ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,468 דיונים בפורום זה
-
איזה מפרט כדי לי לקנות מבין שני אלה התקציב הוא 3500 המחשב הוא למשחקים ועבודה 1. מעבד:Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 Energy efficient 65Watt לוח אם:ASUS M2N-SLI Deluxe NVIDIA nForce 570 SLI Socket AM2 זכרונות:G.Skill 1GB One Stick DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4S-GBPK כרטיס מסך:XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 מחיר:3320 או מעבד:Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX לוח אם:ASUS P5B-V Intel G965 Chipset Socket 775 זכרונות:G.Skill 1GB One Stick DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4S-GBPK כרטיס מסך:XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 מחיר:3585
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב ואני עדין מתלבט המון איזה ולכן אני זקוק לעזרה שלכם .... המחשב יהיה מיועד בעקר למשחקים לדרישות הכי גבוהות שיש מחשב חזק נורא למשחקים וגם שיהיה מחשב טוב לעריכה האםמ ספיק 2 ליבות? ללא oc מסך 19 אינץ ללא ציוד היקפי ! אז עכשיו שני מפרטים שאני מתלבט בבקשה תעזרו לי ואם יש מה לשפר ולתקן תאז תעזרו לי לפי מה הבנתי ה- e8500 טוב יותר במשחקים ובכללי מה- 940 phenom? מפרט 1: AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ BOX, יחידות 1 ¤1295 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1754 Gigabyte GA-MA780G-UD3H AM2, יחידות 1 ¤530 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1740 Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case , יחידות 1 ¤335 http://www.tmsfox.co.il/produc…
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי בן-דוד שלי החליט להשקיע 5000+- במחשב החדש... אז הוא עדיין לא יודע אם AMD או intel (אשמח אם תתנו 2 מפרטים) הוא בעיקר מתכנת, בונה אתרים, פלאש, קידודים, ואלי קצת משחקים.... את המפרט יש לבנות מזיגזג (רק משם!) תודה מראש install
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מחפש לרכוש חלקים לשדרוג מחשב נייח בתקציב של כ 3k למטרת גיימינג חלקים קיימים: ssd 1gb חדש ספק כוח 500w חדש ו 1050ti שהייתי רוצה לשדרג אבל יתכן שלא יתאפשר בעקבות מגבלה בתקציב. מחפש לקנות בתקציב: מעבד + קירור , לוח אם, וזכרון פנימי וכאמור גם כרטיס מסך אם יתאפשר(אבל במידה ולא, אשמח שניתן יהיה לשדרג בעתיד בקלות) אין צורך במסך או ציוד הקפי ניתן לחרוג מהתקציב בכ500 ש"ח. אשמח לעצתכם בעניין, תודה!
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני אהיה ב-15 ליולי בארה"ב.. איזה חלקים כדי לקנות שם (הרבה יותר זול שם).. אני מתכוון הכלל לקנות מחשב חדש.. אבל חלק מהדברים אני קונה פה.. בשביל האחרויות.. וחלק שם.. כך שלא יהיה לי אחרויות.. איזה חלקים אתם ממליצים לי לקנות בלי אחריות? (ואני מתכוון לקנות מ-newegg.com) בנתיים חשבתי על מעבד וכרטיס מסך.. אולי גם זכרונות.. מתי יצאו לוחות אם שתומכים ב-conroe?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
IPAD האם אני יכול לעבוד איתו עם אופיס ואווטלוק אקצינג'? או לפחות להתקין בו צ'ק פוינט VPN לשליטה מרחוק על המחשב בעבודה? ואם לא, האם יש טאבלט אחר מומלץ או נייד עם מסך מגע. חשוב זמן בטריה משקל וקלות תפעול.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לא מתוכנן OC בעתיד הקרוב אני רוצה שהוא יהיה מתאים למשחקים אבל לא צריך להשקיע אלפיי שקלים על כרטיס מסך, משהו בינוני יספיק לגבי מקלדת עכבר וציוד היקפי מסוג זה לא צריך להשקיע יותר מדיי כסף תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי מעוניינת לקנות מחשב ללימודים ולא רוצה שהוא יקרוס לה באמצע התואר לכן אמינות חלקים מעל לכל! חשבתי על המפרט הבא ורציתי לדעת מה דעתכם: Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Tray - 390 NIS MA785GM-US2H AM2+, AM3, 785G, DDR2 800, VGA ATI HD4200, HDMI - 450 NIS 2x2GB Patriot Signature - 310 NIS 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS - 270 NIS DVD±RW GH22NS x22 Black SATA - 120 NIS Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) - 115 NIS Compucase 6C28 Midi Tower (No PSU) - 175 NIS TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) - 225 NIS Total: 2055 NIS תודה מראש לכולכם!
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
רצוי מעבד מהסדרות החדשות וכרטיס מסך nvidia 9... ומעלה או ATI הסידרה 8 של NVIDIA מתחממים ניראה לי שמסך 14.1 יהיה לי טוב. 13.3 נשמע לי קטן מידי ללימודים בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכם! הפעם אני עושה את זה בדרך הכי נכונה שאפשר ! ושיניתי גם את דרישת המפרט! מצטער על ה POST ה -3 אבל הפעם זה סופי!!! וכתוב בדרך הכונה ביותר! אז נתחיל: מה התקציב? בין 6500 - 6900 שזה כבר הסוף! - מזומן! מטרות: משחקים כבדים בעיקר! ציוד הקפי: לא! העדפה לחברה: איכותי כמובן! הקירור והעיצוב: העיצוב - לא משנה לא העיצוב! עיקר שיהיה מארז איכותי! \ קירור - אמור להחזיק במעלות של הקיץ כמובן עם כל חומרה שיש במחשב שלא ידפק\יהרס מהחום.. מערכת הפעלה\הרכבת מחשב: אין צורך! צרכים מיוחדים: מחשב שיחזיק גם בעתיד לשדרוגים כמו לדוגמא - SLi / CrossFire לוח אם שתומך בזה... לא יודע מה יש עוד :\ משחב שקט: אממ... שלא שיהיה אפשר לישון איתו בלילה .. :] כמובן מצב IDLE ( הורדות וכו...) מתוכנן OC: לא.…
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם! כאמור, אני צריך את עזרתכם בבניית מע.מחשב למשחקים. אני מעוניין במע.מחשב שתחזיק כמה שנים ללא החלפת רכיבי חומרה כלשהם, אבל שתיהיה בעלת אופציה לשדרוגים חיוניים בעתיד (זכרונות DDR3?) אין לי כסף מיותר לזרוק על רכיבי קירור ועל המארז - רכיבים די שוליים גם כך בגלל שאיני מעוניין לעשות OC, כך שהמארז לא צריך ליהיות מפואר ושקט במיוחד, אותו דבר גם בנוגע לרכיבי הקירור. רק שיעשו את עבודתם נאמנה. בנוגע למעבד, אני יכול להשיג את ה-E6850 ואת ה-EQ6600 (הדגם החדש, SLACR) באותו מחיר בדיוק מחבר, שעובד בחנות מחשבים. האם שווה להשקיע במעבדים כאלה? מחירם די גבוהה, מעל 1000 ש"ח והאם בכלל שווה להשקיע במעבד מרובע ליבות כיום? ומה בדבר מעבדים תוצרת AMD? עוד שאלה, בנוגע ללוחות אם. האם הל…
-
- 9 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מצ"ב צילום מסך של תצורת המחשב שלי הנוכחי הדרישות שלי מהמחשב מאוד בסיסיות ומדברות על גלישה במספר אתרים יכולת לצפייה ראויה בסרטונים מהרשת כיום המחשב שלי מג'עגע בדרישות הבסיסיות האלה והשאלה האם להוסיף זכרון למחשב שלי או כל שדרוג אחר או לקנות מחשב חדש וזול מצ"ב צילום מסך עם תצורת המחשב [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד 10". אחרי מספר אתרים הגעתי להבנה שנכון לעכשיו רצוי מעבד N280 ולא קודמו N270. מצאתי שני מחשבים שהמפרט שלהם אחד לאחד כמו המחיר, הבעייה היא שאני לא יודע להחליט מה לקנות. אני צריך עזרה בהחלטה, כי לפי המפרטים אין הבדל אבל אולי מישהו יודע על דבר כל שהוא שאכן יש בו הבדל. המחשבים הם: 1. Asus EEE pc 1005HA http://ivory.co.il/product.asp?productid=2162&CatCode=315 (מצאתי אותו גם באתר אחר ב1890 שקל) 2. Msi Wind U100 plus http://ivory.co.il/product.asp?productid=4257&CatCode=315 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד בעיקר לצפייה בסרטי HD. אני מתלבט בין שניים: 1. HP dv5t 2. Dell Studio 15 מה לדעתכם עדיף? ואם אפשר בבקשה חוות דעת מפורטות ולא סתם להגיד "לא HP"
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4500 מזומן 2. מטרות המחשב? סרטי HD אינטרנט ומיכוון שאני סטודנט להנדסת מכונות אני בסמסטר ב' אתחיל לעבוד עם תכונת Solid works 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא ולא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? השקט חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא 11. במפר…
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצות עבור מחשב לאשתי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 , ניתן לחרוג עד אזור ה 4000 אם יש הצדקה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, לימודים, יישומי אופיס (כולל אקסל) , פגישות זום ושימושים כלליים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אם מסתדר בתקציב, אולי תחנת עגינה. - לא הכרחי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מהותי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא פח…
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
- 1 follower
-
-
1. תקציב - כאמור 3500-4500. 2. מטרות המחשב - משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות 3. ציוד הקפי - לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל. .5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חנות באזור השרון ליד רעננה. 6. קירור ועיצוב - קירור כן, הייתי רוצה מחשב שקט. עיצוב יכול להיות נחמד אבל ממש לא קריטי לי אבל עדיף יפה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? די חשוב, נמאס לי מהמחשבים שקודחים לי בראש: מאוד חשוב לי מחשב שקט 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים... - גיימר שיהיה למשחקים כבדים כמו gta iv pro evolson conterstrike crysis תודה…
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
ראיתי שהרבה חנויות מציעות סוללה חלופית לנייד (שלא מייוצרת/משווקת ע"י הייצרן המקורי), האחריות היא רק לחצי שנה (במקום שנה) אבל המחירים הם חצי. רציתי לדעת האם יש למישהו פה ניסיון עם סוללה כזו, האם זה בטוח (לא יכול להתפוצץ כמו סוללות מזויפות בפלאפונים) והאם הם מאריכות חיים כמו סוללה רגילה ?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
המלצה למחשב נייד למטרות לימודים בלבד עד 4 אלף שקל, חשוב שיהיה כמה שיותר קל אם אפשרי.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה ללוח אם, כרטיס מסך ומארז טוב ושקט חמחשב סלוני. הכרטיס צריך להיות מומלץ ל HD, הלוח לא יקר והמארז יפה ושקט, סכה כ 1200-1400 לרכיבים אלו. תודה!
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנטית שמחפשת נטבוק לשנת הלימודים הקרובה, ומרגישה קצת אבודה מול כל ההיצע של השוק... הצרכים שלי כרגע מהנטבוק הם בעיקר שימוש באופיס (אפשרות עבודה בכמה חלונות במקביל) וגלישה באינטרנט. אני מתכננת להשתמש בו בעיקר בהרצאות ובזמן נסיעה, שזה מוביל אותי לצרכים הבאים- סוללה שתחזיק ל-3 שעות ומעלה, מקלדת, עכבר ומסך נוחים לעבודה. גודל המסך שאני מחפשת הוא בין 10 ל-12 אינטש. התקציב הוא עד 1700 ש"ח, אך כמובן אשמח לפחות מ-1700. המשקל שאני מחפשת הוא עד קילו וחצי. קראתי על הדגם הזה Lenovo IdeaPad S205 כדגם מומלץ, אבל הוא בגג העליון של התקציב שלי ולכן אעדיף זול יותר אם הוא בעל איכויות טובות מספיק. אשמח מאוד לכל עצה וסיוע תודה רבה רבה!
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
המחשב נועד להורדות אימיול , אינטרנט , אופיס , צפיה סרטים , שמיעה שירים , אימיילים ... לא למשחקים !!! , מחשב עם מעבד טוב וזיכרון לפחות 2GB שיחזיק מעמד לטווח ארוך . אני גרה בת"א אני צריכה מפרט מ KSP זה קרוב לי לבית , תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע אם המחשב הנ"ל עונה על הדרישות הבאות?: # Some GPU-accelerated features require graphics support for Shader Model 3.0 and OpenGL 2.0 # Some features in Adobe® Bridge rely on a DirectX 9capable graphics card with at least 64MB of VRAM תודה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך שאחד התותחים פה יעזור לי להרכיב מפרט מיוחד למשחקים: Call of Duty 4 & Brothers in Arms - Hell's Highway הצרכים שלי הם: לשחק אותם על ההגדרות הכי גבוהות שיש! 125FPS ומעלה , ושהמחשב יהיה שקט כמו בייבי. מצפה למפרט סקסי (חברות מוכרות , איכותיות) המסך שהחלטתי לרכוש הוא: Samsung 23" 2333SW 5ms LCD התקציב: 3,000ש"ח (שקל לא יותר) אם יתאפשר לבנות מיפרט ביותר זול אז עדיף* תודה רבה , ושיהיה לכם בהצלחה .
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-