עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mitar22,

מה קרה אי אפשר לעזור לבקשה שביקשתי........................ בנוגע לעזרה לקנית מחשב נייד

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  2. כבר שאלתי בפורום לפני כחודש, אבל קצת התעכבתי עם הקניה, ובזמן שחלף, זכיתי בתחרות של האתר בלוח אם MSI Z77A-G43 GAMING. (קיבלתי אותו אתמול ) 1. התקציב המקסימאלי: 5500 ש"ח. עדיף לנסות לחסוך. במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 ש"ח. 2. שימושי המחשב: צפיה בסרטים (HD) וגימינג בינוני המסך שיחובר למחשב: Dell UltraSharp U2312HM 23 1920x1080 3. ציוד היקפי: דרושים עכבר ומקלדת אלחוטיים וסט רמקולים. 4. רכיב שאין צורך לכלול במפרט: לוח אם. 5. שקט: חשוב מאד (9/10). המחשב עומד על השולחן ליד המסך. 6. OC: לא מתוכנן OC 7. אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה ובדיקה. 8. מעדיף לקנות ב TMS, אבל אני גמיש. 9. בקשות מיוחדות: כונן SSD + כונן בנפח 3 או 4 TB. 10. לא מתוכנן ש…

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  3. Started by CrAzY-MaN,

אני צריך מפרט הכי טוב שיש לכם למשחקים עד 3000 שקל רק את המוח(הקופסה) בלי כל שאר הציוד הכי מתקדם שיש עד למחיר שרשמתי לכם ואם יש לכם גם חנויות טובות באיזור המרכז הכוונה תל אביב או רמת גן או פתח תקווה שדרכם אפשר להשיג תמפרט תרשמו לי תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  4. Started by renne,

dell Inspiron 15 3000 3567 השימוש העיקרי זה סרטים,המחשב יספיק? full hd 1080×1920 כרטיס מסך 520 תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  5. המחשב הוא לשימוש כללי: בעיקר צפייה בHD סרטים והכל, עריכת סרטים וסרטונים. גיימניג וכד'... צריך את דעתכם שיפור/שימור. מעבד Intel Core i5-2300 Tray ₪778 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-2300ay לוח אם Gigabyte GA-PH67A-UD3-B3 ₪613 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951001B3 כונן קשיח Westren Digital Caviar Green WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪299 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EARS זיכרון Kingston DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪207 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=KVR1333D3N94G זיכרון Kingston DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪207 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=KVR1333D3N94G כרטיס גרפי Sapphire…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  6. * מטרות המחשב? -עריכת וידאו * גודל המסך? - 17 או יותר * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - FireWire * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? בוודאי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תקציב - 5000 ש"ח. וטיפה צפונה. אשמח לשמוע המלצות.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  7. קיבלתי מפרט כזה: מעבד ‏ Phenom Quad-Core 9950 (Socket AM2) לוח ‏AMD GIGABYTE - 3 Years Warranty MA790X-DS4 AM2+, 790X, DDR2 1066, PCI-E, ATI CrossFireX זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x1GB Kingston HyperX דיסק קשיח Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיס מסך GIGABYTE HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורב Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata מארז Chieftec Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Midi-Tower (No PSU) ספק כוח Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin בשביל 3.5K מה אתם אומרים על המפרט? יעשה את המוטל עליו? מתכוון להריץ עליו Crysis, Merceneries 2, ועוד הרבה חדשים. איך יעבוד?? ומה ההמלצות לשיפו…

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  8. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות לגבי חנויות מהימנות ואדיבות לקניית מחשב חדש? אזור המרכז בעיקר. תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  9. אוקיי אני מחפש תותח שמבין בזה כי אני ממש לא. מעולם לא היה לי לפטופ. אשמח לפידבק מכל אחד שמבין תודה רבה לעונים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5000 אבל מעדיף לשלם פחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתחיל לימודי מדעי המחשב, אצטרך להריץ דברים אז רוצה מחשב חזק ומהיר, וגם רוצה שישמש להקלטת מוזיקה ועבודה עם תוכנות סאונד. לא גיימר אין לי צורך בדברים שגיימרים צריכים כרטיס מסך טוב וכאלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכ…

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  10. כמו שציינתי, האם הוא יחזיק פרו 8 והחדש ב High ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  11. מחשב נייד לעבודת אופיס, אינטרנט, צפייה ישירה (משחקים פשוטים). תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  12. Started by rander1,

מחשב נייד dell inspiron n5110 ווינדוס 7 64 ביט שידרגתי השבוע מהירות ל 40mb ומתוך 5 ניידים שיש לי בבית רק זה לא מצליח לעבור את ה 20mb באלחוטי בחיבור קווי (כבל רשת) עובד טוב עידכנתי דרייבר מהאתר של דל ועדיין לא הסתדר תודה מראש על העזרה הראוטר שלי tp-link 941nd

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן, בעקבות המלצות חמות על הפורום שלכם.. אשמח להמלצתכם על מחשב נייד. מה שחשוב לי: 1. מהירות ויציבות. אני פותח 200 אפליקציות בו זמנית, שיעמוד בזה בכבוד! 2. מחיר - עד 4,400 (גבול עליון סופי, 4401 לא בא בחשבון). 3. שימושים: אינטרנט, אופיס, משחקים (בקטנה) סרטים / סדרות. לא משהו מיוחד. 4. אין העדפה למותג כלשהו, אבל אני לא מתכוון לקנות משהו מחברה לא מוכרת... 5. אחריות ואמינות. 6. חיבור קבוע לאינטרנט, ובהקשר לזה - האם ניתן להתחבר באופן קבוע רק ע"י מודם סלולרי? איך בדיוק? מהי העלות (סדר גודל)? מה אני צריך לדאוג שיהיה במחשב כדי לאפשר זאת? 7. חיי סוללה ארוכים (שמעתי משהו על 8 תאים, לא יודע מה זה אומר). 8. גודל מסך - 15.4 ומעלה, משקל לא רלוונטי. תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by tapuzeet,

הי לכולם! - אני מעוניינת לקנות לעצמי מיני לפטופ זול (עד 3500) עבור גלישה באינטרנט ועבודה על אופיס בלבד (או מקסימום הקרנת סרט כצריך להעביר את הזמן ברכבת) - לאחרונה יצא מיני לפטופ חדש של LG (X110) ועדיין אין עליו כמעט ביקורות שאני הצלחתי למצוא באינטרנט ותהיתי אם מישהו מכם שמע על הדגם הזה משהו - הוא כולל מעבד ATOM שיש כיום ברוב המיני לפטופים (n270) 1 ג'יגה של RAM (ניתן לשדרג ל-2 ג'יגה - האם כדאי?) 120GB הארד דיסק מסך 10 אינץ' עם תאורת LED (מה זה בדיוק אומר?) 3 יציאות USB וקורא כרטיסים ושנתיים אחריות. הוא עולה 2880 ש"ח האם זה נשמע לכם עסקה טובה? שמעתם משהו על הדגם הספציפי הנ"ל? המון תודה מראש למגיבים!

15. Started by 1969eitan,

שלום לכולכם אני חדש בפורום ובנושא הנל בכלל רצתי לשאול למה קונים מסך למחשב אם אפשר לחבר אותו לטלויזיה ענקית למה לקנות DVD כאשר אפשר לקנות DVD למחשב+צורב למה לקנות רמקולים למחשב אם ניתן לחבר את המחשב למגבר חיצוני בקיצור הרבה שאלות תם ולכם תודה אם ניתן לחבר מפרט הכולל מחשב ומערכת קולנוע ביתי ומצלמת DVD סכום כולל כ 6000 למחשב 3000 מגבר ורמקולים 3500 טלויזיה 5500 מצלמת DVD סהכ בין 12000 ל20000 תודה איתן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by piwi,

לכל מי שמחפש מחשב בזול ככל האפשר, חבר שלח לי לינק ל-Toshiba Satellite L500D-ST2543 ב-300 דולר בלבד. אמנם מעבד AMD sempron ולא מפרט מרשים (בלשון המעטה : ), אבל מחשב בגודל מלא עם מסך 15.6 ואפילו numpad. כמובן, רלוונטי למי שיש אפשרות לקנות בארה"ב. לינק: http://www.toshibadirect.com/td/b2c/cdetland.to?poid=467347&src=MAKX&cm_mmc=Affiliates-_-Linkshare&siteID=lw9MynSeamY-uwvcMI3Y0jYtRk2GmNlEsg הקוד ACAB יתן משלוח חינם בארה"ב.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  17. מעבד : Intel Core-I5 2500K גרסת Tray1050 גוף קירור למעבד : Zalman לוח-אם : intel DH67GD דיסק קשיח : W.D 500GB 7200RPM זכרונות : 2X4GB DDR3 1333Mhz כונן אופטי : Basic DVD-RW, SATA 100 כרטיס מסך : Saph hd 6970 מארז : Zalman z7 ספק כח : Seasonic 600w איך המפרט הזה למשחקים הכי חזקים שיש היום ?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  18. Started by Simba.d,

שלום לכולם. ברוצני להרכיב מחשב בתקציב של עד 2000 ש"ח ללא ציוד הקיפי (מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים). המחשב אומנן יהיה בסלון אך בעזרת קופסאת מיתוג (KMV) ישמש גם כמחשב לשאר הדריירים בבית (קצת אופיס, סרטים ואינטרנט). בישביל ה KMV יש תקציב ניפרד שכרגע עומד על 200 ש"ח. הקופסא צריכה בעיקרון להעביר מסך ב DVI, מקלדת ועכבר (USB או PS2 זה לא משנה) ואודיו בחיבור 3.5 סטנדרטי. המטרה המרכזית של המחשב היא להריץ סרטים ב FULLHD חלק, ללא בעיות מכל סוג שהוא. עוד דבר קטן, המפרט צריך לכלול בתוכו גם צורב DVD. תודה מראש על העזרה ושבוע טוב עריכה - המפרט שאני בניתי : מעבד: [..] AMD SEMPRON 140 AM3 (2.7GHz) - 45W - BOX ₪237 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA785GM-US2H ₪472 זיכרון: [..] G.SKILL …

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  19. הייתי שמח אם מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט המחשב הטוב ביותר המיועד: * יישומי גרפיקה (בעיקר דו מימדיים, אבל לפעמים גם תלת מימדיים). * קצת למשחקים. אבל: * בגלל שהוא נמצא בחדר שינה - שיהיה מאוד שקט (יחד עם זאת שיהיה תמיד קריר). * כמה שיותר קטן בגודל. * אבל עם אפשרויות שדרוג עתידיות (בעיקר כרטיס מסך) ובעלות סבירה. תודה מראש לכל המגיבים!!

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  20. Started by topcat115,

זה נורמאלי שמחשב נייד מגיע ל65-70 מעלות? מחשב נייד של Fujitsu Siemens, מעבד Pentium 2.2Ghz

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  21. Started by sniper434,

שבוע טוב, בניתי מפרט עם חריגה מ- 4500 ש"ח,ואני צריך חוות דעת שלכם לגבי המעבד,מארז,לוח אם והדיסק קשיח. עדיף שתתקנו אותי בפריטים במקום להפציץ במפרטים.. . אני לא משדרג כל שנה,אז העדפתי את ה 4870 במקום כל הסידרה 9 של nivida.. (מעדיף ATI). למסך וציוד היקפי אני לא זקוק. תודה מראש. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤844 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם ASUS P5Q ¤712 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB ¤301 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product…

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  22. Started by demultiplexer,

אהלן, המחשב הנייד שלי כבר ותיק ועייף ואם הוא מתחמם יותר מידי המאורר שלו מאיץ ומתחיל להרעיש כמו טרקטור. אני קצת מתמצא וניסיתי לפתוח אותו כפי שעשיתי בעבר אבל הכל כבר די דבוק אחד לשני בפנים וזה מאוד קשה אז ויתרתי כדי לא להרוס אותו. ראיתי שיש כל מיני מאווררים חיצוניים שניתן להלביש על פתח כניסת האויר, או משטחי קירור. אשמח לקבל המלצה למאוורר ומשטח קירור כאלו, שיהיו זולים וטובים, פשוט יש המון באינטרנט ואני לא יודע מה עדיף, וגם לא רוצה להשקיע המון במחשב המזדקן הזה. תקציב עד 200 ש"ח, עדיף הרבה פחות. תודה לכולם, חג שמח וסופ"ש מוצלח.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  23. Started by event,

בתאכלס אני מתנדנד בין אינטל עם המחירים החדשים, לבין AMD. כאשר לא מתכונן OC והמטרה העיקרית שזה יהיה מחשב אמין שיחזיק להרבה זמן. מטרה משנית היא משחקים. צריך לציין שהמחשב עובד 24\7 ונשאר דולק שבועות בלי לכבות אותו. (יש לי P4 1.5 שעושה את זה כבר 6 שנים ארוכות עם לוח אם של אינטל ותאכלס זה מה שגורם לי לסמוך על השילוב הזה) בינתיים בגלל שאני לא יודע מה המחירים החדשים של אינטל אני אראה את המפרט שאני רוצה עם .AMD את המחשב כנראה אני אקנה בSKYPC דרך אגב בחרתי את הארד דיסק של HITACHI 320GB כי אני פשוט לא סומך על הסדרות האחרונות של WD . תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  24. Started by uriho,

שלום לכולם, מישהו יודע מה ההבדל בין סדרה R ל סדרה T של לפטופים של IBM. אני יודע ש סדרה T נחשבת ליותר טובה, אבל למה? תודה אורי

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לרכוש נייד לצרכי עבודה באוניברסיטה וגם בבית - צרכים די אלמנטריים אבל המקלדת חייבת להיות מעולה היות ובעיקר אשב ואכתוב. ב memroy4less מציעים את המחשב הנ"ל במחיר של כ- 5,000 ש"ח והייתי שמח לחוות דעת לפני שאני משקיע סכום כל כך גדול (עבורי): http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTDLE6400N&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0 כדאי לציין שאני רוצה Latitude בגלל שהבנתי שהוא מחשב אמין מאוד אך גם קל יחסית - אני צריך מחשב שלא אצטרך להחליף לפחות כמה שנים. תודה!

• 1 תגובה
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.