עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מיועד לנער, בעיקר משחקים - Fortnite, Overwatch, Minecraft, GTA, Valorant, Fall guys, Just cause 4 וכד' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  2. Started by edward76,

האם יש למישהו ניסיון עם ניידים של טושיבה? אני מתכוון בעיקר לשירות. אני מתלבט אם לקנות את הנייד הזה http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=2002397 לאור העובדה שניידים של טושיבה לא כ"כ נפוצים בארץ אני מפחד שהשירות שלהם פה לא הכי טוב.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  3. Started by tgen,

דבר ראשון ולפני הכל רציתי לציין שזה אתר מצויין וכל מנהליו עושים עבודה מעולה!!! ולגבי מדור המפרטים של האתר רציתי לדעת: 1. כל כמה זמן מדור המפרטים שבאתר מתעדכן או שזה לא קבוע??? 2. האם כל זמן שהמדור לא מתעדכן אני עדיין יכול לסמוך על המפרטים האלו???

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  4. היי, ראיתי באתר של lenovo ארה"ב שניתן להוסיף מודול 4G תמורת 175$ אני מניח שמדובר על אחד משלושת הכרטיסים שנמצאים כאן האם זה יתמוך ב-4G LTE שיש בארץ? האם מוכרים בארץ? קראתי באינטרנט שניתן להוסיף אם יש כבר את האנטנה מוכנה בתוך הלפטופ. יש להם קונפיגורציות נעולות (לדוגמה I7 10510U עם 14" FHD 400 nits anti glare ו-1TB PCIe SSD ו-16GB RAM מולחם) תמורת 1199.99$ אבל פה לא ניתן להוסיף את הכרטיס יש קונפיגורציה אחת שעולה 1220$ ובה ניתן להוסיף תמורת 175$ אבל היא חלשה בהרבה יותר. צריך להוסיף 526$ (!) רק בשביל שתהיה זהה לזו ב-1199.99$, לא כולל הכרטיס רשת ושאלה קטנה לגבי NVME: האם באמת ניתן לחוש בהבדל במהירות בין הכוננים הנ"ל, בעבודה רגילה עם Windows?…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכולם ההורים שלי רוצים לקנות מחשב לטובת עבודה משרדית 1500-1700 ש"ח לא מתוכנן OC כמובן אבל עדיף שהמחשב יהיה שקט בתודה מראש... דרך אגב אם יש אפשרות לשים כרטיס מסך GF9600 זה יהיה נהדר.. תוה מראש

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  6. Started by codeMonkey,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב של 12,000 ש"ח עד 15,000 ש"ח, החריגה רק עבור שיפורים משמעותיים בביצועים או באיכות רכיבים (המטרה היא שהמחשב יחזיק בלי צורך לשידרוג לפחות 5 שנים אם לא יותר) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד נוסף. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. לא קריטי אם הוא רועש קצת בזמן שהכרטיס מסך עמוס, אבל …

7. [img]http://startpc.co.il/images/Logo/logo-dark.png[/img] מפרט זה הורכב ב - [URL]www.startpc.co.il[/URL] - סטארט מחשבים [b]אודים[/b] | חיפה | תל-אביב | אשדוד מעבד: [b]1181 ₪[/b] - * חדש * - Intel 14 Core i5 13600 Up To 5.0Ghz Raptor Lake S1700 Tray קירור אוויר למעבד: [b]167 ₪[/b] - CoolerMaster Hyper 212 Black Edition לוח אם: [b]590 ₪[/b] - * חדש * - MSI B760M-P DDR5 זכרון: [b]603 ₪[/b] - * מבצע * Corsair Vengeance (2X16) 32GB DDR5 5600MHz CL36 - Cool Grey כרטיס מסך: [b]1899 ₪[/b] - * מבצע יום הולדת 16 בהרכבת מחשב * - PNY GeForce RTX4060Ti 8G VERTO Dual Fan דיסק קשיח: [b]472 ₪[/b] - XPG 1T NVMe R/W Up To 7400 / 6400MB/s GAMMIX S70 BLADE 5 Years ספק כ…

8. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הרצת שרת Web + MySQL + VMWare Linux לבדיקות ומשחקים, העברת HD לטלוויזיה או מקרן ושימושי אופיס/אינטרנט. * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? 2.5-3 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סוללת 9 תאים (יש יותר?) , לפחות 6 שעות עבודה רגילה / 3 אינטנסיבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI , כל השאר יהיה נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? רצוי - אני לא יודע איך זה מסתדר עם תקציב, משקל והתקנת WIN אבל אפשר לוותר. * כונן Bluray? כנ"ל * האם נדרשת אחריות בינלאומית…

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, חריגה קטנה אם זה הגיוני 2.הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: עדיפות למעבדי amd . 3. מה שימושי המחשב ? גיימינג במשחקים חדשים על הגדרות גבוהות + אינטרנט + צריכת תוכן + כתיבת מסמכים . 4. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך 5. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? קיים לי כרטיס מסך חדש של Geforce rtx 4060 Ti 16Gb מניח שמומלץ יהיה לשים אותו במחשב החדש 6. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה סבירה 7. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי, שלא יהיה ענק 8.עדיפות לssd NvmE של 2 טרה בייט לפחות . 8. האם האם יש צורך לכלול מערכת…

10. Started by Newcomputer,

אהלן חברה, לפני כמה ימים הזמנתי מחשב חדש, אחרי ייעוץ ממושך במספר מקומות. עכשיו, כרטיס המסך שלי הוא msi 970 gtx oc, כלומר כרטיס עם אוברקלוק מהמפעל. לוח האם שלי הוא h97 d3h, ומעבד i7 4790 (לא k). ידוע לי שלוח האם לא תומך בoc, והשאלה שלי אם זה יהווה בעיה עם כרטיס המסך שלי שמגיע עם אוברקלוק מהמפעל? או שאין קשר בין הדברים?

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  11. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים. חשוב שיהיה נוח להשתמש בו כשנוסעים לכנסים. * גודל המסך? 14.1 אינץ * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? סטנדרטי (לפחות 5 שעות גלישה/כתיבה ללא הטענה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB * כונן CD/DVD? צורב? DVD רצוי עם צורב. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על dell סדרת latitude או על מחשבי Lenovo, אבל אני פתוח להצעות.

12. מפרט ב4.5k בעיקר לשימוש ביתי וקצת משחקים עם מסך וציוד הקפי

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  13. Started by shayh,

היי, אני מחפש כיסוי / נרתיק למחשב הנייד (בדגש על כיסוי ולא על תיק נשיאה). קשיח ועמיד למים. המטרה העיקרית שלי היא לשים את המחשב בתוך הכיסוי, בתוך תיק גב שיש בו גם בקבוק מים ולמנוע תאונות מצערות. המחשב הוא lenovo z50-70 בגודל 15.6" גר באיזור המרכז, מוכן להשקיע עד 400 ש"ח יש למישהו רעיון איפה ומה אפשר לקנות? שאלתי בכמה חנויות ואמרו לי שלא שמעו על משהו כזה.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. אני רוצה לקנות את המחשב הזה השאלה שלי עם הוא יתמוך לי בכל המשחקים לשנים הבאות,אולי צריך לשפר משהו זה מחשב למשחקים אולי כדי 4 ליבות,כי אמרו משנה הבאה משחקים יתמכו רק ב4 ליבות? דרך אגב יש לי מסך 17 רגיל ואני לא עושה oc http://www.upit.ws/uploads/0111e7e61cd7a.JPG

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  15. אני יודע שאני חורג מן הכללים בפורום, אבל מה שאני מנסה לעשות איננו לקנות מחשב מורכב אלא משהו אחר. ובכן כך. אני רוצה מערכת אשר אוכל להריץ עליה קוד ניסויי/מחקרי ב-OpenCL וב-CUDA: על ה-CPU ועל כרטיסי GPU שונים. לגבי ה-GPU'ים - אני לא מבקש המלצות. אני מתכוון לקנות כמה, וגם להחליף מפעם בפעם, או לקנות יותר מאחד מאותו סוג לצורך עבודה עם שנים במקביל וכולי. לגבי יתר המכונה, יש לי בעיה של שיקולים סותרים: מצד אחד, הייתי שמח להשתמש בחומרה יחסית עדכנית, עם כל מיני תכונות נחמדות ומעניינות עבורי (כמו: לוח כפול-שקעים, עבודה עם PCIe 3.0, ליבות רבות); מצד שני, אני צריך מכונה שתהיה די זולה, כך שאוכל לחדש את המכונה בעוד זמן כלשהוא - שנה, שנה וחצי, שנתיים - כשיהיה ממש חסר לי משהו, והכיס שלי לא…

16. Started by Aslan,

זה מפרט שהרכבתי למישהו עם תקציב של 4300, שקונה אותו לגיימינג ב1280X1024 (בעתיד כנראה ישדרג לFHD), השאלה אם שווה לקנות אותו ככה או להוסיף SSD/ לשדרג לR9 290. מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Katana 4 SCKTN-4000 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-S2PV LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX960 2GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 ספקי כוח: ספ…

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  17. שלום אני צריך המלצה בשביל חבר למחשב נייד 13" לאופיס ואינטרנט וכו', שימושים פשוטים. הבעיה שצריך שיהיה גם כונן אופטי, האם ניתן למצוא משהו במסגרת התקציב? ואם לא אז באיזו חריגה מדובר? המלצתי לו על נטבוק וכונן חיצוני, אבל הוא לא התלהב מהרעיון של להסתובב עם שני הדברים.. תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  18. אני מחפש מפרט למחשב לעריכת וידיאו עד 6000 שקל +- כולל מסך, אודה למי שימליץ לי

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  19. Started by MOR5AM,

אני צריך מפרט למחשב לעבודה משרדית ולמשחקים כבדים כמו gta iv fear 2 crysis תקציב: 4000 ציוד הקפי:מקלדת עכבר ורמקולים דיסק קשיח:640 gb כרטיס מסך טוב שיריץ את כל המשחקים החדשים לא מתוכנן OC אני מעונין בהרכבת מחשב תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  20. שבוע טוב חברים. אני כבר שבוע תוהה לגבי שניהם. ושניהם עומדים כמעט באותם יכולות. ואני רוצה להביא אותם מארהב. רציתי לדעת מה אתם חושבים. שניהם גרסת IVY bridge , ומסך 13 inch. אגב חשוב לציין שאני סטודנט ומשתמש חדש במק. במידה ואני ייקח אותו. ואני לא ממהר עדיין שניהם עומדים בטווח מחירים של בין 1500 דולר ל1150 דולר כרגע. ואם אני קונה יש לכם המלצות לאתרים זולים ואמינים בארהב? תודה רבה, הביקורת שלכם חשובה לי.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  21. שלום,הרכיבו לי את המפרט הבא ואני רוצה לשמוע את חוות הדעת שלכם עליו,האם צריך להוסיף לו קירור,האם הוא יקר מידי,אפשר לשדרג להחליף נותן תמורה לכסף? תודה מראש :-) : מעבד: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪842 לוח אם: Gigabyte MA-770T-USB3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪488 זיכרון: G.Skill F3-10666CL9D-4GBNQ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪546 דיסק קשיח: Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪346 כרטיס מסך: Palit GeForce GTX460 Sonic 1024MB GDDR5, יחידות 1 ₪1219 כונן אופטי: צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 מארז: Cooler Master 690 Black, יחידות 1 ₪334 ספק כוח: SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪393 סט…

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  22. Started by ran7,

אהלן מחפש תיק גב איכותי בשביל מחשב (15 אינץ'), שיהיה נוח ככה שלא ירגישו יותר מדי את המשקל של המחשב, וגם שיהיה מספיק גדול כדי להכניס אליו עוד דברים חוץ מהמחשב... מוכן להוציא פחות או יותר עד 600 שקל אם זה מה שצריך בשביל תיק איכותי (לא ממש מכיר את המחירים). למישהו יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  23. שלום לכולם ! אני רוצה לקנות מחשב בשבוע הבא אז כמה שיותר מהר עזרה תתקבל בברכה ! ! ! אני מעוניין לקנות מחשב חדש ליצרת מוסיקה שיוכל לעבוד עם הרבה כלים וירטואלים VST וכו ... יש לי בתקציב עד 4000 ש"ח עדיפות למעבד אינטל i7 הבקשה שלי שתעזרו לי להרכיב מתאים למוסיקה לפי מה שהבנתי ממה שקראתי אינטרנט גדול בין מחשב מולטימדיה/למוסיקה אני צריך מפרט ברור כדי שאני יוכל לקחת את זה לחנות ראיתי מחשבים בכמה אתרים ולא יודע עם הם מתאימים לי http://www.mechkar.co.il/product.asp?ProductID=37&ProducCategoryID=3&ProducSubCategoryID=10 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8674 תודה לעוזרים ! ! !

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  24. Started by NightElf,

שלום לכולם... שלום... אני מעוניין לקנות מחשב סביב ה4000- ש"ח. זה המפרט שבניתי. אשמח להערות והארות... האם כדאי לי להחליף את כ. המסך ל-7600GS? המחשב בגדול מיועד להרצת משחקים (אני לא גיימר) ותוכנות סימולציה כגון מטלאב. מעבדי ?AMD? כמות Athlon64 3800+ (Socket AM2) 720 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE M55Plus-S3G Socket AM2, 6100, DDR II800, PCI-E 530 זכרונות? DDR II 667 512MB V-Data 2 410 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות 6600GT 128MB TV, DVI, PCI-E 1 870 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות 200GB 7200 8MB WD2000JB 1 435 צורבים? DVD Recorders כמות TEAC DVW516G DVD±RW x16 1 230 מארזים? כמות Chieftec Mesh Black / Black / Silver (No PSU) 1 330 ספקי כוח? Spire כמות Spire RockeTeer II 400W…

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  25. מחפש המלצות למחשב נייד עד 3500 ש"ח. שימושים לא כבדים. אימיליים, אינטרנט, אופיס, קצת מצגות, הורדות באינטרנט. גמיש גם עד 4000 ש"ח במידה ויש אחריות טובה ( 3 שנים וכו') אשמח להמלצאות בנושא - איזה מותגי מחשבים יותר אמינים, שירות יותר טוב, אחריות יותר טובה, רכיבים טובים וכו'. כמו כן, האם כדאי להזמין FREE DOS? איזה מותגים כדאי להזמין מחו"ל מבחינת אחריות בינלאומית שתתפוס גם בארץ? תודה! ראיתי גם שני דגמים ואשמח לחחות דעת: 1. dell vostro 1510 http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/vostronb?c=il&l=he&s=bsd 2. טושיבה - הדגמים החדשים: http://il.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=IL&PRODUCT_ID=150528&toshibaShop=f…

• 1 תגובה
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.