ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
המפרט אמור להיות כולל: 1.מארז 2.מעבד + זכרונות כמובן. 3. HD ללא שום צורך בצורב מסך מקלדת עכבר וכדומה .. השימוש הוא לרוב לאינטרנט בלבד... שתהייה לי אפשרות לחבר HD נוספים על מחבר IDE ..... תודה רבה לעוזרים , TOMCAT383
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עם אפשר :< ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?OC מאסיבי וגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כול המשחקים בשנים הקרובות... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 50 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייח חזק(מארז בלבד) שמתאים לעיצוב גרפי. תוכנות של אדובי בעיקר, אפילו עבודה במקביל של התוכנות. מעבד i7 intel חשוב זכרון 32gb SSD 1t כ. מסך 4gb NVIDIA שיתמוך ב2 מסכים, עריכה. מארז עם כניסות USB, hdmi, חיבור לרשת וכו' התקציב הוא עד 4000 ש"ח. יכול להיות גמיש קצת רק אם יש צורך. אשמח לקישור עם מחשב בנוי. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום, אני מכוניין לערוך סרטים ולבצע עבודה גרפית, ויש לי תקציב של כ 5000 ש"ח. קיבלתי שתי הצעות למפרטים והייתי שמח לדעת מה אתם חושבים עליהם: מחשב עריכה 1: מעבד Intel Core 2 QUAD E9400 לוח אם CHIP P45 DDR II/DDRIII מארז COOLER MASTER ספק כוח 650 WATT TOP POWER זיכרון 4G DDR II XMS 2 4-4-4-12 כרטיס מסך FX 570 QADRO NVIDIA דיסק קשיח 1 500GB SATA II דיסק קשיח 2 500GB SATA II כונן אופטי צורב DVD מחיר : 5612 שקל. מחשב עריכה 2: מעבד Intel Core 2 QUAD Q6600 לוח אם 775 64 bit P35 GIGABYTE מארז EZCOOL H550 ספק כוח EZCOOL זיכרון 4G DDR II 800 כרטיס מסך QUADRO FX 570 DualLinK דיסק קשיח 1 500GB SATA II כונן אופטי צורב DVD מחיר: 3706 שקל תודה רבה, אמיר
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
DELL Vostro V5590-7095 16 ראם קשיח 256 SSD מעבד I7 חובב צילום יעוד המחשב לעבודה עם פוטושופ (עריכות קלות לתמונות בלבד) ולייטרום
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום רב מעוניין ברכישת מחשב למשחקים בסכום של 4000 שקל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 - לא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשובה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דרושה המלצה למפרט עפ"י הדרישות הנ"ל, ממש אבל ממש אין צורך לנצל את מלוא התקציב. דרוש מחשב שלא יצריך שדרוג כלשהו בשנתיים הקרובות. התוכנות לעריכה גראפית העיקריות שיעבדו איתן על המחשב הן: פוטושופ, פלאש, מאיה אילוסטיטור, אין דיזיין ואפטר אפקט. האם בתקציב כזה עדיף ללכת כבר על מקינטוש? תודה.
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אוקי, שלום חברים ויום טוב לכם, וגמר חתימה טובה קיצור להודעה הזו (זה לעצמי תתעלמו):http://tinyurl.com/48zz9c יצאתי מפה לפני חודשים אם מפרט, מאז הטכנאי שלי נפל מקצה הכוכב או היגר לסין כדי לסחור באיברים, בכל מקרה עברו חודשים, המפרט התיישן, עכשיו אני כנראה אקנה מחנות (שאתם כמובן תרשמו במפרט מהי). אני צריך מחשב לעבודה בהכל, משחקים לVMWARE לWORD לסוליטר ואינטרנט למשחקים רצחנים (מעדיף לא להתפשר על FPS) מעבד 4 ליבות, אין פה ויכוח, אתם רוצים להתווכח איתי, לכו בבקשה דיסק קשיח גדול יועיל (כאילו מעל הממוצע של 500GB יהיה נחמד) אני צריך הכול חוץ מרמקולים, יש לי JBL ALIEN RESPAWN 2.1 שאני אוהב, ז"א מסך צורב מחשב קומפלט עכבר מקלדת. אני אעדיף מקלדת ועכבר אלחוטים, החלטתי שזה טיפשי כ…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש כאמור לוח mATX (נראה שאסתפק ב-H67, לא אעשה OC גם ככה), זכרונות ומארז. מדובר במעבד i5 2500S Sandy bridge. בינתיים אלה חלקים שהתעניינתי בהם: לוח Intel DH67BL כ-450 ש"ח זכרונות Patriot 2x4GB כ-450 ש"ח מארז Lian-Li v351 כ-600 ש"ח אשמח להערה או המלצה. תודה... עריכה:המפרט אמור להחליף את המערכת שיש לי בצד... לשימוש כללי כולל משחקים.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לפטופ בעיקר לתכנות... מה שמאוד חשוב זה שיהיה נוח לכתיבה!!! לכל המתענתים שבינכם אם יש לכם המלצות אני אשמח מאוד... המקלדת הכי חשובה!
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
נתחיל בזה שאין לי פשוט יותר להוסיף, אפילו 100 שקל. 4.9K זה התקציב הסופי סופי שלי. אז ככה... מה דעתכם על המפרט, על המסך? כל דעה תתקבל בברכה. המטרות של המחשב הם אינטרנט ותוכנות כבדות שהכל עובד בו זמנית, סרטים ומוסיקה, וגם משחקים בין היתר.
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
התקציב בעיקרון הוא 2000 שקל, אבל שאני חושב על משחקים כמו BF3 ו-Skyrim שהולכים לצאת עוד מעט אני חושב שכדאי להיות מוכנים. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪749 קירור למעבד: Evercool NI01-9525SA S1156 Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪327 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪281 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 2 - מחיר: ₪75 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪184 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בק…
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
המע"מ לא כלול במחירי הרכיבים, הוא כלול במחיר הסופי: מארז: GB triton ב 318 ש"ח ספק: liberty 400W ב 406 ש"ח לוח אם : GigaByte GA-965P-S3 ב 679.69 ש"ח מעבד: core2duo e6600 ב 1687 ש"ח קירור מעבד: Zalman 7000 ב 114.07 ש"ח זיכרון: Kingston 1024mb DDR2 667Mhz x2 ב 1285.71 ש"ח כרטיס מסך: GigaByte Geforce 7300GT 256mb דיסק קשיח: WD sata2 250GB 16mb ב 381 ש"ח כונן אופטי: LG DVD\RW supper multi burn ב 180.85 ש"ח מקלדת ועכבר: אלחוטי לייזר Logitech LX500 ב 308.88 ש"ח סה"כ ללא מע"מ: 5896.94 ש"ח עם מע"מ: 6810.96 ש"ח מה אתם אומרים? וגם: ראיתי שמומלץ במדור המפרטים לרוב ה maxtor diamond max 10. הוא עדיף על ה WD? כדאי לשדרג זיכרון ל 800MHZ? וה Zalman 7000, הוא טוב, או שכדאי משהו אחר (שוב על…
-
- 14 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום רב, אודה לייעוץ מהיר בבניית מפרט למחשב סלוני - להלן הדרישות העיקריות מהמחשב: 1. פעולה חלקה ושקטה במיוחד לאורך זמן 2. הרצת סרטי 4K HDR בצורה חלקה ומיטבית (המסך הוא Samsung QLED אשר תומך רק HDR10 ולא Dolby Vision) 3. גלישה מיידית ככל האפשר באתרי תוכן (במגבלות רשת האינטרנט כמובן...) לכניסה למפרט לחצו כאן - האם המפרט שלעיל עונה על הדרישות שרשמתי באופן מיטבי? - האם כל הרכיבים תואמים זה לזה? - האם יש במפרט צוואר בקבוק ברור? כלומר רכיב בודד שהחלפתו ברכיב אחר תניב (בתוספת קטנה של עלות) שדרוג משמעותי של התוצאה לאור הדרישות שלי. - האם אחד הרכיבים במפרט שלעיל הוא מה שנקרא Overkill? כלומר רכיב שתרומתו למכלול היא זניחה (בה…
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בנושא אך אני צריך עזרה כדי לבנות מחשב טוב, איכותי,שקט אך חזק שיהיה ניתן להריץ עליו כל משחק מחשב גם בעוד שנה ברזולציה גבוהה מאוד ויהיה מהיר ועדכני. אין לי צורך במסך, מקלדת ועכבר. אודה לעזרתכם!! תודה מראש, תומר
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרתכם רכשתי חלקי מחשב ונשאר לי מארז אשמח לעזרה בבבחירתו. לא ככ מבין בזה אבל מה שחשוב לי במארז 1. שיהיה לו אוורור מובנה טוב שלא צריך להוסיף או כמה שפחות. 2. גודל סביר לא גדול מידי עדיף קטן אבל צריך מקום ללפחות 1 ssd ו2 hdd. 3. לא מרעיש מידי. מחשב נמצא בסלון. 4.במידה ויש לו אורות לד שתהיה אפשרות לכבות אותם איכשהו. 5. כמובן מחיר עדיף באיזור ה300 שח פלוס מינוס אפשר לחרוג אם זה ממש שווה את זה 6. מקום לכונן דיסקים לא חובה מה שחשוב מהמפרט של המחשב לצורך החלטה מעבד 3800x לוח אם gigabayte aorus x570 elite כרטיס מסך xfx radeon 5700 עם 2 מאוורים חשבתי על כמה אפשרויות אבל אם יש רעיו ות נ…
-
- 21 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עם יציאה DVI למסך חיצוני . חשוב לי גם כרטיס מסך טוב (שיתאים לתוכנות גראפיקה , עריכת וידאו ומשחקים חדשים) . יש כזה דבר בכלל ? אם כן , איזה דגמים תומכים ביציאה דיגיטלית למסך חיצוני ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעייה שאני לא יודע איך לפתור אותה: מחשב נייד מדגם LG X130 שעובד בסדר, אבל ברגע שמנתקים אותו מטעינה (חיבור למקור חשמל) הבהירות יורדת אוטומטית מבהירה לנמוכה מאוד.. חיפשתי באפשרויות של חסכון בחשמל למצוא את השינוי בבהירות וגם במאפיינים של המסך ועוד אבל שום דבר לא צלח (גם לא בתוכנה של LG) מישהו יכול לעזור כאן ומכיר את הבעייה? תודה
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקבל הצעה למחשב פשוט שיוכל להריץ SolidWorks בצורה טובה. המחשב לא מיועד למשחקים או לשימוש כבד אחר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,250 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי הנדסת מכונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SolidWorks בשימוש תדיר אך לא כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב I3 7100 הוא היה עם 4 גיגה זיכרון הוספתי עוד 4 גיגה בגרושים של HYNIX עלה לי 70 שקל פלוס מינוס , השאלה אם המחשב הזה שווה שידרוג יותר מאסיבי או שעדיף כבר לקנות מחשב שלם חדש ? המעבד הזה יש לו 2 ליבות חזקות השאלה אם 2 ליבות מספיק להיום ? אני עובד בעיקרון מוליטאסקינג הרבה טאבים ברקע , WORD OFFICE , וידאו , וגם עושה מדי פעם עריכה וידאו , קצת משחקים .... חשבתי לשדרג את הזיכרון 8 גיגה 4X2 ל 32 גיגה 16X2 זה עולה 520 שקל וגם להוסיף SSD EVO 860 250GB של סמסונג ב 350 שקל ואולי גם להוסיף כרטיס מסך 1030GT ? למרות שהוא בטח ממש בסיסי לא שווה הרבה עכשיו עוד שאלה חשובה : יש לוחות שאם הם תומכים זיכרון 2400 ושמים להם 2666 אז המחשב לא עושה בו…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.nrg.co.il/online/13/ART2/540/514.html?hp=13&cat=133&loc=51
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לקבל את חוות דעתכם על המחשב הבא: http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=865487 מחפשת מחשב לשימוש ביתי של בעיקר סרטים ואינטרנט. הייתי רוצה מחשב עם SSD ולא נראה שיש הרבה כאלה. למחשב הזה יש SSD ואני מתלבטת אם לקנות אותו. אשמח לשמוע את דעתכם, תודה, שני
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, שוב שאלה בנאלית אבל לא מצאתי עליה תשובה, בייחוד שהתשובה משתנה כל יומיים. אז אני רוצה לרכוש מחשב נייד, מזל טוב, תודה. המטרה היא לעבודה מחוץ לבית כסטודנט. התקציב שלי הוא עד 3200 ש"ח אשמח בפחות אבל אני יודע שלא תמיד כדאי ואם יש הצעה מפתה אפשר טיפה לחרוג. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ועריכת מוזיקה בתכנות פשוטות (אולי qbase) אבל יכול להיות שזה ייקר? * גודל המסך? המטרה היא לעבוד בנוחות אז נראה לי רצוי 14 * משקל רצוי? פרט פחות חשוב אבל לא מהכבדים ביותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמו שעות עבודה ברציפות, נאמר לפחות 4-5 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? למקרן בעיקר * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני לא מבין בזה. יש שירים, מסמכים. רק אם יש עריכת מוזיקה ז…
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיך לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי- אינטרנט, אופיס וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) torrent, skype. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ללא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) FullHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) אין הגבלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ללא צרכים מיוחדים מבחינת ביצועים, שיריץ Windows 7 חלק. כן חשוב שיהיה: קל. אלגנטי (בכל זאת, לחברה שלי). עדיפות גדולה מאוד מאוד ל-KEYPAD. מסך 15". התקציב: סביבות ה-3000 שקלים. תודה מראש ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-