ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! נדפק לי המחשב לגמריי ואני מחפש אחד חדש, ואודה על העזרה במפרט כי אני קלולס לגמריי... אז ככה... מחפש רק מחשב (כונן, בלי מסך). משהו הכי בסיסי ופשוט שיש לאינטרנט ולצפייה בסדרות שאני מוריד בטורנטים. עדיף גם עם אופציה לגיימינג כי אני מתכנן לחזור לשחק מדיי פעם פיפא או פרו, וזהו בערך. הוא הולך להתחבר למסך סמסונג דיי בסיסי B2030 (20 אינץ', 1600x900 מקסימלי) ולרמקולים ענתיקה מלפני איזה 15 שנים. מאוד מאוד אודה למי שיוכל לעזור למצוא מפרט סביר. הסיבה שאני נוטש את הנוכחי היא שהוא באמת זקן, בטח כבר יש לו 10. לא יכול להריץ חלונות 7 ולאחרונה גם מאוד מקרטע עם האינטרנט, ונמאס לפרמט כל כמה חודשים. גג 2000 שקל. הולך בעיקר לצפות בו בסדרות ב-HD, וכנראה גם לשחק פיפא ופרו. לא מעבר. …
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ברצוני להרכיב מחשב HTPC שיהיה בעל צריכת הספק נמוכה, ויריץ בקלות תכני HD אני מתלבט כבר המון זמן על המעבד ולוח האם שעלי לרכוש, אין לי עדיפות מסויימת AMD או INTEL ואין לי בעיה לעשות שימוש בכ.מסך מובנה (יציאת DVI או HDMI בלוח האם) התקציב נמוך ביותר 1000-1500 ש"ח. ייעשה שימוש בWINDOWS 7 אשמח לשמוע הצעות תודה שי
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 שקלים לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפיה בסרטים (בין היתר באיכות HD) ושתהיה אופציה להפעלת משחקים באיכות סבירה פלוס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 17 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שי…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני עוזר למישהי לקנות מחשב לעבודה משרדית וסרטי HD בתקציב של עד 4000 ש"ח. המחשב ישמש אותה לכמה שנים טובות (5+) ולכן חשוב לשמור על אופק שדרוג. לקחתי את המפרט למטה מהמפרטים המומלצים בפורום ועשיתי בו כמה שינויים קטנים. מה דעתכם? תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים באבחנה גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת חוטית, עכבר חוטי, מסך, רמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם, מכיוון שהרבה זמן לא עסקתי בענייני מחשב נייד ולא עקבתי אחרי דגמים חדשים, אלא בעיקר קבלתי מחשבים מהמקום עבודה, אז אני די עובד עצות בנוגע לבחירת מחשב נייד חדש (עקב מעבר מקום עבודה). עד עכשיו היה לי HP PROBOOK 6470 עם מעבד I5 ו 8 גיגה זכרון, הארד דיסק 128GB SSD ועוד הארד דיסק רגיל 500GB. זה פחות או יותר הספיק לי לצורך העבודה והמטרות. עכשיו כמו שאמרתי אני מחפש מחשב חדש. * מטרות המחשב? הרצת הרבה מכונות וירטואליות לצורך הדמית סביבת שרתים (VMWARE) תכנות C++ ב VS2012, הרצת סימולטורי תקשורת ווירטואליזציה למיניהם (GNS3, CISCO UCS, NEXUS וכו). * גודל המסך? 13-14" * רזולוציית המסך? מעדיף רזולוציה FHD, מה שיש לי עכשיו לא מספיק טוב ואני נאלץ לחבר אותו מסך גדול עם רזולוציה גדו…
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד,משהו בסביבות ה-13 אינץ' פחות או יותר. שימושים: מוסיקה,גלישה באינטרנט וכד'.. (אין צורך במשחקים,אך יתכן שימוש ביציאת HDMI למטרת סרטים) תקציב עד 2K. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני יודע שזו שאלה קצת מוזרה אבל היא נובעת מהתעקשות של אבא שלי לקנות לאמא שלו (סבתא שלי) מחשב נייד. סבתא שלי מן הסתם תחבר את המחשב הנייד לחשמל כל הזמן ואני יודע שזה הורס את הסוללה של הנייד תוך כמה שבועות (לפחות זה מה שקרה עם הנייד הישן שלי). אני יודע שהפתרון האידיאלי היה תחנת עגינה אבל זו לא בדיוק אופציה כי כל הרעיון הוא שהיא תוכל להעביר את המחשב מהשולחן לספה למיטה וחוזר חלילה. האם יש איזשהו פתרון לבעיה מלבד לנסות ולשכנע אותה שללא תטעין את הנייד בכל נקודת חשמל שהיא מזהה? אני אשמח לתשובות שליליות כמו גם לחיוביות.... חג שמח אריק
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איזה מהמחשבים יותר טוב למשחקים ? ואיזה מסך יותר איכותי מבין שניהם ? ASUShttp://ksp.co.il/?uin=18577 MSIhttp://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9719 והאם כדאי להוסיף עוד 300 שקל בשביל הדגם הזה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10391
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי נייד ישן של MSI עם סוללה BTY-M66 של 4400 מילי אמפר שהולכת לשבוק חיים. מכיוון שהדרישות מהלפטופ הן די בסיסיות אני מעדיף לקנות סוללה חדשה מאשר לפטופ חדש. מישהו יודע היכן ניתן למצוא חנות אמינה שמוכרת סוללה כזו? ראיתי כמה סוללות כאלה בEBAY במחיר של 35$, אבל אני לא יודע כמה הם אמינים (לרוב הסוללות משם הן מזוייפות), ובארץ המחיר שלהם הוא מעל 400 ש"ח.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש מארצות הברית. הדרישות שלי לפי סדר החשיבות: קל ולא גדול מידי - "13- "14. שיהיה עם יכולת עיבוד טובה (לא למשחקים אלא עיבוד ממש לצורכי עבודה). כזה שניתן להוסיף ולקנות לו עמדת עגינה - כרגע יש לי T500 קצת ישן, הוא איטי ונראה לי מגושם. עיצוב ונוחות שימוש. האם יש כזה קיים?? אשמח לעזרה..
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לא הרבה), תכנות, סרטים (HD). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio - כל הזמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא משהו כבד במיוחד. (יש לי כבר כרטיס מסך ואני לא רוצה להחליף אותו כרגע..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של 24 אינץ ובשביל לראות סרטים מסך 32 אינץ -לאילו הגדרות…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך אז עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD,BF,Lineage ll וכדו' + משחקים שעתידיים לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב חדש שיבוסס על הGTX460 ב-400 שקל... הבנתי שזה מציאה לכרטיס הנ"ל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיובי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 (אם באמת ה-300 שקל ישנו משמעותית את המפרט) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עבודה משרדית, תכני HD ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (אני בצבא,כך שאני אשחק בו בסופ"שים). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב בעיקר משחקי ספורט ויריות בגוף ראשון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (מסך 19 של סמסונג, הוא יחובר לפעמים גם ל32 אינץ למטרת …
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי אסוס N55SF עם מעבד 2630QM. הוא הגיע עם מטען ענק ממש ממש ממש ממש של 120W. אני רוצה לקנות מטען קטן יותר כמו זה http://www.morse-pc.com/Product.asp?Pid=5365&Cat2Cat1ID=&Cat2ID=&aff=Zap〈=he ברור לי שאם אריץ פונקציות כבדות או תכניות צריכת חשמל לא חסכוניות זה יכול לחמם את המטען ולגרום לו לנזק. אין לי בעיה אם סכנה לנזק למטען, וכשאני מחוץ לבית אני ממילא משתמש במחשב רק ללימודים (וורד + אינטרנט = מעט חשמל) כשאני בבית ומריץ ME3 עם על FHD, ברור לי שאני צריך להשתמש במטען של ה-120W. השאלה היא: האם יש סכנה של פגיעה במחשב או בביטוח עם אני אשתמש במטען הקטן של ה-65W?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לימודים , אינטרנט , צפיה בטכני HD ( בחיבור לטלויזיה ) האם המחשב הבא שווה קניה ? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gamvegama/6043768?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_142&a=2022
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למפרט מחשב הכי בסיסי שיש לשימושי אינטרנט ומיילים בלבד, בלי סרטי HD ובלי משחקים כבדים. 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 1000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט וקריאת מיילים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?20000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תנסו לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אלפיים שקל+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים,עבודה גרפית 3ds Max א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis 2,MW3,NFS, DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך, הוא רוצה כחלק מהתקציב לקנות גם מסך FHD LED ואם אפשר שהמסך יהיה גם תלת מימד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הזמנתי מפרט מTMS ואז הם התקשרו אלי ואמרו לי שהקירור מעבד לא מספיק חזק והמעבד ישרף אני ממש צריך עזרה לאיזה קירור להחליף אני לא כל כך יכול להוסיף כסף אז אם אפשר או לשנות או להוסיף בממש קצת ולא אכפת לי לשנות חוץ מהמעבד והכרטיס מסך תודה רבה הנה המפרט:[table][tr][td][table][tr][td]מק"ט[/td][/tr][/table][table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td] מחיר[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪485[/td][/tr][/table][/…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחפש מחשב ברמה גבוהה ומבקש עזרה במפרט חלקים, לא של גיימרים... תקציב: 2000 ש״ח
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אלהן חברים בקש את עזרתכם בבנית מפרט מחשב בתקציב סביבות ה7000 המחשב מיועד לחבר שלי ואני עוזר לו לבנות את כל זה היינה תשובתו לשאלון הנדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: אפשר לנצל אם זה הכרחי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה(?: משחקי מחשב ואחסון מאסיבי של קבצים (מוזיקה, סרטים, סדרות, הופעות סטנד אפ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה :?( אין תוכנות מיוחדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מ…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא, עבור גיימינג קל (משחקי תפקידים ואסטרטגיה) ופיתוח תוכנה האם כדאי להחליף למעבד AMD עם 6 ליבות תקציב שעומד לרשותי כ- 3500 ש"ח מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪873 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪47 לוח אם: Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪386 מארז: Gigabyte GZ-G1 Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN כמות: 1 - מחיר: ₪213 ספק כוח: FSP Aurum 600W Gold 90+ כמות: 1 - מחיר: ₪510 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 קשיח למחש…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 8.5K כמובן עדיף פחות אם ניתן לחסוך. המחשב ישמש לתכני HD, מעט גרפיקה כללית (פוטושופ ורינדור תלת מימד), הרבה עבודה עם תוכנת Solidworks, וקצת משחקים פה ושם. הציוד הנלווה הנדרש - עכבר ומקלדת אלחוטיים, ומסך. המחשב ימוקם בחדר שינה ולכן רצוי שיהיה שקט ככל האפשר. לא מתוכנן אוברקלוק או שום דבר כזה במחשב. אין צורך בשום תוכנה, כמו כן הרכבת המחשב בחינם - יתרון, בתשלום - אפשר להסתדר לבד בבית. אין העדפה לחנות, איזור ראשל"צ. USB3 חובה. אם ניתן שהמחשב יהיה כמה שיותר ניתן לשדרוג. גודל המסך הנדרש הינו 23-27 אינץ' במסגרת התקציב והדרישות. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקיצור המחשב שלי כבר ישן מאוד וצריך רענון רציני. אני משתמש לרוב בגלישה, סרטים ולימודים. הוא מאוד מאוד איטי ובנוסף אני רוצה עכשיו להריץ עליו קצת משחקים לא חייב הגדרות אופטימליות וכ'ו. הסכום שאני מעוניין להשקיע בערך 1500 שקלים וניתן לחרוג מעט מהתקציב. המפרט הקיים: intel core 2 duo e6300 1.86GHZ motherboard Gigabyte 945-s3 ddr2 1024 mb Nvidia Geforce 7600 GS 256mb תודה לעוזרים. שיהיה שבוע טוב!!!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אנימטור תלת מימד במקצועי עובד בעיקר על תוכנת AUTODESK MAYA אפטר אפקטס ו3D STUDIO היום ישבתי עם בחור בחנות מחשבים והוא הרכיב לי מחשב שלטענתו הוא מחשב מעולה למה שאני צריך .. התקציב שלי היה 6000 שקלים זה המפרט של המחשב : Intel 3770 Quad Core i7 Tray : מעבד Scythe MUGEN 3 1156 + 1366 : מאוורר למעבד Gigabyte GA-H77M-D3H : לוח אם Kingston 4Gb DDR-3 1600Mhz HyperX : ארבעה זכרונות סך הכל 16 ג'יגה SilverStone Precision Black USB3.0 : מארז (שלטענתו מעולה לקירור ) Gigabyte GTX560 Ti 1280MB GDDR5 : כרטיס מסך Seasonic S12II-620 620W Active PFC : ספק כוח סך הכל עלה לי 5,313 ש''ח היתי שמח לביקורות של אנשים מהתחום ואנשים שמבינים בכלל :] תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להביא מחשב חדש ואני צריך איזה מקצוען שיגיד אם משתלם במחירים או לא שיסתכל גם על המחיר של כל חלק בנפרד שאם יש חלק שמשתלם וחלק שלא זו חנות ממש איכותית שניתן להחליף חלקים תגידו אם צריך אבל שישאר באותו מחיר :\ תודה אני רוצה את המחשב הזה בגלל שאני רוצה מחשב שעכשיו יהיה לעוד כמה שנים טובות וגם ירוץ לי על האכויות הכי גבוהות במשחקים הכי חדשים ללא שום בעיה של כרטיס מסך חלש מידי או מעבד חלש מידי שהכל יהיה פרפקט כבר המון זמן אני רוצה להביא איזה מחשב חיה שיכול להריץ כל משחק שקיים וזה נראה לי עומד בסטנדרטים שלי וגם בתקציב אחרי חודשיים עבודה אני כבר יוכל להביא אותו ועוד ישאר לי איזה אלפייה ככה תגידו לי רק שהמחירים לא מופרזים כי אני ממש מאמין בחנות הזאת אני קונה ממנה כ…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-