עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין לקנות מחשב ללימודים - לומד מדעי המחשב. חשוב לי שיהיה מסך גדול (15.6") ומסך מגע. האם המחשב הזה טוב? https://www.amazon.com/gp/product/B08PDJGBDJ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AQ14ZPGW8GYC&psc=1

2. 1. מה התקציב המירבי? 2500, האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לשימוש: לימודי תחום הסיסטם התקנת שרתים הקמת מעבדה, בנוסף שימוש משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, בקשה להרכיב את המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  3. ש-לום. אני מחפש מחשב נייד לשותפה הנחמדה שלי, תקרת התקציב שלה הוא 3,000 אבל מן הסתם העדיפות היא למחשב כמה שיותר זול הדרישה האמיתית היחידה מהמחשב היא יכולת סבירה לעבוד עם Photoshop, ככה שנראה לי עדיף מעבד סביר ולפחות 3gb RAM כל שאר הפרטים למעט המחיר פחות קריטיים: מטרות המחשב? עבודה ביתית עם שימוש מזדמן בתוכנות בסגנון Photoshop * גודל המסך? עדיפות ל-15", לא קריטי * משקל רצוי? לא קריטי, השימוש יהיה בבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת HDMI לצורך שימוש בטלוויזיה * בלוטות? רצוי, לא נדרש * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר, אבל האחסון יהיה על כונן חיצוני * כונן CD/DVD? צורב? ע…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by RAZMY,

שלום ראיתי מפרט שהצעתם פה http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=134897&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D הלכתי לחנות מחשבים והוא הציע לי להחליף את הספק לבונד 650W COOLRMASTER REAL ואת הזכרון לGAMER WD KINGSTON +צלעות קירור ב3250

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  5. כל מי שרוצה לשאול שאלות ולקבל תשובות מקצועיות על תיקון מחשבים ניידים ברמת רכיב ,כרטיסי מסך,טעינה וכו, אשמח. החלפת רכיבי BGA על הלוח הוא עסק מסובך מאד וללא ידע נסיןו וציוד לא יהיה ניתן לבצע את הלוח.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  6. שלום אני מחפש מערכת חדשה למחשב, המחשב מיועד לצרכים בסיסיים,צפיה בסרטים,אופיס וגלישה. התקציב הוא 1200 ש"ח עם אפשרות לחריגות קטנות,אין צורך בציוד היקפי. אשמח לקבל 2 אופציות, intel\amd אם התקציב מאפשר. תודה מראש ויום מוצלח

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  7. חשוב שכרטיס מסך יהיה מסוגל להריץ משחקים בלי תקיעות ( חשבתי על 1gb זכרון כ.מסך , DDR5) מעבד I5 , הארד דיסק של 1TB , זכרון 4GB. תרוץ עליו מערכת הפעלה win7 64 bit. thx

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך וכדאי אז כן לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 300, במידה ויש הצדקה אמיתית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS , Americas Army , Gunz Online , Call Of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1020 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא ... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1…

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by elad-k1,

שלום יש לי מחשב נייד hp g3000, ולא יודע משום מה נעלם לי הכונן של הדיסקים אני לא רואה אותו.. תודה

10. Started by shevah,

בעקבות המלצה בפורום רכשתי את ה- DELL INSPIRON N5110. נכון לכמה שעות שאני עובד עליו הוא מרגיש ועובד נהדר למעט דבר אחד. מסיבה כלשהי החלונות לא נפתחים על מסך מלא, מצורפת תמונה להמחשה. מה שהכי מוזר זה שבהתחלה כשהמחשב נדלק החלונות כן נפתחים לכל גודלם, אבל אחרי כמה דקות הם נראים כבתמונה. תודה על העזרה, ותודה מיוחדת ל-chevy שעזר לבחור את המחשב. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  11. שלום, יש מחשמב מסוג אספרימו (T4300 2.1 GHZ, 3GB RAM, 17 GB of free space on c (+20% מחברת Fujitsu. עכשיו הוא מחשב נורא טוב, הוא מהיר ואפילו מפעיל CIV5, הוא מריץ AERO בצורה טובה אבל זמן טעינת המווינדואס וזמן טעינת הווינדואס עד שהוא עולה ב100% עולה על דקה וחצי. עכשיו חשבתי בגלל שזה נייד זמן הטעינה צריך להיות נמוך מהרגיל. חשבתי אולי אתם יכולים לתת לי כמה דברים שאפשר לעשות בגלל להעלות את מהירות זמני הטעינה ואולי גם את מהירות המחשב בכללי? בתודה, יגאל.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  12. טוב חברה אני כותב את המילים הללו בתסכול רב מאוד ברשותי מחשב Dell מסוג Insprion N3010 אני משתמש בו בעיקר לצורך מולטימדיה בזמן שירותי הצבאי, אך היום קרה משהו מאוד מתסכל,פרצו לי לחדר בבסיס עשו לי בלאגן למזלי הם לא גנבו לי את הנייד אך הם הפילו אותו על הרצפה , כתוצאה מכך ניזוק הפאנל שלו, כמובן ביצעתי בדיקות בחומרה באמצעות Pc Checkup שמגיע עם הדרייברים של המחשב. המחשב דיי חדש נקנה לפני 8 חודשים עם אחריות של 3-שנים וכרגע אני מתלבט אם להתקשר לדל ולבקש לפתוח תקלה על המחשב. הקטע הוא שאני ממש מפחד שאחריות לא כוללת את הפנאל. השאלה שלי היא האם מניסיונכם יש אחריות גם על פנאל שבור לא שרוט שבור שבור !!. בנוסף אני רוצה שהם יעבירו עליו בדיקה לראות שכל הרכיבים לא ניזוקו פיזית. מה אתם ממליצ…

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  13. שלום לפני כשנה קניתי מחשב שהרכבתי לבד המחשב עצמו מאכזב אותי יש לו בעיות התחממות בלי לעשות כלום הוא על 60 מעלות ובעבודה בינונית עד קשה מגיעה בקלות ל90 100 + ויש מצבים שהוא פשוט קורס בגלל זה תוכנות עבודה - פוטושופ, פלאש, אפטר אפקט, תלת מימד בסיסי כוח העיבוד שלו לא משהו בכלל והוא מאוד רועש! יחסית למארז המומלץ שלקחתי לו המפרט הקיים מעבד : intel core i5 750 2.66Ghz 8MB L3 s1156 לוח אם : Gigabyte GA-p55a-ud3 זיכרון: G.skill 2x2GB DDR3 1600Mhz כ.מסך: Sapphire radeon HD 5670 1GB Hyper Memory GDDR5 DX11 ספק : Enermax tomahwk 405W active PFC 12cm fan psu מארז: CoolerMaster CM 690 II black ATX No PSU כ.קשיח : wd caviar blue 500GB 16mb 7200 כמה אתם ממליצים להשקיע ? מה צריך לשדרג ? …

14. Started by OKASHI,

מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 1 505 505 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI 1 370 370 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz כמות מחיר סה"כ 2GB Kingston 1 125 125 כרטיסי מסך‏ Inno3D כמות מחיר סה"כ GT430 1GB SDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E 1 390 390 דיסקים קשיחים‏ Samsung כמות מחיר סה"כ 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ 1 189 189 מארזים‏ כמות מחיר סה"כ CASE MIDI ATX HD Black Silver (No PSU) 1 105 105 ספקי כוח‏ Golden Tiger כמות מחיר סה"כ 400W Real, 12cm Fan (24pin) 1 105 105 סה"כ 1789

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  15. היי לקראת קנייה עתידית של מחשב נייד קפצתי לבאג והם המליצו לי על המותג הנ"ל ואני רציתי לשאול אתכם מה דעתכם עליו? הנה המפרט http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10252&perur=2&t=1&c=583 רציתי לשאול מה יודעים עליהם מבחינת אמינות, אני לא מעוניין לרכוש מחשב שיישבר תוך יומיים. סה"כ השאיפה היא לקנות מחשב מחברה מוכרת וחזקה כמו DELL\HP\LENOVO אבל לא מצאתי כל כך מפרטים שלהם עם המעבדים מהסדרות החדשות של אינטל. רציתי לשאול מה אתם חושבים על החברה הזו PACKERD BELL ומה אתם חושבים על ACER וASUS תודה רמי

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  16. שאלה ראשונה: יש לי Lenovo Y50-70 עם i7 16 גיגה של ראם וכרטיס מסך Geforce m860 GTX בזמן האחרון חשבתי האם כדאי להשקיע בדיסק SSD בשביל לשפר ביצועים, בעיקר במשחקי מחשב ובקיובייס. או, האם כדאי פשוט לקנות נייד חדש? שאלה שנייה: רציתי לדעת האם אפשר לשלב ביצועים ויכולת התאמה עצמית של מחשב נייח עם נוחות של מחשב נייד? אני אישית מעדיף לשבת על ספה עם המחשב לידי או על ברכיי מאשר לשבת מול שולחן. ראיתי כמה גאדג'טים אשר מאפשרים זאת, אבל המחיר שלהם הוא דיי לא הגיוני, אני מדבר על KVM2USB: כמו כן מתברר שיש כזה דבר שנקרא מסך USB נייד, שזה נשמע יותר זורם, אבל לא יודע אם זה יתאים. האם למישהו יש ידע על דברים כאלה? האם זה משהו …

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  17. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש המחשב צריך להיות עם מסך 20'' ועם מעבד אינטל הוא מסכים לקחת מעבד AMD רק אם יש הבדל גדול מבחינת ביצועים חובה DX10 לא מתוכנן OC לא צריך ציוד היקפי המחשב למשחקים אם יש משהו ששחכתי תכתבו ואני אוסיף תודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  18. Started by tal_m9,

יש לי חבר שעובר ללמוד בב"ש ומעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש אותו כמחשב לכל דבר. זה אומר גם למשחקים. התקציב שהוא ביקש בוא 5-6K רצוי לא לחרוג מה-6 אשמח אםתוכלו להציע לי על דגם שיהיה בעל ביצועים טובים, גם לטובת משחקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  19. Started by gmoshiko,

7וחצי אלף למשחקים ללא oc כולל מסך טוב המסך די חשוב לי יש עוד הודעה שלי בפורום על מחשב אחר זה לא אני שלחתי זה חבר שלי שמשתמש בחשבון שלי אז לא להתעצבן תודה.

• 9 תגובות
    • 603 צפיות
  20. 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX 1,350 ש"ח 2 KINGSTON 1GB DDR2 800 PC2-6400 CL5 748 ש"ח 1 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD3200JS 450 ש"ח 1 Intel® Desktop Board Intel® 965G GD965RYCK bulk 698 ש"ח 1 Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe 1,775 ש"ח סה"כ 5,020 ש"ח

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  21. אני קצת נאב בחומרה, אז אני מצטער אם בהמשך אני קצת אשאל שאלות, אז ככה, אבא שלי רוצה לקנות מחשב חדש זה המפרט: Intel pentium D LGA775 805 2.8GHz 2x1m D"C מעבד: Asus SOCKET LGA 775 DDR2 SATA לוח אם: 1024MB DDR2 667MHZ זיכרון 160GB /7200 SATAII דיסק קשיח כ.מסך O/b LAN 10/100 AC'97 6 Channel Audio צורב DVD LG מסך LCD SAMSUNG 17' MIDI 500+USB+EXTRA FAN מארז מקלדת מולטימדיה עכבר אופטי של לוגיטק מחיר סה"כ 2590 המחשב אמור לשרת למשחקים בינוניים, עבודות משרדיות ועבודה ברשת, מה צריך להוסיף ומה אתם אומרים על המפרט והמחיר? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by hugo123,

מה דעתכם על המפרט הבא. שימו לב זה רק ואך ורק לעבודה וגרפיקה (פוטושופ ועיבודי תמונות) Intel Core 2 Duo E4400 (S775) 2.0GHz 800MHz 2MB 64bit Box Intel® Desktop Board DG33FB GEIL 2GB 1GBX2 DDR2 667MHZ CL5 witcooling Western Digital WD1600JS 160GB SATA2 LiteOn LH-20A1P DVD-RW / x20 / +R/-R/DL / IDE Onboard - Intel X3100 Onboard - 6 Channels Onboard - 1GB JSP-TECH M-550D Midi ATX CASE (Black) 120mm Fan with EZ-Cool 400W PS

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by ashkii,

רק מחשב ללא ציוד היקפי. שיריץ טוב משחקי מחשב, לדוגמא: call of duty 4,heroes 5, total war 2 לא משחקים כבדים במיוחד נדמה לי. כמובן שאני רוצה כרטיס מסך איכותי. האם אפשר להכניס למפרט בסכום שאני רוצה כרטיס כמו 1950PRO? בנוגע למעבדים- האם מעבד AMD ברמה של הדגם המקביל של INTEL זול יותר בהכרח? ואיזה דגם כדאי לי? (בהתאם למחיר ולביצועים הנדרשים?) האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין זיכרונות במהירויות של 667MHZ ו-800 Mhz? האם טוב להסתפק בזיכרון של 1024 או עדיף 2048? האם יש צורך בגוף קירור למעבד, או שחבל על הכסף? (אני לא מתכוון לעסוק ב-Overclocking) האם אני יכול להסתפק בלוח אם סטנדרטי וזול יחסית? דבר נוסף: מישהו אמר לי שיש משחקים(מקוריים) שעלולים לעשות בעיות בצורב DVD …

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  24. שלום שלום אני קונה בחודש הקרוב מחשב חדש וחשבתי אולי לחבר אותו לטלויזיה בחדר כי כבר יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים וחשבתי אז גם לחבר למחשב שלט של קונסולה. ככה יהיה לי גם מחשב וגם קונסולה בערך. עכשיו אני צריך פה קצת עזרה: איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה? כמה זה יעלה? וגם, איזה שלטים של קונסולות יש למחשב? כמה זה עולה? מאיפה אני קונה את זה? ואיך אני מחבר את זה? למי שמעוניין הנה המפרט שלי, אני יכול גם לגרוע ממנו קצת כי אני צריך שסה"כ זה יישאר באזור ה5K מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤716 לוח אם: ASUS M2N-E ¤526 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1731 דיסק ק…

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  25. מה קורה אנשים טובים!!! אני מריץ למטרות לימוד VMWARE עם 3-5 שרתים , אני צריך לפחות 2 ג'יגה זיכרון ונפח דיסק גדול ,כרטיס מסך לא למשחקים המחשה יעבוד קשה וללא הפסקה , כך שקרור אמור להיות ברמה טובה . התקציב ללא מסך

• 4 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.