ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,468 דיונים בפורום זה
-
שלום, מבקש המלצות עבור מחשב לאשתי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 , ניתן לחרוג עד אזור ה 4000 אם יש הצדקה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, לימודים, יישומי אופיס (כולל אקסל) , פגישות זום ושימושים כלליים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אם מסתדר בתקציב, אולי תחנת עגינה. - לא הכרחי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מהותי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא פח…
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
- 1 follower
-
-
-
ראיתי שהרבה חנויות מציעות סוללה חלופית לנייד (שלא מייוצרת/משווקת ע"י הייצרן המקורי), האחריות היא רק לחצי שנה (במקום שנה) אבל המחירים הם חצי. רציתי לדעת האם יש למישהו פה ניסיון עם סוללה כזו, האם זה בטוח (לא יכול להתפוצץ כמו סוללות מזויפות בפלאפונים) והאם הם מאריכות חיים כמו סוללה רגילה ?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
המלצה למחשב נייד למטרות לימודים בלבד עד 4 אלף שקל, חשוב שיהיה כמה שיותר קל אם אפשרי.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה ללוח אם, כרטיס מסך ומארז טוב ושקט חמחשב סלוני. הכרטיס צריך להיות מומלץ ל HD, הלוח לא יקר והמארז יפה ושקט, סכה כ 1200-1400 לרכיבים אלו. תודה!
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
המחשב נועד להורדות אימיול , אינטרנט , אופיס , צפיה סרטים , שמיעה שירים , אימיילים ... לא למשחקים !!! , מחשב עם מעבד טוב וזיכרון לפחות 2GB שיחזיק מעמד לטווח ארוך . אני גרה בת"א אני צריכה מפרט מ KSP זה קרוב לי לבית , תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע אם המחשב הנ"ל עונה על הדרישות הבאות?: # Some GPU-accelerated features require graphics support for Shader Model 3.0 and OpenGL 2.0 # Some features in Adobe® Bridge rely on a DirectX 9capable graphics card with at least 64MB of VRAM תודה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך שאחד התותחים פה יעזור לי להרכיב מפרט מיוחד למשחקים: Call of Duty 4 & Brothers in Arms - Hell's Highway הצרכים שלי הם: לשחק אותם על ההגדרות הכי גבוהות שיש! 125FPS ומעלה , ושהמחשב יהיה שקט כמו בייבי. מצפה למפרט סקסי (חברות מוכרות , איכותיות) המסך שהחלטתי לרכוש הוא: Samsung 23" 2333SW 5ms LCD התקציב: 3,000ש"ח (שקל לא יותר) אם יתאפשר לבנות מיפרט ביותר זול אז עדיף* תודה רבה , ושיהיה לכם בהצלחה .
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכם, מצאתי אדם מסוים שרוצה למכור את המחשב הזה שאפרט להלן. המחיר שהוא רוצה עליו זה 1300 שח. עם שנתיים אחריות. אני מעונין במחשב זה לעבוד עם הרבה הורדות באימיול ותוך כדי בתוכנות שונות וגלישה ברשת.. לשחק הרבה AMRICANS ARMY,doom,cod4 וכאלה בסגנון. צריך שהמחשב יריץ את המשחק בנוח. אני כבר דיברתי עם הבן אדם. וזה קרוב לסגירת העסקה. כיוון שאני לא מי יודע מה מבחין בין חברות ודגמים ומהירויות. אנא ממכם תאמרו לי האם המחשב הזה אכן מספיק חזק למטרות הנל? והאם המחיר הוא שווה את המוצע? תודה רבה לכולכם. מעבד: INTEL DUAL CORE E2160 2GHZ 1MB קירור למעבד: EVERCOOLER S775 לוח אם: GUGABYTE GA-945GCMX-S2 זכרונות: 2X1GB DDR2 667MHZ SAMSUNG DUAL CHANEL KIT דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 250GB 7200…
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לא להשקיע במארז...כ.מסך 1800GTO...ספק תואם...כ.קול מובנה...הארדיסק 80G... תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מחפש נייד עם זכרון 4 GB וכרטיס מסך שהוא לא של אינטל אלא NVIDIA או ATI הצרכים העיקריים שלי יהיהו תוכנות גרפיקה כמו PHOTOSHOP ותל כמו MAYA או MAX תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום! בניתי את המפרט הבא,המיועד להרצת משחקים: (המארז שאני באמת רוצה הוא ה Antec 300 אבל לא מצאתי אותו ב tms אז בחרתי רק לשם הדוגמא במארז שעולה אותו הדבר) מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤461 מארז: Foxconn DH-153C3 MicroATX FSP 300W Black כמות: 1 - מחיר: ¤302 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤397 זיכרון: Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤221 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤995 כונן אופ…
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום , דרוש מפרט למכונת LINUX (כנראה אובונטו או אופן סולריס) עד 1000 שקל בלי שום ציוד הקפי , רק כרטיס רשת אלחוטי . מיועד אך ורק כתחנת עבודה כשרת לאפליקציות JAVA (לכן סיכוי גבוה שמדובר בסוף ב אופן סולריס) , זה מחשב שיעבוד 7*24*365 אז אפשר לעבור טיפה רק לטובת מארז יותר שקט . תודה .
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני קונה עוד רגע מחשב ורק רוצה לשמוע שלא ביזבתי/טעיתי... asus M2N-E ב473 ש"ח X1950GT 256mb ב687 ש"ח AMD 64x2 4200 ב479 ש"ח kingstone 1GBx2 667mhz ב400 ש"ח כל המחירים על המינינום של זאפ
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כותרת. אני מוכר תמחשב שיש לי עכשיו ומשאיר תכרטיס מסך 5850 ותספק שנקנו לפני שבוע . אני צריך מעבד לוח אם זכרונות ומארז לא אכפת לי לנסות amd עד 2500 שקל גג תודה ספק 650w seasonic
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מה דעתכם על המחשב הנ"ל, כתחנת עבודה גרפית, Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7500 ובמיוחד האם הכרטיס הגרפי שלו NVIDIA® Quadro® FX 360 יתמוך במשחקים החדשים ברמה סבירה? או ששווה ללכת על אחיו הגדול ה-6300 עם NVIDIA® Quadro® 1600?
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הרכיבים הבאים במחשב שלי: ספק לוח אם - סוקט 478 PCIE זיכרון מהיר - 512MB DDR 400MHZ= יש לי עוד סטיק בבית. כרטיס מסך - תשקיעו כאן, הרי המטרה היא משחקים.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בתציעו לי איך לשפר את המפרט שלי התקציב הוא עד 5000 שקל מקסימום .. אני לא צריך מחשב מיוחד וסוסון למשחקים אבל שיעריץ כמה ... ------------------------------------------------------- מפרט מעבד:Core 2 Duo E6400 Intel מודל : E6400 מהירות:2130MHZ זיכרון מטמון:2048 התאמה ל:LGA775 מהירות באס:1066MHz לוח אם:GA-965P-S3 GigaByte חברה:GIGABYTE מודל:GA-965P-S3 צ'פים:Intel 965P-Express התאמה למעבדי:Intel Core 2 Duo/Intel Core 2 extreme LGA 775 זיכרון : תומך בDDR 2 800/677/533MHz מהירות באס:1066/800MHz חיבורים : PCI-Express X16 חיבור 1 PCI-Express X1 חיבור 3 PCI-Express חיבור 3 זיכרון:512Mb TwinMOS חברה:TwinMOS מודל: DDR 2 נפח:512Mb מהירות:667MHz כמות: X2 כרטיס מ…
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
היי, מחפש מפרט למחשב נייד עד 4K לשימוש משרדי וגלישה באינטרנט. דגשים עיקריים על מסך ברור ולא מבריק , זמן סוללה ארוך , משקל עד 2.5K בערך , אחריות לשנתיים לפחות , ויכולת עיבוד המתאימה לשימוש בWord וגלישה באינטרנט. בעיקר ראיתי בפורום הצעות בכיוון הDell Inspiron 1525 , vostro-1510 , Lenovo N500 . מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית מעניקה לנו טעימה קטנה מהמוצרים החדשים שתציג בתערוכת CES בתחילת השנה הבאה, כשבתפריט ניתן למצוא מגוון מסכים מתקדמים וגם ניידים במשקל שובר שיאים חודש ינואר עוד רגע כאן, וכל חובב טכנולוגיה וגאדג'טים אמיתי ידע שזה אומר כי תערוכת CES נוספת, הגדולה בעולם למוצרי אלקטרוניקה לצרכנים הביתיים, ניצבת ממש מעבר לפינה. חלק מהיצרניות מתחילות לבנות את הבאזז והציפייה לקראת התערוכה הגדולה כבר עתה, ואחת שהפכה את העניין הזה למסורת כבר מזמן היא LG, שאוהבת מאוד לספר על מוצרים חדשים שלה מבעוד מועד, עם מעט מאוד פרטים טכניים רשמיים. זה קורה גם השנה, כשהיצרנית מקוריאה מבטיחה לחשוף כמה וכמה דגמי מסכים חדשים ב-CES 2016 – חלק בתצורת Ultra Wide, קעורים ועם חיבורי Th…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בעבור חבר אני מחפש מחשב בעל תקציב נמוך במיוחד. המחשב מיועד לאינטרנט וצפיה בסרטים בהעברה לטלביזיה - אז חשוב כרטיס מסך עם יציאה . מחשב הכי זול שאפשר מבוסס אינטל בלבד.. יכול להיות מצידי דואל קור. יש לי כבר זיכרון 2g ddr2. אין צורך במערכת הפעלה. מיועד כסתם מחשב שיהיה בבית. תודה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי ליאור ואני זקוק נואשות לעזרתכם. אני מנסה לבנות מחשב חדש, ובמילים פשוטות, אין לי מושג מה אני עושה. אני כנראה סובל מפוסט טראומה על המחשב הישן שלי שהיה בן 90 ומת בשיבה טובה (שנות מחשב כשנות כלב, חבר שלי פעם אמר), וזאת לאחר שלא היה מסוגל אפילו לפתוך מסמך וורד באופן נורמלי, שלא לומר לעשות משהו. אני שואף למחשב שעובד מהר וחלק ומריץ משחקים כמו מאסטר, שלא לדבר על פוטושופ ותוכנות אנימציה (אני סטודנט לאנימציה וזה עניין חשוב מבחינתי). ביררתי על רכיבים שונים, אבל פשוט אין לי מושג אם הם מסוגלים לעבוד ביחד, איפה הגזמתי ואיפה צריך להוסיף. בהנחה ובכלל בחרתי בחלקים מתאימים, אני צריך לבחור בין גרסה יקרה יותר ליקרה פחות, והנושא הכספי חשוב למדי אז אני אשמח אם תודיעו לי כשתו…
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי. מצאתי את הערכה הזאת ב1000 ש"ח .. תגידו אם כדאי מעבד E6750 עם קרור מקורי של אינטל באחריות, 1333FSB 2.66. לוח ג'יגבייט תקציבי מבוסס ערכת שבבים P31, עם קבלים מהדור החדש ULTRA DURABLE תומך עד 1333FSB, מאפשר שידרוג למעבדי C2D ב-45 ננומטר. זכרונות DDR2 במהירות 800MHZ CL5 עם צלעות קרור מבית קרוסייר מסדרת XMS2, זוג של 1GB*2 סה'כ 2GB.
-
- 9 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ראיתי את המחשב הנ"ל: http://www.skypc.co.il/pl_product~71329~14~0.htm והוא נראה לי דיי נחמד רציתי לדעת אם למישהו יש/היה אותו? יתרונות וחסרונות שלו? איזה ביצועים יש לו? האם ניתן יהיה להריץ משחקים עם רמה גרפית נמוכה כמו NFS וGTA ישנים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לסטודנטית לצורכי לימודים ( אינטרנט , אופיס , SPSS וכאלה). ראיתי את המחשב הזה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10072 ואני לא מכיר את החברה וצריך לדעת אם כדאי לקנות. או המלצה לנייד בטווח מחיר של עד 3000 (ועדיף פחות) תודה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-