ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין במחשב שמיועד ללימודים ולאינטרנט,אני צריך שהיה מספיק מקום משהו כמו 160 גיגה +- ואני רוצה לראות אולי סרטים או משהו כזה... כולל מסך... תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש כמחשב בסיסי לעבודה משרדית כמו כתיבת מסמכים ושימוש במולטימדיה התקציב הוא 1000-1200 שח ללא מסך הלוח אם: asus g31 p5kplcm המעבד: intel 5200 e2200 זכרון פנימי: 1200 ddr2 800 mhz ככרטיס מסך ישנן 3 אפשרויות: intel x3100 upto 384 או force 6100 128 mb/gma950 או gforce 8400 gs 512 אם יש לכם מפרט אחר להציע לי...אני אשמח! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
חודשיים אחרי הפרסום של רשימת המפרטים המומלצים בפורום האם הם עדיין עדכניים? האם יצא עדכון בקרוב? מה התעדכן במחיר / רכיבים שכדאי לשים אליו לב?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבקש מפרט למחשב קומפלט, אני רוצה לדעת מה הוא כרטיס המסך, זיכרון, לוח, מעבד, ספק, שצריך כדי לקבל דרישה מינימלית, לעבודה בSolid Works 2014. המחיר , מארז , דיסק קשיח, מאווררים, פחות מעניין כרגע. פשוט רוצה לדעת דרישות מינימום! אחר כך אציב תקציב. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח לייעוץ בבחירת מחשב נייד חדש - לשימושים ביתיים (ללא משחקים כבדים, מקסימום minecraft) אבל הרבה הכנת מצגות ושימוש בגרפיקה/סרטונים תוך כדי, עבודה עם הרבה טאבים במקביל. תודה! מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-4500 ש"ח, אפשר לחרוג קצת למעלה, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר פאורפוינט, עריכת סרטונים בעורך המונה של מיקרוסופט, עבודה רבה עם כרום, מרובה טאבים פתוחים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לבנות שרת קבצים ביתי, למטרות גיבוי והזרמת מדיה למכשירים שונים. אני רוצה לבנות מערך Raid לשם היתירות. כמו כן, השרת יהיה מבוסס Linux, לכן, אני מעדיף לתעל את התקציב לאחסון ואמינות, על פני כח חישוב. אשמח לקבל את דעתכם מה ניתן לבנות בתקציב שבנדון
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
הלוח אם שלי עשה את שלו ככה שהגיע הזמן לשדרג. אני מחפש מעבד I5 לוח אם שחוץ מכניסה לכרטיס מסך תהיה גם כניסת PCI אחת. 4 כניסות USB3 אחוריות ואם אפשר גם כניסות USB2 (אפשרי קדמיות). תומך SATA3. בדרך אני רוצה להגדיל את הזכרון ל-16 גיגה 1600Ghz. תקציב: 2500 שח אין צורך ב-OC. מעבר לדברים יומיומיים אני רוצה להריץ עליו הרבה מכונות וירטואליות במקביל. יש המלצות מה לחפש במעבד/לוח אם או דגמים מסויימים מומלצים? עריכה: נראה לי שמצאתי לוח אם שתואם לדרישות שלי Asus H87M-Plus לגבי המעבד אני עוד לא בטוח. הכל נראה אותו דבר - - - תגובה אוחדה: - - - פחחח מזה? איך הגעתי לפורום הזה ^^
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום רב. לידידה שלי יש אינספירון [table][tr][td][table][tr][td]System Type:Inspiron 1545[/td][/tr][/table][table][tr][td]Ship Date:14/01/2009[/td][/tr][/table][table][tr][td]Country:United States[/td][/tr][/table] יש בעיה במגעים של המסך (הוא לא עובד בבהירות תקינה, אלא רק אחרי שנותנים לו זפטה קטנה, או שמשחקים עם הזווית של המסך.) המחשב נקנה בארהב, נכנסתי לסרויס טאג של המחשב, באתר של דל. לא כתוב לכמה זמן יש אחריות, אם בכלל. איך אני מברר אם למחשב יש אחריות בארץ או לא? ואם כן אז לכמה זמן? (לא ראיתי בדף של דל. מישהוא יכול להכווין אותי אולי?) להערכתכם, אם המחשב לא באחריות, מה העלות של תיקון שכזה? כאמור, זוהי רק בעיית מגעים לדעתי, בפוזיציה מתאימה, או עם "זפטה" מתאימה, המסך עובד ב…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: LOL CS:GO ghost recon -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות\בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם י…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט המחפש מפרט למחשב נייד עד 5K שמיועד בעיקר לעבודה עם matlab, פיתוח תכנה, עבודה משרדית (וורד, אקסל..), ועבודה אינטנסיבית עם האינטרנט. תודה מראש לכל המגיבים והעונים
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה לשילוש קדוש ב1800 ש"ח, יש לי הארדיסק WD של 320 ג'יגה סאטה שמספיק לי צורב דיוידי סטנדרטי מארז קומפיוקייס ההוא שהיה פעם מאד נפוץ 6A משהו כזה, פלוס ספק HEC400 אם אני לא טועה כרטיס מסך ג'יגה בייט 8800GT 512 מגה, רק שאין לי בספק את החיבור מתח שלו, אז מה אפשר לעשות? מקלדת עכבר רמקולים מסך הכל יש, בקיצור, צריך רק שילוש קדוש השימושים הם סרטים בHD, משחקים ברמת דראגון אייג', וכו' לא משהו קיצוני, וגם אני לא משחק הרבה עבודה כבדה מאד על קיובייס הורדות יום ולילה, יש לי גם הרדיסק חיצוני, וזהו פחות או יותר.. תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
היי חברים ערב טוב, מחפש מחשב נייד בתקציב של 3K+- שיאפשר לי לתכנת בלי קרטועים. במסגרת עבודתי הקודמת קיבלנו מהחברה לפטופ HP EliteBook שהגיע עם 16GB RAM, 512SSD ומעבד i7 1165G7 ועבורי הוא היה מעולה. אלא שעבר זמן מאז, ואני רואה שנכנס דור מעבדים חדש לשוק, ואני כבר לא בטוח איך הi7 1165G7 מול סדרת הH אפילו של הi5, ולכן פתחתי את הדיון להתייעצות. מבחינת העדפות אישיות: -מעבד אינטל -ככל שמדובר בזיכרון, אני לא מתפשר על 8GB וצריך 16GB, -SSD, השאיפה למצוא דגם עם 1TB, אבל גם עם 512GB נסתדר -מערכת הפעלה Windows, ומסך 15.6 כמובן שאם יש מבצעים בקרוב באחת הרשתות אשמח לשמוע ולהשהות מעט את הרכישה תודה רבה לכולם …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר'ה חשוב לי לציין שרעש לא חשוב לי כלכך פה, הוא מתוכנן אולי לOC (לא רציני) אני מאוד רוצה לקבל חוות דעת חיוביות על המחשב, כי הזמנתי אותו כבר ואני לא רוצה להתבאס עליו, אז בבקשה אם משהו לא נראה לכם, תהיו עדינים. מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6MB 1333MHz BOX 949.00 ¤ לוח אם: Gigabyte GA-EP45DS3 P45 Chipset 669.00 ¤ זכרונות: G.skill DDR2 4096MB 1066MHZ PI CL5-5-5-15 590.00 ¤ כ.מסך Sapphire ATI Radeon HD4870X2 2GB DDR5 PCIe 2,500.00 ¤ קירור למעבד: ZEROtherm Nirvana NV120 Premium 250.00 ¤ דיסק קשיח: Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS 375.00 ¤ צורב: DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA 129.00 ¤ מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PS…
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
יש לי את הדגם הבא- [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]http://il.packardbell.com/pb/en/IL/content/model/LU.BUN0D.038 הוא מגיע עם 1 ג'יגה זכרון ואני מחפש לרכוש כרטיס של 2 ג'יגה המתאים לדגם. כמובן אם אפשר חנויות גם בחו"ל. תודה רבה [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אני האמת דיי מבולבל, יש לי ידע בחומרה אבל עדיין השוק מטורף ואני רוצה לבחור נכון בתקציב שיש לי. כמובן שאני רוצה לקבל יותר בפחות, אבל אני רוצה מחשב חזק שייתן לו מענה גם בעתיד. אז השאלה הראשונה, האם מעבד של אינטל I9 או AMD? איזה כרטיס מסך לקנות? זיכרון RAM 32 GB? זיכרון קשיח 1TB או 2TB? אני רוצה לרכוש את המחשב באילת, וחשבתי על רשתות מוכרות כגון: באג, אייבורי, קי.אס.פי צריך גם מסך של 27 אינץ תסבירו לי את נושא ההרצים במסך ובמחשב, איך אני מגיע ל-FPS גבוה? האם פיספסתי משהו? והתקציב הוא עד 6,000 ש"ח מודה מראש לעונים, חג שמח
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב. 1. תקציב: 3500-4000 שקלים. אפשר לנצל הכל. ניתן לחרוג, אבל לא בסכום רציני. 2. משחקים, סרטי HD, ועבודה שוטפת ורגילה כמובן. רזולוציית המסך היא 1920X1200, ומתכוון לשחק בהגדרות גבוהות. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך בצורב ובכונן דיסקטים. 5. חשוב שהמחשב יהיה שקט, לא משהו מטורף, אבל שיהיה שקט. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7.אין צורך לכלול מערכת הפעלה והרכבת מחשב בחנות 8. אין חנות מועדפת. 9. לא מתוכננין שדרוגים כלשהם. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
רכשתי נייד של HP לפני כשנה דגם G62, סה"כ אני מאוד מרוצה ממנו... רציתי לדעת האם יש דרך לקפל את המסך כדי שרק המסך יכבה והמחשב ימשיך לעבוד כרגיל או אפילו בלי לקפל את המסך רק לעשות משהו כדי לכבות את המסך בלבד אני יודע שבDELL יש אפשרות כזו עזרה בבקשה... דותן
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום, כמו הרבה חבר'ה בפורום אני מחפש נייד בסביבות 5K לאינטרנט ואופיס, אמנם יש המון מידע אבל קצת קשה לעקוב ולקבל תשובות ברורות. יש מצב שמישהו (תותח על שמבין בתחום) עושה פה השוואה בסיסית בין הדגמים המובילים פלוס המלצה? כלומר, איזה חברה הכי איכותית, מה הדגם המוביל שלה, יתרונות חסרונות ממה שהצלחתי לדלות מהפורום, הניידים המובילים בשביל אופיס ואינטרנט (לא למשחקים) הם: דל 1525 דל VOSTRO 1500 סדרת HP PAVILLON 6600 תודה אייל
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש חלקים ע"מ לבצע הרכבה מחדש של מע' לטובת GAMING ועריכה גרפית. החלקים הינם: [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/td][/tr][/table][table][tr][td]Total[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td]930[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]930[/td][/tr][/table][table][tr][td]21188[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל ASUS[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/t…
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת על m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=3495&siteurl=http%3a%2f%2fksp.co.il%2f%3fstore%3deilat%26uin%3d23177%26utm_source%3dzap%26utm_medium%3dcpc%26utm_campaign%3dzap&modelid=877534&prodId=1504202157&platform=2 זמן סוללה, איכות מסך וביצועים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט טוב למחשב נייד שמיועד בעיקר לגלישה באיטרנט וקצת למשחקים (טטריס וכאלה, לא משהו כבד). בנוסף, אני צריך שיהיה בו כרטיס רשת אלחוטי. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מחשב נישא ASUS N55SF לאחר שדרוג ל WIN 10 הקול מהרמקולים נעלם. לעומת זאת הקול מהאוזנייה קיים. לא מוצא דרייבר מתאים.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
(ניתן לנצל את כל התקציב). שלום, אני מחפש לקנות מחשב לצרכי משחקים וקצת גרפיקה. הרכבתי את המפרט הבא: מעבד Intel Core i5-661 Tray ₪947 כמות:1 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪570 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪380 כמות:1 זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1600Mhz CL 9-9-9-27 ₪374 כמות:2 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4890 OC 1024MB DDR5 PCIe ₪1132 כמות:1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ₪139 כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ₪340 כמות:1 ספק כח Zalman ZM500-ST 500W ₪372 כמות:1 קרור למעבד Zalman CNPS9500 AT ₪179 כמות:1 מערכת הפעלה Windows 7 Professional 64Bit Hebrew OEM ₪662 כמות:1 כמה שאלות: 1. מה דעתכם באופן כללי? (סה"כ המחיר יצא 551…
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
התקציב שלי: 6600 (אפשר עד 6700), אפשר לקחת מצב שמשלמים במזומן ולהעלות את המחיר בהתאם כך שאחרי ההנחה מתקבל אותו התקציב. מטרת המחשב: משחקים עבור שני ילדים קטנים,אינטרנט ואולי צפיה בסרטים (לא צריך לעשות מזה עיקרי) עבור משפחה קטנה. דרוש מסך (מאחר ויש ילדים קטנים, מומלץ מסך רגיל או דק שלא ייהרסו מחוסר עדינותם של הילדים), מקלדת ועכבר (כנל לגבי הילדים-כדאי אלחוטיים או לא-שלא יעיפו אותם וכו') רמקולים, (כדאי כרטיס טלוויזיה?). כדאי שיהיה צורב וDVD,(אפשר לוותר על כונן דיסקטים?), לא חובה כרטיס קול איכותי שהרי הם חירשים. אני מעדיפה אישית את הAMD 64 אלא אם יש לכם טענה שיש דברים טובים יותר. אתם המנוסים. נושא הקירור במחשב חשוב.. המחשבים ורכיביהם היום רגישים מאוד לשימוש ארוך (לא חוב…
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
היי חבריה, אתמול פירקתי את המחשב לאחר שופנתי ללינק המתאים ותודה לעוזר במהלך הפירוק נשבר פלסטיק תקע החיווט של המאוורר. חיברתי את החוטים מזיכרון אך המאוורר לא פועל האם ניתן להשיג תקע חיבור ? האם יש סקיצה הממחישה את חיווט הנכון חיברתי משמאל לימין>צהוב>שחור<אדום>כחול תודה
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-