עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Posford,

מחפש מיני לפטופ עד 1800 ש"ח - הבנתי שהמחשבים הבסיסיים הם בסביבות ה- 1,500 ש"ח. היעוד של המחשב : גלישה באינטרנט, כתיבת עבודות (Ofiice), שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, אינטרנט Youtube, Facebook, צפייה נאותה באתרי פלאש וכו'... חשוב שיהיה במחשב 2GB זכרון פנימי, מעבד אינטל, HD כמה שיותר גדול ואפשרי במסגרת המחיר. ומחשב כמה שיותר חזק ואפשרי במחיר הזה, חשוב שיהיה מחשב של חברה מוכרת, ואשמח להמלצות על חנויות באזור הדרום איפה ניתן ומומלץ לרכוש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום חברים, מבקש המלצה למחשב נייד עסקי (קל ,חזק ועמיד) עד גודל 14" (עם כרטיס מסך מובנה). תקציב עד 6000 (אם יש הצעה יותר זולה שעונה על הקריטריונים אז עדיף) תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  3. מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8300.htm המחשב ישמש בעיקר לגלישה באנטרנט, מטלב ויישומי אופיס - יחסית חשוב מעבד חזק אין תוכניות להריץ עליו משחקים, כך שכרטיס מסך לא קריטי (אני צודק?) הניידות לא חשובה כל כך, הוא יטייל כנראה רק בתוך הבית חשוב לי שהמסך יהיה גדול יחסית רצוי שתהיה אפשרות לראות עליו סרטים התקציב הוא סביב ה-5000 ש"ח האם נראה לכם שמה שהצעתי עומד בדרישות שלי? אם יש לכם הצעות נוספות אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  4. Started by DarkW,

יש לי כיום שני מחשבים (אחד במרכז ואחד בירושלים). המחשב שבמרכז הוא מחשב לימודים ולכן הוא יחסית חלש (i3 כלשהוא), 4GB זיכרון וללא כרטיס מסך. בירושלים יש לי מחשב חזק בהרבה (i5-2500K וכ'ו). השאלה - בהנחה שהספק שלי במרכז יכול להחזיק את הכרטיס מסך מירושלים (Radeon 6870), אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך נוסף בשביל המחשב בירושלים (חושב על GTX 580 יד שנייה), ואז יהיו לי מעין שני מחשבי גיימינג. השאלה אם למשחקים i3 זה בכלל יספיק לי (אפילו על medium נגיד או אפילו medium-low). תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by AmirNadav,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 1000$ , עדיפות לפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , שימוש כללי, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא באופן חריג 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  6. אני צריך מחשב לשירים אופיס MP3 ואולי איזה תוכנה כמו פוטושופ וכרטיס גרפי הכי פשוט וכרטיס קול הכי פשוט בקיצור מחשב רק לצרכים שכתבתי ומה עדיף כפול ליבה או ליבה אחת ? או בכלל סלרון ? תודה

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by yair9_20,

Intel Pentium 4 2.8E Ghz Socket 478 1M Cache לוח: GA-8S655TX ULTRA זכרון: geil golden gragon 512X2=1gb ddr 400 mhz דיסק: 120gb sata wd 8mb כרטיס מסך: ati radeon 9800 pro 128 mb (256bit) ddr המחשב הוא בעקרון למשחקים וסרטים האם כדאי להחליף את הפרסקוט ב- 2.8 ht רגיל ולעשות אוברקלוקינג?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  8. Started by nocia670,

היי אני מתקשה לחשוב על מפרט שהוא מקסימלי בכוח ב5 אלף יש הצעות? אני צריך מחשב למשחקים, אין לי בעיות לשחק על רזולוציה נמוכה העיקר שהמשחק יעבוד חלק בלי לאגים בלי תקיעות, והפריימים יהיו מעולים בלי שום ריבועים או קווים עקומים שזה קורה לי יותר מדי במחשב הנוכחי והחנות צריכה להיות במרכז...העדיפות היא שהיא תהיה במרכז..אם היא לא במרכז..שיהיה יותר אבל העיקר שזה הכי טוב שאפשר לקנות ב5,000 למשחקים כבדים שיפעלו חלק רק עוד בקשה..שהדיסק יהיה 160 GB זה חשוב...בנוכחי יש לי רק 40 ושאלה..אני יודע שאם אני אקנה עכשיו...כרטיס מסך ובכלליות מפרט טוב הוא לא יהיה תואם לDX10...אבל עדיין אני משתוקק למחשב..אם אתם מציעים לחכות לאחרי היציאה שלו..והמחירים ירדו אז אני אשמע ואחכה...אבל אם הכל ישאר...וה…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Z1Z1Z1,

. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?{3K פלוס מינוס..} 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?){בעיקר משחקים וסרטים אני רוצה שתיהיה גם איכות שמע טובה} 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.{אין צורך בציוד הקפי} 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי{יש העדפה לכרטיס קול איכותי אבל לא כזה קריטי} 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? {אינטל כמובן} 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by SPONER,

שימוש גיימינג: מחפש מחשב ולא מוכר רוב חלקיו באחריות . מפרט טכני מתומצת: מעבד : INTEL CORE I7 2600 3.4G כרטיס מסך: Gigabyte GTX680 2GB GDDR5 HDMI Windforce זיכרון ראם: g.skill 8 giga ספק כוח: chieftec 600 לוח אם: asus p8h61 דיסק קשיח: Hitachi 1T כונן אופטי: LG DVD RW *22 מארז: sharkoon

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Meitar,

שלום לכולם, אני לא ממש גאון בהרכבת מפרטי מחשב אז.. תעזרו לי קצת.. 1. התקציב הוא עוד: 3500 עם חריגה עד 200-300 שקל. 2. מטרות: משחקים כבדים & קלים (Counter-Stike, Assasin's creed) ועוד כמה.. 3. עיצוב אני רוצה, אבל לא שעולה הרבה כסף.. יש דרישה למחשב שקט. קירור: איפה שצריך ובמה שצריך.. 4. אין לי מושג מה זה OC, תסבירו לי אם אתם יכולים, וגם תעשו לי את זה איפה שצריך.. ובמה שצריך. דרישות מיוחדות: כרטיס מסך טוב, מ ATI או NVIDIA אני משחק בעיקר Counter-Strike ואני רוצה מחשב שיהיה מעל הדרישות של המשחק.. יש לי מסך 19 אינץ' זיכון 2 GB של חברה מוכרות זולה אם אפשר וטובה.. לום אם של GIGYABE איך שלא רושמים את זה..

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה לא רע בכלל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך - אשקיע עוד. 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית (עיבוד תמונה בעיקר, ללא וידאו). שימוש מאוד כבד ב-Photoshop, Adobe Lightroom ותוכנות עריכה נוספות לעיבוד תמונה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אני שוקל לקנות גם מסך מתאים לעיבוד תמונה (IPS, אך זה כבר נושא נפרד). 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכלל ב-CD-ROM. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? רמה בינונית (5) תספיק לי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא נראה לי שיהיה לי צורך בזה. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב - כן. מער…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by dolevzora,

המחשב הזה נחשב מטורף ? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=20115 והשאלה שלי אם יש מחשבים יותר טובים ממנו ואם כן תרשמו לי כאן תמפרמט ואת השם של המחשב

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by avipaz,

מעוניינת לשדרג מחשב נייד ומחשב נייח ל זכרונות Ssd איך אדע אם יש לי ממשק sata 3 שתומך בusb 3 תודה

15. שלום. אני צריך בבקשה המלצה למפרט למחשב נייח, ללא מסך וציוד היקפי. אני משתמש במחשב לעבודה באינטרנט, מוזיקה , סרטים. ולעריכת סרטים. אין לי שום שימוש במחשב למשחקים. מבחינת תקציב אני פתוח להצעות, כמובן שאני מעדיף להוציא מינ' כסף שייתן לי את התמורה למה שאני צריך. תודה רבה , אביב

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  16. אני קניתי את המחשב הזה לפני חודש ככה במחיר של 4900 ש"ח כולל מע"מ בדיוק. תגידו לי אם הוא היה שווה את הכסף. הנה המפרט: GIGABYTE MOTHETBOARD GA-K8NF-9 WITH nFORCE 4 x4 AMD ATHLON 64 3000+ CPU Dual Chanel 1024MB 2*512 DDR400 GIGABYTE G-FORCE 6600 256MB 128bit PCI-E SONY DVD-RW/+- DL דגם 28A מסך MAG 17" AH-778 ומקלדת ועכבר של חברת LOGITECH נו? היה שווה את הכסף ? בבקשה תענו לי למה אני גאון גדול במחשבים... בתודה קובי ???

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  17. אהלן אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 700 דולר (מארה"ב, אפשר לבדוק מחירים באמזון). אחרי הרבה מאוד חיפושים, נראה לי שהכי יתאים לי הלנובו U310. הדברים החשובים לי במחשב: 1. משקל - פחות מ 2 קילו ורצוי כמה שפחות (אני סטודנט ואני סוחב כל היום את המחשב, אני עכשיו מסתובב עם מחשב ענק וישן וזה קשה ממש) 2. זיכרון פנימי- שיתמוך ב-8GB (אני בעצמי אשדרג אם הוא מגיע עם 4GB) 3. סוללה- שלא תגמר אחרי פחות מ 4-5 שעות 4. מסך נורמלי ולא כזה שמשתקף בקצת אור יום, כמו כן אני קורא הרבה על המחשב אז המסך צריך להיות ברמה טובה (כמו הMAC BOOK זה היה יכול להיות מעולה אבל אני חייב תמיכה באופיס ולא רוצה להריץ VMWARE) 5. עם כל שאר הדברים אני יכול טיפה להתפשר כמו מקום אחסון (אין לי בעייה עם 128GB או דברים כאל…

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  18. לשימושים ביתיים רגילים. זמן סוללה סביר ומעלה כונן DVD i3 לפחות מסך נוח מקלדת נוחה כל היציאות הסטנדרטיות חברה אמינה עם שירות טוב (עדיפות ללנובו) (המחיר לא צריך לכלול מערכת הפעלה)

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  19. שלום לכם אני הרכבתי בחנות ליד הבית שלי את המחשב הבא CPU- AMD 64 3000+ 1302-NIS MSI NEO K8N 966-NIS TT SILINT 0035W 410W 399-NIS WD 80 GB SATA 470-NIS TT SILINT TOWER COLLING 210-NIS GIGABYTE 9800 PRO 1501-NIS CHIFTEC ALUM YELLO 420-NIS 1. עכשיו איני יודע מה בקשר למעבד הם כדי לי להתפשר ולקחת 2800? ב 1020 שקל? או להוסיף 300 ולקחת את ה 3000+? 2. בנוגע ללוח האם להשאיר אותו? כי 966 שקל ללוח זה יקר או לקחת ב 600 שקל GIGABYTE K8NS כי יש רק שני דגמים בחנות אז אין ברירה! 3.בקשר לכרטיס מסך האם GIGABYTE שווה? כי אין להם קירור על הזכירון ו KSP אמרו שהם רוצים מזומן על ה MSI ב 1330 שקל והחנות עושה…

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  20. אני מחפש מחשב בסביבות ה6000 ש"ח, שיהיה חזק למשחקים. מתלבט בין טושיבה ל HP או אולי אפילו DELL. מבקש המלצה לאיזה מעבד עדיף יותר, אלה עם ה P או ה T , כי הבנתי שP יותר חזקים ומתקדמים מהT. ואיזה כרטיס מסך יהיה טוב למשחקים שיריץ ברמה גבוהה,ובמידה וקיימים חברות אחרות שאתם מכירים של מחשבים וממליצים,יהיה נחמד לדעת.

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by fuck off,

יש לי צורב, דיסק קשיח וספק. מה שאני מעוניין לקנות זה זכרון, לוח אם ומעבד עם כ.מסך מובנה. יש רעיונות?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Liavbak,

אני צריך מחשב שיעמוד בכל המשחקים שיוצאים כיום, ובמהירות. במפרט תביאו כרטיס מסך וספק כוח חלשים וזולים כי אני מעביר אותם אל המחשב הישן (שיש לי כרגע) במקומם אכניס את מה שיש לי - כרטיס מסך - 5770HD וספק כוח -620 של סוניק. גר במכרז - ראשון לציון, רחובות, לא להביא לי ממקומות רחוקים מזה. רזולוציה שברשותי - 1920x1080 לא מעוניין בOC(אין לי מושג מזה) שקט 6. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  23. Started by Cyron,

יש לי xp1800 ואני רוצה לשדרג יש לי במחשב צורב חדש, וכונן קשיח חדש גם כן, לכן אין לי כוונה לרכוש מחשב חדש. אני מעוניין להחליף בשלב ראשון לוח+מעבד+כרטיס מסך תקציב עד 2500 שח, אין צורך באוברקלוקינג

• 10 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.