ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
הנה זה, הסר כמות מוצרים סה"כ AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,139.09 ש"ח Gigabyte GA-K8NS Pro (nForce3 250) - ATX 685.65 ש"ח 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 558.57 ש"ח Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Retail 1,329.20 ש"ח CHENBRO Gaming Bomb - Silver & Gray Caseלפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 293.72 ש"ח HEC-300AR-T ATX 12V - 300W - PSU 178.84 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,185.08 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,059.53 ש"ח האם זהו מחשב חזק? אני מתכוון באמת טוב? למשחקים,כבדים גם,סרטים,מוזיקה,אינטרנט...
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
יש לי רק בקשה, אני לא מעודכן לגבי הכרטיסי מסך ולגבי המעבדים שיש היום כי פשוט אין לי זמן לזה אני בצבא אם מישהוא יכול לעשות לי סדר בדברים אני אשמח אני רוצה מחשב שיהיה אפשר להריץ בו משחקים כבדים ולגלוש כמובן **שיהיה זיכרון 4 גיגה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתחדש במחשב נייח בסביבות 10000 (גמיש), חשוב לי שהמחשב יריץ משחקים כמו COD, red dead redemption, GTA, FIFA, counter strike 2, God of war וכו׳ על ההגדרות הכי טובות. בנוסף, אני עובד בתור מתכנת וחשוב לי שהוא יהיה מהיר ואיכותי בשביל תוכנות כמו vscode ודוקרים, אני מניח שזה שהוא יהיה מותאם לגיימינג אומר שגם יתאים לתכנות אבל אני לא בטוח ולכן אני מציין את זה. בניתי עם חבר שמבין מפרט לדוגמה, אם אפשר חוות דעת עליו אשמח: מעבד - Intel Core i7-12700K 12C/20T 12th Gen CPU - 3.6 GHz - Max Turbo Frequency 5.0 GHz - Intel® UHD Graphics 770 - Socket LGA1700 - 10nm - 25MB cache - 125-190W TDP - Tray - (Alder Lake Series) …
-
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. אני צריך מחשב נייד בשביל עבודות בגרפיקה בתוכנות של Adobe . מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם רלוונטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה,טיפה עריכת ווידאו. דגש על מהירות של עבודה עם התוכנות ויכולת לעבוד עם מספר תוכנות ברקע. וברינדורים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה,דגש על Adobe Flash Professional ועבודה במקצת על adobe premiere וקצת עבודה משאר התוכנות של ה Adobe -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ותודה מראש על עזרתכם ! 1. מה התקציב המקסימאלי 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אלא אם כן יש צורך ממשי לצרכים, לשמור על עלות-תועלת גבוה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כבד 24\7 עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, תכנות, VM, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מתחיל לימודי מדעי-המחשב אז יתווספו בהמשך עוד תוכנות וסביבות עבודה. , Eclipse (PyDev) , VMWare, אני כרגע לומד על הרבה מהסביבות עבודה והשימוש רק יעלה בהמשך ויהווה גם מקור פרנסה, בכל אופן השימוש בתוכנות ובסביבות …
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
ציוד היקפי: צריך גם מסך אני לא מבין בזה תציעו לי משהו. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 4000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 500 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית |עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): חשוב לי שהמחשב יריץ בצורה טובה תוכנות יצירת מוזיקה, הכוונה שלא יתקעו אחרי הרבה עריכות ועומס של פלאגינים בפרוייקט. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: FIFA 15 CS:GO ועוד. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64 Bit • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לא חושב שזה משנה. • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מחפש מפרט מחשב נייח ללא מסך. שימושים: אופיס, אינטרנט וגיימינג קל בסגנון פורטנייט. תקציב עד 4K. מעבד אינטל בלבד. כרטיס מסך עדיפות ל nVidia (אבל פתוח ל AMD) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צוין למעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא קריטי. 6. האם ישנ…
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מחשב נייד מסוג GIGABYTE W566N לפני כמה ימים הוא המסך שלי התחיל להתפצל ל6 (פשוט רואים את כל המחשב 6 פעמים [רק בקטן] - כבר משלב הBIOS) ניסיתי להתקין דרייברים חדשים וגם עדכנתי את הBIOS ולא עזר. המעבדה לייד הבית אמרה שכנראה צריך להחליף את הmotherboard וזה יעלה לי 1300ש"ח + 250ש"ח (עבודה) 1) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעייה הזאת בלי החלפת חומרה? 2) זה נראה לכם סביר 1500 שח על לוח אם חדש? תודה, ארז
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
מעבד כפול ליבה כיום מאוד זול (ה805), כך שזו אופציה, לתמיכה עתידית... לוח אם איכותי וזכרונות סבירים יספיקו. לגבי כרטיס מסך, שיהיה עם תמיכה עתידית ולא onboard (אולי 7300 נכנס פה איכשהו?) ספק ומארז איכותיים בהתאם מקווה שייכנס לתקציב. תודה, דן
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 + מקווה שאצליח לקנות בסכום הזה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כבר nvme שברצוני להעביר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה ר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1200₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים מאוד קלים, משחקי דפדפן וכו' (לילד בן 12) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אם מערכת הפעלה נכנסת בתקציב בהחלט. לא חיי…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב מעפן לגמרי אני רוצה לשדרג אותו שיהיה לו יכולות בסיסיות למשחקים חדשים הדברים שאני רוצה לשדרג זה : ספק כח, כרטיס מסך זכרונות לוח אם מעבד זאת אומרת הכל חוץ מהארד דיסק ומארז אפשרות לחריגה של 100 שקל על המחשב לא יהיה אובר קלוק והוא ירוץ על מסך 19 אינצ' יש אפשרות שתתנו את החלקים מזאפ ואני אקנה הכל מופרד וארכיב לבד זה לא בעיה בשבילי
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למחשב נייח, ישמש למשחקים בעיקר. המחשב יהיה באיזור חם יחסית. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח עד 6000שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכרטיס מסך, אבל צריך ספק כוח שמתאים ל 1080TI ול4080. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט, פועל בלי הפסקה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רוחב מארז עד 20.5סמ, ללא אורות, צריך איוורור (יחליף…
-
-
- 3 תגובות
- 12.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, מעוניין לקנות מחשב עד 2800 ש"ח במזומן (מוכן לחריגה של 200 ש"ח). השימושים העיקריים הם: אינטרנט, אופיס ולצפייה בסרטים HD (חיבור לטלויזית פלזמה 42 אינץ). מתקין ויסטה כמערכת הפעלה. אין צורך בציוד הקפי (מסך ,מקלדת, עכבר ורמקולים). להלן הצעה שקיבלתי: מעבד AMD Phenom X4 9550 Box ¤773 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1235 לוח אם ASUS M3N78-EM ¤457 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31637 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤324 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL 5-5-5-12 XMS2 ¤213 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G6400 כרטיס גרפי Asus ATI Ra…
-
- 10 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מתכננים רכישה של מחשב גיימינג? הגעתם למקום הנכון. במדריך זה נעשה לכם סדר ונראה איך ניתן לקבל את התמורה הגבוהה ביותר עבור הכסף שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a4%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%90%d7%9c-%d7%aa%d7%9c%d7%9b%d7%95-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%91%d7%95%d7%93-%d7%9e%d7%93/
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין דרישות מיוחדות, רוצה מחשב שאני יוכל לעשות עליו הכל, משחקים אני בקושי משחק - אבל בטח אני יחזור לשחק כשיהיה מחשב חדש לא צריך לציוד היקפי צורב DVD, עדיף קומבו מסך דק LCD, או שלא LCD? מה שעדיף לדעתכם, אבל אני צריך את זה דק מארז נחמד, שיהיה שקט אם אפשר
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם ;D דרוש נייד לאינטרנט וטקסט בעיקר, במחיר שרשום בכותרת. קונה מהארץ, רצוי מחנות פיזית. יש חיה כזאת? שיגיע עם XP או 7, סוללה לא משנה כי אני רוב הזמן ליד שקע, רצוי הרבה זיכרון בשביל שלא יקרטע... זהו בינתיים, אני אחשוב אחר כך על עוד דברים שאני צריך. תודה
-
- 34 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מישהו ניסה להתקין על המחשב דרייברים לאחד מהכרטיסי מסך AMD\INTEL שהם לא של דל אלא כל מני מודים שמסתובבים באינטרנט ? דל פשוט לא ממש מעדכנים את הדרייברים אז רציתי לדעת אם יש משהו ששוה להתקין.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל תודה שנכנסתם עכשיו: זה המפרט : מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤551 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2L ¤377 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤247 זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1365 pid=LV386 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤185 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤420 מסך מחשב רחב 20'' 2MS ¤1173 4,550 שקל וגם אמרו לי לחליף לאינטל ואת הלוח אם ל P35 E6550 טוב? משהו כזה עכשיו יש לי בעיה עם הורי לגבי המרחק עכשיו אני שואל.. מה אין מצב שאולי אני אקנה מאייבורי רק את החלקים ולא מחשב שלהם מוכן כאילו מה הם ממש גרועים כי אני רוצה אולי לקנות רק את החלקים כדאי ל…
-
- 8 תגובות
- 562 צפיות
-
-
ועוד נשמט מהכותרת: כולל מסך, כולל ציוד היקפי, לא מתוכנן OC. תקציב: עד 17,000-18,000 ש"ח, לרכיבים העיקריים ולכל המסביב. אין צורך לנסות לצמצם את התקציב יותר מדי. דגשים כלליים: מפלצת ביצועים. 1. ביצועים גבוהים ביותר לצורך חוויה מקסימלית. מחשב שיוכל להריץ ברמה גבוהה תוכנות ומשחקים לעוד כמה שנים טובות. 2. אמינות ויציבות המערכת לאורך זמן. קירור ועמידות. המחשב יישאר דולק ברצף למשך ימים ארוכים. 3. שקט, שקט, שקט. שימושים עיקריים: 1. משחקים כבדים - מחשב ברמה מספקת ע"מ להריץ משחקים כבדים של התקופה האחרונה (כדוגמת Oblivion, NWN2, FSX), ושיוכל להתמודד עם משחקי העתיד למשך עוד כמה שנים טובות, בהגדרות הגבוהות ביותר ובצורה החלקה ביותר נכון לעכשיו. מיועד לגיימר כבד למדי. 2. צפייה בסרטים, מ…
-
- 82 תגובות
- 8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה בסיסית - לסטודנטים, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 13-14 אינץ, * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? אפשר, אבל לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הנייד האחרון שקינינו היה לפני כ 4 שנים, latitude של dell, מרוצים ממנו מאוד. קראתי בפורום ובדקתי קצת באינטרנט, והיה דגם אחד שחזר על עצמו מספר פעמים: Dell Vostro V3450 אז ראשית, הא…
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי, wassup? אני מחפש מחשב לגיימינג במשחקים כמו (Flight simulator X, call of duty 4, sims 3,enemy territory (quake wars\normal וכו' אני מחפש מחשב שיכול להחזיק SERVER במשחק ENEMY TERRITORY אני לא מבין כלום (אולי רק טיפה) :iamstupid: אז אני צריך קצת הרבה (מאוד) עזרה דרך אגב אני רוצה כרטיס רשת חיצוני (בשביל הסרבר צריך 300-450Mph)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי מילאתי את הטופס: 1. התקציב המקסימלי - 4500 ש"ח ולא שקל יותר לנסות לחסוך רק במידה והשינוי בתועלת של המפרט לא יורדת באופן משמעותית. לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. משחקים וגם צפייה בסרטים בHD (אבל אני כרגע עם מחשב לא משהו עם 9500GT שמריץ HD בלי בעיה ככה שאני מאמין שלמחשב גיימינג טוב לא תהיה בעיה להריץ HD, וגם לא חובה חיבור HD בכרטיס מסך, DVI מספיק). א) דוגמאות לאפליקציות: משחקים קלים יחסית: Heroes of Newerth ושאר משחקי אסטרטגיה "קלים" למיניהם כולל Starcraft 2 שיצא. משחקים כבדים יחסית: BFC2, Just Cuse 2 סרטי HD 1080p ~720p ב) לא אשתמש לרינדורים או דברים דומים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * הרזולוציה של המסך (22") היא 1680X1050 * מעדיף …
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
תקציב 3200 ¤ ללא ציוד הקפי מזומן. מטרות המחשב: אופיס (מצגות, וורד וכו') קישוריות רציפה לאינטרנט עבודה באתרים שונים הורדות, צפייה בסרטים (מעוניין לשדר דרך המחשב לפלזמה החדשה בסלון), משחקים קלים סגנון פוטבול מנג'ר, פרו אבולישן וכו'. (כמו כן במשחקים לא נדרש יותר מזה שירצו סבבה על 1024*768 בפירוטים הכי גדולים.) העיצוב חשוב המחשב יהיה בסלון וחשוב שיהיה שקט יחסית . ציוד הקפי נוסף: * בנפרד מן התקציב הזה נדרש מסך בן 19 22 אינץ' תקציב 1500 לא מבין בנושא ואשמח לשמוע המלצות. בדיוק כמו המחשב מיועד בעיקר לעבודה מאומצת מול יישומי האופיס השונים פחות לסרטים ומשחקים. * נדרשים עכבר ומקלדת נוחים להקלדה ממושכת ועבודה מאומצת. (תקציב 500 ש"ח)
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מה עדיף Dell inspiron 1564 i3 330 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2159 המפרט הזה משום מה לא מופיע באתר חברת Dell או HP Pavilion dv6-1310EJ http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2033 השימוש שלי במחשב בגדול - אינטרנט, סרטים, תקציב 3000-3500 הסיבה שאני מתלבט עם הhp למרות שהמעבד יותר חלש מבdell היא שיש לו שנתיים אחריות ולדל שנה אחת ואם הבנתי נכון יש להם שירות יותר טוב מdell , וגם יש לו כרטיס מסך יעודי , תודה רבה אנשים !
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-