ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
לאינטרנט, אופיס, קצת משחקים (לא כבדים). וחשוב אפשרות שידרוג בעתיד. מעבד: ¤ AMD SEMPRON 2800 256KB BOX 754 64BIT 535 לוח אם:GIGABYTE GA-K8N51GMF 754P 440¤ זכרון: ¤ SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 דיסק קשיח: ¤ WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII 370 צורב NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 280¤ :DVD מארז: ¤ 170 TZAG 326BK
-
- 9 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב שיהיה ה-workstation שלי. רוב מה שאני עושה זה לראות סרטי HD ולתכנת אני הולך להתקין עליו לינוקס בתור מערכת עיקרית, אז אני צריך חומרה נתמכת.אני מחפש מחשב עם מעבד יחסית חזק, אבל הוא לא צריך להיות מטורף...ציוד היקפי כבר יש לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא, אבל אפשר 2. מה שימושי המחשב - עיבוד מידע. ז"א בעיקר מעבד חזק וכמות מכובדת של RAM מהיר (16G?) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בגדול פיתוח תוכנות שמצריכות הרבה CPU זו הדרישה העיקרית. אין בעיה עם יותר מליב…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב asus n551jk אני רוצה לדעת אם יש אפשרות בנוסף לדיסק קשיח להוסיף SSD בגודל sata 2260 או sata 2280???
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך לפטופ לתכנות בערך עם התכונות האלו: מעבד i7 , ביו 13 ל 14 inch, דיסק ssd לא משנה כמה מקום כי הכל כמעט בדרייב, מסך anti glare, ושיהיה יחסית קל נגיד עד קילו וחצי פלוס מינוס. אציין שקניתי לפטופ של לנובו, ובגלל הרעש הוא הוחזר, וקניתי שלשום אסוס זנבוק 430ux והוא הוחזר בגלל רעש ובגלל שהרגשתי אשכרה את הרטט של המאוורר על המקלדת.(מי יכול לעבוד ככה?) לכן חשוב מאוד שיהיה שקט ומאוורר שלא הורג את עצמו. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX 1532¤ Sunbeam Tuniq Tower 120mm 240¤ Asus P5Q 688¤ Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS 655¤ Coolermaster Blue Led Silent Fan 120mm X2 70¤ Corsair 550VX 41A @ 12V 468¤ G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ 433¤ Samsung 500GB SATA II 16MB HD501LJ 372¤ Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - In Stock 1355¤ LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black 132¤ Hauppauge WinTV PVR 150 MCE 365¤ Assembly and Tests, New Computer above 3000nis 5¤ I'm Intrested in CPU Overclockin 0¤ שליחת מחשב - שליח עד הבית כולל ביטוח 45¤ סה"כ: 6360¤
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום ברשותי נטבוק מדגם Asus eee מעבד N280. ברצוני לשדרג את זיכרון הראם מסלוט אחד של 1 ג'יגה לסלוט של 2 ג'יגה. פתחתי את המחשב וראיתי שישנו סלוט של 1 ג'יגה מהירות 800mhz , השאלה שלי היא מה תפקידו של המגה הרץ? אני יכול לשים לדוגמא סלוט של 2 ג'יגה 1066mhz ? תודה רבה רבה לעוזרים , מחכה לתגובות
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב הנייד שלי די ישן (לפני 4 שנים) והוא מתחמם מאוד ומוציא הרבה ראש. אז רציתי לשאול אם יש אפשרות לנקות את הנייד, הכוונה למאוורר ואת הבפנים כי במחשב הנייח שלי זה הרבה פעמים פותר את הבעיה. אשמח לכל דעה בנושא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, גיימינג קל פנאי ומשרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?- לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)- לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 נגיד 6 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות ל15״ ומעלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים טובים, הגרפיקאית אצלי בעבודה רוצה לקנות מחשב חדש למטרות גרפיקה כמתואר למעלה, אין לה צורך במסך, התקציב שלה לא ברור לחלוטין, אבל היא מקווה שב2000 שקל היא תוכל להביא מחשב שייתן לה שקט לכמה שנים, מטרות גרפיקה וגלישה בלבד, אשמח לעזרה בנושא
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי אור ואני צריך מפרט של עד 3000 כלומר.. שלא יעבור אותו או שלא יהיה על 3000 (אלא קרוב אליו) אני צריך שהמחשב יתאים להכל.. לא למשחקים גדולים מדי, שיהיה INTEL. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שם מוצר כמות מחיר מחק Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W 1 334.97 ¤ AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT TR2 for AMD64 1 950 ¤ Epox EP-8KDA3J Nvidia Nforse 3 250GB Motherboard 1 668.98 ¤ A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 1 538.74 ¤ Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers 1 449 ¤ סה''כ: 5 2941.69 ¤
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, מעוניין לקנות מחשב חדש כולל מסך, אשמח להמלצות. המחשב ישמש לstarcraft2 מבחינת גיימינג, וכד' סרטים וכו'. קשה לי עדיין להחליט כמה כסף אני רוצה לשים אבל אפשר להגיד בין 4-5.5. אין צורך למקסס את המחיר, אני לא יודע אם כדאי להוסיף את הכסף הזה וכד'. אם זה לא יותר מדי טרחה, אם תוכלו להסביר במפרט מה אני יכול לשפר או להוריד, איך זה ישפיע מבחינת מחיר וביצועים(נגיד להריץ משחק איקס על מדיום במקום אולטרה וכמה זמן יותר יהיה רלוונטי המחשב) והאם שווה את הכסף הזה וכד' כדי שבאמת אלך על משהו פיירי ושווה. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כן, אני יודע שזה מחיר מגוכח. חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד לשנה האחרונה של הלימודים, והוא לא רוצה להוציא על זה יותר מדי כסף. בתחום הזה נופלים מחשבים משומשים וכמה "חדשים" שכנראה נשכחו במחסן משנת 1998. אישית, קצת קשה לי עם הקניה הזאת - אני מאמין גדול בקניה איכותית לטווח ארוך. אבל מכיוון שזה לא אני קונה, טווח המחירים הזה מוגדר (יכול להיות קצת יותר כמובן, לא בסלע, אבל זה האזור). אז מה אתם הייתם קונים, IBM T40 יד ראשונה (כן, עוד מוכרים כאלה) או משהו קצת יותר מודרני מיד שניה (שאלוהים יודע איזה חיים היו לו)? המחשב אמור לשמש סטודנט - אופיס, אינטרנט, אולי עוד איזה תוכנה ייעודית או שתיים. סימולציות של פצצות אטום ומזג אוויר הוא לא יעשה איתו. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
טוב יש לי מספר דרישות. דבר ראשון המעבד צריך להיות e8400. זכרון אני מעדיף 4GB אבל הייתי מעדיף ללכת קודם כל על 2GB(השאלה אם 2 GB יספיק לי לביצועים טובים במשחקים?).אולי יהיה עדיף שאקח קודם 2GB,אראה איך הכל מתפקד ורק לאחר מכן אם אצטרך אשדרג ל-4GB?-במידה ואפשרות זו עדיפה יותר אז שתהיה אפשרות לשדרוג ל-4GB... כ.מ HD4870-אני מעדיף להשקיע יותר בכ.מ זכרון קשיח-320GB לוח אם/ספק/מארז/קירורים למיניהם-בהתאם למה שאתם חושבים. לא לשכוח קירור לכ.מ כי הבנתי שה-4870 לוהט!! (שאלה ככה על הדרך-מתי יגיעו המבחני ביצועים של ה-4870 ? כדי שאהיה סגור עליו..) אפשרות אולי ל-CF בעתיד של עוד 4870 אבל אם זה מייקר משמעותית את שאר החלקים אז לא תודה .. אם אפשר לא להפציץ כלומר 4000 זה המקסימום של המקס…
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, מחפשת מפרט למחשב עבור הורי - המחשב הוא בעיקר בעל אופי משרדי בסיסי, שירותי אינטרנט, צפיה בסרטים, וקצת הורדות - תקציב בין 2000 ל- 3000 ש"ח. מחפשת עבורם גם שירות בבית הלקוח, הם מנתניה - ולכן חשוב לשים לב לפרט הזה. הכנה ל- WINDOWS7 מינימום 2GB זכרון דיסק קשיח 500 ג'יגה ומעלה. עכבר ומקלדת אלחוטיים. ללא מסך ורמקולים. שקט - לא מתחמם (יש דבר כזה?) כי המחשב בחדר השינה. גישה נוחה לחיבורי USB ואחרים. המון תודה! ורד
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
[list type=decimal] [*] [*] * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), [*] * גודל המסך? עדיף כמה שיותר גדול. [*] * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל כמובן, פחות רלוונטי. [*] * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לא יודע מהו זמן נורמטיבי לחיי סוללה כיום, אבל אני מעריך שמעל 4 שעות. [*] * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) אולי רק HDMI, פחות רלוונטי. [*] * בלוטות? אופציונלי [*] * גודל מינימלי של כונן קשיח ? מעל 250 GB. [*] * כונן CD/DVD? צורב? צורב. [*] * כונן Bluray? לא. [*] * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות לאחר…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד השנה באוניברסיטה ואני מחפש מחשב שישמש אותי בעיקר ללימודים. בנוסף יש לי מערכת קולנוע בחדר ואני רוצה מחשב שאני אוכל לחבר לרסיבר שלי ולשמוע מוזיקה מהמחשב דרך הרסיבר ולראות סרטים מהמחשב על הטלוויזיה שיש לי בחדר. טווח המחירים שלי הוא בין 4,500 ל 5,000 ש"ח. קיבלתי היום מחנות מחשבים מסויימת הצעת המחיר על מפרט שהם בנו לי, מה דעתכם עליו? מעבד- intel core 2 duo e6750 לוח אם- intel dp35dpm זיכרון- 2x1 gb ddr2 667mhz kingston מארז- atx compucase cl-6a19-300 דיסק קשיח- wd 160gb/7200/8mb כרטיס מסך-gainward nvidia 8400gs 256mb pci-exp צורב- lg gsa-h44n dual layer x18 מסך- lg l1753tr מקלדת +עכבר- מייקרוסופט מולטי מדיה רמקולים- logitec s-100 המחיר כ 4,400 ש"ח אז מה דעתכם?…
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
http://www.extremepc.co.il/product.aspx?p_id=7377 המחיר לדעתי מצויין והכל מתאים לדרישות שלי הדבר היחיד שיש לי ספק לגביו זה המעבד השאלה שלי היא האם המעבד הנ"ל יצליח להתמודד עם ווינדואס 7 - לא גרסת סטארטר נ.ב HD יעשה בעיות?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך, בסביבות 2800 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים לא כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. צפיית סרטים, משחקים כגון FIFA 2010 וכו' ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא כבדה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא יודע מה מקסימלית, אבל זה LG 20" כרגע על 1280*1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? PES FIFA וכאלה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכ…
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
תודה רבה לכל העוזרים אם אפשר לחסוך בתקציב למה לא אני צריך מחשב שיפעיל לי משחקים כמו gta החדש על הגרפיקה המקסימלית ושיפעיל גם משחקים עתידיים שיחזיק לי לפחות שלוש שנים אפילו יותר אני צריך מסך שיתאים למחשב בין 24 אינ'ץ ל22 אינ'ץ מקלדת ועכבר מקלדת עם אפשרות להעביר שירים ולהגביר ולהנמיך תווליום כונן קשיח חיצוני 500 גיגה כונן קשיח למחשב של 1 טרה רמקולים איכותיים 2.1 צורב דיסקים דיוידי אם צריך oc אז כה מערכת הפעלה windows 7 אזור מגורים ירושלים
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה יש לי מחשב בלי מערכת הפעלה כשאני מנסה להתקין עליו וינדוס XP הוא נותן הודעה שהוא לא מזהה את הSATA המעבד הוא SOOKET775 הלוח אם הוא ASUS P5S800-VM ניכנסתי לאתר של אסוס רשום שם שצריך ללחוץ על המקש אף 6 ואחרי זה על האות S ואז זה אמור לפעול כשאני עושה את זה מופיע לי הודעה שאומרת שאני צריך להכניס את הדרייבר לדיסקט פלופי. ניסיתי להוריד את הדרייבר אבל הוא שוקל 5MB והוא לא נכנס לדיסקט פלופי. ניסיתי גם לבטל את האפשרות של ה RAID בביוס הבעיה שאין לי את האפשרות הזאת האפשרות האחרונה שלי היא לעבוד אם התוכנה nlite אבל אני ממש מסתבך איתה אם יש משהו לעשות חוץ מנליט אני אשמח לדעת מהו תודה מראש. סליחה שפתחתי את הדיון הזה כאן לא שמתי לב הדיון שלי נמצא כבר בפורום תמיכה טכני…
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 שקלים 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, משחקים בעיקר על מסך 17", שירים ואינטרנט לא אמורים להשפיע על המפרט 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? אני מניח שלא מייצרים חלקים שיהיו רועשים בכוונה אז לא משנה כ"כ 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתו…
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש למטרת משחקים ב4.5K אפשר חריגה עד 5K המחשב צריך להיות כולל את כול הציוד ההקפי(מקלדת,עכבר,רמקולים,מסך) והרמקולים חשובים גם אני צריך משהו טוב 5.1 תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
השימוש המאסיבי ביותר במחשב יהיה ככל הנראה משחקים, אך כרגע - ע"ג 1280x1024 תיתכן רכישה של מסך עד 22" בעתיד הקרוב, אך טרם הוחלט. יש אפשרות חריגה עד 3K, אך עדיפות לטווח שבין 2-2.5K ההתלבטות העיקרית שלי כרגע היא בין INTEL ל-AMD, בצירופים: מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪351 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX250OCGQBOX לוח אם Asus M4N78-AM ₪361 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941015 סה"כ מחיר לכל המוצרים:712₪ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il ומנגד: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ₪387 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ₪260 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950030 סה"…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום רב! מבקש בבקשה עזרה הידע שלי במחשבים לא משהו ביחוד בחומרה . אני כרגע מטייל בקנדה ורוצה ליקנות מחשב חדש... מבקש בבקשה המלצה לחומרה של מחשבים ניידים של אפל. אני לא משחק אני לרוב צופה בסרטים... הייתי רוצה ליצפות באיכות גבוה ושהמחשב שלי יהיה מהיר וזיכרון לא חייב שיהיה הרבה אבל בינוני. וכמובן שיהיה מהיר. תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-