ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
מטרת המחשב היא עבודה ומשחקים (לא יותר מדי אינטנסיביים)... לא צריך ציוד הקפי... מבחינת רכיבים שוליים אני צריך רק DVDRW (לא floppy, הכרטיס סאונד של הלוח אם (5.1) יספיק לי) לא צריך מערכת הפעלה או הרכבה... ייתכן שעוד שנתיים שלוש כשהמחשב יהיה מיושן אעשה OC, עדיף שהרכיבים יהיו מוכנים לכך *הספק שאני קונה ממנו מוכר רק של החברות הכי גדולות (gigabute, lg... לא nec, antec, evga, dfi) הנה מה שבניתי בינתיים, אשמח להשלמות, הצעות, הערות... מעבד: INTEL D 930 (המעבד הזה 64 ביט?) כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 6800GS (חברים שלי קנו לי אותו פשוט, אבל אם יהיה משהו הרבה יותר טוב אולי אצליח להחליף אותו אז תציעו- אין EVGA בכל מקרה) זכרונות: 512MBX2 micron Org ddr400 לוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (S7…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בניתי מפרט [מצורף בתמונה]. זה המפרט הראשון שבניתי לאינטל. השאלה שלי היא איפה אתם הייתם משפרים? מה הייתם משנים? - לגבי המסך: אני לא מעוניין בLCD, ואני מאמין ש17" מספיקים לי כרגע. - לגבי הHD: אני לא צריך כמות גדולה יותר. מחכה להארות שלכם [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים, אני רוצה מחשב למשחקים עם מסך LCD 17" 4MS ואמממממממ גם שיהיה לו קירור נורמלי ולא חצי מאוורר שעושה רעש של טרקטור... עמית
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בניתי מפרט ב5300... עכשיו רציתי לשאול מה אפשר לשנות כדי שזה יעלה פחות כסף אבל לא עם הבדל רב בביצועים. ושאלה קצת מפגרת.. זה אם אפשר לצרוב בצורב די וי די דיסקים רגילים. אגב.. אני לא מבין בספקי כוח.. אז לא הוספתי אותו .. יעזור לי מאוד אם תעזרו לי לבחור. תודה רבה http://img416.imageshack.us/img416/4913/cm9uy.jpg
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הממ, אני קונה את החלקים הבאים: Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box AMD M2NPV-VM Asus X2: Kingston 512MB DDR2 533MHz CL4 מסך LCD: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=14008 יש לי כמה שאלות ואקווה אם תוכלו לענות לי אליהן. 1) לא הצלחתי לברר האם המעבד הספציפי הזה מגיע (כאשר הוא מגיע באריזתו המקורית) בצירוף עם Hitsink ועם "קופסת קירור", למישהו יש מושג לגבי זה? 2) האם למישהו יש מידע ספציפי לגבי איזה שהן תקלות עם הלוח אם הספציפי הזה ביחד עם אותו המעבד? (לפעמים יש מקרים שאפילו שהלוח אם מתאים מבחינת הרכיבים, ווינדווס עלול לא לזהות את המעבד ולהקפיץ BSOD) 3) האם למישהו יש מושג אם הלוח אם תומך חיבורי ATA (HARD DRIVE) ולא רק SATA, כי ההארדדיסקים הישנים…
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
חובה אינטל זקוק למפרט ב4,200 כולל מסך למשחקים כולל כל הציוד ההיקפי תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 605 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדי להוסיף עוד זיכרון למערכת דיסק קשיח אני חייב עד 1000 שקל חריגה של 100 אבל לא רצוי השאלה אם הלוח שלי יתמוך בכזאת כמות והאם SATA 2 יעבוד כמו SATA 1 ולא יגרום בעיות או לקחת IDE בכלל (למטרות איחסון קבצים ) הנה המפרט WIN XP SP2 PENTIUM 4 3.0GHZ PRESCOUT 1M 800MHZ HT S478 ASUS P4S800D-X 256X2 + 512 DDR 400mhz NSP &ELEXIR MSI 6800NU 16X1 6VP thermaltake FULL TOWER SHARK SILVER ALTEC LANSING ATP3 2.1 ?CMV 937A 19'' WIDE SCREEN LCD 8ms? GENERIC PSU "500w וגם האם כדי לי להוסיף עוד 1 גיגה זיכרון למחשב . לפני גמה ימים הוספתי לגיגה שיש לי כבר עוד 256 ממחשב ששכב לי בבית והשיפור היה מדהים (אני מדבר על העלייה עצמה בכלל השיפור מעולה הזמן התקצר לפחות מעשר שניות) הוו…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
4000 ש"ח בלי מסך בלי צורב בלי מקלדת עכבר רק המחשב חומרה!!! אייתי מעדיף כפול ליבה של AMD זה מחשב שאני רוצה למשחקים מה אתם אומרים כדי כפול ליבה כן או לא או שאפילו כדי intel מחכה לתשובות תודה מראש!!!...
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
מפרט טוב לפנטיום d 805 ולוח אם עם ערכת השבבים של אינטל 945 שיתאים לו בול תודה
-
- 13 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני רוצה הצעה טובה ב- 6000 שקל כולל מסך LCD שיהיה חזק מאוד אני רוצה אותו בשביל משחקים..
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
מה לא צריך: מיוד הקפי (מסך עכבר מקלדת רמקולים כ. קול) מה אני כן רוצה: חשוב לי מאוד שהמחשב יהייה שקט יקריר, אני רוצה קירור אמין (הכוונה לקירור למעבד שיהייה איכותי, וכרטיס מסך בעל קירור אמין). המטרה שלי היא לא אוברקלוק (למרות שיהייה נחמד שתהייה את האפשרות הזאת, בשביל העתיד) אלה שהמחשב יוכל לעבוד במצב של Full load גם אם טמפרטורת החדר היא 40 מעלות . שאלות: Crysis הוא משחק שעתיד לצאת ולהתבסס על DX10 נכון? האם כדאי לחכות לכרטיסים תומכי DX10 או לרכוש עכשיו בכל זאת? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לשימושים משרדיים....ועריכת מוסיקה פה ושם Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB ASUS P5LD2 SE Westren Digital WD1600JS TWINMOS 512MB DDR2 667MHz cd 4 PC5300 שתי סטיקים COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 300WATT לשנות פה משהו? הספק יחזיק? ועוד משהו...יש על הלוח כרטיס מסך מספיק טוב? לא משחק במשחקים בכלל נבנה בחנות סקיי פי סי עוד משהו קטן...אני מתכוון לעשות המהרה למעבד עד 3+ אז המערכת תוכל להיות יציבה נכון?
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
זה מעצבן תודה על העזרה שלכם לכולם אני רואה פה מלא מפרטים אבל תמיד אומרים לכם נגיד תקציב 3000 בלי חריגה ץ.. אתם חורגים במאה מאתיים שלוש מאות וככה הלאה ..אבל עדיין אתם גדולים !! אז ככה אני רוצה מפרט שינוע בין 3500 שזה המינימום - 4000 מיועד למשחקים -שיכלול בתוכו גם צורב - ללא ציוד הקיפי אני מאוד מתעקש על ליבה כפולה של AMD 3800 + כרטיס מסך 7900GT 256 MB DDR3 ו-80 GB יספיקו ..וכמובן שבכמובנים 1 gb זיכרון פנימי ..
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
המפרט P4 1.7 ASUS P4S333 זיכרון 512 SDRAM נראה לי או RAM כרטיס מסך geforce 2 כרטיס קול 5.1 ערוצים של גינויס כונן DVD של LG 40GB ארדיסק
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום רב מחפש מפרט שיוכל להריץ אינטרנט חלק משחקים כמו פיפא ופרו 10 כמו כן לשדר לפלזמה סרטים דרך המחשב חשבתי לכיוון של I 5 750 לוח של GB US3L זיכרון 4GB G SKILL קשיח של WD 500GB כרטיס מסך HD 4850 או GTS 250 שאר הציוד ההיקפי קיים הבנתי שזה OVER KILL לדרישות שלי מה אתם מציעים לי לרכוש מערכת מורכבת או חלקית שתענה לי על הדרישות מסך 19 רחב LG תודה
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי?4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:משחקים ואינטרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים, אינטרנט, סרטים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא בצורה כבדה. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. אין לי מושג, אני יקנה מסך חדש. 1280*1024 זה מה שיש לי כרגע, מסך כמעט בן 5 שנים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף)? מסך, 20-22 עד 1000 שקל 1200 מקסימום. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?רמקולים,מקלדת,עכבר. 5. במידה ואתם צריכים מ…
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE ASUS M2N-E OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 PALIT PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 128 BIT ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD אני רוצה לשדרג את המחשב עד 200$ בחלקים מאיביי. חשבתי לשדרג את המעבד ואת כרטיס המסך (כנראה לphenom 4x וGTS250) . האם השיפור יעיל? המטרה היא משחקים (GTA4) תוכנות כבדות, וגלישה אינטנסיבית באינטרנט.
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ללא חריגה. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: המחשב מיועד לשימושי IT בעיקר, עבודה עם טבלאות ענק באקסל, עבודה עם Acrobat Pro, פיתוח ב.net, עבודה עם קבצים גדולים מאוד. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן אוברקלוק...בכל זאת, מחשב למשרד. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
זה המפרט שהרכבתי : intel core I5 750 Gigabyte GA-P55M-UD2 G.SKILL 2048MB*2 DDR3 1600 RIP JAWS POWERCOLOR HD4890 צורב DVD SAMSUNG *22 SATA מארז ANTEC THREE HUNDRED קירור למארז zalman 120MM ספק SEASONIC 500w SS-500ET SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 מה אתם אומרים האם יש רכיבים שהם עדיפים על אלו שבחרתי באותו סדר גודל של מכיר? לגבי הלוח אם, אני עוד מתלבט אם לחקות שיגיעו הדגמים החדשים של Gigabyte בעלי SATA3 ו USB3, כמוון שזה יקפיץ את המכיר, האם זה כדאי?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
צריך הצעה למפרט למחשב בסביבות ה3K לאינטרנט מוזיקה וסרטים ללא ציוד הקפי , מסך 22 דק. רב תודות
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך לבנות מפרט פשוט למשחקים שישהה במקום מסויים שאני נמצא בו הרבה וגם ישמש נאמנה את ממי ששם, השימושים הם שימושים פשוטים ומשחקים קלים (רוב המשחקים ועל הגדרות נמוכות\בינוניות). הרכבתי מפרט מסקאי-פיסי ואני צריך את דעתכם. התקציב בעיקרון היה 1.5K, אבל נאלצתי לעלות ל-2K במפרט שהרכבתי... אם יש משהו עדיף וזול יותר אני אשמח לשמוע. המטרות כמו שהזכרתי הם שימושים רגילים כמו גלישה, וורד, סרטים ומשחקים בתצורה נמוכה, אבל שיהיה מחשב יחסית סביר ולא יזחל, מה שאני מאמין שאפשר להרכיב כיום בזול. דרוש ציוד היקפי של מקלדת\עכבר ורמקולים 2.1, אין צורך במסך, ישנו מסך קיים שאוכל לספק ברזולצית 1024*1028. השקט הוא לא פקטור מרכזי פה, אבל דרוש איזה שקט מסויים. מ- 1 עד 10 הייתי אומר …
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב שימש לעיצוב גרפי(פוטושופ, אילוסטריטור וכו), עבודה עם תוכנות תלת מימד(3DMAX, MAYA, AFTER EFFECTS) ולתוכנות בניית אתרים. אני יודע שקיימים המון ת'ארדים בנושא אבל לא ממש מצאתי את עצמי בתוכם. ראיתי המון מפרטים קיימים של חברות מחשבים(ZED, KSP וכו) אבל אני יודע שעדיף להרכיב לבד מחשב כדי שלא יוכנסו חלקים ישנים או משומשים. נכון? אני לא מבין בחלקי המחשב ולא יודע להבחין בין מה איזה מעבד טוב יותר לאיזו תוכנה ואיזה כרטיס מסך טוב יותר עם איזו תוכנה, לכן אני מבקש עזרה. אם תוכלו גם להסביר לי מדוע החלקים האלה טובים ביותר מסגרת התקציב אני אשמח, כדי שכשאלך לרכוש את המחשב לא יוכלו לעבוד עלי. התקציב שהצבתי לא כולל מסך. תודה רבה, יוחאי אזולאי yohai…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד והייתי רוצה לדעת איזה מעבד הוא גם הכי איכותי וגם הכי משתלם (לא הכי טוב, אין לי 12,000 ש"ח) כשאני מעוניין יותר בקטע של מהירות גלישה, מסמכים, עבודות של סטודנטים ופה ושם גם משחקים - לא מי יודע מה כבדים! ועוד שאלה.. - האם אני ארגיש שוני מהותי אם יהיה לי DDR2 ולא DDR3? עד כמה זה באמת חשוב?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בכמה רכיבים ואני רוצה עזרה המפרט שבניתי ב KSP בתמונה הבאה: השאלות הן: 1) האם המארז והספק בסדר גמור או לא מבחינת אוורור, החומרה שבניתי, OVERCLOCK, שקט. 2) כ.מ. : לשנות ל- SAPPHIRE HD4770 512MB GDDR5 - RETAIL במחיר 566 ש"ח 3)הזכרונות עם צלעות קירור OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 4-4-4-15 - REAPER HPC : OCZ2RPR800C44GK נכון לכן זה לא אמור להרעיש אפילו ב-OVERCLOCK 4) קרור למעבד:OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER שמעתי שהוא לא מרעיש וממש טוב ב-OVERCLOCK 5) האם לקנות מ KSP או מ IVORY או בכלל לא? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום אני מבקש לדעת מה ההבדל המרכזי בין שני סוגי המעבדים הנל? האם המעבד P7370 יוכל להריץ גם פלטפורמוט וירטואליוות כגון VM? האם יש אתר טוב במראה הבדלים בין סוגי המעבדים וגם מסביר את התוצאות? שבת שלום בועז
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-