עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים אני מחפש מחשב חדש לאבא שלי לעבודה משרדית בלבד עדיפות ל- AMD שמעתי שהם זולים במפרטים האלו ושיהיה עם מסך KSP קרובה לבית שלי ככה שזה נוח לי וזהו בעקרון

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  2. Started by yigal83,

שלום לכולם אני מתכנן מחשב פשוט להורים. המחשב אמור לגלוש באינטרנט ולהריץ משחקים מאוד פשוטים. היה רצוי מאוד שתהיה לו יכולת שינויים עתידית למקרה של שדרוג כלשהו (כגון מערכת הפעלה או מעבד וכדומה). חשבתי על מעבד כפול הליבה הבסיס שיוכל לשמש גם את מערכת ההפעלה הבאה. זיכרון של 1G (מאותה סיבה של המעבד). כרטיס המסך אמור להיות בעל יכולת הרצת משחקים בינונית (למקרה שהנכדים ירצו לשחק קצת במשחקים או אם יבוא תאבון להורים ...) ויציאת DVI למקרה של החלפת המסך למסך דק (העיניים שלהם לא משהו וכיום יש להם מסך 17'' של LG). המערכת אינה זקוקה למקלדת ועכבר (נלקח מהמחשב הישן). קבלתי הצעת מחיר למחשב ביתי פשוט עם הרכיבים הבאים: מארז - MASK M11A 450W 24P מעבד - INTEL P4 D805 2.66GHz (64BIT) S-775 2MB מא…

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  3. שלום אני מבקש עזרה במפרט למחשב ביתי שישמש לגלישה באינטרנט עבודה באופיס הורדות מהאימיול וצפיה בסרטים על ידי חיבור לטלויזיה אני צריך שיהיה צורב דיוידי והרד דיסק של 80giga בערך. אין צורך במסך תודה יונתן

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by dekgol,

זה בסדר להשים חשמל כל הזמן לנייד שלי ? זה לא דופק את הסוללה ? (לא משנה למה אני עושה זאת אני רק שואל אם זה בסדר מבחינת הסוללה, אם היא טעונה לגמרי וממשיכים להזין חשמל האם זה דופק סוללה?)

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  5. Started by shokron,

אני צריך מפרט גיימינג חזק, מעבד INTEL ולוח אם של ASUS ללא ציוד הקפי. בעל תקציב של 3000 ש"ח. תודה =]

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  6. נא עזרתכם למחשב נוסף בבית מחיר: עד 1500 שקל מעבד: AMD לוח אם ASUS או GIGABYTE תומך SATA אין צורך במסך, כרטיס מסך, ודיסק קשיח תודה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  7. מצורף קובץ המציג את מפרט המחשב שאני עומד לרכוש. מטרות המחשב: 1. אינטרנט. 2. סרטים באיכות גבוהה: HDTV 3. סביבות פיתוח. 4. משחקים ישנים: 4-5 שנים אחורה. האם זה המחשב שנכון לרכוש? או ששווה לשדרג איזה שהוא רכיב. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by גד :),

GIGABYTE G31M-S2L Core 2 Duo E7400 DDR II 800Mhz 2GB OCZ Vista Upgrade Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm -------------- יצא 1870 . ואם אצטרך למשחקים עד בינוניים:9800GT (במסגרת התקציב,אולי עד חריגה של 2500). תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה של כ7 מערכות הפעלה + תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, כל אלו אך ללא רמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישת…

10. Started by DarkenHero,

שלום, אני צריך המלצה שלכם למפרט של מחשב. עדיף מRSM. התקציב שלי לא בדיוק קבוע אבל צריך משהו באזור ה6000. המחשב צריך להיות מתאים לגיימינג עם כרטיס מסך טוב ומארז שקט. 8 ג'יגה ראם, ו-2 טרה נפח (לא SSD). אם אפשר גם המלצה למסך גדול יחסית (משהו באזור ה28 אינץ') שתומך בחיבור HDMI ובFULL HD. לגבי המעבד, יכול להיות שאני יכול להשיג i7 3770 אז אם אפשר בבקשה לוח אם שמתאים לו, אבל בבקשה להמליץ גם על מעבד ולוח אם אחרים כי אולי אני לא יכול להביא אותו. בנוסף גם צריך המלצה לקירור מתאים.. תודה רבה על העזרה. קניתי פעם כבר מחשב ממפרט שרשמתם לי ומאוד נהנתי

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  11. הינה המפרט : עכשיו כמה דברים : 1. מה דעתכם על קניית מחשב מ KSP? 2. איזה מארז זול אבל גם איכותי הייתי שמים למחשב הזה [דגש לאחד מהמארזים שמוצאים ב Ksp.co.il ] 3. מה דעתכם במיוחד על הזיכרונות והדיסק קשיח , כי אמרו שה -500 GB של WD לא משהו. [אהה וגם מה דעתכם על החברה של הכרטיס מסך] 4. איזה לוח אם הייתם לוקחים ?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by mirel rfealovic,

היי רוצה לשדרג מחשב גימינג וצפיה בסרטים צריך לוח .מעבד זכרונות (16 גיגה מינימום) וכרטיס מסך וקירור טוב למעבד. יש לי Monitor Dell UltraSharp U2515H (HDMI2) [25" AH-IPS LCD] (9X2VY61I20HL) ct500m Drive Samsung SSD 840 EVO 250GB (250 GB, SATA-III)+mcron ספק -corsair rm 650x מארז -cm690 Disk Drive WDC WD30EFRX-68EUZN0 (3 TB, 5400 RPM, SATA-III) תקציב בסביבות 4000 שקל אפשר לחרוג עד + 500 תודה ויום טוב

13. שלום לכולם , אני צריך המלצה למחשב נייד שיהיה בו בעיקר שימוש לאינטרנט ויישומי אופיס. הכי חשוב זה אמינות , זמן בטרייה לא כזה קריטי אבל יהיה נחמד אם יהיה ארוך. אני מניח שכל המחשבים מגיעים היום עם ווינדוס 7 אז לגבי זה אין לי מה להעיר

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  14. שלום לכולם! כאמור, אני צריך את עזרתכם בבניית מע.מחשב למשחקים. אני מעוניין במע.מחשב שתחזיק כמה שנים ללא החלפת רכיבי חומרה כלשהם, אבל שתיהיה בעלת אופציה לשדרוגים חיוניים בעתיד (זכרונות DDR3?) אין לי כסף מיותר לזרוק על רכיבי קירור ועל המארז - רכיבים די שוליים גם כך בגלל שאיני מעוניין לעשות OC, כך שהמארז לא צריך ליהיות מפואר ושקט במיוחד, אותו דבר גם בנוגע לרכיבי הקירור. רק שיעשו את עבודתם נאמנה. בנוגע למעבד, אני יכול להשיג את ה-E6850 ואת ה-EQ6600 (הדגם החדש, SLACR) באותו מחיר בדיוק מחבר, שעובד בחנות מחשבים. האם שווה להשקיע במעבדים כאלה? מחירם די גבוהה, מעל 1000 ש"ח והאם בכלל שווה להשקיע במעבד מרובע ליבות כיום? ומה בדבר מעבדים תוצרת AMD? עוד שאלה, בנוגע ללוחות אם. האם הל…

• 9 תגובות
    • 627 צפיות
  15. אינטל E6600.. (קונרו) אני מתכנן לקנות.. 1 גיגה זכרונות.. אני חושב שאני קונה 667 כרטיס מסך.. 7900GT.. איזה ספק אני צריך בשביל מחשב כזה?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by dudisrea1,

אחים שלי שמעו אני צריך מפרט שיענו לדרישות הבאות: שיעלה בסביבות ה5-6 אלף... מפרט כולל הכל(מקלדת עכבר כונן דיסקים(dvd צורב)\דיסקטים) אבל חוץ ממסך. המחשב הזה צריך להיות מחשב חזק שיעלה משחקים חדשים כמו: MxO , Css , Halo , WoW ,Eq2 ומשחקים רבים חדשים בסגנון...עזרה דחוף!

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by Cyron,

שלום זקוק למפרט לחבר, תקציב 3000 שיכלול מסך מקלדת ועכבר. בעיקר לעבודה משרדית\אינטרנט יתכן שיצטרך בעתיד עבודה עם תוכנות סגנון solid/autocad אז שהמחשב יוכל לעמוד בזה. חנות מאיזור חיפה\קריות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  18. שלום, מבקש המלצות עבור מחשב לאשתי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 , ניתן לחרוג עד אזור ה 4000 אם יש הצדקה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, לימודים, יישומי אופיס (כולל אקסל) , פגישות זום ושימושים כלליים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אם מסתדר בתקציב, אולי תחנת עגינה. - לא הכרחי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מהותי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא פח…

19. Started by 101udi,

צריך עזרה אם אפשר להראות לי מחשב שעונה על הקריטריונים הבאים: ;D גודל מסך 14.1" עם ציפוי מבריק מעבד ליבה כפולה מהיר לפחות 4gb בזיכרון הפנימי כרטיס מסך למשחקים ודיסק קשיח מהיר כונן צורב דיוידי ועם מצלמה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  20. שלום לכם. בעבר כבר התייעצתי איתכם לגבי בניית מפרט, והדבר עזר לי מאוד. אשמח אם תוכלו לעזור לי גם הפעם. אני מרכיב מפרט בשביל חבר, שצריך את המחשב שלו למטרות הבאות: עבודה משרדית נטו (וורד וכאלה), קצת צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט. זה הכל. שום גיימינג, ושום עבודות גרפיות. ציוד היקפי יש לו מהמחשב הישן (אני עוד צריך לברר איתו אם הוא מתכוון לשמור את הכל - עדכונים יבואו במידת הצורך): מקלדת, עכבר, רמקולים. מה שהוא צריך זה מארז (עם מחשב בפנים כמובן.. ), + מסך. המסך - מדובר על 17" או 19" דק, לא צריך מהחברות המובילות. כל זה בתקציב של עד 2,000 ש"ח במזומן. זה אפשרי? שוב, עלי להדגיש, לא מדובר במחשב שמיועד למשימות כבדות, ולא צריך רכיבים של חברות יקרות. הוא לא צריך גופי קירור, ולא…

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by HistoryForSale,

המחשב נועד להורדות אימיול , אינטרנט , אופיס , צפיה סרטים , שמיעה שירים , אימיילים ... לא למשחקים !!! , מחשב עם מעבד טוב וזיכרון לפחות 2GB שיחזיק מעמד לטווח ארוך . אני גרה בת"א אני צריכה מפרט מ KSP זה קרוב לי לבית , תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  22. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש, שסוףסוף יהיה לי מחשב נורמאלי. התקציב שלי הוא גג 5000 ש"ח. האם אתם בבקשה יכולים לעזור לי עם מפרט טוב שיתאים בערך למה שאני רוצה: מעבד חזק, כרטיס מסך טוב, שיריץ משחקים חדשים חלק (לא קרייסיס, אבל שהמחשב יפעל טוב) וכל השאר אני מקווה שתעזרו לי. בנוסף, אשמח לההסבר מפורט איך אני קונה מחשב שבנוי מהמפרט שנתתם לי, מאיזה אתר ואיך זה עובד. כולל ציוד הקפי תודה רבה, אשמח לכמה שיותר הצעות, תום.

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  23. שלום לכם, מצאתי אדם מסוים שרוצה למכור את המחשב הזה שאפרט להלן. המחיר שהוא רוצה עליו זה 1300 שח. עם שנתיים אחריות. אני מעונין במחשב זה לעבוד עם הרבה הורדות באימיול ותוך כדי בתוכנות שונות וגלישה ברשת.. לשחק הרבה AMRICANS ARMY,doom,cod4 וכאלה בסגנון. צריך שהמחשב יריץ את המשחק בנוח. אני כבר דיברתי עם הבן אדם. וזה קרוב לסגירת העסקה. כיוון שאני לא מי יודע מה מבחין בין חברות ודגמים ומהירויות. אנא ממכם תאמרו לי האם המחשב הזה אכן מספיק חזק למטרות הנל? והאם המחיר הוא שווה את המוצע? תודה רבה לכולכם. מעבד: INTEL DUAL CORE E2160 2GHZ 1MB קירור למעבד: EVERCOOLER S775 לוח אם: GUGABYTE GA-945GCMX-S2 זכרונות: 2X1GB DDR2 667MHZ SAMSUNG DUAL CHANEL KIT דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 250GB 7200…

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by chip-opo,

אני מחפש נייד עם זכרון 4 GB וכרטיס מסך שהוא לא של אינטל אלא NVIDIA או ATI הצרכים העיקריים שלי יהיהו תוכנות גרפיקה כמו PHOTOSHOP ותל כמו MAYA או MAX תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  25. Started by sasonhaim,

מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם ASUS P5Q PRO כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מארז ללא ספק NZXT Apollo Black ספק כח Enermax Pro82+ 525W קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme מאורר למארז Antec TriCool 120mm בכמה אפשר להביא את המפרט הזה ואם יש חלקים לא טובים שאתם חושבים תגידו בבקשה ותודה מראש יש לי מסך 22 אינ'ט של LG האם המפרט הזה טוב ??? חשוב לציין המחשב למטרת משחקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

• 3 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים