ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,405 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח להערות על המפרט המצורף. גג התקציב נמצא בכותרת (העדפה למציאת מפרט מקביל בסכום נמוך יותר מאשר סתם לנצל את מלוא התקציב). מכיוון שאני לא מתכוונן לפצל קניות בין חנויות אשמח אם ההצעות לשינוי יהיו מ Sky . במידה וההצעה היא מחנות אחרת אשמח למפרט חלופי שלם מהחנות הנ"ל. אין דרישות מיוחדות כגון שקט, חיבורי Esata או FW ואין צורך בתמיכה ב Raid או CF . הרזולוציה שאני משתמש היא 1680X1050 . מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1447 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤513 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ¤427 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD753LJ …
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש עוד מעט יום הולדת והוא רוצה לקנות מחשב נייד כמתנה. הצרכים שלו הם רגילים הוא צופה בסרטים,משתמש באינטרנט וכו. הוא לא צריך מחשב נייד קטן רצוי מסך בגודל 15.6/15.4 משקל בנוני עד 2.7 רצוי זמן סוללה לא קצר מידי(לא 3 שעות) רצוי יציאות עדקניות כמו DVI,HDMI שיהיה בלוטות ואלחוטי וכמובן צורב DVD ולא דרוש כונן גדול מידי 250+ תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מה אתם אומרים?? מעבד Intel I7 920 D0 קירור למעבד SCYTHE MUGEN II לוח אם GIGABYTE GA-EX58-UD3R זיכרון G.SKILL 6114MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL8-8-8-21 - F3-12800CL8T-6GBPI הארד דיסק WD 500GB 16MB צורב SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK מארז NZXT TEMPEST כרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4890 1GB GDDR5 מסך samsung 2253BW (המסך יש לי כבר) ספק כוח Corsair 750TX CF בעתיד בקורב אם יציאת הכרטיסים החדשים (ירידת המחירים של הישנים ) יוצא בערך 5800שקל לא כולל הרכבה
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן. למנהלים - לצערי לא שמתי לב לפורום הזה והצבתי שאלה דומה בפורום לוחות אם מעבדים וזיכרון - ניתן למחוק את ההודעה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535963.0 . מה התקציב המקסימאלי? אני גר בחו"ל אז בעייתי לתקצב בשקלים אבל ניתן לומר עד 5000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים+תכני HD+עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ+לייטרום - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו ע…
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מטרת המחשב היא עבודה ומשחקים (לא יותר מדי אינטנסיביים)... לא צריך ציוד הקפי... מבחינת רכיבים שוליים אני צריך רק DVDRW (לא floppy, הכרטיס סאונד של הלוח אם (5.1) יספיק לי) לא צריך מערכת הפעלה או הרכבה... ייתכן שעוד שנתיים שלוש כשהמחשב יהיה מיושן אעשה OC, עדיף שהרכיבים יהיו מוכנים לכך *הספק שאני קונה ממנו מוכר רק של החברות הכי גדולות (gigabute, lg... לא nec, antec, evga, dfi) הנה מה שבניתי בינתיים, אשמח להשלמות, הצעות, הערות... מעבד: INTEL D 930 (המעבד הזה 64 ביט?) כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 6800GS (חברים שלי קנו לי אותו פשוט, אבל אם יהיה משהו הרבה יותר טוב אולי אצליח להחליף אותו אז תציעו- אין EVGA בכל מקרה) זכרונות: 512MBX2 micron Org ddr400 לוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (S7…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לילדה בת 11 שמתשמת באופיס ,משחקים קלים(משחקים מהאינטרנט(walla,nana...)),מוזיקה ומסנג'ר...לא משהו מורכב מדיי בנוסף צריך גם מקלדת עכבר וצורב DVD(אין טעם לקנות כונן רגיל מבחינת כסף נכון?) אני לא יודע כמה בערך אמור לעלות אבל מקווה שלא יעבור את ה1300 ש"ח.זה מספיק בשביל צרכים כאלה,אולי אפילו פחות מזה. העדפה למפרט דרך החנות SKY PC(נמצאת לא רחוק מהבית פשוט) תודה:)
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
בלי מסך בלי ציוד הקפי חשוב מארז יפה HD 500G מעבד לפחות E6600 ולוח שיתמוך ב QC בעתיד מחשב למשחקים מתוכנן OC קטן תודה מראש ניר
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני כנראה אקנה עוד איזה חודשיים מסך חדש. הדרישות שלי הן: 144hz לא פחות 1080x1920 ו-g-sync אבל תלוי במחיר. יש לי nvidia ואני מתלבט אם לקנות את זה: http://fre.co.il/items/835371 או את זה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824160226&nm_mc=OTC-Iceleads&cm_mmc=OTC-Iceleads-_-AOC+Monitors-_-Monitors+-+LCD+Flat+Panel-_-24160226 אני יודע שהראשון זה freesync אבל המסך הזה הוא בתור רק 144hz.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי, אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך של מחשבים ניידים וזה גורם לי לבלבול (אני למשל לא יודע אם 8400 יריץ בצורה סבירה משחקים כמו call of duty לדוגמא...). * מטרות המחשב: צפיה בסרטים משחקים (כבדים): חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו פרו אבלושן , קרייס, הלף לייף , ביושוק. * גודל המסך: 13-15 * משקל רצוי: לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כדאי * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח:120GB ומעלה * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:לא מבין בזה. העיקר שיהיה למי לפנות כשיהיו תקלות, ושלא יהיה מצב כמו עם לנובו שיש להם במרכז רק את הטכנאים בגבעת שמואל וצריך לרוץ לשם כל פעם. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא ממש. כמו כן אני מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך עולה בדרגה א…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
רצוי מעבד מהסדרות החדשות וכרטיס מסך nvidia 9... ומעלה או ATI הסידרה 8 של NVIDIA מתחממים ניראה לי שמסך 14.1 יהיה לי טוב. 13.3 נשמע לי קטן מידי ללימודים בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
המפרט מיועד לקצת משחקים והשאר לסרטים אינטרנט ותיכנות מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE - 3 Years Warranty EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston (2x1GB) Dual Channel דיסקים קשיחים Seagate - חמש שנות אחריות 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE - 3 Years Warranty 8500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E צורבים Pioneer DVR-215DBK DVD±RW x20 Black SATA - 2 Years Warranty מארזים HEC Hec Compucase 6C60 Midi Tower No PSU ספקי כוח Golden Tiger 450W, 12cm Fan (24pin) מקלדות Logitech Internet 350 Keyboard Black עכברים Logitech SBF90 Optical Wheel…
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד והייתי רוצה לדעת איזה מעבד הוא גם הכי איכותי וגם הכי משתלם (לא הכי טוב, אין לי 12,000 ש"ח) כשאני מעוניין יותר בקטע של מהירות גלישה, מסמכים, עבודות של סטודנטים ופה ושם גם משחקים - לא מי יודע מה כבדים! ועוד שאלה.. - האם אני ארגיש שוני מהותי אם יהיה לי DDR2 ולא DDR3? עד כמה זה באמת חשוב?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
חשוב שהוא יחזיק להרבה זמן (לפחות 5 שנים) אבל בגלל שהוא לא למשחקים, אין צורך בכרטיס מסך ( לוח משולב)
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום זקוק למפרט לחבר, תקציב 3000 שיכלול מסך מקלדת ועכבר. בעיקר לעבודה משרדית\אינטרנט יתכן שיצטרך בעתיד עבודה עם תוכנות סגנון solid/autocad אז שהמחשב יוכל לעמוד בזה. חנות מאיזור חיפה\קריות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב מיני נייד Hp mini 2140. דבר ראשון, ממליץ עליו בחום! אולם, ישנה בעיה קטנה אחת.... אחת לכמה זמן וללא קשר ברור, כאשר אני מדליק את המחשב חזרה ממצב Hibernation המחשב נתקע. כלומר, אני מגיע למסך הטעינה בו המערכת משחזרת את עצמה וברגע שהבר מגיע עד הסוף הוא נעצר שם והמחשב לא מגיב. כשזה קורה הפתרון היחיד הוא להפעיל את המחשב מחדש ולהורות לו למחוק את קבצי הHiberntaion ולטעון את מערכת ההפעלה מחדש... מישהו יודע למה זה קורה והאם יש דרך להתגבר על העניין? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי, מצאתי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4512 חשוב לי שיוכל להריץ את ממשק AERO ומשחקים קלים דוגמת warcraft 3 מה אתם אומרים על המעבד הזה T4200? מיושן? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכם, מתי אמורים לנחות בארצינו דגמים עם מערכת Ion ? האם הם כבר נמכרים בחו"ל? תודה! מי שלא יודע שישתדל לא לנחש
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד דגם Asus K50IN, ויש לי בעיה ממש מוזרה איתו: (הבעיה בהתחלה נראית כמו בעיה פשוטה של אבק במאווררים או משהו כזה, בבקשה תקראו עד הסוף) לאחר כמה זמן של צפייה ביוטיוב או משחקים (כבדים יחסית), המסך נתקע (המחשב קופא לגמרי) לכמה שניות עד דקה, והצליל שיצא באותה שנייה מהרמקולים נמשך כל זמן התקיעה. תקלה זאת קורית לעיתים קרובות בעיקר כשהטמפרטורה בחדר היא גבוהה. פתחתי את המחשב וניקיתי אבק עם ספריי לחץ אוויר, זה לא עזר. כמו כן (וזה הדבר המוזר כאן), כשאני מכבה את הדרייבר של הכרטיס קול (מה device manager) ומשחק אותם משחקים, המחשב עובד חלק. עידכנתי את הדרייברים של הכרטיס קול ושל הכרטיס מסך, אף אחד מהדברים האלה לא עזר. אשמח לעזרה בנושא - כרגע אין לי ממש 250 שקל לשלוח את…
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לקחתי את המפרט שcold fire היקר בנה לי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348041.0 והחלפתי את המעבד שהוא נתן לי ל Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM עם גוף קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro הדרישות שלי הן מחשב יציב שיידרש לעבוד עם מולטימדיה וגלישה באינטרנט (בלי משחקים כבדים) עכשיו יש לי מספר שאלות ,מי שמבין שיעזור בבקשה 1.האם המעבד יעבוד טוב עם שאר המערכת (כמו שאמרתי הוספתי אותו במקום מעבד ממפרט אחר שהוצע לי) 2.אם יש לי עוד 300 שקל מה כדאי לשפר/להוסיף? (כ.מסך טוב יותר או גוף קירור נוסף) 3.כמובן- האם המחשב יענה על הדרישות שלי תודה רבה!!!! המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 P…
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים כבדים, שיתוף קבצים, אינטרנט. שהמפרט לא יכלול : מסך, רמקולים, מקלדת , עכבר, דיסק קשיח. התחלתי לבנות את המפרט מ KSP אנא תעזרו לי להשלים אותו ואם יש לכם הערות אשמח לקרוא. 1) 1095 ש"ח ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? 2) לוח אם ASROCK : ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire ? 530 ש"ח 3) זכרונות TWINMOS ?1GB TwinMOS? X2 1140 ש"ח אני זקוק למארז, ספק וכרטיס מסך טובים. דבר נוסף הוא שאם ניתן למצוא אותו מפרט פחות או יותר, באותו מחיר או פחות ובחנות אחרת זה יהיה עוד יותר טוב כי ב KSP אין אחריות לטווח זמן ארוך. תודה רבה על הסבלנות לכל מי שיעזור לי.
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בשבועות הקרובים אשמך לקבל חוות דעת על המפרט הבא: (את הסקר שוק אני יעשה לאחר שאני אדע בדיוק מה אני רוצה לקנות, ככה אין צורך לרשום מהיכן לרכוש את המחשב) מעבד Intel Core 2 Duo E8500 קירור למעבד THERMALTAKE Ultra 120 eXtreme לוח אם ASUS Rampage Formula דיסק קשיח 1 Seagate 750GB SATA2 32MB דיסק קשיח 2 WD Raptor 74GB 1000rpm 16mBuffer Sata II(רק למערכת הפעלה) זכרון Crosair/OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz כ.מסך ATI Radeon HD4870 1GB (איזה חברה כדאי ?) צורב LG כ.טלויזיה HAUPPAUGE PVR150 MCE + שלט מארז ANTEC P182 ספק כח CoolMaster 600W מסך Samsung T220 / LG W2284F אני יותר נוטה לסמסונג אני יודע שהכ.מסך הזה הוא יותר ממה שאני צריך עבור המ…
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מחפש נייד עם זכרון 4 GB וכרטיס מסך שהוא לא של אינטל אלא NVIDIA או ATI הצרכים העיקריים שלי יהיהו תוכנות גרפיקה כמו PHOTOSHOP ותל כמו MAYA או MAX תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם ASUS P5Q PRO כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מארז ללא ספק NZXT Apollo Black ספק כח Enermax Pro82+ 525W קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme מאורר למארז Antec TriCool 120mm בכמה אפשר להביא את המפרט הזה ואם יש חלקים לא טובים שאתם חושבים תגידו בבקשה ותודה מראש יש לי מסך 22 אינ'ט של LG האם המפרט הזה טוב ??? חשוב לציין המחשב למטרת משחקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, יש לי לנובו N-100. ומידי פעם לאחר יום יומיים שאינני מכבה את המחשב הסאונד במחשב נעלם ואין לי ברירה אלא לאתחל אותו ורק ככה הסאונד חוזר לעצמו. למישהו קרה דבר זהה? איך פותרים את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
זה מעצבן תודה על העזרה שלכם לכולם אני רואה פה מלא מפרטים אבל תמיד אומרים לכם נגיד תקציב 3000 בלי חריגה ץ.. אתם חורגים במאה מאתיים שלוש מאות וככה הלאה ..אבל עדיין אתם גדולים !! אז ככה אני רוצה מפרט שינוע בין 3500 שזה המינימום - 4000 מיועד למשחקים -שיכלול בתוכו גם צורב - ללא ציוד הקיפי אני מאוד מתעקש על ליבה כפולה של AMD 3800 + כרטיס מסך 7900GT 256 MB DDR3 ו-80 GB יספיקו ..וכמובן שבכמובנים 1 gb זיכרון פנימי ..
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-