AVI, MKV וכו') כשהמחשב מחובר לצג LCD דרך יציאת ה-HDMI (תצוגה דואלית או רק לצג ה-LCD עצמו) ישנם רעשים צורמים בזמן ניגון (מעיין crackles & pops) שמתי לב שבפורומים של לנובו שלעוד מספר אנשים ישנה את אותה הבעיה http://forums.lenovo.com/lnv/board/message?board.id=N_Series_Lenovo_3000&thread.id=9944 ישנו פתרון חלקי, פשוט לנתק את המחשב מהמחשמל ולתת לו לפעול על סוללות והבעיה נעלמת. לא פתרון ממש מועיל , האם יש לעוד מישהו מכאן את אותו מחשב ונתקל באותה הבעיה או לחליפין יכול לבדוק זאת ? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
המחשב למשחקים שירים עבודות פוטושופ גלישה באינטרנט סרטים וגם לצפיית טלויזיה בעתיד לא מתוכנן oc קיבלתי אותו ב6.5 האם שווה? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 box לוח אם: P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון פנימי: 4096 mb kingston(1024 x 4) כרטיס מסך: BFG Nvidia Gforce 8800 gt 512mb overclocked 2 pci-e דיסק קשיח : WD 320GB SATA II 16MB WDAAKS צורב Samsung SH-S203B DVD±R x20 Black Sata : מארז: Raidmax SAGITTA No Psu ספקEnermax Liberty 500W: רמקולים : Micro Lab 2+1 מקלדת : Multimedia Logitech Keyboard + Mouse optical מסך : Proview 22'' LCD EP-2230W (5ms) 1:3000+dvi+sp
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי בעקבות ירידת מחירי המעבדים והגעת כרטיסי RADEON 2600 הרכבתי מפרט שנראה לי טוב ואני מבקש את חוות דעתכם עליו. השקעתי קצת יותר במארז אבל לא רציתי להגזים יותר מידי עם הספק וזה הכי נורמלי שמצאתי במחיר כזה אז אם יש לכם פתרון אחר אשמח לשמוע. האם הספק שבחרתי הוא שקט או רועש? רציתי אנרמקס אבל יקר מידי. 865 865 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box AMD1170 514 514 1 לוח אם ASUS M2N-E 31575 418 418 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 451 451 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 F2-5400PHU2-2GBNT 380 380 1 מארז ללא ספק NZXT Apollo NZApolloB 214 214 1 ספק כח HEC 400TRT 400W 400TRT 51 51 1 קרור למעבד GlacialTech Igloo 7310 Light 7310light…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ביקורת על הנייד הנ"ל? מעוניין לרכוש אותו בחו"ל, על מנת לשלבו במערכת בית חכם. המחיר עומד על 800$ בחו"ל. המלצות / דעות / טיפים יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד הדומה במפרט (בעיקר במשקל) דמוי MACBOOKAIR כמה נקודות חשובות: מסך 13' ומעלה. דיסק קשיח SSD לא משנה מה הגודל מספיק גדול שיהיה אפשר להתקין עליו WIN וכמה תכונות חשובות, השאר יכול להיות בדיסק קשיח שני. משקל: 1.4 או פחות (פחות זה טוב). בעידן של WIN 8 נחמד אם המסך יהיה מגע ועדיפות לנשלף (אבל רק עדיפות ! אני לא מוכן שזה יבוא על חשבון גודל המסך כמו במקרים של אסוס שזה אומנם נשלף אבל המסך 11). זמן סוללה סביר של לפחות 8 שעות. מה יעשה במחשב? המון אינטרנט אלחוטי (חשוב שרכיב ה-WIRELESS יהיה איכותי, במחשב הלא מתקדם יחסית שלי HP620 אני מצליח לקלוט בכל זמן ובכל מקום, לעומת חברי עם מחשבי ACER\ASUS כל הזמן בוכים שהם קולטים בקושי) . מידי…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-945P-S3 לוח אם E6300 מעבד X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E כרטיס מסך 1GB DDR2 667 TWinmos פעמיים 160GB Westerndigital דיסק קשיח 400W Enermax Liberty ספק מארז עם 4 USB מאחורה ו-2 מקדימה אני צריך שני זכרונות או שאחד מספיק? (בשביל משחקים)
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט לשרת FTP עבור אירגון של 200 משתמשים . סכום של 5000 ש"ח 1. איזה מחשב אני צריך ? (קונפיגורציה) 2. איזה מערכת הפעלה ? אשמח לקבל תגובות. תודה מראש טל
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
למטרת משחקים, ושיחזיק מספיק זמן מסך 19" LCD ללא צורב, מקלדת, עכבר, כ. קול, כ. רשת ללא כוונה לOC בעתיד
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/q46tmnxd בניתי אותו לחבר, בלי ציוד הקפי, יש לו מסך 19 אינץ', בעיקר למשחקים וכללי. Assassins Creeds, קרייסיס, Pro street וכדומה, אני כמעט בטוח שהכל ירוץ חלק. יש איזה צוואר בקבוק? הכרטיס מסך יכנס במארז וה500W יספיק לו? לא מתוכנן OC.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
[table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪1195 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-Z68AP-D3[/td][td] 1 [/td][td] ₪554 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪530 [/td][/tr][tr][td]קירור למארז[/td][td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan[/td][td] 1 [/td][td] ₪23 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Kingston 4GB DDR3 1333[/td][td] 1 [/td][td] ₪110 [/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך[/td][td]Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 - למזמינים מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪985 [/td][/t…
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה השנה, דרישות בסיסיות לתוכנת C, JAVA,אסמבלר... חוץ מהלימודים אני רוצה שהמחשב יהיה לצפיית סרטים,גלישה באיטרנט ושירוץ באמת טוב לכן נחוץ לי מעבד I7 וכרטיס מסך חזק עד כמה שאפשר כמובן בתקציב, אני חובב משחקים אבל לא מצפה לכבדים כמו קרייסיס כמובן התקציב הוא עד 4000 ש"ח אם אפשר במסך 15.7 זה יהיה מצויין עם קצת פחות גם לא נורא אבל שיהיה משתלם
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי אני מעונין במפרט הבא: (ומבקש עצה לגבי שינויים אם כדאי/צריך/מומלץ) מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6300 1066 לוח אם: INTEL 965 דיסק קשיח: LG 250GB SATA2 7200 RPM 16MB זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR II 667MHZ צורב: LG X18 DVD כרטיס מסך:NVidia GeForce 7300GS 256M ומסך LCD (עוד לא החלטתי איזה חברה ואיזה גודל) מה שאני שואל האם כדאי להחליף לוח אם (אולי לג'יגה בייט ואולי למשהו יותר מתקדם קצת)? ולגבי הזיכרון האם שווה להשקיע עוד ל - 800MHZ? לגבי הכרטיס מסך זה מה שהציעו לי ואין לי מושג האם הוא טוב המחשב מיועד לעבודה כללית + עבודות בפוטושופ ורוצים שהמחשב "ירוץ" ושיוכלו לשדרג אותו במהלך הזמן ושאלה נוספת האם צריך בכזה מחשב להוסיף משהו בשביל קירור ואם כן אז מה? בתודה מראש לכל מי שיעזור[br…
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מחפש נייד טוב עד 6 אלף ש"ח לכל מיני שימושים בעיקרון אני גמרתי אם מחשבים נייחים נמאס לי מהגודל הזה מהמקום שהוא תופס מהחום שהוא פולט... עברתי נטו לניידים יש לי כרגע אחד נחמד אבל אני נותן אותו לאחותי שתשחק אליו סימס 2 ותגלוש פה ושם וזהו... אני מחפש משהו נחמד ושימושי לסרטים משחקים שיעבדו סביר+ ויש לי גם שאלה מה דעתכם על כרטיס גרפי לניידים דגם 4570 מה הוא שווה? כי ראיתי היום באתר של פנדה מחשב של DELL דגם סטודיו 1555 אם הכרטיס הנ"ל
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב בלי מסך. אני מתכוון לחבר את המחשב ל-LCD 42 אינצ' כדי לצפות בסרטי HD, אז שיהיה בכרטיס מסך יציאת HDMI. חייב שהמחשב יצליח להריץ 1080P בלי בעיות. שהמחשב יוכל להריץ משחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר. *שהמחשב יהיה שקט. *אני תמיד העדפתי Intel.
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-