ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
המטרה של המחשב היא לעבודה סטודנטיאלית+צפייה בסרטים אין צורך בOC זה המפרט שלו לוח אם:asus Intel® G 33 Express מעבד: Intel Core 2 Duo E4600 2.4GHz 2X2MB L2 cache זיכרון: 2048MB DDR2 667MHz כרטיס קול:Intel® High Definition Audio 7.1 דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm כונן אופטי: צורב DVD Writer Double Layer LightScribe SATA כרטיס גרפי: NVIDIA® GeForce™ 8500 GT TurboCache עם טכנולוגיית Pure Video – יציאת DVI , TV-Out זיכרון גרפי: 512 MB זיכרון ייעודי קורא כרטיסים: של מצלמות דיגיטאליות 15 in 1 כרטיס רשת: מובנה 10/100/1000BT ממשק ללכידת וידאו: IEEE 1394 FireWire® Interface אינטרנט אלחוטי: LAN אלחוטי b/g802.11 סט הכולל מקלדת ועכבר אופטי אלחוטי מערכת הפעלה מקורית…
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום המתאים אז סליחה מראש אני מחפש חנות טובה עם מחירים טובים אני לא מכיר כמעט חנויות בארץ תשלחו לי בפרטי אם פרסום חנויות זה לא חוקי תודה מראש טל
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
סבתא שלי נושעת לאמריקה לשלוש שבועות עכשיו אני רוצה שהיא תקנה לי לפטופ (אפשר לשולח אתזה לבית היא מתגוררת אצל אחותה) עכשיו מה שאני צריך הוא בעיקר שיהי אם מסך אכותי ושיהי מספיק חזק בשביל להריץ mc2 far cry2 assensu creed כולם חוץ משלוש אני לא רוצה להתעין אותו כול שניה וחצי ולא אכפת לי שהיה יחסית כבד כי הוא לשימוש ביתי.... תודה מראש לעוזרים עמית
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
מפרט לעבודה וקצת משחקים +מסך שטוח 19 אינץ' +מקלדת ועכבר אלחוטי תקציב 4000 שח מ ksp לעונים תודה מראש ;D!
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
היי, הפיליפינית של סבתא ביקשה שאני אעזור לה לקנות לפטופ/נטבוק (היא לא מבדילה) בסכום של עד 2000 שקל בערך. המטרה העיקרית שלו היא שיחות וידאו, ככה שאני מניחה שיש צורך גם לקנות חלקים נלווים. איזה מפרט הייתם ממליצים לי, והאם עדיף להתחבר עם נט-סטיק מחברות הסלולר או לפרוס שם כבר אינטרנט? (הם גרות במקום מאוד מבודד, והפיליפינית היחידה שתשתמש באינטרנט אז אני מסופקת אם כדאי לפרוס שם ADSL). תודה =)
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם,התקציב שלי הוא 2000 ש"ח ואני רוצה לרכוש מחשב שמתאים למשחקים כבדים בעלות כזו. אודה לכם אם אקבל מפרט מתאים ללא מסך.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
זקוק למפרט שיהיה אופטימלי למשחקים(ורק למשחקים), שיריץ אותם בצורה הטובה ביותר. מעדיף את מעבדיה של אינטל מאשר א.מ.ד, אבל אם אין הבדל רציני במשחקים- ובמחיר כן, אז אני יכול להיות גמיש.. כרטיס המסך הכי טוב כרגע(עם מחיר הגיוני) הוא ה-9800GTX, בגלל זה הוא יהיה חייב להיות במחשב שהוא רק של משחקים. מחיר עד 6800(כמה שפחות עדיף ), מחכה להצעות- תודה רבה מראש. נ.ב אני לא מבין ב-O.C(אז אם צריך דברים מיוחדים בשביל זה, אז אני לא צריך) , ולא זקוק לציוד היקפי(חוץ ממסך חדש). חן.
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
תקציב - כמה שיותר זול, אם זה בהבדלים של כמה מאות לפה כמה לשם לא נעשה סיפור מטרה - להריץ את המשחק הזה: http://www.strategyinformer.com/news/1808/red-alert-3-system-requirements ולגלוש הרבה באינטרנט מצאתי את המחשב הזה: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=718113 האם הכרטיס מסך שלו וסה"כ הרכיבים שלו מספיקים להרצת המשחק? הבנתי שהסוללה שלו מחזיקה רק שעה וחצי ויש אפשרות לשידרוג לסוללה טובה יותר, לאיזה סוללות אפשר? מה המחירים פחות או יותר? האם זה מגיע בהתקן חיצוני שנראה לעין? שאלה נוספת אם אני רוצה לחבר את הטלויזיה לזה, יש אפשרות? (נדמה לי חיבור AV/ או S-VIDEO) והכוונה לאפשרות על ידי ציוד חיצוני כמו כרטיס הקלטה במחשב רגיל (איזה ציוד דרוש?)
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אז ככה .יש לי מחשב פנטיום4 שמשרת אותי כבר שש שנים. המחשב עצמו כבר עומד למות ולכן אני חושב לקנות חדש. המחשב לא מיועד למשחקים אבל רצויי שיהיה בעל יכולת כזאת כי מי יודע אולי אם אני ינסה זה ימצא חן בעיניי . המחשב מיועד לגלישה באינטרנט,צפייה בסרטים (לכן המסך צריך להיות 19 רחב),אופיס,וכמובן שיתוף קבצים 24 שעות .התוכנה המועדפת עלי היא אימיול שלוקחת המון משאבים מהמעבד וגורמת למחשב להיות איטי מאוד (לכן בחרתי מעבד קונרו ). המחשב לא מיועד לOC ( מסתפק בביצועי סטוק טובים ולא ממהר לאף מקום). הדברים שאני סגור עליהם זה המעבד ,הצורב ,ו2 גיגה זיכרון(לא חייב להיות של GEIL אבל חייב להיות 800 ). הלוח אם לא צריך לתמוך בשני כרטיסי מסך אבל חשוב שיהיה לו יציאות IEEE 1394a וגם למארז מקדימה. בדיסק…
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לרכוש מחשב (נטו) ב5000 ש"ח - מיועד בעיקר למשחקים ועריכות גרפיות. דעתכם חשובה לי בעיקר בנוגע לכרטיס המסך אבל אשמח אם תתיחסו לכל המפרט. מעבד : Intel Core 2 Quad Q9550 , 2.83Ghz , 1333Mhz, s775, 12MB לוח אם : Gigabyte EP45-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 3xPCI-E קירור : Arcti cooling Freezer 7 pro +מאווררים סטנדרטיים של המארז כמובן. זכרונות : OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 2 X 2GB DDR2 1066Mhz PC2 8500 כרטיס מסך : Gigabyte Radeon HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV מארז : Chieftec 550W 12CM fan , 24 pin , active pfc , Retail כמובן + צורב ו+דיסק קשיח שזה לא ממש רלוונטי. תודה מראש לעוזרים. שבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמלצת הפורום קניתי את המחשב הזה: Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 GIGABYTE 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI DDR3 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) Antec Two Hundred Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) המחשב עובד סבבה (למעט מספר בעיות שהיו לי בהתחלה, אבל זה עקב הרכבה בעייתית) אבל מסתבר שלא ניתן להוסיף לו סטיק זיכרון נוסף זהה מפני שהמאוורר גולש מעל חריץ הזיכרון, הזכרון של G.skill שמגיע עם…
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
זקוק למחשב חדש וחזק בתקציב הנל תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב עם מסך לעבודה גרפית. תשובות לסטיקי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך בלי לוותר על ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, קצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד לעבוד (לפרנסה) בעיקר עם התוכנות: photoshop, illustrator, rhino, maya ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי אסטרטגיה/פעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שאלה ראשונה: יש לי Lenovo Y50-70 עם i7 16 גיגה של ראם וכרטיס מסך Geforce m860 GTX בזמן האחרון חשבתי האם כדאי להשקיע בדיסק SSD בשביל לשפר ביצועים, בעיקר במשחקי מחשב ובקיובייס. או, האם כדאי פשוט לקנות נייד חדש? שאלה שנייה: רציתי לדעת האם אפשר לשלב ביצועים ויכולת התאמה עצמית של מחשב נייח עם נוחות של מחשב נייד? אני אישית מעדיף לשבת על ספה עם המחשב לידי או על ברכיי מאשר לשבת מול שולחן. ראיתי כמה גאדג'טים אשר מאפשרים זאת, אבל המחיר שלהם הוא דיי לא הגיוני, אני מדבר על KVM2USB: כמו כן מתברר שיש כזה דבר שנקרא מסך USB נייד, שזה נשמע יותר זורם, אבל לא יודע אם זה יתאים. האם למישהו יש ידע על דברים כאלה? האם זה משהו …
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
האם היא מתאימה? בנתונים היא 11.1V על 4320MAH עם קיבולת 48WH... בספר של הפוג'יטסו (LIFEBOOK) כתוב שסוללה שמתאימה היא 10.8V על 3800MAH... האם לנסות? האם זה יכול לשרוף את המחשב?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, צרפתי מפרט למחשב שמויעד לשמש לעריכת אודיו (בגלל זה הכרטיס מססך החלש, יש רק צורך שיתחבר לשני מסך LCD 17"). המחשב אמור לעמוד בעומסים כבדים מאוד ככה שככל שיותר חזק יותר טוב. כרטיס קול יקנה בנפרד. אני לא ממש יודע מה יותר חזק המעבד החדש של אינטל או הדואל קור בגרסת ב3.4 המצלצות בכיף והיתה מחשבה על קירור מים עכשיו מערכת קירור מים תקרר את כל המחשב ולא רק את המעבד? או שאילו רק המערכות ב700 שקל וכדומה? מעבדי אינטל? Price Units Total Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore 1150 1 1150 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 960 1 960 זכרונות? DDR II 800 Price Units Total 512MB Kingston HyperX 590 2 1180 כרט…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש עם ביצועים גבוהים גם גרפיקה למשחקים,וגם שיהיה מהיר ומעוצב יפה. לבינתיים אני מצאתי דגם אחד שעונה לדרישות שלי hp dv6690ej http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-80637300-80851797.html מה שכתוב עליו שהוא המחשב הכי חזק היום. אני לא כל כך מבין במחשבים ניידים אבל אמרו לי HP לא מומלץ. מה עושים?? איזה מחשב נייד שעומד בסטנדרטים של הדגם הזה אתם ממליצים לי לרכוש? בתודה,אלירן.
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שהיה בעל מעבד אינטל 2400MHS לוח עם אופציה לאוברקלוק (כרגע לא מתכון אבל שהייה בעתיד) כרטיס מסך לגיימר בינוני שיתמוך גם במשחקים כבדים דיסק קשיח של סיגייט (5 שנים אחריות) כונן פנימי קורא כרטיסי זכרון (בצבע שחור) מארז וספק אמינים (בצבע שחור) והכי חשוב מסך טוב רגיל / רחב (מה עדיף?) (אני מכיר LG וסמסונג יש יותר טובים?) "19 / "20 / "22 (מקסימום מסך מינימום מחיר) (קונטרסט וזמן תגובה גבוהים) ואיזה חנות אמינה זולה באיזור חדרה? תודה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, חבר מעוניין לקנות מחשב נייח, השימושים שלו הם סטנדרטיים למדי, הרבה אינטרנט, אופיס, מוזיקה וקצת סרטים. אבל המחשב הולך לשבת בחדר השינה, והוא כן רגיש קצת לנושא של רעש. התלבטתי בין ללכת על מעבד כלשהוא מסדרת VISION לבין I3, אבל להבתי למרות הנחיתות בליבה הגרפית היא עדיין תספק חווית שימוש רגילה לחלוטין אז הלכתי על זה: מה דעתכם? הצעות לשיפורים יתקבלו בברכה, שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למשחקים, טווח המחירים הוא 3500 עד מקסימום 4000.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שמשמש גם למשחקים וגם למולטימדיה אני לא מתכנן OC ולא מתעסק עם זה אני לא רוצה כרטיס מסך מאוד מאוד חזק ב 1000+ אלא משהו יותר בינוני באיזור ה 600 שקל אני צריך גם עזרה לגבי הלוח מה כדאי P45 עם כרטיס מסך חלש יותר או P35 עם כרטיס טוב יותר? אז אם אתם יכולים לתת לי לוח וכרטיס מסך שיתאימו למפרט הזה אל תתנו לי מפרט חדש של AMD או עם מעבד חלש כי אני רוצה וצריך מחשב מהיר עם כוח עיבוד רציני אבל לא כל כך משתמש וצריך את כל השיפורים במה שקשור לגיימרים, למשחקים יש לי PS3 אני מתכנן להוציא בסביבות ה 4000 שקל אז לא לחרוג באופן רציני בבקשה ואם יש עוד משהו שכדאי לי לשנות במפרט אז תגידו מה כדאי ללא ציוד הקפי ואני רוצה לקנות מערכת הפעלה חוקית, במפרט החלק שכתוב פה למטה הכנסתי כב…
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני סטודנט להנדסת אלק' בשנה השלישית ואני מתלבט האם לקנות את המחשב הבא : http://www.chip.co.il/product.asp?productid=618 דבר שמאוד מציק לי הוא העניין שלא קיימת יציאת VGA במחשב , כי שימוש די עיקרי של המחשב יהיה חיבור למסך הטלויזיה (אני לא מסתדר עם ה- s-video , אף פעם לא הצלחתי לראות טוב בנייד אחר שיש לי) בחנות הבטיחו לי שכן יש יציאת VGA למחשב , האם מישהו יכול לבדוק את העניין זהז??? ו...האם למישהו יש ביקורות על המחשב , אני מאוווד אשמח לשמוע תודה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי?4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:משחקים ואינטרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים, אינטרנט, סרטים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא בצורה כבדה. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. אין לי מושג, אני יקנה מסך חדש. 1280*1024 זה מה שיש לי כרגע, מסך כמעט בן 5 שנים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף)? מסך, 20-22 עד 1000 שקל 1200 מקסימום. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?רמקולים,מקלדת,עכבר. 5. במידה ואתם צריכים מ…
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד סביר ב-4,000 ש"ח. מיועד לצפיה בוידאו ועבודה משרדית, עם משחקים מדי פעם, אבל הגרפיקה בהם לא מאוד חשובה לי (כל עוד הם רצים). רוצה מסך 15 אינץ' לפחות. יש מצב למתוח את התקציב עד גג של 5K, רק אם השיפור הוא עצום. אייבורי הציעו לי מחשב msi m662 ב4K עם המפרט הבא: INTEL CORE DUO T2350 1.86 Ghz chipset intel 945GM מסך "15.4 רחב כרטיס מסך INTEL GMA 950 UPTO 224MB זיכרון פנימי 2GB DDRII Fujitsu/TOSHIBA 120GB SATA 5400 RPM . כונן אופטי צורב DUAL LAYER SUPER MULTI DVD יציאות כרטיסרשת אלחוטי WIFI כולל BLUETOOTH כרטיס רשת 1G,מודם פקס, USB2 X 4, TVOUT קורא כרטיסים, FIREWIRE, VGA,SPDIF PCMCIA ועוד... כולל עכבר Touch מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך המלצה למחשב נייד בטווח מחירים של 3500-3700 הכי חשוב שיהיה בו 4GB זכרון דיסק קשיח 250 GB מינימום ומסך 15.4 תודה[br]פורסם בתאריך: 24.06.2009 בשעה 11:16:41 איך המחשב הנ"לhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3735&CatCode=315 ובאופן כללי איך מחשבים של ACER/lennovo?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-