עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני צריך שתיבנו לי מחשב טוב למשחקים בעיקר מזיגזג2000 בסכום שמצוין בכותרת. לא צריך מסך,רמקולים וכו.. רק עכבר חמוד אבל לא משהו מפוצץ ב400 שקל. משהו נחמד שיעבוד טוב במשחקים, לא צריך להשתגע יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  2. שלום אני מבקש עזרה להרכיב מחשב לזוג מבוגר המחשב יקנה בזיגזג ללא צורך במשחקים בכלל השימוש הכי כבד של המחשב יהיה OFFICE וכו' קצת אינטרנט גלישה בלבד המחשב צריך לכלול גם מסך רגיל לא LCD 17 אינטש עכבר + מקלדת רגילים (MICROSOFT או LOGITECH) צורב רגיל מארז סביר דוגמת ה-HEC ללא צורך בשדרוג עתידי של המחשב אז אפילו כ.מסך מובנה אפשרי כל עוד יש לו TV OUT ויכול להיות שבעתיד יהיה צורך בהוספת כרטיסים (פיירוויר בלוטות' וכו) אז אם אפשר שיהיה אופציה להוספה. המחיר פתוח אבל מכיוון שהצרכים צנועים עדיף סביבות ה 2500.

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  3. אשמח לדעתכם ועצתכם למפרט הבא שבניתי. דרישות: 1. Windows Vista 2. משחקים - לא הרבה, אך חשוב לי שיריץ חלק את Microsoft Flight Simulator X 3. עריכת והמרות סרטים. 4. OC - לא מתוכנן - ייתכן בעתיד בסיסי. 5. חשוב מאד שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר (טראומות מה-Enermax הנוכחי). 6. שיחזיק עד כמה שאפשר 3-4 שנים. 7. עבודה שוטפת כמובן אופיס, אינטרנט וכיו"ב. פירוט המפרט - מחירי KSP: מעבד: אינטל E6600, מחיר 1370 ש"ח לוח אם: Asus P5B, מחיר 710 ש"ח האם כדאי ללכת על ה-Deluxe? האם ישנם דגמים מקבילים עדיפים של היצרנים האחרים? זכרון: Twinmos או Kingston בכל מקרה DDR2 במהירות 667 אני מתלבט כאן באיזה יצרן ודגם לבחור וגם בנפח. מה דעתכם האם שווה ללכת על 4Gb, או שמא 2Gb יספיקו לעבודה חלקה? (ניתן לסגור…

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  4. Started by Hillit Wahlberg,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית, צפייה ב-HD, הורדות. לא גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 (יישב עם הממיר ויחובר לטלוויזיה) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן למערכת…

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  5. שלום לכולם! אמא של חברה שלי :'( (שאני מאוד מפחד ממנה) החליטה לקנות מחשב חדש ואני התנדבתי לעזור לה. היא צריכה מחשב לעבודה משרדית ולעבודה עם תוכנות גראפיות של תלת מימד. התוכנה עצמה זה אוטוקאד או משהו כזה אני לא בטוח. התקציב עומד על 4000 ש"ח וצריך מסך בלי שום ציוד היקפי. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by אברהם2,

אני צריך לקנות נייד למטרת עבודה, המחשב יאלץ לצערו להריץ אוטוקאד ותכנות תלת מימד שונות כגון מאיה. תקציבי מוגבל ונע בין 5500 ל7000 ש"ח במחיר זה ניתן לקבל מעבד כפול ליבה, 2 גיגה זכרון, מסך "15.4 לא רע מדי וכרטיסי מסך שונים: 7300, 8400, 8600, 1600, 2600 כידוע ההפרשים בין הזול ביותר (7300) ליקר ביותר (8600 או 2600) עוברים את 1000 השקלים. ביחס בין מחיר ליכולת המעבד הגרפי, מה הייתם בוחרים?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  7. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אינטרנט, הצגת מצגות, סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, לא משנה. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, בגדול עד 2.5 נראה לי סביר, אבל פחות זה יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר. כל עוד זה לא קצר בצורה הזויה, זה שיקול פחות חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI זה כבר סטנדרט... * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף שיהיה SSD או לפחות SSH * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, רק שתהיה אחריות איכותית בארץ ולא א…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  8. צריך מפרט מחשב לחבר מחנות בצפון(חיפה) בסיסי אינטרנט אופיס לירעות סרטים מסך 22 משחקים לא כבדים אפשרות חריגה קטנה בתקציב

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  9. זה המפרט שהיה לי והיה לי עיכוב ועכשיו המארז לא זמין. צריך הצעה למארז אחר (מ-TMS כמובן) שימו לב שכבר קיים ספק כח נפרד תודה לעוזרים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪799 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪523 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪361 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪85 קשיח למ…

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by Oranl,

אהלן! צריך את עזרתכם בבניית מפרט למחשב HTPC בתקציב של עד 2K גג.. הדרישות הן כונן גדול, ספק קטן וצריכת חשמל נמוכה. הרכבתי את המפרט הבא, מה דעתכם? Intel GOLDTREE DG43GT, יחידות 1 ₪430 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6174 Intel DUAL CORE E6500 2.93GHz 2Mb 1066mhz BOX, יחידות 1 ₪400 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6787 WD 1TB 7200RPM 64MB GREEN SATA2, יחידות 1 ₪310 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6716 G.SKILL DDR2 2048MB 800MHZ CL5, יחידות 1 ₪200 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4963 Gigabyte GV-R435OC-512I Radeon HD4350 512MB GDDR2 PCIE, יחידות 1 ₪200 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7882 COMPUCASE…

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by MadCat125,

תקציב לי עד 170 ש"ח צריך משהו שיצליח להריץ את הכרטיס המסך שלי (GF 6600 256 MG) יש לי פנטיום 4 ולוח אם של BIOSTAR תודה!!!

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  12. Started by shugon,

מישהו בנה לי מפרט של מחשב למשחקים, הסכום שרציתי להוציא היה 3500 שקל עם חריגה של עד 300 וזה מה שהוא בנה לי: http://www.tms.co.il/preview/spec/3qz6hjamביקשתי ממנו גם שהמפרט לא יהיה מיועד לאוברקלוק וכאלה כי אני לא מבין ולא אוהב להתעסק עם זה..

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by ziv0798,

1. מה התקציב? 1500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים(עד כמה שאפשר) צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?מקלדת ועכבר (חוטיים), ורמקולים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני בכיוון של אייבורי אבל אם יש חברה אחרת אז נזרום 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב- לא הקירור- לא משהו ענק שיקרר כמו שצריך 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך מערכת הפעלה ואם המחשב לא בא קומפלט אז גם הרבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא ממש 10. האם מתוכנן OC? כן OC בינוני המפרט לחבר שלי …

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  14. שלום, מסגרת תקציב: 4,500K אופן תשלום: מזומן שטרות! מקום הקנייה: Ivory / KSP אני מתכנן לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים כבדים נראה לי - אני רוצה שהכל יעבוד לי חלק על רזולוצייה גבוהה שלא נופלת מ- 1280x960 על מסך 22" LG אין צורך בציוד היקפי, אני יחליט לבד. אני מרכיב את כל החלקים + התקנת מערכת הפעלה, תוכנות, משחקים וכו'. שקט חשוב לי, אבל שלא יהיה מטוס אני לא מתכוון ואפילו לא לרגע לעשות OC אפילו לא את הכי קל שבניהם. ככה שזה לא מעניין אותי אפילו. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- מה שאני צריך המצלה לגביו הוא: א. לוח-אם (שמעתי שלוח Intel הוא הכי טוב וגם MSI הוא לוח…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by lior007,

היי, איזה מפרט יותר טוב לדעתכם? -Dell Studio Laptop with Intel® Core2 Duo Processor T5800 -4GB DDR2 memory -Slot-loading DVD±RW/CD-RW drive -# 15.4" WXGA widescreen display- -320GB SATA hard drive (5400 rpm) -# # Intel® Graphics Media Accelerator X3100 אוו Intel® Core 2 Duo T5850 (2.16GHz/667Mhz FSB/2MB cache) Genuine Windows Vista® Home Premium Edition SP1 Jet Black Microsoft Works 1Yr Ltd Hardware Warranty, InHome Service after Remote Diagnosis Glossy, widescreen 15.4 inch display (1280x800) 3GB Shared Dual Channel DDR2 Size: 320GB SATA Hard Drive (5400RPM) 256MB ATI Mobility Radeon HD 3450 8X Slot Load CD / DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) Dell 1397 Wireless-G Car…

16. איזה מעבד הכי מתאים לצרכים שלי.? אני צריך שני מעבדים שיעבדו ב-SMP כמו כן איזה כרטיס מסך כדאי תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by flash_mx,

אני יודע שזו נראית שאלה מוזרה אבל בכל מקום רשום משקל אחר. שאלתי היא האם מישהו יודע את המשקע האמיתי של המחשב כולל הסוללה (אחרי הכל מה צריכים מחשב נייד בלי סוללה) באתר הרישמי של HP הם החליטו להחסיר את הנתון הזה, וכנראה שמשם כל אחד חשב לרשום מה שהוא רוצה. דרך אגב הוא יותר כבד ממחשבי הLG שנמכרים במבצע של בזק בינלאומי ? תודה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by Shlomiooster,

אני יודע שיש DDR2 1066 לנייחים האם המהירות הזו קיימת גם לניידים זאת אומרת DDR2 1066MHZ SODIMM והמחשב תומך במהירות כזו.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  19. Started by Guy.c,

שלום אנשים, מה דעתכם על המפרט הבא למחשב לישומי אופיס, קצת סרטים והרבה אינטרנט. אני לא רוצה לקנות מפרט בסיסי וחשוב לי לקנות חלקים איכותיים. המחשב יריץ XP. מעבד AMD ATHLON 64 DUAL CORE 3800 X2 / 2.0GHz 65W SOCKET AM2 BOX 3Y לוח ASUS M2A-VM HDMI AMD AM2 DUAL DDR2 VGA+DVI+HDMI+GIGA LAN m-ATX 3Y מארז COMPUCASE HEC CI-6A19-2F W/2* FANS BLACK MIDI ATX 300W דיסק WD 250GB IDE 7200RPM 8MB BUFFER WD2500JB 3Y זיכרון DDR2 KINGSTON 1GB 667MHZ NON-ECC CL5 צורב LG GSA-H44N (B) DVD WRITER X18 BLACK OEM 2Y אפשרות נוספת היא המחשב הזה שנותן מפרט דומה קבל ארוז בקומפקטיות ומגיע עם ויסטה. בהנחה שעלות המחשבים זהה..מה עדיף? http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1603&CategoryID=4…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  20. אחרי שעות של קריאה כאן בפורום, וסקירה של המפרטים המומלצים, אני מודה שאני עדיין מבולבל לגבי מה כדאי לקחת. במפרטים המומלצים בתקציב שלי, למשל, מומלץ לקחת AMD 5400. האם הוא עדיף על אלטרנטיבות של אינטל? ומה לגבי 4 ליבות? כך יש עוד ועוד אלטרנטיבות... בקיצור: מחשב המיועד למשחקים - מה מומלץ?

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  21. היי, אני מתכנן לקנות בשבוע הקרוב מפרט שישמש אותי לגיימינג באזור ה4.4K 1. מה התקציב המקסימאלי? 4400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי-אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, METRO2033, SKYRIM וכ"ו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצ…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by shlomifounis,

מחשב נייד MSI PR600 אינטל ליבה כפולה T7500 זכרון 2048MB INTEL CORE 2 DUO T7500 2.2GHz ליבה כפולה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=724&CatCode=315 מיפרט יותר מפורט על המחשב מי שמכיר את המחשב נייד אפשר לקבל תגובות איך הוא

23. Started by Rom Torgeman,

אהלן, אשמח אם אוכל לקבל כאן כמה מפרטים למחשב נייח ומסך האם עדיף היום לעבוד עם מעבר וכרטיס של AMD או שכדאי להשאר בחיקם של INTEL NIVIDIA ?? המחשב ישמש ברובו לגיימינג וקצת לתוכנות מידול (SOLIDWORKS,FUSION 360) מחשב: טווח מחירים: 6500 +- מעבד וכרטיס מסך AMD SSD 1T 16-32 RAM ספק כוח 750W ( יותר מידי? ) מסך: 144hz 23-24 אינצ' טווח מחירים: 1000-1500 +- תודה רבה רבה לכל מי שיעזור, אחלה יום אנשים

24. שלום חבר'ה, אני הולך לבצע קניה בNew Egg בחודש הבא (חופשה קצרה בארה"ב) פלוס כמה חלקים כאן למפרט הבא: - מעבד: Core I7 920 (מקווה לשים את היד על הD0, יש איזו שהיא דרך לדאוג ל זה?) - יקנה בNE: 290 דולר - 1233 ש"ח http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115202 - לוח אם: Asus P6T Deluxe, יקנה בNE 300 דולר - 1275 ש"ח http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131346 - זכרונות: CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) DDR3 - 1600Mhz CL8, יקנה בNE: 192 דולר - 816 ש"ח http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145224 - כרטיס מסך: EVGA GeForce GTX 285 SSC Edition, יקנה בNE: 355 דולר - 1509 ש"ח http://www.newegg.com/Product/Produ…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  25. Started by Bypass,

שלום, האם מישהו מיכם רכש את הנייד הזה שעל פניו נראה נחמד, ויוכל לחלוק התרשמויות? האמת היא שלא ממש מצאתי סקירות על הדגם הזה. שאלה נילוות, עד כמה שהבנתי אם רוכשים ניידים אחרי ה15 במארץ אי אפשר יותר לשדרג חינם ל VISTA ונשארים תקועים עם XP ?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים