ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,405 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למשחקים כבדים וסרטים. לכן חשוב שיהיה מסך 21 אינץ'. תקציב עד 7K ללא ציוד היקפי פרט למסך. תודה. עריכה: חשוב שלמפרט תהיה איכות סאונד טובה לכן אם יש מקום לכרטיס קול איכותי אז לציין.
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום ! בניתי מפרט . השאלה שלי מה כדאי לשנות ? האם כדאי לקחת קירור שונה למעבד ו\או קירורים נוספים למארז , האם הספק מתאים ומסוגל לעמוד בעמוס ולעבוד בצורה יציבה ? תקציב : 7500 - 8000 שימושים : עריכה גרפית הקלטה וקידוד סרטים MULTITASKING משחקים , צפיה בתכני HD. ציוד הקפי : כרטיס טלוויזיה להקלטות + מקלדת ועכבר אלחוטי רצוי של מיקרוסופט. אין העדפה לחברה , למרות שאני מעדיף שהמפרט לא יהיה מורכב ב KSP ו IVORY. עיצוב פחות חשוב , אבל קירור ושקט די חשוב לי , המחשב הולך לעבוד ימים ולילות לכן מעדיף שיהיה שקט ולא יהיה עמוס מבחינת חום. אין צורך במערכת הפעלה לא מתוכנן OC מתכוון לשחק במשחקים כמו GTA 4 וCRYSIS COD וכו' ברזולוציה הגבוה ביותר שדגם המסך שציינתי יאפשר לי. תודה . להלן המפרט : …
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
נייד לעבודה משרדית, סרטים ומוזיקה לא צריך מסך ענק אבל גם לא פיצפון, משהו סטנדרטי הוא לא צריך להיות כבד יותר מידי כיוון שבעתיד הוא ישמש ללימודים לכן עליו להיות נייד אז כנל לגבי הסוללה (זמן סוללה ארוך) אין צורך ביציאות מיוחדות או בלוטות' כונן קשיח משהו בסביבות ה 160GB אני חושב שיספיק צורב DVD לא חובה אבל זה יהיה פלוס מאוד נחמד אותו דבר לגבי אחריות אין לי העדפה לחברה מסויימת מן הסתם איכותי ככל הניתן שלא יווצרו תקלות רציניות בעתיד הנייד יגיע עם חבר מארה"ב והתקציב הוא 500$ חברה תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 775 1 775 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 465 1 465 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2GB Samsung Value 130 2 260 כרטיסי מסך Sapphire Price Units Total HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 780 1 780 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 288 1 288 צורבים Samsung Price Units Total SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 130 1 130 מארזים Thermaltake Price Units Total SopranoRS 101 VG7000BWS (No PSU) 290 1 290 ספקי כוח Thermaltake Price Units Total TR2 Power …
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את המפרט ככה שיריץ משחקים חדשים (GTA החדש בעיקר) המערכת הקיימת: amd X2 3800 asus m2a-vm hdmi 1 g memory hec 6a19+300W מסך 17 CRT אני רוצה לקנות מסך 22/4 וכ.מסך - שניהם ב-2K בערך (אבל אין סכום מוגדר) בנוסף, האם אני צריך להוסיף זיכרון? ובכלל שווה לשדרג? האם המערכת תחזיק? תודה!
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
זיכרון כבר החלפתי לו ל 2GB של OCZ שזה המקסימום שאפשר לשים לו וגם 2 כונני HD אפשר להחליף אבל ראיתי באיזה פורום שמישהו החליף לו מעבד מישהו ניסה כזה דבר? תודה לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני קונה מחשב מעבד אינטל E6600 וכרטיס מסךNIVIDA GE FORCE 7600GT נראה לי שכדאי E6300 כרטיס מסך יותר טוב עד +800 שח מהכרטיס הקיים תודה למי שעוזר...
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל הנה התשובות ל11 השאלות שאנו מתבקשים לענות עליהן: 1. מה התקציב? 3000 ש"ח, באשראי, עדיפות ל 24 תשלומים 2. מטרות המחשב? משחקים בינוניים-כבדים, לרוב FPS 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן DVD, דיסק קשיח 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? העדפה ל INTEL, ול ATI 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה קריר ויחסית שקט, העיצוב לא משנה 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? ראה שאלה 6 10.…
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
תקשיבו אני קונה מחשב חדש והיתי מעוניין שתמליצו לי מה עדיף אם ללכת על מעבד QUAD ןבזה להתפשר על כרטיס מסך GEFORCE 8600 או ללכת על מעבד יותר פשוט ולקנות כרטיס מסך יותר טוב אם ואם כם איזה ואם תוכלו גם להביא לי מפרט מוומלץ אני קונה את המחשב ב2500-2600 שקל לא יותר 160G זיקרון לא יותר וללא קוננים יש לי מהמחשב הישן תודה לאוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לפני כחודש עזרתם לי מאוד לגבי מפרט מחשב שבסוף סגרתי על לוח אם : - לוח ג'יגהבייט GA-P35-DS3L זיכרון : - PLT 2G KIT DDR2 800 OCZ כ.מסך : - MSI NX8800GTS 320MB OC !!!!!! ספק כח :400¤ ENERMAX LIBERTY 400W דיסק קשיח : - 250GB 16MB SATA2 WD מעבד : - E6750 אניש לא ממש סגור אם ההודעה שייכת לכאן אבל היות וזה קשור למפרט אז: מייד אחרי הקנייה הסתבר שהספק פגום ועד עכשיו אומרים לי שיקח עוד כ 21 יום עד שיהיה לי ספק או - שיחליפו לי!!! ללא החזרת כסף !!!! ספק 500W של EZCOOL רק רציתי לדעת מה דעתכם : ובכלל מה אמור להיות הערך של הספק? (כאשר הם טוענים שזה 500W ושההבדל הוא של פרוטות)
-
- 10 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום! אני כבר כמעט סגור על כל הרכיבים, אבל היה לי קשה להכין מפרט בתקציב שאני מחפש... מה שאני יודע: מעבד E8400, זכרון 4G, כרטיס מסך לא סגור אבל משהו עד 1100= /9800GTX+/HD4850/ משהו חזק אחר. לא צריך מסך, עכבר או מקלדת וכו', צריך מעבד,לוח, כרטיס מסך, מארז+ספק, זכרון, הארדדיסק וקירור מתאים. תודה רבה לכם ואשמח לקבל הצעות!
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד לאחותי לשימושים סטנדרטיים כגון גלישה צפייה בסרטים ושימושי אופיס. המחשב הנ"ל למעט המעבד נראה בסדר . מה דעתכם? אשמח להמלצות אחרות תודה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים ובינוניים, תכנות. * גודל המסך? 14-15.6 * משקל רצוי? עד 2.5 ק''ג * סוללה - לפחות 4 שעות אופיס * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? רצוי. לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג כונןנקשיח - לפחות 500 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי ביותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL בקצרה: אני מחפש מישב סביר שיריץ משחקים יחסית חדשים, אפילו על איכות מאוד נמוכה. בדקתי כבר מספר מחשבים וראיתי כבר המון שילובים של מעבד I5 עם כרטיס intel hd 4000 וזה נראה אחלה. בכל מחשב שבדקתי היה משהו שהיאס אותי. אשמח להמלצות!
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: תכני HD, משחקים רזולוצית המסך הינה 1280*768 ,טלויזיית LCD 26' 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בכונן קשיח ובצרוב. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן. 8. האם יש צורך לכלול מע…
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי RAEDEON X800XL אני לא יודע אם זה מתאים .... אבל סתם לפרוטוקול ... תנו לי מפרט עם כ.מסך ובלי סביר להניח שזה יהיהי כרטיס מובנה אבל לא משנה [br]פורסם בתאריך: 19.11.2008 בשעה 14:49:59 אופס זה בטעות בפורום הזה תעבירו למפרטים בבקשה*לא צריך ציוד היקפי
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מפרט למשחקים עד 4500 בלי שום צורך לOC וללא צ"ה. כבר פירסמתי כאן הודעה לפני חודש או משהו כזה והיו פה מחלוקות לגבי הקירורים ולא קיבלתי תשובה חד משמעית... אז אני מבקש ממכם לקבוע תכל'ס ולא לפתח כאן תיאוריות...
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום רב. אני יודע שבפלפטופים "רגילים" יש כונן SSD מגודל סטנדרטי (9.5 מילימטר, נכון). לעומת זאת, ישנם לפטופים שבהם הכונן אף דק יותר (7 מילימטר). אז איך יודעים? איך אדע אם הנייד שלי (שהינו דק, אבל איננו אולטראבוק) דורש 9.5 או 7? תודה!
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום... אני מעונין במפרט למחשב כולל מסך טוב "19 וציוד הקפי. תקציב - עד 5000 ש"ח. שימושים עיקריים: תכנות ,אינטרנט , שיתוף קבצים , מוסיקה חשוב: מחשב שקט. לא מיועד למשחקים או סרטים . לא מתכנן OC. מתלבט בעיקר לגבי המארז,מסך וקירור. מעדיף לקנות את כל החלקים במקום אחד. בניתי בינתיים את המפרט החלקי הזה(המחירים מ KSP): ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? - intel 1040 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? - Gigabyte 580 ?512MB Kingston CL3? - 2x330= 660 ?250GB 16MB, SATA II? Maxtor 450 תודה..
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN -790- meabed MSI K8N Neo4 Platinum - 985 - motherboard DDR 400 512MB Twinmos 500 2x 1000 - RAM WD 120GB SATA- 530 - hard disk RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E -2280- video card NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK - 370 - dvd recorder HEC Compucase CI-6A19 390- case HEC 475W (True Watts) 370 - power LOGITECH MX510 BLUE - 280 - mouse AUDIOTRAK Maya 44 Mk.II - 899 - sound 19'' 996 PF MAG -1050 - Screen זה המפרט שסגרנו עליו. אבל דוד שלי אומר שהלוח אם לא עובד עם שאר החלקים. אני צריך דעה מקצועית בנוגע לנושא.. אחרת אני אדפק.. וגם תגידו לי מה חסר שהכל ירוץ כמו שצריך. תודה!
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד קטן יחסית והוא אמור להחליף מחשב משרדי נייח. הוא צריך לעבוד כל היום במשרד ובערב בבית. 13.3 זה כי אני רוצה שהוא יהיה נייד לחלוטין. במשרד הוא יהיה מחובר לתחנת עגינה עם מסך ומקלדת/עכבר מסודרים. הדרישות: 1. כפי שאמרתי- אין תקציב. אני מניח שמחשב מסוג כזה אמור להיות חזק מהרגיל ולכן גם יקר יותר. כמובן שאני מעדיף זוול ככל האפשר למחשב כזה. 2. שימושים- עבודה משרדית "כבדה", כמה חלונות אקספלורר פתוחים בו זמנית , ועבודה רציפה ללא כבוי. 3. אני כן ארצה BLUETOOTH וחבור HDMI 4. מערכת הפעלה- אם זה יוזיל את המחשב אז אפשר ללא. 5. כמובן שאחריות כמה שיותר ארוכה.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי intel p4 3.00 512 ram לוח אם AGP לא זוכר תתדם אבל הוא של msi. Readein 9550 256 מה שבעיכרון חשבתי זה להוסיף עוד סקיט אחד של 512 ועל הכרטיס הזה BFG GeForce 7800 GS OC 256MB AGP תגובות?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מצרף מפרט שבניתי. אין צורך בהארד דיסק מכני אלא רק ב SSD לצורך מערכת הפעלה ובנוסף אין צורך בDVD. איך המארז והספק? הן מבחינת רמת הרעש והן מבחינת אמינות/קירור וכדומה. אשמח לקבל הצעות ושיפורים. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי - 6300. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - אפשר לנסת לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב - למשחקים,סרטי HD, תיכנות, שימוש בתוכנות גראפיות . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע יש מסך 19, מעוניין לקנות עם המחשב מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) רק מסך 4. האם יש רכיב …
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לזמין מחשב LENOVO T420 מארה"ב אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין כרטיסי המסך שאני יכול להזמין (שניהם ללא תוספת כסף): 1.ThinkPad b/g/n2. Intel Centrino Wireless-N 1000 אשמח לתגובתכם המהירה מאחר ויש הנחה על המחשב הזה עד מחר תודה ארז
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מתכנן לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 4500 שקלים. המחשב מיועד למחשקי גיימינג כבדים כגון: GTA IV, Crysis, Whellman, Dirt2 והלאה. כמו כן הוא מיועד להורדות, לתוכנות מסרים וגלישה באינטרנט. הנה המפרט שבניתי בשבילו רציתי את חוות דעתכם: ( 2 הקישורים לתמונות הינם אותו מפרט ) http://www.siz.co.il/my.php?i=m2yjwru2mi3m.jpg http://www.upit.ws/picture.php?file=519534e256ea0.jpg במידה והתמונה של המפרט אינו מופיע לכם תצאו ותיכנסו אל הדף מחדש כי לפעמים זה עושה בעיות. תודה רבה לעונים. עריכה: המחשב אינו מיועד לאוברקלוקינג
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-