עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by maor-a-,

השאלה שלי היא כזאת אני מתלבט בין קניית מחשב נייח לנייד בגדול שתי המחשבים יהיו ביתיים לשימוש יומיומי אינטרנט/משחקים וכו'.. (LCD 17) (מפרט למחשב נייד ונייח) מה שאני רוצה לשאול אותםכם מה ההבדל בין מחשב נייח לנייד מבחינת ביצועים, מה כדאי? והאם משתלם לקנות מחשב נייד לשימוש בייתי! תדוה רבה למי שיעזור!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by KingAlpaca,

שלום לכולם, בהתאם להוראות, אשיב על השאלות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 - 3500 ש"ח. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדיות, משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין רכיב כזה 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? AMD במעבדים, AMD-ATI בכ.מסך, אבל אני פתוח לאפשרויות. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by danvis,

שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא, הוא מיועד למטרות גיימינג, אוברקלוק שייעשה בחנות (רק למעבד) ולהחזיק בערך שנתיים-שלוש. רעש לא משנה לי. אשמח במיוחד לחוות דעת על הלוח אם/מארז/ספק שאלה הדברים שאני הכי לא מבין בהם (יש לי כרגע את ה-CM690 במחשב נוכחי, אבל זה מעל 3 שנים ולמרות שאני יודע שהוא מארז מצויין אין לי מושג אם יצא משהו יותר טוב ממנו) גם האם הגרסא של הכרטיס מסך נחשבת לטובה (מבחינת קירור). אם אפשר שלא לחרוג ואפילו לקצץ, זה ממש יעזור לי, תודה רבה! מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1033 לוח אם: [..] INTEL BUFFALO FLAT : BLKDP67BAB3 ₪538 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪183 כמות:2 …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי חברים כבר כמה שנים שאני רשום לאתר ומקבל וקורא כתבות שמגיעות אליי במייל אך מעולם לא היה לי הצורך לכתוב כאן , אם ככה יש מצב שזאת הודעה ראשונה או בין הבודדות שכתבתי. בעקרון אני איש של מוצרי Intel , אי שם בעברי המעט רחוק עבדתי בחברת IT קטנה בראש העין עוד לפני ש KSP או IVORY הגיחו אל חיינו , כשעוד דיסקים של 80GB היו נחשבים חדשים, 40 מחשבים ביום למשך 6 שנים , בספירה קלה הרכבה של 70500 מחשבים. היום אני עוסק בתחום השרתים והתרחקתי מכל תחום הגיימינג וזאת עם מחשב מלפני 14 שנה . גם לסנדלר נמאס להיות יחף ולכן החלטתי להתייעץ עם בעלי ידע לגבי מחשב שמיועד לגיימינג , מעבדות vmware , ובעיקר VR. מקסימום הוצאה עד 8K (לא מאילת אבל …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by balon007,

בשעה טובה קניתי את: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12652 כעת אני רוצה לשדרג את ההארדיסק לSSD ולהוסיף עוד 4GB זיכרון... אם אני אקנה אם הרכיבים ויריכב אותם בעצמי אני אאבד את האחריות? תודה

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  6. המחשב לשימוש ביתי - בעיקר אינטרנט, שירים וסרטים את המחשב אני אקנה בלונדון.. לכן מה שאני מבקש זה רק לדעת מה לוודא שיהיה במחשב בצורה מינימלית (מינימום RAM, מעבד מינימלי לעבודה..) רצוי שהוא יהיה כמה שיותר קטן וישקול כמה שפחות עד כה, מה שאני חושב לנכון זה שיהיה במחשב 2GB RAM ולפחות HD של 160GB אך הידע שלי דל מאוד במעבדי המחשבים הניידים, לכן אצטרך עזרה. סוללה - נושא די משמעותי, חשוב שהמחשב יחזיק כמה שעות של עבודה מסך - פחות קריטי, יותר חשוב שהמחשב יהיה קטן, אבל שיוכלו לראות בו בצורה סבירה כרטיס מסך - מספיק מובנה, לא נדרש כ.מ. חזק HD - לפחות 160GB RAM - מינימום 1GB, רצוי 2GB OS - רצוי XP מקווה שפירטתי מספיק, תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  7. שלום לכולם המחשב האחרון שהיה לי - P3 1000 שבק חיים לאחר שעשה את שירותו באמינות ובנאמנות. יש לי מחשב P4 שאול אני צריך להחזיר. הגיע הזמן לרכוש מחשב חדש, במחיר סביר - בסביבות 1400-1800 ש"ח (לא כולל מסך). להלן מפרט שהציעו לי בKSP, יש לי חבר שעובד שם: מעבד אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB (Kingston דיסקים קשיחים WD 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 7100 HDMI כרטיסי קול 7.1 Channel Audio ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W, 12cm Fa…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by Yaron.s,

יש לי מחשב נייד של HP מדגם Pavilion G6 1150sj שמתי לב כי המחשב מתחמם בצורה מוגזמת שקשה אפילו להניח את הידיים על מנת לכתוב במקלדת. פתחי האוורור נקיים מאבק והמאוורר עובד. מה יכולה להיות הסיבה להתחממות הזאת? ואם יש דרך לפתור אותה? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Itaylasman,

אהלן, סוף כל סוף החלטתי לקנות מחשב חדש זה המפרט ואודה על חוות דעת/המלצות: מארז Compucase 6A19 ספק כח Enermax 520W לוח אם Asus P5LD2 Deluxe מעבד Intel P-4 3.0Ghz LGA775,2MB מאוורר Termaltake - Big Typhoon זיכרון Samsung 667Mhz 512MB DDR2 כפול 2 (סה"כ 1GB) כרטיס מסך Gigabyte Gforce 6600GT 256MB+DVI PCI-X דיסק קשיח WD 80GB +8MB SATA2 דיסק קשיח WD 200GB +8MB SATA2 צורב DVD של LG כפול 16 כונן TEAC 1.44 עכבר Logitech MX-510 מקלדת מולטימדיה Microsoft בקשר למסך אני עדיין מתלבט אבל כהראה אלך על Viewsonic G90F אז מה אתם אומרים? שווה?

• 13 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by DJ BLACK NIGHT,

שלום לכולם, אני צריך הצעות לשני מפרטים שני המפרטים מיועדים למשחקי מחשב וקצת לעבודה שני המפרטים לא כוללים שום ציוד הקפי המפרט הראשון יהיה במחיר של 6,000 והמפרט השני יהיה במחיר של 9,000 לא משנה לי AMD או INTEL העיקר שיהיה הכי טוב תודה רבה רבה לכל העוזרים

• 44 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. המפרט אמור להיות כולל: 1.מארז 2.מעבד + זכרונות כמובן. 3. HD ללא שום צורך בצורב מסך מקלדת עכבר וכדומה .. השימוש הוא לרוב לאינטרנט בלבד... שתהייה לי אפשרות לחבר HD נוספים על מחבר IDE ..... תודה רבה לעוזרים , TOMCAT383

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  12. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עם אפשר :< ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?OC מאסיבי וגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כול המשחקים בשנים הקרובות... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 50 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by Benjamin Mihov,

אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייח חזק(מארז בלבד) שמתאים לעיצוב גרפי. תוכנות של אדובי בעיקר, אפילו עבודה במקביל של התוכנות. מעבד i7 intel חשוב זכרון 32gb SSD 1t כ. מסך 4gb NVIDIA שיתמוך ב2 מסכים, עריכה. מארז עם כניסות USB, hdmi, חיבור לרשת וכו' התקציב הוא עד 4000 ש"ח. יכול להיות גמיש קצת רק אם יש צורך. אשמח לקישור עם מחשב בנוי. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. שלום, אני מכוניין לערוך סרטים ולבצע עבודה גרפית, ויש לי תקציב של כ 5000 ש"ח. קיבלתי שתי הצעות למפרטים והייתי שמח לדעת מה אתם חושבים עליהם: מחשב עריכה 1: מעבד Intel Core 2 QUAD E9400 לוח אם CHIP P45 DDR II/DDRIII מארז COOLER MASTER ספק כוח 650 WATT TOP POWER זיכרון 4G DDR II XMS 2 4-4-4-12 כרטיס מסך FX 570 QADRO NVIDIA דיסק קשיח 1 500GB SATA II דיסק קשיח 2 500GB SATA II כונן אופטי צורב DVD מחיר : 5612 שקל. מחשב עריכה 2: מעבד Intel Core 2 QUAD Q6600 לוח אם 775 64 bit P35 GIGABYTE מארז EZCOOL H550 ספק כוח EZCOOL זיכרון 4G DDR II 800 כרטיס מסך QUADRO FX 570 DualLinK דיסק קשיח 1 500GB SATA II כונן אופטי צורב DVD מחיר: 3706 שקל תודה רבה, אמיר

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  15. DELL Vostro V5590-7095 16 ראם קשיח 256 SSD מעבד I7 חובב צילום יעוד המחשב לעבודה עם פוטושופ (עריכות קלות לתמונות בלבד) ולייטרום

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  16. שלום רב מעוניין ברכישת מחשב למשחקים בסכום של 4000 שקל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 - לא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשובה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. דרושה המלצה למפרט עפ"י הדרישות הנ"ל, ממש אבל ממש אין צורך לנצל את מלוא התקציב. דרוש מחשב שלא יצריך שדרוג כלשהו בשנתיים הקרובות. התוכנות לעריכה גראפית העיקריות שיעבדו איתן על המחשב הן: פוטושופ, פלאש, מאיה אילוסטיטור, אין דיזיין ואפטר אפקט. האם בתקציב כזה עדיף ללכת כבר על מקינטוש? תודה.

18. אוקי, שלום חברים ויום טוב לכם, וגמר חתימה טובה קיצור להודעה הזו (זה לעצמי תתעלמו):http://tinyurl.com/48zz9c יצאתי מפה לפני חודשים אם מפרט, מאז הטכנאי שלי נפל מקצה הכוכב או היגר לסין כדי לסחור באיברים, בכל מקרה עברו חודשים, המפרט התיישן, עכשיו אני כנראה אקנה מחנות (שאתם כמובן תרשמו במפרט מהי). אני צריך מחשב לעבודה בהכל, משחקים לVMWARE לWORD לסוליטר ואינטרנט למשחקים רצחנים (מעדיף לא להתפשר על FPS) מעבד 4 ליבות, אין פה ויכוח, אתם רוצים להתווכח איתי, לכו בבקשה דיסק קשיח גדול יועיל (כאילו מעל הממוצע של 500GB יהיה נחמד) אני צריך הכול חוץ מרמקולים, יש לי JBL ALIEN RESPAWN 2.1 שאני אוהב, ז"א מסך צורב מחשב קומפלט עכבר מקלדת. אני אעדיף מקלדת ועכבר אלחוטים, החלטתי שזה טיפשי כ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום כולם, אני מחפש כאמור לוח mATX (נראה שאסתפק ב-H67, לא אעשה OC גם ככה), זכרונות ומארז. מדובר במעבד i5 2500S Sandy bridge. בינתיים אלה חלקים שהתעניינתי בהם: לוח Intel DH67BL כ-450 ש"ח זכרונות Patriot 2x4GB כ-450 ש"ח מארז Lian-Li v351 כ-600 ש"ח אשמח להערה או המלצה. תודה... עריכה:המפרט אמור להחליף את המערכת שיש לי בצד... לשימוש כללי כולל משחקים.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by Noririco,

אני מחפש לקנות לפטופ בעיקר לתכנות... מה שמאוד חשוב זה שיהיה נוח לכתיבה!!! לכל המתענתים שבינכם אם יש לכם המלצות אני אשמח מאוד... המקלדת הכי חשובה!

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  21. Started by spz,

נתחיל בזה שאין לי פשוט יותר להוסיף, אפילו 100 שקל. 4.9K זה התקציב הסופי סופי שלי. אז ככה... מה דעתכם על המפרט, על המסך? כל דעה תתקבל בברכה. המטרות של המחשב הם אינטרנט ותוכנות כבדות שהכל עובד בו זמנית, סרטים ומוסיקה, וגם משחקים בין היתר.

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by BlackSheep,

התקציב בעיקרון הוא 2000 שקל, אבל שאני חושב על משחקים כמו BF3 ו-Skyrim שהולכים לצאת עוד מעט אני חושב שכדאי להיות מוכנים. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪749 קירור למעבד: Evercool NI01-9525SA S1156 Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪327 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪281 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 2 - מחיר: ₪75 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪184 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בק…

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  23. המע"מ לא כלול במחירי הרכיבים, הוא כלול במחיר הסופי: מארז: GB triton ב 318 ש"ח ספק: liberty 400W ב 406 ש"ח לוח אם : GigaByte GA-965P-S3 ב 679.69 ש"ח מעבד: core2duo e6600 ב 1687 ש"ח קירור מעבד: Zalman 7000 ב 114.07 ש"ח זיכרון: Kingston 1024mb DDR2 667Mhz x2 ב 1285.71 ש"ח כרטיס מסך: GigaByte Geforce 7300GT 256mb דיסק קשיח: WD sata2 250GB 16mb ב 381 ש"ח כונן אופטי: LG DVD\RW supper multi burn ב 180.85 ש"ח מקלדת ועכבר: אלחוטי לייזר Logitech LX500 ב 308.88 ש"ח סה"כ ללא מע"מ: 5896.94 ש"ח עם מע"מ: 6810.96 ש"ח מה אתם אומרים? וגם: ראיתי שמומלץ במדור המפרטים לרוב ה maxtor diamond max 10. הוא עדיף על ה WD? כדאי לשדרג זיכרון ל 800MHZ? וה Zalman 7000, הוא טוב, או שכדאי משהו אחר (שוב על…

• 14 תגובות
    • 813 צפיות
  24. שלום רב, אודה לייעוץ מהיר בבניית מפרט למחשב סלוני - להלן הדרישות העיקריות מהמחשב: 1. פעולה חלקה ושקטה במיוחד לאורך זמן 2. הרצת סרטי 4K HDR בצורה חלקה ומיטבית (המסך הוא Samsung QLED אשר תומך רק HDR10 ולא Dolby Vision) 3. גלישה מיידית ככל האפשר באתרי תוכן (במגבלות רשת האינטרנט כמובן...) לכניסה למפרט לחצו כאן - האם המפרט שלעיל עונה על הדרישות שרשמתי באופן מיטבי? - האם כל הרכיבים תואמים זה לזה? - האם יש במפרט צוואר בקבוק ברור? כלומר רכיב בודד שהחלפתו ברכיב אחר תניב (בתוספת קטנה של עלות) שדרוג משמעותי של התוצאה לאור הדרישות שלי. - האם אחד הרכיבים במפרט שלעיל הוא מה שנקרא Overkill? כלומר רכיב שתרומתו למכלול היא זניחה (בה…

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  25. שלום, אני חדש בנושא אך אני צריך עזרה כדי לבנות מחשב טוב, איכותי,שקט אך חזק שיהיה ניתן להריץ עליו כל משחק מחשב גם בעוד שנה ברזולציה גבוהה מאוד ויהיה מהיר ועדכני. אין לי צורך במסך, מקלדת ועכבר. אודה לעזרתכם!! תודה מראש, תומר

• 9 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים